logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

Kasia 2016-09-30 13:35:19
Fajne te komentarze o wyjazdach zorganizowanych dla par - tylko jak je faktycznie przeżyć ? razem mieszkać ok, ale razem pracować - tak ramię w ramię 24h- szaleństwo! Uwielbiam mojego Wacka ale patrzeć na chłopa cały dzień to ja podziękuję. A kiedy czas na plotki z koleżankami kiedy? a kawka i szopping na mieście i zakup 7 pary botków ?? a jak coś się wydarzy - to co? oboje bez pracy zostają ? Bardzo ryzykowne , baaaaaaaaardzo ryzykowne
5
Axell Employment 2016-09-30 14:23:32
Axell Employment : w naszej bogatej ofercie posiadamy do wyboru oferty dla kandydatów indywidualnych oraz par i grup zdecydowany na wspólny wyjazd.
Osoby aplikujące w parach i grupach powinny znać język angielski na poziomie średnim komunikatywnym - umożliwiającym swobodną komunikację .
Ze względu na różnorodną specyfikę pracy poszczególnych działów produkcyjnych osoby wyjeżdżające w parach / grupach mogą zostać poproszone o pracę na różnych zmianach .
Każda para oraz grupa informowana jest o w/w fakcie przed wyjazdem do Holandii . Pozdrawiam serdecznie
7
Axell Employment 2016-09-30 15:11:04
Axell Employment : Oferta „ flexible worker „ przeznaczona jest dla osób z komunikatywną znajomością języka angielskiego ,prawem jazdy oraz doświadczeniem logistycznym .
Gwarantowane tygodniowe wynagrodzenie ( po zapłaceniu mieszkania i ubezpieczenia)
wynosi € 275.00 .
W ciągu pierwszych 4 tygodni kandydat ma szansę pracować dla kilku pracodawców ;
proste prace produkcyjne polegają na pakowaniu, sortowaniu, kontroli jakości towarów,
czasami są to prace przy drobnych naprawach, malowaniu,montażu oraz przy zbieraniu zamówień –
w zależności od doświadczenia zawodowego.
8
Axell Employment 2016-09-30 15:39:48
Axell Employment : dziękujemy za uznanie i zapraszamy do aplikowania na aktualne oferty pracy ;
Aktualnie dysponujemy bonusem dla byłych pracowników Axell , którzy polecają nas znajomym
i przyjaciołom . Szczegóły u rekruterek *
Pozdrawiam serdecznie
8
Axell Employment 2016-09-30 15:42:00
Axell Employment : aktualnie nie dysponujemy ofertami praktyk studenckich .Pozdrawiam serdecznie
7
Axell Employment 2016-09-30 15:57:52
Axell Employment : już w październiku zapraszamy studentów z dobrą znajomością języka angielskiego do aplikowania na oferty pracy wakacyjnej w Amsterdamie - Lotnisko Schiphol ( prace porządkowe na terenie terminalu oraz na pokładzie samolotu) .
Ponieważ lotnisko jest obszarem będącym równocześnie granicą Królestwa Niderlandów, kandydatów obejmuje specjalna procedura sprawdzania niekaralności przez Holenderską Straż Graniczną. Proces ten trwa ok 5-6 miesięcy, dlatego rozpoczęcie pracy jest przewidziane na wakacje 2017.
10
Axell Employment 2016-09-30 16:12:47
Axell Employment : Panie Kamilu, cieszymy się, że jest Pan zadowolony ze sprawnego i szybkiego procesu rekrutacji . Czekamy na kolejne pozytywne komentarze .Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-09-30 16:20:01
Axell Employment :„ Muzyku” cieszymy się, że współpraca z nasza agencją układała się pomyślnie przez ponad 1.5 roku . Zapraszamy do ponownego aplikowania na oferty oraz przypominamy o możliwości dodatkowego bonusu dla polecających naszą agencję stałym lub byłym pracownikom –
szczegóły u rekruterek* . Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-02 21:20:38
Axell Employment: raz w roku przez okres 3 m-cy prowadzimy praktyki zawodowe dla studentów zainteresowanych szeroko pojętym obszarem HR .
Praktykanci mają szansę zapoznania się ze specyfiką pracy agencji ,w której praktyka jest odbywana,
w szczególności poznanie realizowanych przez nią zadań, sposób funkcjonowania, organizację pracy, pracowników, oraz prowadzenie dokumentacji.
Zainteresowane osoby zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń na portalach " Info Praca" , Pracuj.pl", "Joober.pl" oraz na Facebooku.
3
Axell Employment 2016-10-02 21:44:14
Axell Employment: "HeHe" rozmowa o pracę / staż w naszej agencji to przede wszystkim sympatyczna konwersacja z drugą osobą, w trakcie której sam ocenisz , czy pasujesz do firmy i czy spełnia ona Twoje oczekiwania . Daj sobie kredyt zaufania, że o cokolwiek zostaniesz zapytany i tak poradzisz sobie doskonale. Pozytywne myślenie jest podstawą sukcesu.
4
Axell Employment 2016-10-02 21:47:33
Axell Employment: "Mura" dziękujemy za pozytywny komentarz i zapraszamy do ponownego aplikowania na nasze oferty .Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-02 21:55:00
Axell Employment: "Jarku" , aktualnie dysponujemy ciekawymi ofertami z zakresu logistyki, produkcji oraz wieloma propozycjami dla pracowników z branży technicznej ( montażystów, spawaczy, szlifierzy, stolarzy , operatorów CNC oraz wiele innych ) . Zachęcamy do kontaktu :praca@axell.pl
3
Axell Employment 2016-10-04 10:46:58
Axell Employment: Pani Aniu, dziękujemy za uznanie i zapraszamy do kontaktu; proszę również pamiętać o bonusie dla osób polecających naszą agencję.Więcej informacji u rekruterek *
E-mail do kontaktu : praca@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-05 13:46:11
Axell Employment : "Saelena " zapraszamy do kontaktu z naszą agencją .
Oferta przy rozładunku opon nie jest już aktualna ; aktualnie dysponujemy propozycjami prostych prac produkcyjnych - pakowanie towarów, skanowanie, przygotowywanie do wysyłki.
Jeśli zna Pani język angielski na poziomie dobrym komunikatywnym z pewnością będziemy w stanie znaleźć ciekawą ofertę . Pozdrawiamy serdecznie , nasz e-mail : praca@axell.pl
3
Axell Employment 2016-10-05 20:47:29
Axell Employment: "Ciekawy" zachęcamy do aplikowania na ofertę , adres e-mail: praca@axell.pl;praca polega na wykładaniu wybranych towarów na półki. Wcześniejsze doświadczenie mile widziane.
Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-07 15:50:15
Axell Employment: " Konksta" dziękujemy za pozytywną opinię .
Kliknięcie na link umożliwi przejście do strony Axell z aktualnymi ogłoszeniami :
http://www.axell.pl/nl/index.php?go=1954
Życzymy powodzenia !
3
Axell Employment 2016-10-07 21:55:34
Axell Emplyment: "rf" zapraszamy do aplikowania przez stronę : www.axell.pl lub o przesłanie cv bezpośrednio na adres email : praca@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-09 21:13:01
Axell Employment : "Jako" zapraszamy do naszych biur w Gliwicach, Opolu, Bydgoszczy, Skierniewicach
i Nowym Tomyślu ,adresy na www.axell.pl .
Możliwa jest również rejestracja Skype i rozmowa " na żywo" z naszymi rekruterkami.
Zapraszamy do kontaktu ( adres e-mail :praca@axell.pl) .Miłego wieczoru
3
Axell Employment 2016-10-09 21:27:17
Axell Employment : "wertt" przyjacielskie stosunki oraz dobra atmosfera w pracy buduje silną motywację i jest niezbędna do rozwoju zawodowego .
Celem agencji Axell jest rozpoznanie oraz rozwijanie potencjału pracowników.
Oferta " flexible worker" to doskonała opcja dla osób planujących większe lub mniejsze zmiany w karierze zawodowej .
W ciągu zaledwie 4 tygodni okresu próbnego mają szansę popracować dla kilku firm i stwierdzić jaki rodzaj pracy najbardziej im odpowiada - jedyne kryterium to znajomość języka angielskiego na poziomie średnim komunikatywnym oraz prawo jazdy.
Zapraszamy do aplikowania : praca@axell.pl
3
W@ 2016-10-09 21:33:38
Wojtek@
Przeczytałem forum , wszedłem na stronkę i jeszcze FB- genialna agencja! nie mają sobie równych - tu się o LUDZI DBA!!
2
Tobek 2016-10-09 21:37:14
jak dbają to pojadę! i dam z siebie wszystko
2
Axell Employment 2016-10-11 14:06:01
Axell Employment : "strażak" dziękujemy za miły komentarz i zapraszamy do aplikowania na nasze oferty : praca@axell.pl .Pozdrawiamy serdecznie
3
Natalia 2016-10-11 14:28:50
Witam, czy możliwy jest wyjazd w grupie tak? Czy są oferty dla grupy 4osobowej? 3 chłopaków i jedna dziewczyna :) pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Axell Employment 2016-10-12 13:23:20
Axell Employment : Pani Natalio , aktualne oferty pracy znajdzie Pani na stronie www.axell.pl w zakładce
"oferty pracy w Holandii " link: http://www.axell.pl/nl/index.php?go=1954 ;
zapraszam również do polubienia naszej strony "Axell Holandia " na Facebooku - to zdecydowanie najszybszy i najskuteczniejszy sposób śledzenia aktualnych ofert . Pozdrawiam serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-12 22:08:16
Axell Employment : " Spot " dziękujemy za miły komentarz .
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony : www.axell.pl ( zakładka praca tymczasowa) .
Aktualne oferty znajdą Państwo również na stronie Facebooka pod nazwą " Axell Polska" , zachęcamy do polubienia oraz dzielenia się ("share " with friends ) naszymi ofertami ze znajomymi poszukującymi zatrudnienia .Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2016-10-13 12:47:07
Axell Employment : "Jarek" w naszej ofercie znajdują sie głównie prace magazynowe ,produkcyjne oraz techniczne ( dla specjalistów ) . Nie posiadamy ofert w szklarniach lub przy zbiorach .
Zachęcamy do odwiedzenia strony : www.axell.pl - zakładka " Oferty pracy w Holandii "
Pozdrawiamy serdecznie
2
Krzysztof 2016-10-14 10:40:47
Jestem zainteresowany wyjazdem do Holandii, ale przed podjęciem decyzji, pytanie do wszystkich chociażby z minimalnym doświadczeniem odnośnie wyjazdow: ile pieniędzy trzeba mieć na początek, czym zazwyczaj się zajmowaliscie? Jaj wygląda kwestia zakwaterowania, warunki? Pieniądze są wyplacane raz na miesiąc? I kwestia podstawowa, w jakich miastach jesteście oraz jak wygląda u Was znajomość angielskiego, odnośnie dogadywania się, wszystko rozumiecie? Czy można liczyć na pomoc polskich koordynatorow i ILE PIENIEDZY NA ,,START". Z pewnością każdy z Was przed wyjazdem zadawał sobie takie pytania. I pytanie do osób z firmy: z jakich miast jest wyjazd do Holandii, jakie trzeba ponieść z tym koszty, ile kosztuje wyjazd, zakwaterowanie? Będę wdzięczny za odpowiedź na te pytania, jeżeli ktoś ma zamiar wyjechać w najbliższych dniach, tygodniach podaje mail do siebie: krzysztof7721@wp.pl lub gg: 39415403 jeżeli ktoś jeszcze tego używa, pozdrawiam. O sobie: rocznik 92, dogadam się z każdym kto tego chce :)
Axell Employment 2016-10-14 20:58:03
Axell Employment : "Krzysztof" jeśli poszukujesz profesjonalnej porady zapraszamy do kontaktu z naszymi biurami :
Gliwice ul. Zwycięstwa 49 tel. 32 337 50 20
Opole ul. Reymonta 16 tel. 77 453 65 77
Bydgoszcz Ul. Sienkiewicza 17 tel. 52 38 56 347
Nowy Tomyśl Ul. Kolejowa 42 tel .0048 608 391 891

możesz również przesłać swoje cv : praca@axell.pl - oddzwonimy i odpowiemy na wszystkie pytania
Pozdrawiamy serdecznie

2
Wojas 2016-10-14 21:12:49
Cześć Krzysiek, tu Wojtek, dzwoń chłopie- firma full profeska ! tak mi wszystko wyklarowali i jeszcze listę dali co i jak, że się czułem jakbym z aniołem stróżem jechał hehehe .Ogólnie € sto wystarczy na 2 tygodnie na jedzenie , bo potem już płacą ( ja mam przelewy w poniedziałki - ale konto musisz mieć w €- na siebie załóż koniecznie - takie przepisy ) . Jestem na tej ofercie z FB- flex sie nazywa, angielski mam po rozmowie średni - B1 mi wpisali, zdarza mi się nie rozumieć ale koordynatorzy są i zawsze trzeba dopytać , żeby plamy nie dać. Biuro jest w Tilburgu, ja pracowałem różnie- Eindhoven, Best, Rijen- dojazd do zakładów wliczony w czynsz , więc nie ma się co martwic- najlepiej jak prawko masz, to jedziesz sam , albo kogoś po drodze zabierasz . Dasz rade@ Powodzenia!
Axell Employment 2016-10-16 21:52:23
Axell Employment : " za mnie" trudno jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie o zarobkach , jeśli Twoja znajomość j.angielskiego jest na poziomie średnim komunikatywnym , jesteś aktywnym kierowcą oraz posiadasz doświadczenie produkcyjne / logistyczne to zapraszamy do aplikowania na ofertę " flexibe worker" gdzie gwarantowane wynagrodzenie to € 275,00 na tydzień na rękę ( po zapłaceniu mieszkania i ubezpieczenia ) , jeśli jesteś specjalistą branży technicznej - kwota wynagrodzenia znacznie się różni i jest omawiana indywidualnie , z uwzględnieniem wcześniejszego doświadczenia .
Zapraszamy do aplikowania : praca@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2016-10-19 09:42:46
Axell Employment: "Jm" zapraszamy do kontaktu, zapewniamy szkolenie. Życzymy powodzenia !
2
Basia 2016-10-20 14:18:33
Już można wysyłać cv na lotnisko - NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPERAŚNA PRACA, FAJNI LUDZIE, DOBRY HAJS I EXTRA LOKACJA yuppppiiii !!!!!
2
Axell Employment 2016-10-24 10:29:42
Axell Employment : Poszukujemy osób zainteresowanych pracą na lotnisku Schiphol koło Amsterdamu w Holandii.
Ponieważ lotnisko jest obszarem będącym równocześnie granicą Królestwa Niderlandów, kandydatów obejmuje specjalna procedura sprawdzania niekaralności przez Holenderską Straż Graniczną. Proces ten trwa ok 5-6 miesięcy, dlatego rozpoczęcie pracy jest przewidziane na wakacje 2016, ale już teraz prowadzimy proces rekrut...acji.
Praca polega na czyszczeniu samolotów, terminalów, wc lub ewentualnie załadunku bagaży.
Wymagany bardzo dobry język angielski oraz niekaralność.

Praca na okres wakacji 2016

Na CV, nie tylko uczniów i studentów, czekamy w biurach Axell w Polsce, poprzez e-mail: praca@axell.pl lub poprzez formularz zgłoszeniowy

Pozdrawiamy serdecznie
2
Cinzano 2016-10-27 18:39:35
Witam. Jestem zainteresowany podjęciem pracy za pośrednictwem agencji Axell w najbliższym czasie, najchętniej na dłuższy okres czasu ( jestem dyspozycyjny również w okresie Świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocnych). Czy jest teraz szansa na znalezienie jakiejś ciekawej oferty pracy za pośrednictwem tej agencji ? Interesuje mnie praca np. na produkcji. Nie jestem zainteresowany podjęciem pracy jako pracownik wielu zakładów (tzw. flex, skoczek). Pozdrawiam
2
Axell Employment 2016-10-31 10:08:46
Axell Employment : " Cinzano " zachęcamy do przesłania cv na adres : praca@axell.pl , wszystkie oferty znajdują się na stronie : www.axell.pl ( zakładka Oferty Pracy w Holandii) .Pozdrawiamy serdecznie
2
kasiakasia 2016-11-02 00:24:52
chciałabym wyjechać z narzeczonym na kilka miesięcy uzbierac na wesele i inne wydatki, czy jest opcja pracy w jednej firmie? dziekuję za informację :)
Axell Employment 2016-11-03 08:45:08
Axell Employment : "kasia" nasze aktualne oferty znajdziesz na stronie www.axell.pl oraz na Facebook'u- po nazwą : " Axell Holandia Sp. z o.o" , zachęcam również do kontaktu z naszymi oddziałami w Polsce :
Gliwice ul. Zwycięstwa 49 tel. 32 337 50 20
Opole ul. Reymonta 16 tel. 77 453 65 77
Bydgoszcz Ul. Sienkiewicza 17 tel. 52 38 56 347
Nowy Tomyśl Ul. Kolejowa 42 tel .0048 608 391 891
Powodzenia!
2
holandia 2016-11-06 12:42:58
Witam, chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda kiedy się jedzie w parze? Czy pracujemy i mieszkamy razem czy tylko jedno z tych? Jakie są warunki mieszkań?
4u 2016-11-06 20:54:35
czy zatrudniani są tylko ci ktorzy znaja angielski bardzo dobrze ?
Baren 2016-11-07 12:04:39
Witam.
Jak to jest z tym angielskim?
Bo każdy inaczej sobie tłumaczy komunikatywną znajomość ang
Axell Employment 2016-11-07 14:28:01
Axell Employment : "holandia" sporadycznie pojawiają się u nas oferty dla par .
Zapewniamy wspólne mieszkanie , praca jest na różne zmiany , może też być dla innego pracodawcy .
Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2016-11-07 14:32:28
Axell Employment : "4u " znajomość języka na poziomie średnim komunikatywnym w zupełności wystarczy . Zapraszamy do aplikowania : praca.emplyment@axell.pl
2
Axell Employment 2016-11-07 14:48:12
Axell Employment : "Baren" w trakcie krótkiego testu pytamy głównie o doświadczenie zawodowe, dodatkowo zadajemy kilka pytań pomocniczych .
Zachęcam do próbowania.
2
eDIK@JO 2016-11-08 14:27:10
Edi : w parze wyjazdu nie polecam- jak produkcja spada to oboje zostaniecie bez pracy - najlepiej razem mieszkać i osobno pracować - dla zachowania równowagi :))
kamilwaclawik 2016-11-08 22:59:20
Witam:) Agencja ma dobre opinie,w sumie mam namiary na inna agencję ale chciałbym poznać ofertę Axell.Czy posiadają Państwo ofertę pracy bez jezyka,przydałby się również darmowy przewóz z PL do NL.Osoba do pracy nie pijąca,pracowita z doświadczeniem w pracy na produkcji,sklepie,wychowałem się na wsi więc praca na roli też nie jest mi obca,kasa fiskalna,praca na markecie czy magazynie... również przy sortowaniu odpadów byłbym zainteresowany,potrzebuje się porządnie odkuć od długów,być może zostać na dłużej - mam na myśli pracę dłużej niż rok.Język nie stanie mi na przeszkodzie bo łapie pojedyncze słówka więc sama nauka by się dogadywać w pracy myślę że nie potrwa długo.Jestem ambitny i zdecydowany.NIE TOLERUJE PATOLI.Proszę o kontakt

mail:
kamilwaclawik@tuta.io
Axell Employment 2016-11-09 11:51:30
Axell Employment : "kamilwaclawik" pierwszym etapem rekrutacji jest test weryfikujący znajomość języka angielskiego - to pierwsze i jedne z najważniejszych kryteriów .
Proponuję podszkolić znajomość języka angielskiego do poziomu średniego komunikatywnego oraz kontakt z agencją w celu weryfikacji.
Pozdrawiam serdecznie
3
adam 2016-11-21 15:01:17
Myślę że Ci co potrafią mówić średnio komunikatywnie to potrafią sobie sami pracę znaleźć a nie przez pośrednika TO TYLE Z MOJEJ STRONY
1
Axell Employment 2016-11-22 10:56:45
Axell Employment : "adam" oczywiście, osoby ze średnią znajomością języka angielskiego z łatwością znajdą zajęcie w Holandii . Dla osób szukających pracy przez pośrednika najlepszym rozwiązaniem jest wyjazd ze sprawdzoną firmą - taką jak Axell Employment. Zapraszamy do kontaktu : praca.employment@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie .
3
Cinzano 2016-11-30 09:32:25
Witam. Chciałem przejrzeć aktualne oferty pracy agencji Axell ale nie mam takiej możliwości bo strona nie działa tak jak dotychczas... gdzie mogę zapoznać się z bierzącymi ofertami ?
Axell Employment 2016-11-30 11:31:48
Axell Employment : "Cinzano" zapraszam do skorzystania z linku :
http://www.axell-employment.com/jobs.html .
Zachęcam również do polubienia naszej strony na Facebooku " Axell Holandia" gdzie na bieżąco wyświetlane są aktualne oferty oraz stawki . Pozdrawiam serdecznie
2
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska