Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
NapiszcieCośOrozmowie - 2014-10-01 19:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich testach piszecie coś więcej napiszcie, jak wygląda sprawdzanie języka ang. bo coś tam rozumieem ale nie rozmawiam płynnie, czyli jak oni rozumieją komunikatywny angielski, i jak to wygląda ta rozmowa, proszę o odpowiedz bo w tym kraju już nadziei nie ma, a o warunki mieszkaniowe sie nie martwię bo te 2/ miesiące jakoś wytrzymam, i napiszcie czy axel pomaga nowym w wyrobieniu tego całego numeru sofi i czy my za to płacimy . Napiszcie także ile kosztuje dojazd z pl do holandii ew czy oni zawożą ewentualnie. No jak to wygląda. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
piotr85 - 2014-10-01 19:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja polecam, byłem dzis a roboty szukalem od stycznia bo juz za marne grosze nie daje rady zyc sie nie chce Kobitka blondyneczka sympatyczna i rezolutna :)) wypytala o wszystko, robote dokladnie opisala co potrzebne i wogole a za chyba godzine czy dwie mi dzwoni i mowi ze na sobote mam sie szykowac JADE LUDZIE JADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja ich polecam, za grosze wiecej nie robie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotr85 - 2014-10-01 19:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Gliwicach test latwy jest,duzo pytan co sie robilo i gdzie,pytan bylo niw wiem ile bo fajna rozmowa i kobitka chociaz mowi jak anglik wyraznie mowi i wolno i powtaza
prawie jakbym znowu w Angli byl a tam fajnie bylo to tuntez bedzie
zdjecie uzytkownika
ChybaWyjade - 2014-10-02 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr85 - 2014-10-01 19:21:32]:
Napisz kolego czy ta rozmowa była po Pl czy po ang . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-02 11:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr85 - 2014-10-01 19:13:36]:
hej a do jakiej pracy jedziesz kolego?
zdjecie uzytkownika
wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę w sobotę przez ich agencję do Tilburga? Ktoś jeszcze jedzie? Jadę do pracy do syncreonu na elektronikę, zobaczymy czy sprawdzą się opinie o tym czy rzeczywiście jest tam praca, czy się siedzi. Co do rozmowy macie zakładkę u góry ;) a rozmowa jest wpierw po polsku, a później łatwa rozmowa po ang. trzeba się przedstawic, skad jestes, na jakim stanowisku pracowałes w poprzedniej firmie i co tam robiles, czemu wyjezdzasz do holandii, czemu sie zwolniles z poprzedniej pracy. Takie tam ogolnikowe pytania o sobie i karierze.
zdjecie uzytkownika
fuone - 2014-10-02 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58]:
Czesc . Ja teź tam jade z Gdańska i w sumie nie wiem czego sie spodziewać bo różne opinie są o tej pracy.
zdjecie uzytkownika
wyjezdzam - 2014-10-02 19:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby tylko nie trafić na ćpiarnię :D Ktoś śmiga busem z Częstochowy?
zdjecie uzytkownika
ChybaWyjadę - 2014-10-02 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58]:
o.k dzięki
zdjecie uzytkownika
pperato - 2014-10-05 17:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy przy plastikach w firmie Ralplast. Czy ktoś może wie cos o ludziach tam pracujących,)albo o pracy czy ciezko.
zdjecie uzytkownika
tyge - 2014-10-06 12:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim, rozważam zatrudnienie w Axell Polska jako przedstawiciel handlowy, miał ktoś już doświadczenie na tym stanowisku u nich? Jak czytałem ofertę, to nawet zapewniają umowę na prace po czasie próbnym, to jest możliwe? bo mi zalezy na w miare stabilnej pracy, a jak to tylko takie obecanki to podziekuje.
zdjecie uzytkownika
Madziaaaaa - 2014-10-09 13:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mam dziś mieć rozmowę kwalifikacyjną przez telefon po angielsku i nie ukrywam, że lekko się obawiam :) jak taka rozmowa wygląda?;) poproszę ozestaw pytań, byłoby mi lżej :) żyję w ciągłym stresie bo szukam pracy w Holandii już parę miesięcy i w końcu jakieś w miarę dobre biuro się mną zainteresowało i nie chcę zaprzepaścić tej szansy:)
zdjecie uzytkownika
Mmmm - 2014-10-09 15:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy z tej firmy da się wyjechać w parze i można liczyć na pokój dwuosobowy? praca oczywiście może być w róznych miejscach,chodzi mi tylko o wspolne mieszkanie;p
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-13 20:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jedzie ktos z gliwic jutro na apple do waalwijk?:)
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-15 11:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58]:
ja w ta sobote jade do Tilburga. Tez fajnie sie dogadalem z p. Alicja
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-15 14:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS Z WAS WYJEZDZA W SOBOTE BUSEM Z KATOWIC?? JAK CO TO PISZCIE NA GG: 690182
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-10-15 18:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem na ogłoszeniach na niedziela.nl że axell szuka pracwoników i oprócz produkcyjnych magazynowych to poszukują fachowców ale z językiem . Jak ta weryfikacja języka polega bo skund mam znać w Polsce język obcy. I czy to się opłaca jechać , jak wygląda zatrudnienie i ile można odłożyć.
zdjecie uzytkownika
Tusia - 2014-10-16 05:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, "skund" masz znać język obcy, skoro z polskim problem. Co do samej agencji - nie wyjechałam przez nią do pracy, bo już na wstępnym etapie są problemy. Jeden oddział mówi, że oferta nieaktualna, mimo że chwilę wcześniej pojawiła się na forum. Drugi oddział potwierdza aktualność oferty, jednak ten pierwszy się dalej upiera przy swoim. Paranoja jakaś... Nie wspominając o tym, że 3 razy nie dostałam żadnego potwierdzenia czy pracodawca zaakceptował moją kandydaturę - a specjalnie o to dopytywałam, czy zadzwonią żeby wiedzieć na czym człowiek stoi. Z pracą słyszałam, że też u nich różnie bywa. Całe szczęście, że udało mi się znaleźć sensową agencję :)
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-10-16 18:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w pracy przez axell.
Najgorsza agencja w jakiej robiłem.
Przez 2 miesiące zwiedziłem 5 zakładów,miałem tydzień wolnego,potem pół tygodnia.
Grosze się takim sposobem i pracą odkłada.
Warunki fatalne,jeden na drugim spi,mieszka itp.
Nie wiem kto i jak w taki sposób może tam żyć miiesiącami.
W hotelach jest dużo patologi,ćpania,alkocholików.
Brak pewności zatrudnienia,dziś robisz a juteo masz telefon że już nie ma dla ciebie pracy mimo że pracownikiem byłem dobrym.
Nie polecam tej firmy bo się ogłasza że ma pracę a na miejscu okazuje się całkowicie inaczej.Firma wystawia ifery codziennie po kilka a tak naprawde są to w większości ofery na prace kilkudnową,jako pracownik rezerwowy.
zdjecie uzytkownika
Piotr D - 2014-10-16 22:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadacie glupoty pracowalem dla nich 2 lata jako spawacz nie mam im nic do zarzucenia moze olewanie przez koordynatorki lekko irytuje ale co zrobisz ;p i moze czeste przeprowadzki ale idzie sie przyzwyczaic polecam biuro w skierniewicach fachowa oblsuga
zdjecie uzytkownika
Tusia - 2014-10-17 06:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr D - 2014-10-16 22:40:42]:
Ludzie z "fachem w ręku", jak np. spawacze, raczej nie mają problemy z pracą. Z tego co zauważyłam, to wręcz mogą przebierać w ofertach.
zdjecie uzytkownika
huMaN - 2014-10-17 12:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tusia - 2014-10-16 05:33:34]:
Hej, ja również mam z nimi problemy. Sam nie wiem czy jechać czy dać sobie spokój. Oczywiście biorę pod uwagę inne agencje, ale jakie... jeśli mogę zapytać?
zdjecie uzytkownika
anes - 2014-10-17 12:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Waldi - 2014-10-16 18:25:16]:
jaka to agencja?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-17
Żródło: Gowork.pl
Siedlce
(mazowieckie)
Agencja Pracy Tymczasowej Axell Polska 2004 (nr rej. agencji zatrudnienia 954) należąca do holenderskiej grupy Timmermans Diessen, poszukuje dla swojego Klienta, kandydatów do pracy przy następujących czynnościach:Poubojowa obróbka drobiu (praca tymczasowa).Miejsce pracy: SIEDLCE- rozbiór drobiu- pakowanie drobiu- obróbka po ubojowa drobiu- przenoszenie- dźwiganie pojemników- ubój drobiu Wymagania - uc
zdjecie uzytkownika
Piotr D - 2014-10-17 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie trzeba bylo konczyc zawodowke a nie studia ''lepiej miec fach w łapie niż studia bez przyszłosci'' a ci ktorzy czepiaja sie do pisowni to jest slabe tu chodzi o opinie a nie pisanie wypracowania POZDRO wiekszosc sie uczyla studiowala a nie zna zadnego jezyka obcego to co mam sie z nich nabijac ? LOL
zdjecie uzytkownika
do Piotr D - 2014-10-20 17:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę Twoja opinia jest ciekawa, tylko zastanawia mnie to, że uważasz, że ludzie po studiach nie znają języków obcych. Widać, że Ty nie studiowałeś, bo na uczelniach wyższych wymaga się przynajmniej dwóch semestrów wyrobionych lektoratów oraz certyfikat z języka co najmniej na poziomie B2, oczywiście jest to warunek zaliczenia studiów. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x