Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-10 10:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś odpowie na moje pytanko?????
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2015-05-11 00:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [paparazzi - 2015-05-08 18:38:17]:
weź 3x50 euro na jedzenie + 75 euro na bus zjazdowy do Polski. jest duża szansa że pierwszy tydzień będziesz pracować a później będziesz czekać na nową pracę. może to trochę potrwać... a jak już coś dostaniesz to całkiem możliwe że będzie to robota na 1 czy 2 dni w tygodniu żeby pokryć opłaty za mieszkanie i składki na ubezpieczenia. zawsze warto mieć rezerwę na powrót do Polski.
zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-11 06:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie polecam - 2015-05-11 00:10:29]:
dzięki wielkie za informacje,wyliczyłem sobie że po drobnych wydatkacz w pl na wymianę do wymiany zostanie mi na 250e dobrze że w zeszłym roku kupiłem ciuchy do roboty to agenncja nie będzie mi kupowała bo wiadomo że o wiele więcej bym wybecalił w Uk jak robiłem przez agencję za samą kamizelkę skasowali mnie jak za zboże no i w tym roku chyba już mi sie uda wyjechać bo ostatnio miałem spore zamieszanie rodzinne typu choroba i śmierc ojca itd,piszesz ze robota może być 1-2 dni w tyg. a jak jest z robotą na widlakach bo tam właśnie jadę no jeśli długi czas nic się nie będzie pojawiało w tej branży to biorę co będzie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-11 06:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za kicha wyskoczyła przy moim wpisie że niby "nie polecam" coś musiałem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] hehe
zdjecie uzytkownika
były axell - 2015-05-13 10:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracownik
witam
dlaczego odradzasz prace w terneuzen jak przeczytałem twoją wiadomość to troszkę mnie oburzyło bo pracowałem tam troszkę i wiem co tam się dzieje a to co ty wypisałeś to jakieś bzdury co do maszyn to wiadoma sprawa aby jeździć to trzeba umieć bo to nie sztuka jest napisać że się umie ale trza się wykazać a potem mogą cię zapisać np. na bobcata a że się po tyle godzin pracuje to chyba ok bo poto się przyjechało aby mieć godziny nie wiem jak ty masz ale jak ja pracowałem to miałem tygodniowo po 49 godzin
pozdrawiam wszystkich co tam jeszcze pracują
pracowałem na taśmie również i nie zauważyłem żadnych pampersów jak to opisałeś
zdjecie uzytkownika
były axell - 2015-05-13 10:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emirates - 2015-05-08 11:41:28]:
a z tego co piszesz to nie przyjechałeś do pracy tylko poto aby krytykować w praca w tereuzen jest ok i naprawdę dużo godzin można było robić byłem zadowolony z tej tam pracy
a pewnie zapytasz dlaczego już nie pracuje
jak pewnie słyszałeś o 6 miesiącach przerwy i to mnie właśnie dopadło
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-05-14 11:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były axell - 2015-05-13 10:37:53]:
no kolego co do terneuzen to nie jest tak słodko jak piszesz praca do miłej nie należy a warunki pracy to spartańskie no i ludzie którzy tam pracują a zwłaszcza ci co po parę lat pracują są wredni bez kultury brak szacunku i poszanowania pracownika z ich strony sam wiesz jak jest było i jest tak od lat i nikt z tym nic nie robi może teraz się coś zmieni po tych 6miesiecznych przerwach i ci emeryci bezczelni już nie powrócą.Ogólni nie polecił bym tej pracy kolegom rodzinie i bliskim.Jest wiele lepszych prac i za lepsze pieniądze też już nie pracuje w herosie w porę zrezygnowałem i nie polecam
zdjecie uzytkownika
babcia - 2015-05-14 14:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Termiczne to szambo nie praca które pisze że jest ok.to albo konfident Achima albo lizodup Izy a od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na czrny język.To nie praca tylko legalny obòz dla polakòw a kordynatorka która opiekuje się herosem to chyba miała dziadka w Wehrmachcie taka z niej faszystą.
zdjecie uzytkownika
były axell - 2015-05-15 08:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [babcia - 2015-05-14 14:32:32]:
witam
co do Izy to nie mogę złego słowa powiedzieć bo jak byłeś do niej ok to ona dla ciebie też starała się być nie wiem jak to z nowymi pracownikami ale jak to ktoś określił emeryci z nami była ok
6 miesięcy to długo wiadomo
ale wracając do emerytów to ktoś musiał wprowadzać nowych jak pracowałeś to wiesz oco chodzi a bezczelni i lizodupy to nie tylko na herosie są
a co do pracy to może i są lepsze lżejsze ale niema godzin jak ci się uda przepracować 30 to już sukces bo w każdym innym zakładzie są typowi emeryci i to dla nich są godziny a ty tylko pracujesz na mieszkanie i ubezpieczenie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-15 10:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak kolego była ok jak coś potrzebowała to i umiała wieczorem zadzwonić.Ale jak już ty coś potrzebowałeś to już zapomniała.A tak na marginesie Sebastian to ty? Ja teraz pracuje w tempo tim o wiele lepsze pieniądze przy tych samych godzinach i praca bezstresowo a ludzie w pracy mili czego nie mogę powiedzieć o herosów bo tam panuje wyścig szczurów.I agencje tempo tim polecam jest ok.A axell to wiesz sam że dobrą opinią się nie cieszysz i ja osobiście nie polecam.
zdjecie uzytkownika
były axell - 2015-05-15 11:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2015-05-15 10:50:57]:
no niestety nie zgadłeś nie Sebastian a dokładnie wyścig jest
zdjecie uzytkownika
były - 2015-05-15 11:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem bo już od dwóch miesięcy pracuję dla tempo tim naprawdę dobre pieniądze i fajna praca przy 42H lepiej zapłacone jak na cbi przy 50H z drugich zmian.No tylko w baniaku nie pogrzebiesz wiesz o co chodzi he he .A ja pracuje przy prasie tne arkusze blachy na paski.Solar to ty? A jak nie to pzdr dla Solarka.
zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-16 05:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie proszę jakie są zarobki operatora wózka widłowego w Nl oczywiście bez agencji pośrednika,bez jakiegokolwiek pośrednika normalnie zatrudnionego bezpośrednio przez firmę????????dziękuję
zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-16 07:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2015-05-02 10:01:06]:
mirek powiedz mi proszę ile zarabia operator widlaka przez agencję a ile jak zatrudniony jest bezpośrednio na etacie w NL?????????????
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-05-16 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paparazzi - 2015-05-16 07:33:52]:
wózki widłowe zależy jakie ale startujesz tak od 18euro do 35euro za 1h.Bez pośrednika.
zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-16 12:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2015-05-16 10:20:11]:
dzięki za odpowiedz,ja mam kwity na czołowe bo mam też EPT ale to są wewnetrzne kiedy w Uk pracowałem więc te nie będą brane pod uwagę w Nl no chyba ze w NL też działają magazyny i hurtownie waitrose
zdjecie uzytkownika
laki - 2015-05-17 12:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Szczerze nie polecam tej agencji,malo godzin,rzucanie po zakladach wiec nie da sie odlozyc,no chyba ze ktos chce zwiedzac Holandie bo na to ma duzo czasu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Summer - 2015-05-18 13:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A był ktoś pracować na lotnisku w amsteridamie w 2013 lub 2014 roku ?
zdjecie uzytkownika
Koniu - 2015-05-18 18:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emirates - 2015-05-08 11:41:28]:
Jest ok,trzeba dawać z siebie wszystko-bedziesz dyskretnie obserwowany i jeśli nie spełniasz wymagań-nara.Nie baw się w plotki,nie stój,nie dawaj się wkręcać w gadki o szefach i wspólpracujacych-niektórzy będą cię prowokować :p rób swoje,pilnuj by nie popełniać błędów, badź miły dla innych i pracowity.Na halach jest cieplo 24/7,na początku się meczysz i pocisz-póxniej przyzwyczajasz.Nie odmawiaj nadgodzin a nawet sie o nie kulturalnie upominaj[owertime]-szybko zarobisz a plus u szefów zawsze jest okej;-).Ogolnie fajnie jest i ludzie sympatyczni-nie wiadomo kiedy czas mija.Jest lepiej niż w Walwijku bo nie ma takiej gonitwy.Kup sobie w Polsce buty robocze(ze skóry)ze stalowymi noskami-naajlepiej takie jak sandały,z wywietrznikami,w Holi Ci zaproponują axelowskie plastiki za kostke,za 30 euro w nich się nogi odparzają a pięty odpadaja.Powodzenia:-)Na początek kariery w Holandii trzeba mieć ok. 200 euro-pierwsza wypłata wpływa na Twoje konto po 2 tygodniach pracy-warto sobie otworzyć tam na miejscu prawie bezpłatne konto holenderskie(w ING lub Amro)-w porównaniu z drogimi polskimi,za które banki ściągają haracz prawie za wszystko(przelewy,wypłaty,płacenie kartą).Popros któregoś wożącego cię na lokację(mieszkanie) kierowcę by podjechał do banku w centrum miasta-zakładanie konta trwa 20 minut.
zdjecie uzytkownika
Carramba - 2015-05-18 19:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paparazzi - 2015-05-08 18:38:17]:
Jeśli nie mieszkasz na Hooge Mierde lub Lage Mierde-wszędzie masz sklepy wręcz pod nosem. 200 Euro powinno Ci wystarczyć bez stresu-pierwsza wypłata jest po 2 tygodniach pracy. O ile nie korzystasz z kofików i nie pijesz całymi dniami (bo bywają tacy). Chleb kosztuje od 1,30 do 2,50 (ten ostatni, droższy - lepszej jakości, nie gumowaty i przypomina nasz chleb), w niektórych miastach są polskie sklepy z polskimi towarami-ale drogimi-więc polecam holenderskie sieci spożywczaków Jumbo, Plus i Albert Hein. Zawsze są jakieś promocje i obniżki więc warto być czujnym i korzystać z tego. Sery, wędliny: od 1,50 za 150 gramów albo 4 euro za 400 gr w zależności od jakości i promocji. Soki 100 % -ok. 2 euro/litr,kostka roomboter(masło) 1,10 euro za 250 gramów, mleko i jogurty-do wyboru i koloru- już od 1 eu.
zdjecie uzytkownika
paparazzi - 2015-05-20 06:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Carramba - 2015-05-18 19:15:54]:
Caramba zapraszam cię na Fb piotr kaczmarczyk albo paparazzi60@wp.pl chętnie bym z tobą pogadał bo widzę że jesteś jednym z nie licznych kto udzieli jakiś informacji,za tydz.albo dwa ruszam do holandii tylko muszę dać cynk do biura,chcieli bym powiedział jak będe gotów na 101% gotów do wyjadu.Pozdrawiam i czekam cześć
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-20 10:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w axlu 5 tyg i zarobiłem tyle co nic. Do pracy rzucają mnie z miejscowości do miejscowości życie na walizkach jak bym to wiedział przed wyjazdem to nigdy nie zdecydował bym się. To jakaś wegetacja takie pieniądze po 80-140 euro tygodniowa no niema z czego odłożyć.Myślę zakończyć naszą współpracę z firmą axel bo to tylko strata czasu
zdjecie uzytkownika
ku przestrodze - 2015-05-20 14:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olek - przecież wielokrotnie pisano na forum że pracująć dla tej agencji masz małe szanse coś zarobić. Czytaj i wyciągaj wnioski. Axell to porażka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko załatfiłem przez telefon z biurem w Opolu. Panie w Opolu są bardzo miłe, Wszystko, co mniałem w umowie tak po wyjeździe też było, żadnej ściemy, w holandii zależy na jakiego koordynatora się trafi, bywają cząste pomyłki w rozliczeniach, oczywiście zawsze na korzyść firmy. Mieszkania 2-pokojowe w 5 osób, czyli w jednym pokoju 3 w drugim 2 i do tego drogie. Pszy zarobkach 8.50 euro na godzinę zostaje jakieś 4.60 na ręke, czyli więcej można zarobić w dużych miastach w Polsce bez potrzeby łamania języka. Tak to wygląda w rzeczywistości. Jeśli kto ma komornika na głowie, albo nie ma pracy to od biedy można wyjechać, ale tylko od biedy...
Pytania: czy zgadzam się ,,podpiepszać" kolegów...
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-20 16:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje kolego ale wiesz jak to jest jak nie pojedziesz i nie zobaczysz to nie uwierzysz.A przestrzegano mnie przed tym biurem AXELL teraz już wiem.Na wyjazd zapożyczyłem się i nie wiem czy uda się odrobić pożyczkę.W piątek wracam do PL a na pewno na moje miejsce już będzie następny naiwny.Koledzy nie wyjerzdzajcie przez biuro pracy AXELL bo tam się nie da zarobić pieniędzy
zdjecie uzytkownika
tommy23 - 2015-05-21 14:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy slyszal ktos o agencji pracy AP grupa? znalazlem taka oferte pracy (usunięte przez administratora) jednak nie znam agencji a czytajac co tu piszecie chcialbym sie upewnic ze agencja pracy jest OK.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Axell Polska?
Zadaj pytanie
alert