logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

Axell Employment 2016-11-07 14:48
Axell Employment : "Baren" w trakcie krótkiego testu pytamy głównie o doświadczenie zawodowe, dodatkowo zadajemy kilka pytań pomocniczych .
Zachęcam do próbowania.
2
eDIK@JO 2016-11-08 14:27
Edi : w parze wyjazdu nie polecam- jak produkcja spada to oboje zostaniecie bez pracy - najlepiej razem mieszkać i osobno pracować - dla zachowania równowagi :))
kamilwaclawik 2016-11-08 22:59
Witam:) Agencja ma dobre opinie,w sumie mam namiary na inna agencję ale chciałbym poznać ofertę Axell.Czy posiadają Państwo ofertę pracy bez jezyka,przydałby się również darmowy przewóz z PL do NL.Osoba do pracy nie pijąca,pracowita z doświadczeniem w pracy na produkcji,sklepie,wychowałem się na wsi więc praca na roli też nie jest mi obca,kasa fiskalna,praca na markecie czy magazynie... również przy sortowaniu odpadów byłbym zainteresowany,potrzebuje się porządnie odkuć od długów,być może zostać na dłużej - mam na myśli pracę dłużej niż rok.Język nie stanie mi na przeszkodzie bo łapie pojedyncze słówka więc sama nauka by się dogadywać w pracy myślę że nie potrwa długo.Jestem ambitny i zdecydowany.NIE TOLERUJE PATOLI.Proszę o kontakt

mail:
kamilwaclawik@tuta.io
Axell Employment 2016-11-09 11:51
Axell Employment : "kamilwaclawik" pierwszym etapem rekrutacji jest test weryfikujący znajomość języka angielskiego - to pierwsze i jedne z najważniejszych kryteriów .
Proponuję podszkolić znajomość języka angielskiego do poziomu średniego komunikatywnego oraz kontakt z agencją w celu weryfikacji.
Pozdrawiam serdecznie
4
adam 2016-11-21 15:01
Myślę że Ci co potrafią mówić średnio komunikatywnie to potrafią sobie sami pracę znaleźć a nie przez pośrednika TO TYLE Z MOJEJ STRONY
4
Axell Employment 2016-11-22 10:56
Axell Employment : "adam" oczywiście, osoby ze średnią znajomością języka angielskiego z łatwością znajdą zajęcie w Holandii . Dla osób szukających pracy przez pośrednika najlepszym rozwiązaniem jest wyjazd ze sprawdzoną firmą - taką jak Axell Employment. Zapraszamy do kontaktu : praca.employment@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie .
3
Cinzano 2016-11-30 09:32
Witam. Chciałem przejrzeć aktualne oferty pracy agencji Axell ale nie mam takiej możliwości bo strona nie działa tak jak dotychczas... gdzie mogę zapoznać się z bierzącymi ofertami ?
Axell Employment 2016-11-30 11:31
Axell Employment : "Cinzano" zapraszam do skorzystania z linku :
http://www.axell-employment.com/jobs.html .
Zachęcam również do polubienia naszej strony na Facebooku " Axell Holandia" gdzie na bieżąco wyświetlane są aktualne oferty oraz stawki . Pozdrawiam serdecznie
2
Jumanji 2016-12-20 11:20
DO AGENCJI PRACY AXELL NIC NIE MAM :)
....!!!!ODRADZAM PRACA W FIRMIE SODASTREAM!!!!....
stawka 9 euro na godzine czyli tygodniówka przy 40 godzinach to 214 euro !!
po odliczeniu ubezpieczenia i zakwaterowania :P
w firmie pracujacych Holendrów mozna znalesc tylko w biurze :) na produkcji obsłudze maszyn pakowaniu i magazynie pracuja tylko polacy :) ktorzy nawet nie mowia po Angielsku wiec jesli znasz jezyk odradzam ci ta firme i nie zgadzaj sie na prace w tej fabryce :) jesli jestes bardziej ambitna osoba i chcesz zarobic :)

Czesto sie zdarza ze chcą że bys pracował w tygodniu nad godziny czyli przygoduj sie na prace po 11 godzin (od 7 do 18 :P wiec na osrodku wypoczynkowy jestes przed godzina 19) stojac w miejscu czasem od poniedziałku do piatku jesli firma ma duzo zamowien i placa za to 125% czyli oszczednosci bo za sobote musieli by ci zaplacic 150% i nie zgadzaj sie na prace w niedziele bo placa 150% a nie 200% ze bys sie nie zdziwil na pasku :) nad godziny sa placone dopiero po 40 godzinie wiec jesli bedziesz pracował np. w tygodniu 3 dni po 11 godzin zapomnij ze dostaniesz zaplacone za nad godziny bo nie masz przekroczonych 40 godzin wiec za wszystkie godziny zaplaca ci 9 euro :)
SA 2 PRZERWY PO 15 MIN KTORE LECA JAK WODA NIE ODCZUJESZ TEGO ZE NAWET MASZ PRZERWE :)
wiec jesli palisz masz do wyboru albo cos zjesc albo zapalic ja na szczescie nie pale wiec mogłem usiasc na chwile :P bo tak jak pisałem to przez cały czas stoisz w miejscu wiec kolana bola....

Do pracy wozi cie pracownik busikiem z rana i spowrotem :) jesli chodzi o sklep to w tygodniu jest busis sprzed osrodka o godzinie 11 i 19 a w soboty i niedziele o godzinie 11 i 17 :) lecz jest to wyjazd do sklepu Jumbo oraz EMTE zapomnij zze pojedziesz do LIDLA albo ALDIKA bo te sklepy sa tansze :) czasem po drodze po pracy kierowca podjezdzał do Alberta lecz ten sklep jest brdzo drogi :) odradzam zakupu praduktów miesnych sa bardzo bardzo drogie w Jumbo za miesa mniej człowiek zaplaci.....

Team Lider pan "K" cwaniaczek a Team Lider pan "M" normalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spokojny gosc :)
maja dziwne podejscie bo byłem swiadkiem ze ludzi dobrze pracujacy zjezdzajacy na urlop nie wrucili juz do pracy a kierownictwo wciskało jakies kłamstwa o klutni pracowników hehe. Zazwyczaj mowi o tym szef czy kierownik nie wiem jak to tego pana nazwac ale łysy z magazynu WAL :) i czasem straszono tez ludz ze jak nie zostanom nad godzin to moga jutro juz nie przychodzic wiec MOBINGU tez nie brakuje w tej firmie mozesz dobrze pracowac ale jak im cos nie bedzie pasowalo i nie bedziesz sie zgadzał na ich warunki moga cie wymienic na nowszy model :) bo tam jestes tylko sztuka (pisze o dzialu WAL).
UWAGA na pracowniczke pania "U" jest bardzo nadgorliwa jesli chodzi o prace :) atmosfera miedzy pracownikami OK wiadomo moze sie zmienic zalezy jacy ludzie przyjda pracowac :)

Lokalizacja Mieszkaniowa znajduje sie w miejscowosci Hoge Mierde czyli na wsi w Lesie :) wiec jesli chcesz wybrac na siłownie ZAPOMNIJ !! chyba ze masz swoje auto :) domki sa ok sa nowsze i starsze pokoje sa 1 i 2 osobowe. Zalezy na jakich ludzi trafisz ja akurat trafiłem na takich co sprzatali po sobie nie było spinki miedzy nami nie trafiłem na pijaków i na cpunów :) ale słyszałem o imprezowych domkach....
Do najbliższego przystanku autobusowego musisz isc 30 minut na piechote w niedziele ten autobus nie kursuje wiec jesli sie gdziesz wybierasz w sobote (autobus kursuje tylko do godziny 20) na impreze albo wycieczke przygotuj sie na spacer ktory w niedziele bedzie mniej wiecej trfał 1 godzine i 20 minut :)

INTERNET JEST BARDZO SŁABY :) kazdy ma inny login i hasło ale łacze jest dla kazdego z tego samego połaczenia.... dziala tylko Messenger a jesli chcesz z kims porozmawiac na Skype zapomnij :) chyba ze jest to noc gdzie ludzie spi albo z rana około godziny 5 rano :) jest KABLOWKA w domku :)
1
Jumanji 2016-12-20 11:29
To dlaczego w Gliwicach mowia ze nie ma mozliwisci wyjazdu w parach ??
Axell Employment 2016-12-21 15:17
Axell Employment : Jumanij, dziękujemy za obszerny komentarz dotyczący warunków pracy w Soda Stream .
W trosce o bezpieczeństwo oraz komfort nowo zatrudnionych pracowników firma Soda Stream przesyła informator dotyczący godzin pracy , przerw , osób kontaktowych , wynagrodzenia oraz pozostałych ważnych informacji , z którymi pracownik zobowiązany jest zapoznać się przed rozpoczęciem pracy .

Warunki zatrudnienia różnią się w zależności od miejsca pracy ( firmy ) , dlatego też zapoznanie się z obowiązującymi zasadami ułatwia pracownikowi wdrożenie się do nowych zasad obowiązujących na nowym stanowisku i w nowym zakładzie pracy.

Cieszy nas fakt, że był Pan bardzo zadowolony z warunków mieszkaniowych oraz miłych i dbających o porządek współlokatorów.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Pańskiej dyspozycji pod numerem telefonu
w Polsce 0048 32 337 50 20 oraz Holandii 0031 13 507 5440

Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-12-21 15:59
Axell Employment : Jumanij ,aktualnie nie dysponujemy ofertami wspólnej pracy oraz zakwaterowania dla par.
Zapraszam do skorzystania z linku : http://www.axell-employment.com/jobs.html .
Zachęcam również do polubienia naszej strony na Facebooku " Axell Holandia" aby na bieżąco śledzić aktualne oferty . Pozdrawiamy serdecznie
2
Wojas 2016-12-22 08:37
jak nie ma roboty w sodzie? my dylamy po 9 a nawet 11 godzin z sobotami, ten @jumanij to jakiś lewy musi być i nigdzie go nie chcą- chłopie ogarnij się i za robotę bierz! bo jest! na Hoge internet w kratkę raz śmiga raz kapa ale ludzie normalni }} ja mówisz, jest dobrze
siłka daleko ale teren do joggingu IDEALNY! i nic nie kosztuje !!
Baw się chłopie , dobrego dnia
2
oszukany przez Axell 2017-01-04 01:27
Ludzie ostrzegam was - broń boże nie jedźcie z Axell do pracy , oszczędzicie czas i nerwy , to co mówią w biurze w Polsce nie ma nic wspólnego z tym co się zastanie na miejscu w Holandii lokalizacja w "hotelu" w Haps to istny cyrk . Mieszka tu dużo patologii, awantury i pijaństwo w nocy , jeden facet biegał z nożem, krzyczał i kopał po drzwiach . Hausmajster nad niczym nie panuje , bo się boi i większość czasu siedzi zamknięty u siebie w pokoju. Być może inni mają więcej szczęścia , ale nigdy nie jedźcie na hotel do Haps !!!!
4
Beata 2017-01-04 12:25
Witam jestem zainteresowana pracą w miejscowości best w holandi proszę o pomoc.
Axell Employment 2017-01-05 22:27
Axell Employment : " oszukany przez Axell " .
Szanowny Panie / Pani , agencja Axell jako pracodawca oferuje dobre oraz stabilne warunki zatrudnienia oraz zamieszkania .
Lokacje mieszkaniowe są na bieżąco monitorowane oraz utrzymywane w dobrej kondycji .
W celu zgłoszenia oraz wyjaśnienia wszelkich uwag związanych z lokacją mieszkaniową zapraszamy do kontakt z naszym biurem w Tilburgu .
Adres: J. Asselbergsweg 70, 5026 RR Tilburg, Holandia Telefon: +31 13 507 5440
Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2017-01-05 22:32
Axell Employment : " Beata " zapraszamy do przesłania aktualnego cv na adres : praca.employment@axell.pl .
Pozdrawiamy serdecznie
2
krzyś 2017-01-08 19:05
krzysiek
jak mi towarzycho nie siadło, to sam sobie pokój wynająłem - warto pomyśleć:)
wiadomo, różni się trafiają na mieszkaniach , jedni z domu uciekają do Holandii bo się nie mogą strawić ani razem żyć , najlepiej się ogarnąć i sobie pokój wynająć, dla chcącego nic trudnego :)
1
Daria 2017-01-09 09:08
Witam. Czy Axell ma jakieś oferty pracy dla kobiet? Czy posiadanie prawa jazdy jest niezbędnym kryterium by podjąć pracę przez tą agencję?
Axell Employment 2017-01-10 13:50
Axell Employment : zapraszam do przeglądania aktualnych ofert na stronie :
http://axell-employment.com/jobs.html
Przeważająca większość ofert pracy wymaga znajomości języka angielskiego oraz prawa jazdy
Pozdrawiam serdecznie
2
Krzysiek 2017-01-12 10:26
Krzysiek : ej, ale o co wogule chodzi? z firmą robie ponad 2 lata, hajs na czas, robota jest - rękawy zakasać i do roboty - potem na saksy heheheh
Sie ma ! a w niedzielę orkiestra gra w polandii - grosza nie żałujcie ! z € wyskakujcie !!!
dobrego dnia
2
Tomcio 2017-01-17 21:54
Nad tym flex sie głowie,kumple z bloku pojechali miesiąc temu,średnio po 40godzin w tygodniu pracują,a nawet jak mniej to i tak 2.5stowki w euro wychodzą .dobre na start! Najlepsze,ze domek maja fajny,ciepło i czysto Gdzie CV słać? Prawko i angielski ok:))
1
Axell Employment 2017-01-18 08:47
Axell Employment: "Tomcio" zapraszamy do przesłania cv : praca.employment@axell.pl
Aktualne oferty : http://axell-employment.com/jobs.html
Pozdrawiamy serdecznie
1
Spriner 2017-01-23 17:48
Super agencja polecam wyjazd z nimi, wszystko jest ok.
1
Axell Employment 2017-01-24 14:45
Axell Employment : "Sprinter" dziękujemy za słowa uznania .

Agencja Axell to sprawdzony, rzetelny oraz solidny pracodawca .
Zapraszamy do aplikowania na oferty produkcyjne, magazynowe oraz techniczne .
Cv : praca.employment@axell.pl
Nasze biura czynne są w godzinach 9.00 - 17.00 od poniedziałku do piątku
Adresy biur :

Axell Holandia Sp. z o.o.
44-100 Gliwice
ul. Zwycięstwa 49
tel. 32 337 50 20
Oferty produkcyjno – magazynowe :606 803 900
Oferty produkcyjno – magazynowe: 606 828 900
Oferty produkcyjno – magazynowe: 882 060 764
Oferty techniczne: 662 013 623
Skype : axell.gliwice

Axell Holandia Sp. z o.o.
45 – 053 Opole
#Ul. Żeromskiego 4/2 - #nowy adres biura !
tel. 77 453 65 77
Oferty produkcyjno – magazynowe / techniczne :
608 392 400
Oferty techniczne : 606 835 700
Skype: axell.opole
axell.opole1

Axell Holandia Sp. z o.o.
64-300 Nowy Tomyśl
Ul. Kolejowa 42
Oferty produkcyjno – magazynowe : 608 391 891
Skype: axellnowytomysl

Axell Holandia Sp. z o.o.
85-037 Bydgoszcz
Ul. Sienkiewicza 17
tel. 52 38 56 347
Oferty produkcyjno – magazynowe : 784 391 980
Oferty produkcyjno – magazynowe : 668 129 123
Skype: axell.bydgoszcz

Życzymy miłego dnia !
2
Ania 2017-01-24 17:45
Witam mam pytanie czy wszystkie oferty przez agencję axell mają warunek że trzeba mieć prawo jazdy koniecznie.Czy są oferty np.tylko że znajomość języka angielskiego.
Axell Employment 2017-01-25 11:08
Axell Employment : Paniu Aniu, zdecydowana większość ofert wymaga posiadania czynnego prawa jazdy, aczkolwiek zdarzają się oferty , gdzie transport organizowany jest dla większej grupy - w zależności od zapotrzebowania .
Zapraszam do aplikowania : praca.employment@axell.pl
Pozdrawiam serdecznie
2
ex Axell 2017-01-27 15:33
Praca w Axell w Holandii nie ma nic wspólnego z tym co mówią panie w biuarach w Polsce , nie ma wystarczającej ilości pracy dla osób na miejscu , a firma ściąga non stop nowych ludzi z Polski żeby oppłacić domki i na tym zarabia.
Za tydzień pracy (32 godziny) zarobiłem 170 euro , zdecydowanie odradzam, a na pozytywne opinie nie zwaracajcie uwagi, w większości są pisane przez osoby opłacone przez biuro
3
Brylant 2017-01-31 10:04
Właśnie takie osoby jak ex Axel piszą swoje złośliwe opinie, gdyż już nie pracują. W dobrej firmie nie wytrzymują słabi ale nie zabronisz pisać o firmie rzeczy dobre!!
2
KRIS 2017-01-31 10:16
ten ex Axell to palant , znam gościa wylatuje z każdej firmy po miesiącu, dwóch , nikt go nigdzie nie zaakceptował i nigdzie nie zagrzał miejsca- żal mi takich biednych ludzi , którzy grzeją się tylko przy ognisku z własnych skarg- ŻAL PL !!!!!
2
Basia B. 2017-01-31 11:00
ha! ten to jest jak moja ciotka z gór :)))))) kupi pralkę i narzeka, kupi bułki narzeka, na kawę ja zaproża-źle, kiedyś pracowała na zakładach garbarskich to skóry były złe, ludzie źli ,pieniądze nie takie, wszystko źle...
o tej agencji pisze, ze 17 lat jest na rynku - czyli wnioski całkiem łatwe- dobrzy są!
2
jan12w 2017-01-31 16:08
Jak tam jest ok czy nie? Pracował ktoś jako tzw skoczek?
Darek Tomaszewski 2017-02-02 13:19
na skoczku to jest robota nie dla każdego - tylko dla tych co chcą się szybko sprawdzić w rożnych firmach - to jest tak, że chwile się jest na taśmie, chwile się materace niszczy, chwile na magazynie - ja tak miałem , w sumie 4 zakłady przez 4 tygodnie, i dużo i nie , wiem już ze wole produkcje, bo po magazynie trzeba biegać
Jak ktoś się chce sprawdzić to warto, jak nie to nie , gorzej jak sie pójdzie na 1 zakład i sie nie spodoba , nie ma odwortu, albo sie męczyc albo zrezygnowac , no każdy musi wybrac
3
ZAINTERESOWANY 2017-02-03 00:10
Witam, czy Axell ma ograniczenia wiekowe? Tzn. do jakiego wieku są przyjmowane osoby do pracy.
Axell Employment 2017-02-03 16:36

Axell Employment : Ex Axell, dziękujemy za komentarz.
Rekruterzy agecji Axell przedstawiają Państwu opis pracy, wymagania oraz warunki proponowane przez holenderskich pracodawców .
W razie niezgodności dotyczących przedstawianych ofert zapraszamy do kontaktu z biurem , które potwierdziło Państwa do konkretnej oferty .

Jednocześnie pragnę poinformować, iż na stronie GoWork przedstawiciel Axell Employment wyłącznie odpowiada na Państwa zapytania oraz komentarze .

Życzę miłego dnia oraz zapraszam do aplikowania na nasze oferty , nasz adres e-mail : praca.employment@axell.pl
1
Axell Employment 2017-02-03 16:39
Axell Employment : "Brylant" dziękujemy za pozytywny komentarz i zapraszamy do aplikowania na nasze oferty ; e-mail : praca.emplyment@axell.pl

Miłego dnia !
1
Axell Employment 2017-02-03 16:49
Axell Employment: "jan12w" oferta flexible worker znana również pod nazwą " skoczek" to propozycja dla kandydatów z aktywnym prawem jazdy, znajomością j.angielskiego na poziomie średnim komunikatywnym oraz z doświadczeniem produkcyjno - magazynowym .

Wielu kandydatów chciałoby poznać / zdobyć cenne doświadczenie zawodowe w możliwie najkrótszym czasie i wybrać opcję, która najbardziej im odpowiada .

Opcja flexible worker to głównie krótkoterminowe prace na projektach w firmach produkcyjnych, logistycznych , czasami również jako asystent lub pomocnik przy praca technicznych .

Ofertę flexible worker wybierają osoby zdeterminowane oraz nastawione na sukces oraz rozwój kariery zawodowej .

Polecamy !


2
Axell Employment 2017-02-06 10:45
Axell Employment : "ZAINTERESOWANY" aktualnie realizujemy oferty dla kandydatów od 23 roku życia, ze znajomością j.angielskiego , prawem jazdy oraz doświadczeniem produkcyjno - magazynowym lub technicznym .
Oferty nie są ograniczone wiekowo .

Zapraszam do aplikowania : praca.employment@axell.pl
1
Nowy chetny 2017-02-07 19:05
Fajna firma, podoba mi się,że śledzą wpisy i zapraszają ludzi do pracy.
1
Axell Employment 2017-02-08 12:19
Axell Employment : "Nowy chętny" dziękujemy za miły komentarz i zapraszamy do aplikowania : praca.employment@axell.pl Dobrego dnia !
1
Matti26 2017-02-11 03:13
Pracowałem krótki okres przez Axella i nie mogę pozbyć się wrażenia, że naszym rodakom brakuje odrobiny zaradności po przybyciu na miejsce. Pierwsze co robicie w czasie wolnym, to bierzecie cztery litery w troki i roznosicie CV po holenderskich agencjach pracy, które macie w pobliżu. Nie trzeba być poliglotą w rozmowie z holenderskim pośrednikiem, a pracy pełno i warunki proponowane przez holenderskie agencje, to po prostu przepaść w porównaniu z polskimi pośrednikami. Za te pieniądze, które pobiera Axell za tzw. lokum(niestety w większości to meliny i zbiorowiska patologii z wszystkich stron naszego pięknego kraju), spokojnie wynajmiecie sobie z kolegą/koleżanką schludny pokój w Holendra w nieporównywalnie lepszym standardzie.
Marek 2017-02-13 12:26
Wez pod uwage to ,ze u Holendia:

-Umowa na mieszkanie zawierana jest na rok czasu
-Masz na glowie rachunki za wszystko, smieci, gaz, prad, wode, podatek od nieruchomosci itp.
- Sam musisz sie ubezpieczyc i nie kosztuje to 20 euro tydzien, jak przez ubezpieczenie grupowe w "polskiej" agencji.
- Sam musisz zadbac o transport do pracy, jesli masz auto, musisz placic wysoki podatek drogowy. Jak Ci sie zepsuje, zaplacisz.
- Nie masz opieki Polskiego koordynatora, co dla wiekszosci osob z srednia znajomoscia jezyka, bedzie stanowilo problem , jesli chodzi o bardziej zaawansowane problemy.

Wcale tak kolorowo to nie wyglada. Agencja to agencja, praca moze sie skonczyc w kazdym dniu tygodnia, bez wypowiedzenia. Jesli cos soba reprezentujesz-mozesz otrzymac w firmie kontrakt, wtedy to jest jakas stabilizacja, a nie cale zycie na fazie a! Ale nie, to nie zwykla faza a, to faza a w holenderskim biurze. Nie osmieszaj sie.
2
Axell Employment 2017-02-14 09:01
Axell Employment : "Marek" dziękujemy za szczegółowy oraz wnikliwy komentarz .

Osoby zainteresowane podjęciem pracy przez naszą agencję zapraszamy do kontaktu :
Cv : praca.employment@axell.pl
(oferty produkcyjne, magazynowe oraz techniczne )
Nasze biura czynne są w godzinach 9.00 - 17.00 od poniedziałku do piątku
Adresy :

Axell Holandia Sp. z o.o.
44-100 Gliwice
ul. Zwycięstwa 49
tel. 32 337 50 20
Oferty produkcyjno – magazynowe :606 803 900
Oferty produkcyjno – magazynowe: 606 828 900
Oferty produkcyjno – magazynowe: 882 060 764
Oferty techniczne: 662 013 623
Skype : axell.gliwice

Axell Holandia Sp. z o.o.
45 – 053 Opole
#Ul. Żeromskiego 4/2 - #nowy adres biura !
tel. 77 453 65 77
Oferty produkcyjno – magazynowe / techniczne :
608 392 400
Oferty techniczne : 606 835 700
Skype: axell.opole
axell.opole1

Axell Holandia Sp. z o.o.
64-300 Nowy Tomyśl
Ul. Kolejowa 42
Oferty produkcyjno – magazynowe : 608 391 891
Skype: axellnowytomysl

Axell Holandia Sp. z o.o.
85-037 Bydgoszcz
Ul. Sienkiewicza 17
tel. 52 38 56 347
Oferty produkcyjno – magazynowe : 784 391 980
Oferty produkcyjno – magazynowe : 668 129 123
Skype: axell.bydgoszcz

Życzymy miłego dnia !
1
Kasia 2017-02-14 11:57
Kasia , dokładnie Marku, psioczą ludzie na agencję a nie podają rzeczywistych kosztów utrzymania
( rachunki za mieszkanie, media, utrzymanie samochodu i cała reszta - naprawy na przykład, "trudni holenderscy sąsiedzi- na przykład) .
Wszystko zależy od sytuacji - jeśli nie che się zobowiązań - a większość nie chce , to praca i mieszkanie z agencji jest najtańszą i najwygodniejszą opcją .
Jeśli ktoś zostaje na dłużej i zna już warunki , czuje się swobodnie to wręcz powinien wynająć coś samodzielnie i poszukać lepszej pracy - aczkolwiek są tacy, którzy za nic nie zamieniliby wygody mieszkania na mieszkaniu z agencji- trzeba się tylko ogarnąć .
1
adam 123 2017-02-14 20:29
Pytanie do przedstawiciela firmy axell. Jak jest u Państwa z placami za wakacyjne i inne dodatki wiadome związane w holandii? Minimalna stawka przy wieku 23+ to ponad 1500 € przy opłatach ok nie całe 100 € tyg dla agencji (ubezpieczenie + zakweterowanie koszty wyliczone po rozmowie z Państwa przedstawicielem ) hmm czyli na miesiąc ok 400 € gwarant u Państwa który ma przyciągnąć pracowników to 245€ . Well ... skąd takie wyliczenia? Prosze o odp na moje pytania nie zapominając objaśnia nam procedury wypłacania wszelakich dodatkow (kto poczytal o placach w holandii wie o co chodzi urlopowki itp ) dodam iż suma 1500 euro to brutto na czysto ok 1400 (15 +15 +15+15 =60 plus te 40 w sumie więcej ale niech będzie co zaokraglilem z ubezpieczenia + zakweterowanie.
Spinka 2017-02-15 15:21
Axell jest dobrą agencją, osoby którą chcą lub musza pracować za granicą mogą spokojnie wyjechać bo ktoś załatwił wszystkie formalności. Nie wszyscy są tacy zaradni żeby samemu na obcym terenie organizować wszystko.
1
Axell Employment 2017-02-20 16:42
Axell Employment: Kasiu, dziękujemy za rzeczowe i klarowne podejście do tematu pracy i życia w Holandii .

Agencja Axell to sprawdzony i rzetelny pracodawca , któremu zaufało tysiące pracowników .

Zapraszamy do aplikowania na aktualne oferty , adres e-mail : praca.employment@axell.pl

Życzymy miłego dnia!
1
Axell Employment 2017-02-20 16:46
Axell Employment: "Spinka" dziękujemy za pozytywny komentarz i zapraszamy do aplikowania na nasze oferty : praca.employment@axell.pl

Aktualne oferty oraz formularz aplikacyjny : http://axell-employment.com/jobs.html

Dobrego dnia !
1
Karol 2017-02-22 08:11
Mam miłe wspomnienia ze współpracy z Axell i polecam.
1
Axell Employment 2017-02-22 11:30
Axell Employment : "Karol" dziękujemy za miły komentarz .
Agencja Axell dokłada wszelkich starań aby sprostać oczekiwaniom pracowników.
Każda pozytywna uwaga, wzmianka oraz wskazówka jest dla nas oraz - co najważniejsze - dla kandydatów śledzących nasze oferty pracy w Holandii niezwykle cenną informacją zwrotną .

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie

ps. kontakt / cv : praca.employment@axell.pl
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska