logo AMBRA Sp.z.o.o.

AMBRA Sp.z.o.o.

Czechowice-Dziedzice

Opinie o AMBRA Sp.z.o.o.

pracownik 2010-04-29 16:24
Warunki pracy naganne szczególnie zimą,niskie zarobki i mnóstwo [usunięte przez moderatora] psychoza strachu...
12
anonim 2011-07-12 23:18
po wejściu w sieć,praca to katastrofa
1
obozowiczka 2012-09-04 18:22
Praca w Ambrze nie różni się chyba niczym od innych Czechowickich \\\"firm\\\" tj. [usunięte przez moderatora] takich jak TRW czy Valeo. Jest to JEDEN WIELKI [usunięte przez moderatora] pracownika. Zarobki tragiczne( min. krajowe + premie), atmosfera w pracy tragiczna, kadra tragiczna ( brak faktycznie wyszkolonych ludzi na niektórych stanowiskach), socjal tragiczny (bo go nie ma), logistyka tragiczna ( bo też jej nie ma). Ogólnie nie polecam tej \\\"FIRMY\\\" nikomu.
10
zsed 2016-07-06 21:18
Nie sądziłem, że jakaś firma może zniechęcić już podczas aplikowania na stanowisko. Traktowanie z góry, jakieś złośliwe uwagi pana w sekretariacie/kancelarii. Widać, że poziom firmy prosto z czasów słusznie minionych.
11
ON 2017-04-06 12:54
Zapraszaja na drugi etap rozmowy, dokładnie sekretarka prezesa, po czym jak nie pasuje godzina (dobrze wiedzą, że się chce zmienić prace i się pracuje) to już nie oddzwaniają. Stracony czas i nic więcej. Jak się oddzwania to odbierają inne osoby i nie wiedzą o co chodzi, o jaką rekrutację :D Godzina prania mózgu - dajesz pomysły na rozwój firmy a w zamian nawet nie dowiadujesz się o zarobkach.
3
onaaa 2017-05-01 12:19
witam nie polecam pracy w tej firmie z każdym rokiem jest coraz gorzej, prac w akordzie gdzie płaca 20gr od pozycji musisz minimum wydać 640 jak jest dużo pracy było mówione ale nie do końca bo chcą żeby wydawać cały czas 640 nawet jak nie ma pracy" przecież ja nie wymagam od Pani żeby pania robiła 1000 czy 800"-gadnie kierowników w tej firmie , narobili kierowników , że nie wiesz do kogo masz iść z problemem a jak już idziesz to potem się mszczą wz-kami że wz maj po 200kg i nie masz siły na dalsza robotę najlepiej robić 24h/24h każdy dzień ,niemieć życia prywatnego, jak masz dekolt do pasa to załatwisz wszystko nawet umowę na stałe, w zimnie tragedia warunki jak byś robił na polu naprawdę nie polecam tej pracy zniszczysz się psychicznie i fizycznie
2
Anonimis 2017-05-05 21:09
Pierdu pierdu jak aż tak boli to trza nie pracować albo zainwestować w koszulki z dekoltem bądź cycki ! Skoro pomaga ;)
1
wielki 2017-05-05 22:02
Każdy na swoją opinię pracuje sam swoi zachowaniem i tym jak pracuje
1
starość 2017-05-05 22:17
albo w mózg żeby go używac niektórym by się przydał
1
anonim 2017-05-05 23:48
i po co takie ostre slowa.....
gość 2017-05-06 18:05
Arogancja,chamstwo i bezczelność nie zna granic na forach internetowych obrażanie kogoś jest oznaką bez silnosci osoby która to robi kogo obchodza czyjeś cycki czy jak sobie załatwia awans piersze popatrz na siebie i oceń siebie jaki jesteś zanim wypowiedz dasz na takie forum każdy mam prawo się wypowiedzieć ale zaś bez przesady pozdrawiam gość
1
Lola 2017-05-07 12:22
Najłatwiej obrażać kogoś na forum i w Internecie pod pseudonimem myśląc ze jest się anonimowym. Porażka
1
Admin 2017-05-07 13:55
to ma być opinia o pracy danego zakładu!każdy ma prawo się wypowiedzieć na ten temat jeśli ma się wypowiadać na inny temat to są inne fora od tego!! ja tu nic obrażajacego nie widzie oprócz obrazania czyjegos biustu mimo że nie wiesz o kim mówisz jest różnica między dekoltem a ładnie mówiąc piersi wpisy w Google anatomia ciała jaka jest różnica pozdrowienia
3
andrew 2017-05-08 10:16
"to załatwisz wszystko nawet umowę na stałe," przecież to jasno określa kodeks pracy więc jakie załatwianie?
Jamiś 2017-05-08 14:07
Widzę że co nie których w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczypie że ktoś w końcu napisał prawdę. Warunki pracy są fatalne, najgorsza robotę robią kobiety co do kierowników zgadzam się wyżej opisanym poście,niby kierownicy a żadnego przeszkolenia i kwalifikacji do stanowiska pracy. NIE ma motywacji do pracy widząc swoje wynagrodzenie więc chyba coś o tym świadczy. Co do dekoldów osoby pracujące w Ambrze wiedzą o co chodzi. Jeśli chcecie doświadczyć pracy "w miłej atmosferze " zapraszamy
1
Jamiś 2017-05-08 14:08
Widzę że co nie których w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczypie że ktoś w końcu napisał prawdę. Warunki pracy są fatalne, najgorsza robotę robią kobiety co do kierowników zgadzam się wyżej opisanym poście,niby kierownicy a żadnego przeszkolenia i kwalifikacji do stanowiska pracy. NIE ma motywacji do pracy widząc swoje wynagrodzenie więc chyba coś o tym świadczy. Co do dekoldów osoby pracujące w Ambrze wiedzą o co chodzi. Jeśli chcecie doświadczyć pracy "w miłej atmosferze " zapraszamy
2
anonim 2017-05-09 12:31
kierownicy w tej frmie sa to wlasciwe osoby na wlasciwym miejscu.Przeciez po cos czlowiek kilka lat sie uczy....a na swoje wynagrodzenie trzeba zapracowac samemu..to praca na "akord"...reszte opinii zostawiam bez komentarza.
1
pracownik 2017-05-09 12:37
Również pracuję w Ambrze i nie narzekam.Chce zarobić to sie staram ,a jak chcesz mieć stawkę podstawową to nikt nie karze ci śpieszyć.A kierowników mamy zarąbistych !!!!!
2
trol 2017-05-09 12:39
Ja w tej pracy zarabiam nie małe pienądze jak na kobiete. 2200-2500zł
1
anonim 2017-05-09 15:19
dokladne.chcesz zarobic...zaperniczaj....
zadowolona 2017-05-09 15:33
Czy się stoi czy się leży 2500 się należy ...... te czasy minęły bezpowrotnie!!!!!! Faktycznie aby zarobić takie pieniądze trzeba się postarać ale nie jest to "mission impossible" jak to mówią dla chcącego nic trudnego.
Co do opinii na temat kierowników ... hmmmm jeszcze się taki nie urodził aby wszystkim dogodził :)
2
Pracownik 2017-05-09 15:59
Pracować trzeba wszędzie!!! Jak pracodawca nie spełni żądań pracownika to najlepiej obsmarować go anonimowo w necie! I żalić się jak bardzo został skrzywdzony.
4
Admin 2017-05-09 16:29
Witam proszę wstawiać opinie o pracy jeśli nic na ten temat nie masz do powiedzenia to proszę nie zaśmiecać strony
1
Luzak 2017-05-09 17:21
He he te wypowiedzi mnie śmieszą co do tych zarobków 2200-2500. Chyba wypowiadają się te osoby które nie mają życia prywatnego i siedzą w robicie po 12-14 godz. Z roku na rok jest coraz gorzej.szkoda że panie które to opisują nic nie piszą jaki tonasz dziennie się robi i jaką normę a co dopiero do warunków pracy w okresie zimowym co po 4 godz pracy człowiek kostnieje z zimna. Kobiety ciężko robią żeby zarobić to jeszcze nikt nie wspomniał o tym jak pracodawca ściąga z wypłaty za błędy tzn.że dasz za mało towaru lub się pomyslisz. Koszt jednego błędu 8zł a w dodatku jeszcze ściągają za nie porządek na lokacji. Więc pytam! czemu ktoś pisze takie bzduru i nikt nie napisze prawdy jak jest! A co do kierowników to każdy dobrze wie jak wchodzisz do dupy jest ok a jak jest się neutralnym i nie robisz dobrej miny do złej gry to jest się najgorszym.
4
Wydająca 2017-05-09 17:55
Praca nie jest lekka to fakt, ale zarobki Ok -jeśli ktoś uczciwie pracuje. Jak ktoś wiecznie chodzi na L4 to ma kiepski akord i nie dostaje dodatku za nie chorowanie. Co do braków to masz limit jak go przekraczasz to Ci 8 złotych zabiorą. Przecież za błędy i robienie bałaganu nikt Cię nie nagrodzi ! A jak komuś się nie podoba to kombinatów w Czechowicach pod dostatkiem ...
3
anonim 2017-05-09 19:06
dlaczego smiesza??jak sie czlowiek zepnie to i za 8 godz zarobi fajnie.nie musi siedziec 12 godz czy wiecej....i co sie tak czepia tych kierownikow???z czasomierzem i batem nad wydajacymi nie stoja.
3
DoWydajacej 2017-05-09 19:21
proszę wstawiać opinie o pracy jeśli nic na ten temat nie masz do powiedzenia to proszę nie zaśmiecać strony
1
Pumpalumpa 2017-05-09 22:47
Nie ma źle! Nie wiem dlaczego narzekacie na tonarz pracę nocna itp idąc da Ambry wiesz jak będziesz pracować po 3 ms nie pasuje to nara nie ma co nigdzie nie dadzą 2.300 za leżenie i nic nie robienie !
3
Ambitna 2017-05-10 13:15
Luzak, płaczesz jak dziecko!!! Przed podjęciem pracy o wszystkim zostałam poinformowana głównie mam tu na uwadze "błędy" ciężko aby pracodawca tolerował Twoje złe podejście do obowiązków, jest przelicznik ile błędów możesz zrobić przy danej ilości wydanych pozycji.
Nie zarabiam jeszcze 2500 w Ambrze ale jestem na dobrej drodze :) przy normalnym czasie pracy.
Ktoś tu jeszcze wspominał że za błędy na lokacjach czyli pozostawiony bałagan też karzą i bardzo dobrze bo podchodząc do "wydawki" od razu lokalizuję to co mam wydać a nie szukam w stercie śmieci!!!
Dla osób które chcą zarobić, mieć jasne zasady pracy i maja chęci gorąco polecam tego pracodawcę.
1
pracownik 2017-06-15 09:42
O co chodzi z tymi dekoldami?podobno pracownicy ambry wiedzą o co chodzi...
Fizyczny 2017-06-20 16:13
2300 za nic nie robienie? Chyba ktoś sobie firmy pomylił. Tam zapierdzielasz z motorkiem w d...e! !!! Wyzysk pracowników, latasz po tym magazynie jak głupi, za 2300 to jest w pierony pracy spokojniejszej. A stare pracownice. ...szkoda gadać za karton cie zlinczują, chory zakład. Nie polecam.
pracowity 2017-06-24 14:56
Moim mniemaniem jest dobrze, jak dobrze pracujesz nie jesteś przysłowiowym ,, lebrem" to idzie całkiem dobrze zarobić. Jeżeli się starasz, robisz coś ponad swoje obowiązki i jesteś rzetelny w tym co robisz możesz piąć się w górę, robię tam przez 2 lata wiele osób co zemną pracowało jest już kierownikiem czy szefem ekipy, albo poszło do biur, bo firma się rozwija i potrzebuje coraz więcej pracowników. Nie wiem co masz do tych kierowników, ja jestem mężczyzną nie mam biustu a bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, ooo jacie może to pedałki :P oczywiście żartuje i nikogo mam nadzieje że nie uraziłem, tylko że w internecie można wszystko powiedzieć nawiązując do tych dekoldów, dla mnie to śmieszne, a osoba pisząca o tym jest niepoważna. ...Jeżeli dziewczynie trafi się ciężka Wz-ka, jest przekazywana panom, albo cała bądź też w połowie, tak aby kobieta robiła tylko lekkie pozycje z niej.
Nowy 2017-07-03 18:33
A wypowie się ktoś o pracy kierowcy w tej firmie? oraz jak działa logistyka?
Zostaw swoją opinię o AMBRA Sp.z.o.o. - Czechowice-Dziedzice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMBRA Sp.z.o.o.