Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o JPV LOGISTIK POLSKA

Pracowałeś w firmie JPV LOGISTIK POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fanjuliana - 2010-06-12 13:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowcy którzy przychodzą do firmy,szybko się rozczarowują pracą i warunkami panującymi w firmie.Gonitwa,brak uznania i szacunku za dobrze wykonywaną pracę.Tutaj nigdy nie będziesz starym szanowanym kierowcą,cały czas zapieprzasz jak młody.Podwyżki które miały być,pozostały tylko obiecane.Oddawanie nadgodzin wszystkich wkurza,bo coś takiego nie ma tu miejsca.Jedynym plusem jest,wypłata zawsze w terminie (CL-Arras),niekiedy pomniejszona o mandaty za zdjątka z fotoradarów.Problemem jest też nagminne zmuszanie do przekraczania 90 godz.(cykl 2 tyg).
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2010-12-30 15:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się, gonitwa, zero informacji a jak jakiś problem wszyscy umywają ręce, wspomnieć też należy do "przedmówcy" że osoby ktore mają tłumaczyć to chyba w momencie przyjęcia do pracy zaczynają się uczyć bo Pani nie potrafi przetłumaczyć słowa "dwa miejsca rozładunku" a co dopiero inne zwroty i wyrażenia, atmosfera pracy masakryczna jedynie ze wypłata raczej na czas ale i ostatnio z tym o tydzień potrafią się spóźnić
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 11:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad pracą w JPV Logistik Polska Tomaszów Mazowiecki i chciałem dowiedzieć się więcej na temat tego jak tam się pracuje. Czy możecie napisać ile miesięcznie się zarabia? Podajcie chociaż taką orientacyjną kwotę
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2014-01-14 12:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-05-27 11:27:59]:
zarabiasz 45 euro plus podstawa jak niedasz rady to pierwsza wypłatę w zębach im oddasz chłopaki piszą prawdę jesteś tam zerem!!!!
zdjecie uzytkownika
pysia - 2014-10-11 06:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
rudik - 2015-09-05 01:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasyl - 2014-01-14 12:25:46]:
Znajomy pracował w firmie jeszcze kilka lat temu i muszę przyznać , że miło było ostatnio usłyszeć , że dalej nieźle im się wiedzie i są na fali wznoszącej. Ciekawe tylko ile jeszcze i jak długo. Mam nadzieję , że kryzys ich nie spotka. odnośnie wpisu @wasyl to jeśli masz takie mniemanie o sobie to nie ma co Cię wyprowadzać z błędu
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2016-04-22 09:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry, jestem zainteresowany współpracą z firmą JPV LOGISTIK POLSKA, niestety nie widzę nigdzie aktualnych ofert, czy ktoś z obecnych pracowników wie coś na temat najbliższej rekrutacji i mógłby mi pomóc?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie JPV LOGISTIK POLSKA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JPV LOGISTIK POLSKA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert