Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Accenture Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Accenture Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kathrine - 2015-11-03 12:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale też plecy się liczą. Słyszałam od jednej znajomej z Accenture, że jak masz układy z górą - to i przez kilka miesięcy możesz siedzieć na zwolnieniu lekarskim i jesteś nietykalna. Dziwi mnie tylko to, że ZUS nie sprawdza takich delikwentek, czy nie nadużywają L4. Pracuję w dużej korporacji w Warszawie i gdy ktoś u mnie w firmie przebywa na zwolnieniu lekarskim ponad 2 tygodnie - jest już kontrolowany. Nie do pomyślenia dla mnie jakie bezprawie tam panuje. Dziś kiedy jest tak duże bezrobocie każdy trzęsie się, aby nie stratić robboty. WIęc dla mnie takie nadużycia to kolejny polski absurd. Nic tylko dostać się takiej korpo :)
zdjecie uzytkownika
przykre - 2015-11-30 17:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bas - 2015-09-28 15:06:04]:
Bas, jeżeli aplikowałaś na stanowisko z j.rosyjskim w Krakowie lub Warszawie to nie dziw się, że odrzucili Twoją kandydaturę (nawet jeśli masz super kwalifikacje). Smutna prawda jest taka, że zarówno w Warszawie jak i Krk żyje mnóstwo native speakerów rosyjskiego i Polacy nie mają szans w starciu z nimi
zdjecie uzytkownika
menia - 2015-12-02 19:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co ty wogole mowisz, jezeli ktos posiada odpowiednie wykształcenie, dosiwadczenie na tym stanowisku w tym charakterze, ma kursy i certyfikaty to zatrudni sie wszedzie !
zdjecie uzytkownika
byly-pracownik - 2015-12-02 20:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Goraco nie polecam Accenture na Chocimskiej. Zero profesjonalizmu (zarowno na rekrutacji, jak i podczas dalszej wspolpracy), managerowie, ktorzy dostali swoje posady chyba tylko za zasiedzenie lub znajomosci - zero kompetencji. Charakter pracy jak dla malpy - naucz sie procesu i klep w kolko to samo. Polowa pracownikow to studenciaki, ktorzy albo mysla, ze tak wyglada praca w korporacji albo sa pozbawieni ambicji (przykladem jest osoba na stanowisku "seniora", pracujaca na codzien w Excelu, ktora nie wiedziala jak dziala tabela przestawna. Przyklady mozna mnozyc). Atmosfera tez slaba - wszyscy spieci, malo kto mowi sobie "czesc", notorycznie nieodpisywanie na maile (sytuacja szczegolnie powtarzalna w przypadku, gdy osoba, do ktorej piszesz na wyzszy level) i wyczuwalny brak szacunku dla drugiego pracownika - klimaty korporacji wczesnych lat 90. Dodajmy do tego mase bezsensownych przepisow, zasad, regul, ktore sa zupelnie niepotrzebne albo archaiczne (przykladowo "szkolenie online" z tego, ze nie mozna brac lapowek od pracownikow instytucji publicznych - bardzo przydatne w pracy, gdzie sie klepie swoj proces i nie ma sie kontaktu z osobami z zewnatrz). Moglbym tak pisac bez konca. Jesli masz odrobine ambicji, unikaj tej firmy :)
zdjecie uzytkownika
ponizej_krytyki - 2015-12-08 20:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłem w tej firmie na rozmowie i opinię mam jednoznacznie negatywną. Po pierwsze- zatrudniają studenciaków na śmiesznie-płatne staże, często dłuższe niż 6 miesięcy (!?!). Po drugie- po upływie tych 6 miesięcy- jeśli oferują jakąkolwiek pracę- to zarobki są śmieszne a praca często na drugim końcu Polski lub za granicą (o czym dowiadujesz się dopiero pod koniec stażu!). Po trzecie- mało się u nich nauczysz, bo 80% ludzi jak nie więcej to właśnie studenciaki na stażu, bez wcześniejszego doświadczenia. Po 4.- zatrudniają na śmieciówki.

O samej rozmowie rekrutacyjnej lepiej nie wspominać bo:
- spóźnienia/nieobecności osób rekrutujących są normą (nawet 0,5 godzinne obsuwy, a po co komu punktualność)
- pytają głównie o oczekiwania finansowe, jeśli zejdziesz bardzo nisko to jeszcze masz szansę się załapać (pytanie, czy w ogóle warto)
- na praktyki z programowania rekrutują kilkoma etapami, a jeśli już je zaczniesz, to okaże się, że będzie pracował raczej jako tester niż uczył się programować (nonsens)
- narzucają terminy spotkań w godzinach południowych i nie są elastyczni.

Ogólnie firma prezentuje się fatalnie- bardziej przypomina śmieciowy outsourcing niż międzynarodowa korporację. Najgorsze jest jednak to, że Accenture chętnie promuje się na uczelniach wyższych, a uczelniane biura karier (np. na SGGW w Warszawie) jeszcze ich rekomendują swoim absolwentom !
zdjecie uzytkownika
las - 2015-12-12 22:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jak ktoś idzie na staż, to nie powinien się z góry nastawiać, ze na pewno dostanie tam pracę, to tak nie działa.. To przywilej, że w ogóle proponują stanowisko.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-12-16 11:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodzę się z tyn, że staż nie gwarantuje pracy. Ale spójrzmy na dzisiejsze realia (np. w branży IT). Programy stażowe mają na celu przyciągnąć młode osoby, które za niewielkie pieniądze wdrożą się do jakiś zadań, a następnie zostaną w firmie. Na rynku brakuje programistów więc każda firma podchodzi do sprawy w ten sposób. Jeśli korporacja nie potrafi zatrzymać stażystów (bo oferuje marne grosze i śmieciówkę), to zyskuje na tym konkurencja, która z otwartymi ramionami przyjmuje (po części doszkolonych)juz stażystów. Co do promocji na uczelniach wyższych - płacisz i możesz się reklamować. Dziś jak masz kasę - to wiele możesz! Moim zdaniem lepiej zapłacić uczelni za super reklamę - przynajniej skutecznie przyciągnie tania siłę roboczą.
zdjecie uzytkownika
Wydarz - 2015-12-27 01:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staż nigdy nie gwarantował nigdzie pracy, ale warto ogólnie się tą branzą zainteresować, bo Accenture jest liderem na swoim rynku, więc warto poczytać ogłoszenia
zdjecie uzytkownika
zaintersowany - 2016-01-05 17:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie trochę niepokoi ogromna ilość ofert, jakby tam rotacja była bez przerwy. W korpo przepracowałem naście lat i taki wysyp ofert kojarzy mi się raczej z efektem masowych wykopków. Ale spróbuję, co mi tam :-), Za mniej niż 3000 netto nie pójdę.
zdjecie uzytkownika
grrr - 2016-01-05 22:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam sie ciesze ze jest tyle nowych ofert pracy u nich. Firma niczego sobie, dobrze bedzie wygladalo moje cv jak sobie wpisze ze u nich popracowalem
zdjecie uzytkownika
Chris - 2016-01-08 21:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hey,
Dziwia mnie przezycia co niektorych gdyz, sciezka ktora przeszedlem i przechodze jest zupelnie inna, aczkolwiek z tego co widze wiekszosc wypowaida sie o Wawce, to moze i prawda, w LDZ(tam gdzie pracuje) nie ma takiej lipy ;)
Kasa - Dupy nie urywa, ale też nie najgorzej
Atmosfera - Bardzo dobra
Dodatkowe benfity jak w kadzej kropo, multisport, imprezy, social, szkolenia
Projekty - Jedne ciekawe, drugie mniej
Trudno o awans? Szczerze? Dużo zależy w dużej mierze od Ciebie i jak się umiesz ustawić, kiedy i jak zaangażować, bądźmy szczerzy, jak ktoś potrafi walczyć o swoje, bez problemu(wiem z doświadczenia :D ), jak nie... no to faktycznie... 2 lata to może być mało na awans :)
zdjecie uzytkownika
domik - 2016-01-09 01:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisać jeszcze co dokładniej macie na myśli pisząc socjal. Ciekawi mnie również, czy umowy o pracę dla studentów są tu realne i czy da się zdobyć taką na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
jgkdsjg - 2016-01-10 19:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszukujacy - 2015-09-12 12:54:45]:
Z tytułem inżyniera to praktyk szukaj jak nie masz doświadczenia. :)
zdjecie uzytkownika
wrrr - 2016-01-10 23:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grrr - 2016-01-05 22:46:50]:
Dużo ofert pracy bo dużo osób odchodzi jak nie ma realnych szans na podwyżki, awanse.
zdjecie uzytkownika
Mira - 2016-01-10 23:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [domik - 2016-01-09 01:37:11]:
Student to ma szanse ale na umowę śmieciową.
zdjecie uzytkownika
khal - 2016-01-11 12:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to prawda ze studentow bez doswiadczenia malo kto chce. Dobrze jest pojscie na praktyki/staż, malo placa ale mozna sie czegos nauczyc i jak sie spodobasz to juz zostaniesz
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2016-01-24 22:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam kolege w accenture w wawie. Na konsultanta sapa płacą od 10 000 netto a na senior analityka 8 000 zł netto. Oczywiście po mocnych nagocjacjach. Projekty troche mierne bo głównie w PL i czechach i duże kolesiostwo.
zdjecie uzytkownika
dogar - 2016-01-25 14:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Sylwek, to całkiem dobre zarobki, bo taki konsultant SAP zazwyczaj zarabia 6-8 tysięcy, a tu jest od 10 tysięcy w góre jak piszesz. Słyszałem tez, ze maja pełen pakiet benefitów.
zdjecie uzytkownika
bro - 2016-01-27 19:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2015-08-04 14:12:50]:
O wszystko. To zależy do poziomu zblazowania panienek z rekrutacji. Jak możesz sobie sprawdzić na linkedin.com jakoś to zbytnio wykształconych i obytych nie należą. Dobrych manier do Warszawy na pewno nie przywożą. Standardowe chamstwo pańci z hałeru.
zdjecie uzytkownika
łuki - 2016-01-31 20:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę @bro, że sporo goryczy w Twojej wypowiedzi.. zastanawiam się z czego to wynika. Według mnie nie ma znaczenia, czy w HR Accenture siedzą pracownicy pochodzenia warszawskiego czy innego..
zdjecie uzytkownika
mar - 2016-02-03 21:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, 10k netto przy jakim doświadczeniu? ile średnio może zarobić konsultant sap z 2 letnim doświadczeniem na projektach i np. cerytfikatem z SD.
zdjecie uzytkownika
Wydarz - 2016-02-04 19:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale wiesz @łuki, nie wszystkim dogodzisz, niektórzy są jak @bro i nie poradzisz, ja ogólnie uważam, że tak jak mówisz jest raczej dobrze i nie ma o co się pieklić
zdjecie uzytkownika
pyt - 2016-02-07 17:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakaś wielka rekrutacja na pracuj.pl wielu konsultantów szukają. czy może mi ktoś naświetlić skąd taka rekrutacja? nowy ogromny projekt? wielka rotacja? ot, takie cykliczne ofertowanie?
jednym słowem warto brać udział w rekrutacji????
zdjecie uzytkownika
fall - 2016-02-07 19:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to chyba nie ma żadnej rekrutacji, bo ostatnio nie pojawiła się ani jedno ogłoszenie pracy. Widocznie wszystkim odpowiadają warunki i zarobki, a posiadanie 2 letniego doświadczenia @mar nie jest niczym dziwnym.
zdjecie uzytkownika
nikki - 2016-02-08 14:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie właśnie tej firmy.
Aplikowałam na stanowisko Content Manager z j. angielskim + inny obcy, dzień po zadzwonła do mnie Pani od firmy, zajmującej się rekrutacją i przeprowadziła rozmowę wstępną w obu językach, była bardzo miła i powiedziała na końcu że wszystko jest okej.
Po tygodniu zadzwoniła już inna, miała dla mnie dobre wiadomości, że od tego momentu przekazują dokumenty aplikacyjne bezpośrednio do pracodawcy i nadal on będzie ze mną się kontaktował.

I tu się zaczynają wątpliwości, dlatego że już 4 dni nikt się nie odzywa i kiedy sama spróbowałam zadzwonić do Pani HR skierowano mój telefon do skrzynki poczty głosowej, i tak kilka razy. Nie chciałam się narzucać, ale bardzo mi zależy na tej pracy.
Na razie nie wiem, czy mogę w ogóle spodziewać się na spotkanie osobiste i zatrudnienie, gdyż jestem studentką bez poważnego doświadczenia.

Ktoś powie, czy marnie się martwie i jest jakaś szansa?
Po prostu do tej pory nie spotykałam się z 2-3-etapową rekrutacją i to mnie męczy.
zdjecie uzytkownika
tomasz_932 - 2016-02-08 15:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikki - 2016-02-08 14:09:53]:
nikki, nie podchodź do tego tak ambicjonalnie.
Na początku będziesz miała problem ze znalezieniem pierwszej pracy no chyba że jesteś wybitna w tym co robisz.
Ale jak już znajdziesz pierwszą pracę w zawodzie, to dalej będzie z górki.Myśl pozytywnie i nie przejmuj się tak.

I osobiście pozwolę sobie poradzić Ci, żebyś nie nastawiała się za bardzo na pracę w Accenture. Mam wielu znajomych którzy przewinęli się na studiach przez praktyki w tej firmie, ale dziwnym trafem nikomu nie zaproponowali ciekawej oferty już po zakończeniu praktyk.

I jeszcze jedno: Jeśli rekrutujesz się gdziekolwiek przez firmę outsourcingową, a nie bezpośrednio, to musisz uwzględnić to, że rekrutacja będzie trwać znacznie dłużej niż typowo a nieraz zdarzy się, że po 2. lub 3. etapie rekrutacji kontakt się nagle urwie.
zdjecie uzytkownika
nikki - 2016-02-08 18:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomasz_932 - 2016-02-08 15:56:27]:
Dzieńkuję bardzo za odpowiedż :)
Problem polega na tym, że ze swoim kierunkiem studjów bez znajomych wątpie, że dostanę pracy we właściwej brąży po ich ukończeniu, tym bardziej, że aktualnie jestem na dziekance, ale to już inny temat...

Przydało by się dorobić, a wpis w CV o takiej firmie wygląda bardzej pozytywnie, niż Biedronka, dlatego się staram. A miał Pan może kogoś ze znajomych na podobnym stanowisku (content manager/analyst)?
zdjecie uzytkownika
Wydarz - 2016-02-09 19:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, próbuj @nikki bo praca jest i dostać ją się da, musisz tylko się postarać, a z pewnością się wszystko uda, w Accenture warto próbować, zaufaj nam :)
zdjecie uzytkownika
Kathy - 2016-03-01 15:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"zaufaj nam" - widać, że dział HR śledzi wpisy na portalu.
Szkoda, że nic z tym nie robi! Sama obserwacja kolejnych wypowiedzi niezadowolonych kandydatów i dodawanie pochlebnych opinii na swój temat - nie poprawi candidate experience.
zdjecie uzytkownika
nos - 2016-03-01 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z zaufaniem bywa różnie, ja wolę ufać sobie ;) Dlatego poczekam cierpliwie na ofertę od nich i wtedy rozważę co i jak. Jednak słyszałem raczej pochlebne opinie o Accenture :)
zdjecie uzytkownika
mon - 2016-03-03 14:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do Was, przeszlam wszystkie etapy rekrutacji w Accenture - tak mnie poinformowano. Jednak, stwierdzili, że teraz nie są w stanie mi nic zaproponować, bo nie mają przyjęć, ale proszą o cierpliwość. Czy ktoś z Was może sie wypowiedziec czy faktycznie nie ma przyjec w Warszawie teraz i dać komentarz ?
zdjecie uzytkownika
cebula - 2016-03-03 20:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem to nie ma teraz rekrutacji żadnej, tez szukałam i na razie nikogo nie szukają ale kurde ale to, że idziesz na rekrutacje przeprowadzają ją a później nic ;/
zdjecie uzytkownika
mon - 2016-03-04 09:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie, tez jestem tym faktem dosc zawiedziona, a rekturacja przebiegla sprawnie, bylo wiele rozmow ale bardzo szybko proces przebiegal i potem... cos takiego...
zdjecie uzytkownika
łapka - 2016-03-05 20:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to norma.. nie szukałbym tu winy firmy. Wskażcie mi chociaż 10 firm, które zawsze wszystkich informują o wynikach rekrutacji. Szkoda im na to czasu pewnie.
zdjecie uzytkownika
mon - 2016-03-07 10:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni poinformowali, ze trzeba czekac a nie ze nic nie powiedzieli. Dali jasna informację, ale nie dali informacji ile trzeba czekac
zdjecie uzytkownika
niko - 2016-03-07 20:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to tym bardziej, nie rozumiem problemu. Skoro czekać trzeba, to czekajcie, a na pewno się odezwą jak podejmą decyzję. Chyba firmie Accenture zależy na dobrych opiniach
zdjecie uzytkownika
rudy2319 - 2016-03-07 22:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2016-03-07 20:54:41]:
Firma kompletnie olewa kandydatów. Po ponad 3 tygodniach od rozmowy brak informacji ze strony Accenture....

Postanowiłem zadzwonić do osoby rekrutacyjnej i dopytać, babeczka była mocno zdezorientowana przez długi moment nie wiedziała co powiedzieć a po chwili....stwierdziła że nie ma w ogóle mojego CV w bazie.

Cyrk bo inaczej tego nazwać nie można. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ard - 2016-03-08 14:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie-jeśli w ogóle się nie odezwali po kolejnym z zaawansowanych etapów rekrutacji to rzeczywiście coś nie gra.Ale jeśli osoba z korpo dzwoni albo wysyła maila,że na tą chwilę nie zatrudniają ale proszę czekać bo w przyszłości coś się znajdzie to po prostu mydlą oczy.Jak słyszysz takie śpiewki to powinnaś zrozumieć:nie ma dla ciebie roboty i tyle.Niestety oni( duże korpo) nie nazywają rzeczy po imieniu,ewentualnie dają do zrozumienia.Tak samo miałem w Sitel-i to mogę opisać.Druga rozmowa poszła mi słabo i wychodząc ze spotkania od razu wiedziałem,że nic z tego.Mieli się odezwać w przeciągu tygodnia,zeszło im trochę dłużej.Babeczka nie powiedziała "nie przyjęliśmy Pana",TYLKO "na tym etapie nie możemy zaoferować Panu stanowiska,pozwolę zachować sobie CV etc,czyli po prostu NIE powiedziane ustami korporacji.W Accenture jest to samo.Ktoś pisał,że nie ma przyjęć.Na pracuj.pl codziennie od jakiegoś czasu jest wysyp ich ofert,dodają hurtowo,że czasami cała strona to oferty jedynie od nich,tak więc szukają na potęgę.
zdjecie uzytkownika
wear - 2016-03-10 12:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dobrze, ze chociaż oddzwaniają i mówią, ze nie zatrudnią, bo czasem o taka kulturę trudno naparwde.. n a co do zaorbków to na start chyba najmniej 2 tys sie dostanie.
zdjecie uzytkownika
jan2340 - 2016-03-10 21:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudy2319 - 2016-03-07 22:51:39]:
A ja tam mam opinię pozytywną
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-03-17 15:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego masz pozytywną opinie? zawsze warto używać argumentów, bo inaczej każda opini ajets niewiarygodna, ja np. słyszałem, ze mają naparwde dobry socjal w firmie.
zdjecie uzytkownika
marti444 - 2016-04-07 14:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam się zapytać o pracę na stanowisku Billing Clerk with English.Po polsku to po prostu fakturzystka.Ciągle ponawiają tą ofertę,orientuje się ktoś dlaczego?
zdjecie uzytkownika
serdeczna - 2016-04-14 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@marti444 - może dlatego, że ja się zwolniłam ;)
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-16 15:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ojej @serdeczna a może napiszesz dlaczego się zwolniłaś? Ja też widzę to ogłoszenie i zastanawiam sie nad chyba zarobki są ok a napiszesz coś a propos atmosfery
zdjecie uzytkownika
och - 2016-05-07 20:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera rzeczywiście dopisuje @Ania, bo relacje są dość rozsądne.
zdjecie uzytkownika
WawLR - 2016-05-22 16:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś kto pracuje lub pracował w Warszawie w Accenture na stanowisku z wymaganym językiem SZWEDZKIM i chciałby się podzielić doświadczeniem? Jak wygląda z elastycznością godzin w Accenture?
zdjecie uzytkownika
curious - 2016-05-27 11:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracujący w Accenture (Warszawa Annopol) na stanowisku Billing Clerk with English jest w stanie napisać jakie są obecnie zarobki netto na start?
zdjecie uzytkownika
bobi - 2016-05-31 15:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki na Annopolu to około 2 k na reke. nie polecam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Trzy etapy:
1.Rozmowa telefoniczna po polsku i angielsku.
2.Test z języka angielskiego na ich platformie internetowej.
3.Rozmowa z team liderem i rekruterką w siedzibie firmy-znowu po polsku i anielsku.


Pytania: Ostatni etap ok.35 min. rozmowy,pytania o wszystko,czyli np. obowiązki na poprzednich stanowiskach,cechy osobowe,jakbyś zachował się w teoretycznej sytuacji,co byś zrobił gdyby...,twoje relacje i współpraca z poprzednimi zespołami
itp.na pewno o części zapomniałem.ogólnie wszystko w sposób profesjonalny,na pewno nie było dokręcania śruby i dodatkowego stresowania kandydata.
Niestety stawkę podają dopiero w liście ofertowym po całym procesie rekrutacji,wcześniej frazes"na tym etapie nie mogę więcej powiedzieć". No i w tym tkwił największy problem,bo wypłata wyglądała bardzo mizernie.Jako magazynier dostałbym 100 zł mniej a stres w pracy nieporównywalnie mniejszy.
zdjecie uzytkownika
curious - 2016-06-02 19:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bobi - 2016-05-31 15:07:40]:
dzięki za informację,to wynagrodzenie z cyklu poszukiwany jeleń co za miskę ryżu będzie dymał.
zdjecie uzytkownika
hjjh - 2016-06-17 22:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@curious a może podałbyś jakieś szczegóły - co konternie ci sie nie podobało? co trzeba zmienić ???

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Accenture Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accenture Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert