logo MEDCOM

MEDCOM

Warszawa

Opinie o MEDCOM

inżynier 2015-06-30 19:38
Nie przypominam sobie bym był mendą , nikogo nigdy nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a mnie nieraz i owszem
i to naj mniejsi nie mając pojęcia o czymmówią , bo żeby zabierać zdanie w kwestiach technicznychto trzeba troszkę wiedzieć !
5
lol 2015-07-12 19:38
tu nie ma koleżeństwa, za to wielu chętnych, żeby cię podpier , obgadać, świnie podłożyć, podpuścić, zadrwić, każdy, każdego się obawia, bo tylko kasa się liczy, więc nikt nie ma oporów, żeby cię sprzedać, byleby ratować swój tyłek, a że można by inaczej, nawet nie pomyśli, bo tylko cyferki na pasku ma przed oczami
dlatego ciężko się pracuje
kruk 2015-07-26 22:08
jakżeś wlazł między wrony to musisz krakać jak i ony bo cię rozdziobią, a mili byli ale szybko to ukryli jak dłużej pracować chcieli
Michał 2015-07-30 17:48
Witam,
Czy orientuje się ktoś na czym polega faktycznie praca na stanowisku Specjalisty ds sprzedaży sieci handlowych? Warto wysyłać cv? Orientuje się ktoś w zarobkach?
Inżynier=nierób 2015-08-21 22:34
@inżynier
Jak myślisz że posiadając wiedzę zdobytą na studiach jesteś inżynierem to się mylisz, jesteś tylko posiadaczem dyplomu. Większość inzynierów w tej firmie to nieroby i ignoranci.
2
ktos 2015-08-29 13:30
Firma jest OK. Jest herbat kawa woda, na czas wypłata i wszystkie świadczenia naprawdę super. Fakt jest trochę zbieraniny którzy przykleili się z innych firm i tak siedzą. A propos zbieraniny, ten rudy z kolczykiem i wyciętymi włosami powinien zmieniać, bo gacie ma na wierzchu i jest to nie smaczne wręcz obrzydliwe. Podobno chce wyrwać jakiegoś chłopaka, bo jak idzie to porusza się tak jak by chciał żeby ktoś go poderwał. No ale tacy chyba też powinni być Ale nie tu.
ktoś inny 2015-08-29 20:35
A oto wypowiedź a propos tolerancji, fajnych stosunków i koleżeństwa. A swoja drogą ciekawe skąd ty wiesz jak chodzić i się poruszać, kiedy facet chce poderwać drugiego faceta ? Mnie osobiście to lata , czy ktoś jest rudy, czy brunet, ma kolczyk, czy koło na czubku głowy, czy mu gacie widać, czy półdupska, albo jak chodzi – człowiek się liczy i to jaki jest. A to, że jak piszesz jest zbieranina z innych firm, to znaczy, że ty żeś się przykleił do medcomu i świata poza nim nigdy nie poznałeś, tak że za tą kawę, herbatę i wodę, możesz po nogach całować. Ale kolego mogę ci powiedzieć, że ta zbieranina poradzi sobie wszędzie, ale ty byś zginął, jakby cię medcom kopnął, bo takich się w większości firm tępi.
Donek-Jebonek 2015-09-07 18:07
@ktoś
Jeżeli już piszesz na forum to proszę bez błędów. I tym przypadku "niesmaczne" piszemy razem ponieważ jest to przymiotnik. "Nie" piszemy roździelnie tylko z czasownikami. A jeżeli coś jest niesmaczne to Twój post. A co do kolczyka i sposobu chodzenia to raczej nie Twój interes.
wzrokowiec 2015-09-09 09:26
Drodzy koledzy! Kultura osobista, szacunek dla współpracowników oraz pewne normy cywilizacyjne wymaga aby poczucie estetyki innych nie było gwałcone przez wystawianie na widok publiczy pewnych częsci ciała, które nawet na plaży pozostają zakryte. Koledzy usilnie namawiam Was do zainwestowania w solidny pasek lub szelki. Z poważaniem M.N. Iksiński.
zygi 2015-09-13 17:15
@ktos @ wzrokowiec czy inny jaskiniowiec
mam wrażenie, że zapuszczasz się niebezpiecznie w rejony gumisiów,chłopie,jak oni cię chycą zza tej ściany, to ci z pewnej części ciała zrobią jesień średniowiecza i wiosnę ludów razem wzięte
Marszałek Rokosowski 2015-09-16 21:41
No to fajowo się zaczyna. Chycą i co dalej ?
Wszadż kij w odbyt czy może muduł ?
montazysta medcom 2015-09-18 19:12
A ja nie mam nic do zarzucenia w brygadzie atmosfera jest ok, wiadomo są ludzie którzy wszystkiego wiedzieć nie mogą, ale to jak wszędzie. Jest kilka osób z którymi miło i fajnie się współpracuje trzeba pilnować swojego nosa i swojej pracy. Ale brygada w której jestem widzę że różni się od innych to pewnie dlatego.
1
igor34 2015-09-19 20:42
A ja tam nie wiem o co chodzi i zawsze na czas zdążam.
mateusz1978 2015-09-19 20:44
Nie zdąrzam, tylko zdąrzam !
nierób 2015-09-19 20:47
A ja tam mam wszystko w gdzieś. Brygadzista mnie lubi, daję mu prezenty i mam dobrze. Pracować też nie muszę. Jakoś leci a pensyjka super !
smerf 2015-10-15 10:24
My z produkcji to jestesmy ludzie prości i proste mamy potrzeby. Zjeść, odpocząć, napić się, "zabawić" i czasem komuś przywalić. Nie potrzebujemy durnych zabaw, żeby się zintegrować. Niech zawody robią se ci co za biurkiem pracują.
papa smerf 2015-10-15 20:21
Smerf co to za szufladkowanie współpracowników,chyba że wszystkich reprezentujesz.
Jednym takie zabawy podobają się a innym nie, udział w nich jak i cały wyjazd jest dobrowolny.
Kwestia jeszcze tego co masz na myśli mówiąc "ludzie prości"?
asfd 2015-10-23 05:59
"produkcja zarabia od 2000 złotych w górę, także całkiem nieźle." Koper weź się walnij w głowę i nie wracaj...
Szukam pracy 2015-11-09 23:44
Witam serdecznie wszystkich aktywnych
Piszę tutaj z zapytaniem, a mianowicie czy warto aplikować i interesować się zatrudnieniem w firmie medcom? Nie chodzi teraz o ukończone studia czy moje wykształcenie (studia i tytuł to gucio, najważniejsza jest praktyka), chodzi mi o to, czy w tej firmie dają szansę pracować tym, którzy jeszcze nie mieli nic wspólnego bezpośrednio ze stroną techniczną czy konstruktorską urządzeń projektowanych i produkowanych "u Was" (totalny świeżak) oraz czy istnieje realna możliwość rozwoju osobistego w postaci szkoleń oraz współpracy międzynarodowej (wyjazdy na kontrakty)?
Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam
4
cienias 2016-01-16 13:00
Jakieś echa ostatniej sytuacji z czwartku
3
ktos 2016-01-16 13:18
A co było w czwartek?
WAKAT 2016-01-25 19:27
Hej jakie są godziny pracy na magazynie ? i jakie zarobki :? jest ogloszenie ze szukaja asystenta dzialu logistyki ( praca od poniedzialku do piatku) tak jest napisane , czy aby napewno nie ma pracujacych wekkendów??? moze ktos cos wiecej napisac :

z gory dzieki za info . pozdrawiam.
log 2016-02-11 18:37
jakie warunki pracy sa na magazynie?jakie zarobki?
ON 2016-02-18 19:43
1800 TO DLA CIEBIE DOBRA STAWKA:??? W DZISIEJSZYCH CZASACH TO SMIESZNE... ZA PRACE NA MAGAZYNIE TO SIE DOSTAJE 25OO ZL
3
słowik 2016-02-27 17:52
Jak ci nie odpowiada praca w tej firmie to jedź do Niemczech. W 2015 średnie miesięczne zarobki w Niemczech według Statistisches Bundesamt (niemiecki odpowiednik naszego GUS-u) to 3,527 euro miesięcznie (ok 14 tys. zł). I nie narzekaj. Auf Wiedersehen.
kaziutak 2016-02-27 19:35
sami widzicie, koles stwierdził, ze 1800zł to dobry hajs, wiec nie liczcie, ze zarobicie w tej polackiej biedzie wiecej niż 2500 czy niech bedzie 3000zł wiesnioki bed [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u byźmesmena i za miche kartoszku, byle dostać cokolwiek. Jak u kitajców.
1
szukający 2016-02-28 18:58
Może ktos sie wypowie jakie są realia pracy na magazynie :? jakie zarobki w modecom???
szukający 2016-03-04 22:05
rogal_ ale jakies konkrety ?stawka godzinowa? pensja stala plus premia? jak to wyglada:???
erc 2016-03-06 12:56
Dlaczego tyle ścinków kabli się wywala? Nawet metrowe i szczególnie grube. Nie można zrobić wspólną, posegregowaną przedziałami grubości kabli skrzynie drewnianą plus przedziałek na rzeczywiste ścinki poniżej 5cm i uszkodzone. I wykorzystywać je na przykład na zwory. Co roku setki tysięcy złotych wywalane są na ścinki. To pewnie jakieś 15% zamawianych kabli. Zdecydowaną większość można i trzeba wykorzystać. Jakaś zmowa milczenia z której korzystają tylko brygadziści?
1
stary pracownik 2016-05-06 22:20
pracowalem w Medcom ok 2 lata. Faktycznie atmosfera była kiepska, lecz zarobki całkiem całkiem. Tylko brak szacunku ze strony kierownictwa i brygadzistów. Jak nie chciałeś zostawać nadgodzin bo przykładowo nie mogłeś z jakiegoś powodu i odmówiłeś to juz byłes najgorszy
1
iga 2016-05-07 13:47
Oczywiście że Przedstawicie medyczni w Medcomie zarabiają fortunę. Wyścig szczurów. Płacą wysokie prowizje od sprzedaży aparatury medycznej :-)
Pytajnik 2016-05-16 22:18
Czy mamy miesięczny okres rozliczeniowy za pracę w firmie?
To czy za nadgodziny zrobione w kwietniu, pracodawca nie powinien wypłacić wynagrodzenie najpóźniej do 10-go maja?
mucha 2016-09-08 19:38
W hali jest duszno i gorąco. Wszyscy kręcą się jak muchy w oleju.
Nie ma klimatyzacji, rury wentylacyjne pozapychane kurzem, uciążliwy hałas stłoczonych do granic możliwości brygad.
Kolejki do toalety.
(3 kabiny na tyle chłopa to kpina). Pora coś z tym zrobić.!
9
Mnich 2016-09-08 21:34
Mi się wydaje, że warto spróbować w tej firmie, generalnie bardzo dobrze płacą i to chyba najważniejsze
Sok 2016-10-24 21:23
Chyba tobie.
2
Nick 2016-10-26 20:18
Generalnie co znaczy bardzo dobrze ? 4 -5 tys płacą? Generalnie może i nie najgorzej w porównaniu z Pcimiem dolnym i generalnie może i wystarczająco jak tylko na swoje dupsko zarabiasz. Generalnie płacą średnią stawkę warszawską i generalnie z roku na rok staja się mniej konkurencyjni. Czyli typowa "polska " firma z tendencją zniżkową. Niby och ach a jednak ludzie odchodzą, niestety jak to przeważnie bywa Ci normalniejsi a cały kondens zostaje.
Zdemotywowany 2016-11-29 10:37
Czy wrócą jeszcze dobre czasy i zarobki ?
Xxx 2016-11-29 16:09
Nie
5
Zdemotywowany 2 2017-01-14 20:22
Te dobre co z roboty nie wychodziłeś? Tak, pewnie będą , tylko za obowiązującą stawkę nadgodzinową,
czyli c.a. 11-12zł netto za godzinę ! sic! hehe, europa pełna gębą
5
Bartek ponton 2017-06-09 10:21
Kiedyś po 12 h pracy w piątek chciałem juz wyjść z pracy na pociąg do domu. Gdy szef usłyszał ode mnie, że już wychodzę zaczął na mnie krzyczeć po czym wyciągnął z szuflady pejczyk i zaczął mnie nim niemiłosiernie okładać na oślep wrzeszcząc przy tym, że jestem nierobem i on mnie nauczy moresu i szacunku do pracodawcy. Na plus należy mu zapisać, że po całym zajściu przytulił mnie, zrobił kanapkę ze smalcem i pognał do pracy. Robiliśmy do 3 nad ranem. firmę polecam.
8
xxx 2017-06-13 11:50
Co powiecie o stanowisku technik- montażysta? I o firmie.
1
Technik 2017-06-27 09:17
Brak poszanowania dla techników, zakazy i nakazy, zarobki nieadekwatne do wymagań a Hitem jest mniejsze wynagrodzenie po podwyżce.
6
Iza 2017-07-20 09:47
@Technik Czy pracodawca zmniejszył Twoje wynagrodzenie, mimo że podjął decyzję o podwyżce? Czy próbowałeś rozmawiać na ten temat z osobami, które są odpowiedzialne za takie decyzje? Czy zostałeś poinformowany, że może wystąpić taka możliwość? Może była to jednostkowa sytuacja. @Bartek ponton Czy jesteś pewien, że do końca tak było? :-) Jeśli jesteś pracownikiem MEDCOM, napisz proszę jak naprawdę oceniasz swoją współpracę z tą firmą. @xxx Widzę, że MEDCOM obecnie prowadzi rekrutację na stanowisko, o którym piszesz. Firma oferuje m.in. pakiet socjalny i stabilne zatrudnienie. Czy aplikowałeś na to stanowisko?
Człowiek z lasu 2017-07-21 14:28
Struktura z betonu.
1
żona pracownika 2017-08-02 13:21
Szanujący się pracodawca, który twierdzi że sukces firmy „opiera się na sile i wizji tworzących ją ludzi” nie dba o swoją siłę roboczą. MEDCOM jako „jeden z najbardziej innowacyjnych producentów…” do tej pory nie jest w stanie wprowadzić powszechnej, wszystkim dobrze znanej innowacji w postaci klimatyzacji w hali produkcyjnej. Tłumaczenie, że jednostka klimatyzacyjna nie jest na tyle wydajna, aby chłodzić emitowane przez urządzenia ciepło jest przecież nie trafne. Inwestycja w projekt, a następnie montaż klimatyzacji z zastosowaniem kliku klimatyzatorów przemysłowych na pewno nie przekroczy możliwości finansowej firmy, która istnieje „po to by zmieniać sposób myślenia…” a nie potrafi zmienić sposobu myślenia w stosunku do najliczniejszej grupy pracowników. Skazywanie pracowników na pracę fizyczną przez 8 a często przez 12 godzin w temperaturze bliskiej 35oC jest po prostu nieludzkie. Zapewnienie komfortu cieplnego wpływa przecież na koncentrację i wydajność pracowników.
Brak poszanowania kadry pracowniczej przez brygadzistów, krzyki, wulgaryzmy, wyzwiska, prowokowanie do kłótni, a nawet groźby również nie sprzyjają wydajnej pracy.
Niemal codziennie rodzą się wątpliwe sytuacje, które godzą w dobre imię firmy. Na przykład ostatnia decyzja o zabraniu wszystkim pracownikom sprawnych zaciskarek na rzecz kilku nowych, których jest za mało. Przecież jeżeli sprzęt jest sprawny to jaki sens ma jego likwidowanie, a następnie przekazywanie szkole. Nasuwa się pytanie, która szkoła potrzebuje aż tylu zaciskarek i dlaczego ich przekazaniem nie zajmuje się osoba odpowiedzialna za likwidację ? Pracownicy widzą jak w środku dnia pudła z zaciskarkami trafiają do samochodu osoby, która nie jest odpowiedzialna za likwidację.
Podsumowując, osoby decyzyjne w Spółce powinny zastanowić się czym są wzniosłe słowa promujące MEDCOM wobec realiów pracy w tej firmie, bo przecież szacunek i godne warunki pracy nie są niczym wygórowanym.
11
Technik 2017-08-04 06:05
Czy tak ma wyglądać życie?
Pracujesz po 12-13 h dziennie, by móc utrzymać swoją rodzinę i odłożyć coś na przyszłość swoich dzieci jeśli się uda. Rodzina powoli Cię zaczyna mieć dość, bo nie masz dla niej czasu i siły. W tyg. jesteś gościem we własnym domu, a w weekend próbujesz się zregenerować.
Praca... Nie w tych warunkach. Praca po tyle godzin w temperaturach rzędu 35'C przy tak suchym powietrzu jakie panuje na hali nie jest dobra. Nikomu to na zdrowie nie wyjdzie. Po godzinach wydajność jest prawie żadna.

Niektórzy brygadziści są niekompetentni na swoich stanowiskach, a kierownictwo ślepe na problemy personalne i organizacyjne funkcjonowania produkcji.

Tematem zaciskarek też powinno się przyjrzeć kierownictwo. Nie wiadomo co się z nimi dokładnie stało po wywiezieniu z parkingu w prywatnym samochodzie jednego z naszych pracowników.
12
Ciekawski 2017-08-14 08:50
Z tego co widać jest dużo negatywnych opini a jednak każdy cały czas tam pracuje :) można zmienić i sie nie meczyć.
1
Iza 2017-09-07 16:27
@Technik ale pracujesz z własnej woli po 12h czy pracodawca mówi, że zostać po godzinach? A czy nie ma szans zgłoszenia, że sprzęt nie jest sprawny? Próbowaliście o tym rozmawiać z kierownictwem firmy MEDCOM?
Głos ludu 2017-10-18 22:13
Dajcie ludziom te setki! Niektórzy 70-tki robią w 2 tygodnie a później chodzą od niechcenia przez kolejne pół miesiąca po 8 godzin. To jest brak wykorzystania tkwiącego w ludziach potencjału. Pozwólcie ludziom się realizować i zarabiać pieniądze. I tak cześć robi nadgodziny awansem w liczbie ok. 100 i jakoś nie narzekają. Przyspieszyłoby to realizację planów produkcyjnych, pracownicy czuliby się spełnieni i przy okazji sobie dorobili troszkę pieniążków. W połowie miesiąca jak trzeba zostać to nie ma komu bo godziny już zrobione, a tak była by kolejna motywacja. Pytają się ciągle czy można by zrobić awansem kolejne godziny - ba, po propozycji kolejnego progu cześć już wyliczała sobie ile można by więcej zarobić i w sumie byli skłonni zacząć od już. Podobno co starsi pracownicy robili już kiedyś tyle nadgodzin i do tej pory się tym szczycą i nikt nie narzekał. Jeżeli ten 4-ty próg miał by być za wysoki dla firmy aby być atrakcyjnym na tle pozostałych można by obniżyć progi początkowe np o 20%, chętni i tak będą, zawsze to większa kaska. Ruszcie trochę ta produkcję. Możecie zrobić na początek np. miesiąc próbny, wszyscy na to czekają.
Iza 2017-10-20 12:31
@Głos ludu dobrze, że piszesz takie sugestie dla pracodawcy. Takie wzmianki są ważne, bo istnieje szansa, że pracodawca przeczyta i może zechce je wprowadzić w życie. Aktualnie firma poszukuje pracowników na 3 stanowiska: http://medcom.com.pl/pl/kariera Może ktoś będzie zainteresowany.
Zostaw swoją opinię o MEDCOM - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEDCOM