brak logo

EP Serwis

Kozienice

Opinie o EP Serwis

nowy 2 2016-02-03 20:46
Po rodzinie nic nie zginie, (oprócz ludzi do pracy) Przynajmniej urząd pracy ma więcej ofert. Ale jaja
były pracownik 2016-02-03 21:23
Nie wiem ile trzeba wypić, żeby być takim dnem intelektualnym jak ty!!!
wspr 2016-02-03 21:25
4 x 4
były pracownik 2016-02-03 21:48
Olek, Olek, Olek na Prezydenta tylko ty. Olek,Olek, Olek, wybierzmy przyszłość oraz wstyd!!!!!!!!!!!!!!
NO NAME 2016-02-03 22:44
Ciebie też byłoby stać,jak byś poleciał po trupach z uśmiechem na twarzy.Ilu tam ludzi się przewinęło, którzy faktyczne chcieli pracować.Oczywiście byli tacy, którzy się faktycznie nie nadawali, ale jakaś część chciała pracować- no i sobie popracowała, zostały im tylko koszmary
bidon 2016-02-05 10:07
Koszmary to mało powiedziane co się dziwić jak kierownik ledwo zawodówke skończyl nawet sie dobrze wysłowić nie potrafi
nowya:k 2016-02-07 10:31
Ale wygląda chłop postawnie, ładnie ubrany tylko wszystko skurczone w praniu rzuca go jak by gołębie na starówce płoszył
3
bidon 2016-02-07 11:08
niema takiej skali dno
były 2016-02-08 16:26
Faktycznie urodą to on nie grzeszy!.. Co on tam w ogóle robi? za co bierze pieniądze? Ja bym go nawet nie przyjął do wywalania obornika, wszystko się z niego śmieje, - ale to już nie mój problem, dobrze, ze już tam nie pracuje.AMen
tak 2016-02-09 15:18
pawel lubi takie komplementy.
dziad 2016-02-09 22:56
dziad zostanie dziadem, kwestia czasu!!!!
zaskoczony 2016-02-09 23:15
Aha - to zobaczymy w realiach!!!
prwmen 2016-02-10 14:25
Ludzie co wy piszecie praca jest ciężka kto nie musi nie pracuje. A jak komuś nie wyszło oszukiwanie i przekręty i dlatego nie pracuje niech nie oczernia innych.
olek 2016-02-11 13:10
No jest dużo takich co tylko piszą na kogoś na złość
2
Kowal 2016-02-12 21:42
Właśnie- jak to jest?, że nikt nie napisze nic pozytywnego - naprawdę nikt się taki nie znajdzie? To jest naprawdę dobry człowiek, daje wam przecież prace! Co wy chcecie od niego? Pieniędzy? , to praca wam już nie wystarczy? ale te ludziska są zachłanne. Byście nie grzeszyli , bo wiecie że księża wymyślili nową pokutę -( praca w ep -serwisie na dziale mobilne)Odechce wam się głupot i srania po krzokach!!!
łagodny 2016-03-13 13:40
Jasiu - cieszą się życiem? tak, ale z odblokowanym scyzorykiem w kieszeni(zapomniałeś dopisać)!!! Na prosie mówić wujku? tylko prosięta mogą sie bronić w tak głupi sposób, bo wiadomo - rodzina musi się trzymać razem. chrum chrum
Jam 2016-03-13 22:48
Trzymajcie się wszyscy, bo zmiany na świecie idą
kruk 2016-04-22 18:42
Ciekawe czego odszedł??? Pewnie ...
Kunefał 2016-04-22 18:59
Mnie tam jest dobrze i bedzie jeszcze lepiej.
Kto nie docenia tego co ma to później biede klepie.
2
polpalep 2016-05-01 17:44
EP Serwis nie ma wyjścia zatrudnia morderców i pijaków. Panowie od sklepem uważajcie Paweł łapie wszystkich.
Nikifor 2016-05-03 19:10
Powiadasz, ze zatrudnia mordercow i pijaków?
No to wielki szacun dla firmy, która daje szanse ludziom którzy zbładzili.
Pozdrawiam
1
Fiodor 2016-05-07 22:13
Ktoś w firmie ma problem z alkoholem? Ja do alkoholizmu się nie przyznaję. A wy?
mały 2016-06-13 19:28
Jaki alkohol??? jak popracujesz 26 godzin na dobę pośpisz w samochodzie a na koniec miesiąca dostajesz 18000 zł to na jaki alkohol ci starczy, nie wszystkich stać na prace w takiej firmie
Szukający pracy 2016-06-18 13:51
Warto tu składac papiery i czy opłaca sie? Kierownicy szanują pracowników czy tak jak wszedzie, że tylko im jeszcze bata dac? Proszę o rzeczową odpowiedz
Piter 2016-07-12 09:41
a jak z wypłacalnościa firmy kontrahetom ?
Producent trutek 2016-10-01 15:08
Też nie lubię tych gryzoni, ale ten faktycznie ma poje...ne geny.Hodowca się pisze chyba przez samo "H'" Ale jaki hodowca taki szczur. Nie znam go z firmy, ale jak najbardziej potwierdzam wasze opinie
2
Zadowolony 2016-10-04 18:05
Terminowo, terminowo.
Pracuję tu juz wiele lat i moge powiedziec, ze "zawsze na czas".
1
3er 2016-10-04 19:37
@Zadwolony no to super ze kasa jest na czas uwazwm ze zawsze za cos takieo jednak powinno się docenaic fimre
Kroll 2016-10-30 00:31
szkoda gadać, jest coraz gorzej, ratuj się kto może, szukać roboty - tylko idioci i ignoranci - tego nie robią ....
Mati 2016-11-01 11:22
Kasa na czas tylko złodziejstwo przy naliczaniu tobie zabiorą a dają swoim lizydupą
1
Zadowolony 2016-11-17 00:07
Skoro masz akord to idź do kierownika przed naliczaniem wypłaty i sprawdź czy sie zgadza, bo po fakcie to sobie mozesz do koleżków lamentowac. Swojego trzeba pilnowac. Jak jesteś ...... i boisz sie to trudno. Miej do siebie pretensje. Czasy "lizodupstwa" już się kończą, bo juz ludzie zaczynają walczyc o swoje.
Także Mati głowa do góry i do biura przed 26 walczyc o to co wypracowałes.
Kobra 2017-01-02 22:29
Słyszałem o podwyżkach w Firmie. Czy ktos moze to jeszcze potwierdzi?
Rani 2017-01-15 14:44
Tak podwyżki dla złodziei bo już ich nikt nie pilnuje pracownicy z blaszaka mają większy obrót sprzedawanych wsporników niż cały dział recyklingu.
10
kWITNĄCY 2017-01-24 15:33
Kobra- o jakich ty podwyżkach słyszałeś? Jak nawet to prawda - to dlaczego ludzie sami się zwalniają? (dodam, że na własne życzenie, za porozumieniem stron, a na zlecenie, to już nie chcą w ogóle następnych umów i mają w du.ie tych pas..tów) Jest takie mądre powiedzenie "Lepiej z mądrym zgubić jak z głupim znaleźć" Jak to się ma do tej pato..ogii? -" wole zarobić najniższą krajową z mądrym", bo zawsze jest nadzieja,że będzie lepiej, niż z tymi ludźmi i ich podwyżkami-(jeśli ich można nazwać ludźmi) Jeszcze jedno co do tych podwyżek -Oni nie takie rzeczy obiecywali!!!
WAŻNA SPRAWA- Po co ludziom obiecywać podwyżki- a nie lepiej zapłacić im za to co wypłodzili? Oni naprawdę nie chcą ani jednego grosza więcej, tylko za to co wypracowali! Nie chcę mówić o jakimś szacunku, bo to za daleko idący temat, nawet szkoda się rozpisywać. Ludzie się zwalniają a kierownictwo mimo wielu wpadek -POPATRZCIE- trzymają się jak tonący brzytwy. Sami sobie odpowiedzcie kim ci ludzie są. Nie mieli szacunku do ludzi -MYŚLELI,ŻE SĄ BOGAMI! (Ciekawe kto im takich bajek naopowiadał?) A dziś ludzie im podziękowali.Trzymajcie się z dala od tej firmy. Nie dziękujcie, tylko rozwijajcie się i realizujcie swoje marzenia. A ty KOBRA IDŹ PO PODWYŻKĘ
7
miłośnik wieprzowiny 2017-02-01 13:32
A ja chce se pozdrowić wytresowaną świnkę białą -widać, że nauczyła się dobrze pedałować. Ciekawe ilu trenerów ją szkoliło ale na pewno ze dwóch? no i jakich technik nauczania stosowali - czy siedząc z przodu na tym rowerku czy z tyłu?-bo to ważne!
5
Wegetarianin 2017-02-01 14:17
OOO jeju!!! to nie świnka tylko Knur!!! Lubisz wieprzowinę a nie znasz się na świniach? Nawet jej nie próbuj, bo zostaniesz wegetarianinem, ten knuur, nie nadaje się nawet do utylizacji!!! To co - ta świnia, czy tam knur, chce wystąpić w cyrku? Może niech na starówce popedałuje- tylko szkoda tych gołębi!!!
5
New 2017-02-04 08:24
Czy mi się wydaje czy tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Rokpal 2017-02-05 12:32
Chciałem zapytać o ten wspornik ma ktoś może kontakt do tych chłopaków i po ile sprzedają
kAPŁAN 2017-02-05 12:56
Jak chcesz poznać ten Burdel od kuchni to musisz gonić za szczurem, ale weź ze sobą wazelinę. Jak się sprawdzisz to masz gwarantowaną robotę - przykład szczura!
7
ZAINTĘRESOWANY 2017-02-05 13:09
Jak na opał to za darmo
5
New 2017-02-13 07:04
Lepiej od nich nie brać to frajer jakich mało szkoda czasu.
3
Kroll 2017-02-15 22:41
Pani K.K. wyprowadzi na prostą ten biznes.
7
Hihi 2017-02-18 06:20
Jak będzie czas ciężko pogodzić prace z częstymi wizytami w hotelach...
ZAINTERESOWANY 2017-02-18 15:33
A tą firmę da się jeszcze wyprowadzić? bo bym się przyjął! Znacie może jakiś dobry skup palet, a może znacie taką firmę "Pal - Trade" Monika Szczyrek, 08-500 Moszczanka 58
woj. lubelskie
To nazwisko Szczyrek coś mi mówi, ALE NIEWAŻNE!!!
1
tragedia 2017-02-18 20:44
Jak wy juz nazwiskami walicie to juz jest nie apetyczne, ja nikogo nie bronie ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien.
5
Haha 2017-02-19 21:13
Tak jest jak ktoś z losem pogodzić się nie może. Na stół trzeba wracać i należało by troszkę godności zachować ale frajer frajerem zostanie i próbuje coś zrobić dno
2
@Kroll 2017-02-20 20:20
Niektórzy piszą pierdoły. Jak ktoś się stara daje coś z siebie to i nie narzeka na pracę. Najgorzej jak się samemu kombinuje i ma się tylko czas na pisanie głupot. Może by tak więcej chęci. Czy sami jesteście w porządku czepiacie się tylko kolegów. Zamiast pisać o innych napiszcie coś o sobie. Może będziecie przykładem.
4
Zainteresowany 2017-02-20 21:25
A kto z narzekajacych i obmawiajacych zrobił coś dobrego dla firmy? Czekacie aż samo się zrobi?
4
Hihi 2017-02-20 22:40
Ratujcie firmę w was ostatnia nadzieja inne pomysły zawiodły
4
finish 2017-02-22 17:21
Słabym punktem tej firmy jest kierownictwo - oni nigdy nie powinni mianować tego stanowiska a tym bardziej zarządzać pracownikami - po prostu nigdy!
To, że tam pracują rodziny to nawet ładnie, ale stanowiska powinny być wianowane według kompetencji takiej osoby (czyli w tym przypadku żadnej), oraz pomieszane z ludźmi z innych środowisk najlepiej ambitnych z dozą kultury, bo naprawdę tu jest z tym problem. Forum nie powinno być, po to żeby, kogoś obrażać,piętnować itd. ale żeby chronić , ostrzegać, przed pewnym (w tym przypadku)rozczarowaniem.
4
Zostaw swoją opinię o EP Serwis - Kozienice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EP Serwis