Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-09 16:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem jedno nie raz byłem świadkiem jak dawano nam do podpisywania jakieś oświadczenia, aneksy , odwołania itp. tak było w pokoju nr.1 przypominało to czasy PRLu, gdy kazano podpisywać różne papiery. Tak robiła SB, tak p. A...ZATKAŁO KAKAO.Niech się to wreszcie rozwali, szkoda dobrych ludzi, oczywiście z produkcji. POZDRAWIAM WAS CHŁOPAKI.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-09 20:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-06-09 16:32:23]:
Po tym wpisie , który pasuje jak kij do .... w całej tej stronie nic nie winika !! To jakieś gorzkie żale wyrwane z byłej epoki co ni jak do centromostu nie pasują . Pani A akurat w tym pokoju za PRLu nie siedziała . SB ? to już przeginasz ostatniego ubeka pożegnano w 96 - 97 jak stocznia upadała , Chociaż te ochłąpy , które przejąl centromost troche z ubeckich metod mają do dziś . Piszcze prezyjnie o co wam chodzi . Jakie papiery ?????
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-06-09 23:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-06-09 20:16:23]:
Dajcie już z tym spokój co było i jak było każdy pracownik o tym wie,a to że zastraszali jeszcze kilka lat temu,cytuje Panią Bre....ką jak pan nie podpisze to może być różnie,dała do zrozumienia że mogę tego żalować.Ja sie nie zgodzilem i skorzystalem na tym,lecz niektórzy się zgodzili a potem żałowali.Chodzi o półroczne przrestojowe,rzekomo na własną prośbę.Totalne nieporozumienie,siegające ciosów poniżej pasa przez firmę.
zdjecie uzytkownika
Jam - 2014-06-21 08:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie biedni pracownicy kiedy ostatni raz wam zapłacili kasę za pracę i jakie zaległości w wypłatach macie.
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-06-21 13:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jam - 2014-06-21 08:14:06]:
skoro nie dostają wypłat to nie ma co ich dalej chyb już nazywać pracownikami centromostu w płocku
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-06-22 17:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam post tego ,Jam , i nie wiem o co temu bogaczowi chodzi ironicznie drwi z pracowników.Z tego co wiem to centromost płaci !! Może z opóżnieniem i niestety za pracę bo ktoś te pływaki robi. Może ten gościu to jakiś mecenas co chce pomóc ??? Bo jak nie jest pracownikiem z tego co widać to niech .spier... jak taki ciekawy . A tego , norka , wpis to już totalny debilizm ,, poznasz głupiego po wpisie jego " A kim niby są idioto ??? Nadal pracownikami CENTROMOSTU i tylko im współczuć zostaje a nie pisać bzdury takie jak wy !!!!!
zdjecie uzytkownika
Jam - 2014-08-02 18:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy idziecie na zieloną trawkę ? Szczaw i mirabelki - to będzie wasze żarcie.
zdjecie uzytkownika
Adek - 2014-08-05 18:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty jam ty naprawdę jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy tylko udajesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ca
zdjecie uzytkownika
Jam - 2014-08-10 08:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i co - panowie prezesi będą trzepać kasę jeszcze przez rok- a Wy będziecie tyrać za grosze- wypłacane po terminie, a w końcu będziecie walczyć w sądzie o kilka zaległych pensji. Dla takiego prezesa- rok to kupa kasy,a dla was? Taki ktoś jak "Jam" dawno temu olał to badziewie- ale ciekawi mnie co się tam dzieje. Nie to żebym życzył robotnikom żle- ale nie lubię tych najmądrzejszych biurokratów.
zdjecie uzytkownika
ziaba - 2014-09-19 21:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze walcze walcze w centrali i nawet placa zalymm polizgiem na orlenie w 2miechy prawie osiem tysi oby tak dalej pozdro dla stoczniowcw
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-26 06:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 8 tysi teraz a za miesiąc ,góra półtora znów będzie po 1,500 i to w ratach ,bo robota na Orlenie się za miesiąc skończy...
zdjecie uzytkownika
Grabsiu - 2014-10-13 21:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia chłopaki, trzymajcie się ciepło, zimą idzie. Czas na wielkie zmiany.
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-10-29 02:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grabsiu - 2014-10-13 21:05:10]:
póki co to myślę, że cieszcie się chwilowym dobrobytem i w mędzyczasie myślcie nad tym co trzeba będzie zmienić gdy znowu te piękne czasy się skończą. Dobrze , że na zimę coś się poprawiło przynajmniej. Ale wiadomo , że trzeba raz na zawsze rozwiązać sprawy tak , aby pracownicy wreszcie mogli żyć spokojniej
zdjecie uzytkownika
Grabsiu - 2014-12-15 16:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt dla wszystkich bez wyjątków. Niech się jak najszybciej poprawi sytuacja Was wszystkich.Tego Wam szczerze życzę i pozdrawiam.Do siego roku.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-12-16 04:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę że stocznia o tak dobrej renomie na zachodzie niby upada.Pracuję na jednym z kadłubów który wyszedł z pod rąk specjalistów z tej stoczni i mogę powiedzieć jedno~nie muszę na nim gonić rdzy tak jak koledzy na chińskich g.... .Dla informacji,pracuję na pierwszej ROSSECIE z 2003 r.
zdjecie uzytkownika
shrek - 2014-12-16 22:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jacek - 2014-12-16 04:14:59]:
O jakiej stoczni piszesz czyżby Beka bo to raczej nie możliwe cz masz na myśli Centromost
zdjecie uzytkownika
JAR.......... - 2015-01-12 10:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich pracowników stoczni szkoda zeby taki zakład padł może to był błąd wchdzić w układ z holędrami a i może wodzowie juz zadługo są ja kiedys tam pracowałem ale musiałem zrezygnowac z pracy z powodu wyjazdu rubcie wszystko zeby firme ratowac bo jeszcze przyjadą dobre lata
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-01-31 08:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich jak tam sytuacja w stoczni?
zdjecie uzytkownika
goral - 2015-03-21 22:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu teraz już nic nikt nie wymodzi szkoda tych ludzi kturzy naprawde za.....li na cwaniaczków nygusów oni zawsze wcisno język między pośladki.Jak napisałem prawde to administrator na drugi dzień mie usunoł ale on też prace znajdzie u taty dziwie się panu panie K. Żyjemy podobno w kraju gdzie wolność słowa jest prawem ,ludzie przekonaliscie sie nie raz jak domagaliscie się zarobionych pieniędzy od szefostfa to byliscie prowodyrami.Jeszcze raz wróce do panów kasztański,kapósta ifiglowaty,chyba trzeba będzie jeszcze raz zapytać tylko już gdzie indziej czy majstrowie łapją się na wcześniejszą emeryture.Koledzy waciaki (bo tak nas nazywali)wspułczuje sam tułałem się od firmy do firmy ale nie lizodupem nigdy nie byłem.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-22 04:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Wieloletni pracownik - 2015-03-22 04:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [goral - 2015-03-21 22:15:55]:
Tam już tylko zostali najsłabsi, niewierzący w siebie i swe możliwości. Oni już nie są w stanie nic wskórać. Ostatnio przejeżdżałem obok zakładu w tygodniu i co widzę pusty parking, nikt nie pracuje. Jakie było moje zdziwienie. A kiedyś szefostwo mówiło ludziom że za parę lat będziecie jezdzić Mercedesami tak miało sie dużo zmienić. Póki co sami widziciejak jest. Pozdrawiam Stoczniowców.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-27 12:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siemka wszystkim dawno nie bylo wpisu slyszalem ze cos sie ponoc poprawilo. jak co prosze o komenty
zdjecie uzytkownika
JAM - 2015-06-18 18:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu taka cisza- czy stocznia już nie istnieje?
zdjecie uzytkownika
Wojtasiewicz - 2015-06-24 14:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jam jak nie jesteś pewny to wystarczy spojrzeć w KRS online chociażby i tam się utwierdzić w przekonaniu. Też ostatnio przeglądam w miarę regularnie oferty pracy i z centromostu rzeczywiście od dawien dawna nic nie było umieszczane. Może to znak, że wreszcie ustabilizowali swoją strukturę i nie potrzebują częstej rotacji.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-26 18:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2015-06-26 18:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODOBNO WAN JUZ ZACZOL BURZYC BUDYNKI NA STOCZNI WIECIE COS O TYM
zdjecie uzytkownika
melka - 2015-08-20 17:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tak nic @nowy o takich akcjach nie słyszałam, solidnie mnie zaskoczyłaś. w sumie na ich stronie internetowej żadnej takiej wzmianki nie ma. co więcej, jak widze zajmują się też handlem złomem u nich w stoczni i ciekawi mnie jakie zatrudnienie z tym związane może zaproponowac mi firma obecnie i na jakich warunkach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Centromost Stocznia Rzecznia w Płocku Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert