logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

Axell Employment 2016-10-05 13:46:11
Axell Employment : "Saelena " zapraszamy do kontaktu z naszą agencją .
Oferta przy rozładunku opon nie jest już aktualna ; aktualnie dysponujemy propozycjami prostych prac produkcyjnych - pakowanie towarów, skanowanie, przygotowywanie do wysyłki.
Jeśli zna Pani język angielski na poziomie dobrym komunikatywnym z pewnością będziemy w stanie znaleźć ciekawą ofertę . Pozdrawiamy serdecznie , nasz e-mail : praca@axell.pl
3
Axell Employment 2016-10-05 20:47:29
Axell Employment: "Ciekawy" zachęcamy do aplikowania na ofertę , adres e-mail: praca@axell.pl;praca polega na wykładaniu wybranych towarów na półki. Wcześniejsze doświadczenie mile widziane.
Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-07 15:50:15
Axell Employment: " Konksta" dziękujemy za pozytywną opinię .
Kliknięcie na link umożliwi przejście do strony Axell z aktualnymi ogłoszeniami :
http://www.axell.pl/nl/index.php?go=1954
Życzymy powodzenia !
3
Axell Employment 2016-10-07 21:55:34
Axell Emplyment: "rf" zapraszamy do aplikowania przez stronę : www.axell.pl lub o przesłanie cv bezpośrednio na adres email : praca@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-09 21:13:01
Axell Employment : "Jako" zapraszamy do naszych biur w Gliwicach, Opolu, Bydgoszczy, Skierniewicach
i Nowym Tomyślu ,adresy na www.axell.pl .
Możliwa jest również rejestracja Skype i rozmowa " na żywo" z naszymi rekruterkami.
Zapraszamy do kontaktu ( adres e-mail :praca@axell.pl) .Miłego wieczoru
3
Axell Employment 2016-10-09 21:27:17
Axell Employment : "wertt" przyjacielskie stosunki oraz dobra atmosfera w pracy buduje silną motywację i jest niezbędna do rozwoju zawodowego .
Celem agencji Axell jest rozpoznanie oraz rozwijanie potencjału pracowników.
Oferta " flexible worker" to doskonała opcja dla osób planujących większe lub mniejsze zmiany w karierze zawodowej .
W ciągu zaledwie 4 tygodni okresu próbnego mają szansę popracować dla kilku firm i stwierdzić jaki rodzaj pracy najbardziej im odpowiada - jedyne kryterium to znajomość języka angielskiego na poziomie średnim komunikatywnym oraz prawo jazdy.
Zapraszamy do aplikowania : praca@axell.pl
3
W@ 2016-10-09 21:33:38
Wojtek@
Przeczytałem forum , wszedłem na stronkę i jeszcze FB- genialna agencja! nie mają sobie równych - tu się o LUDZI DBA!!
2
Tobek 2016-10-09 21:37:14
jak dbają to pojadę! i dam z siebie wszystko
3
Axell Employment 2016-10-11 14:06:01
Axell Employment : "strażak" dziękujemy za miły komentarz i zapraszamy do aplikowania na nasze oferty : praca@axell.pl .Pozdrawiamy serdecznie
3
Natalia 2016-10-11 14:28:50
Witam, czy możliwy jest wyjazd w grupie tak? Czy są oferty dla grupy 4osobowej? 3 chłopaków i jedna dziewczyna :) pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Axell Employment 2016-10-12 13:23:20
Axell Employment : Pani Natalio , aktualne oferty pracy znajdzie Pani na stronie www.axell.pl w zakładce
"oferty pracy w Holandii " link: http://www.axell.pl/nl/index.php?go=1954 ;
zapraszam również do polubienia naszej strony "Axell Holandia " na Facebooku - to zdecydowanie najszybszy i najskuteczniejszy sposób śledzenia aktualnych ofert . Pozdrawiam serdecznie
3
Axell Employment 2016-10-12 22:08:16
Axell Employment : " Spot " dziękujemy za miły komentarz .
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony : www.axell.pl ( zakładka praca tymczasowa) .
Aktualne oferty znajdą Państwo również na stronie Facebooka pod nazwą " Axell Polska" , zachęcamy do polubienia oraz dzielenia się ("share " with friends ) naszymi ofertami ze znajomymi poszukującymi zatrudnienia .Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2016-10-13 12:47:07
Axell Employment : "Jarek" w naszej ofercie znajdują sie głównie prace magazynowe ,produkcyjne oraz techniczne ( dla specjalistów ) . Nie posiadamy ofert w szklarniach lub przy zbiorach .
Zachęcamy do odwiedzenia strony : www.axell.pl - zakładka " Oferty pracy w Holandii "
Pozdrawiamy serdecznie
2
Krzysztof 2016-10-14 10:40:47
Jestem zainteresowany wyjazdem do Holandii, ale przed podjęciem decyzji, pytanie do wszystkich chociażby z minimalnym doświadczeniem odnośnie wyjazdow: ile pieniędzy trzeba mieć na początek, czym zazwyczaj się zajmowaliscie? Jaj wygląda kwestia zakwaterowania, warunki? Pieniądze są wyplacane raz na miesiąc? I kwestia podstawowa, w jakich miastach jesteście oraz jak wygląda u Was znajomość angielskiego, odnośnie dogadywania się, wszystko rozumiecie? Czy można liczyć na pomoc polskich koordynatorow i ILE PIENIEDZY NA ,,START". Z pewnością każdy z Was przed wyjazdem zadawał sobie takie pytania. I pytanie do osób z firmy: z jakich miast jest wyjazd do Holandii, jakie trzeba ponieść z tym koszty, ile kosztuje wyjazd, zakwaterowanie? Będę wdzięczny za odpowiedź na te pytania, jeżeli ktoś ma zamiar wyjechać w najbliższych dniach, tygodniach podaje mail do siebie: krzysztof7721@wp.pl lub gg: 39415403 jeżeli ktoś jeszcze tego używa, pozdrawiam. O sobie: rocznik 92, dogadam się z każdym kto tego chce :)
Axell Employment 2016-10-14 20:58:03
Axell Employment : "Krzysztof" jeśli poszukujesz profesjonalnej porady zapraszamy do kontaktu z naszymi biurami :
Gliwice ul. Zwycięstwa 49 tel. 32 337 50 20
Opole ul. Reymonta 16 tel. 77 453 65 77
Bydgoszcz Ul. Sienkiewicza 17 tel. 52 38 56 347
Nowy Tomyśl Ul. Kolejowa 42 tel .0048 608 391 891

możesz również przesłać swoje cv : praca@axell.pl - oddzwonimy i odpowiemy na wszystkie pytania
Pozdrawiamy serdecznie

2
Wojas 2016-10-14 21:12:49
Cześć Krzysiek, tu Wojtek, dzwoń chłopie- firma full profeska ! tak mi wszystko wyklarowali i jeszcze listę dali co i jak, że się czułem jakbym z aniołem stróżem jechał hehehe .Ogólnie € sto wystarczy na 2 tygodnie na jedzenie , bo potem już płacą ( ja mam przelewy w poniedziałki - ale konto musisz mieć w €- na siebie załóż koniecznie - takie przepisy ) . Jestem na tej ofercie z FB- flex sie nazywa, angielski mam po rozmowie średni - B1 mi wpisali, zdarza mi się nie rozumieć ale koordynatorzy są i zawsze trzeba dopytać , żeby plamy nie dać. Biuro jest w Tilburgu, ja pracowałem różnie- Eindhoven, Best, Rijen- dojazd do zakładów wliczony w czynsz , więc nie ma się co martwic- najlepiej jak prawko masz, to jedziesz sam , albo kogoś po drodze zabierasz . Dasz rade@ Powodzenia!
Axell Employment 2016-10-16 21:52:23
Axell Employment : " za mnie" trudno jednoznacznie odpowiedzieć na pytanie o zarobkach , jeśli Twoja znajomość j.angielskiego jest na poziomie średnim komunikatywnym , jesteś aktywnym kierowcą oraz posiadasz doświadczenie produkcyjne / logistyczne to zapraszamy do aplikowania na ofertę " flexibe worker" gdzie gwarantowane wynagrodzenie to € 275,00 na tydzień na rękę ( po zapłaceniu mieszkania i ubezpieczenia ) , jeśli jesteś specjalistą branży technicznej - kwota wynagrodzenia znacznie się różni i jest omawiana indywidualnie , z uwzględnieniem wcześniejszego doświadczenia .
Zapraszamy do aplikowania : praca@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2016-10-19 09:42:46
Axell Employment: "Jm" zapraszamy do kontaktu, zapewniamy szkolenie. Życzymy powodzenia !
2
Basia 2016-10-20 14:18:33
Już można wysyłać cv na lotnisko - NARESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPERAŚNA PRACA, FAJNI LUDZIE, DOBRY HAJS I EXTRA LOKACJA yuppppiiii !!!!!
2
Axell Employment 2016-10-24 10:29:42
Axell Employment : Poszukujemy osób zainteresowanych pracą na lotnisku Schiphol koło Amsterdamu w Holandii.
Ponieważ lotnisko jest obszarem będącym równocześnie granicą Królestwa Niderlandów, kandydatów obejmuje specjalna procedura sprawdzania niekaralności przez Holenderską Straż Graniczną. Proces ten trwa ok 5-6 miesięcy, dlatego rozpoczęcie pracy jest przewidziane na wakacje 2016, ale już teraz prowadzimy proces rekrut...acji.
Praca polega na czyszczeniu samolotów, terminalów, wc lub ewentualnie załadunku bagaży.
Wymagany bardzo dobry język angielski oraz niekaralność.

Praca na okres wakacji 2016

Na CV, nie tylko uczniów i studentów, czekamy w biurach Axell w Polsce, poprzez e-mail: praca@axell.pl lub poprzez formularz zgłoszeniowy

Pozdrawiamy serdecznie
2
Cinzano 2016-10-27 18:39:35
Witam. Jestem zainteresowany podjęciem pracy za pośrednictwem agencji Axell w najbliższym czasie, najchętniej na dłuższy okres czasu ( jestem dyspozycyjny również w okresie Świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocnych). Czy jest teraz szansa na znalezienie jakiejś ciekawej oferty pracy za pośrednictwem tej agencji ? Interesuje mnie praca np. na produkcji. Nie jestem zainteresowany podjęciem pracy jako pracownik wielu zakładów (tzw. flex, skoczek). Pozdrawiam
2
Axell Employment 2016-10-31 10:08:46
Axell Employment : " Cinzano " zachęcamy do przesłania cv na adres : praca@axell.pl , wszystkie oferty znajdują się na stronie : www.axell.pl ( zakładka Oferty Pracy w Holandii) .Pozdrawiamy serdecznie
2
kasiakasia 2016-11-02 00:24:52
chciałabym wyjechać z narzeczonym na kilka miesięcy uzbierac na wesele i inne wydatki, czy jest opcja pracy w jednej firmie? dziekuję za informację :)
Axell Employment 2016-11-03 08:45:08
Axell Employment : "kasia" nasze aktualne oferty znajdziesz na stronie www.axell.pl oraz na Facebook'u- po nazwą : " Axell Holandia Sp. z o.o" , zachęcam również do kontaktu z naszymi oddziałami w Polsce :
Gliwice ul. Zwycięstwa 49 tel. 32 337 50 20
Opole ul. Reymonta 16 tel. 77 453 65 77
Bydgoszcz Ul. Sienkiewicza 17 tel. 52 38 56 347
Nowy Tomyśl Ul. Kolejowa 42 tel .0048 608 391 891
Powodzenia!
2
holandia 2016-11-06 12:42:58
Witam, chciałabym się dowiedzieć jak to wygląda kiedy się jedzie w parze? Czy pracujemy i mieszkamy razem czy tylko jedno z tych? Jakie są warunki mieszkań?
4u 2016-11-06 20:54:35
czy zatrudniani są tylko ci ktorzy znaja angielski bardzo dobrze ?
Baren 2016-11-07 12:04:39
Witam.
Jak to jest z tym angielskim?
Bo każdy inaczej sobie tłumaczy komunikatywną znajomość ang
Axell Employment 2016-11-07 14:28:01
Axell Employment : "holandia" sporadycznie pojawiają się u nas oferty dla par .
Zapewniamy wspólne mieszkanie , praca jest na różne zmiany , może też być dla innego pracodawcy .
Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2016-11-07 14:32:28
Axell Employment : "4u " znajomość języka na poziomie średnim komunikatywnym w zupełności wystarczy . Zapraszamy do aplikowania : praca.emplyment@axell.pl
2
Axell Employment 2016-11-07 14:48:12
Axell Employment : "Baren" w trakcie krótkiego testu pytamy głównie o doświadczenie zawodowe, dodatkowo zadajemy kilka pytań pomocniczych .
Zachęcam do próbowania.
2
eDIK@JO 2016-11-08 14:27:10
Edi : w parze wyjazdu nie polecam- jak produkcja spada to oboje zostaniecie bez pracy - najlepiej razem mieszkać i osobno pracować - dla zachowania równowagi :))
kamilwaclawik 2016-11-08 22:59:20
Witam:) Agencja ma dobre opinie,w sumie mam namiary na inna agencję ale chciałbym poznać ofertę Axell.Czy posiadają Państwo ofertę pracy bez jezyka,przydałby się również darmowy przewóz z PL do NL.Osoba do pracy nie pijąca,pracowita z doświadczeniem w pracy na produkcji,sklepie,wychowałem się na wsi więc praca na roli też nie jest mi obca,kasa fiskalna,praca na markecie czy magazynie... również przy sortowaniu odpadów byłbym zainteresowany,potrzebuje się porządnie odkuć od długów,być może zostać na dłużej - mam na myśli pracę dłużej niż rok.Język nie stanie mi na przeszkodzie bo łapie pojedyncze słówka więc sama nauka by się dogadywać w pracy myślę że nie potrwa długo.Jestem ambitny i zdecydowany.NIE TOLERUJE PATOLI.Proszę o kontakt

mail:
kamilwaclawik@tuta.io
Axell Employment 2016-11-09 11:51:30
Axell Employment : "kamilwaclawik" pierwszym etapem rekrutacji jest test weryfikujący znajomość języka angielskiego - to pierwsze i jedne z najważniejszych kryteriów .
Proponuję podszkolić znajomość języka angielskiego do poziomu średniego komunikatywnego oraz kontakt z agencją w celu weryfikacji.
Pozdrawiam serdecznie
4
adam 2016-11-21 15:01:17
Myślę że Ci co potrafią mówić średnio komunikatywnie to potrafią sobie sami pracę znaleźć a nie przez pośrednika TO TYLE Z MOJEJ STRONY
2
Axell Employment 2016-11-22 10:56:45
Axell Employment : "adam" oczywiście, osoby ze średnią znajomością języka angielskiego z łatwością znajdą zajęcie w Holandii . Dla osób szukających pracy przez pośrednika najlepszym rozwiązaniem jest wyjazd ze sprawdzoną firmą - taką jak Axell Employment. Zapraszamy do kontaktu : praca.employment@axell.pl Pozdrawiamy serdecznie .
3
Cinzano 2016-11-30 09:32:25
Witam. Chciałem przejrzeć aktualne oferty pracy agencji Axell ale nie mam takiej możliwości bo strona nie działa tak jak dotychczas... gdzie mogę zapoznać się z bierzącymi ofertami ?
Axell Employment 2016-11-30 11:31:48
Axell Employment : "Cinzano" zapraszam do skorzystania z linku :
http://www.axell-employment.com/jobs.html .
Zachęcam również do polubienia naszej strony na Facebooku " Axell Holandia" gdzie na bieżąco wyświetlane są aktualne oferty oraz stawki . Pozdrawiam serdecznie
2
Jumanji 2016-12-20 11:20:40
DO AGENCJI PRACY AXELL NIC NIE MAM :)
....!!!!ODRADZAM PRACA W FIRMIE SODASTREAM!!!!....
stawka 9 euro na godzine czyli tygodniówka przy 40 godzinach to 214 euro !!
po odliczeniu ubezpieczenia i zakwaterowania :P
w firmie pracujacych Holendrów mozna znalesc tylko w biurze :) na produkcji obsłudze maszyn pakowaniu i magazynie pracuja tylko polacy :) ktorzy nawet nie mowia po Angielsku wiec jesli znasz jezyk odradzam ci ta firme i nie zgadzaj sie na prace w tej fabryce :) jesli jestes bardziej ambitna osoba i chcesz zarobic :)

Czesto sie zdarza ze chcą że bys pracował w tygodniu nad godziny czyli przygoduj sie na prace po 11 godzin (od 7 do 18 :P wiec na osrodku wypoczynkowy jestes przed godzina 19) stojac w miejscu czasem od poniedziałku do piatku jesli firma ma duzo zamowien i placa za to 125% czyli oszczednosci bo za sobote musieli by ci zaplacic 150% i nie zgadzaj sie na prace w niedziele bo placa 150% a nie 200% ze bys sie nie zdziwil na pasku :) nad godziny sa placone dopiero po 40 godzinie wiec jesli bedziesz pracował np. w tygodniu 3 dni po 11 godzin zapomnij ze dostaniesz zaplacone za nad godziny bo nie masz przekroczonych 40 godzin wiec za wszystkie godziny zaplaca ci 9 euro :)
SA 2 PRZERWY PO 15 MIN KTORE LECA JAK WODA NIE ODCZUJESZ TEGO ZE NAWET MASZ PRZERWE :)
wiec jesli palisz masz do wyboru albo cos zjesc albo zapalic ja na szczescie nie pale wiec mogłem usiasc na chwile :P bo tak jak pisałem to przez cały czas stoisz w miejscu wiec kolana bola....

Do pracy wozi cie pracownik busikiem z rana i spowrotem :) jesli chodzi o sklep to w tygodniu jest busis sprzed osrodka o godzinie 11 i 19 a w soboty i niedziele o godzinie 11 i 17 :) lecz jest to wyjazd do sklepu Jumbo oraz EMTE zapomnij zze pojedziesz do LIDLA albo ALDIKA bo te sklepy sa tansze :) czasem po drodze po pracy kierowca podjezdzał do Alberta lecz ten sklep jest brdzo drogi :) odradzam zakupu praduktów miesnych sa bardzo bardzo drogie w Jumbo za miesa mniej człowiek zaplaci.....

Team Lider pan "K" cwaniaczek a Team Lider pan "M" normalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spokojny gosc :)
maja dziwne podejscie bo byłem swiadkiem ze ludzi dobrze pracujacy zjezdzajacy na urlop nie wrucili juz do pracy a kierownictwo wciskało jakies kłamstwa o klutni pracowników hehe. Zazwyczaj mowi o tym szef czy kierownik nie wiem jak to tego pana nazwac ale łysy z magazynu WAL :) i czasem straszono tez ludz ze jak nie zostanom nad godzin to moga jutro juz nie przychodzic wiec MOBINGU tez nie brakuje w tej firmie mozesz dobrze pracowac ale jak im cos nie bedzie pasowalo i nie bedziesz sie zgadzał na ich warunki moga cie wymienic na nowszy model :) bo tam jestes tylko sztuka (pisze o dzialu WAL).
UWAGA na pracowniczke pania "U" jest bardzo nadgorliwa jesli chodzi o prace :) atmosfera miedzy pracownikami OK wiadomo moze sie zmienic zalezy jacy ludzie przyjda pracowac :)

Lokalizacja Mieszkaniowa znajduje sie w miejscowosci Hoge Mierde czyli na wsi w Lesie :) wiec jesli chcesz wybrac na siłownie ZAPOMNIJ !! chyba ze masz swoje auto :) domki sa ok sa nowsze i starsze pokoje sa 1 i 2 osobowe. Zalezy na jakich ludzi trafisz ja akurat trafiłem na takich co sprzatali po sobie nie było spinki miedzy nami nie trafiłem na pijaków i na cpunów :) ale słyszałem o imprezowych domkach....
Do najbliższego przystanku autobusowego musisz isc 30 minut na piechote w niedziele ten autobus nie kursuje wiec jesli sie gdziesz wybierasz w sobote (autobus kursuje tylko do godziny 20) na impreze albo wycieczke przygotuj sie na spacer ktory w niedziele bedzie mniej wiecej trfał 1 godzine i 20 minut :)

INTERNET JEST BARDZO SŁABY :) kazdy ma inny login i hasło ale łacze jest dla kazdego z tego samego połaczenia.... dziala tylko Messenger a jesli chcesz z kims porozmawiac na Skype zapomnij :) chyba ze jest to noc gdzie ludzie spi albo z rana około godziny 5 rano :) jest KABLOWKA w domku :)
1
Jumanji 2016-12-20 11:29:14
To dlaczego w Gliwicach mowia ze nie ma mozliwisci wyjazdu w parach ??
Axell Employment 2016-12-21 15:17:31
Axell Employment : Jumanij, dziękujemy za obszerny komentarz dotyczący warunków pracy w Soda Stream .
W trosce o bezpieczeństwo oraz komfort nowo zatrudnionych pracowników firma Soda Stream przesyła informator dotyczący godzin pracy , przerw , osób kontaktowych , wynagrodzenia oraz pozostałych ważnych informacji , z którymi pracownik zobowiązany jest zapoznać się przed rozpoczęciem pracy .

Warunki zatrudnienia różnią się w zależności od miejsca pracy ( firmy ) , dlatego też zapoznanie się z obowiązującymi zasadami ułatwia pracownikowi wdrożenie się do nowych zasad obowiązujących na nowym stanowisku i w nowym zakładzie pracy.

Cieszy nas fakt, że był Pan bardzo zadowolony z warunków mieszkaniowych oraz miłych i dbających o porządek współlokatorów.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do Pańskiej dyspozycji pod numerem telefonu
w Polsce 0048 32 337 50 20 oraz Holandii 0031 13 507 5440

Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2016-12-21 15:59:33
Axell Employment : Jumanij ,aktualnie nie dysponujemy ofertami wspólnej pracy oraz zakwaterowania dla par.
Zapraszam do skorzystania z linku : http://www.axell-employment.com/jobs.html .
Zachęcam również do polubienia naszej strony na Facebooku " Axell Holandia" aby na bieżąco śledzić aktualne oferty . Pozdrawiamy serdecznie
2
Wojas 2016-12-22 08:37:55
jak nie ma roboty w sodzie? my dylamy po 9 a nawet 11 godzin z sobotami, ten @jumanij to jakiś lewy musi być i nigdzie go nie chcą- chłopie ogarnij się i za robotę bierz! bo jest! na Hoge internet w kratkę raz śmiga raz kapa ale ludzie normalni }} ja mówisz, jest dobrze
siłka daleko ale teren do joggingu IDEALNY! i nic nie kosztuje !!
Baw się chłopie , dobrego dnia
2
oszukany przez Axell 2017-01-04 01:27:19
Ludzie ostrzegam was - broń boże nie jedźcie z Axell do pracy , oszczędzicie czas i nerwy , to co mówią w biurze w Polsce nie ma nic wspólnego z tym co się zastanie na miejscu w Holandii lokalizacja w "hotelu" w Haps to istny cyrk . Mieszka tu dużo patologii, awantury i pijaństwo w nocy , jeden facet biegał z nożem, krzyczał i kopał po drzwiach . Hausmajster nad niczym nie panuje , bo się boi i większość czasu siedzi zamknięty u siebie w pokoju. Być może inni mają więcej szczęścia , ale nigdy nie jedźcie na hotel do Haps !!!!
2
Beata 2017-01-04 12:25:20
Witam jestem zainteresowana pracą w miejscowości best w holandi proszę o pomoc.
Axell Employment 2017-01-05 22:27:46
Axell Employment : " oszukany przez Axell " .
Szanowny Panie / Pani , agencja Axell jako pracodawca oferuje dobre oraz stabilne warunki zatrudnienia oraz zamieszkania .
Lokacje mieszkaniowe są na bieżąco monitorowane oraz utrzymywane w dobrej kondycji .
W celu zgłoszenia oraz wyjaśnienia wszelkich uwag związanych z lokacją mieszkaniową zapraszamy do kontakt z naszym biurem w Tilburgu .
Adres: J. Asselbergsweg 70, 5026 RR Tilburg, Holandia Telefon: +31 13 507 5440
Pozdrawiamy serdecznie
2
Axell Employment 2017-01-05 22:32:54
Axell Employment : " Beata " zapraszamy do przesłania aktualnego cv na adres : praca.employment@axell.pl .
Pozdrawiamy serdecznie
1
krzyś 2017-01-08 19:05:22
krzysiek
jak mi towarzycho nie siadło, to sam sobie pokój wynająłem - warto pomyśleć:)
wiadomo, różni się trafiają na mieszkaniach , jedni z domu uciekają do Holandii bo się nie mogą strawić ani razem żyć , najlepiej się ogarnąć i sobie pokój wynająć, dla chcącego nic trudnego :)
Daria 2017-01-09 09:08:36
Witam. Czy Axell ma jakieś oferty pracy dla kobiet? Czy posiadanie prawa jazdy jest niezbędnym kryterium by podjąć pracę przez tą agencję?
Axell Employment 2017-01-10 13:50:51
Axell Employment : zapraszam do przeglądania aktualnych ofert na stronie :
http://axell-employment.com/jobs.html
Przeważająca większość ofert pracy wymaga znajomości języka angielskiego oraz prawa jazdy
Pozdrawiam serdecznie
Krzysiek 2017-01-12 10:26:02
Krzysiek : ej, ale o co wogule chodzi? z firmą robie ponad 2 lata, hajs na czas, robota jest - rękawy zakasać i do roboty - potem na saksy heheheh
Sie ma ! a w niedzielę orkiestra gra w polandii - grosza nie żałujcie ! z € wyskakujcie !!!
dobrego dnia
1
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska