brak logo

Accenture Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Accenture Sp. z o.o.

curious 2016-05-27 11:44
Witam, czy ktoś pracujący w Accenture (Warszawa Annopol) na stanowisku Billing Clerk with English jest w stanie napisać jakie są obecnie zarobki netto na start?
bobi 2016-05-31 15:07
Zarobki na Annopolu to około 2 k na reke. nie polecam
4
curious 2016-06-02 19:54
dzięki za informację,to wynagrodzenie z cyklu poszukiwany jeleń co za miskę ryżu będzie dymał.
6
były pracownik juhu 2016-07-18 11:46
Zgadzam się z przedmówcą.
Również jestem byłym pracownikiem tej super firmy [chwała Bogu, chociaż do bogobojnych nie należę].
Profesjonalizmu - ZERO - ludzie zapraszają na pierwszy dzień na zapoznanie się z firmą i narzędziami, kiedy ja zadałam pytanie do pracownicy działu HR, która prowadziła spotkanie, zapoznawała wszystkich [głownie studentów jeszcze studiujących, bo takich ludzi zatrudnia ta firma, świeżo po studiach lub jeszcze studiujących, ale trafiają się pracownicy z dłuższym stażem, tak jak przykładowo ja - 10-letni staż pracy] na moje pytanie czy grupowe ubezpieczenie istnieje dziwnie się na mnie spojrzała, bo w tamtym czasie nie było!!! kiedy zapytałam o rozliczanie czasu pracy jeśli zdarzą się nadgodziny, też dostałam dziwne spojrzenie, po czym "tak tak mamy narzędzie", chociaż firma stara się by nie było nadgodzin, ale w niektórych działach ZAPOMNIJCIE o pracy przez 8h tylko.
Zgadam się z przedmówcą co do opieszałości, wyniosłości osób na wyższym levelu...nie pogadasz. Traktują Cię gorzej. Co więcej, miałam przyjemność [wątpliwą] pracować w dziale połączonym, w którym było dwóch Team Leaderów, młodszych ode mnie, i jako kobieta wśród mężczyzn [IT] czułam od nich że nie powinno mnie tam być, że jestem gorsza pomimo, że jakieś tam większe czy mniejsze doświadczenie miałam, pomimo, że starałam się, to cały czas niewystarczająco, bo jestem kobietą! Co więcej...menagerowie byli w innych krajach i totalnie mija się to co ja sobą reprezentowałam a co przekazywane było dalej. Co więcej, jak pisała jedna z osób - L4. Broń Cię Panie Boże brać w tej firmie L4!!! Nie ważne czy masz jedno, dwójkę dzieci, nieważne że dzieci chorują, że taka kolej rzeczy, że tak się zdarza - w tej firmie od razu podejrzewają Cię o to, że ściemniane L4, że tak naprawdę szukasz innej pracy a nie chorujesz...cyrk! Mobbing psychiczny!
Korpobełkot to kolejny temat drażliwy...nie pogadasz normalnie z ludźmi, chyba że mózg już jest na tyle spaczony :(
Nie mam doświadczenia w wielu firmach...pracowałam raptem w jednej prywatnej firmie i jednej korporacji prócz obecnie tu wspominanej, ale atmosfera, podejście ludzi, wiedza i chęć podzielenia się nią z innymi, kompetentność ludzi pracujących w tej firmie, umiejętność komunikacji - tego brakuje.
Aha...no i tekst, którego nie zapomnę - "powinnaś być wdzięczna i dumna że pracujesz w takiej firmie jak Accenture"....buehehehehehehehe...
26
nick123 2016-08-13 20:46
Ktoś może zna orientacyjnie zarobki na stanowisku Management Consultant w ww.firmie?
nick123 2016-08-13 20:46
Ktoś może zna orientacyjnie zarobki na stanowisku Management Consultant w ww.firmie?
Sabcia 2016-08-25 13:05
Czy ktoś pracuje w dziale Operations - Marketing Program - lub słyszał co nieco na ten temat i mógłby się podzielić opinią lub własnym doświadczeniem?
Sabcia 2016-08-26 00:04
Jestem na ostatnim etapie rekrutacji...
2
Cobol 2016-08-27 13:14
Czy wie ktoś z Was może coś na temat programu zostań programistą ?
3
kix 2016-09-03 07:42
Ponawiam pytanie moich poprzedników o stanowisko billing clerk: czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?
kix 2016-09-03 07:43
Ponawiam pytanie moich poprzedników o stanowisko billing clerk: czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat?
Panda 2016-10-19 14:20
Billing clerk - pensja w zależności od języków. Podstawa ok 2 -2,5 tys netto - żal. Za dodatkowy język ( angielski is must) często jest dodatek. Im bardziej unikalny tym wyższa stawka. Niestabilna praca - procesy przenoszone do innych jeszcze tańszych krajów. PLUS - doświadczony w procesie (co jest rzadkością w tej firmie) Manager - jeszcze z projektu Tnt.
3
Jacuś 2016-10-19 16:44
No w tym momencie Accenture zatrudnia oczywiście ludzi i to całe setki, nie jest to zły wynik, moim zdaniem bardzo sensowny i z pewnością da się z tej kasy wyżyć, i to dość godnie w tym momnecie tak sądzę
Ea 2016-11-12 12:17
Ja pracuje w Accenture, ale za granica.

Tez to tak widze jak @Zibi...
" - ale kumpel z nizsza ocena dostal lewel wyzej. Zal... "...

Ja napisalam w sumie 600 podan...z tego 10 do Accenture. Az w koncu jestem w Accenture. Zawsze chcialam do duzej firmy. Jestem po studiach i mam 3 lata doswiadczenie. Mialam juz 15 roznych prac. Teraz juz rok w Accenture jestem. Drugi projekt. Duzo mozliwosci bo jest bardzo duzo projektow w duzych firmach za granica. Co do ludzi jest naprawde bardzo duzo milych osob. Az sie chce pracowac nawet jak duzo roboty.
Oczywiscie nie wszyscy sa mili...

Co do procesu:
Napisalam podanie do Accenture i za 2 godziny mialam email, ze sa zainteresowani.
Za tydzien mialam rozmowe przez telefon z HR. Pytanie CV i angielski.
Za tydzien mialam rozmowe druga z menedzerem. Pytanie CV i angielski.
Za 1 1/2 tygodnia mialam rozmowe w Accenture z innym menedzerem. Pytanie CV i angielski i zadanie.

Wszystkie rozmowe trwaly od 1-1:30 h.

Znajomy powiedzial, ze dostal odmowe a potem dostal prace...Tez jest w Accenture. Haha.
1
Ttka 2016-12-14 12:55
Czy to prawda zw firma robi background check kandydatow ktorych chca zatrudnic i obdzwania wszystkich pracodawców?
1
tomek 2016-12-20 08:30
Trochę pewnie zależy do której jednostki się trafi i "pod kim" pracuje.

Ja jestem w consultingu, przynajmniej formalnie. W rzeczywistości zadania z consultingu (capability network) są niestety bardzo bliskie zadaniom z outsourcingu. To nie jest pisanie strategii, bycie kreatywnym i wdrażanie trudnych projektów, tylko np. tworzenie prezentacji, materiałów szkoleniowych, praca jako PMO czyli organizujesz wszelkie duperelki na projekcie, rozliczasz rachunki.

Strategii i "management consulting" w tym zero. Ale przecież warto powiedzieć, że robimy strategię i consulting, żeby ludzie przysyłali cefałki. Ciekawsze projekty zdarzają się, ale rzadko i raczej od poziomu associate managera, a nawet oni często zajmują się właśnie tym opisanym wyżej. Projekty są długie, więc jak już wyładujesz np. na PMO to trudno ci z tego "zejść", bo szef zazwyczaj nie wyraża zgody. Więc siedzisz rok organizując duperelki, wysyłając newslettery, znudzony tak, że bardziej się nie da. Ale na linkedin masz dumny tytuł "management consultant", co przecież najważniejsze, prawda?

Niesamowicie hierarchiczna struktura. Jak piszesz do osoby wyższej stopniem to bardzo często nie dostajesz odpowiedzi. Jak za trzecim czy czwartym mailem zaczniesz się wkurzać i zmienisz ton na bardziej wprost (nie mam na myśli tonu niegrzecznego tylko: "pisałem już kilkukrotnie") to ty dostajesz po głowie, nie ta osoba. Bo ton jest najważniejszy.

Dostać jakąkolwiek informację od HRów, IT helpdesku albo innych pracowników wewnętrznych to cud. Ci ludzie pracują tylko jak managerzy się do nich zwracają. To szokujące, w żadnej innej firmie tak nie miałam. W dodatku, żeby było zabawniej, Hindusi odpisują częściej niż Polacy.

Zazwyczaj oczekuje się, że będziesz pracował dłużej - nieważne czy jest to konieczne czy nie i masz nawet zbyt mało pracy. O pieniądzach za nadgodziny można zazwyczaj tylko pomarzyć. Zdarzają się wyjątki - jak zawsze - ale to wyjątki.

Na wszelkich imprezach pranie mózgu i wmawianie jak super jest praca u nas. Plus idiotyczne gry i zabawy ściągające cię na poziom przedszkolaka (domaluj wąsy na zdjęciu koleżanki - nie żartuję).

Jakiegokolwiek rozwoju w formie kursów (mam na myśli kursy nie to coś zwane "virtual learning", co jest na poziomie znacznie niższym niż typowy "kurs" z youtuba) w mojej jednostce niet. Mimo obietnic.

Ogólnie, chcesz się rozwijać, idź do poważnej firmy albo wyjedź za granicę.
24
anonim 2016-12-22 09:05
Słabiutko. Po 3 etapie rekrutacji gdzie niby wszystko ładnie pieknie zero odzewu.
3
Kret 2017-01-14 01:26
Poziom expertow, kierowników i "szefowej" jest żenujący (reklamacje Annopol). Brak wiedzy, profesjonalizmu. Nie warto się angażować z tych względów. Wymagają pracy w nadgodzinach, pracy w weekendy i święta. Zero szkoleń, atmosfery, pracy zespołowej. Rywalizacja, kopanie dołków, nie warto ze względu na fatalną atmosferę. Pracujemy, gdyż płacą extra za znajomość dodatkowego języka, obecnie szukamy pracy gdzie panuje zdrowa atmosfera.
19
Olsen 2017-02-20 17:11
Ta firma to żart. Korpo maks. Mierzą czas pracy co do minuty, czytniki. Zarobki słabe. Atmosfera najgorsza jaka może być. Olałem ich po 3 miesiącach, bo nie warto tracić czasu. Przestrzegam przed tą firmą, bo nic się tam nie nauczycie, i będziecie tracili czas kiedy będą prali wam mózg i wpychali korpo bełkot na zebraniach.
23
JJ 2017-02-20 23:02
Mamy do czynienia z firmą, w której jest ogromna rotacja - oni ciągle rekrutują, bo prawda jest taka, że wszyscy stamtąd uciekają. Nie da się tam pracować dłuższy czas. Bo człowiek, by zwariował. Piorą mózg jak w sekcie, i człowiek staje się korpo -szczurem. A przecież nie o to w życiu chodzi. Szkoda krótkiego życia na takie korporacje, które zabijają w człowieku humanizm.
26
collections 2017-02-21 22:42
Generalnie atmosfera na collections w Annopol jest bardzo w porzadku. Ludzie sympatyczni i pomocni..schody zaczynaja sie gdy idzie o pseudo process managerow..zero wiedzy procesowej a narzucaja durne cele i targety..co niektorzy zaklamani i dwulicowi..
7
olo 2017-02-22 13:43
unikać - zero pracy która wnosi wartość dodaną dla klienta, chyba że klepanie ticketów dla Hindusów jest szczytem ambicji dla specjalistów. Accenture Services Chocimska. ludzie różni.
12
Córka Ratownika 2017-02-25 11:31
Racja. I w disputach też process managerka bez wiedzy i doświadczenia w branży. Nie dziwi więc fakt że nie rozumie priorytetów. Nie potrafi efektywnie prowadzić zespołów. Typowa korpo szczurka. Taka firma jak Accenture wydawałoby się, że zatrudnia profesjonalistów, a w tym przypadku dziwna decyzja. Kierownicy również w 80% bez doświadczenia kierowniczego...można to sprawdzić nawet na Linkedin... Kopią dołki pod innymi. Cyrk. Więc normali odchodzą tam gdzie można oddychać :)
13
xyz 2017-03-02 21:25
Absolutnie nie polecam. Pracownik traktowany jest jak śmieć. Duże nadgodziny, mnóstwo historii (moich i kolegów) o nieprzestrzeganiu kodeksu pracy, próby zabierania zatwierdzonych urlopów (mimo braku podstaw), zmusanie do pracy na zwolnieniu lekarskim... mogłabym wymieniać długo. Nie szanują czegoś takiego jak życie prywatne. Jak praca ma być wykonana, to ma być, jesteś konsultantem,więc nie marudź, tylko zachowuj się profesjonalnie. Godziny wieczorne? - jeśli jest integracja bądź kolacja integracyjna z menadżerami, to nie ma zycia integracyjnego, wypada pójść, inaczej będzie to bardzo źle widziane. Ewentualnie mnóstwo formalności, których trzeba pilnować, bo tak mówią polityki - a przecież w ciągu dnia u klienta nie czas na to. Żeby chociaż jeszcze rekompensowali to ponadprzeciętnym wynagrodzeniem - ok, ale nie robią tego. Oczywiście zależy od projektów i menadżerów, ale istnieje powszechne przyzwolenie na zachowania które z szacunkeim do pracownika i jego prac nie mają nic wspólnego.
19
xyz 2017-03-07 14:37
Best Job Ever!!
hahaha
nie no, żartuję, po prostu okropne. Uciekajcie stamtąd
11
user312415 2017-03-10 08:35
Ta firma to koszmar. Kopanie się po kostkach między współpracownikami, dwulicowość przełożonych, którzy obiecają ci wszystko, żebyś przyszedł albo nie odszedł jak już rzucisz papierami i z czego nic nie będzie. Wyimaginowane powody braku podwyżek i awansów, z rzeczywistością nie mające nic wspólnego. Role, które na papierze są strategiczne, które jak dołączysz do projektu okazują się na poziomie średnio rozgarniętego maturzysty.

Ograniczanie kosztów w takim stopniu, że powinieneś gnać z lotniska do klienta na nogach, żeby nie przekroczyć limitu. Bo przecież od ciebie zależy ile kosztuje taksówka w Norwegii czy Londynie. Cięcie kosztów niezgodne z oficjalną polityką firmy, według której zawsze masz ileś mam na nocleg, możesz nadawać bagaż itp. - co z tego, że w teorii możesz, skoro szef ci mówi, że możesz znacznie mniej. Reguły, które zależą wyłącznie od twojego stosunku z szefowstwem - jak są dobre możesz wszystko, jak takie sobie jesteś nikim.

Spotkałem się już z projektami, gdzie Hindusi szukają pracowników na swoje projekty w Polsce. Znaczy outsourcingują do Polski. To o czymś świadczy.
17
XXX 2017-03-13 11:10
O Accenture Operations na Chocimskiej:
W mojej opinii oferowane stanowiska pracy przerośnięte w treści i nieodpowiadające rzeczywistości...
O podwyżkę trzeba się wyprosić, liczą się plecy, a nie ciężka praca.
Pracownikom mówi się to co chcą usłyszeć i bierze się ich na przeczekanie, byle tylko odwlec decyzję w sprawie podwyżki...
Pracowałam tam ponad cztery lata i niestety trafiłam na dwóch niekompetentnych team liderów, którzy nie mieli wiedzy i umiejętności z zakresu zarządzania ludźmi.
16
warszawska_wiosna 2017-04-09 11:50
Capability Network: Myślałam, że padnę jak kilka miesięcy temu powiesili swoje reklamy na Okęciu. Ale w końcu biorąc pod uwagę rotację, trzeba zadbać o napływ nowych naiwnych :) Capability Network to tanie usługi outsourcingowe dla firm z Zachodu. Zajęcia odmóżdżające - za to rekrutacja wieloetapowa, żebyś miał wrażenie, że dołączasz do grupy specjalistów :) Większość dobrych osób, które znałam odeszła po roku - rok wytrzymali, żeby nie psuć sobie CV krótkim zatrudnieniem. Szczerze odradzam.
13
Johny be GOOD 2017-04-15 21:54
Uważajcie na nich. To bardzo złe miejsce z korpo maks stylem pracy. Korpo buddy i takie tam, mierzenie, ocenianie, jakby istniało niewolnictwo. A prawda jest taka, że normalny człowiek chce pracować w normalnej atmosferze, a tej w tej firmie nie ma i nie będzie. Jeszcze raz ostrzegam, ja się naciąłem i zrezygnowałem z zabagnionym CV.
14
Miedzynarodowe Doswiadczenie. 2017-04-18 23:43
chyba Warszawska Wies.
3
I'm not a robot 2017-04-20 18:31
Odpowiadasz na post: Miedzynarodowe Doswiadczenie. 2017-04-18 23:43

Jakie to dojrzałe. Egzamin gimnazjalny zdany, że w internecie siedzisz?
5
NB 2017-04-21 17:43
Wątek o oddziale warszawskim, ale dołączam się do komentarza kolegi z Krakowa. Bardzo nieprofesjonalne podejście do rekrutacji, brak kontaktu po pierwszej rozmowie, mimo ustalenia daty i terminu. Jeżeli w takim kierunku zmierzają działy HR w korporacjach to nie wróżę niczego dobrego. Potencjalny pracownik ma być dostępny na już/na wezwanie, odpowiadać na pytania pisane "przez Panie z HR dla pań z HR", które niczego nie wnoszą i wpasowywać się w dziwaczne klucze odpowiedzi (z całym szacunkiem dla ludzi, którzy zęby zjedli na tego typu sprawach i pracują profesjonalnie - a znam takich). Niesmak pozostał. Spodziewałam się czegoś lepszego. Jak pracownicy mają poważnie traktować pracę skoro tak niepoważne podejście jest widoczne już na samym wstępnie?
3
jola 2017-05-10 12:18
Hej mam pytanie odnośnie zarobków na stanowisku junior Accountant with English na ile można liczyć i jak wygląda proces rekrutacyjny zapraszają do biura czy przez telefon i o co pytają?
Z góry dziękuję za informację!!:)
2
obi 2017-05-22 21:51
Witam,
Pytanie o dzial BI
Czy w Accenture na prawde jest az tak zle i jest duze cisnienie i pelno nadgodzin oraz typowa korpo atmosfera ?
2
Bebzol 2017-05-24 22:38
Nie... No po prostu nie. Przejść przez wszystkie etapy rekrutacji (4) po to żeby na sam koniec ktoś przestał odbierać od Ciebie telefony i nie odpisywał na maile. Rozumiem na wstępie, ale po tylu etapach? A wystarczyłoby po prostu "nie, dziękujemy, nie tym razem". Finalna rozmowa w ogóle nie merytoryczna, luźna gadka "o niczym", team leader widzi Twoje cv pierwszy raz na oczy (i z uśmiechem informuje, że nawet nie spojrzał na nie wcześniej), okazuje się, że klient zupełnie inny niż wynikało to z inf. otrzymanych wcześniej od pań z HR, zero rzetelnych wiadomości o warunkach płacowych, na pytanie o szkolenia informacja, że nikt na nie nie chodzi bo nie ma na to czasu, a zakres obowiązków będzie polegał na otrzymaniu do roboty tego, z czym reszta zespołu nie może się wyrobić. No... po prostu nie, nie traćcie czasu/urlopu na dojazdy/uwagi na wypełnianie testów. Widzę, że te HR-owe rozgrywki to już jakiś korporacyjny folklor... Dla ludzi z HR żeby ludzie z HR mieli pracę i mogli się wykazać - tylko patrząc na powyższe, czym? A można tak dobrze, tak na poziomie, krótko, szybko i na temat. Tylko chyba stwierdzili, że nie ma po co.
3
Ambitny 2017-05-29 21:30
Pewnie wszystko zależy od projektu. Nie polecam dispotow na Annopol. Pracowałem, nadgodziny są wymuszane codzienie włącznie z sobota i niedziela, święta tez ....Rywalizacja..zła atmosfera..Główna manager wszystkich zespołów nie lubi ludzi, tzn zwykłych pracowników, zwykla odpowiedz dzień dobry w windzie jest problemem , kierownicy. ...ci co zostali...poziom wypowiedzi i wiedzy .. Szkoda czasu dla mlodych z językami i ambicjami. Nie polecam.
5
Mask 2017-06-07 23:26
Program "Zostań Programistą" powinien się nazywać "Zostań Programistą Cobola" bo firma nie może znaleźć programistów tego prehistorycznego języka, a tak się składa, że wciąż ma system w nim napisany. Czy warto w 2017r. tracić czas na naukę Cobola? Odpowiedź jest oczywista.
4
welcometopoland 2017-06-20 11:28
3/4 agencji rekruterskich w PL tylko zbiera dane osobowe celem odsprzedaży lub robi badania rynku pracy.
Pracodawca zwykle szuka samemu i przez kilka agencji i nie jest zobligowany zaprosić na rozmowę akurat kandydata znalezionego przez agencję X.
Poza tym kandydat z ulicy (z ogłoszenia) to najgorszy sort dla firm a więc rzadko dają opinię zwrotną...
welcometopoland 2017-06-20 11:29
3/4 agencji rekruterskich w PL tylko zbiera dane osobowe celem odsprzedaży lub robi badania rynku pracy.
Pracodawca zwykle szuka samemu i przez kilka agencji i nie jest zobligowany zaprosić na rozmowę akurat kandydata znalezionego przez agencję X.
Poza tym kandydat z ulicy (z ogłoszenia) to najgorszy sort dla firm a więc rzadko dają opinię zwrotną...
Byly pracownik 2017-06-26 03:34
Firma jest strasza, zdecydowanie odradzam kazdej osobie ktora ma choc troche poczucia wlasnej wartosci. Zarobki sa mega slabe na, po roku dostalem dwie oferty blisko zaproponowalu miblisko 90 % wiecej. Wspolpracownicy ktorym tylko zalezy na tym aby zwalic robote na Ciebie. Kierownictwo mega wymagajace I strasznie wredne. Nadgodziny sa wymagane jesli ich nie robisz jest to zle odbierane. Brak premii I podwyzek l. Jesli ktos sie zastanawia nad ta firma warto przemyslec swoja decyzje dwa razy
12
juz nie frajer 2017-06-26 21:56
Nigdy nie rozumialem ludzi, ktorym sie podoba praca z W-wy i latanie na delegacje i ciagle bycie poza domem. Skoro praca (klient) jest za granica, to jaki sens ma siedzenie w biurze w W-wie ? Nie dosc, ze mniejsza pensja, to podle kierownictwo i wyscig szczurow, donosicielstwo, etc.
9
zainteresowany 2017-07-08 22:09
jakiej pensji można się spodziewać na początek z dwoma językami na stanowiskach typu cash collector lub junior data reviewer? dzięki.
1
Były pracownik 2017-07-11 19:32
Ta firma to porażka, niekompetencje menadżerów są przerażające, często bywa że musisz za nich robić rzeczy, oczywiście nic z tego nie masz, nawet o dziękuję można zapomnieć. W firmie lubią dawać dodatkowe obowiązki wmawiając, ze to pomoże przy awansie, jednak jak przychodzi co do czego, twoje kompetencje i zakres obowiązków dodatkowych(często pokrywający się z rolą o którą się ubiegasz) i tak nie ma znaczenia i awans dostaje np kolega menadżera, który nie umie zedytować tabelki w excelu. Podejście do ludzi jak do maszyn, kolesiostwo i faworyzowanie są na porządku dziennym, oraz bardzo nie konkurencyjne wynagrodzenia. Ponadto jak zgłosisz menadżera do HR'u możesz spodziewać się konsekwencji.
8
sdasdas 2017-07-11 19:47
Junior Data Reviewer to może 3k będzie, ale nie pakuj się w to nie warto, bardzo toksyczny projekt, praca zmianowa łącznie z nocnymi, większość menadżerów bardzo nie kompetentna
zainteresowany 2017-07-12 23:48
Dzięki za odpowiedź. Racja, zauważyłem, że w ogloszeniu piszą, że to praca zmianowa i nocki też. Rzeczywiście odpada i płaca z dwoma językami na poziomie 3000 netto to jakas porażka jak na Warszawę,
3
Iza 2017-07-20 13:49
Czy wiecie coś o aktualnych procesach rekrutacyjnych? Jak wygląda rekrutacja? Accenture Sp. z o.o. - to rozpoznawalna marka, jakie oferują warunki zatrudnienia? @sdasdas czy na każdym stanowisku przewidywana jest praca w trybie zmianowym?
WW 2017-07-21 13:19
Rozmowa rekrutacyjna przebiegła bardzo miło, szybki kontakt zwrotny. Dla mnie to firma poważna, z profesjonalnym podejściem.
2
Kacha 2017-08-17 23:15
Witam. W jakim sensie "toksyczny projekt"? Jestem w trakcie rekrutacji na to stanowisko i zastanawiam sie o co tak naprawdę chodzi. Z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam.
Iza 2017-08-23 08:18
@Kacha - jak przebiega proces rekrutacji w Accenture Sp. z o.o.? Wnioskując po Twojej wypowiedzi - składa się z kilku etapów. Czy mogłabyś podzielić się z innymi użytkownikami forum szczegółami na temat rozmów z pracodawcą? Na co warto zwrócić szczególną uwagę podczas pierwszego spotkania w firmie?
Aplikant 2017-08-23 22:13

Ostatnio brałem udział w rekrutacji i postanowiłem podzielić się moimi wrażeniami.

Ogłoszenie dotyczyło stanowiska młodszego programisty, a osoba prowadząca rozmowę pytała mnie zarówno o znajomość finansów jak i technik modelowania systemów a nie sprawdzono moich umiejętności programowania. Dodam tylko, że przed rozmową zapytałem osobę z HR w jaki sposób mogę przygotować się do rozmowy i dostałem odpowiedź, że powinienem spodziewać się zadania analitycznego bądź programistycznego. Tymczasem nie otrzymałem żadnego z tych zadań. W pewnym momencie miałem wrażenie, że w ogóle aplikowałem na inne stanowisko niż to o którym rozmawiałem z rekruterem, gdyż rozmowa była prowadzona w taki sposób, że większość pytań kompletnie nie dotyczyła zadań opisywanych w ogłoszeniu o pracę. Menadżer stwierdził, że zadaje mi pytania z tak różnych obszarów, bo próbuje znaleźć dla mnie rolę na jakimś obecnym projekcie (sic!). Jak widać tu aplikuje się nie na konkretne stanowisko lecz ogólnie do firmy, a potem oni decydują czy zostaniesz developerem czy jednak analitykiem…

W trakcie dwóch poprzednich etapów rekrutacji zostałem zapytany o moje oczekiwania finansowe i za każdym razem zapewniano mnie, że mieszczą się one w widełkach na tym stanowisku. Na ostatnim etapie również zostałem zapytany o moje oczekiwania, po czym okazało się, że moje wymagania są za wysokie jak na to stanowisko. Szkoda że przez niekompetencję osób z HR rekruter i ja straciliśmy godzinę.

Sam menadżer prowadzący ze mną rozmowę przyznał, że w tej firmie nie ma jasnej ścieżki awansu, gdyż nie ma jednoznacznie przypisanych stanowisk. Stanowiska zmieniają się wraz ze zmianą projektu i rola pracownika zmienia się na różnych projektach w zależności od tego, jak dobrze radził on sobie na poprzednich projektach.

Ponadto menadżer, który prowadził ze mną rozmowę w paru momentach zachował się nieprofesjonalnie (np. stwierdzenie, że moje pytanie jest "durne") i ogólnie wydał mi się arogancki.

Podsumowując, NIE POLECAM tej firmy. Wydaje mi się, że szukają świeżaków po studiach, którzy przyjmą każdą pracę bez względu na wysokość pensji.
Zostaw swoją opinię o Accenture Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accenture Sp. z o.o.