Fabryka Formy S.A.

Sierosław

Opinie o Fabryka Formy S.A.

anonim 2013-08-13 20:25
Witam, bardzo prosił bym o informację jak traktują tam pracowników, jakie pieniądze może zarobić instruktor i czy oferują umowę o pracę...
17
ONA... 2015-09-24 15:32
Witam proszę o szczerą i obiektywną opinię na temat warunków pracy w Fabryka Formy, jestem obecnie na etapie rozmów kwalifikacyjnych ...
5
marta_g 2015-09-28 17:03
Dzien dobry,
chcialabym zapytac jak wyglada praca doradcy klienta w Fabryce Forby?
jakie są zarobki dla tego stanowiska?
Pozdrawiam
3
Były pracownik 2015-10-08 10:46
Pracowałam w FF i bardzo mile wspominam ten czas: fajnie ludzie, atmosfera, klienci i kasa też spoko. Ta ostatnia skladala sie z godzinowki i premii zaleznej od wyniku, wiec potrafilam fajnie zarobic.
bbbbbbbbb 2015-10-09 13:52
Nie rozumiem skąd tyle nieprzychylnych komentarzy. Jestem pracownikiem FF i to jest najbardziej przyjazne miejsce, w jakim pracowałam. Ludzie entuzjastyczni i przyjemni. Pieniądze przyzwoite! Dużo uśmiechu i elastyczności w podejściu do pracownika. Polecam gorąco :)
aga 2015-10-09 16:27
Zgadzam się :) świetne miejsce, super ludzie, czysta radość pracować z nimi!
liker 2015-11-11 11:34
Jest tak miło sympatycznie a poszukują menedżera klubu - zastanawiam się czym to jest spowodowane, bo oferują całkiem przystępne warunki (opiekę med, umowę normalną) a w zamian też dostaje się sporo wolności i kredytu zaufania - jak dla mnie rozwiązanie całkiem dobre, tylko zastanawiam się kiedy ruszą rozmowy rekrutacyjne.
minia 2015-11-13 17:19
no mi tez sie podoba to ze pracodawca daje szanse na samodzielnosc, to pomaga mocno rozwinac skrzydla w branzy
Zadowolona 2015-11-18 13:48
Pytalam na spotkaniu czy dostaniemy info o tym czego nam zabraklo. Mowili, ze nie udzialaja takich informacji, ale ze nawet jezeli wybiora kogos innego to info o tym dostaniemy. I dostalam. Fajnie, ze w ogole udzielaja chociaz takich info, bo mogliby olac jak wiekszosc pracodawcow.
Marian 2015-11-21 16:10
Hej.Jak wygląda praca Menedżera Fabryki Formy? duże stawki można zarobić, dodatkowe benefity? . Prosze o opinie..dzięki
Sportowiec 2015-12-04 17:29
Witam jak wyglądała grupowa rekrutacja jakieś szczegóły będę wdzięczny
5
Jan 2015-12-28 19:08
Nie rozumiem cały czas zamieszczają ogłoszenie,że poszukują osób na stanowisko obsługi klienta. Tak trudno im znaleźć czy tylko szukają osób,aby zaprosić ich na na to assessment center?
6
fit_women 2016-01-28 16:16
Ponawiam pytanie, jakieś opinie o pracy FF w Poznaniu??
2
rupert 2016-02-18 20:21
hm, jak na trenera personalnego to mają dość duże wymagania. Według mnie to dobrze @powodzenia. Teraz na pęczki byle trenerów bez żadnych umiejętności.
zaciekawiona 2016-03-01 16:05
podpowiecie jak wyglądają te rekrutację grupowe tzn jakie są zadania ile trwają i jakie są wasze wrażenia ? ☺
2
M 2016-09-22 13:44
Ogólnie to jest moim zdaniem dobra firma, lider w branży
Aj 2016-10-07 12:40
W niektórych widocznie są managerowe,tylko może działają trochę ciszej, wiadomo, że nie wszystko się sprawdza
Wajd 2016-10-12 14:50
Daj znać, firma jest jedną z porządniejszych, moim zdaniem Fabryka Formy S.A. od zawsze dobrze traktowała praowników i wydaje mi się, że nie ma powodu do narzekań
1
Juka 2017-01-17 08:38
(usunięte przez administratora)
5
Juka 2017-01-17 08:43
(usunięte przez administratora)
5
uwaga 2017-01-17 15:10
(usunięte przez administratora)
12
D. 2017-01-17 20:11
(usunięte przez administratora)
5
Jaśmina 2017-01-18 09:14
(usunięte przez administratora)
5
:):):) 2017-01-18 20:05
(usunięte przez administratora)
4
Miki 2017-01-18 22:21
(usunięte przez administratora)
4
GoGo 2017-01-19 08:49
(usunięte przez administratora)
4
GoGo 2017-01-20 11:39
(usunięte przez administratora)
2
ZG 2017-01-23 22:38
(usunięte przez administratora)
6
Angie 2017-02-09 09:53
Wiesz moze w jakim klubie sa takie zebrania? Chce aplikowac do klubu w Poznaniu ale jak tak ma wygladac praca to ja dziekuje ;(
3
Raz dwa 2017-02-09 19:22
W każdym klubie
2
Agata 2017-02-09 20:50
w każdym są takie zebrania. we wszystkich klubach sa regularne wizytacje. dziewczyno jesli po przeczytaniu wszystkich opinii na temat tej firmy nadal chcesz tam aplikowac, to szczere kondolencje juz dzis skladam
6
Na pewno nie Damian 2017-02-11 22:31
Skakanka. Tak bardzo przeżywasz że Cię nie chciała. Nie dostrzegła twojego wielkiego potencjału. Może napiszesz wreszcie jakieś fakty a nie pomówienia nic nie wnoszące.
Fakty są takie 15 zł na godzinę. Pieniądze zawsze na czas, nigdy nie było spóźnień. Jak dla młodej osoby na recepcji to bajka. Atmosfera w pracy, nic do zarzucenia. I tyle z faktów.
Anty skakanka 2017-02-12 20:06
Skakanka. Podaj swoje imię i nazwisko. Przecież chyba masz tyle odwagi, żeby oficjalnie mówić o własnej opini.
Czy może lepiej być hejterem z ukrycia bez jaj ? Bo zawsze byłeś bez jaj a lansowałeś się na twardziela ze znajomościami. Wszyscy widzą że nie radzisz sobie z tym, że straciłeś szanse.

A ciekawe co sądzą o tobie byli współpracownicy. Dużo władzy i kasy a nic do zaoferowania. Ciekawe kto za tobą płacze ?

Stań twarzą w twarz z "oprawcami" która już po prostu na Ciebie nie stawiali i powiedz oficjalnie co o tym sądzisz.
Chyba że lepiej ukryć się pod kołdrą z latarką i pisać w necie hejt, bo tylko na to Cię stać.
UJHJK 2017-02-15 16:44
poczytaj wyżej opinie, to same fakty są.
3
Sofokles 2017-02-19 09:20
przecież to właśnie napisałem:) jak rozumiem to takie ad vocem z uzupełnieniem tak?:) masz rację jakby co:)
pracownik 2017-02-21 17:39
Ja pracuje i mam się dobrze. Uważam że praca w branży fitness jest generalnie super sprawą o ile jest to obszar również prywatnych zainteresowań. Fabryka Formy jest zdecydowanie jedną z najlepszych sieci w naszym kraju i fajnie jest ją współtworzyć. Owszem, są różne problemy i różni ludzie, niektórych lubi się bardziej innych mniej, ale na co dzień wokół mam samych świetnych ludzi z którymi pracuję i jest mi po prostu miło codziennie jechać do pracy żeby się z nimi spotkać, pogadać, pośmiać się, zrobić trening...

Jak w każdej firmie są tarcia personalne, ale mimo to nie rozumiem tych osobistych wycieczek tutaj i rozliczania z tego kto czym jeździ... no słabe to, nawet jeśli odnosi się do innych słabych sytuacji.
ktoś z ff 2017-02-24 21:16
Tak dokładnie było pracowałam tam 3 lata
Weronika 2017-03-07 14:02
Chcesz poznać Fabryka Formy S.A. bliżej? Koniecznie zapoznaj się z zakładką 'O nas', która umieszczona jest przy wątku firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,200161,0,0,o_nas
4
Zostaw swoją opinię o Fabryka Formy S.A. - Sierosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Formy S.A.