Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Accenture Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Accenture Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Asiunia - 2013-09-22 13:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinie są przerysowane.
Praca jest ciężka (zdarza się mocno po godzinach) ale atmosfera jest dobra. Zarobki bez szału ale przyzwoite.
Większość negatywnych opinii piszą aplikujący, uważam że oceny powinni wystawiać pracownicy a nie osoby aplikujące bo to wypacza obraz.
Ja jestem zadowolona i mimo że nie chcę wiązać się z tą firmą do końca życia to jako kilkuletni epizod to świetne miejsce.
zdjecie uzytkownika
wons - 2013-09-22 18:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Asiunia, to ile już pracujesz w Accenture? No i zdradzisz ile Ci zaproponowali na start? Nadgodziny oczywiście płatne z bonusem 50% lub do odebrania tak?
zdjecie uzytkownika
karll - 2013-12-10 18:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w Accenture bardzo krótko, po czym sam się zwolniłem. Dlaczego?
Ta firma to jest centrum outsourcingu, trzeba przyznać żle nie płacą (ja miałem 4800 brutto - pozycja audytora do spraw rozliczeń), faktem jest również że jest to duża stabilna firma..... ale w takim centrum nie ma totalnie miejsca do jakiegokolwiek myślenia, wszystko opiera się na wklepywaniu danych i innych mało mądrych procedurach, nie wiadomo przez kogo wymyślonych i do czego potrzebnych. Studia wyższe nie są zupełnie potrzebne aby pracować w Accenture. Jak ktoś jest inteligentny, myśli kreatywnie, ma ciekawe pomysły aprzede wszystkim AMBICJE to niech tam broń Boże nie aplikuje bo się będzie męczył jak pies.
p.s. ludzie jak piszecie o pracodawcy to PODAWAJCIE ZAROBKI + stanowisko, np. w UK w ogłoszeniach wszędzie się pojawiają ile płacą na danym stanowisku. U nas nie wiedząc czemu pensja to wielka tajemnica. A na tym tracimy my - pracownicy.
zdjecie uzytkownika
alek - 2013-12-14 20:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karll, to było 4800 podstawy plus ewentualne premie, czy coś w tym stylu? Skoro studia wyższe nie sa wymogiem, to o co pytają na rekrutacjach, stawiaja na doświadczenie?
zdjecie uzytkownika
karll - 2013-12-15 01:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2013-12-14 20:03:16]:
alek, studia nie są potrzebne, miałem na myśli, że wiedza, umiejętności analityczne oraz myślenie które się nabywa/zdobywa po 4,5 roku studiów ekonomicznych na czołowej uczelni w Polsce, jest zupełnie nie potrzebne aby wpisywać dane do excela czy czytać zescanowane faktury rozliczeniowe między wallmartem a jakimś producentem z azji - czyli pracować w Accenture, ale dzisiaj byle kto jest panem/panią mgr. więc jak ktoś nie ma mgr, to na rekrutacje nie jest proszony. Ja pracowałem w UK przez 4 lata, więc dlatego się do mnie się odezwali i potem zatrudnili. Rozmowa rekrutacyjna pytania bardzo tendencyjne, nic inteligentnego - czyli na miarę ich możliwości, to znaczy ludzi wykonujących wyżej opisaną pracę. Ja miałem 4800, nie miałem żadnej premii w umowie.
zdjecie uzytkownika
re - 2013-12-23 17:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karll, co masz na myśli piszac, ze pytania były bardzo tendencyjne, można poprosić o jakies przykłady? Rozmowa to tylko formalnośc, zdarza się, że kogoś po rozmowie nie przyjeli do accenture?
zdjecie uzytkownika
krakowiak - 2013-12-29 19:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, jeśli ktoś szuka pracy w Krakowie to odradzam Accenture. Praca w outsourcingu niestety w nie najlepszym wydaniu, klepanie, nadgodziny, brak organizacji pracy i kiepska kadra zarządzająca (leaderzy bez umiejętności rozmawiania ze swoim zespołem i nie umiejący podejmować decyzji). Kasa tez gorsza od tego co proponuje teraz konkurencja. Młodszemu księgowemu rzucą jakies 3000 brutto + benefity z kasą na sodexo, która nie wystarcza na miesięczne jedzenie w stołówce. Ogólnie brak rozwoju i praca w nadgodzinach - nie polecam tylko dla zdesperowanych bez pracy.
zdjecie uzytkownika
krakowiak - 2013-12-29 20:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zauważyłem że to forum o Warszawie - tak ku przestrodze info o Krakowie ;)
zdjecie uzytkownika
re - 2013-12-30 14:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak jest w Warszawie? Tez macie stołówkę? No i ile dają miesiecznie z tych bonów sodexo? Co jeszcze w ramach benefitów?
zdjecie uzytkownika
TentyTy - 2014-06-05 17:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zaskoczony, że nikt nie pisze o którym Accenture jest opinia. Accenture ma trzy profile działalności: outsourcing, solutions, konsulting. Większość negatywnych opinii jest o outsourcingu, ale tutaj chyba cała branża nie ma dobrych opinii i to, co powyżej jest pisane o Accenture w kontekście outsourcingu, można z pewnością przyłożyć do całej branży. Jeżeli chodzi o konsulting, zdecydowanie polecam, szczególnie jeżeli ktoś ma zacięcie technologiczne.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-08-25 16:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Accenture - koszmar. Mówię to warszawskim BPO na Puławskiej.
Typowa korporacja - milion procedur i durnych zasad. Praca dla małpy. Ludzie rozliczani są z tabelek, nie z myślenia.
Uwaga na tzw "marketing", który w Accenture nie ma kompletnie nic wspólnego z marketingiem. To będą operacje, gdzie Waszym zadaniem będzie wysyłanie ticketów do Hindusów.
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-08-27 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@TentyTy, zgadzam się z Tobą, gdyż zawsze sa delikatne różnice odnośnie działu, czy stanowiska, ale niestety firme ocenia się ogółem podsumowując wszystko. Jak dla mnie Accenture powinien popracować w takim wypadku nad outsorcingiem, skoro to ich słaby punkt i pracownicy z tego działu narzekają najbardziej.
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-10-12 21:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Accenture (ATS) około 5 lat. Ale już jakiś czas nie pracuję ;)
Byłem tam na trzech projektach i każdy był inny. Jeden był fatalny, drugi średni i jeden fajny.
Atmosfera zależy od tego na jakich ludzi się trafi. Ogólnie poziom dla ludzi chcących się rozwijać oceniam na niski i średni.
Praca w Accenture jest pracą bardzo wymagającą - praktycznie całą wiedzę musiałem zdobyć sam - jest tam dość duża rotacja pracowników więc nie ma za bardzo doświadczonych ludzi.
Polecam tę firmę chociażby dlatego, żeby zobaczyć jak nie powinno prowadzić się projektów i zobaczyć jak management potrafi odebrać zapał do pracy;)
W ATS pracownik zatrudniany jest na projekt, ale jeśli projekt się skończy to można trafić na coś co zupełnie jest z kosmosu i to chyba jest ich największym problemem.
Czyli raz jesteś programistą JAVA raz PL/SQL innym razem specjalistą od TSQL'a ;)
I nie należy poważnie traktować ich zasad jeśli chodzi o możliwości awansu - ponieważ w ciągu tych 5 lat zmieniły się 3 razy.
Porównując z nową firmą - to mam teraz większą pensję i obowiązki dopasowane w 100% ;)
zdjecie uzytkownika
wear - 2014-11-07 18:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie zgadzam się z powyższą opinią. W każdej pracy tak jest, że atmosferę tworzą ludzie, wiadomo, że zdarzają się jakieś spięcia, mniejsze, większe, ale jednak mozna się dogadac jakoś tak czy inaczej, zalezy to już tylko od chęci konkretnych osób. Napiszcie mi eszcze jakie stawki proponują u nich.
zdjecie uzytkownika
krzak - 2014-11-17 18:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,

Jak wygląda skills interview?

Dzięki
zdjecie uzytkownika
Tymek - 2014-11-22 02:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [worker - 2014-10-12 21:31:06]:
Hmm @worker - Accenture powinni chyba zająć się odpowiednim doborem pracowników na dane stanowiska a nie tak każdemu zmieniać zakres obowiązków co chwilę. @krzak niestety nie wiem jak wygląda skills interview, sam jak narazie szukam firm do których mógłbym wysłać CV. A może jest ktoś kto powie jak wygląda rekrutacja i wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-06 13:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tymek - 2014-11-22 02:56:25]:
zgadzam się z Tobą@Tymek. Moim zdaniem dział hr jeśli takowy istnieje w Accenture ma jeszcze duże zaległości w tym kogo powinni rekrutować na dane stanowsika w firmie. Myślę , że jeśli wszystko będą robić tak na wariackich papierach to prędzej czy później to wszystko się zawali. Ale to tylko moje zdanie...
zdjecie uzytkownika
praktyki accenture - 2014-12-13 00:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem studentem III roku Informatyki na SGGW w Warszawie i byłem na rozmowie w sprawie praktyk w Accenture jako programista. Zdecydowanie NIE polecam praktyk w tej firmie. A teraz dlaczego.

Składałem CV na stanowisko Programista Java. Zadzwoniła do mnie rekruterka z wyświechtanym tekstem, że w chwili obecnej nie mogą mi zaoferować pracy na tym stanowisko- tylko praktyki. Powiedziałem, że jestem zainteresowany (w końcu iść na rozmowę nie zaszkodzi nawet jeśli się nie dostanę). Kolejne pytanie mnie zaskoczyło, bo zamiast pytać o umiejętności, zapytano mnie tylko o oczekiwania finansowe. Niewiele się zastanawiając, powiedziałem: 1200zł.
Pani pokręciła chyba nosem, że za dużo i powiedziała, że będzie się ze mną kontaktować. Po 3 tygodniach znów zadzwoniła. Nie pytała w ogóle o moją dyspozycyjność tylko rzuciła od razu 2 możliwe terminy oba o 15.00

Rozmowa to była MASAKRA. Rekruter trochę się spóźnił, ale nie było strasznej tragedii. Zadawał różne pytania: trochę z programowania, trochę z Linuxa i komend SQL, pytania były od raczej dość łatwych do przesadnie trudnych jak na osobę bez praktycznego doświadczenia. Pytania były dość chaotyczne wymyślane na bieżąco bez wcześniejszego przygotowania.

Rozmowa trwała ponad 70 minut- nie padły prawie ŻADNE konkrety poza tym, że decyzję podejmą w ciągu tygodnia. Ani słowa odnośnie obowiązków ani prac jakie będę wykonywał. Nie było ani słowa o tym, kiedy ewentualnie mógłbym zacząć praktyki ani ile płacą. Byłem trochę tym zdezorientowany. Dowiedziałem się tylko, że będą wszystko "analizować" i zajmie im to góra tydzień. Ponad 1h po to, żeby rozwiązywać różne zadania i nie dowiedzieć się w zasadzie niczego. Żadnej informacji zwrotnej ze strony rekrutera, ani słowa czy wypadłem raczej pozytywnie czy nie "będziemy wszystko analizowali" (wszystko- czyli co?????).

Nie dostałem żadnej odpowiedzi ani nie udało mi się do nich dodzwonić. Domyślam się, że moje oczekiwania finansowe były za duże. Płacą śmieszne grosze praktykantom. Późniejsza rozmowa z innym praktykantem z mojej uczelni mnie w tym utwierdziła. Rekruter przez całą rozmowę coś robił na swoim laptopie i zachowywał się momentami trochę lekceważąco. Pytał też chyba ze 2 razy o to, czy będę mógł zostać dłużej godzinę czy 2 jakby zaszła potrzeba i pytał o to, czy nie miałbym nic przeciwko jakbym musiał zajmować się testowaniem. Niby nic, ale zacząłem wątpić w sensowność tych praktyk.

Praktyki trwają aż 6 miesięcy (!!!!) a Ty przez te 6 miesięcy pracując za grosze musisz być dyspozycyjny przez min. 4 dni w tygodniu po ok 8h i w gotowości na nadgodziny. Dla mnie wymagania trochę bez sensu, mało czasu na studia i inne zajęcia a Ty wykonujesz różne zadania- często mało związane lub w ogóle z tym co chcesz robić (testowanie funkcjonalne nie wymaga żadnej wiedzy o programowaniu- nie dotyczy samego kodu).

Stwierdzam, że rozmowa rekrutacyjna była raczej bez sensu bo nie dostałem się raczej wyłącznie z uwagi, że za duże oczekiwania zadeklarowałem przez telefon- na samej rozmowie nie było o tym żadnej wzmianki. Wypadłem bardzo dobrze i byłem raczej zdziwiony, że się nie odezwali. Dodam, że wiedza z zakresu programowania jak i baz danych kolegi, który się dostał, jest dużo mniejsza od mojej- wszystko rozchodziło się tylko i wyłącznie o pieniądze. Na zasadzie- przyjmiemy tych, którzy krzykną najmniej.

Także nie polecam startować na praktyki w Accenture, bo to pół roku „wyjęte z kalendarza”. Niby się zarzekają, że rekrutują na nie z myślą o zatrudnieniu po tych 6 miesiącach- ale biorąc pod uwagę
jak dużo studentów na nie przyjmują- szansa na zatrudnienie są raczej niewielkie.

Nie żałuję, że się nie dostałem, bo chyba nie ma czego. Dziwi mnie tylko, że uczelnia nie weryfikuje firm pod kątem jakości oferowanych praktyk i promuje praktyki w Accenture.

Niestety wiele firm traktuje praktykantów głównie jako tanią siłę roboczą i wbrew temu, co mówią uczelnie i rekruterzy- praktyki zamiast prowadzić do zdobycia dobrej pracy i wartościowego doświadczenia, mogą być zwykłym marnowaniem czasu.
zdjecie uzytkownika
początkujący - 2014-12-13 15:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś mógłby napisać coś o pracy na stanowisku accountant (AP)? jak zarobki? kogo przyjmują? warto?
zdjecie uzytkownika
student88 - 2014-12-14 14:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [praktyki accenture - 2014-12-13 00:56:32]:
Zgadzam się w 100% z tą opinią. Rozmowa rekrutacyjna to tylko imitacja. Decydujące są wymagania finansowe i od tego zależy czy cię przyjmą. Mglista wiedza w danej dziedzinie nie ma znaczenia.
zdjecie uzytkownika
żelek - 2014-12-20 17:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [student88 - 2014-12-14 14:52:11]:
ej, nie zgodzę się tutaj z Tobą. Uważam , że jeżeli ktoś przychodzi na taką rozmowę do Accenture i wykaże się dużą znajomością tematu tego czym firma się zajmuje to ma on szanse dostać dużo lepszą kasę niż człowiek który będzie chciał grosze i jest to jego pierwsze spotkanie z tego typu branżą. pozdro
zdjecie uzytkownika
mariuszw - 2014-12-30 23:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żelek, poproszę trochę konkretów, bo z Twojego wpisu nic nie wynika. Taki kandydat jak ja przeczyta takie wypociny i nic się z nich nie dowiaduje.

Co do opinii na temat praktyk. Osobiście uważam, że praktyki to genialny sposób na marnowanie cennego czasu. Wśród moich znajomych mam wiele osób które żadnych praktyk nigdy nie odbyły i pracują w branży informatycznej. Ja sam też nie byłem praktykantem/wolontariuszem/stażystą i znalazłem pracę w drodze normalnej rekrutacji. Może nie od razu ale jednak.

Praktyki to wymysł uczelni które słabo przygotowują studenta do realiów rynku pracy oraz sposób na taniego pracownika bo przecież student na wszystko się zgodzi.
zdjecie uzytkownika
falanga - 2015-01-04 03:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariuszw - 2014-12-30 23:59:46]:
ale chyba nie ma problemu wielkiego w tym , żeby pracę na przykład rozpoczęto już na studiach uznać jako te która zalicza praktyki. Słyszałem , że coś takiego przechodzi bez większych problemów, a i jeszcze na uczelni są zadowoleni , że nie muszą się bawić w załatwianie szczegółów studentom. Dla mnie to dobre rozwiązanie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jakiś czas temu zostałem zaprosznony na rozmowę w związku z rekrutacją na stanowisko Internet Project Coordinator. Najpierw była ok. 40-minutowa rozmowa przez telefon, po polsku i angielsku. Później dostałem zaproszenie na spotkanie osobiste. Musiałem zwolnić się z obecnej pracy na kilka godzin. Termin spotkania był zmianiany jeszcze dwa razy.Miałem spotkać się z rekruterką i menedżerem, tak było w e-mejlu zapraszającym. Najpierw rekruterka spóźniła się 15 minut. Na korytarzu pracownicy omawiali głośno szczegóły pijackiej imprezy z weekendu, już to była duża zachęta... Po 15 minutach pytań od pani rekruterki wiedziałem, że pomylili kandydatów, bo moje doświadczenie nijak się miało do profilu stanowiska. Później okazało się, że pan dyrektor ma zebranie i nie spotka się ze mną jednak. Czyli co najmniej godzina z obecnej pracy w plecy. Na koniec formalnosć - testy językowe, z pytaniami dobranymi również pod inny profil pracy. Oddać je miałem w recepcji, paniusia na wejściu wrzuciła je pod stół, nie przerywając plotek z dwiema innymi babkami. Stracony dzień, nieprofesjonalne zachowanie, wprowadzanie w błąd kandydatów. Odradzam. Do tego wszystko owiane tajemnicą, co dla kogo za ile.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
żenujące - 2015-01-06 20:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o olewanie praktykantów w Accenture- to chyba reguła. Rekruter przychodzi spóźniony, jest niedoinformowany, pytania na rozmowie wymyśla na bieżąco bez wcześniejszego przygotowania. W trakcie całej rozmowy która trwa ponad godzinę, cały czas coś pisze na swoim laptopie skupiony na wszystkim poza samą rozmową. Kompletny brak profesjonalizmu i kpina z kandydata. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-01-18 12:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może moglibyście powiedzieć o co pytają na takich rozmowach? ja mimo wszystko chciałbym spóbować dostać pracę w Accenture i ocenić na własnej skórze jak to faktycznie u nich jest. Więc takie pytania z rozmowy bardzo by mi pomogły, bo nie chciałbym być czymś zaskoczony. Niestety znalezienie pracy teraz jest moim priorytetem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accenture Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Accenture Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x