logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

A.Tomczuk 2017-03-14 12:03
Alfons, nie bredź chłopie, nie grzesz! Pomodlę się za Ciebie bo mi Cię chłopcze żal, niepiśmienny, nierobotny .
W Polsce może jakieś kopanie dołków się znajdzie , tam pisać i czytać nie trzeba , wypłata na rękę i do ręki - i już masz pomysł na życie .
Na Twoim miejscu pisarstwo - hejterstwo zdecydowanie proponowałbym porzucić - to nie Twoja branża @ Pozdrawiam
2
Rafał Szczyciński 2017-03-14 12:53
W SZCZECINIE NIE MAJĄ ANI BIURA ANI OFERT PRACY- co wy ludzie za antyreklame robicie ???

płaca wam za to ??? BREDNIE I OSZCZERSTWA ! czyli co - konkurencja nie śpi???

lepiej ten co to pisze zadbałby o własną agencję, bo żaden pracownik to nie jest -ŻAŁOSNE !
2
Paulina 2017-03-14 13:09
@Rafał myszkowski ex worker 2015/16 gdzie mieści się biuro firmy w Szczecinie?
2
Axell Employment 2017-03-14 15:51
Axell Employment :

Szanowni Państwo ,

w sprawie aktualnych ofert pracy w Polsce i Holandii
zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w Gliwicach , ul Zwycięstwa 49 tel: 0048 32 337 50 20

Przedstawiciel agencji Axell udzieli Państwu rzetelnej odpowiedzi na wszelkie zapytania związane z zatrudnieniem w kraju i za granicą .

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu i życzymy miłego dnia !



2
propagatorprawdymimowszystko 2017-03-14 15:55
ale ściema myszka, tam wcale biura nie ma
2
ja 2017-03-14 20:13
buuuuuuu w Szczecinie nie ma przeciez biura wcale . w Gliwicach jest i w opolu tez
1
Były niewolnik Tomasz 2017-03-15 10:20
Co prawda was w oczy kole ,brakuje wam teras chetnych dotych robut jako niewolnik i mieszkania jak swinia za 85€uro tygodniowo co bo kazdy kto ma dzisaj głowe na karku to wyjedza do Norwegii,Islandii,Kanady anie dowas jak to było 3 lata wczesniej ,nigdy niezapomne jak mieszkałem w waszch jamach jak ukrainiec i za pszepracowane 3 dni w tygodniu dostawałem od was zaledwie 40 euroi za pszepracowane 4 dni w tygodniu 80 euro patafiany ,bo prace wy macie dlatych co kablują innych swoich współlokatorów ,smiecie jestescie i ja dobrze pamietam jak zajechałas na papryki do roboty i jak dobrze kablowałas innych i robiłas WIELKIE LODY Z połykiem w biurze i teras piszesz źe to nieprawdziwe komentarze poto aby ktos ci uwierzył i dał sie nabrac WSYD I HAŃBA dla poloni w holandii
5
oLAF 2017-03-17 10:38
jakis schizol lol... chyba sie naćpał ...prowadzi rozmowę z niewidzialna osoba i wywleka żale sprzed 3 lat do agencji w której nigdy nie pracował- w axellu nie mają papryki ....
1
Big Mike 2017-03-18 01:57
Co mogę powiedzieć o firmie axell . Firma całkiem spoko zarobki też nie najgorsze , ale jeśli chodzi o nie które lokale tej firmy to jakaś masakra , po za tym brakuje kompetentnych ludzi w biurze i nie tylko , haus majstrowie totalna porażka . Najgorzej na Hoge Mierde jeden haus jest ćpunem a drugi nie ma mózgu nic dodać nic ująć :/
2
Iza 2017-03-20 10:23
Czy Axell Polska ma jakieś nowe oferty pracy w Holandii? Znalazłam ofertę z lutego i nie wiem czy jest aktualna-Pracownicy elastyczni w Holandii od zaraz - produkcja i logistyka,okolice Tilburga. Wiem że już długo działają.
1
ostry holender 2017-03-22 01:53
Wchodząc na tę stronę miałem nadzieję zdobyć przynajmniej jakaś minimalną wiedzę na temat tej firmy,przejrzałem kilka stron wstecz,jednak tak na prawdę nie dowiedziałem się niczego.Większość opinii jest pisana tak bełkotliwym,chaotycznym językiem,że trzeba nie lada wysiłku by w ogóle zorientować się co autor miał na myśli.O ortografii nawet już nie będę wspominał,niektóre z wypowiadających się tu osób maja problem z posługiwaniem się językiem kraju w którym się urodziły,więc wyobrażam sobie,na jakim poziomie jest ich angielski.Opinie tego typu ciężko w ogóle traktować poważnie,ciężko uznać za wiarygodną osobę,która nie jest w stanie poprawnie sklecić kilku zdań.
2
kazik 2017-03-22 07:50
ostry holender-na forum szukasz opinii? a dlaczego nie dzwonisz bezposrednio do nich,zestaw pytan polecam przygotowac z wyprzedzeniem, dla mnie jedyna wiarygodna metoda-pamietaj-mało kto pisze pozytywy,na tym polega fenomen anonimowych portali,wylewamy żal i tryskamy emocjami,potem nam przechodzi i nawet czesto wracamy do firmy na ktora jeszcze kilka minut wczesniej wieszalismy psy-fora powinny byc jawne-TYLKO WTEDY SA WIARYGODNE!
2
Axell Employment 2017-03-22 14:13
Axell Employment : "Iza" , zapraszam do przeglądania ofert na stronie :
http://axell-employment.com/jobs.html ( link do aktualnych ofert oraz formularza aplikacyjnego)

Pozdrawiamy serdecznie

1
Axell Employment 2017-03-22 14:20
Axell Employment : "Kazik " dziękujemy za konstruktywny komentarz .

Wszystkie osoby zainteresowane naszymi ofertami pracy w Holandii oraz w Polsce zapraszamy do bezpośredniego kontaktu telefonicznego , rozmowy na Skype lub do wizyty w biurach w Polsce lub Holandii
tel: 0048 32 337 50 20

Życzymy miłego dnia !
1
A.Zborek 2017-03-23 14:50
Odradzam boto nieuczciwa firma gdysz ucinają wynagrodzie,ucinają godziny,zapomnij o płatnym urlopie bez interwencji adwogata lepiej niezatrudnic sie unich ,zaliczki o wiele zawyźane od tej prawdziwej sumy np . Mi odliczono zaliczek 3oo euro a wziełem 180 euro, oczywiscie moźna dzwonic ale albo nieodbierają albo masz wracac jak cisie niepodoba do Polski ,taka to firma a i dotego nory za kture płacisz 80 € i mieszkasz np . Hapsie w 4 na 10m2 idzie oszalec
8
Iza 2017-03-23 17:10
Powiedzcie mi o jakiej pracy mówi oferta "Pracownicy elastyczni w Holandii od zaraz - produkcja i logistyka" Bardzo bym chciała wyjechać z Axell-em ale czy to praca dla kobiet? Jak tam można zarobić?
1
emigrantHD 2017-03-23 19:13
Nie polecam agencji Axell, w Polsce dają umowę do jednej konkretnej firmy, po przyjeździe do Holandii w biurze okazuje się, że nie ma już tej pracy i wtedy dostajesz ofertę ---> Pracownik elastyczny flexworker to najgorsza możliwa oferta pracy, praca na telefon, 2,3 dni w tygodniu, jak masz szczęście to przepracujesz nawet cały tydzień !! agencja wysyła Cię do każdej możliwej firmy tam gdzie akurat jest zapotrzebowanie, firma ma więcej zamówień, stały pracownik zachorował, wtedy wstawiają Cię w jego miejsce, kończysz pracę w piątek i nie wiesz co robisz w poniedziałek !! Czekasz od 6 rano na telefon, może zadzwoni ktoś z nową ofertą a może nie..może na drugą zmianę po 12, na trzecią wieczorem albo wcale nie ma dla Ciebie pracy !!
10
ddd:(( 2017-03-27 17:16
a ktora agencja albo w ogòle pracodawca jest idealny? takiego poszukuje-namiary prosze!
2
Janek 2017-03-27 20:56
Emigrant, a do biura dzwoniłeś albo pytałeś czemu € 300? masz od nich jakieś wytłumaczenie? zapytałeś w ogóle ?zresztą uważam,że forum powinno być jawne , bo hejty to ostatnio nasza specjalność, a niczego nie wnoszą , pewnie że jednym się podoba a innym nie , naturalna sprawa-życie !Chcę z nimi wyjechać - albo z nimi albo z innymi i przeglądam ich oferty i wszystko czym się reklamują . Na forum wypowiada się nawet sama firma i to dobrze o nich świadczy ,interesują się sprawami pracowników -pozytywnie !
Zauważyłem,że to jedna z niewielu firm , która oficjalnie pisze co , gdzie i za ile - to ich wyróżnia . ok Nara@
1
Kaśka 2017-03-28 15:33
a wiecie, że nowo przybywający nie odklikują dokumentów na swoim własnym portalu pracowniczym w axell i dlatego wypłaty nie dostają -no luuuuudzie! troszkę wysiłku i czytajcie co wam pracodawca wysyła na mail hejka@
2
Iza 2017-03-29 19:36
Czy Axell Polska ma jakieś prace dla kobiet w Holandii? Słyszałam, że są w porządku i można spokojnie z nimi wyjechać.
2
rrrrrrrr 2017-04-04 11:29
ludzie na ogłoszenia patrzcie , kto to widział na forum o pracę się pytać! dżizus!
2
zainteresowany 2017-04-08 10:04
Nowa oferta Monter - mechanik do Oss. Ktoś? Coś? Był? Jest?
1
Jerzyk 2017-04-09 11:58
Axell Polska ma ofertę dla pomocnika maszyn czy coś więcej sie dowiem?
1
Axell Employment 2017-04-10 15:01
Axell Employment : w sprawie aktualnych ofert pracy w Holandii zapraszam do kontaktu z naszym biurem w Gliwicach : Poniedziałek - Piątek 9.00 -17.00 tel.: 0048 32 337 50 20 Do usłyszenia !
1
Spriner 2017-04-13 12:25
Axell Polska nawet na forum szanują ludzi i udzielają odpowiedzi.
3
Axell Employment 2017-04-14 14:11
Axell Employment: " Sprinter " dziękujemy za komentarz .

Wszystkie osoby zainteresowane projektami krótko oraz długoterminowymi w Holandii - na produkcji lub w magazynach zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym biurami w Gliwicach , Opolu i Nowym Tomyślu .
Dysponujemy również ofertami technicznymi - głównie dla spawaczy , ślusarzy, operatorów CNC, monterów itp

Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku pod nr : 0048 32 337 50 20
cv : praca.employment@axell.pl ( oferty produkcyjno - magazynowe )
pracatech.employmet@axell.pl ( oferty techniczne )
Facebook : @axellemployment
1
djrca92 2017-04-19 13:30
pracowalem przez axell 2 miesiace w Soda Stream w Tilburgu,praca dosyc spoko jedyny minus moja kordynatorka Joanna strasznie tepa ,chomik jest bardziej inteligentny
5
ja 2017-04-22 15:12
djrca- przyznaj się - kosza dostałeś co ? hehehehheeh pisz na forum o pracy a nie o zranionych uczuciach , to nie portal randkowy tylko forum o pracy ! A! i jeszcze ortografię popraw "tempi hejterzy" nie robią wrażenia pozdro! @@@
1
Gibs 2017-04-24 14:09
To zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza Hadryś z biura w Tilburgu. Już 5 miesiąc oddają mi pieniądze za lekarza ( dostałem skierowanie do szpitala od lekarza pierwszego kontaktu na badania ) za którego musiałem zapłacić sam prawie 100 e bo jak okazało się w systemie Holland Zorg jestem nie ubezpieczony ( dodam że było to ponad 6 miesiącach pracy ) Dodam też że co tydzień zabierali z wypłaty ponad 20 e na ubezpieczenie.Najlepsze jest to że ten para-pracowniczyna sam na mojego maila wysłał wiadomość i to kilkukrotnie że dostanę zwrot pieniędzy bowiem przyszła pozytywna opinia z Zorgu iż mi się zwrot należy.
Axell to ścierwo i strasznie nie uczciwe .
4
Marcel 2017-04-25 06:42
miałem podobną sytuację i dlaczego portal Go Work uważa że słowo " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; jest słowem niecenzuralnym skoro nie jest w kanonie słów obraźliwych / zakazanych ? ktoś kto jawnie zabiera pieniądze i nie wywiązuje się z umowy jest właśnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to bezczelnym niestety. Na miejscu Gibs twoim założyłbym sprawe w sądzie :-)
2
Tomasz 2017-04-28 14:57
no to brać prawnika i heja, co za problem ? jeśli masz racje kasę dostaniesz, jeśli nie .
A swoja droga to pisanie z anonimowego konta i wymienianie ludzi z Holandii po nazwisku powinno otrzeć się o prawnika bo to po prostu brak kultury i chamstwo - jeśli piszesz prawdę to napisz kim jesteś, wtedy jesteś wiarygodny a nie jakiś no name
pozdro@
1
Artur Kocurek 2017-04-29 15:25
Witam polecam ta agencje jeśli chodzi o zakwaterowanie w Hoogie Mierde było bardzo dobre i transport gtv zawsze na czas :) Tylko pecha miałem z praca choć maja dużo ciekawych ofert .Pozdrawiam
1
VanWiek 2017-04-29 23:26
Nie polecam pracy przez agencje Axell w firmie SodaStream ;) Marne pieniadze , ludzie to wzrokiem sie zabijaja , nie mila atmosfera na firmie kierownik Kacperek zapyziały burak na sterydach ktory myśli ze czlowiek to maszyna i bedzie mu skladal 40 maszynek w boxy w 6 minut na palete... Koordynator z Axla Łukasz ... Zero pojecia o swojej pracy , wali w ciulla pracownikow w imie axlla o co go nie zapytasz to on musi zapytac szefa brednie takie wciskaja ze sie rzygac chce , nie polecam. SodaStream jest dobra tylko na chwile 2-3 tygodnie ... Pozniej to juz na psychike wjezdzaja i ponizaja czlowieka , dodam sa tam 2 panie "linkowe" ktore za najmiejsze gowno takie jak np. Wyjscie do toalety na dluzej niz 10 minut , pojda cie podkabluja po czym przyjdzie zapyzialy kierownik i zapyta sie czy masz jakies problemy ze wychodzisz 3 razy w dniu do toalety na 10 min ... Pierdol**ny obóz pracy !
6
1234 2017-04-30 05:01
Wiesz jeśli Tobie się spodobała to git,w sumie z pustakiem wyjdzie ci taniej
1
Axell Employment 2017-05-02 15:33
Axell Employment: Panie Arturze, dziękujemy za pozytywny komentarz.
Cieszymy się, że udało nam się sprostać Pana oczekiwaniom.

Zainteresowane osoby zapraszamy do aplikowania: praca.employment@axell.pl

Życzymy miłego dnia!
2
Axell Employment 2017-05-02 15:51
Axell Employment: VanWiek, dziękujemy za obszerny komentarz dotyczący warunków pracy w firmie SodaStream.
Rekruterzy agencji Axell przedstawiają Państwu opis pracy, wymagania oraz warunki proponowane przez holenderskich pracodawców.

Przesłaliśmy Pana komentarz do Koordynatorów w SodaStream. Mamy nadzieję, że zaowocuje to poprawą sytuacji.
W razie niezgodności dotyczących przedstawianych ofert zapraszamy do kontaktu z biurem, które potwierdziło Państwa do konkretnej oferty.

Życzymy miłego dnia, oraz zapraszamy do aplikowania na nasze oferty, nasz adres e-mail: praca.employment@axell.pl
3
Grzegorz 2017-05-05 16:23
Nie polecam tej firmy z dwóch powodów, po pierwsze kontakt z koordynatorem Tomkiem praktycznie niemożliwy, po drugie nie wypłacają wakacyjnego i urlopowego,po zakończeniu współpracy ściągają pieniądze za kursy.
3
Sofii 2017-05-05 23:18
Mam pytanie czy Axell Polska ma jakieś nowe oferty pracy? Jak się pracuje w firmie i jaka jest atmosfera? Słyszałam sporo dobrych słów na ich temat. Podoba mi się, że są aktywni na forum i udzielają bezpośrednio sprostowań czy też informacji, odpowiedzi na pytania!
2
Axell Employment 2017-05-09 19:15
Axell Employment : "Grzegorz" Agencja Axell jest rzetelnym oraz uczciwym pracodawcą,
wszelkie zapytania, skargi , wnioski jak również pozytywne komentarze dotyczące współpracy prosimy kierować bezpośrednio do nas na adres : gliwice.employment@axell.pl , gdzie zostaną niezwłocznie rozpatrzone oraz wyjaśnione.

Zapraszamy również do kontaktu z naszym biurem w Gliwicach, ul.Zwycięstwa 49 w godzinach 9.00 -17.00 oraz pod nr tel.: 0048 32 337 50 20

Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2017-05-09 19:30
Axell Employment : " Sofii " zapraszamy do aplikowania na aktualne oferty pracy ,
formularz aplikacyjny wraz z opisem dostępnych stanowisk dostępny jest na stronie :
http://axell-employment.com/jobs.html

Życzymy Miłego Dnia !
2
Basia i Tomek 2017-05-10 20:45
świetna agencja, profesjonalne podejście do pracowników , wypłaty na czas , lokacje czyste i bezpieczne
3
Tomasz 2017-05-16 21:05
100 % profesjonal @ kompetentna i miła obsługa w Polsce , praca, godziny , tygodniówki , wygodne lokacje , sympatyczni koordynatorzy w biurze- to jest Axell w skrócie , a w rozszerzeniu nawet lepiej . Kilku pośredników mam już w cv , ale tylko w Axell zagrzałem miejsca na długo - polecam !
2
Bartosz Kaszanka 2017-05-17 13:09
Bardzo dobra agencja, polecam zwlaszcza prace jako skoczek. Mozna sprobowac pracy w wielu zakladach i wyplata zawsze sie zgadza poniewaz gwarantuja 245 euro na tydzien. Polecam biuro w Gliwicach, pracuja tam przemile i pomocne panie ktore pozdrawiam :)
2
Spriner 2017-05-18 21:34
Axell Polska to fajna agencja i jak widzę to powtarzam się po innych, ale jak są dobrzy trzeba im to oddać.
2
Piotr C 2017-05-25 20:59
Pracuje dla Axell od 2013r z kilkoma przerwami. Pracowałem w kilku firmach z czego w jednej około dwóch lat. Wszystko zawsze było na +. Mieszkałem na kilku lokacjach stare i nowe Hooge, Haps, Eindhoven, Bladel. Warunki czasami nie powalały ale to ludzie sa ważni. Przerobiłem na lokacjach wielu ludzi od przestraszonych do agresywnych, od idiotów do ludzi wybitnych. Pieniądze zawsze na czas jak coś sie nie zgadzało pisałem maila i w następnym tygodniu było wyjaśnione. Z praca tez nie miałem problemów bo jak przyjedziesz tu do pracy a nie na imprezę to będziesz pracował/a.
Pozdrawiam Serdecznie
1
Sonia 2017-05-25 22:41
Bardzo dobrze współpracuje mi się z Axell-em. Nie miałam żadnych problemów , kasa też zawsze była na czas.
1
Arek 2017-05-26 09:01
Pracuje dla Axell 7 m-cy, jest w porządku, mamy pracę, stabilizację i pieniądze na czas - polecam !
1
olo 2017-05-26 14:15
Mocno się tą agencją rozczarowałem - mało pracy i jej niestabilność, poziom zakwaterowania, rzucanie z miejsca na miejsce itd. Nie polecam.

haha no przeciez agencja anioł jak piszą hahahah
Buź 2017-05-26 17:21
olo, agencji anioł nie ma chłopie i nie będzie , pracowników aniołów tym bardziej brak ! jeśli chcesz oceniać to popatrz na każdą ze stron obiektywnie -gdyby byli odealni pracownicy to byłyby tez idealne agencje, w ogole idealny świat- ale życie to nie bajka, więc trzymajmy się dobrych opinii-w czasach hejtu to wielka rzecz pisac pozytywnie miłego !
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska