Fabryka Formy S.A.

Sierosław

Opinie o Fabryka Formy S.A.

anonim 2013-08-13 20:25:19
Witam, bardzo prosił bym o informację jak traktują tam pracowników, jakie pieniądze może zarobić instruktor i czy oferują umowę o pracę...
7
ONA... 2015-09-24 15:32:37
Witam proszę o szczerą i obiektywną opinię na temat warunków pracy w Fabryka Formy, jestem obecnie na etapie rozmów kwalifikacyjnych ...
2
marta_g 2015-09-28 17:03:38
Dzien dobry,
chcialabym zapytac jak wyglada praca doradcy klienta w Fabryce Forby?
jakie są zarobki dla tego stanowiska?
Pozdrawiam
1
Były pracownik 2015-10-08 10:46:01
Pracowałam w FF i bardzo mile wspominam ten czas: fajnie ludzie, atmosfera, klienci i kasa też spoko. Ta ostatnia skladala sie z godzinowki i premii zaleznej od wyniku, wiec potrafilam fajnie zarobic.
bbbbbbbbb 2015-10-09 13:52:12
Nie rozumiem skąd tyle nieprzychylnych komentarzy. Jestem pracownikiem FF i to jest najbardziej przyjazne miejsce, w jakim pracowałam. Ludzie entuzjastyczni i przyjemni. Pieniądze przyzwoite! Dużo uśmiechu i elastyczności w podejściu do pracownika. Polecam gorąco :)
aga 2015-10-09 16:27:43
Zgadzam się :) świetne miejsce, super ludzie, czysta radość pracować z nimi!
Zadowolona 2015-11-18 13:48:36
Pytalam na spotkaniu czy dostaniemy info o tym czego nam zabraklo. Mowili, ze nie udzialaja takich informacji, ale ze nawet jezeli wybiora kogos innego to info o tym dostaniemy. I dostalam. Fajnie, ze w ogole udzielaja chociaz takich info, bo mogliby olac jak wiekszosc pracodawcow.
Marian 2015-11-21 16:10:11
Hej.Jak wygląda praca Menedżera Fabryki Formy? duże stawki można zarobić, dodatkowe benefity? . Prosze o opinie..dzięki
Sportowiec 2015-12-04 17:29:04
Witam jak wyglądała grupowa rekrutacja jakieś szczegóły będę wdzięczny
2
Jan 2015-12-28 19:08:42
Nie rozumiem cały czas zamieszczają ogłoszenie,że poszukują osób na stanowisko obsługi klienta. Tak trudno im znaleźć czy tylko szukają osób,aby zaprosić ich na na to assessment center?
6
fit_women 2016-01-28 16:16:43
Ponawiam pytanie, jakieś opinie o pracy FF w Poznaniu??
2
rupert 2016-02-18 20:21:40
hm, jak na trenera personalnego to mają dość duże wymagania. Według mnie to dobrze @powodzenia. Teraz na pęczki byle trenerów bez żadnych umiejętności.
zaciekawiona 2016-03-01 16:05:40
podpowiecie jak wyglądają te rekrutację grupowe tzn jakie są zadania ile trwają i jakie są wasze wrażenia ? ☺
2
M 2016-09-22 13:44:57
Ogólnie to jest moim zdaniem dobra firma, lider w branży
Aj 2016-10-07 12:40:58
W niektórych widocznie są managerowe,tylko może działają trochę ciszej, wiadomo, że nie wszystko się sprawdza
Wajd 2016-10-12 14:50:01
Daj znać, firma jest jedną z porządniejszych, moim zdaniem Fabryka Formy S.A. od zawsze dobrze traktowała praowników i wydaje mi się, że nie ma powodu do narzekań
Juka 2017-01-17 08:38:57
HAHAHAH usuwajcie usuwajcie. To walka z wiatrakami! jedna zła opinia ma większy zasięg niż 100 pozytywnych!
Możesz karinka usuwać co chwilę, to i tak nic ci nie da!

Firma to szambo, nie szanują pracowników, pensje głodowe, umowa śmieciowa i pranie mózgu.
1
Juka 2017-01-17 08:43:36
Dla osob szukajacych opinii na temat ff - zostało usuniętych ponad 150 negatywnych komentarzy.

DNO.
1
uwaga 2017-01-17 15:10:13
Na tym portalu zostało usuniętych około 200 negatywnych komentarzy, więc niestety nie jest wiarygodny. Większość wpisów dotyczyła Kariny Andrzejkiewicz, która zniszczyła wszystko w firmie - doprowadziła do zwolnienia wielu cennych pracowników, oraz poprzez tzw turkusowe zarządzanie, o którym raczej za wiele nie wie (bo nie wie czym jest zarządzanie), do tragicznej sytuacji finansowej i wizerunkowej. To że tyle osób wypowiada się negatywnie o Fabryce Formy to głównie jej zasługa. O Irku nie ma co pisać, bo jest w nią ślepo zapatrzony, a członkinie zarządu nie wiedzą co się w firmie dzieje, bo faktycznie dowodzi Karina. To zawsze wraca Karina - to jak traktujesz ludzi też do Ciebie wróci.
4
D. 2017-01-17 20:11:29
Wszystkie prawdziwe komentarze zostały znowu usunięte. ponad 150 komentarzy. Jeśli chcesz skończyć na psychotropach z nerwicą i depresją, to miejsce jest idealne dla Ciebie.
N I E POLECAM tego "pracodawcy"
2
Jaśmina 2017-01-18 09:14:22
Prawdę mówiąc, gdyby pracownicy byli zatrudnieni na umowę o pracę, to 99 pracowników na 100 poszłoby do sądu przeciwko tej żenującej firemce za upokorzenia i znęcanie się psychiczne. Na szczęście pracownicy na śmieciówkach też mają swój rozum i albo odchodzą albo rejestrują te "zebrania" na których są psychiczne tortury teamu.
A usuwanie komentarzy to strzał w kolano. K. musisz się bardzo napracować, żeby je usuwać.
2
:):):) 2017-01-18 20:05:17
Przecież ona tego sama nawet nie usuwa - to by oznaczało, że pracuję :) a od tego ma pięknych ludzi. W turkusie, gdzie wszyscy są równi z wyłączeniem królowej :D
Miki 2017-01-18 22:21:09
Terror psychiczny za marne grosze, śmieciowa umowa. Z fajnej firmy zwłaszcza dla studentów zrobilo się dno . Tylko $$$ się liczy, pracownik jest nikim .
PS. Nie sugeruje się pozytywnymi opiniami - notoryczne usuwanie negatywnych komentarzy z tej strony
1
GoGo 2017-01-19 08:49:22
no tak ma od tego Robcia albo juz znalazla nowego przydupasa. Paź królowej.
1
GoGo 2017-01-20 11:39:06
a no i Grzesia, jak mogłem zapomnieć. No to który z was chlopaki usuwa notorycznie te PRAWDZIEWE komentarze?! Robert? Grzegorz?
Zostaw swoją opinię o Fabryka Formy S.A. - Sierosław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Formy S.A.