Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
huMaN - 2014-08-23 13:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłem w Axell - 2014-08-21 19:35:56]:
"Dużo się nie zarobi przez Axell jak ma się godziny to wyjdzie 200 euro tygodniowo" - chcesz powiedzieć, że wypracowanie minimum 40 godzin tygodniowo za pośrednictwem tej agencji, jest rzeczą małą prawdopodobną? To naprawdę daje do myślenia... Nigdy nie byłem w Holandii, a pojechałbym zobaczyć i zdobyć trochę doświadczenia za granicą. Dostałem ofertę na wózkach widłowych w okolicach Tilburga... i obecnie zastanawiam się czy warto? Pracy się nie boję, interesuje mnie jak największa ilość godzin, ale z tego co piszesz (i z tego co dowiedziałem się przez telefon) gwarancji takiej nie mam. No i jeszcze problemy o których wspomniałeś wyżej...
zdjecie uzytkownika
byłem w Axell - 2014-08-23 17:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [huMaN - 2014-08-23 13:53:49]:
Nie gwarantują, że będziesz miał godziny, jedni mają stałe godziny inni są skoczkami jak ja byłem. A jak się trafiła stała praca to Axell wymyślił nam zbyt wolne tempo pracy. Mi obiecywali w biurze w Polsce nadgodziny prawie non-stop dla tego się ucieszyłem i pojechałem a na miejscu były dwa tygodnie standby. Niektórzy byli na standby dłużej niż ja. Czesto widziałem, że ludzie nowo sciągnięci po paru dniach pracy już mają standby. Miałem tydzień pracy, pełny 40 godzin i już w następnym miał być standby ale jeden małolat się zaćpał i się nie obudził do pracy to pojechałem na jego miejsce. Prace miałem bo hausmajster mi ją ogarniał. Poznałem też ludzi, którzy mieli stałą pracę i sporo nadgodzin i dłuższy czas pracowali w jednej firmie ale ich nie ulokowali w hotelach gdzie są w niektórych poczekalnie na standbyjowców tylko na zwykłym mieszkaniu. Chcesz coś pewniejszego to aplikuj do Randstad przez Pran w Opolu. Jak w Pranie powiedzą, że jedziesz na wózki to tak będzie bo w Axell to nie ma nic pewnego. Randstad przynajmniej podaje ile godzin tygodniowo wyjdzie choć zdarza się, że firma może skracać czas pracy. Na pierwszy raz do NL to nie Axell.
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-08-25 09:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony, mam dobra prace, wyplate na czas, teraz jade na ulop do polski. Jest OK. Polecam.
zdjecie uzytkownika
bylem nie polecam - 2014-08-26 00:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od czego zaczac pracowalem dla nich 2 lata w ciagu tego czasu zwiedzialem 7 zakladow pracy i niezliczona ilosc lokacjii no fakt wyplata na czas ale co z tego jk nie ma stalej pracy przyzwyczajasz sie poznajesz ludzi a tu BOOM kolejna przeprowadzka kolejny zaklad kolejni ludzie NAJGORSZE KOORDYNATORKI NAPRAWDE OMIJAJCIE JE SZEROKIM (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-08-26 20:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja zostawilem swoje dane na wyjazd w biurze w Skierniewicach i już wiem ze nie pojade dzięki wam czytam tu opinie nie będę się meczyl...tyle razy mnie ktoś już wystawil mo co mi to....
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 15:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem dla nich dobry ponad miesiąc temu, musiałem zrezygnować. Podam przyczyny, jedną z nich to warunki mieszkalne, np. taki Tilburg 6 - biegające myszy w kuchni na szafkach, szantaż ze strony kierowców w wymuszaniu na tobie przeprowadzki do takiego hotelu w Kerkdriel, gdzie patologia jakich mało. Natomiast zarobki, nawet mając najwyższą stawkę na godz. i tak dostaniesz 200 euro, czasami 10 euro więcej. Więc, jeżeli ktoś ceni siebie - zna odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 15:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natomiast, jeżeli jesteś narkomanem, który uwielbia palić trawkę, bądź zażywać inne substancje, oraz alkoholikiem - Kerkdriel (idealne miejsce dla ciebie). Pokoje 4 osobowe z aneksem kuchennym, oraz z łóżeczkami piętrowymi. Coś niebywałego :)
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 17:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli nie jestem narkomanem i alkoholikiem, ale lubię zapalić trawkę i wypić piwko... to dobre miejsce dla mnie???
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 17:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 17:25:30]:
Sam powinieneś odpowiedzieć sobie na to pytanie.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 18:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-27 17:35:04]:
Skoro nie polecasz tej agencji, to może jest inna w której miałeś przyjemność pracować i byłeś choć trochę z niej zadowolony... no i z warunków mieszkaniowych? Narzekać można na wiele rzeczy, w sumie My Polacy, mamy to we krwi... no ale może choć trochę optymizmu nie zaszkodzi. Czy rzeczywiście każdy Polak musi być Polakowi wilkiem? Dlaczego nawet za granicą potrafimy sobie do gardeł skakać? Czy rzeczywiście naród Polski jest tak głupi i nie chce sobie pomagac?!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 22:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AXELL, jest agencją pokroju T&S = Tanio i Skromnie - siedziba w Opolu.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 22:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ależ proszę nie zrozumieć mnie źle... osobiście optymizmem również nie tryskam:) Nie wierzę w cuda, wierzę w ludzi...
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 23:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że dalsze polemizowanie w owym temacie - uważam za zakończone.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 23:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-27 23:21:02]:
Każdy z nas patrzy na życie przez pryzmat własnych doświadczeń... i wysuwa na ich podstawie odpowiednie wnioski. Jeszcze raz dziękuję i życze powodzenia!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 23:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 23:40:45]:
Tak, ponieważ pryzmat własnych doświadczeń przelany na "papier" w tym przypadku forum ma na celu rozjaśnić umysły innych, oraz rozszerzyć koncepcję zdrowego myślenia. Wolność słowa, jest kwintesencją idei :)
zdjecie uzytkownika
assj - 2014-08-28 09:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę kilka informacji o ofercie pracy przy pakowaniu elektroniki w okolicach Tilburga. Jaka atmosfera w pracy, czy są zmiany, czy jest praca żeby pracować cały etat? Proszę też o informacje o noclegu przez firmę Axell, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
p12 - 2014-08-29 00:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [assj - 2014-08-28 09:45:31]:
Nie łudz sie pojedziesz tam tylko po to by robić na biuro trzy dni porobisz a potem w domku ale zapłacisz za mieszkanie(usunięte przez administratora). zapłacisz na ubezpieczenie no pare jurków ci zostanie na skromne życie.Zapomnij by odłożyć.A niby poto jedziemy............. POWODZENIA.
zdjecie uzytkownika
zuzula - 2014-08-29 16:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka , czy ktoś wyjeżdżał z axell do cegielni koło Den Bosch ? jak tak to proszę o opinie jakie warunki pobytu i oczywiście pracy. Dajcie znać bo wybieram się z nimi jutro . dzięki
zdjecie uzytkownika
Enfo - 2014-08-29 23:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuzula - 2014-08-29 16:11:04]:
Poszukaj sobie innej agencji, lepiej płatnej.
zdjecie uzytkownika
abua - 2014-08-31 21:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak: pensja na czas, rachunkowo wszystko się zgadza. Warunki mieszkaniowe ok, choć to zależy od szczęścia, gdzie kogo rzucą. Praca w Syncreonie ok. Problem w tym, że są okresy, gdy tej pracy w ogóle nie ma. Jak wspomniał ktoś wyżej-można siedzieć tydzień na "standby'u". Niestety nikt nie dzwoni z informacją, że praca się kończy i że albo trzeba przyjąć ich inną propozycję albo trzeba się pakować. A z elektroniki można trafić na mięso lub np. do pralni. Także są plusy i minusy.Wszystko zależy od tego, kiedy się wyjedzie i czy będzie praca...
zdjecie uzytkownika
assj - 2014-09-05 09:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za odpowiedzi. Mam jeszcze pytania dotyczące innej pracy ponieważ rozważam Syncreonie lub tą. Chodzi o pracę pakowanie tonerów do drukarek. Jaka atmosfera w pracy, czy są zmiany, czy jest praca żeby pracować cały etat? Jeśli ktoś ma wiedze o obu pracach prosze o informacje ktore wg niego lepsza :) Chcialem zapytac tez o mieszkanie-gdzie najlepiej szukac pokoi jesli chcialbym sam wynajac a nie przez agencje? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
olo33 - 2014-09-05 11:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełny entuzjazmu zadzwoniłem do biura w Łodzi w celu informacji o ofercie pracy w Holandii. Masakra, babka wybitnie nieuprzejma i miałem wrażenie jak bym był intruzem i czuć było niechęć w jej odpowiedzi. Normalnie obsługa jak w bufecie za komuny, kto taką babe zatrudnia? Ale mnie zniechęciła, już tam nie dzwonie, szkoda języka.Szefie firmy Axell, pytanie do ciebie, po co zatrudniasz takie osoby?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-14
Żródło: Gowork.pl
Międzyrzec Podlaski
(lubelskie)
WitamAPT Axell Polska 2004 Sp. z o.o. (nr cert. 954) należąca do holenderskiej grupy Carpenter Europe, poszukuje dla swojego klienta kandydatów do pracy na stanowisko:Poubojowa obróbka drobiu (praca tymczasowa)Jeśli posiadasz książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych, jesteś osobą dyspozycyjną, uczciwą i punktualną. To jest praca dla Ciebie!!!Do wykonywanych zadań będzie należało:rozbiór drobiu tj. gęsi, perlicz
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-05 12:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@assj, też mam ten sam problem, ale pewnie się dowiesz tego dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej, a atmosfera chyba jest znośna z tego co widze, z tego co pisza inni pracownicy i w jaki sposób wypowiadają się na forum. Praca moim zdaniem tak na 90% jest zmianowa, ale tutj dobrze by było jakby jakiś obecny pracownik się wypowiedział.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-09-19 15:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja słyszałem od pracowników, że ogólnie nie polecają, bo dosyć często są przeprowadzki a warunki mieszkaniowe nie są dobre,w pokoju cztery osoby,kuchnia i łazienka,bardzo mało miejsca,kordynatorzy tak naprawdę w niczym nie pomogą za bardzo jeśli chodzi o coś większego, nie wiem tylko jak z wynagrodzeniem
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x