Fabryka Formy S.A.

Sierosław

Opinie o Fabryka Formy S.A.

marta_g 2015-09-28 17:03
Dzien dobry,
chcialabym zapytac jak wyglada praca doradcy klienta w Fabryce Forby?
jakie są zarobki dla tego stanowiska?
Pozdrawiam
4
Były pracownik 2015-10-08 10:46
Pracowałam w FF i bardzo mile wspominam ten czas: fajnie ludzie, atmosfera, klienci i kasa też spoko. Ta ostatnia skladala sie z godzinowki i premii zaleznej od wyniku, wiec potrafilam fajnie zarobic.
bbbbbbbbb 2015-10-09 13:52
Nie rozumiem skąd tyle nieprzychylnych komentarzy. Jestem pracownikiem FF i to jest najbardziej przyjazne miejsce, w jakim pracowałam. Ludzie entuzjastyczni i przyjemni. Pieniądze przyzwoite! Dużo uśmiechu i elastyczności w podejściu do pracownika. Polecam gorąco :)
aga 2015-10-09 16:27
Zgadzam się :) świetne miejsce, super ludzie, czysta radość pracować z nimi!
liker 2015-11-11 11:34
Jest tak miło sympatycznie a poszukują menedżera klubu - zastanawiam się czym to jest spowodowane, bo oferują całkiem przystępne warunki (opiekę med, umowę normalną) a w zamian też dostaje się sporo wolności i kredytu zaufania - jak dla mnie rozwiązanie całkiem dobre, tylko zastanawiam się kiedy ruszą rozmowy rekrutacyjne.
minia 2015-11-13 17:19
no mi tez sie podoba to ze pracodawca daje szanse na samodzielnosc, to pomaga mocno rozwinac skrzydla w branzy
Zadowolona 2015-11-18 13:48
Pytalam na spotkaniu czy dostaniemy info o tym czego nam zabraklo. Mowili, ze nie udzialaja takich informacji, ale ze nawet jezeli wybiora kogos innego to info o tym dostaniemy. I dostalam. Fajnie, ze w ogole udzielaja chociaz takich info, bo mogliby olac jak wiekszosc pracodawcow.
Marian 2015-11-21 16:10
Hej.Jak wygląda praca Menedżera Fabryki Formy? duże stawki można zarobić, dodatkowe benefity? . Prosze o opinie..dzięki
Sportowiec 2015-12-04 17:29
Witam jak wyglądała grupowa rekrutacja jakieś szczegóły będę wdzięczny
5
Jan 2015-12-28 19:08
Nie rozumiem cały czas zamieszczają ogłoszenie,że poszukują osób na stanowisko obsługi klienta. Tak trudno im znaleźć czy tylko szukają osób,aby zaprosić ich na na to assessment center?
6
fit_women 2016-01-28 16:16
Ponawiam pytanie, jakieś opinie o pracy FF w Poznaniu??
2
rupert 2016-02-18 20:21
hm, jak na trenera personalnego to mają dość duże wymagania. Według mnie to dobrze @powodzenia. Teraz na pęczki byle trenerów bez żadnych umiejętności.
zaciekawiona 2016-03-01 16:05
podpowiecie jak wyglądają te rekrutację grupowe tzn jakie są zadania ile trwają i jakie są wasze wrażenia ? ☺
2
M 2016-09-22 13:44
Ogólnie to jest moim zdaniem dobra firma, lider w branży
Aj 2016-10-07 12:40
W niektórych widocznie są managerowe,tylko może działają trochę ciszej, wiadomo, że nie wszystko się sprawdza
Wajd 2016-10-12 14:50
Daj znać, firma jest jedną z porządniejszych, moim zdaniem Fabryka Formy S.A. od zawsze dobrze traktowała praowników i wydaje mi się, że nie ma powodu do narzekań
1
Juka 2017-01-17 08:38
(usunięte przez administratora)
5
Juka 2017-01-17 08:43
(usunięte przez administratora)
5
uwaga 2017-01-17 15:10
(usunięte przez administratora)
12
D. 2017-01-17 20:11
(usunięte przez administratora)
6
Jaśmina 2017-01-18 09:14
(usunięte przez administratora)
5
:):):) 2017-01-18 20:05
(usunięte przez administratora)
4
Miki 2017-01-18 22:21
(usunięte przez administratora)
4
GoGo 2017-01-19 08:49
(usunięte przez administratora)
4
GoGo 2017-01-20 11:39
(usunięte przez administratora)
2
ZG 2017-01-23 22:38
(usunięte przez administratora)
6
Angie 2017-02-09 09:53
Wiesz moze w jakim klubie sa takie zebrania? Chce aplikowac do klubu w Poznaniu ale jak tak ma wygladac praca to ja dziekuje ;(
3
Raz dwa 2017-02-09 19:22
W każdym klubie
2
Agata 2017-02-09 20:50
w każdym są takie zebrania. we wszystkich klubach sa regularne wizytacje. dziewczyno jesli po przeczytaniu wszystkich opinii na temat tej firmy nadal chcesz tam aplikowac, to szczere kondolencje juz dzis skladam
7
Na pewno nie Damian 2017-02-11 22:31
Skakanka. Tak bardzo przeżywasz że Cię nie chciała. Nie dostrzegła twojego wielkiego potencjału. Może napiszesz wreszcie jakieś fakty a nie pomówienia nic nie wnoszące.
Fakty są takie 15 zł na godzinę. Pieniądze zawsze na czas, nigdy nie było spóźnień. Jak dla młodej osoby na recepcji to bajka. Atmosfera w pracy, nic do zarzucenia. I tyle z faktów.
Anty skakanka 2017-02-12 20:06
Skakanka. Podaj swoje imię i nazwisko. Przecież chyba masz tyle odwagi, żeby oficjalnie mówić o własnej opini.
Czy może lepiej być hejterem z ukrycia bez jaj ? Bo zawsze byłeś bez jaj a lansowałeś się na twardziela ze znajomościami. Wszyscy widzą że nie radzisz sobie z tym, że straciłeś szanse.

A ciekawe co sądzą o tobie byli współpracownicy. Dużo władzy i kasy a nic do zaoferowania. Ciekawe kto za tobą płacze ?

Stań twarzą w twarz z "oprawcami" która już po prostu na Ciebie nie stawiali i powiedz oficjalnie co o tym sądzisz.
Chyba że lepiej ukryć się pod kołdrą z latarką i pisać w necie hejt, bo tylko na to Cię stać.
UJHJK 2017-02-15 16:44
poczytaj wyżej opinie, to same fakty są.
4
Sofokles 2017-02-19 09:20
przecież to właśnie napisałem:) jak rozumiem to takie ad vocem z uzupełnieniem tak?:) masz rację jakby co:)
pracownik 2017-02-21 17:39
Ja pracuje i mam się dobrze. Uważam że praca w branży fitness jest generalnie super sprawą o ile jest to obszar również prywatnych zainteresowań. Fabryka Formy jest zdecydowanie jedną z najlepszych sieci w naszym kraju i fajnie jest ją współtworzyć. Owszem, są różne problemy i różni ludzie, niektórych lubi się bardziej innych mniej, ale na co dzień wokół mam samych świetnych ludzi z którymi pracuję i jest mi po prostu miło codziennie jechać do pracy żeby się z nimi spotkać, pogadać, pośmiać się, zrobić trening...

Jak w każdej firmie są tarcia personalne, ale mimo to nie rozumiem tych osobistych wycieczek tutaj i rozliczania z tego kto czym jeździ... no słabe to, nawet jeśli odnosi się do innych słabych sytuacji.
ktoś z ff 2017-02-24 21:16
Tak dokładnie było pracowałam tam 3 lata
Weronika 2017-03-07 14:02
Chcesz poznać Fabryka Formy S.A. bliżej? Koniecznie zapoznaj się z zakładką 'O nas', która umieszczona jest przy wątku firmy http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,200161,0,0,o_nas
5
Nie polecam FF 2017-03-24 14:39
(usunięte przez administratora) "Klienci nie są najważniejsi, pracownicy są najważniejsi. Jeśli zadbasz o swoich pracowników, oni zatroszczą się o klientów."
tyle w temacie.
Trzymajcie się od pracy wff z daleka.
5
4 pory roku 2017-03-30 08:52
Nadal tam pracuję, na szczęście jeszcze kilka tygodni, ale już teraz
chcę wyrazić opinię, bo to co sie dzieje i w firmie i tu na forum to
skandal.
Gdyby ktoś jeszcze 2,5 roku temu zapytał mnie co sadze o pracy w FF -
moja odpowiedz i opinia bylaby jedna - najlepsze miejsce i ludzie na
swiecie!
A potem w 2014 przyszła Karina, po trupach do celu wyeliminowała
wszystkich stojących jej na przeszkodzie w drodze do Irka - Michała M.
Maćka K. Alicję L. Michała L. i wielu wielu innych.
Zmanipulowała Irka, a tak jak Irek zagra zatanczy Iza, wiec oboje wpadli w
jej sidła i niestety to ma negatywny wpływ na firmę a przede wszystkim
na traktowanie pracowników. Kiedyś był szacunek, teraz jest dno i
poniżenie, kiedyś była zespołowość, teraz jest szczucie na siebie
wzajemnie ludzi z zespolu, kiedyś każdy trzymał ze sobą i stał za
drugą osobą z teamu murem - teraz jest strach i konfidenci. Długo by
opowiadać o zebraniach z Karina i Irkiem - o koniecznosci wyznaczania
kolegów i koleżanek na forum do zwolnienia i wytykanie im błędów oraz
wad. O tym jak proponuje się ludziom robotę kabla i donosiciela, o tym
jak karina zostawia podsłuch w torebce i nagrywa pracowników. Dużo
można powiedzieć o tych marnych rekrutacjach, które bez wiedzy
kandydatow są nagrywane, wykorzystywane a potem w trakcie "analizy"
kandydaci są wysmiewani.

Robert, Grzegorz, wcześniej Marta i Damian - jaka jest cena sprzedania
się? 6 - 7 tys na fakturze? Za takie pieniądze można was kupić i
zapewnić wam posadkę sprzedawczyków i konfidentów? Czujecie sie z tym
dobrze? Na przykładzie Marty i Damiana widac ze firma z nikim nie wiąże
przyszlości na dluzej, ze nie ma ludzi niezastąpionych, ze karma wraca.
Robert myślisz, ze nikt nie wie, ze sciagnales do centrali swoja "Ewcie",
bo nie umiesz liczyć i pisać bez błędów ortograficznych a ona odwala
za ciebie cała robotę, a potem płacze po kątach.
Karina myslisz ze nikt nie wie, jakim jesteś dnem i smutnym zagubionym
człowiekiem, który jest skrzywdzony przez zycie i za to mści sie na
innych? Myślisz, ze nikt nie wie, jaką jesteś psychopatką? Wszyscy to
wiedzą, wszyscy o tym mowią w każdym mieście, w którym jest klub. Stan
twarza w twarz z prawdą i przestan usuwać prawdziwe komentarze na tym
forum.

Moje dobre wspomnienia z tego miejsca niestety zostaną zatarte obrazem
Kariny i jej terroru psychicznego oraz mobbingu. Niestety irek - kiedys
osoba ceniona i podziwiana teraz bedzie mi sie kojarzył tylko z
prostactwem i byciem podatnym na wpływy tej manipulatorki Kariny.
Jak ktoś wcześniej napisał, ale niestety posty tu są nagminnie
kasowane, to ja powtórzę Fabryka Formy = Fabryka Obłudy

Karina - kłamstwo masz na drugie imię, a Tobie Irek i tak wbije w końcu
nóż w plecy i nieistotne jakie są wasze relacje w pracy i poza pracą,
ta kobieta (?) to ktos kto nie cofnie się przed niczym, jest toksyczna i
krzywdzenie oraz poniżanie innych ludzi daje jej siłę.

przyszły, potencjalny pracowniku - umowa zlecenie, możliwość wylotu z
dnia na dzien, praca do poznych godzin wieczornych, w weekendy i swieta,
dorabianie filozofii do pracy handlowca i recepcjonistki, tworzenie wizji
ze robienie koktajli jest niezwykle ambitnym zajęciem, stawka marna 1600
netto na miesiac, nastawianie przeciwko siebie pracowników, ktorzy
teoretycznie powinni grac do jednej bramki, a w praktyce jeden drugiemu nie
ufa i podklada świnie, wiec kandydacie uwierz, ze pracując w call center
masz wieksze mozliwosci i rozwoju i zarobku a przede wszystkim komfort
psychiczny. Tak jest właśnie teraz, także szczerze? NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY
7
Weronika 2017-03-30 15:00
@Nie polecam FF, dlaczego nie polecasz?
1
magda 2017-03-30 23:20
120 komentarzy wyjaśniło, dlaczego ludzie nie polecają ff, zapytaj administratora, z jakiego powodu prawdziwe a zarazem niegatywne opinie zostały usuniete
wszystko zostało już powiedziane
firma nie szanuje pracownikow, oferuje tylko umowy smieciowe, glodowe pensje, stosuje terror psychiczny
5
Weronika 2017-03-31 10:19
A co Wam się przede wszystkim podobało w pracy? Z czego jesteście najbardziej zadowoleni?
fabryka obłudy 2017-03-31 11:02
Pani redaktor ma problem z czytaniem ze zrozumieniem?
4
Miki 2017-03-31 12:21
Z niczego. I proszę nie udawajcie że piszę ten komentarz potencjalny pracownik tylko który to z was hmm... Grzegorz, Michał Robercik czy Karina ? nie robcie już większego pośmiewiska z siebie bo wystarczający cyrk wyprawiacie .
7
ŁaniaFrania 2017-03-31 14:04
Pani Weroniko - litości...
Co jest najważniejsze w pracy: pieniądze, czy robimy to co lubimy, atmosfera...reszta ma drugorzędne znaczenie. Jeżeli ponad 100 opinii traktuje o tych rzeczach w bardzo negatywny sposób - to czy inne rzeczy mają znaczenie? Co się podobało? Kolor ścian w klubie, samochód Prezesa, nogi koleżanki z pracy - tylko czy to ważne?

To tak jakby stwierdzić i zapytać:

No dobra Stalin zabijał ludzi, ale co widzicie w nim dobrego? (przerysowane celowo).

6
Robert 2017-03-31 18:24
Beznadziejny jest system uczestniczenia. NIE MOGĘ wykupić sobie karnetu nawet w droższej cenie ale na miesiąc bo "system nie przewiduje". Bywam w Cieplicach i klub podobał mi się ale brak takiej możliwości jest zwykłą głupotą. Tak łatwo rezygnujecie z kasy?
świrek 2017-04-01 11:23
A kogo to obchodzi?
3
Psychiatra 2017-04-19 20:42
@Miki
ten komentarz pisze Gowork, bo widać tu po prostu mega nagonkę, wycieczki osobiste są tego najlepszym dowodem.
Adamu 2017-04-20 08:37
Robercik już w 99% jest wykopany z tej wspaniałej ORAGNIZACJI, także, nie ma komu usuwać prawdziwych acz negatywnych komentarzy.
5
john 2017-04-21 20:58
Ja wiem jedno w Fabryce Formy w Żorach jest brak ciepłej wody , trzeba sie kąpać w zimnej. Skandal !
Diana 2017-04-22 00:34
Roberta już zwolnili?
2
Zostaw swoją opinię o Fabryka Formy S.A. - Sierosław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Formy S.A.