brak logo

Accenture Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Accenture Sp. z o.o.

olo 2017-02-22 13:43
unikać - zero pracy która wnosi wartość dodaną dla klienta, chyba że klepanie ticketów dla Hindusów jest szczytem ambicji dla specjalistów. Accenture Services Chocimska. ludzie różni.
14
Córka Ratownika 2017-02-25 11:31
Racja. I w disputach też process managerka bez wiedzy i doświadczenia w branży. Nie dziwi więc fakt że nie rozumie priorytetów. Nie potrafi efektywnie prowadzić zespołów. Typowa korpo szczurka. Taka firma jak Accenture wydawałoby się, że zatrudnia profesjonalistów, a w tym przypadku dziwna decyzja. Kierownicy również w 80% bez doświadczenia kierowniczego...można to sprawdzić nawet na Linkedin... Kopią dołki pod innymi. Cyrk. Więc normali odchodzą tam gdzie można oddychać :)
14
xyz 2017-03-02 21:25
Absolutnie nie polecam. Pracownik traktowany jest jak śmieć. Duże nadgodziny, mnóstwo historii (moich i kolegów) o nieprzestrzeganiu kodeksu pracy, próby zabierania zatwierdzonych urlopów (mimo braku podstaw), zmusanie do pracy na zwolnieniu lekarskim... mogłabym wymieniać długo. Nie szanują czegoś takiego jak życie prywatne. Jak praca ma być wykonana, to ma być, jesteś konsultantem,więc nie marudź, tylko zachowuj się profesjonalnie. Godziny wieczorne? - jeśli jest integracja bądź kolacja integracyjna z menadżerami, to nie ma zycia integracyjnego, wypada pójść, inaczej będzie to bardzo źle widziane. Ewentualnie mnóstwo formalności, których trzeba pilnować, bo tak mówią polityki - a przecież w ciągu dnia u klienta nie czas na to. Żeby chociaż jeszcze rekompensowali to ponadprzeciętnym wynagrodzeniem - ok, ale nie robią tego. Oczywiście zależy od projektów i menadżerów, ale istnieje powszechne przyzwolenie na zachowania które z szacunkeim do pracownika i jego prac nie mają nic wspólnego.
22
xyz 2017-03-07 14:37
Best Job Ever!!
hahaha
nie no, żartuję, po prostu okropne. Uciekajcie stamtąd
14
user312415 2017-03-10 08:35
Ta firma to koszmar. Kopanie się po kostkach między współpracownikami, dwulicowość przełożonych, którzy obiecają ci wszystko, żebyś przyszedł albo nie odszedł jak już rzucisz papierami i z czego nic nie będzie. Wyimaginowane powody braku podwyżek i awansów, z rzeczywistością nie mające nic wspólnego. Role, które na papierze są strategiczne, które jak dołączysz do projektu okazują się na poziomie średnio rozgarniętego maturzysty.

Ograniczanie kosztów w takim stopniu, że powinieneś gnać z lotniska do klienta na nogach, żeby nie przekroczyć limitu. Bo przecież od ciebie zależy ile kosztuje taksówka w Norwegii czy Londynie. Cięcie kosztów niezgodne z oficjalną polityką firmy, według której zawsze masz ileś mam na nocleg, możesz nadawać bagaż itp. - co z tego, że w teorii możesz, skoro szef ci mówi, że możesz znacznie mniej. Reguły, które zależą wyłącznie od twojego stosunku z szefowstwem - jak są dobre możesz wszystko, jak takie sobie jesteś nikim.

Spotkałem się już z projektami, gdzie Hindusi szukają pracowników na swoje projekty w Polsce. Znaczy outsourcingują do Polski. To o czymś świadczy.
19
XXX 2017-03-13 11:10
O Accenture Operations na Chocimskiej:
W mojej opinii oferowane stanowiska pracy przerośnięte w treści i nieodpowiadające rzeczywistości...
O podwyżkę trzeba się wyprosić, liczą się plecy, a nie ciężka praca.
Pracownikom mówi się to co chcą usłyszeć i bierze się ich na przeczekanie, byle tylko odwlec decyzję w sprawie podwyżki...
Pracowałam tam ponad cztery lata i niestety trafiłam na dwóch niekompetentnych team liderów, którzy nie mieli wiedzy i umiejętności z zakresu zarządzania ludźmi.
16
warszawska_wiosna 2017-04-09 11:50
Capability Network: Myślałam, że padnę jak kilka miesięcy temu powiesili swoje reklamy na Okęciu. Ale w końcu biorąc pod uwagę rotację, trzeba zadbać o napływ nowych naiwnych :) Capability Network to tanie usługi outsourcingowe dla firm z Zachodu. Zajęcia odmóżdżające - za to rekrutacja wieloetapowa, żebyś miał wrażenie, że dołączasz do grupy specjalistów :) Większość dobrych osób, które znałam odeszła po roku - rok wytrzymali, żeby nie psuć sobie CV krótkim zatrudnieniem. Szczerze odradzam.
15
Johny be GOOD 2017-04-15 21:54
Uważajcie na nich. To bardzo złe miejsce z korpo maks stylem pracy. Korpo buddy i takie tam, mierzenie, ocenianie, jakby istniało niewolnictwo. A prawda jest taka, że normalny człowiek chce pracować w normalnej atmosferze, a tej w tej firmie nie ma i nie będzie. Jeszcze raz ostrzegam, ja się naciąłem i zrezygnowałem z zabagnionym CV.
15
Miedzynarodowe Doswiadczenie. 2017-04-18 23:43
chyba Warszawska Wies.
3
I'm not a robot 2017-04-20 18:31
Odpowiadasz na post: Miedzynarodowe Doswiadczenie. 2017-04-18 23:43

Jakie to dojrzałe. Egzamin gimnazjalny zdany, że w internecie siedzisz?
6
NB 2017-04-21 17:43
Wątek o oddziale warszawskim, ale dołączam się do komentarza kolegi z Krakowa. Bardzo nieprofesjonalne podejście do rekrutacji, brak kontaktu po pierwszej rozmowie, mimo ustalenia daty i terminu. Jeżeli w takim kierunku zmierzają działy HR w korporacjach to nie wróżę niczego dobrego. Potencjalny pracownik ma być dostępny na już/na wezwanie, odpowiadać na pytania pisane "przez Panie z HR dla pań z HR", które niczego nie wnoszą i wpasowywać się w dziwaczne klucze odpowiedzi (z całym szacunkiem dla ludzi, którzy zęby zjedli na tego typu sprawach i pracują profesjonalnie - a znam takich). Niesmak pozostał. Spodziewałam się czegoś lepszego. Jak pracownicy mają poważnie traktować pracę skoro tak niepoważne podejście jest widoczne już na samym wstępnie?
4
jola 2017-05-10 12:18
Hej mam pytanie odnośnie zarobków na stanowisku junior Accountant with English na ile można liczyć i jak wygląda proces rekrutacyjny zapraszają do biura czy przez telefon i o co pytają?
Z góry dziękuję za informację!!:)
5
obi 2017-05-22 21:51
Witam,
Pytanie o dzial BI
Czy w Accenture na prawde jest az tak zle i jest duze cisnienie i pelno nadgodzin oraz typowa korpo atmosfera ?
2
Bebzol 2017-05-24 22:38
Nie... No po prostu nie. Przejść przez wszystkie etapy rekrutacji (4) po to żeby na sam koniec ktoś przestał odbierać od Ciebie telefony i nie odpisywał na maile. Rozumiem na wstępie, ale po tylu etapach? A wystarczyłoby po prostu "nie, dziękujemy, nie tym razem". Finalna rozmowa w ogóle nie merytoryczna, luźna gadka "o niczym", team leader widzi Twoje cv pierwszy raz na oczy (i z uśmiechem informuje, że nawet nie spojrzał na nie wcześniej), okazuje się, że klient zupełnie inny niż wynikało to z inf. otrzymanych wcześniej od pań z HR, zero rzetelnych wiadomości o warunkach płacowych, na pytanie o szkolenia informacja, że nikt na nie nie chodzi bo nie ma na to czasu, a zakres obowiązków będzie polegał na otrzymaniu do roboty tego, z czym reszta zespołu nie może się wyrobić. No... po prostu nie, nie traćcie czasu/urlopu na dojazdy/uwagi na wypełnianie testów. Widzę, że te HR-owe rozgrywki to już jakiś korporacyjny folklor... Dla ludzi z HR żeby ludzie z HR mieli pracę i mogli się wykazać - tylko patrząc na powyższe, czym? A można tak dobrze, tak na poziomie, krótko, szybko i na temat. Tylko chyba stwierdzili, że nie ma po co.
4
Ambitny 2017-05-29 21:30
Pewnie wszystko zależy od projektu. Nie polecam dispotow na Annopol. Pracowałem, nadgodziny są wymuszane codzienie włącznie z sobota i niedziela, święta tez ....Rywalizacja..zła atmosfera..Główna manager wszystkich zespołów nie lubi ludzi, tzn zwykłych pracowników, zwykla odpowiedz dzień dobry w windzie jest problemem , kierownicy. ...ci co zostali...poziom wypowiedzi i wiedzy .. Szkoda czasu dla mlodych z językami i ambicjami. Nie polecam.
6
Mask 2017-06-07 23:26
Program "Zostań Programistą" powinien się nazywać "Zostań Programistą Cobola" bo firma nie może znaleźć programistów tego prehistorycznego języka, a tak się składa, że wciąż ma system w nim napisany. Czy warto w 2017r. tracić czas na naukę Cobola? Odpowiedź jest oczywista.
7
welcometopoland 2017-06-20 11:28
3/4 agencji rekruterskich w PL tylko zbiera dane osobowe celem odsprzedaży lub robi badania rynku pracy.
Pracodawca zwykle szuka samemu i przez kilka agencji i nie jest zobligowany zaprosić na rozmowę akurat kandydata znalezionego przez agencję X.
Poza tym kandydat z ulicy (z ogłoszenia) to najgorszy sort dla firm a więc rzadko dają opinię zwrotną...
welcometopoland 2017-06-20 11:29
3/4 agencji rekruterskich w PL tylko zbiera dane osobowe celem odsprzedaży lub robi badania rynku pracy.
Pracodawca zwykle szuka samemu i przez kilka agencji i nie jest zobligowany zaprosić na rozmowę akurat kandydata znalezionego przez agencję X.
Poza tym kandydat z ulicy (z ogłoszenia) to najgorszy sort dla firm a więc rzadko dają opinię zwrotną...
Byly pracownik 2017-06-26 03:34
Firma jest strasza, zdecydowanie odradzam kazdej osobie ktora ma choc troche poczucia wlasnej wartosci. Zarobki sa mega slabe na, po roku dostalem dwie oferty blisko zaproponowalu miblisko 90 % wiecej. Wspolpracownicy ktorym tylko zalezy na tym aby zwalic robote na Ciebie. Kierownictwo mega wymagajace I strasznie wredne. Nadgodziny sa wymagane jesli ich nie robisz jest to zle odbierane. Brak premii I podwyzek l. Jesli ktos sie zastanawia nad ta firma warto przemyslec swoja decyzje dwa razy
14
juz nie frajer 2017-06-26 21:56
Nigdy nie rozumialem ludzi, ktorym sie podoba praca z W-wy i latanie na delegacje i ciagle bycie poza domem. Skoro praca (klient) jest za granica, to jaki sens ma siedzenie w biurze w W-wie ? Nie dosc, ze mniejsza pensja, to podle kierownictwo i wyscig szczurow, donosicielstwo, etc.
11
zainteresowany 2017-07-08 22:09
jakiej pensji można się spodziewać na początek z dwoma językami na stanowiskach typu cash collector lub junior data reviewer? dzięki.
6
Były pracownik 2017-07-11 19:32
Ta firma to porażka, niekompetencje menadżerów są przerażające, często bywa że musisz za nich robić rzeczy, oczywiście nic z tego nie masz, nawet o dziękuję można zapomnieć. W firmie lubią dawać dodatkowe obowiązki wmawiając, ze to pomoże przy awansie, jednak jak przychodzi co do czego, twoje kompetencje i zakres obowiązków dodatkowych(często pokrywający się z rolą o którą się ubiegasz) i tak nie ma znaczenia i awans dostaje np kolega menadżera, który nie umie zedytować tabelki w excelu. Podejście do ludzi jak do maszyn, kolesiostwo i faworyzowanie są na porządku dziennym, oraz bardzo nie konkurencyjne wynagrodzenia. Ponadto jak zgłosisz menadżera do HR'u możesz spodziewać się konsekwencji.
11
sdasdas 2017-07-11 19:47
Junior Data Reviewer to może 3k będzie, ale nie pakuj się w to nie warto, bardzo toksyczny projekt, praca zmianowa łącznie z nocnymi, większość menadżerów bardzo nie kompetentna
zainteresowany 2017-07-12 23:48
Dzięki za odpowiedź. Racja, zauważyłem, że w ogloszeniu piszą, że to praca zmianowa i nocki też. Rzeczywiście odpada i płaca z dwoma językami na poziomie 3000 netto to jakas porażka jak na Warszawę,
4
Iza 2017-07-20 13:49
Czy wiecie coś o aktualnych procesach rekrutacyjnych? Jak wygląda rekrutacja? Accenture Sp. z o.o. - to rozpoznawalna marka, jakie oferują warunki zatrudnienia? @sdasdas czy na każdym stanowisku przewidywana jest praca w trybie zmianowym?
WW 2017-07-21 13:19
Rozmowa rekrutacyjna przebiegła bardzo miło, szybki kontakt zwrotny. Dla mnie to firma poważna, z profesjonalnym podejściem.
2
Kacha 2017-08-17 23:15
Witam. W jakim sensie "toksyczny projekt"? Jestem w trakcie rekrutacji na to stanowisko i zastanawiam sie o co tak naprawdę chodzi. Z góry dziękuje za odpowiedz, pozdrawiam.
Iza 2017-08-23 08:18
@Kacha - jak przebiega proces rekrutacji w Accenture Sp. z o.o.? Wnioskując po Twojej wypowiedzi - składa się z kilku etapów. Czy mogłabyś podzielić się z innymi użytkownikami forum szczegółami na temat rozmów z pracodawcą? Na co warto zwrócić szczególną uwagę podczas pierwszego spotkania w firmie?
Aplikant 2017-08-23 22:13

Ostatnio brałem udział w rekrutacji i postanowiłem podzielić się moimi wrażeniami.

Ogłoszenie dotyczyło stanowiska młodszego programisty, a osoba prowadząca rozmowę pytała mnie zarówno o znajomość finansów jak i technik modelowania systemów a nie sprawdzono moich umiejętności programowania. Dodam tylko, że przed rozmową zapytałem osobę z HR w jaki sposób mogę przygotować się do rozmowy i dostałem odpowiedź, że powinienem spodziewać się zadania analitycznego bądź programistycznego. Tymczasem nie otrzymałem żadnego z tych zadań. W pewnym momencie miałem wrażenie, że w ogóle aplikowałem na inne stanowisko niż to o którym rozmawiałem z rekruterem, gdyż rozmowa była prowadzona w taki sposób, że większość pytań kompletnie nie dotyczyła zadań opisywanych w ogłoszeniu o pracę. Menadżer stwierdził, że zadaje mi pytania z tak różnych obszarów, bo próbuje znaleźć dla mnie rolę na jakimś obecnym projekcie (sic!). Jak widać tu aplikuje się nie na konkretne stanowisko lecz ogólnie do firmy, a potem oni decydują czy zostaniesz developerem czy jednak analitykiem…

W trakcie dwóch poprzednich etapów rekrutacji zostałem zapytany o moje oczekiwania finansowe i za każdym razem zapewniano mnie, że mieszczą się one w widełkach na tym stanowisku. Na ostatnim etapie również zostałem zapytany o moje oczekiwania, po czym okazało się, że moje wymagania są za wysokie jak na to stanowisko. Szkoda że przez niekompetencję osób z HR rekruter i ja straciliśmy godzinę.

Sam menadżer prowadzący ze mną rozmowę przyznał, że w tej firmie nie ma jasnej ścieżki awansu, gdyż nie ma jednoznacznie przypisanych stanowisk. Stanowiska zmieniają się wraz ze zmianą projektu i rola pracownika zmienia się na różnych projektach w zależności od tego, jak dobrze radził on sobie na poprzednich projektach.

Ponadto menadżer, który prowadził ze mną rozmowę w paru momentach zachował się nieprofesjonalnie (np. stwierdzenie, że moje pytanie jest "durne") i ogólnie wydał mi się arogancki.

Podsumowując, NIE POLECAM tej firmy. Wydaje mi się, że szukają świeżaków po studiach, którzy przyjmą każdą pracę bez względu na wysokość pensji.
9
Marcin 2017-08-30 12:27
Witam,
Mam Pytanie, mialem rozmole 1,5 tygodni temu i powiedziali ze oddzwonia do mnie za 2 tygodni.
Juz czekam 1,5 tygodni i nikt nie oddzania do mnie, czy jest sens zadzwonic do nich ?
Calineczka 2017-08-30 20:57
To znaczy ile wytrzymales?
Calinka 2017-09-04 09:50
Olsen,
w której lokalizacji pracowałeś?
Calinka 2017-09-04 09:55
Ambitny, O co chodzi z Dispotami? To jakiś dzial?
Były pracownik 2017-09-07 00:58
Witam, serdecznie odradzam. Ulotnilem sie po kilku miesiącach, naprawdę szkoda życia, umiejętności i nerwów (oceniam dział finansowy). Potwierdzam to, co zostało wcześniej napisane - niekompetencja managementu powala. Brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania podległymi pracownikami. Zespół łapanka, skupisko klepaczy, zero możliwości wsparcia, nauki, wymiany poglądów - klep i nie zadawaj pytań. Brak znajomosci elementarnych zasad księgowości. Wymuszanie nadgodzin. Ludzie fałszywi, kabluja na wspołpracowników. Zestawiając to wszystko z kilkoma etapami rekrutacji i wzniosłymi ideami głoszonymi na onboardingu - naprawdę szkoda czasu. Nie ma sensu skończyć z zabagnionym cv. Na co w przyszłości takie doświadczenie? Może na to, ze nie pozwoli drugi raz popełnić takiego błędu.
7
otako 2017-09-08 12:20
Ktoś coś więcej moze napisać o pracy jako Fraud Analyst ?
Jakiej stawki płacowej można się spodziewać (z doświadczeniem) ? Jak godziny, pracy, jacy ludzie, jacy managerowie ?
Cobol!!! 2017-09-14 15:26
Czy warto się uczyć Cobola w 2017?
Odpowiedź nie jest taka oczywista ... nie zaszkodzi spojrzeć na wiki:
Grupa Gartner wydała raport, który wykazał, że 80% światowego biznesu działa na COBOLu, przy prawie 200 mld linii kodu i 5 miliardami linii pisanymi rocznie.

A specjalistów od Cobola jak na lekarstwo a ze znajomością języka i cobola to już prawie ZERO.
Resztę sobie dośpiewaj jak negocjują stawki programiści Cobola.

Pracy w Cobolu jest tyle że bije wszystkie inne języki programowania razem wzięte !!!
2
Calineczka 2017-09-15 10:32
W której lokalizacji pracowales? Chocimska?
Ania 2017-09-17 20:22
Napiszcie coś proszę na temat godzin pracy w Accenture Services/Operations. Próbowałam zgłębić temat, szukałam na wielu forach i w większości są informacje o konsultingu, że są spore nadgodziny wyjazdy brak work-life balance itd. A jak wygląda to w operacjach tj:
1. Czy są nadgodziny. Jeśli tak to ile (czy jest to dodatkowa godzina dziennie czy też trzeba siedzieć np. 9-21?
2. Czy nadgodziny są płatne? Czy jest jakiś system mierzący czas pracy i jest to rozliczane z automatu czy też za każdym razem trzeba mieć zgodę przełożonego?

Z góry dziękuję za informację.
Pozdr
Ania.
2
Apacc 2017-09-22 19:31
Nadgodziny zależą od projektu i od tego jak się wyrabiasz. Pracuje w dziale AP i w normalnym miesiącu zbiera mi się max 10h nadgodzin( czasami wcale) ale to wszystko zależy od Ciebie. Wczesniejsza osoba na moim stanowisku robiła ta sama prace 3 raz dłużej...
Atmosfera: różnie, Zalezy od projektu... Zauważalny jest podział na różne team'y.
Kasa: da rade wyzyc ale o podwyżkę bardzo ciężko... Na pocieszenie mogę dodać ze są roczne premie
1
Ania 2017-09-23 06:59
Dzięki za info. A za te nadgodziny płacą czy trzyba siedzieć dłużej w ramach podstawowej pensji?
I_znowu_przyjdzie_wiosna 2017-09-28 17:42
Odpowiem na te ostatnie pytania jako pracownik.

Nadgodziny w ogromnej większości przypadków płatne nie są, przynajmniej w moim dziale. Na onboardingu powiedzą Ci, że to czy możesz chargować (po polsku: raportować) nadgodziny zależy od projektu i decyzji project managera. Nie wierz w to. W praktyce tylko na obecnym projekcie udało się chargować kilka nadgodzin i wyłącznie dlatego, że, planując odejście z firmy, postawiłam sprawy na ostrzu noża: albo raportuję nadgodziny albo ich nie robię. A dla szefa ważne było, żebym robiła.

Z takim nastawieniem nikt oczywiście kariery nie zrobi, wprost przeciwnie jest pierwszy do odstrzału, ale tak jak mówię, ja wiedziałam już, że nie chcę zostać w Accenture, więc nie robiło mi to różnicy, postawiłam na swoim. Oczywiście mam tu na myśli kilka nadgodzin, nie wszystkie, które zrobiłam - tego nigdy by mi nie zaakceptowano. Na poprzednich projektach project managerzy reagowali zirytowani na moje pytanie. Odpowiedź była zawsze: nie raportujemy nadgodzin (raz dodano: "tylko Hindusi mają płacone za nadgodziny" - sic!)

Znam osoby, które prowadzą projekt z dwoma krajami, między którymi jest różnica czasu i które przychodzą o 9:00, pracę kończą o 21:00, nadgodzin nie raportując.

Benefity: Jest Medicover albo ta druga firma - można wybrać. Z tym, że również tutaj diabeł tkwi w szczegółach. Według regulaminu mam prawo do otrzymania wizyty u lekarza ogólnego, dermatologa albo podobnego lekarza w ciągu 3 dni. W praktyce to nie działa. Będziesz musiał się wykłócać z Medicoverem albo zaakceptować, że termin otrzymasz za miesiąc. Byłam zaskoczona, że działa to tak źle.
2
korpoludek 2017-10-03 21:30
A standardowo w jakich godzinach pracujesz z tymi nadgodzinami? Codziennie 9-18? 9-19? 9-20? Co z weekendami?
I_znowu_przyjdzie_wiosna 2017-10-04 08:02
W weekendy też pracowałam, głównie dlatego, że rachunki trzeba kiedyś uporządkować i opisać, raportingi wydrukować i podpisać i wrzucić do biura. To powiedzmy 2-3 h intensywnej roboty w weekend, plus dojazd do biura i powrót. (Za granicą tak nie jest - koledzy opowiadali, że muszą tylko zrobić foto rachunków).

Wszyscy moi znajomi robią to w weekendy, bo jak w tygodniu jesteś u klienta to nie masz szansy tego zrobić.

Do tego dochodzi czasami praca w weekend. Na to pytanie nie da się sensownie odpowiedzieć, bo zależy na jakim projekcie jesteś. Tego nie zaplanujesz.

Czasami projekt odbywa się też w weekend więc musisz sprawdzić status. Czasami w tygodniu miałeś tyle roboty, że w weekend musisz coś dokończyć.

Mam tu na myśli Accenture consulting.
1
Korpoludek 2017-10-04 16:16
Wielkie dzięki za informację oraz wskazanie ze chodzi o consulting. A co z operacjami na Chocimskiej? Tam tez nie mozna raportowac nadgodzin? Tam nie ma wyjazdów do klienta to moze ktos napisze ile standardowo jest tych nadgodzin tj. 9 do 18 czy bardziej 9 - 20.
2
Omijać 2017-10-09 20:14
Pracowałam 3 miesiące. Praca po 12 godzin pensja nie odzwierciedla tego co się robi. Podsumowując "Never ever Accenture"
3
ABCD 2017-10-10 13:16
Właśnie przed chwilą otrzymałam telefon od Pani z HR (oddział Annopol). Jestem zazenowana poziomem rozmowy - Pani z wielkimi wyrzutami zaczęła mnie atakować przez telefon. Rozlaczylam się po drugim pytaniu. Miałam wrażenie, że ta osoba siedzi tam za karę albo jest tak sfrustrowana że musi wyżyć się na aplikujacym. W zeszłym roku również aplikowalam na Annopol, odczucia - takie same plus rozmowa niemerytoryczna. Odradzam, szukam normalnej pracy.
1
Ania 2017-10-10 20:57
A ja niedawno byłam na rozmowie na Chocimskiej i mam zupełnie inne odczucia - pełna profeska, praca zapowiada się fajnie, przełożony też merytorycznie ok tylko tych nadgodzin się boje i przez to nie wiem czy się zdecyduje o ile mnie zechcą - w końcu jako pokolenie Y szanuje swój czas wolny a kasa to nie wszystko;)

3
Cinek587 2017-10-13 19:26
Ja zaczynam od 2.11.2017 swoją karierę w Accenture w Katowicach jako programista.. mam nadzieje, że będę zadowolony bo opinie są różne. Jeżeli chodzi o przebieg rekrutacji to oceniam na bardzo dobry.
Zeus 2017-10-19 10:24
Przeczytałem wątek od deski do deski i jednej rzeczy nie rozumiem - mamy rynek pracownika, w Warszawie naprawdę łatwo znaleźć pracę więc jeśli to prawda że pracodawca każe Wam siedzieć po godzinach i nie wypłaca za to kasy to czemu to robicie? Zmieńcie pracę, na prawdę jest w Warszawie coraz więcej firm gdzie nie trzeba robić nadgodzin, a jeśli nawet to sporadycznie i są zawsze rozliczane/wypłacane. Na rynku pracy mamy coraz lepszą sytuację i firmy muszą zrozumieć, że czasy kiedy pracownik siedział w robocie od rana do nocy i jeszcze co drugi weekend odchodzą w zapomnienie. Dla młodego pokolenia do którego się zaliczam wolny czas sam w sobie jest wartością a zabieranie mi go w imię "dobra firmy" i "deadlinów" czymś nieakceptowalny o ile nie jest to sytuacja wyjątkowa.
Mądrych decyzji życzę!
1
user62428 2017-10-19 11:05
No wiesz, to chyba oczywiste, że ludzie zmieniaja. Jak długo statystyczny pracownik zostaje w ACN? 1,5 roku? Znam takich, co pracę wypowiedzieli po miesiącu, bo doszli do wniosku, że się im to nie opłaca.

A przed rozpoczęciem nie zawsze da się przewidzieć jak będzie. Natomiast po zaczeciu, jak zaczyna być widoczne na czym to polega, wiele osób nie chce zabagniac sobie CV tak krótkim zatrudnieniem.

Pomijając, że skoro przeczytałeś wszystko to pewnie zauważyłeś że wiele osób pisze z punktu widzenia osoby, która już w ACN nie pracuje. Sam wytrzymałem tylko tyle, ile potrzebowałem na znalezienie znacznie lepszej pracy gdzie indziej.
Zostaw swoją opinię o Accenture Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accenture Sp. z o.o.