brak logo

Hobby Robert Adamczyk solec kujawski

Solec Kujawski

Opinie o Hobby Robert Adamczyk solec kujawski

miiihhhhh 2011-03-29 21:37:27
Więcej chyba nie muszę mówić, powyższa wypowiedz świadczy o wszystkim, nic dodać nic ująć, cały (usunięte przez administratora).
Kraść nie kradłem, a zwolniłeś bo kasą nie śmierdzisz, a właściwie to nie zwolniłeś bo nawet umowy zemną nie podpisałeś i na czarno pracowałem.
Cały czas wciskasz ludziom używany sprzęt AGD? Mam nadzieje że w końcu Ci snobowi jak nazywasz swoich klientów się na tobie poznają i odejdą do konkurencji, a ty pójdziesz pracować za 900zł na czarno do jakiejś stolarni.
6
Forex 2012-12-06 15:07:19
Nie polecam zakupów ni zlecania usług tej firmie. Pan (usunięte przez administratora) jest zupełnie niepoważnym człowiekiem. Nie udało mi się wyegzekwować do tej pory poprawek przy źle zamontowanej kuchni. Fornir jest źle położony a lakier w co niektórych miejscach szafek zaczyna się łuszczyć po kilku miesiącach użytkowania. Wszelkie próby rozmów z tym człowiekiem kończą się najpierw obietnicami a potem aroganckimi pokrzykiwaniami lub chamskimi odzywkami. NIE POLECAM TEJ FIRMY. SZKODA NERWÓW.
6
tomi 2013-07-09 23:43:11
Ten mdf to podpucha zapewne hehe. Pewnie sam Pan (usunięte przez administratora)podszywa się pod tym pseudonimem. Ja Ci mogę powiedzieć że z terminowością wypłaty różnie to tu bywało. Nadgodziny płacone pod stołem a atmosfera do bani. (usunięte przez administratora)ma nierówno pod sufitem, jest agresywny w stosunku do ludzi generalnie niezły cwaniak. Z tego co obserwuję to co niektórzy nowi pracownicy umowy nie mogą się doprosić. Ale jak masz siedzieć w domu i jest opanowany to na wakacje możesz przyjść tu do roboty a jak jesteś nerwus to raczej sobie odpuść bo jak sklepiesz miche właścicielowi to tylko problemów sobie napytasz
Guma 2014-09-22 13:47:51
Zapewne Wszystkie negatywne opinie są pisane przez była kobietę Pana R. Ewidentne widać ze kobieta ma za dużo wolnego czasu i brak jej pomysłu na życie prócz zerowania na drugiej osobie. Proponuje ruszyć szanowne cztery litery Pani D.T
Guma 2014-10-26 20:06:20
Dokładnie Trymek, najlepiej umówić się na rozmowę i przekonać się jak pracujemy... Wszystkie zamówienia są realizowane na najwyższym poziomie, sprowadzamy dla Was klientów najlepsze materiały i staramy się zaspokoić najśmielsze oczekiwania klientów. Wciąż podążamy za najnowszymi trendami wnetrzarskimi :) pozdrawiam i zapraszam serdecznie
Roksana 2015-02-04 16:24:12
Guma a obecna kobieta co soba reprezentuje?czy ona nie zeruje na Panu R.Moze M.D wzielaby sie do roboty a nie 4 litery wszedzie pokazuje
2
ja 2015-02-04 17:33:40
Droga Gumo, to miło, że polecasz i zapraszasz do firmy Hobby w dniu 26.10.2014, chociaż firma ponad 10 miesięcy wcześniej została zawieszona :)
2
pracownik 2015-07-25 02:59:44
srata tata
niewierny tomasz 2015-09-01 13:56:03
teraz to MONI
opel t 2016-04-17 21:12:04
Materiały i jakośc wykonania poszczególnych zamowień jest na mega najwyższym poziomie. Prace nie koncza sie na docięciu "deski" i oklejeniu jej ale nastepnie są wzystkie szczegóły recznie doprowadzena do perfekcji.
Sam właściciel... mega pomysły jesli chodzi o projektowanie, doradztwo, aranżacje i wisje przestrzeni. Znam go osobiście i jak każdy nieraz bywa narwowy... duża firma, duże zamówienia to i duże problemy, ale kto ich nie ma na głowie.
Ogolna oponia bardzo pozytywna.
fornir 2016-04-23 23:13:29
to chyba o innnym hobby wypowiedz ?
nick 2016-04-27 16:14:38
Czy jest tu ktoś kto tam pracuje?? Komentarze różne ale nikt nie pisze konkretów. Ma ktoś przynajmniej do tej firmy numer tel? bo ja dzwoniłem i facet mówi że pomyłka.
45 2016-05-10 11:17:22
@gipmo hej no a powiedz mi gdzie takie ogloszenie widziales od nich? bo przyznam ze ja od dluzszego czasu szukam pracy i wlasnie w czyms takim- w takiej firmie to by mnie interesowala wlasnie praca..
Zostaw swoją opinię o Hobby Robert Adamczyk solec kujawski - Solec Kujawski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hobby Robert Adamczyk solec kujawski