Fabryka Formy S.A.

Sierosław

Opinie o Fabryka Formy S.A.

Wajd 2016-10-12 14:50
Daj znać, firma jest jedną z porządniejszych, moim zdaniem Fabryka Formy S.A. od zawsze dobrze traktowała praowników i wydaje mi się, że nie ma powodu do narzekań
1
Juka 2017-01-17 08:38
(usunięte przez administratora)
4
Juka 2017-01-17 08:43
(usunięte przez administratora)
4
uwaga 2017-01-17 15:10
(usunięte przez administratora)
10
D. 2017-01-17 20:11
(usunięte przez administratora)
4
Jaśmina 2017-01-18 09:14
(usunięte przez administratora)
4
:):):) 2017-01-18 20:05
(usunięte przez administratora)
3
Miki 2017-01-18 22:21
(usunięte przez administratora)
3
GoGo 2017-01-19 08:49
(usunięte przez administratora)
3
GoGo 2017-01-20 11:39
(usunięte przez administratora)
1
ZG 2017-01-23 22:38
(usunięte przez administratora)
5
Angie 2017-02-09 09:53
Wiesz moze w jakim klubie sa takie zebrania? Chce aplikowac do klubu w Poznaniu ale jak tak ma wygladac praca to ja dziekuje ;(
2
Raz dwa 2017-02-09 19:22
W każdym klubie
2
Agata 2017-02-09 20:50
w każdym są takie zebrania. we wszystkich klubach sa regularne wizytacje. dziewczyno jesli po przeczytaniu wszystkich opinii na temat tej firmy nadal chcesz tam aplikowac, to szczere kondolencje juz dzis skladam
4
Na pewno nie Damian ani żaden Maniek ani żadna Mag 2017-02-11 22:01
Najlepsze jest to że nie potraficie się rozstać emocjonalnie z firmą. Tak jest wam obojętna że cały czas sledzicie jej losy i piszecie emocjonalne bzdury. Przecież od razu widać którzy sflustrowani byli pracownicy piszą komentarze. Jakby wam nie było żal to może byście na to nie tracili czasu. Ale jak ktoś był cieniasami to nim pozostanie nawet po rozstaniu. Oczywiście wszystkie wpisy należą do osób godnych pracy i dużych pieniędzy a tylko przez złośliwości dalej nie pracują. Ciekawe kto z was sam odszedł bo mu było źle. Napewno nie Damian który udaje że sam nie robi wpisów, a cały czas przychodzi do FF i szuka akceptacji do swoich racji wśród obecnych pracowników.
A może czas ruszyć dalej ? Nikt was nie zmusza do pracy w FF. To jest wolny świat i wolny wybór. Ale akurat chętnych jest więcej niż miejsc.
Nie Damian 2017-02-11 22:03
Damian. Nie ściemniaj. Przecież od razu wiadomo że szyjesz niby nie Ty ten wpis.
Na pewno nie Damian 2017-02-11 22:31
Skakanka. Tak bardzo przeżywasz że Cię nie chciała. Nie dostrzegła twojego wielkiego potencjału. Może napiszesz wreszcie jakieś fakty a nie pomówienia nic nie wnoszące.
Fakty są takie 15 zł na godzinę. Pieniądze zawsze na czas, nigdy nie było spóźnień. Jak dla młodej osoby na recepcji to bajka. Atmosfera w pracy, nic do zarzucenia. I tyle z faktów.
Gbjssj 2017-02-12 11:02
Atmosfera super? Hahaha to czemu ponownie zostało usunięte masę komentarzy ? Najgorsza firma, mobbing , umowa zlecenie , praca w święta . Czy terror psychiczny dla młodej osoby to bajka ? Sam sobie odpowiedz ! Pani K poprosiła o komentarz? Osoby z potencjałem w tej firmie już nie pracują kij
3
HAHAHA 2017-02-12 14:31
grzgorz b. czy to ty piszesz te komentarze? taki byłeś wlazidup, sprzedales sie? juz zapomnialeś jak cie chceli wykopać? pierwszy na odstrzał z green pointu byłeś konfidencie.
Robert na pewno nie, bo bysmy mieli same błędy ortograficzne, łatwo to zweryfikować.
Wiecie dlaczego tu jest tak pełno wpisów? Bo plucia jadem nauczyliśmy się od mistrzyni kariny.
6
umiem liczyć 2017-02-12 15:21
15? zart? chyba 13 i to brutto, co w przeliczeniu na caly miesiac daje nie całe 1600 zl na rekę.
5
Anty skakanka 2017-02-12 20:06
Skakanka. Podaj swoje imię i nazwisko. Przecież chyba masz tyle odwagi, żeby oficjalnie mówić o własnej opini.
Czy może lepiej być hejterem z ukrycia bez jaj ? Bo zawsze byłeś bez jaj a lansowałeś się na twardziela ze znajomościami. Wszyscy widzą że nie radzisz sobie z tym, że straciłeś szanse.

A ciekawe co sądzą o tobie byli współpracownicy. Dużo władzy i kasy a nic do zaoferowania. Ciekawe kto za tobą płacze ?

Stań twarzą w twarz z "oprawcami" która już po prostu na Ciebie nie stawiali i powiedz oficjalnie co o tym sądzisz.
Chyba że lepiej ukryć się pod kołdrą z latarką i pisać w necie hejt, bo tylko na to Cię stać.
Anty skakanka 2017-02-12 20:07
Skakanka. Podaj swoje imię i nazwisko. Przecież chyba masz tyle odwagi, żeby oficjalnie mówić o własnej opini.
Czy może lepiej być hejterem z ukrycia bez jaj ? Bo zawsze byłeś bez jaj a lansowałeś się na twardziela ze znajomościami. Wszyscy widzą że nie radzisz sobie z tym, że straciłeś szanse.

A ciekawe co sądzą o tobie byli współpracownicy. Dużo władzy i kasy a nic do zaoferowania. Ciekawe kto za tobą płacze ?

Stań twarzą w twarz z "oprawcami" która już po prostu na Ciebie nie stawiali i powiedz oficjalnie co o tym sądzisz.
Chyba że lepiej ukryć się pod kołdrą z latarką i pisać w necie hejt, bo tylko na to Cię stać.
Zielona Gora 2017-02-12 22:51
Tak sie zastanawiam czym jeszcze mowa o osobach ktore zgłaszają niewygodne komentarze beda chcieli do siebie przekonac potencjalnych pracownikow. Mogłoby sie wydawac portal gowork.pl opiniotwórczy i nie zrzeszony jednak chyba dal sie sprzedac by nie wystawiac niepochlebnych opinii o FF. Nieważne. Osoba ktora chcialaby tam podjac prace wezmie pod uwage fakt ze tyle osob z roznych miast nie ma dobrego zdania o tej firmie. Ktos powyzej napisal ze nie mozemy sie sie rozstac emocjonalnie z FF. Po pierwsze slowo emocjonalnie jest mocno zaczerpniete ze slownika Kariny wiec czuc tu jej reke po drugie mozna wyrwzic swoje opinie wobec pracodawcy co wiecej przetrzeć tych co sie zastanawiaja nad podjeciem pracy. Macie tupet sugerowac że to z zawisci ze to nie prawdziwe komentarze o same bzdury. Pracowalam w ff 2 lata i wiekszosc osób z mojego klubu odeszła sama dlatego ze firma nie szanuje pracownikow, umowy smieciowe, ciagle zmiany w strukturze, nasylania kabli, najazdy Kariny i jej psychiczne gry.. Cieniasem mozesz nazwac wiec siebie bo za pare groszy wiecej do wyplaty (albo i nie bo wystarczy Ci falszywe dobre zdanie Kariny). I na prawde więcej do myslenia daja usuniete komentarze.. To dla Was strzal w kolano. W klubie w moim mieście od kilku miesiecy wisi ciagle ogloszenie ze szukacie pracownikow a ochotników brak. To swiadczy o czyms. Jestescie zdrowo popieprzeni. I o tyle ile mozna pouzalac sie nad Karina i jej biedna osoba to tyle smiesznie jest w przypadku jej poslancow - konfitury sprzedajne ;)
3
wielkopolska 2017-02-13 08:32
Może zacznij od siebie i powiedz co ci zaroferowali za bycie konfidentem, kablowanie karinie, kto jej nie lubi i wskazywanie ludzi na odstrzał, od razu zwolnijcie całą firmę, bo jej nikt nie lubi.

Za ile sie sprzedałeś? Jaka jest cena ludzkiej godności? Marny karierowiczu z pożal się boże firemki, ktora uważa się za za złoty środek na bezrobocie, a w rzeczywistosci daje glodowe stawki i smieciowe umowy + codzienny terror psychiczny, niszczenie człowieka i manipulacja.
5
M jak miłość :) 2017-02-13 16:45
Tobie też będzie ciężko, jak zakończysz tam pracę - jak widzę z jakim zaangażowaniem bronisz firmy - trust me, że to odchorujesz. Ocena na tym polega- że jest "emocjonalna", ponieważ zawsze jest subiektywna. Frustracja wynika z poczucia straty - ktoś wiele dał od siebie i nie dostał za to pozytywnych "głasków" : kasy, fajnego feedback'u itp. a często wręcz przeciwnie - już nie pracuje. Rozumiem, że negatywne komentarze skierowane personalnie do pracowników ff , w tym zarządu, należało ocenzurować, ale usunięcie 200 komentarzy jest po prostu nieuczciwe i paradoksalnie to właśnie TU wszystko się zaczyna - na usuwaniu negatywnej opinii oraz rozprzestrzenianiu obietnic w tym olbrzymiego rozwoju, by na końcu okazało się, że Twoje zaangażowanie i ciężka praca nic nie znaczą i a) albo cię wyrzucają, b) albo nastawiają zespół przeciwko Tobie, by Cię zwolnił, c) albo doprowadzają do poczucia zwątpienia w samego siebie, że sam się zwalniasz. To właśnie TU zaczyna się nieprawdziwa komunikacja z pracownikiem. Więc nie dziw się frustracji. Ja po zakończonej pracy jej nie mam, ale te komentarze mnie nie dziwią :) Piszę w liczbie mnogiej, bo mowa o pracodawcy "ogólnie". W FF wszyscy powtarzają, że "ryba psuje się od głowy", ale niestety kontynuowanie polityki "zamiatania pod dywan" ( jak usuwanie komentarzy na tym profilu) , a nie faktycznej etyczno-moralnej pracy u podstaw nie zmieni tej sytuacji. Więc pozwólcie przyszłym pracownikom zapoznać się z całościową opinią o FF i niech sami zdecydują czy chcą rozpocząć tu swoją pracę i chodzić w koszulkach #możeszwszystko :)
7
Irek S. 2017-02-13 20:19
Szanowna osobo bez nazwiska,
Sama załóż firmę i zatrudnij 700 osób i im zapłać. Potem zapłać od 200 tys zł miesięcznie ZUS. Umowy śmieciowe to umowy o dzieło a takich nie ma w FF. Stawka jest taka jaką firmę stać.
Ireneusz Sęk
Ps. Mój numer jest do dyspozycji dla wszystkich odważnych aby porozmawiać merytorycznie o faktach a nie emocjach
Ff 2017-02-13 21:03
Skoro michas z gorzowa jest gejem i lubi jezdzic na sankach z grzesiem i razem tarzaja sie w śniegu to moze sa para ! Chlopcy kandydujcie do zarządu tam takich jal wy trzeba
;)
1
cyrk 2017-02-14 08:41
Jesli nie stać Cię na prowadzenie firmy, to ją zamknij. Takie są fakty, a nie emocje.
5
cyrk 2017-02-14 08:47
pomijam fakt, ze gdybyście mieli odpowiednie podejscie do pracownikow - szacunek i docenianie, to pracownicy by zarobili i na siebie i na wasze Porsche i BMW oraz mandaty. Nie stac was na zus, to jezdzijcie berlingo i sami pracujcie w klubie.
4
wielkopolska 2017-02-14 09:30
umowa zlecenie to rowniez umowa smieciowa - takie sa w ff, sam nie wiesz na jakiej zasadzie ludzie pracuja? beczka smiechu
5
Informacyjnie 2017-02-14 10:47
Zgodnie z informacją powyżej, przedstawię kilka faktów nie kierując sie emocjami. Dlatego wierzę, ze nie zostanie usunięta - jak poprzednie
Podaję stan sprzed roku kiedy zakończyłem współpracę z FF - JA ZAKOŃCZYŁEM - nie FF ze mną
REKRUTACJA:
assesment centre. Kilkuosobowe zespoły - oceniane były przez 2-3 osoby z firmy.
Wśród nich była K. która przy moim assesmencie dała mi wyraźnie do zrozumienia że jestem faworytem
- podpowiadając w przerwie jaki cel ma kolejne pytanie.
Standardowe pytania typu: czego się najbardziej boisz? A potem - spróbuj to czego się boisz sprzedać komuś.
Grupa liczy 5 osób - dowiedz się jak najwięcej o każdej osobie - potem opowiedz wyrywkowo o każdej z nich
Dokona prezentacji firmy
Assesmenty są nagrywane z ukrycia - niestety często bez wiedzy a na pewno zgody uczestników.
Mogę to potwierdzić na przykładzie swojego oraz dwóch w których brałem udział jako obserwator.
Niestety filmiki często komentowane są nierzeczowo, prześmiewczo, z uwagami daleko odbiegającymi od tematu. Proszę zwrócić uwagę - na to że dzieje się to bez zgody i wiedzy uczestników naboru.

UMOWA:
śmieciowa - czy nie śmieciowa... kwestia interpretacji.
Do wyboru umowa zlecenie (pragnę zauważyć ze pracownik nie ma żadnych praw np w przypadku zwolnienia chorobowego,
ustawowo również nie należy się urlop i inne przywileje chroniące pracownika.
lub Umowa Firma-Firma - tu podobnie, dochodzą koszty Zusu, często księgowej, brak ochrony pracowniczej itp, istnieje ryzyko że firma może np nie zapłacić - uznając że świadczona usługa nie odpowiada wymaganiom.
Pozostawiam do namysłu - Wasza decyzja. Myślę, ze uczciwie byłoby zatrudnić ludzi z pełnym pakietem socjalnym.
Moim zdaniem to umowy "śmieciowe" choć każdy ma wybór - kiedy szuka pracy moze wspierać firmy działające w ten sposób
lub szukać firm gwarantujących umowę o pracę. No cóż - to był mój wybór, moje ryzyko, choć uważam że ze strony każdego pracodawcy
działającego w ten sposób to po prostu cwaniactwo.
Jeżeli nie ma się pieniędzy na zagwarantowanie pracownikom warunków stabilnej pracy w oparciu o godziwą umowę o prace powinno się ograniczyć pole działania

Zachęcam do pisania na tym forum faktów i przykładów, które miały miejsce w Klubach.
Może to być również z korzyścią dla p, Ireneusza, który jestem pewien - o wielu rzeczach, patologiach i metodach stosowanych przez ............. wydaje mi się nie ma pojęcia.
Zachęcam do komentarzy z faktami i przykładami.
4
przed assesmentem 2017-02-15 10:17
poproszę o trochę informacji na temat pracy.
- jak wyglądają zebrania/spotkania w centrali?
- jak wyglądały naloty z centrali w klubach ? czy faktycznie jest napuszczanie na siebie pracowników - bo w Kaliszu mówili że sie boją jak jakaś K. przyjeżdża - bo ona tak poprwadzi rozmowę ze powiesz co ona chce usłyszeć i sie moze okazać że wszyscy nienawidzą jednej osoby nagle.
- w jaki sposób zwalniani byli pracownicy bo w Poznaniu krążą opowieści jak sie ludzi zapraszało na szkolenie - dawało im się kartki na których mieli napisać: w czym jesteś najlepszy, co musze poprawić w swojej pracy i co powinny poprawic w swojej pracy inni uczstnicy spotkania a potem było czytanie tego na głos - ogólny kwas - a potem okazało sie ze każdy miał na kartce napisane "WYPOWIEDZENIE"
to fakt czy jakieś bajki? Bo nie chce sie wierzyć
1
po assesmencie 2017-02-15 16:28
w biurze w zeszlym roku była sytuacja, ze na kartkach kilka ,miało napisać co obiecują dać firmie, a na drugiej stronie kartki były wypowiedzenia, z czego 2 osoby wyleciały od razu, pozostałe miały "okres próbny" kilka miesięcy, jeden pracownik regionalny kiedyś na zebraniu był wychwalany za osiągi, a na drugi dzien przyjechał rano i wyleciał na kopach nawet nie miał czym z centrali do domu wrócić, bo od razu zabrali mu telefon, samochod, komputer, nie dali mozliwosci rozmowy. a z tarnowa podgórnego trudno wrocic do poznania na piechote....
jesli chodzi o zebrania to tak jak mowisz, przyjezdza do klubu karina, kazdy zestresowany, mowi co chce ona uslyszec, a potem i tak przekreci i zmieni twoje zdanie i je tak zinterpretujesz, ze albo wyjdzie ze nie jestes zespolowy, albo wskazujesz jakas osobe do zwolnienia
a jesli decyfujesz sie isc na assesment to przygotujs ie na tajne nagranie a potem wyswmiewanie uczestników

jednego menegera zwolnili w czasie "integracji" menagerow na wspolnym treningu, wzieli go z sali cwiczen i juz nie wrocil na zbity pysk po 2 tygodniach pracy juz zweryfikowali jego predyspozcyje
4
UJHJK 2017-02-15 16:44
poczytaj wyżej opinie, to same fakty są.
2
BYŁY PRACOWNIK 2017-02-18 19:31
FAKT
2
lumbago 2017-02-18 19:48
mój drogi, Prezes-a raczej prokurent:) nie mógł nie wiedzieć, ponieważ na bieżąco otrzymywał mnóstwo informacji, cwaniactwo - zapewne, natomiast sama rola wspomnianej K, nawet nie chcę wypowiadać tego imienia to tragedia! cóż - początki były świetne, zespół według mnie był super, mega zaangażowany i gwarantujący wyniki klubom. Tak, gwarantujący! a potem przyszła osoba która wywróciła wszystko do góry nogami - mam nadzieję że właściciele są z tego dumni, jak i z wpisów które musieli pousuwać - KPINA!
Sofokles 2017-02-18 20:00
drogi Irku, o faktach nie raz rozmawialiśmy i w sumie przyznawałeś mi rację:) a forum go work jest od tego, aby wymieniać się doświadczeniami - zastanów się zatem z jakiego powodu są takie jak komentarze, których dużą część usunięto, ciekawe na czyje zlecenie? Co to za brednie że firmę stać tylko na takie umowy i ten temat zusów, no nie żartuj proszę. Sam zatrudniam - i nie zamierzam - oprócz okresu próbnego - zatrudniać nikogo jak nic nie wartego niewolnika. No i ktoś tu napisał dobrze - o porszakach, beemkach i innych. Pamiętaj - karma wraca. Jedno mogę powiedzieć - że Twoja biznesowa bezczelność zawsze mi imponowała, podobnie jak pewność siebie - dzięki temu w dużej części Twój sukces - i rację masz pisząc - załóżcie cwaniaki firmę - to prawda, że nie wielu zaryzykuje wszystko a tak trzeba zrobić i do tego będzie mieś odpowiednią wiedzę i kompetencje. Także chwała za to ale niestety większość komentarzy jest trafna. Pozdrawiam serdecznie - tym bardziej, że uważam FF za najlepszą polską sieć na rynku - gdybym uważał inaczej samemu sobie wystawiłbym kiepską laurkę:) Jak to się mówiło, może jeszcze być lepiej - w końcu SYTUACJA JEST DYNAMICZNA:)
Sofokles 2017-02-19 09:20
przecież to właśnie napisałem:) jak rozumiem to takie ad vocem z uzupełnieniem tak?:) masz rację jakby co:)
Irek 2017-02-19 09:37
W dalszym ciągu nie wiem z kim koresponduję. Mogę merytorycznie odnieść się do wielu spraw i dyskutować na forum. Nawet jestem zdolny do udostępnienia tu danych takich jak informacja o moich osobistych sprawach ( brak wynagrodzenia w roku 2015,2016, brak samochodu firmowego - ooo niespodzianka :) bo uznałem że firmy na to nie stać i zaczyna się to ode mnie mimo tych bzdur opisanych w poście ) itd + mogę opisać na czym polega mechanizm nie zarabiania w tej branży w tym kraju.
Ale nie będę pisał z ludźmi nie mającymi odwagi się przedstawić skoro ma się odwagę krytykować.
Poza tym jestem gotowy do osobistego spotkania z każdym mającym ochotę na rozmowę o faktach tego biznesu. Rownież o faktach dlaczego z kimś przestaliśmy współpracować.
A wiec chętnie ale cały czas nie mam z kim....
Miłej niedzieli
Irek
Irek 2017-02-19 10:02
Filozof powiedział : "jesteśmy zbyt biedni żeby kupować rzeczy tanie"
Odniosę się raz jedyny do polskiego piekiełka związanego z ocena innych poprzez motoryzacje.
Przy wyborze samochodu dla pracownika biorę pod uwagę :
1. Ile przejedzie w ciągu roku km ( w wypadku omawianego Macan dobrze oceniłem 80-100 tys)
2. Jaka jest gwarancja ( ważne przy dużej liczbie km)
3. Jakie jest bezpieczeństwo bierne ( hamowanie, podzuszki itp i czynne np. przyspieszanie przy wyprzedzaniu )
4. Jakie są warunku komfortu ( ważne przy 100 tys rocznie)
5. Jaka jest cena ( 3.6 tys raty wynajmu w Czechach w tym wypadku)
6. Opinie o bezawaryjności
7. Spalanie i inne koszty eksploatacyjne

Dlatego więcej nie będę do tego wracał w swoich wypowiedziach.
Ps. Po raz kolejny proszę się przedstawiać
Ps. Proszę o inne konkretne zagadnienia to mogę je opisać z perspektywy pracodawcy, od osób które mają nazwisko.
Irek

Irek S. 2017-02-19 10:45
Sofokles ? Nie przypominam sobie takiego pracownika.
Opowiedz mi jak możesz o swoim przedsięwzięciu. Chętnie posłucham i chętnie się czegoś nauczę.
1. Po pierwsze powiedz mi ile stworzyłeś miejsc pracy?
2. Jeśli zatrudniasz na umowę o pracę i stać Cię na to, żeby komuś zapłacić np 3 tys zł, a Państwo Ci zabiera drugie 3 tys, czyli masz koszt 6 to ile masz takich osób?
3. Jakie dałeś i ilu pracownikom bony świąteczne i inne benefity?
3. Jak się nazywa Twoja firma i czym się zajmuje, żebym mógł to ocenić?

Poza tym stawiam Ci jeszcze jedno zagadnienie, co jest lepsze? :
1. Postawić np 300 pracowników w rzędzie, poprosić o policzenie do trzech, wszystkie trójki wystąp i komunikat " wszyscy z numerem 3 od dzisiaj nie pracują, dlatego że jedynki i dwójki dostaną bony, benefity i nic nie znaczące w czasach dynamicznego rynku umowy o pracę".
czy może
2. Zapraszam was wszystkich i zlecam wam zadania do wykonania, wszyscy macie wybór dowolny na podjęcie zlecenia zadań do wykonania za 15 zł/h i możliwość otrzymania prowizji ( za styczeń w klubach osobiście wypłaciłem 76 tys zł- od średnio 250 do 700 na osobę netto, w wyłączeniem miejsc gdzie było 0)

Która z tych wersji jest lepsza dla ogółu pracowników ?
Która z tych wersji jest lepsza dla kraju?
Która z tych wersji jest lepsza dla przedsiębiorstwa?

" Jeśli istnieje jakiś sekret sukcesu, to jest to umiejętność przyjmowania cudzego punktu widzenia i patrzenia z tej perspektywy z równą łatwością jak z własnej"
Henry Ford
1
Irek S. 2017-02-19 10:49
Sofokles ? Nie przypominam sobie takiego pracownika.
Opowiedz mi jak możesz o swoim przedsięwzięciu. Chętnie posłucham i chętnie się czegoś nauczę.
1. Po pierwsze powiedz mi ile stworzyłeś miejsc pracy?
2. Jeśli zatrudniasz na umowę o pracę i stać Cię na to, żeby komuś zapłacić np 3 tys zł, a Państwo Ci zabiera drugie 3 tys, czyli masz koszt 6 to ile masz takich osób?
3. Jakie dałeś i ilu pracownikom bony świąteczne i inne benefity?
3. Jak się nazywa Twoja firma i czym się zajmuje, żebym mógł to ocenić?

Poza tym stawiam Ci jeszcze jedno zagadnienie, co jest lepsze? :
1. Postawić np 300 pracowników w rzędzie, poprosić o policzenie do trzech, wszystkie trójki wystąp i komunikat " wszyscy z numerem 3 od dzisiaj nie pracują, dlatego że jedynki i dwójki dostaną bony, benefity i nic nie znaczące w czasach dynamicznego rynku umowy o pracę".
czy może
2. Zapraszam was wszystkich i zlecam wam zadania do wykonania, wszyscy macie wybór dowolny na podjęcie zlecenia zadań do wykonania za 15 zł/h i możliwość otrzymania prowizji ( za styczeń w klubach osobiście wypłaciłem 76 tys zł- od średnio 250 do 700 na osobę netto, w wyłączeniem miejsc gdzie było 0)

Która z tych wersji jest lepsza dla ogółu pracowników ?
Która z tych wersji jest lepsza dla kraju?
Która z tych wersji jest lepsza dla przedsiębiorstwa?

" Jeśli istnieje jakiś sekret sukcesu, to jest to umiejętność przyjmowania cudzego punktu widzenia i patrzenia z tej perspektywy z równą łatwością jak z własnej"
Henry Ford
Antygona 2017-02-20 10:04
Drogi Irku,
opinie na tym forum są z natury rzeczy opatrzone nickiem - nieprawdaż? uważasz, że istnieje ku temu jakiś powód?
Po drugie nikt nie karze Tobie rozmawiać ani odnosić się na forum do postów - to zależy tylko od Ciebie.
Po trzecie - każdy ponosi ryzyko swojego biznesu, pozwól, że ryzyko swojego poniosę sam/a:)
Po czwarte - moje uwagi dotyczą kwestii zawartych w dostępnych na tym forum postach ale również zwieńczone są wysoką notą wystawioną dla samego konceptu Twojego przedsiębiorstwa, zatem trudno odmówić mi obiektywizmu,
Po piąte - odnosząc się do kwestii tzw. danin budżetowych - mam nieodparte wrażenie, graniczące z pewnością, że swój biznes dotyczący każdego z otwieranych klubów dokładnie budżetujesz tak? jeżeli tak, to spodziewasz się realizacji założeń - nieprawdaż? zatem być może założenia nie korelują z oczekiwaniami potencjalnych pracowników? - może warto o tej kwestii pomyśleć? nie myśl sobie że wszyscy bezpodstawnie wściekle atakują FF. Zauważ proszę, że głównie atakują jedną osobę, jak myślisz bezpodstawnie? a może zgadzasz się z metodami jakimi się ta osoba posługuje? proszę - do nich się odnieś.
Ja nie zamierzam wchodzić w dyskusję, szczególnie na forum, dotyczącą prywatnych kwestii - chociaż Twoje wynagrodzenie, środki trwałe w firmie, sprawozdanie finansowe - to kwestie wynikające z obowiązków nałożonych przez odpowiednie instytucje w związku z obecnością na rynku kapitałowym - zgadza się?
Czym różni się ozusowanie umów zlecenie od umów o pracę? odpowiedź jest prosta, więc kontynuując - czy nie lepiej dać osobom, z którymi współpracujesz dłużej - po okresie próbnym (wybierz sobie jaki okres da ci odpowiednio dużo pewności) stabilizację w postaci umowy o pracę? Zgadnij, jak wielu lepszych kandydatów do pracy być może byś pozyskał?
Nikt tu nie chce wchodzić w Twoje buty, natomiast opinie i uwagi powinny dać Ci do myślenia. Cytując filozofów oraz znakomitych przedsiębiorców nie zapominaj o realiach - ot co. Oczy i uszy na opinie innych, pracowników i klientów zawsze trzeba mieć otwarte. Pamiętaj, że lepiej posłuchać anonimowych odważnych - zapewne bez strachu powiedzą prawdę - niż klakierów, którzy z obaw wszelakich prawdy całej nie ujawnią.
A sukcesu firmie życzę - zdania tego nie zmieniam.
5
Amelia 2017-02-20 16:13
@Irek S.
Ten portal jest po to by wyrażać opinie o pracodawcach. Czy uważasz, że wystawione opinie są nieuczciwe? Skoro tyle osób ma negatywną opinię - to jest ku temu jakiś powód. A główny zarzut do Fabryki to atmosfera panująca w pracy i zupełnie nieudana restrukturyzacja firmy.

A czy osoba, której powierzyłeś zmianę firmy ma w tym jakieś doświadczenie poparte wynikami? Czy tylko potrafi świetnie manipulować? Szkoda tylko, że tym manipulowaniem niszczy ludzi, niszczy firmę i w jej działaniach nie ma miejsca na etykę - tak ważną w jej zawodzie.

Widzisz, ludzie widzą w niej samo zło - pewnie zarówno Ci co pracowali, jak i Ci co pracują - oczywiście nikt Ci wprost nie powie, bo wie, że to się zakończy zwolnieniem. Odsunęła od Ciebie osoby, którym chyba kiedyś ufałeś i które wierzyły, że jest fajnym szefem. Wiesz przecież, że nikt jej nie ufa. A skoro tak - to jak można mieć coacha w firmie, któremu nikt nie ufa?

Nie uważam, że nie widzisz co się dzieje w firmie i jak są traktowani ludzie. Nie można tego nie zauważyć. A skoro tak, to chyba nie o dobro FF tutaj chodzi.
5
Fatima 2017-02-20 20:09
Rowniez, nie mam zamiaru rozliczać Cię z zycia prywatnego, ale skoro już o tym wspomniałeś i wcześniej raczyłeś nas nformacjami o braku wynagrodzenia w 2015, 2016 roku, to przypominam, ze Twoja partnerka zyciowa jest czlonkiem rady nadzorczej i pelni formalnie funkcję dyrektora na Mallwowej - zgadza się? Chcesz powiedzieć, że za darmo?

Skoro tak ładnie tłumaczysz się uwzględniając kwestie ekonomiczne, co prawda Twoje arugumenty i tak zostały już zbite chociażby przez post osoby wyzej tj. "Koszty pracodawcy:
UMOWA ZLECENIE:
WYNAGRODZENIE BRUTTO: 2000.00 zł
CAŁKOWITY KOSZT PRACODAWCY: 2400.20 zł
DO WYPŁATY NETTO: 1464.48 zł, 1497.07 zł

UMOWA O PRACĘ:
WYNAGRODZENIE BRUTTO: 2000.00 zł
CAŁKOWITY KOSZT PRACODAWCY: 2400.20 zł
DO WYPŁATY NETTO: 1464.48 zł"

to moze w końcu wytłumaczysz nam podejście do pracownika w sferze nie ekonomicznej, a człowiek - człowiek?
Dlaczego traktujecie pracowników lub byłych pracowników jak śmieci, upokarzacie, w sposób uwłaczający w godność ludzką zwalniacie? Przy reszcie zespolu, przy klubowiczach. Dlaczego w kazdym klubie musicie miec kabla, który donosi, dlaczego kazesz na zebraniach wyznaczyc osobę z teamu do zwolnienia? Uważasz, że to humanitarne? Ze tak zachowuje się szef szanującyc swoich pracowników? Skoro już tak sypiesz cytatami i prezentujesz się jako oczytany człowiek, to polecam "Moralność Pani Dulskiej".

Wytłumacz nam prosze, jak z faceta, którego podziwialiśmy stał się zmanipulowany buc? Zmanipulowany przez Karinę, naprawdę tego nie dostrzegasz? Odsuneła od Ciebie wszystkich wartościowych pracowników, którzy byli podstawą Twojego sukcesu i z radością, zapałem i zaangażowaniem rozwijali Twoje koncepcje.
Albo lepiej nie odpowiadaj nam, odpowiedz sobie sam i z czystym sumieniem ciągnij to dalej gardząc ludźmi. Swoją drogą jak ludzie z benefitu się zapatrują na atmosfere w firmię? Podoba im się takie podejście do pracownika?
4
cecylia 2017-02-20 22:22
Właśnie Irku, odnieś się może to tej "szczególnej" osoby w firmie pani K o której tak dużo w wypowiedziach.
Ludzie widzą w niej samo zło , bo i nim jest.
1
plm 2017-02-20 23:37
Tak Irku - kupiliście Porsche, żeby zarząd mógł się wozić do pracy 340 KM furą, ale oficjalnie to auto ma robić 100.000 km rocznie? 8300 km miesięcznie raczej nie robi się na dojazdy z Dąbrówki do Sierosławia, żeby postawić je na parkingu na resztę dnia, tylko trzeba przejechać dziennie (można by było użyć określenia dzień roboczy, ale w Waszej firmie takie pojęcie nie funkcjonuje, bo każdy jest roboczy) prawie 300 km, czego "raczej" nie robicie.
Jeżeli próbujesz komuś wcisnąć, że zakup Porsche za 3500 zł na miesiąc to idealny wybór jeżeli chodzi o kwestie kosztów eksploatacji (w tym napęd 4x4 i benzynowy silnik 3.0 Biturbo spalanie 13-25 l/100), to chyba uważasz, że faktycznie otaczają Cię sami idioci :)

Cytat z autocentrum o tym aucie:

WADY
- Stosunek jakość/cena
- Ergonomia
- Koszty utrzymania

Dodatkowo wspomnę o Twoim 560 konnym BMW M5 4.4 Biturbo - rozumiem, że auto spalające 20-30 litrów na 100 km za 600.000 zł, w którym wymiana klocków hamulcowych kosztuje więcej niż niektóre auta Twoich pracowników, też należy do tego zaszczytnego grona ekonomicznych wyborów?
1
Hercules 2017-02-21 15:04
Podniecacie się,
Przecież Irek nie jest w stanie sam przeczytać tych wypowiedzi i odpowiedzieć, więc albo robi to Karina albo siedzi z nim.
Swoją drogą ciekawe: facet ma kasę, jest obrotny, jak ktoś napisał - posiada "bezczelność biznesową", garbaty też nie jest, a tak się daje manipulować. Choć pewnie cały czas uważa, że to on kontroluje sytuację - w końcu ma kasę. A wy - plebs, nie zrozumiecie wyższej klasy.
Niestety, na siłę chce zostać ekscentrykiem, nie wiem, na miarę Bronsona, zamiast po prostu być facetem z kasą i klasą.

A do Bronsona jeszcze mu daleko (i chyba nie tylko finansowo).
Życzę jednak powodzenia w biznesie i odizolowania się od obłudników.
pracownik 2017-02-21 17:39
Ja pracuje i mam się dobrze. Uważam że praca w branży fitness jest generalnie super sprawą o ile jest to obszar również prywatnych zainteresowań. Fabryka Formy jest zdecydowanie jedną z najlepszych sieci w naszym kraju i fajnie jest ją współtworzyć. Owszem, są różne problemy i różni ludzie, niektórych lubi się bardziej innych mniej, ale na co dzień wokół mam samych świetnych ludzi z którymi pracuję i jest mi po prostu miło codziennie jechać do pracy żeby się z nimi spotkać, pogadać, pośmiać się, zrobić trening...

Jak w każdej firmie są tarcia personalne, ale mimo to nie rozumiem tych osobistych wycieczek tutaj i rozliczania z tego kto czym jeździ... no słabe to, nawet jeśli odnosi się do innych słabych sytuacji.
FAKR 2017-02-22 10:37
Pośmiać się? Śmieją się z Ciebie z Sierosławiu. To raz, a dwa, że widać, że komentarz jest dodany przez przydupasa kariny.
Pytam po raz kolejny, dlaczego mój komentarz o radzie nadzorczej etc. został usunięty?
2
Zostaw swoją opinię o Fabryka Formy S.A. - Sierosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Formy S.A.