Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Axell Polska

Opinie o Axell Polska

Pracowałeś w firmie Axell Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paleeety - 2016-01-18 17:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka czy ktoś może pracował na paletach w okolicach tilburga ?? a jak tak to co może na ten temat powiedziec? bo zaproponowano mi taka oferte.
zdjecie uzytkownika
asik - 2016-01-18 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam, niestety czasami długośc doświadczenia nie wiele zmienia. W Axell dobre jest to że zawsze potrzebują jakiegoś szeregowego pracownika, jak ktoś nie może nic znaleźć to w ostateczności można się ratowąć.
zdjecie uzytkownika
bezrobocie - 2016-01-28 11:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt normalny tam nie jedzie mieszkać a co dopiero odpoczywać po pracy o ile będziecie ją mieli bo w domach się siedzi jak niewolnicy bez pieniędzy gdy pracy zabraknie :) Jedźcie i bądźcie na łasce agencji , gdzie was rzucą tam będziecie musieli mieszkać z obcymi ludźmi - często złodziejami , oszustami , narkomanami w jednym pokoju ! Za 100 Euro tygodniowo można sobie luksusowy pokój wynająć w większym mieście to jest 1600 złotych miesięcznie tyle wydajecie na spanie w patologicznych warunkach. Na własną rękę jest łatwiej żyć niż mieć problemy z agencjami. Agencje niczego nie gwarantują ani ilości godzin ani zatrudnienia. Umieszczają ludzi w lasach domyślcie się po co ...
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2016-01-30 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Imigranci z Afryki dostają mieszkania za darmo :) Ale wy za te klitki musicie płacić bo się zgodziliście na warunki agencji. Holendrzy śmieją się z Polaków
zdjecie uzytkownika
favelapeople - 2016-01-31 18:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz to na co godzisz się.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
bic - 2016-02-01 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem podobnego zdania, że każdy ma to, na co pozwolił innym. I tu moja uwaga, gdyby pracownicy nie pozwalali się źle traktować, to opinie o firmie Axell byłby o wiele lepsze.
zdjecie uzytkownika
karaluch - 2016-02-16 01:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"masz to na co sie godzisz" no nie do konca... zazwyczaj umawiasz sie z agencja na cos... a jest zupielnie inaczej / dziwnym zbiegiem okolicznosci zawsze na szkode pracownika/

takimi wpisami dajecie ciche przyzwolenia na te wszystkie patologie, dziwie sie ze nie ma nad tymi agencjami kontroli odpowidnich instytucji... przyklad axella ... wszyscy wiedza jak jest, nawet zdaje sie byly pozwy zbiorowe i ...NIC, widac takie prawo ze dymanie szarego pracownika jest OK
np podczas konczenia wspolpracy z axellem brak wyplaty nagromadzonego wakacyjnego, potracenia, potracenia, potracenia z potracen, korekty ... trzy miliony solarisow gdzie kazdy kolejny... jest korekta wczesniejszego.
brak ostatniej wyplaty tj brak wyplaty wakacyjnego to nie jest pojedynczy przypadek a chyba norma
zdjecie uzytkownika
mrag - 2016-02-16 14:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umawiać się jedno, a podpisać umowę drugie @karaluch. To co jes na umowie to musi być przestrzegane. Przy rozkładaniu towarów masz stabilną stawkę 1600 netto.
zdjecie uzytkownika
fajniuśko - 2016-02-17 12:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W której pracy będzie można pracować w takim miłym towarzystwie. W którym hotelu jest najprzytulniej mieszkać ? Agencja sama dobiera nam towarzysza do spania czy można dobrać się w parę ? Czy jest tam wystarczająca liczba łazienek do korzystania i czy są limity czasowe na skorzystanie z toaletki ? Macie czas na clubbingowe życie ? Zastanawiam się nad aplikowaniem i bardzo liczę na wasze zdanie gdzie jest tak najbardziej milusio
zdjecie uzytkownika
kisnaj - 2016-02-18 17:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko mi odpowiedzieć na te wszystkie pytania, ponieważ ja dopiero do nich aplikuję, ale z tego co się orientuję to zakwaterowanie jest ok. a na które stanowisko startujesz? ja na orderpicker w holandii, fajnie, że jest opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-03-05 13:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja juz dla nich nie pracuje banda złodziei licza prawie 90e za lozko xD hahahaha i wyssane z palca kwote za ubezpieczenie kazda inna agencja jest lepsza od nich juz nawet pani Ilonka odeszla z biura w skierniewicach NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Xev - 2016-03-05 13:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna w Holandii to też nowość. Z tego co ja się orientuję na stanowisko człowieka do rozładunku kontenerów, gdzie wymagany jest język angielski, załatwiają dojazd i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
chief78 - 2016-03-07 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jest tu może ktoś kto wyjechał z biurem Axell do Helmond do fabryki Lolaar? Bardzo proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Bibikos - 2016-03-12 17:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest pewnego rodzaju nowość, bo też się z tym nie spotkałem. Teraz szukają młodszego specjalisty R&D. Trzeba mieć wykształcenie wyższe inżynierskie i znać język angielski i niemiecki w stopniu dobrym.
zdjecie uzytkownika
terroryści - 2016-03-26 17:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka sytuacja z holenderskimi terrorystami ? Czy można się czuć bezpiecznie w tym kraju po zamachach w sąsiedniej Belgii ? Da się tam przeżyć bezpiecznie ?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-27 09:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część opinii dotyczy wyjazdów za granicę. Szukam opinii na temat pracy w Polsce, znalazłam dużo fajnych ogłoszeń u nich i zastanawiam się czy wywiązują się ze wszystkich obietnic jakie składają najbardziej zarobki. Będę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
a takie tam - 2016-04-01 17:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Axell lezy tak posrodku. Na Dellu teraz jest ManPower. Wszyscy tak sie jarali ze bedzie lepiej. Jest tragicznie. Wiele osob chcialoby powrotu Axlla. Spoznienia co jakis czas z solarisami i kasa, wszystkie info po holendersku. W Axllu był porzadek, kasa zawsze na czas, jakies problemy byly to nas odrazu informowali po polsku. Super Madzia w inhousie. Minus to byl wlasnie ten hotel. Bylem na Kerkdriel. I rzeczywiscie pokoje dla maks 2 osob a byly 4. Malutkie lodowki na 4 osoby. Dwie pralki na ponad setke osob. Czasami nie dalo sie w weekend wogole wyprac. No i minus busy. Bardziej nacpanej firmy przewozowej nie widzialem. Chyba tylko te 2 czy 3 panie prowadzily nie bedac pod wplywem narkotykow. No i plusem byl pobliski polski sklepik. Mały ale wystarczajacy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gege - 2016-04-01 20:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy. Mają teraz na operatora wózka widłowego. Oczekują odpowiedniego doświadczenia i dyspozycyjności, ale szkoda, że nie określili rodzaju umowy.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-08 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nędza dziadostwo i tyle siciągają ludzi nawet gdy niema pracy dla nich za każdego
Zarejestrowanego po numer sofi biorą kase i mają polskiego murzyna za gratis przez pierwsze dni praca co jakiś czas po 2-3 dni w tygodniu rzeby nie narzekać i było z czego jeszcze odciągnąć za mieszkanie nie polecam tragedia nie zarobisz szkoda czasu i pieniędzy na wyjazd a kobiety na początku miłe jak diabli nie dajcie się na to nabrać te w Polsce nawet nie wiedzą do jakiej pracy okazuje się na miejscu jak wokale jest!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-08 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nędza dziadostwo i tyle siciągają ludzi nawet gdy niema pracy dla nich za każdego
Zarejestrowanego po numer sofi biorą kase i mają polskiego murzyna za gratis przez pierwsze dni praca co jakiś czas po 2-3 dni w tygodniu rzeby nie narzekać i było z czego jeszcze odciągnąć za mieszkanie nie polecam tragedia nie zarobisz szkoda czasu i pieniędzy na wyjazd a kobiety na początku miłe jak diabli nie dajcie się na to nabrać te w Polsce nawet nie wiedzą do jakiej pracy okazuje się na miejscu jak wokale jest!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2016-04-15 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna prosimy dostajesz ubezpieczenie grupowe i zawsze ci beda mowić ze nic na to nie mozna zrobic lepiej sie samemu ubezpieczyć z racji tego ze agencje z ubezpieczalniami sa dogadane i nawet agencja na ubezpieczeniu zarabia to jest oficjalny wałek naprawde ludzie musicie przed wyjazdem do Holandii czytać o przepisach i je poznawać bo beda z wami robic co im sie żywnie podoba !!!
zdjecie uzytkownika
bubu - 2016-05-01 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nikita jeśli jest jak mówisz, to faktycznie bardzo bardzo słabo. Na chwilę obecną szukają m.in. do cegielni pracownika fizycznego dpo Holandii, ale po takich opiniach nie wiem czy kogos w ogóle znajdą
zdjecie uzytkownika
łam - 2016-05-05 20:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, faktycznie opinie nie zachęcają. Ogłoszeń jest sporo, na pewno można w nich przebierać, zwłaszcza, że oddział z Gliwic poszukuje także praktykantów, co jest ciekawym urozmaiceniem tutaj jak widzę.
zdjecie uzytkownika
Anty wiesniak - 2016-05-06 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Axel kiedyś była taka sobie teras od 3 lat to hamstwo,pomyłki,aroganstwo koordynatorów ,mieszkanie jak świnie w pokojach 4,5,6 osoby ,bardzo niepolecam tych cweli ,ale jak nie zna angielskiego i pszyjechało ze wsi to wtej smierdzocą ale jak firmie będzie się czuł dobrze bendą szmatką
zdjecie uzytkownika
Mały z żółtymi - 2016-05-12 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Bardzo przyjemna firma. Na pokoju było nas czterech. Dwóch paliło, a dwóch piło. Jak byliśmy w odmiennych stanach nieważkości to nawet się dogadywaliśmy. Palacze sprowadzali na pokój palaczy, a pijący pijących. Dużo nie spaliśmy bo ciężko było zasnąć, szczególnie w weekendy, kiedy to cała lokacja bawiła się. Piwa i trawy ciągle brakowało chociaż kupowało się tego bardzo dużo. Jeździło się służbowymi samochodami do Germanii bo tam w Kauflandzie było o wiele taniej. Ogólnie dopiero tam, na lokacjach zobaczyliśmy czym jest życie. Nie ma czasu na odbudowę psychiczną po zwykłym melanżu, ponieważ za chwilę zaczynał się następny... Mimo wszystko, wyłączając koordynatorów, spotkałem tam wspaniałych ludzi, kwiat polskiej młodzieży, któremu mimo łagrowych warunków jak na Holandię, lepiej się w tym gównie pływało niż w Polsce. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zoska - 2016-05-20 15:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale syf ale syf! kto ten szjs pisze? wyscie tam wogóle byli ? kumpel mi mowi, ze nie jedzie bo syf pisza- ja tu siedze 8miechow, do roboty wożą, w domku trzeba skunksy pogonic i sprzataja, co wy ludzi chcecie mariott czy co? lesery! do roboty! normalna agencja axell/ co za ludzi tu pisza- syf z wami
zdjecie uzytkownika
Wojciech Kart - 2016-05-20 20:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czegoś tu nie rozumiem- każdy żale wylewa , opinie porównuje ok, ja tez jak miałem kupic Elektroluxa poczytałem opinie i mysle - o szlag! piec razy wypeirze i padnie- działa 5 lat bez zarzutu. To samo z agencjami, rok temu stwierdziłem - jade! czyatm opinie- mysle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szarlatani, ale co , nóż na gardle,mysle jade.Pojechałem na skoczka - w zyciu buraka nie pomuslałbym, ze i palety moge robic i sery heblowac i doniczki sprawdzac- całe sterty! Długi pospłacane, Amsterdam zaliczony, Tilburg przejezdzony na rowerze. Czy polece innym? Jak ktos ma 2 prawe do roboty i łep na karku to sobie rade da- a jak ktos jest lewy to ani w polsce ani w holandii sobie rady nie da.Polecam Axell!!!!!!!!!!!!!!! Test łatwy i to im zalezy zebyscie sobie poradzili- słowniki w dłoń i troche optymizmu - pogadamy za rok!
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2016-05-21 19:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam sobie i rycze ze smiechu- niezły wizerunek Polaczka hejtera kreujecie:)) przewinąłem sie przez kilka krajów ostatnio- Niemcy, Irlandia, Belgia, wszedzie przez agencje --takie czasy.Agencja ( moja ze Skierniewic) to co zaproponowała- dotrzymała.Miałobyc 2.5 stówki w euro na tydzień- było, miało byc na pokoju po dwóch było, miało byc auto Axella- było . Robota standard- raz z paleciakiem, raz pakowanie , folią bele tez owijałem - generalnie rzecz biorac - magazynn to magazyn, plus taki, ze papiery w Walwijku zrobiłem i jak mi zbrzydnie to za 2 m-ce zwine żagle i popróbuje gdzies indziej , chciaz raczej nie , jak sie z ludzmi rozmawia a nie mądruje to sie wszedzie dogada- Anie koordynatorke polecam:)) Na froncie w Axellu jest Kasia - od reki wszystko załatwi i zawsze dziubek ma usmiechniety Polecam rodacy:))
zdjecie uzytkownika
Bogusław - 2016-05-21 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agecja Axell - lata doswiadczenia wiec i lata zmagan z ludzmi - podziwiam i polecam
zdjecie uzytkownika
Basia & Kacper - 2016-05-23 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhhhhhhhhhh te fora, nie ma mowy zeby ktos pochwałe albo pozytyw napisał, tylko żółć leją - i to hektomegalitrami . My z Kackiem pracowaliśmy prawie rok przez Axell, potem wróciliśmy do naszego Tarnowa , znajomy otwierał restauracje i załapaliśmy sie na kuchne . Minęło kilka miesiecy i juz tesknimy - na normalna wypłatą, za tamtym klimatem - tego nie da sie opisac .Załatwimy jescze kilka spraw i wracamy- mamy nadzieje znow z Axell- sprawdzona agencja bez przekrętów / a przy okazji pozdrawiamy Patrycję i Szymona
zdjecie uzytkownika
życiowy69 - 2016-05-23 10:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plułem na Axell czytając te smenty z neta. Jednak zarejestrowałem się, bo co mi szkodzi. w sumie pojechałem przez covebo, bo oferowali mi lepsze warunki, umowa też wydawała się spoko. i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca kończyła się, godzin coraz mniej, lokacja parszywa. Zadzwoniłem do Axell, musiałem wprawdzie poczekać na potwierdzenie roboty, ale teraz pracuję przez nich już 3 miechy i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
tupt - 2016-05-24 11:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Razem z dziewczyną przyjechaliśmy do Holandii Przez tę samozwańczą firmę.
Nie wiem jak wygląda praca i płatności, gdyż po chwili rozmowy z Paniami opiekunkami oddałem kamizelkę i wyszedłem.
Kręcą kłamią kombinują, podpisują umowy na sztuki.
Gwarantowały na 100 % wspólne zmiany, na tym się skończyło, mówią jedno, robią zupełnie co innego. ,,Praca od zaraz" a tydzień trzeba czekać, może łaskawie coś Ci znajdą. Na pytanie "dlaczego kłamiecie pisząc, że praca jest od zaraz?" Pani w biurze powiedziała, że oni potrzebują "od zaraz określoną ilość ludzi na wypadek gdyby... bla bla bla aż się niedobrze robi od takiej paplaniny.
Suma sumarum pracownik jest dla nich mięsem robotniczym, które się rzuca gdzie popadnie na wypadek gdyby coś poszło im nie pomyśli.
Jeżeli ktoś z was planuje wspólnie ze znajomymi bądź z swoją drugą połową wyjechać przez to pseudobiuro proponuję się dwa razy zastanowić, albo będziecie mieli osobne zmiany albo któreś z was będzie grzało krzesło w domu, nawet jeśli wynajmiecie prywatne lokum nic się nie zmieni.
gorąco nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Lomeo - 2016-05-24 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sobote wyjezdzam z axell hotel w miejscowosci haps. Praca operatora wozka bocznego w firmie broekman logistics w Nijmegen. Jesli chodzi o pierwsze wrażenie to agencja wydaje sie byc rzetelna, duzo pytan, testy, kompleksowe objaśnienia plus zdjecia pokoi, hotelu w którym bede mieszkal. Czas pokaże. Swiezakiem nie jestem, 10 lat w magazynynach od pickdera przez operatora wozka do team leadera włącznie. W NL pracowalem jako team leader dla agencji eurojob w Philipsie w venray. Nie polecam. Olewaja ludzi, warunki mieszkalne tragiczne jakies drewniane bungale w lesie w bez sklepu. 2 pralki na 150 osob. Co do axell skrobne cos tutaj jak juz dojade i zobacze wszystko na wlasne oczy.
zdjecie uzytkownika
mlody92 - 2016-05-24 15:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ogarnijcie się!!! Chcecie pracować - to pracujecie. Ja pojechałem i było spoko. Na lotnisku w Amsterdamie pracowałem - kible za przeproszeniem sprzątałem. Ale kasa się zgadzała! I znajomym było co opowiadać :-) W tym roku też bym pojechał, ale egzaminy :-(
zdjecie uzytkownika
adik - 2016-05-24 19:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wasze farmazony i ciągłe narzekania to mnie krew zalewa. Polaczek cebulaczek. Na wyplate trza zarobic. Mnie nikt nie zmuszaal do tego, zeby mieszkac u axela. Zaproponowali to tak, bo daleko do roboty - 30 kilometrw dziennie robie. I jakos zyje. Raz tylko mi sie solaris nie zgadzal, ale wyjasnili, przeprosili i jak to mowia, alleluje i do produ. wIDZILAME, ze teraz swiezakom dajom bonusy - szkoda ze o nas nie pomysla.
zdjecie uzytkownika
biggi - 2016-05-25 13:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Selekcja jest na domkach, bo pytają o niekaralność i trza wykaz pokazać z sądu. Pierwsza moja lokacja z moim ziomkiem średnia, bo nie było neta, ale potem dali nas na inną i wporzo. capa jednego mieliśmy na chacie z innego kraju, to go trochę się temperowaliśmy, potem przyszedł jakiś śmierdziel z PL to się skumali. Ogólnie śmiesznie jest na domkach. żyjemy w pobliżu sklepów także browar się leje, blisko pracy, tyłek wożą za darmochę. pracuje się na zmiany, ale ważne że kaszana na koncie się zgadza, bo już raz wyrolowała mnie holenderska agencja, a ponoć najlepsza była!
zdjecie uzytkownika
tomtom - 2016-05-25 15:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehehhe te pary, jak czytam tupt to sie smieje, bo pary to sie powinny ogarnąc i dac se odpoczynek, a nie namolnie prosic o pokoik razem prackę na ta sama zmianke razem- ludzie dajcie se troche powietrza!
zdjecie uzytkownika
Pracownik.nl - 2016-06-01 17:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, ja rozumiem że nie każdemu odpowiadają warunki pracy, czy też zakwaterowania, ale kto Was tam na siłę wysyła ? Sami przyjeżdżacie, sami na własną odpowiedzialność podpisujecie dokumenty i chyba logiczne jest, że żadna agencja nie zaoferuje tu pokoi jednoosobowych, najlepiej bezpłatnych, darmowych dojazdów itd... owszem, także uważam, że niektóre z tych firm zbyt wiele liczą sobie za nocleg, czasem nawet za internet, czy możliwość prania trzeba nawet płacić, miałem okazję pracować w takim miejscu... ale z tego co widzę, hejty lecą nie tylko na firmy polskie... jak miałbym swoją ocenę opierać o te komentarze, musiałbym uznać, że najlepiej nigdzie nie pracować, bo wszędzie kradną, wykorzystują, męczą i zatruwają życie... w Polsce źle... w Niemczech źle... w Holandii źle... no, to gdzie jest dobrze ? Odnoszę wrażenie, że najwięcej do powiedzenia mają ci, którzy nie przejawiają chęci do pracy i wymagają tylko. Mnie obecnie także nie jest lekko, ale nie zważam na ludzi wokół, na okolicę w jakiej mieszkam... bo zajmuję się pracą i swoimi sprawami, nie obchodzi mnie, że ktoś pije, pali trawę, bawi się, gada głupoty... każdy ma swoje priorytety, które przywiodły go do pracy za granicę... a narzekającym życzę wytrwałości, jeśli faktycznie musicie się tu męczyć... i trochę pokory, Polacy. Narzekacie tu, w Holandii... pomyślcie o chociażby Waszych bliskich, którzy nie mogą tu przyjechać z pewnych powodów i muszą sobie radzić w Polsce z tym, co tam mają... a Polska, to jeszcze nie koniec świata... pamiętajcie, że im dalej na wschód, tym większa bieda... dlatego może warto mnie narzekać, a bardziej się cieszyć tym, co mamy. Tak jest chyba łatwiej...
zdjecie uzytkownika
3w - 2016-06-03 20:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałam że w agencji można odbyć praktyki - są płatne?
zdjecie uzytkownika
misha - 2016-06-08 13:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jedzie na lotnisko w Amsterdamie?
zdjecie uzytkownika
mirka - 2016-06-09 12:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
veni, vidi, vici - towarzystwo szalone- do roboty heheheheh Axell's git majonez, Syncreon na kolanach do nich wrócił - I TO JEST ZNAK!! ZNAK , ZE DO NAJLEPSZEJ AGENCJI NA RYNKU PO PROSTU SIĘ WRACA- ALOHA!
zdjecie uzytkownika
KamilDj - 2016-06-09 15:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szybko prosto i na temat, w ten sam dzień co zarejestrowałem się dostałem potwierdzenie do pracy i wyjechałem, pracuję i mam się dobrze, a wy cebulaki się kiście w PL, joł!
zdjecie uzytkownika
aniqaa - 2016-06-09 20:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o z tego co widzę - zaskoczona jestem- - to własnie wrzucili do sieci informację że praktyka w agencji pracy tymczasowej jest możliwa - a ktokolwiek ma jednak informacje czy to będzie płatne w jakiś sposób?
zdjecie uzytkownika
baska - 2016-06-14 09:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wy ludzie czytać potraficie ?? pisze w ogłoszeniu "praktyka bezpłatna " - dla studentów , którzy nie maja pojęcia o pracy a chcieliby się wdrożyć - generalnie fajna opcja - 3 m-ce odfajkować a potem jest konkret do cv , córka sąsiadki dopiero po takiej praktyce prace normalna dostała bo widzieli , ze po bezpłatnej czyli ze MEEEEEEEEEEEEEGA zmotywowana / całkiem inna gadka była na rozmowie
zdjecie uzytkownika
wertt - 2016-06-14 15:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla studentów jest to dobra praca, bo można zarobić troche no a też nie jest to umowa długookresowa. Chociaż widziałem ostatnio oferte pracy jako Czyszczenie wózków widłowych + prace porządkowe na hali, j.angielski.
zdjecie uzytkownika
Muzyk - 2016-06-15 14:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też narzekałem dopuki nie poszłem do innej agencji. w holandii w axelu robiłem 1,5 roku na pierwszym wyjeździe. i wracam teraz po przerwie. Jak dla mnie spoko. Kasę wypłacają na czas to jest najważniejsze i nic nie kombinują! Godziny były. Mieszkanie jak mieszkanie ooo obleci. Na ekipę fajną na chacie trafiłem. Częśc chłopaków nadal tam pracuje, ale nie wiem czy mnie tam znowu przydzielą. W biurze w holandii chyba sami polacy z nikim tam nie gadałem po angielsku, tylko w pracy. Holendrzy o tacy tacy se... spokojni.
zdjecie uzytkownika
Mura. - 2016-06-15 14:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [śmiech na sali - 2016-01-30 13:49:14]:
Co ty opowiadasz? 100 euro? to nie wiem jaki pokój? płaciłem 500 za nore na zadu... przy przyjeżdzie kazali nam wypełniać o zaświadczenie o niekaralności i jak ktoś był karany to wypad.. albo sam się wieczorem ulatniał. To co chrzanisz??? u mnie tam patoli nie było jakoś. a półtora roku pracowałem. Tak pie... ludzie. kto to pisze?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-06-15 16:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik.nl ' w zupelnosci sie z toba zgadzam,po co godzic sie na cos jak mi nie odpowiada?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wuyszukałem agencje do Holandii na Google, pojawiło sie kilka , jedna z nich to Axell, wysłałem cv po polsku, za 2 dni był telefon, akurat byłem w markecie i umówiłem sie z Pania , zeby oddzwoniła za godzine . Godzine później nastepny telefon , mieszkam pod Kielcami , dzwonili z Gliwic, umówiłem sie na Skype bo daleko dojechac a blizej biura nie mają. Na Skype Pani omówiła na podstawie cv moje doswiadczenie i zapytała czego szukam dokładnie , opisała warunki-ile za co i ile do kieszeni trzeba wziac zeby nie było niesodzianek , potem test z angielskiego - w sumie 5 pytan , dałem rade. Praca była dwa dni poźniej , wyjechałem i pracuje 9 tygodni- agencje Axell Gliwice polecam- profesjonala obsługa, słuchają i tłumacza po 3 razy żeby miec pewnosc ze ten po drugiej stronie wszystko zrozumiał
Pytania: Przy omawianiu cv bardzo drobiazgowi-co , jak, kiedy, ocenic sie / przy tescie z angielskiego - przedstawic sie , opisac prace , okreslic oczekiwania , powiedziec dlaczego chce sie jechac z Axell
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2016-06-20 14:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
parki jada do holandii??? czytam i placze ze smiechu. podział na pokoje damskie i męskie. para taka jedzie i pokój wspólny, praca za rączki razem i jeszcze do kibla niech razem chodzą. sniadanko razem, dojazd razem, a po miesiącu patrzec na siebie nie mogą, kłócą się, w robocie taż, a potem sie dziwią ze z pracy ich zwolnili, razem ich zwolnili, i obydwoje roboty nie mają. Ja tam do pracy pojechałem, 3 miesiące wycisnąć ile się do i do domu wracać.
zdjecie uzytkownika
jhg - 2016-06-20 15:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to zalezy od ogloszenia..wide ze teraz do Holandii szukaja do czyszczenia wózków widłowych + prace porządkowe na hali- wyamgana jest znajomosc jezyka angielskiego wazne tez jest dyspozycyjność i chęć do podjęcia pracy z dnia na dzień sumienność podczas wykonywania powierzonych obowiązków

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Axell Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert