logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

zoska 2016-05-20 15:45:03
ale syf ale syf! kto ten szjs pisze? wyscie tam wogóle byli ? kumpel mi mowi, ze nie jedzie bo syf pisza- ja tu siedze 8miechow, do roboty wożą, w domku trzeba skunksy pogonic i sprzataja, co wy ludzi chcecie mariott czy co? lesery! do roboty! normalna agencja axell/ co za ludzi tu pisza- syf z wami
Wojciech Kart 2016-05-20 20:18:33
Czegoś tu nie rozumiem- każdy żale wylewa , opinie porównuje ok, ja tez jak miałem kupic Elektroluxa poczytałem opinie i mysle - o szlag! piec razy wypeirze i padnie- działa 5 lat bez zarzutu. To samo z agencjami, rok temu stwierdziłem - jade! czyatm opinie- mysle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szarlatani, ale co , nóż na gardle,mysle jade.Pojechałem na skoczka - w zyciu buraka nie pomuslałbym, ze i palety moge robic i sery heblowac i doniczki sprawdzac- całe sterty! Długi pospłacane, Amsterdam zaliczony, Tilburg przejezdzony na rowerze. Czy polece innym? Jak ktos ma 2 prawe do roboty i łep na karku to sobie rade da- a jak ktos jest lewy to ani w polsce ani w holandii sobie rady nie da.Polecam Axell!!!!!!!!!!!!!!! Test łatwy i to im zalezy zebyscie sobie poradzili- słowniki w dłoń i troche optymizmu - pogadamy za rok!
Thomas 2016-05-21 19:14:17
czytam sobie i rycze ze smiechu- niezły wizerunek Polaczka hejtera kreujecie:)) przewinąłem sie przez kilka krajów ostatnio- Niemcy, Irlandia, Belgia, wszedzie przez agencje --takie czasy.Agencja ( moja ze Skierniewic) to co zaproponowała- dotrzymała.Miałobyc 2.5 stówki w euro na tydzień- było, miało byc na pokoju po dwóch było, miało byc auto Axella- było . Robota standard- raz z paleciakiem, raz pakowanie , folią bele tez owijałem - generalnie rzecz biorac - magazynn to magazyn, plus taki, ze papiery w Walwijku zrobiłem i jak mi zbrzydnie to za 2 m-ce zwine żagle i popróbuje gdzies indziej , chciaz raczej nie , jak sie z ludzmi rozmawia a nie mądruje to sie wszedzie dogada- Anie koordynatorke polecam:)) Na froncie w Axellu jest Kasia - od reki wszystko załatwi i zawsze dziubek ma usmiechniety Polecam rodacy:))
1
Bogusław 2016-05-21 19:26:25
Agecja Axell - lata doswiadczenia wiec i lata zmagan z ludzmi - podziwiam i polecam
1
Basia & Kacper 2016-05-23 10:39:44
ehhhhhhhhhhh te fora, nie ma mowy zeby ktos pochwałe albo pozytyw napisał, tylko żółć leją - i to hektomegalitrami . My z Kackiem pracowaliśmy prawie rok przez Axell, potem wróciliśmy do naszego Tarnowa , znajomy otwierał restauracje i załapaliśmy sie na kuchne . Minęło kilka miesiecy i juz tesknimy - na normalna wypłatą, za tamtym klimatem - tego nie da sie opisac .Załatwimy jescze kilka spraw i wracamy- mamy nadzieje znow z Axell- sprawdzona agencja bez przekrętów / a przy okazji pozdrawiamy Patrycję i Szymona
1
życiowy69 2016-05-23 10:50:03
Plułem na Axell czytając te smenty z neta. Jednak zarejestrowałem się, bo co mi szkodzi. w sumie pojechałem przez covebo, bo oferowali mi lepsze warunki, umowa też wydawała się spoko. i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca kończyła się, godzin coraz mniej, lokacja parszywa. Zadzwoniłem do Axell, musiałem wprawdzie poczekać na potwierdzenie roboty, ale teraz pracuję przez nich już 3 miechy i nie narzekam.
1
tupt 2016-05-24 11:48:55
Razem z dziewczyną przyjechaliśmy do Holandii Przez tę samozwańczą firmę.
Nie wiem jak wygląda praca i płatności, gdyż po chwili rozmowy z Paniami opiekunkami oddałem kamizelkę i wyszedłem.
Kręcą kłamią kombinują, podpisują umowy na sztuki.
Gwarantowały na 100 % wspólne zmiany, na tym się skończyło, mówią jedno, robią zupełnie co innego. ,,Praca od zaraz" a tydzień trzeba czekać, może łaskawie coś Ci znajdą. Na pytanie "dlaczego kłamiecie pisząc, że praca jest od zaraz?" Pani w biurze powiedziała, że oni potrzebują "od zaraz określoną ilość ludzi na wypadek gdyby... bla bla bla aż się niedobrze robi od takiej paplaniny.
Suma sumarum pracownik jest dla nich mięsem robotniczym, które się rzuca gdzie popadnie na wypadek gdyby coś poszło im nie pomyśli.
Jeżeli ktoś z was planuje wspólnie ze znajomymi bądź z swoją drugą połową wyjechać przez to pseudobiuro proponuję się dwa razy zastanowić, albo będziecie mieli osobne zmiany albo któreś z was będzie grzało krzesło w domu, nawet jeśli wynajmiecie prywatne lokum nic się nie zmieni.
gorąco nie polecam.
3
Lomeo 2016-05-24 13:29:10
W sobote wyjezdzam z axell hotel w miejscowosci haps. Praca operatora wozka bocznego w firmie broekman logistics w Nijmegen. Jesli chodzi o pierwsze wrażenie to agencja wydaje sie byc rzetelna, duzo pytan, testy, kompleksowe objaśnienia plus zdjecia pokoi, hotelu w którym bede mieszkal. Czas pokaże. Swiezakiem nie jestem, 10 lat w magazynynach od pickdera przez operatora wozka do team leadera włącznie. W NL pracowalem jako team leader dla agencji eurojob w Philipsie w venray. Nie polecam. Olewaja ludzi, warunki mieszkalne tragiczne jakies drewniane bungale w lesie w bez sklepu. 2 pralki na 150 osob. Co do axell skrobne cos tutaj jak juz dojade i zobacze wszystko na wlasne oczy.
1
mlody92 2016-05-24 15:19:50
Ludzie ogarnijcie się!!! Chcecie pracować - to pracujecie. Ja pojechałem i było spoko. Na lotnisku w Amsterdamie pracowałem - kible za przeproszeniem sprzątałem. Ale kasa się zgadzała! I znajomym było co opowiadać :-) W tym roku też bym pojechał, ale egzaminy :-(
2
adik 2016-05-24 19:57:09
Jak czytam te wasze farmazony i ciągłe narzekania to mnie krew zalewa. Polaczek cebulaczek. Na wyplate trza zarobic. Mnie nikt nie zmuszaal do tego, zeby mieszkac u axela. Zaproponowali to tak, bo daleko do roboty - 30 kilometrw dziennie robie. I jakos zyje. Raz tylko mi sie solaris nie zgadzal, ale wyjasnili, przeprosili i jak to mowia, alleluje i do produ. wIDZILAME, ze teraz swiezakom dajom bonusy - szkoda ze o nas nie pomysla.
1
biggi 2016-05-25 13:32:14
Selekcja jest na domkach, bo pytają o niekaralność i trza wykaz pokazać z sądu. Pierwsza moja lokacja z moim ziomkiem średnia, bo nie było neta, ale potem dali nas na inną i wporzo. capa jednego mieliśmy na chacie z innego kraju, to go trochę się temperowaliśmy, potem przyszedł jakiś śmierdziel z PL to się skumali. Ogólnie śmiesznie jest na domkach. żyjemy w pobliżu sklepów także browar się leje, blisko pracy, tyłek wożą za darmochę. pracuje się na zmiany, ale ważne że kaszana na koncie się zgadza, bo już raz wyrolowała mnie holenderska agencja, a ponoć najlepsza była!
1
tomtom 2016-05-25 15:12:32
hehehehhe te pary, jak czytam tupt to sie smieje, bo pary to sie powinny ogarnąc i dac se odpoczynek, a nie namolnie prosic o pokoik razem prackę na ta sama zmianke razem- ludzie dajcie se troche powietrza!
1
Pracownik.nl 2016-06-01 17:04:15
Ludzie, ja rozumiem że nie każdemu odpowiadają warunki pracy, czy też zakwaterowania, ale kto Was tam na siłę wysyła ? Sami przyjeżdżacie, sami na własną odpowiedzialność podpisujecie dokumenty i chyba logiczne jest, że żadna agencja nie zaoferuje tu pokoi jednoosobowych, najlepiej bezpłatnych, darmowych dojazdów itd... owszem, także uważam, że niektóre z tych firm zbyt wiele liczą sobie za nocleg, czasem nawet za internet, czy możliwość prania trzeba nawet płacić, miałem okazję pracować w takim miejscu... ale z tego co widzę, hejty lecą nie tylko na firmy polskie... jak miałbym swoją ocenę opierać o te komentarze, musiałbym uznać, że najlepiej nigdzie nie pracować, bo wszędzie kradną, wykorzystują, męczą i zatruwają życie... w Polsce źle... w Niemczech źle... w Holandii źle... no, to gdzie jest dobrze ? Odnoszę wrażenie, że najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy nie przejawiają chęci do pracy i wymagają tylko. Mnie obecnie także nie jest lekko, ale nie zważam na ludzi wokół, na okolicę w jakiej mieszkam... bo zajmuję się pracą i swoimi sprawami, nie obchodzi mnie, że ktoś pije, pali trawę, bawi się, gada głupoty... każdy ma swoje priorytety, które przywiodły go do pracy za granicę... a narzekającym życzę wytrwałości, jeśli faktycznie musicie się tu męczyć... i trochę pokory, Polacy. Narzekacie tu, w Holandii... pomyślcie o chociażby Waszych bliskich, którzy nie mogą tu przyjechać z pewnych powodów i muszą sobie radzić w Polsce z tym, co tam mają... a Polska, to jeszcze nie koniec świata... pamiętajcie, że im dalej na wschód, tym większa bieda... dlatego może warto mnie narzekać, a bardziej się cieszyć tym, co mamy. Tak jest chyba łatwiej...
4
3w 2016-06-03 20:11:26
słyszałam że w agencji można odbyć praktyki - są płatne?
misha 2016-06-08 13:13:25
Kto jedzie na lotnisko w Amsterdamie?
1
mirka 2016-06-09 12:36:07
veni, vidi, vici - towarzystwo szalone- do roboty heheheheh Axell's git majonez, Syncreon na kolanach do nich wrócił - I TO JEST ZNAK!! ZNAK , ZE DO NAJLEPSZEJ AGENCJI NA RYNKU PO PROSTU SIĘ WRACA- ALOHA!
3
KamilDj 2016-06-09 15:09:25
szybko prosto i na temat, w ten sam dzień co zarejestrowałem się dostałem potwierdzenie do pracy i wyjechałem, pracuję i mam się dobrze, a wy cebulaki się kiście w PL, joł!
1
aniqaa 2016-06-09 20:47:51
o z tego co widzę - zaskoczona jestem- - to własnie wrzucili do sieci informację że praktyka w agencji pracy tymczasowej jest możliwa - a ktokolwiek ma jednak informacje czy to będzie płatne w jakiś sposób?
baska 2016-06-14 09:53:12
a wy ludzie czytać potraficie ?? pisze w ogłoszeniu "praktyka bezpłatna " - dla studentów , którzy nie maja pojęcia o pracy a chcieliby się wdrożyć - generalnie fajna opcja - 3 m-ce odfajkować a potem jest konkret do cv , córka sąsiadki dopiero po takiej praktyce prace normalna dostała bo widzieli , ze po bezpłatnej czyli ze MEEEEEEEEEEEEEGA zmotywowana / całkiem inna gadka była na rozmowie
1
wertt 2016-06-14 15:40:16
dla studentów jest to dobra praca, bo można zarobić troche no a też nie jest to umowa długookresowa. Chociaż widziałem ostatnio oferte pracy jako Czyszczenie wózków widłowych + prace porządkowe na hali, j.angielski.
Muzyk 2016-06-15 14:47:37
też narzekałem dopuki nie poszłem do innej agencji. w holandii w axelu robiłem 1,5 roku na pierwszym wyjeździe. i wracam teraz po przerwie. Jak dla mnie spoko. Kasę wypłacają na czas to jest najważniejsze i nic nie kombinują! Godziny były. Mieszkanie jak mieszkanie ooo obleci. Na ekipę fajną na chacie trafiłem. Częśc chłopaków nadal tam pracuje, ale nie wiem czy mnie tam znowu przydzielą. W biurze w holandii chyba sami polacy z nikim tam nie gadałem po angielsku, tylko w pracy. Holendrzy o tacy tacy se... spokojni.
2
Mura. 2016-06-15 14:55:23
Co ty opowiadasz? 100 euro? to nie wiem jaki pokój? płaciłem 500 za nore na zadu... przy przyjeżdzie kazali nam wypełniać o zaświadczenie o niekaralności i jak ktoś był karany to wypad.. albo sam się wieczorem ulatniał. To co chrzanisz??? u mnie tam patoli nie było jakoś. a półtora roku pracowałem. Tak pie... ludzie. kto to pisze?
jarek 2016-06-15 16:39:17
pracownik.nl ' w zupelnosci sie z toba zgadzam,po co godzic sie na cos jak mi nie odpowiada?
Zenon 2016-06-20 14:55:08
parki jada do holandii??? czytam i placze ze smiechu. podział na pokoje damskie i męskie. para taka jedzie i pokój wspólny, praca za rączki razem i jeszcze do kibla niech razem chodzą. sniadanko razem, dojazd razem, a po miesiącu patrzec na siebie nie mogą, kłócą się, w robocie taż, a potem sie dziwią ze z pracy ich zwolnili, razem ich zwolnili, i obydwoje roboty nie mają. Ja tam do pracy pojechałem, 3 miesiące wycisnąć ile się do i do domu wracać.
1
jhg 2016-06-20 15:24:23
no to zalezy od ogloszenia..wide ze teraz do Holandii szukaja do czyszczenia wózków widłowych + prace porządkowe na hali- wyamgana jest znajomosc jezyka angielskiego wazne tez jest dyspozycyjność i chęć do podjęcia pracy z dnia na dzień sumienność podczas wykonywania powierzonych obowiązków
imperius 2016-07-05 19:07:40
Ja jade nalotnisko! wyjeżdzam w sobotę 9.07. Ktoś jeszcze tutaj jest?
imperius 2016-07-05 19:07:57
Ja jade nalotnisko! wyjeżdzam w sobotę 9.07. Ktoś jeszcze tutaj jest?
1
jhg 2016-07-05 21:36:26
widze ze caly czas pojawiaja sie nowe oferty pracy od nich najnowsza jest dla pracownika prac magazynowo- produkcyjnych w Chorzowie jest to praca tymczasowa chodzi o kompletowanie towaru,układanie towaru na paletach, owijanie palet folią,fizyczny rozładunek kontenerów.
KASKAAA 2016-07-12 22:05:27
JA JADE 16,07. CO TAM SIE DZIEJE, JEST PRACA ??
jarek 2016-07-12 22:36:17
Pracy mają dużo nie widziałaś ile maja aktualnych ofert pracy? Do wyboru i do koloru, poza tym nic dziwnego tez w tym,że wyjezdzają razem praty by zarobić, nie wiem co w tym dziwnego? Dlaczego tak sie dziwisz? Piersz para razem wyjezdza czy to zabronione, chyba nie?
Kras 2016-07-13 17:54:06
Tez jade 16.07!!!!!
znał 2016-07-13 17:57:41
W sumie cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy chociażby na specjalistę ds. kadr i płac. Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B2 nie jest dużym wymogiem do spełnienia, ale szkoda, że nie określili jakiego rodzaju jest zawierana umowa.
KASKAAA 2016-07-13 23:10:27
skad jedziesz ?? masz jakies informacje ile godzin co sie tam dzieje czy patola ? :)
bang 2016-07-13 23:17:22
Ja to chętnie bym nadal był pracownikiem produkcji, dlatego mnie zainteresowało ich ogłoszenie na takie stanowisko. WIadomo, że jest to umowa o pracę tymczasową, a samo wypełnianie obowiązków odbywa się w systemie dwuzmianowym, ale jakie są zarobki u nich?
Andrejewicz 2016-07-21 15:50:32
Tak czytam sobie opinie o tej agencji i jeszcze kilku innych i kilka rzeczy mnie zastanawia. Czytam, że ludzie tam przypalają zielsko, piją, że syf. Chciałbym pojechać z tej agencji, byłby to mój pierwszy wyjazd do pracy za granicę, ale kiedy to czytam mam obawy. Wiadomo to nie zielona szkoła, że wszyscy idą spać o 22, ale nie dałbym rady gdyby codziennie ktoś odpieprzał imprezę. Druga sprawa po sposobie wypowiedzi kilku osób dochodzę do wniosku, że dużo Sebixów i Karyn tam jeździ, mam rację? No wiecie, jaki procent osób które przyjeżdżają z tej firmy to patologia? Odpisze ktoś szczerze? Pozdrawiam
1
wertt 2016-07-21 16:12:33
No a słuchajcie, dlaczeog nikt nie pisze o ofercie jako Liczacz/-czka towarów magazynowych?? Naparwde chodzi o liczacza? starsznie ciekawe oferta, ale chyba nie do końca po polskiemu jest napisana moim zdaniem.
Andzej Szatny 2016-08-15 12:34:01
Ludzie obudzcie sie takie zasrane axell wpisdu naganiacz dostaje zawaszą godzine pracy minimum 30 euro i dotego zarabia na was jeszcze na zakwaterowaniu bo na kazdym ala hotelu tak jak np. Patologiczne haps co 120 osób mieszka wtym 1 kuchnia+8 x kibel+prysznic x 6+2 x pralka+15 srednie pokoje = ma rocznie ponad 20.000 euro zysku netto i dotego jeszcze ucina godziny i pensje ,tszeba niemówic po angielsku aby sie łapac roboty utakich darmozjadów i aroganskich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w kordynatorów,niedziwie sie tym niedojdą co nieznają angielskiego bo oni powini tyrac za 25 % kwoty tego co ten co zna angielski wiec źe.BARDZO NIEPOLECAM w europie polecam Norwegie,Islandie,Szwajcarie,Malte, albo poza europą Kanade,Australie,Nową Zelandie,usa-hawaje,i północne stany usa graniczące z Kanadą
3
jarek 2016-08-15 12:35:37
trzeba gdzies pracować, poza tym propozycja wyjazdy i zarobku nawet na kilka mieisecy wyglada lepiej,niz siedzenie i nie robienie nic
1
bobek 2016-08-29 17:18:11
Zoska tam jest syf ,ale można sie i do syfu przyzwyczaić.
jhg 2016-08-29 17:26:46
ale co amsz na myśli pisząc takie rzeczy? bo nie do końca chyba to rozumiem podaj jakies konkrety prosze
Tobi 2016-09-01 08:48:20
Jezu, skąd ten bełkot ???? czys ty kiedykolwiek był w Holandii ? nie sądzę A NAWET ZAPEWNIAM- BEŁKOT! w życiu w NL nie byleś, a juz na pewno nie z axelem - ze tez ci ten hejt w garde nie stanie !
1
jarek 2016-09-01 09:24:55
Zatrudnienie przez agencje ma swoje plusy i minusy, ja uwazam ze wyjechac warto i samemu sie przekonać
falkor 2016-09-03 07:45:57
Ja mam to ubezpieczenie i skutecznie się lecze i zlego słowa nie powiem.
adam 2016-09-03 08:13:42
Ale chyba płaci się za to @falkor? Bo czytając ogłoszenia, które są teraz aktualne co prawda na razie tylko na sortowacza złomu to tak piszą, że zakwaterowanie i ubezpieczenie odpłatne. Dobrze, że chociaż za przejazdy nie trzeba płacić
Bastek 2016-09-13 10:06:25
ej goścu , a tobie się czasem coś nie pokręciło z jarania ? chyba żes na dworcu społ z 6 hojrakami , bo na pewno nie na domku- chyba ze w swoim własnym jak na squocie siedzisz ;jh;'jhjh;j;jj;j; co za głodne fleki , lecz sie chory człowieku i juz nigdzie nie jedz, zresztą kto by takiego bura chcioł heheheheheheehehehehehhezhehehehhe
mikołaj 2016-09-13 10:11:46
a czy waszym zdaniem dobrym rozwiązaniem dla kariery będzie odbycie u was praktyk w dziale personalnym u was?
Obi obi 2016-09-13 10:32:58
patole 10%
buraki 10%
lesery 20% - te to maja czas na hejty i inne bzdety
60 % fajne ludziska -bawią się, pracują, kochają i żyją :)
1
jhg 2016-09-13 11:37:54
wiesz co no taka jest prawde ze akurt na praktykach to na prawde można się sporo nauczyć mam nadzieje
Kasia 2016-09-14 14:11:32
Pracowałam z Agencją Pracy Axell 11 m-cy . Dużo i mało ; pokoje wprawdzie w lasku ale czyste i przyjemne , internet - w zależności od pogody - bardzo słaby albo błyskawiczny - zależy kiedy chciało się korzystać.
Pracowałam przy produkcji pizzy i w pralni , zarobki 240-350/ tydzień, mnie wystarczyło, odkułam się z długów i wreszcie stanęłam na nogi ; jeśli komuś takie pieniądze pasują to polecam , ja teraz remontuję mieszkanko po babci ale za 3/4 m-ce znowu zawitam do Axell'a i mam nadzieję , że znajdą dla mnie coś ciekawego - teraz już na dłużej :) ciao :))))
abba555 2016-09-14 14:15:36
to że decydujesz się wrócić do tego pracodawcy to jednak jest moim zdaniem najlepsza dla niego rekomendacja - ja myślę że jednak zaczną od praktyk w dziale personalnym skoro jest aktualnie ogłoszenie że poszukujecie, mam nadzieję że realnie się czegoś nauczę tam
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska