logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

Axell Employment 2017-05-02 15:51
Axell Employment: VanWiek, dziękujemy za obszerny komentarz dotyczący warunków pracy w firmie SodaStream.
Rekruterzy agencji Axell przedstawiają Państwu opis pracy, wymagania oraz warunki proponowane przez holenderskich pracodawców.

Przesłaliśmy Pana komentarz do Koordynatorów w SodaStream. Mamy nadzieję, że zaowocuje to poprawą sytuacji.
W razie niezgodności dotyczących przedstawianych ofert zapraszamy do kontaktu z biurem, które potwierdziło Państwa do konkretnej oferty.

Życzymy miłego dnia, oraz zapraszamy do aplikowania na nasze oferty, nasz adres e-mail: praca.employment@axell.pl
3
Sofii 2017-05-05 23:18
Mam pytanie czy Axell Polska ma jakieś nowe oferty pracy? Jak się pracuje w firmie i jaka jest atmosfera? Słyszałam sporo dobrych słów na ich temat. Podoba mi się, że są aktywni na forum i udzielają bezpośrednio sprostowań czy też informacji, odpowiedzi na pytania!
2
Axell Employment 2017-05-09 19:15
Axell Employment : "Grzegorz" Agencja Axell jest rzetelnym oraz uczciwym pracodawcą,
wszelkie zapytania, skargi , wnioski jak również pozytywne komentarze dotyczące współpracy prosimy kierować bezpośrednio do nas na adres : gliwice.employment@axell.pl , gdzie zostaną niezwłocznie rozpatrzone oraz wyjaśnione.

Zapraszamy również do kontaktu z naszym biurem w Gliwicach, ul.Zwycięstwa 49 w godzinach 9.00 -17.00 oraz pod nr tel.: 0048 32 337 50 20

Pozdrawiamy serdecznie
3
Axell Employment 2017-05-09 19:30
Axell Employment : " Sofii " zapraszamy do aplikowania na aktualne oferty pracy ,
formularz aplikacyjny wraz z opisem dostępnych stanowisk dostępny jest na stronie :
http://axell-employment.com/jobs.html

Życzymy Miłego Dnia !
2
Basia i Tomek 2017-05-10 20:45
świetna agencja, profesjonalne podejście do pracowników , wypłaty na czas , lokacje czyste i bezpieczne
3
Tomasz 2017-05-16 21:05
100 % profesjonal @ kompetentna i miła obsługa w Polsce , praca, godziny , tygodniówki , wygodne lokacje , sympatyczni koordynatorzy w biurze- to jest Axell w skrócie , a w rozszerzeniu nawet lepiej . Kilku pośredników mam już w cv , ale tylko w Axell zagrzałem miejsca na długo - polecam !
2
Bartosz Kaszanka 2017-05-17 13:09
Bardzo dobra agencja, polecam zwlaszcza prace jako skoczek. Mozna sprobowac pracy w wielu zakladach i wyplata zawsze sie zgadza poniewaz gwarantuja 245 euro na tydzien. Polecam biuro w Gliwicach, pracuja tam przemile i pomocne panie ktore pozdrawiam :)
2
Spriner 2017-05-18 21:34
Axell Polska to fajna agencja i jak widzę to powtarzam się po innych, ale jak są dobrzy trzeba im to oddać.
2
Piotr C 2017-05-25 20:59
Pracuje dla Axell od 2013r z kilkoma przerwami. Pracowałem w kilku firmach z czego w jednej około dwóch lat. Wszystko zawsze było na +. Mieszkałem na kilku lokacjach stare i nowe Hooge, Haps, Eindhoven, Bladel. Warunki czasami nie powalały ale to ludzie sa ważni. Przerobiłem na lokacjach wielu ludzi od przestraszonych do agresywnych, od idiotów do ludzi wybitnych. Pieniądze zawsze na czas jak coś sie nie zgadzało pisałem maila i w następnym tygodniu było wyjaśnione. Z praca tez nie miałem problemów bo jak przyjedziesz tu do pracy a nie na imprezę to będziesz pracował/a.
Pozdrawiam Serdecznie
4
Sonia 2017-05-25 22:41
Bardzo dobrze współpracuje mi się z Axell-em. Nie miałam żadnych problemów , kasa też zawsze była na czas.
1
Arek 2017-05-26 09:01
Pracuje dla Axell 7 m-cy, jest w porządku, mamy pracę, stabilizację i pieniądze na czas - polecam !
1
olo 2017-05-26 14:15
Mocno się tą agencją rozczarowałem - mało pracy i jej niestabilność, poziom zakwaterowania, rzucanie z miejsca na miejsce itd. Nie polecam.

haha no przeciez agencja anioł jak piszą hahahah
2
Buź 2017-05-26 17:21
olo, agencji anioł nie ma chłopie i nie będzie , pracowników aniołów tym bardziej brak ! jeśli chcesz oceniać to popatrz na każdą ze stron obiektywnie -gdyby byli odealni pracownicy to byłyby tez idealne agencje, w ogole idealny świat- ale życie to nie bajka, więc trzymajmy się dobrych opinii-w czasach hejtu to wielka rzecz pisac pozytywnie miłego !
1
Spriner 2017-05-30 12:04
Axell Polska jak wiele agencji pracy zawsze będzie miała wielu hejterów. Jeszcze się tak nie zdarzyło, żeby wszyscy byli zadowoleni z pracy! Niektórym pracownikom przeszkadzają problemy o randze jak z tą tańcownicą, której przeszkadzał rąbek u spódnicy.
1
EDi 2017-05-30 21:19
śledzę oferty i widzę,że mają kilka naprawę ciekawych w logistyce , zbieranie zamówień żadna filozofia, można zrobić papiery na wózki i używać ich gdziekolwiek w Holandii - super sprawa!
1
Ciekawski 2017-06-01 10:32
Jakies opinie ludzi pracujacych w firmie syncreon na orderpickingu sie znajda? Jak z godzinami (jest jakakolwiek gwarancja?) Warunki mieszkaniowe, transport, miejsce na lokacjach na własne auto jest? Pary raczej pracuja na podobnych zmianach? Ciekaw jestem bo w sumie o Axelu nie slyszalem, wiec moze tym razem sprobowac u nich? Pozdrawiam
Paulina 2017-06-01 10:50
@EDi oferty pracy Axell Polska możecie znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać nazwę firmy oraz dodać frazę 'oferty pracy'. Znajdziecie je m.in. w Serwisie GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/axell-polska;pr
veselye kartinki 2017-06-12 12:56 [użytkownik zarejestrowany]
Agrencja zdaje się mieć jakieś poważniejsze kłopoty finansowe. Dwunasty już tydzień czekam na rozliczenie... W międzyczasie natomiast otrzymałem na pocieszenie siedem tzw. salaris.
Na szczęście świat nie kończy się na Holandi i tzw. agencjach pracy.
4
Tragedia 2017-06-13 08:55
Firma tragiczna. Warunki mieszkalne masakra jakaś po 20 osób na dwie łazienki w tym jedną ciągle niesprawna i. Oszukują że oddają za dojazd do Holandii. W ogóle nie dbają o pracowników. Źle zorganizowani. Na mieszkaniach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pijaki wręcz menele. Kasuja po 100€ za pokoje 2-3 osobowe z menelami i złodziejami. Zero pomocy z ich strony. Najgorsza agencja obecnie na rynku. Nie polecam. Omijać szerokim łukiem.
3
Axell Employment 2017-06-13 16:23
Axell Employment: "veselye kartinki " jaka wybrał ( a) Pan ( Pani ) formę kontaktu ?

Wszelkie sprawy pracownicze załatwiane są na bieżąco , proszę o przesłanie szczegółów dotyczących brakującego rozliczenia na właściwy adres email : operations.employment@axell.nl

Pozdrawiamy serdecznie
Axell Employment
1
Miły@ 2017-06-13 20:50
TRAGEDIA- ciekawy masz pseudonim artystyczny :))
my sobie Axella chwalimy, przygarnęli nas dosłownie z bruku kiedy inna agencja nas wystawiła , pracę dostaliśmy w ciągu 1 dnia! mieszkamy w 6 na domku po 2 na pokoju! Przymusu nie ma , jak ktoś chce to może wynająć własny kąt, tylko po co jak mamy służbowe auto na dojazd do zakładu i zakupy .To co zarobimy jest nasze,żadnych dodatkowych opłat ! Kumpel miał źle wypłatę policzoną i w jeden dzień po zgłoszeniu przyszło wyrównanie - trzeba się tylko upomnieć- tam tez ludzie pracują a nie roboty, błędy zdarzają się w Holandii, Polsce i wszędzie na świecie.Trzeba iść i wyjaśnić, komunikacja to podstawa !
Miłego @
4
Spriner 2017-06-18 21:56
W aktualnej ofercie pracy zupełnie nie widziałem roboty za granicą? Czyżby nie mieli takich ofert ? Może ktoś wie i mógłby mi podpowiedzieć? Trochę się zmartwiłem tymi wpisami. Wcześniej słyszałem o nich sporo dobrego a tu taka niespodzianka
Axell Employment 2017-06-20 09:04
. Axell Employment: : "Spriner" , dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami w Holandii , aktualne ogłoszenia oraz formularz kontaktowy : http://www.axell-employment.com/jobs.html

Kontakt z biurem poniedziałek - piątek 9.00-17.00 0048 32 337 50 20 Do usłyszenia !
Nikita 2017-06-20 18:46
To jest banda niekompetentnych ludzi prace w biurze zalatwili sobie po znajomosciach albo poprzez wylizywanie dupska. Ludzie po zawodowkach pracuja w biurze smiech na sali. Bedac w grudniu tam na chwile slyszalem jak jedna pani z recepcji pyta kolezanke jak wejsc na serwer ludzie pracujac tam kilka miesiecy ona nawet nie wie jak sie zabrac do swojej pracy. Pracowalem kilka lat dla tego scierwa i nie polecam nikomu.
1
Nikita 2017-06-20 18:49
Jeszcze zapomnialem dodac ze wiekszosc pracujacych tam ludzi to zlodzieje ktorzy przez lata okradali ta firme a sami wyliczaja ludzi jak np. robia prywatne km. Taka banda hipokrytow i przekretow. Duzo by mozna pisac ale szkoda sie wysilac...
Oles 2017-06-21 18:07
Nikita,pracowałes KILKA LAT? Stary,cos tu nie gra! Firma dawala Ci prace ,dom o zapewniala godne zycie przez KILKA LAT i bylo w porzadku a nagle sie wypaliles i hejtujesz anonimowo? I kto tu jest hipokrytą????????
2
Kingaaaaaaa 2017-06-21 19:45
witam
Widze ze piszesz ze pracowalas w pralni
Czy moglabys napisac cos wiecej w tym temacie?
Pozdrawiam Kinga
Staś 2017-06-22 12:02
Axell dla mnie jest spoko firmą i dobrą mam tu fuchę.
1
Kasia 2017-06-27 16:24
hejka, prosta praca, tylko bardzo ciepło, gorąco wręcz
sortowanie brudnego prania ( pościel, ręczniki) , składanie, wkładanie do maszyn - to tyle

polecam Axell jako posrednika , nawet jeśli nie są idealni, czego niektórzy idealni komentatorzy wymagają to można wszystko załatwić :))


Frugo 2017-06-29 15:25
Przeczytałem wiele negatywnych opinii o tej agencji, ale podpisałem już z nimi umowę i w weekend mam jechać już do Tillburga podpisać konkretne papiery. Opinie są różne, ale przeważają te negatywne, a ja boje się ryzyka. Czy jeżeli nie pojadę do pracy, to będę miał z tego jakieś konsekwencje? Umowa była podpisana elektronicznie.
Axell Holandia 2017-06-29 17:20
Axell Employment: "Frugo" jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji związanych z ofertą pracy lub zakwaterowaniem to zapraszamy do kontaktu :pon -pt 9.00 -17.00 tel: 32 337 50 20 Pozdrawiamy serdecznie
Nikita 2017-06-29 22:22
A skad ty wiesz ze oni mi dawali prace jakbym sobie nie zalatwil bezposrednio u pracodawcy to bym nie pracowal bo axell stwierdzil ze moge wrocic do Polski gdyz firma nie ma wiecej dla mnie pracy... i skad wiesz ze dawali mi mieszkanie? Moze mieszkalem prywatnie. A chocby nawet to za te klity to sie nie mala kwote placi. Sam hejtujesz anonimowo. To bylo napisane po to aby ludzie uwazali wiec nie napinaj sie niepotrzebnie. A godne zycie to zapewnilem sobie sam bo u nich to wiecej sie siedzialo niz pracowalo wiec trzeba bylo kombinowac inaczej. Obronca chorych agencji pracy sie znalazl. Jesli nie znasz historii drugiego czlowieka to sie nie wypowiadaj.
Nikita 2017-06-29 22:25
Nie nic sie nie stanie oni moga Cie wyrzucic z dnia na dzien na bruk to Ty rownie dobrze mozesz zerwac umowe z dnia na dzien. Teraz walcza o Ciebie i pisza gdzie sie masz z nimi kontaktowac bo juz malo kto chce dla nich pracowac.
Frugo 2017-06-30 12:11
Opinie o nich są zatrważające... Wolę nie ryzykować.
1
Marek Nawrocki- nie anonim heheheheheh 2017-06-30 13:17
tak moi Państwo! czas na szukanie pracy i pracodawcy idealnego- czytaj DOSKONAŁEGO !

jak takiego znajdę to chętnie się z Wami podzielę :)
dobrego dnia!

ps. a która agencja i dlaczego jest najlepsza? Warto porównać- dajcie znać ziomale :) czas słać siwiki
1
Spriner 2017-07-05 08:52
W każdej firmie można znaleźć jakiś błąd czy niedopatrzenie.
lifeisbrutal 2017-07-06 15:54
czytam sobie opinie tej i innych agencji, zakładów pracy , pośredników - wszyscy są źli, nie płacą, mobbing i w ogóle - zostanę bezstresowym, niewykorzystanym bezrobotnym yey!!!!
Marek Kozik 2017-07-08 07:03
a gdzie teraz pracujesz? daj namiary plis! z twoim " nosem" na pewno super firma! mieszkanie dają? za ile ? jakie?
2
Andrzej 2017-07-08 22:39
Ej! Ja przez AXELL wyjechałem miesiąc temu. Nie jest źle. Wypłata się zgadza. Domki nie najgorsze. Jedyny minus - rodzina daleko... Nie piszcie bzdur o tym jaka to zła agencja.
2
spoczko 2017-07-11 13:47
W porządku agencja, z pracą nie było problemu, z wypłatami i zakwaterowaniem również. Wyjeżdżam ponownie teraz z dziewczyną :) Wszystkim innym polecam! Nie bać się, pisać, pracować a nie będzie problemu
2
kamisia77 2017-07-12 18:02
Czy ktoś pracował, pracuje, bądź zamierza teraz pracować w Sony w Tilburgu? Proszę o informacje jakie są tam warunki pracy i mieszkaniowe, jakie mniej więcej zarobki i opłaty za zakwaterowanie?
Tomek Zrys 2017-07-13 08:40
jest w porzadku, pracy masa ,szkolą na wózki,pokoje mamy dwojki Miłego!
1
kamisia77 2017-07-13 11:03
A możesz powiedzieć mi, jak wygląda opłata za zakwaterowanie? Czy wszyscy pracują tam na wózkach widłowych?
Tomek Zrys 2017-07-13 11:15
wysłało mnie biuro z Gliwic, dzwoń do nich do 17.00 , wszystko Ci omówią in załatwią
dobra obsługa!
miłego! i powodzenia!
1
kamisia77 2017-07-13 15:24
Chciałabym otrzymać informację od kogoś., kto tam pracował i podzieli się swoim doświadczeniem :)
Spriner 2017-07-14 23:17
czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy młodszy technik utrzymania ruchu zarobi w firmie godziwe pieniądze?
Nikita 2017-07-18 16:19
Nie pracuje i nie bede pracowac przez chore agencje pracy tymczasowej i nie bede niewolnikiem chorego systemu!!! Mieszkam w swoim domu i wszystkim polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] holenderski system tak jak on [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas !!!!
Graaal 2017-07-19 13:22
nie chcesz to nie , nie rozumiem sensu pisania takiego postu na portalu z opiniami o pracy w Holandii
jesli ktos chce siedzieć w Polsce to niech siedzi - bezsensu wypowiedź " Nikita"
1
Max 2017-07-19 19:29
Ludzi nie zrozumiesz. Jeden rabin powie ,ze agencje sa be, drugi powie ze to swietna sprawa.
Wazne jest miec jakis cel i do niego dazyc. Reszta jest nie istotna.
1
Solter 2017-07-20 10:39
Bardzo słusznie ktoś pisze, że trzeba mieć swoje zdanie a takie forum z opiniami może jedynie ukierunkować nasze działania. Ciągle dokonujemy wyborów tak jest i z pracą.
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska