Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
Nikita - 2015-11-20 13:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie wy piszcie do SNCU (instytucja od przestrzegania Układu Zbiorowego CAO). Macie wpisywane funkcje niezgodne z wykonywaną pracą (przez to mniejsze pieniądze i nie ma podwyżek), im więcej skarg, napiszecie tym szybciej się tym zajmą, a najlepiej zebrać się w kupę i większą ilością osób złożyć taką skargę wraz z załącznikami (szybciej się tym zajmą) np. umową o pracę. Nie dajcie się bo nie po to jest specyfikacja funkcji, żeby agencja wpisywała sobie co jej się podoba w umowie.
Linki:
http://www.sncu.nl/pl/zloz-skarge
http://www.sncu.nl/fileupload/downloads/PL_ABU_cao_2015.pdf
(tutaj macie całe CAO na stronie 83 jest schemat stanowisk)
Można też napisać bezpośrednio do Komisji ds. klasyfikacji stanowisk (w języku angielskim lub holenderskim) adres:
Postbus 144
1770 AC Badhoevedorp
adres e-mail: functieclassificatie@abu.nl
No i jeszcze strona do składania ogólnych skarg na agencje pracy tymczasowej:
http://www.inspectieszw.nl/contact/fraude_of_criminaliteit_melden/malafide_uitzendbureau_melden/
zdjecie uzytkownika
Jakubuś - 2015-11-23 11:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kończą współpracę z Syncreon Technology (APPLE, DELL czyli Waalwijk i Tilburg) 18 stycznia 2016. Wiadomość PEWNA!!! Chcecie mieć spokojny sen , wybieerzcie inną agencję. Poza tym właścicielem firmy Axell jest p. TIMMERMANS. Na jej firmie pod tą nazwą siedzi Skarbówka. Axell, to po prostu padaczka...!!!
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2015-11-26 08:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Hotel Kerkdriel to siedlisko patologii i półświatka przestępczego, którego pracę koordynuje hausmeister. Groźby, zastraszania, brak snu, wszystko macie w pakiecie z pracą w Axxel!
zdjecie uzytkownika
wariat - 2015-11-27 22:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jestem wariatem ze przyjechalem do axlla warunki okropne mieszkania to syf 4 osoby 1 pokoj,to co Ci proponuja na godzine to bajka nawet min,stawki nie dostaniesz teraz ludzie pracuje po 2 dni w tygodniu a za dwa dni pracy dostalem 32 euro,moj najlepszy tydzien to ; przepracowalem 49/h zmiana popoludniowa od 14-tej otrzymalem 268 Euro zlodzieje,oszusci
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2015-12-01 13:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia! Rekrutują na takie stanowiska, których nie ma na miejscu!!!!! Wszystko inaczej niż zapewniały panie z biura. Ciągły zastój, brak pracy, rzucają (o ile rzucą) na takie działy jak im się widzi. O mieszkaniu nie wspomnę - syf brud i strach. Równie dobrze możecie jechać w ciemno - prędzej znajdziecie prace i mieszkanie na miejscu niż Axellem. Nic z nimi nie zarobicie - a jedynie wydacie pieniądze które przywieźliście z PL ! O D R A D Z A M
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2015-12-02 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początku listopada byłem na rozmowie w Rz, wszystko ładnie pięknie, zaproponowano mi flexa, wolałem przemyśleć na spokojnie, poczytałem masę opinii, popytałem o tą agencję. Teraz się cieszę że odmówiłem współpracy. Tylko jak sobie radzić żeby znowu nie wpaść na takich oszustów ?
zdjecie uzytkownika
JanuszK - 2015-12-03 18:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekruterki z biura w Pl oszukują jeszcze w Polsce np . w piatek rano przed wyjazdem oferują Wam stałą pracę "na długo" w jednej konkretnej firmie, w czasie kiedy jedziecie do Holandii zamówienie na dane stanowiska pracy jest niby odwołane, w poniedziałek rano dowiadujecie się że nie ma obiecanej w Pl pracy, macie czekać na telefon, tzn. że dadzą Wam cokolwiek, jedziecie np na pakowanie, na miejscu w NL dostaniecie ofertę na rozładunek TIR-ów !!!!! Umowa którą podpisujecie w Axell to umowa smieciowa, tak naprawdę nie gwarantuje Wam żadnej pracy !!! to jest ogólna umowa "pracownik produkcyjno-magazynowy" z załącznikiem na osobnej kartce gdzie będziecie pracować, jest to umowa na tydzień, przedłużana jeżeli jest jakaś praca na kolejny tydzień, nie ma gwarancji pracy 5dni w tygodniu !! większość pracuje tutaj 3dni w tygodniu, co tydzień w innej firmie, naprawdę nie polecam!! jeszcze jedna ciekawostka ,Axell przed wyjazdem z Pl nie sprawdza karalności w Pl, także może się zdarzyć że będziecie mieszkać w jednym pokoju z byłym kryminalistą ,a w takim wypadku możecie się spodziewać naprawdę wszystkiego !!
zdjecie uzytkownika
wertt - 2015-12-03 19:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowanie i przekładanie towaru to praca cięzka i fizyczna, ale podobno można sporo zarobć u nich jak się chce, bo nocki sa dodatkowo płatne na pewno.
zdjecie uzytkownika
revy - 2015-12-03 21:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakieś opinie o pracy na lotnisku? Dostałam propozycję, chciałam pojechać na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-12-08 10:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daj sobie spokój lepiej przyjechac tu na miejsce znaleźć jakis pokój i przez holenderskie agencje szukać pracy teraz juz nie ma wymogu znajomosci holenderskiego wystarczy angielski i holenderskie biura pracy cie zatrudnia
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-12-08 10:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój lepiej przyjechac tu na miejsce znaleźć jakis pokój i przez holenderskie agencje szukać pracy teraz juz nie ma wymogu znajomosci holenderskiego wystarczy angielski i holenderskie biura pracy cie zatrudnia
zdjecie uzytkownika
poiu - 2015-12-13 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem że mozna teraz u nich w firmie starac sie o prace w Holadnii np jako operator/ programsita prasy krawdziowej, wydaje mi sie ze to szansa na dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
JoAnka - 2015-12-14 21:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre zarobki to agencja ma na Was, z 24e wypłacają Wam 9e minusz wszystkie koszty, wyjazd dobry dla młodych zobaczyć Holandię , ale na pewno nie żeby zarobić.. w dodatku nie ma żadnej gwarancji godzin , w jednym tygodniu może być 40, w drugim 15... nie warto przez Axell pracować,
@wertt są firmy , w których nocki są tak samo płatne jak dzień, jedynie sobota i niedziela jest lepiej płatna
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2015-12-15 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w Niemczech i Fancji przez inne agencje i to co obiecywali sprawdzało się w 90% alo to co zobaczyłem w NL za pośrednictwem Axlla do dramat warunki mieszkaniowe tragedia,pokoje o powieszchni przeznaczonej na dwie osoby mieszkały 4 na łóżkach piętrowych,dwie pralki na około 40 osób dwa czynne palniki na kuchence,ktura znajduje się przy drzwiach wejscowych na przeciwko toalety,brak zainteresowania ze strony koordynatorów, praca miała być do wakacjii a skończyła się po 1,5 miesiąca potem 1 dzień pracy aby mogli otracić za hotel i minus na wypłacie 32€ potem 3 dni pracy i otrącone 32€ i zostaje na jedzenie nik się nie interesuję sam musisz dzwonić do koordynatorów o pracę karta 10€ czekaj na telefon podsumowanie Axell to pomyłka i dajcie sobie spokuj mam długie doswiadczenie w pracy za granicą ponad 15lat oszustwo i bezkarność tej agencji to jest nie do pomyślenia pozdrawiam wszystkich desperacko zdecydowanych na wyjazd za pośrednictwem tej agencji Dziadek
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wariat - 2015-11-27 22:24:18]:
Nom, nom. Wg mnie Kerk to najgorsza lokacja Axlla, a byłem w 6-ciu w czasie mej współpracy z tym "miłym" uitzenbiurem tj. Diesen, Klundert, Habs, Hoge, Zaist no i w Kerkdriel. Na hotelu rządzi hausmaister Bartek vel "Pan Wpierdol" i hausmaisterka Rozalia vel "Pani Pomocnicza Pana Wpierdolu". Podczas miesięcznego pobytu na Kerku odbytej szybki kurs wiedzy o narkotykach świata. Takiej ilości w tak krótkim czasie już chyba nie zobaczę w swoim życiu. Na zażywanie narkotyków firma nie reaguje. Osoba uzależniona wbrew pozorom była lepszym pracownikiem dla nich niż uczciwy pracownik. Dlaczego? Delikwenci lubiący mocne wrażenia nie potrafili swojej pracy szanować i kilka razy w tygodniu chodzili do innych robót. A wiadomo im więcej pośrednik stworzył stanowisk pracy, tym więcej pieniędzy dostawał od rządu holenderskiego za stwarzanie nowych stanowisk pracy dla tych ludzi co moją problem ze swym istnieniem.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-16 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy robił ktoś z was na wacie mineralnej bo dostałem oferte ,że moge tam jechac i podobno dobra stawka 10,40 czy cos takiego proszę o szybką odpowiedz
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 22:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziadek - 2015-12-15 19:54:53]:
Mi się też Kerk podobał. Dzwoniąc do koordynatorów Axlla w NL byłem pewien jednej rzeczy. KŁAMSTWA. W tym się specjalizowali.
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 22:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-12-16 18:05:07]:
Robił. Kontakt do mnie bazylus8@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fResHuu - 2015-12-17 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie jak się sprawy mają w Axlu przy pakowaniu filtrów do kawy? miejscowości nie znam, ale chętnie pogadam bo mam prace z dziewczyną, ale mamy tylko 3-4 dni pracujące w tygodniu i zastanawiamy się czy nie zmienić firmy :) (0) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ojejjjej - 2015-12-19 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tą ofertą? Team Leader – Mechanik samochodów ciężarowych. Był tu jeden co się pytał bo mu ją zaproponowali, i to było jakieś dwa miechy temu a widzę, że oferta jest wystawiana regularnie co dwa tyg? Jakiś wałek? czy nie mogą znaleźć odpowiedniej osoby?
zdjecie uzytkownika
master junior - 2015-12-22 23:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-12-16 18:05:07]:
Tak ja tam pracuje i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to co ludzie piszą to ich tylko puste słowa i zemsta na ich porażki życiowe !!!!
zdjecie uzytkownika
Player - 2015-12-23 16:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam miałem okazje ostatnio popracować dla Axell i odradzam to oszuści, harowałem jak wół po 7 dni w tygodniu gdzie do dziś mi nie wypłacono za to.Najgorsza agencja pracy jak dla mnie ,w hotelu syf i łóżka piętrowe.
Odradzam pracę przy produkcji plastików oraz innych prac dla Axla.
zdjecie uzytkownika
Konksta - 2015-12-28 14:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Player ale w jakim hotelu, to oni wszędzie z mieszkaniem kwaterują? No wiesz, jak jedziesz do pracy to do pracy, z jakimś celem, nie wiem więc o co Ci może chodzić
zdjecie uzytkownika
Apollo - 2015-12-29 00:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konksta - 2015-12-28 14:15:20]:
nie wiesz o co mu moze chodzic ? moze o tto ze ciezko pracowal a mu za to nie zaplacili ? eureka ! puknij sie w ten pusty lebbb ...
jedzie sie tam z jakims celem ? no wlasnie, zeby zarobic .../ j.w. nie placa/

ale polecam Ci pracowac za darmo... i jeszcze ich po zadkach wycaluj
mentalnosc niewolnika
zdjecie uzytkownika
456 - 2016-01-02 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem ja tam widzialem ze mozna u nich dostac prace zarowno w Polsce jak i na przyklad w Holadnii jako spawacz MiG/MAG moze warto sporbowac aplikowac
zdjecie uzytkownika
dziad - 2016-01-06 20:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Player co tobie powiedzieli dzwoniłeś do nich czy czekasz na cud ? Może wina banku bo gdy dziadowałem w tej agencji to jednak wypłacali wszystko...nie polecam na własną rękę znajoma mieszka w NL i ma się dobrze chociaż pracy czasem brakuje i holendrzy śmieją sie z niej. Bo to dziwkarski kraj i może skończyć na ulicy.
zdjecie uzytkownika
monia2 - 2016-01-07 12:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@456 nop wiadomo, w końcu to agencja które oferuje wyjazdy do pracy w Holandiii więc Ameryki nie odkryłeś. ale przynajmniej płaca na czas i jest naprawdę dużo ofert do wyboru
zdjecie uzytkownika
konik - 2016-01-15 14:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robią z pracowników gejów :) Dziewczyny były lesbijkami. Co tam się wyrabia Omijajcie z daleka ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jest podział na pokoje męskie i damskie. Czasem pary rozdzielali bo były pojedyńcze miejsca w pokojach damskich lub męskich albo nie było wcale i spali na korytarzach. W domkach letniskowych są cienkie ściany więc wszystko było słychać co się działo w sąsiednich pokojach. Zero prywatności. Gdy ktoś chrapie albo ma gazy to już całkiem masakra.
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-01-16 19:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należa do firmy holenerskiej wiec mają doswiadczenie od 2004r,jako agencja pracy staraja sie wybierac najlepszych kandydatow na rozne stanowiska,poniewaz tez musza byc lojalni dla klientow, oferuja umowe zlecenie i prace tymczasowa na umawianie spotkan telefonicznych.
zdjecie uzytkownika
Paleeety - 2016-01-18 17:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka czy ktoś może pracował na paletach w okolicach tilburga ?? a jak tak to co może na ten temat powiedziec? bo zaproponowano mi taka oferte.
zdjecie uzytkownika
asik - 2016-01-18 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam, niestety czasami długośc doświadczenia nie wiele zmienia. W Axell dobre jest to że zawsze potrzebują jakiegoś szeregowego pracownika, jak ktoś nie może nic znaleźć to w ostateczności można się ratowąć.
zdjecie uzytkownika
bezrobocie - 2016-01-28 11:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt normalny tam nie jedzie mieszkać a co dopiero odpoczywać po pracy o ile będziecie ją mieli bo w domach się siedzi jak niewolnicy bez pieniędzy gdy pracy zabraknie :) Jedźcie i bądźcie na łasce agencji , gdzie was rzucą tam będziecie musieli mieszkać z obcymi ludźmi - często złodziejami , oszustami , narkomanami w jednym pokoju ! Za 100 Euro tygodniowo można sobie luksusowy pokój wynająć w większym mieście to jest 1600 złotych miesięcznie tyle wydajecie na spanie w patologicznych warunkach. Na własną rękę jest łatwiej żyć niż mieć problemy z agencjami. Agencje niczego nie gwarantują ani ilości godzin ani zatrudnienia. Umieszczają ludzi w lasach domyślcie się po co ...
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2016-01-30 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Imigranci z Afryki dostają mieszkania za darmo :) Ale wy za te klitki musicie płacić bo się zgodziliście na warunki agencji. Holendrzy śmieją się z Polaków
zdjecie uzytkownika
favelapeople - 2016-01-31 18:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz to na co godzisz się.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
bic - 2016-02-01 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem podobnego zdania, że każdy ma to, na co pozwolił innym. I tu moja uwaga, gdyby pracownicy nie pozwalali się źle traktować, to opinie o firmie Axell byłby o wiele lepsze.
zdjecie uzytkownika
karaluch - 2016-02-16 01:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"masz to na co sie godzisz" no nie do konca... zazwyczaj umawiasz sie z agencja na cos... a jest zupielnie inaczej / dziwnym zbiegiem okolicznosci zawsze na szkode pracownika/

takimi wpisami dajecie ciche przyzwolenia na te wszystkie patologie, dziwie sie ze nie ma nad tymi agencjami kontroli odpowidnich instytucji... przyklad axella ... wszyscy wiedza jak jest, nawet zdaje sie byly pozwy zbiorowe i ...NIC, widac takie prawo ze dymanie szarego pracownika jest OK
np podczas konczenia wspolpracy z axellem brak wyplaty nagromadzonego wakacyjnego, potracenia, potracenia, potracenia z potracen, korekty ... trzy miliony solarisow gdzie kazdy kolejny... jest korekta wczesniejszego.
brak ostatniej wyplaty tj brak wyplaty wakacyjnego to nie jest pojedynczy przypadek a chyba norma
zdjecie uzytkownika
mrag - 2016-02-16 14:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umawiać się jedno, a podpisać umowę drugie @karaluch. To co jes na umowie to musi być przestrzegane. Przy rozkładaniu towarów masz stabilną stawkę 1600 netto.
zdjecie uzytkownika
fajniuśko - 2016-02-17 12:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W której pracy będzie można pracować w takim miłym towarzystwie. W którym hotelu jest najprzytulniej mieszkać ? Agencja sama dobiera nam towarzysza do spania czy można dobrać się w parę ? Czy jest tam wystarczająca liczba łazienek do korzystania i czy są limity czasowe na skorzystanie z toaletki ? Macie czas na clubbingowe życie ? Zastanawiam się nad aplikowaniem i bardzo liczę na wasze zdanie gdzie jest tak najbardziej milusio
zdjecie uzytkownika
kisnaj - 2016-02-18 17:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko mi odpowiedzieć na te wszystkie pytania, ponieważ ja dopiero do nich aplikuję, ale z tego co się orientuję to zakwaterowanie jest ok. a na które stanowisko startujesz? ja na orderpicker w holandii, fajnie, że jest opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-03-05 13:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja juz dla nich nie pracuje banda złodziei licza prawie 90e za lozko xD hahahaha i wyssane z palca kwote za ubezpieczenie kazda inna agencja jest lepsza od nich juz nawet pani Ilonka odeszla z biura w skierniewicach NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Xev - 2016-03-05 13:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna w Holandii to też nowość. Z tego co ja się orientuję na stanowisko człowieka do rozładunku kontenerów, gdzie wymagany jest język angielski, załatwiają dojazd i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
chief78 - 2016-03-07 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jest tu może ktoś kto wyjechał z biurem Axell do Helmond do fabryki Lolaar? Bardzo proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Bibikos - 2016-03-12 17:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest pewnego rodzaju nowość, bo też się z tym nie spotkałem. Teraz szukają młodszego specjalisty R&D. Trzeba mieć wykształcenie wyższe inżynierskie i znać język angielski i niemiecki w stopniu dobrym.
zdjecie uzytkownika
terroryści - 2016-03-26 17:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka sytuacja z holenderskimi terrorystami ? Czy można się czuć bezpiecznie w tym kraju po zamachach w sąsiedniej Belgii ? Da się tam przeżyć bezpiecznie ?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-27 09:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część opinii dotyczy wyjazdów za granicę. Szukam opinii na temat pracy w Polsce, znalazłam dużo fajnych ogłoszeń u nich i zastanawiam się czy wywiązują się ze wszystkich obietnic jakie składają najbardziej zarobki. Będę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
a takie tam - 2016-04-01 17:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Axell lezy tak posrodku. Na Dellu teraz jest ManPower. Wszyscy tak sie jarali ze bedzie lepiej. Jest tragicznie. Wiele osob chcialoby powrotu Axlla. Spoznienia co jakis czas z solarisami i kasa, wszystkie info po holendersku. W Axllu był porzadek, kasa zawsze na czas, jakies problemy byly to nas odrazu informowali po polsku. Super Madzia w inhousie. Minus to byl wlasnie ten hotel. Bylem na Kerkdriel. I rzeczywiscie pokoje dla maks 2 osob a byly 4. Malutkie lodowki na 4 osoby. Dwie pralki na ponad setke osob. Czasami nie dalo sie w weekend wogole wyprac. No i minus busy. Bardziej nacpanej firmy przewozowej nie widzialem. Chyba tylko te 2 czy 3 panie prowadzily nie bedac pod wplywem narkotykow. No i plusem byl pobliski polski sklepik. Mały ale wystarczajacy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gege - 2016-04-01 20:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy. Mają teraz na operatora wózka widłowego. Oczekują odpowiedniego doświadczenia i dyspozycyjności, ale szkoda, że nie określili rodzaju umowy.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-08 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nędza dziadostwo i tyle siciągają ludzi nawet gdy niema pracy dla nich za każdego
Zarejestrowanego po numer sofi biorą kase i mają polskiego murzyna za gratis przez pierwsze dni praca co jakiś czas po 2-3 dni w tygodniu rzeby nie narzekać i było z czego jeszcze odciągnąć za mieszkanie nie polecam tragedia nie zarobisz szkoda czasu i pieniędzy na wyjazd a kobiety na początku miłe jak diabli nie dajcie się na to nabrać te w Polsce nawet nie wiedzą do jakiej pracy okazuje się na miejscu jak wokale jest!!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko załatfiłem przez telefon z biurem w Opolu. Panie w Opolu są bardzo miłe, Wszystko, co mniałem w umowie tak po wyjeździe też było, żadnej ściemy, w holandii zależy na jakiego koordynatora się trafi, bywają cząste pomyłki w rozliczeniach, oczywiście zawsze na korzyść firmy. Mieszkania 2-pokojowe w 5 osób, czyli w jednym pokoju 3 w drugim 2 i do tego drogie. Pszy zarobkach 8.50 euro na godzinę zostaje jakieś 4.60 na ręke, czyli więcej można zarobić w dużych miastach w Polsce bez potrzeby łamania języka. Tak to wygląda w rzeczywistości. Jeśli kto ma komornika na głowie, albo nie ma pracy to od biedy można wyjechać, ale tylko od biedy...
Pytania: czy zgadzam się ,,podpiepszać" kolegów...
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-08 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nędza dziadostwo i tyle siciągają ludzi nawet gdy niema pracy dla nich za każdego
Zarejestrowanego po numer sofi biorą kase i mają polskiego murzyna za gratis przez pierwsze dni praca co jakiś czas po 2-3 dni w tygodniu rzeby nie narzekać i było z czego jeszcze odciągnąć za mieszkanie nie polecam tragedia nie zarobisz szkoda czasu i pieniędzy na wyjazd a kobiety na początku miłe jak diabli nie dajcie się na to nabrać te w Polsce nawet nie wiedzą do jakiej pracy okazuje się na miejscu jak wokale jest!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2016-04-15 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna prosimy dostajesz ubezpieczenie grupowe i zawsze ci beda mowić ze nic na to nie mozna zrobic lepiej sie samemu ubezpieczyć z racji tego ze agencje z ubezpieczalniami sa dogadane i nawet agencja na ubezpieczeniu zarabia to jest oficjalny wałek naprawde ludzie musicie przed wyjazdem do Holandii czytać o przepisach i je poznawać bo beda z wami robic co im sie żywnie podoba !!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Axell Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert