Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-05-19 02:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowniku, a skąd masz takie informacje? to brzmi jak poważny zarzut.. wcześniej pisał ktoś coś o upadłości - widmo nadal realne?
zdjecie uzytkownika
y - 2014-05-19 09:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymoteusz - 2014-05-19 02:20:53]:
To jest jak z kochankiem - wszyscy wiedzą a mąż dowiaduje się na końcu .Czy tam jest napisane ,że handluje narzędziami własności stoczni???
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-05-19 15:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może przestańmy się tutaj skupiać tylko na prezesie, a pogadajmy o tym jak obecnie wygląda sytuacja w samej stoczni z perspektywy pracownika
zdjecie uzytkownika
Bożydar - 2014-05-19 18:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak Norek? wszyscy pracują i wierzą, że ten statek wypłynie jeszcze na głębokie wody bo nadzieja umiera ostatnia.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-05-21 22:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
perspektyw brak, kasy brak, na życie brak co tu dalej opisywać i na czym się skupiać, nędza i bryndza i jak tu się nie wkórwić kiedy tylu hui w koło,kiedy władza tego zakładu przypomina zoo, kiedy do drzwi domu pukają komornicy itp.itd.Można tak bez końca jak w tej piosence Liroya pt. Jak tu sie nie wkórwić, Bardzo pasuje do całej sytuacji stoczni(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Grabowswki Paweł - 2014-05-29 10:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje Panie Prezesie za wyrozumiałość, powiodło mi się zdecydowanie. Szkoda tylko, że na stoczni tak zle się dzieje.Przykro mi. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-05-29 14:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli obecnie co? wszystko zbliża się praktycznie w kierunku tego, że z Centromostu już niedługo pozostaną tylko wspomnienia?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-31 20:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oooo obudził się pajac Zorro łąpiesz ja anemik zółwie idioto podaj adres to ci pokaze zdrajce .
zdjecie uzytkownika
hnjbhhjd - 2014-06-04 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norek - 2014-05-29 14:55:36]:
Karnisterek jedz tam skąd wróciłeś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-09 16:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem jedno nie raz byłem świadkiem jak dawano nam do podpisywania jakieś oświadczenia, aneksy , odwołania itp. tak było w pokoju nr.1 przypominało to czasy PRLu, gdy kazano podpisywać różne papiery. Tak robiła SB, tak p. A...ZATKAŁO KAKAO.Niech się to wreszcie rozwali, szkoda dobrych ludzi, oczywiście z produkcji. POZDRAWIAM WAS CHŁOPAKI.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-09 20:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-06-09 16:32:23]:
Po tym wpisie , który pasuje jak kij do .... w całej tej stronie nic nie winika !! To jakieś gorzkie żale wyrwane z byłej epoki co ni jak do centromostu nie pasują . Pani A akurat w tym pokoju za PRLu nie siedziała . SB ? to już przeginasz ostatniego ubeka pożegnano w 96 - 97 jak stocznia upadała , Chociaż te ochłąpy , które przejąl centromost troche z ubeckich metod mają do dziś . Piszcze prezyjnie o co wam chodzi . Jakie papiery ?????
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-06-09 23:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-06-09 20:16:23]:
Dajcie już z tym spokój co było i jak było każdy pracownik o tym wie,a to że zastraszali jeszcze kilka lat temu,cytuje Panią Bre....ką jak pan nie podpisze to może być różnie,dała do zrozumienia że mogę tego żalować.Ja sie nie zgodzilem i skorzystalem na tym,lecz niektórzy się zgodzili a potem żałowali.Chodzi o półroczne przrestojowe,rzekomo na własną prośbę.Totalne nieporozumienie,siegające ciosów poniżej pasa przez firmę.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2014-06-21 08:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie biedni pracownicy kiedy ostatni raz wam zapłacili kasę za pracę i jakie zaległości w wypłatach macie.
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-06-21 13:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2014-06-21 08:14:06]:
skoro nie dostają wypłat to nie ma co ich dalej chyb już nazywać pracownikami centromostu w płocku
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-22 17:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam post tego ,Jam , i nie wiem o co temu bogaczowi chodzi ironicznie drwi z pracowników.Z tego co wiem to centromost płaci !! Może z opóżnieniem i niestety za pracę bo ktoś te pływaki robi. Może ten gościu to jakiś mecenas co chce pomóc ??? Bo jak nie jest pracownikiem z tego co widać to niech .spier... jak taki ciekawy . A tego , norka , wpis to już totalny debilizm ,, poznasz głupiego po wpisie jego " A kim niby są idioto ??? Nadal pracownikami CENTROMOSTU i tylko im współczuć zostaje a nie pisać bzdury takie jak wy !!!!!
zdjecie uzytkownika
Jam - 2014-08-02 18:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy idziecie na zieloną trawkę ? Szczaw i mirabelki - to będzie wasze żarcie.
zdjecie uzytkownika
Adek - 2014-08-05 18:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty jam ty naprawdę jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy tylko udajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ca
zdjecie uzytkownika
Jam - 2014-08-10 08:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co - panowie prezesi będą trzepać kasę jeszcze przez rok- a Wy będziecie tyrać za grosze- wypłacane po terminie, a w końcu będziecie walczyć w sądzie o kilka zaległych pensji. Dla takiego prezesa- rok to kupa kasy,a dla was? Taki ktoś jak "Jam" dawno temu olał to badziewie- ale ciekawi mnie co się tam dzieje. Nie to żebym życzył robotnikom żle- ale nie lubię tych najmądrzejszych biurokratów.
zdjecie uzytkownika
ziaba - 2014-09-19 21:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze walcze walcze w centrali i nawet placa zalymm polizgiem na orlenie w 2miechy prawie osiem tysi oby tak dalej pozdro dla stoczniowcw
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-26 06:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 8 tysi teraz a za miesiąc ,góra półtora znów będzie po 1,500 i to w ratach ,bo robota na Orlenie się za miesiąc skończy...
zdjecie uzytkownika
Grabsiu - 2014-10-13 21:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia chłopaki, trzymajcie się ciepło, zimą idzie. Czas na wielkie zmiany.
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-10-29 02:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grabsiu - 2014-10-13 21:05:10]:
póki co to myślę, że cieszcie się chwilowym dobrobytem i w mędzyczasie myślcie nad tym co trzeba będzie zmienić gdy znowu te piękne czasy się skończą. Dobrze , że na zimę coś się poprawiło przynajmniej. Ale wiadomo , że trzeba raz na zawsze rozwiązać sprawy tak , aby pracownicy wreszcie mogli żyć spokojniej
zdjecie uzytkownika
Grabsiu - 2014-12-15 16:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt dla wszystkich bez wyjątków. Niech się jak najszybciej poprawi sytuacja Was wszystkich.Tego Wam szczerze życzę i pozdrawiam.Do siego roku.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-12-16 04:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę że stocznia o tak dobrej renomie na zachodzie niby upada.Pracuję na jednym z kadłubów który wyszedł z pod rąk specjalistów z tej stoczni i mogę powiedzieć jedno~nie muszę na nim gonić rdzy tak jak koledzy na chińskich g.... .Dla informacji,pracuję na pierwszej ROSSECIE z 2003 r.
zdjecie uzytkownika
shrek - 2014-12-16 22:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2014-12-16 04:14:59]:
O jakiej stoczni piszesz czyżby Beka bo to raczej nie możliwe cz masz na myśli Centromost
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x