brak logo

HETMAN-CB

Toruń

Opinie o HETMAN-CB

NABRAŁEM SIĘ 2010-09-14 20:21:15
HETMAN CB - FIRMA KRZAK... NA ROZMOWIE OBIECUJĄ 5000 ZŁ BRUTTO + SAMOCHÓD + TELEFON... W PRAKTYCE UMOWA "SŁOWNA" PRZY ODROBINIE SZCZĘŚCIA UMOWA O DZIUEŁO ALBO ZLECENIE BEZ AUTA I Z KARTĄ SIM, TELEFON NIESTETY SAM MUSISZ SOBIE ZAŁATWIĆ... PRACA PO KRÓTCE POLEGA NA CHODZENIU OD DOMU DO DOMU I NAMAWIANIE NA ZAŁOŻENIE SOLARA (TZN. SYSTEMU CWU) SEZON W PEŁNI - IDZIE ZIMA, NIE MA SZANS NA JAKIEKOLWIEK ZAMÓWIENIA. SIEDZIBA FIRMY W MICHAŁOWICACH NA UL. OGRODOWEJ 18...
anonim 2010-09-14 20:34:01
NABRAŁEM SIĘ - 2010-09-14 20:21:15

HETMAN CB - FIRMA KRZAK... NA ROZMOWIE OBIECUJĄ 5000 ZŁ BRUTTO + SAMOCHÓD + TELEFON... W PRAKTYCE UMOWA
Ja też tam byłem na rozmowie, obiecują 5000 brutto, telfon i samochód, a jesteś domokrążcą na własnych nogach... Umowa śmiechu warte słowna - żeby dostać umowę musisz 10 systemów sprzedać, a jest to niemożliwe, bo zbliża się zima i nikt przy zdrowych zmysłach nie da sobie chałupy rozwalać... z resztą systemy te w zimę i tak prawie nie działają... ODRADZAM...
sly 2010-09-22 11:09:32
Cóż narzekanie to Polska przypadłość... Sądząc z wypowiedzi mojego poprzednika, to nie przepracował nawet 1 dnia w Hetman-CB Sp. z o.o. a już wystawia opinie właścicielowi i pracownikom. Wykonałem dla Hetman-CB serwis internetowy, wdrożyłem Exchange i SharePoint Services (w planach również Dynamics AX). Takich narzędzi informatycznych wspierających pracę handlowców ma niewiele firm budowlanych w Polsce. Ale kolega zapewne nie używa laptopa i nie zna dobrze j. polskiego sądząc po błędach
oskar 2010-11-10 21:12:30
Święte słowa!!!
Też dałem się nabrać na miód płynący z ust pana "prezesa"...
Naturalnie, żadnej kasy nie zobaczyłem, o umowie nawet nie wspomnę...
To miłe, że pan informatyk broni firmy, ale... nie jest ona już firma stricte budowlaną! Przeszedłem gruntowne szkolenie z pokryć dachowych i systemów rynnowych, czarowano mnie wizją sprzedawania ogrodów zimowych, jakiś debil zrobił nam "szkolenie" pt. "wyciągnij dane od klienta, a my damy mu kredyt"... A teraz kumpel "zatrudniony" miał być do sprzedaży systemów solarnych! Jakaś paranoja!!!
Może najpierw niech się zdecydują czym handlują, a potem głowę zawracają szkoleniami!
I tak miałeś dobrze - mi samochodu, ani telefonu nigdy nie proponowali. A i kasę mniejszą miałem zarabiać...
2
H4 P 2011-01-23 11:17:05
Witajcie Jestem jednym z wielu handlowców, nie ma co gadać to dobra firma i nie dam złego słowa powiedzieć bo dostałem warunki do pracy . Fakt trzeba robić ale chociaż wiesz za jaką kasę .
Solar 2011-09-06 00:33:58
Witam
Znajomy tam robi i wiem, że wypłata przychodzi ze sporym opóźnieniem.
Może kasy nie mają?
Warto się dwa razy zastanowić nad współpracą z tą firmą....
oo 2011-09-16 13:35:59
To prawda że nie płaca w terminie, inni nie zobaczyli kasy do dzisiaj, będą sprawy w sądzie. Nie polecam tej firmy.Klientów też robią w konia.
Miron 2011-10-09 23:13:15
Z terminami wypłat różnie bywa, ale firma płaci i to całkiem nieźle. Sama praca nie jest łatwa, wiele się zmienia i nie każdy sobie radzi.
Ja tam nie narzekam
gg 2011-10-13 15:05:50
Pewnie jesteś szefem, albo kimś z rodziny szefostwa, bo inni odeszli.
Trzeba prześwietlić firmę, zobaczymy jakie jeszcze wałki wyjdą.... :)
Do roboty....:)
Miron 2011-10-14 14:54:12
Nie jestem ani jednym ani drugim. A prześwietlaj sobie co tylko chcesz ;-)
pracownik z długim stazem 2011-11-08 21:30:46
Niestety, a może na szczęście Hetman stawia pracownikom duże wymagania, pewnie im nie sprostałeś i teraz biadolisz,mi na początku tez nie było łatwo, ale moja determinacja została nagrodzona szkoleniami i teraz jestem zadowolony, zawórno z pracy, atmosfery - profesjonalizmu , ale przede wszystkim z wynagrodzenia, zamiast zawodzić i psuć opinie ludziom na forach, znajdź sobie zajęcie, najlepiej jakieś podnoszące Twoje kwalifikacje,
powodzenia,
OLA 2011-11-10 13:59:45
Samochód, komputer, telefon…. uwielbiam „wyrobników” z gadżetami. Swoją wypowiedzią potwierdzasz jak mało oczekujesz od pracodawcy.
Na rynku Polskim jest mnóstwo takich firm, więc pewnie nie będziesz miał problemów ze znalezieniem pracy.
Hetman wymaga i płaci niestandardowo za myślenie. POLECAM
Adam 2011-11-10 14:06:38
Pracowałem w tej firmie jako handlowiec – jasne zasady. Firma wymagająca ale też niestandardowo płaci.
Może uczestnicy forum podadzą swoje nazwiska i zweryfikujemy czy tam pracowali?
Osobiście wysoko oceniam pracodawcę, oferowane usługi na wysokim poziomie, znane marki, łatwo to sprawdzić.
OLA 2011-11-10 14:23:06
Samochód, komputer, telefon…. uwielbiam „wyrobników” z gadżetami. Swoją wypowiedzią potwierdzasz jak mało oczekujesz od pracodawcy.
Na rynku Polskim jest mnóstwo takich firm, więc pewnie nie będziesz miał problemów ze znalezieniem pracy.
Hetman wymaga i płaci niestandardowo za myślenie. POLECAM
uuuuuuuuu, grubo z ortografią chyba jesteśmy na bakier :)
aaa 2011-11-11 10:05:10
a ty nie dostałeś pieniędzy ? czy tak teoretycznie piszesz ?
Piotr 2011-11-11 10:09:20
dobra firma dla osób, które wiedzą czego chcą, super płacą
anonim 2011-11-11 10:19:18
ja pracuję w tej firmie, ktoś napisał o \"gadżetach\" i to święta prawda, jeżeli komuś zależy na dodatkach i wtedy czuje się doceniony praz pracodawcę, to lepiej niech się nie podejmuje tej pracy. Firma chce zarabiać i wynagradzać, nie jest jedna z wielu dających pozory, jestem bardzo zadowolony
anonim 2011-11-17 11:41:16
Witam, firma o której mowa poszukuje pracowników. Jestem zainteresowany zmianą pracy ale na lepszą. Mam doświadczenie w tej dziedzinie oraz motywacje do osiagania wyników w pracy. Pytanie do Was \"byłych bądz obecnych pracowników\" jakie są zarobki min oraz max oraz po jakim czasie moge dostać umowę o pracę. NIe ukrywam ze narzędzia w postaci samochodu czy też firmowego telefonu sa niezbedne w pracy handlowca, czy równiez mogę takowe otrzymać ?.
Z góry dziekuje za odpowiedź
fgh 2011-12-14 14:15:32
dostajesz tylko kartę do telefonu, jeździsz swoim autem-ale zapomnij o umowie za wynajem auta.płacą ze sporym opóźnieniem lub wcale.
NIE POLECAM, NIE POLECAM !!!
Tomasz 2012-01-20 15:09:49
fgh - 2011-12-14 14:15:32

dostajesz tylko kartę do telefonu, jeździsz swoim autem-ale zapomnij o umowie za wynajem auta.płacą ze sporym opóźnieniem lub wcale.

NIE POLECAM, NIE POLECAM !!!
Jak każda firma, Hetman płaci za pracę, widocznie u Ciebie tego szczegółu zabrakło ;)
Ja jestem pracownikiem, zadowolonym pracującym i zarabiającym pracownikiem .
inter 2013-01-10 20:00:15
Witam .
Może jest osoba która obecnie pracuję w tej firmie w dziale serwisu ?
aldona 2013-02-09 23:35:21
Działu serwisu w tej firmie w zasadzie nie ma.
Pracuje tam jedna babeczka co nic nie wie, i dwóch gosci- jeden też nic nie wie, a drugi wie trochę wiecej ale jak jeszcze ulrich działał samodzielnie to go zwolnili- bo słabo się wyrabiał.
Pracownicy co coś wiedzieli odeszli do konkurencji.
Obecnie Hetman oferuje markę Ulrich którą kupił w nie do końca jasnych okolicznościach, ale zaplecza nie ma. Ciągłe przeprowadzki.
Dziwna ta firma.
Witek 2013-04-11 00:13:01
To firma dla twardych i bezwzględnych ludzi, jak większość firm korporacyjnych , handlowych . Podobno zajmują się teraz dużymi projektami, Wiem że władzę tam trzymają kobiety, silne.


anonim 2013-08-15 16:12:22
Czy firma hetman-cb w ogóle istnieje? Próbuje wejśc na ich strone to mnie przekierowywuje do google, wie ktos coś? Upadli?
Anonim 2013-09-13 09:15:05
Jak tam z bezpłatnymi urlopami w HETMAN-CB Toruń?
2013-10-09 17:45:49
Jest w upadłości z większą ilością pracowników się nie rozliczył pan prezesik będą sprawy cywilne bo ten sam prezesik to właściciel Ulricha i ponoć wielką fabrykę w Starachowicach buduje a dla byłych pracowników kasy na wypłaty niema żenada syf i mogiła
no name 2013-11-07 13:28:56
Jako pracownik tej firmy nie mogłem narzekac na wynagrodzenie kiedy władze miał prezes.było solidnie.Natomiast wraz z przekazaniem władzy pani (usunięte przez administratora) wszystko sie zmienilo. Do dziś nie dostałem wynagrodzenia i wiem,ze nie jestem jedyny.Pozdrawiam
były 2014-11-01 14:11:50
Ha ha ha luuuuuuuudzie to warszawski cwaniak nie prezes ponoć papiery na wariata sobie załatwia aby przed US PIP i innymi urzędami wywinąć się. Jaguarem jeździ a z butów słoma wyłazi ha ha ha :)
roman bistro hop 2015-01-29 19:17:50
również czuję niesmak gdy na takim forum zbacza dyskusja z merytorycznego toru i zaczynamy się zajmować samochodem prezesa. proszę was, skupmy się jednak konkretnie na samej pracy i sprawach stricte zawodowych. zapytuję więc jak bardzo elastyczny grafik można wynegocjować w firmie HETMAN-CB? pozdrawiam
ha ha ha 2015-03-16 13:31:08
Przecież ta firma już nie istnieje od 30 września 2013 roku ogłosiła upadłość bzdury piszecie ludzie pewnie sam prezesik to pisze dla uciechy likwidatora zemną się nadal nie rozliczyli pomimo wyroku sadowego. Żałosne żałosne i jeszcze raz żałosne. Odradzam wszystkim jakikolwiek kontakt z M G chyba że macie plecy w postaci ludzi z miasta to może dacie prezesowi radę inaczej odradzam.
Zostaw swoją opinię o HETMAN-CB - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HETMAN-CB