brak logo

EP Serwis

Kozienice

Opinie o EP Serwis

nieznany 2014-06-30 22:54:26
Dziadostwo i tyle
1
były pracownik 2014-10-09 10:59:41
Ta "firma" to jedno wielkie nieporozumienie. Za naprawę jednej palety dostaje się 70 groszy, a za "inspekcje" 16 groszy. Robi się w kółko to samo, nikt niczego nie kontroluje, pracownik to chyba są z łapanki, panuje jeden wielki chaos.
zadowolony 2014-10-31 18:34:12
Nie generalizuj. Są osoby, które nie narzekają i naprawdę im się powodzi.
1
Szopen 2015-01-15 22:10:16
zgadzam się
1
Szopen 2015-01-22 13:43:34
Uważajcie na Parkota nie jedną firmę położył.
Zapytajcie go
3
Ciekawski 2015-02-26 19:20:10
Ciekawe kiedy odda ludziom premie, które miały być zabrane tymczasowo?
2
szopen 2015-03-02 21:59:19
nie licz na to to warszawski cwaniaczek z grójca Frajer
1
nieznany 2015-05-23 22:35:24
Zgadzam się z opinią z (anonim - 2011-01-19 21:31:34) Nic się nie zmieniło!!!
szopen 2015-07-09 18:28:29
Pracownicy uważajcie Parkt robi wszystko aby położyć firmę.
To dla nie niego nie pierwszyzna.
Szukajcie pracy.
Wiem co pisze.Podziekujecie mi za pare m-c
cośotymwiem 2015-07-23 19:18:51
Niestety, jest źle. Wypłaty ciągle mniejsze, motywacji do pracy brak. "Motywatorem" mają być zwolnienia pracowników, a skutek jest odwrotny.
Są tu ludzie, którzy nadal poszukują pracy i jeszcze jej nie znaleźli. Dobrze mają jedynie przydupasy warszawskiego prezesa.
Green 2015-07-30 23:03:18
Czytałem ze firma bardzo duża i 200 osób zatrudnia czy to prawda bo chciałem do roboty przyjść i jakie zarobki koledzy ? Pytam żeby na minę się nie wpakować , proszę o opinie koledzy czy warto papiery przynosić
Dudu Momo 2015-08-12 19:32:40
Jak przyjdziesz i popracujesz to sie dowiesz ile sie zarabia. Nikt kto dobrze zarabia nie przyzna Ci się ile faktycznie bierze. Co innego fizyczny, którego nigdzie indziej nie zatrudnią bo juz stary. Ten może prawdę powie ile bierze, bo nikt mu nie pozazdrości. Przyzwyczajenie też swoje robi.
Na jednych działach lepiej zarabiają , na innych gorzej. Im wyżej tym lepiej :P
Zależy pod jakiego kierownika trafisz i ile wytargujesz na wejściu
1
nicck 2015-08-24 11:01:20
troche przesadzacie
dido 2016-01-25 15:04:12
Kierownicy mogli by stanąc za pracownikami i wyżebrac podwyżki dla nich u prezesa albo dodatek waloryzacyjny.
1
były pracownik 2016-01-29 18:14:07
EP-Serwis poszukuje pilnie pracowników na mobilne, bo już niestety nie ma komu pracować!!! Dlaczego ? bo już większość została WY.....NA .Ty możesz być następny w kolejce, dla odważnych świat należy!
1
olek 2016-02-01 13:25:43
No jak się pije w pracy albo chce zarabiac kupe kasy leżąc no to niech idzie na Dyrektora
Pompidur 2016-02-01 19:35:18
Jeśli nie dyrektor to może przedstawiciel handlowy. Podobno dobrze zarabiają?
nowy 2016-02-02 21:08:04
WY....NI to mało powiedziane zobacz jakimi samochodami jeżdżą kierownicy zarabiający 2,5 tys.
Maciar miałby
co robić
były pracownik 2016-02-03 18:33:43
Mówisz,że na mobilnych to są wyleżani ludzie? Ręce powyrywane,kręgosłupy w strzępach, niewyspani, (bo trzeba nieraz dojechać do punktu, oddalonego o 500km od bazy, a ty mówisz,że są wyleżani? Żeby zarobić 100 zł. to trzeba przerzucić około 1000 palet lub wyremontować około 150, (tak było, jak ja pracowałem), ale niestety to nie jest najgorsze! - nawet jak zrobiłeś te palety, to i tak nie wszyscy dostali należnego wynagrodzenia wynikającego ze stawki umownej (i to bardzo dużo się nie zgadzało), co zresztą dziś się powoli zemści, ale to było do przewidzenia. Jeśli się nie jest dyrektorem, to można takiego kolesia zdeptać? no to żeście zdeptali!...
Pamiętaj koleś - wystarczy, że masz trochę szacunku do siebie, a będziesz obdarzony szacunkiem innych śmiertelników -Pytasz się co to jest szacunek? – to takie coś jak - poważanie, uszanowanie, poszanowanie, respekt, atencja, estyma, pokłon, uznanie . To wszystko z mojej strony, bo i tak nic z tego nie zrozumiesz!
1
nowy 2 2016-02-03 20:46:05
Po rodzinie nic nie zginie, (oprócz ludzi do pracy) Przynajmniej urząd pracy ma więcej ofert. Ale jaja
były pracownik 2016-02-03 21:23:47
Nie wiem ile trzeba wypić, żeby być takim dnem intelektualnym jak ty!!!
wspr 2016-02-03 21:25:48
4 x 4
były pracownik 2016-02-03 21:48:21
Olek, Olek, Olek na Prezydenta tylko ty. Olek,Olek, Olek, wybierzmy przyszłość oraz wstyd!!!!!!!!!!!!!!
NO NAME 2016-02-03 22:44:57
Ciebie też byłoby stać,jak byś poleciał po trupach z uśmiechem na twarzy.Ilu tam ludzi się przewinęło, którzy faktyczne chcieli pracować.Oczywiście byli tacy, którzy się faktycznie nie nadawali, ale jakaś część chciała pracować- no i sobie popracowała, zostały im tylko koszmary
bidon 2016-02-05 10:07:11
Koszmary to mało powiedziane co się dziwić jak kierownik ledwo zawodówke skończyl nawet sie dobrze wysłowić nie potrafi
nowya:k 2016-02-07 10:31:43
Ale wygląda chłop postawnie, ładnie ubrany tylko wszystko skurczone w praniu rzuca go jak by gołębie na starówce płoszył
bidon 2016-02-07 11:08:40
niema takiej skali dno
były 2016-02-08 16:26:18
Faktycznie urodą to on nie grzeszy!.. Co on tam w ogóle robi? za co bierze pieniądze? Ja bym go nawet nie przyjął do wywalania obornika, wszystko się z niego śmieje, - ale to już nie mój problem, dobrze, ze już tam nie pracuje.AMen
tak 2016-02-09 15:18:56
pawel lubi takie komplementy.
dziad 2016-02-09 22:56:17
dziad zostanie dziadem, kwestia czasu!!!!
zaskoczony 2016-02-09 23:15:10
Aha - to zobaczymy w realiach!!!
prwmen 2016-02-10 14:25:17
Ludzie co wy piszecie praca jest ciężka kto nie musi nie pracuje. A jak komuś nie wyszło oszukiwanie i przekręty i dlatego nie pracuje niech nie oczernia innych.
olek 2016-02-11 13:10:43
No jest dużo takich co tylko piszą na kogoś na złość
2
Kowal 2016-02-12 21:42:10
Właśnie- jak to jest?, że nikt nie napisze nic pozytywnego - naprawdę nikt się taki nie znajdzie? To jest naprawdę dobry człowiek, daje wam przecież prace! Co wy chcecie od niego? Pieniędzy? , to praca wam już nie wystarczy? ale te ludziska są zachłanne. Byście nie grzeszyli , bo wiecie że księża wymyślili nową pokutę -( praca w ep -serwisie na dziale mobilne)Odechce wam się głupot i srania po krzokach!!!
łagodny 2016-03-13 13:40:24
Jasiu - cieszą się życiem? tak, ale z odblokowanym scyzorykiem w kieszeni(zapomniałeś dopisać)!!! Na prosie mówić wujku? tylko prosięta mogą sie bronić w tak głupi sposób, bo wiadomo - rodzina musi się trzymać razem. chrum chrum
Jam 2016-03-13 22:48:02
Trzymajcie się wszyscy, bo zmiany na świecie idą
kruk 2016-04-22 18:42:44
Ciekawe czego odszedł??? Pewnie ...
Kunefał 2016-04-22 18:59:40
Mnie tam jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej.
Kto nie docenia tego co ma to później biede klepie.
2
polpalep 2016-05-01 17:44:50
EP Serwis nie ma wyjścia zatrudnia morderców i pijaków. Panowie od sklepem uważajcie Paweł łapie wszystkich.
Nikifor 2016-05-03 19:10:37
Powiadasz, ze zatrudnia mordercow i pijaków?
No to wielki szacun dla firmy, która daje szanse ludziom którzy zbładzili.
Pozdrawiam
1
Fiodor 2016-05-07 22:13:20
Ktoś w firmie ma problem z alkoholem? Ja do alkoholizmu się nie przyznaję. A wy?
mały 2016-06-13 19:28:04
Jaki alkohol??? jak popracujesz 26 godzin na dobę pośpisz w samochodzie a na koniec miesiąca dostajesz 18000 zł to na jaki alkohol ci starczy, nie wszystkich stać na prace w takiej firmie
Szukający pracy 2016-06-18 13:51:56
Warto tu składac papiery i czy opłaca sie? Kierownicy szanują pracowników czy tak jak wszedzie, że tylko im jeszcze bata dac? Proszę o rzeczową odpowiedz
Piter 2016-07-12 09:41:03
a jak z wypłacalnościa firmy kontrahetom ?
Producent trutek 2016-10-01 15:08:44
Też nie lubię tych gryzoni, ale ten faktycznie ma poje...ne geny.Hodowca się pisze chyba przez samo "H'" Ale jaki hodowca taki szczur. Nie znam go z firmy, ale jak najbardziej potwierdzam wasze opinie
1
Zadowolony 2016-10-04 18:05:47
Terminowo, terminowo.
Pracuję tu juz wiele lat i moge powiedziec, ze "zawsze na czas".
3er 2016-10-04 19:37:26
@Zadwolony no to super ze kasa jest na czas uwazwm ze zawsze za cos takieo jednak powinno się docenaic fimre
Kroll 2016-10-30 00:31:04
szkoda gadać, jest coraz gorzej, ratuj się kto może, szukać roboty - tylko idioci i ignoranci - tego nie robią ....
Mati 2016-11-01 11:22:28
Kasa na czas tylko złodziejstwo przy naliczaniu tobie zabiorą a dają swoim lizydupą
Zadowolony 2016-11-17 00:07:12
Skoro masz akord to idź do kierownika przed naliczaniem wypłaty i sprawdź czy sie zgadza, bo po fakcie to sobie mozesz do koleżków lamentowac. Swojego trzeba pilnowac. Jak jesteś ...... i boisz sie to trudno. Miej do siebie pretensje. Czasy "lizodupstwa" już się kończą, bo juz ludzie zaczynają walczyc o swoje.
Także Mati głowa do góry i do biura przed 26 walczyc o to co wypracowałes.
Zostaw swoją opinię o EP Serwis - Kozienice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EP Serwis