logo Axell Polska

Axell Polska

Gliwice

Opinie o Axell Polska

Axell Employment 2017-06-20 09:04
. Axell Employment: : "Spriner" , dziękujemy za zainteresowanie naszymi ofertami w Holandii , aktualne ogłoszenia oraz formularz kontaktowy : http://www.axell-employment.com/jobs.html

Kontakt z biurem poniedziałek - piątek 9.00-17.00 0048 32 337 50 20 Do usłyszenia !
Nikita 2017-06-20 18:46
To jest banda niekompetentnych ludzi prace w biurze zalatwili sobie po znajomosciach albo poprzez wylizywanie dupska. Ludzie po zawodowkach pracuja w biurze smiech na sali. Bedac w grudniu tam na chwile slyszalem jak jedna pani z recepcji pyta kolezanke jak wejsc na serwer ludzie pracujac tam kilka miesiecy ona nawet nie wie jak sie zabrac do swojej pracy. Pracowalem kilka lat dla tego scierwa i nie polecam nikomu.
4
Nikita 2017-06-20 18:49
Jeszcze zapomnialem dodac ze wiekszosc pracujacych tam ludzi to zlodzieje ktorzy przez lata okradali ta firme a sami wyliczaja ludzi jak np. robia prywatne km. Taka banda hipokrytow i przekretow. Duzo by mozna pisac ale szkoda sie wysilac...
Oles 2017-06-21 18:07
Nikita,pracowałes KILKA LAT? Stary,cos tu nie gra! Firma dawala Ci prace ,dom o zapewniala godne zycie przez KILKA LAT i bylo w porzadku a nagle sie wypaliles i hejtujesz anonimowo? I kto tu jest hipokrytą????????
3
Kingaaaaaaa 2017-06-21 19:45
witam
Widze ze piszesz ze pracowalas w pralni
Czy moglabys napisac cos wiecej w tym temacie?
Pozdrawiam Kinga
Staś 2017-06-22 12:02
Axell dla mnie jest spoko firmą i dobrą mam tu fuchę.
1
Kasia 2017-06-27 16:24
hejka, prosta praca, tylko bardzo ciepło, gorąco wręcz
sortowanie brudnego prania ( pościel, ręczniki) , składanie, wkładanie do maszyn - to tyle

polecam Axell jako posrednika , nawet jeśli nie są idealni, czego niektórzy idealni komentatorzy wymagają to można wszystko załatwić :))


Frugo 2017-06-29 15:25
Przeczytałem wiele negatywnych opinii o tej agencji, ale podpisałem już z nimi umowę i w weekend mam jechać już do Tillburga podpisać konkretne papiery. Opinie są różne, ale przeważają te negatywne, a ja boje się ryzyka. Czy jeżeli nie pojadę do pracy, to będę miał z tego jakieś konsekwencje? Umowa była podpisana elektronicznie.
Axell Holandia 2017-06-29 17:20
Axell Employment: "Frugo" jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji związanych z ofertą pracy lub zakwaterowaniem to zapraszamy do kontaktu :pon -pt 9.00 -17.00 tel: 32 337 50 20 Pozdrawiamy serdecznie
1
Nikita 2017-06-29 22:22
A skad ty wiesz ze oni mi dawali prace jakbym sobie nie zalatwil bezposrednio u pracodawcy to bym nie pracowal bo axell stwierdzil ze moge wrocic do Polski gdyz firma nie ma wiecej dla mnie pracy... i skad wiesz ze dawali mi mieszkanie? Moze mieszkalem prywatnie. A chocby nawet to za te klity to sie nie mala kwote placi. Sam hejtujesz anonimowo. To bylo napisane po to aby ludzie uwazali wiec nie napinaj sie niepotrzebnie. A godne zycie to zapewnilem sobie sam bo u nich to wiecej sie siedzialo niz pracowalo wiec trzeba bylo kombinowac inaczej. Obronca chorych agencji pracy sie znalazl. Jesli nie znasz historii drugiego czlowieka to sie nie wypowiadaj.
Nikita 2017-06-29 22:25
Nie nic sie nie stanie oni moga Cie wyrzucic z dnia na dzien na bruk to Ty rownie dobrze mozesz zerwac umowe z dnia na dzien. Teraz walcza o Ciebie i pisza gdzie sie masz z nimi kontaktowac bo juz malo kto chce dla nich pracowac.
1
Frugo 2017-06-30 12:11
Opinie o nich są zatrważające... Wolę nie ryzykować.
3
Marek Nawrocki- nie anonim heheheheheh 2017-06-30 13:17
tak moi Państwo! czas na szukanie pracy i pracodawcy idealnego- czytaj DOSKONAŁEGO !

jak takiego znajdę to chętnie się z Wami podzielę :)
dobrego dnia!

ps. a która agencja i dlaczego jest najlepsza? Warto porównać- dajcie znać ziomale :) czas słać siwiki
1
Spriner 2017-07-05 08:52
W każdej firmie można znaleźć jakiś błąd czy niedopatrzenie.
lifeisbrutal 2017-07-06 15:54
czytam sobie opinie tej i innych agencji, zakładów pracy , pośredników - wszyscy są źli, nie płacą, mobbing i w ogóle - zostanę bezstresowym, niewykorzystanym bezrobotnym yey!!!!
1
Marek Kozik 2017-07-08 07:03
a gdzie teraz pracujesz? daj namiary plis! z twoim " nosem" na pewno super firma! mieszkanie dają? za ile ? jakie?
2
Andrzej 2017-07-08 22:39
Ej! Ja przez AXELL wyjechałem miesiąc temu. Nie jest źle. Wypłata się zgadza. Domki nie najgorsze. Jedyny minus - rodzina daleko... Nie piszcie bzdur o tym jaka to zła agencja.
3
spoczko 2017-07-11 13:47
W porządku agencja, z pracą nie było problemu, z wypłatami i zakwaterowaniem również. Wyjeżdżam ponownie teraz z dziewczyną :) Wszystkim innym polecam! Nie bać się, pisać, pracować a nie będzie problemu
3
kamisia77 2017-07-12 18:02
Czy ktoś pracował, pracuje, bądź zamierza teraz pracować w Sony w Tilburgu? Proszę o informacje jakie są tam warunki pracy i mieszkaniowe, jakie mniej więcej zarobki i opłaty za zakwaterowanie?
1
Tomek Zrys 2017-07-13 08:40
jest w porzadku, pracy masa ,szkolą na wózki,pokoje mamy dwojki Miłego!
2
kamisia77 2017-07-13 11:03
A możesz powiedzieć mi, jak wygląda opłata za zakwaterowanie? Czy wszyscy pracują tam na wózkach widłowych?
1
Tomek Zrys 2017-07-13 11:15
wysłało mnie biuro z Gliwic, dzwoń do nich do 17.00 , wszystko Ci omówią in załatwią
dobra obsługa!
miłego! i powodzenia!
1
kamisia77 2017-07-13 15:24
Chciałabym otrzymać informację od kogoś., kto tam pracował i podzieli się swoim doświadczeniem :)
Spriner 2017-07-14 23:17
czy mógłby ktoś podpowiedzieć czy młodszy technik utrzymania ruchu zarobi w firmie godziwe pieniądze?
Nikita 2017-07-18 16:19
Nie pracuje i nie bede pracowac przez chore agencje pracy tymczasowej i nie bede niewolnikiem chorego systemu!!! Mieszkam w swoim domu i wszystkim polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] holenderski system tak jak on [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas !!!!
1
Graaal 2017-07-19 13:22
nie chcesz to nie , nie rozumiem sensu pisania takiego postu na portalu z opiniami o pracy w Holandii
jesli ktos chce siedzieć w Polsce to niech siedzi - bezsensu wypowiedź " Nikita"
2
Max 2017-07-19 19:29
Ludzi nie zrozumiesz. Jeden rabin powie ,ze agencje sa be, drugi powie ze to swietna sprawa.
Wazne jest miec jakis cel i do niego dazyc. Reszta jest nie istotna.
3
Solter 2017-07-20 10:39
Bardzo słusznie ktoś pisze, że trzeba mieć swoje zdanie a takie forum z opiniami może jedynie ukierunkować nasze działania. Ciągle dokonujemy wyborów tak jest i z pracą.
2
Olek 2017-07-28 15:53
moim zdaniem warto zebrać opinie o różnych agencjach , podzielić przez 4 i podjąć decyzję o wyjeździe - wiadomo i w Polsce i za granicą - ile ludzi tyle opinii - na każdy temat, nie tylko pracy
2
Polak 2017-07-31 09:00
Ależ mają bogatą ofertę pracy! Słyszałem sporo dobrego o agencji.
1
Hanys81 2017-08-08 15:50
Tracicie czas na czytanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w internecie. Ja zadzwonilem i dowiedzialem sie wszystkiego. Polecam!
Rozsądny 2017-08-11 15:42
Każdy powinien wiedzieć, że przed każdą pracą trzeba dokładnie przeczytać umowę i to bez względnie. W każdej firmie pracują ludzie którzy różnie podchodzą do swoich obowiązków. Tym bardziej trzeba uważać przy wyjeździe z kraju.
gyytiu 2017-08-19 09:33
placac 100e tygodniowo za łóżko
Stefi 2017-08-20 11:39
Agencja która działa kilkanaście lat ma już swoją pozycję na rynku.
1
Ciekawa 2017-08-22 12:06
Czy ktos prsciwal w Helmont prxy kontroli jakosci pudelek???
Tomeczek 2017-08-23 15:22
lolaar to mega fajna robota, dobre zarobki, polecam!
2
Spider 2017-08-24 08:54
Czy agencja Axell Polska ma również sporo ofert pracy za granicą? Czytałem trochę o nich i wiem, że mają całkiem niezłą opinię jako pracodawca. Może mi ktos podpowiedzieć gdzie warto wyjechać do pracy za granicę żeby w miarę dobrze zarobić?Dzięki za pomoc.
1
adi 2017-09-04 19:44
Taka sobie agencja coprawda wypłatę miałem elegancką i samochód służbowy ale kontakt niekiedy utrudniony z kordynatorem. Warunki mieszkalne nawet dobre tylko trochę meneli poprzyjmowali.
Kasia 2017-09-05 21:12
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak się współpracuje z agencją Axell w kraju? Jak praktycznie załatwia się z nimi wszystkie sprawy? Po raz pierwszy będę korzystała z pośrednictwa i dlatego nic nie wiem.
Kalinka 2017-09-12 20:42
Musi być dobrze bo inaczej to forum aż huczy od wpisów.
poszukiwaczdobrejpracy 2017-09-13 08:39
na szczęście w większości dobrych więc widać , ze pracodawca jest w porządku! ofert maja bardzo dużo i bardzo różnorodne więc jest na czy oko zahaczyć :))
anonim 2017-09-13 21:32
Firma Axell nie oferuje godnej pracy. Proszę zachować resztki przyzwoitości i nie pisać kłamstw. Ja rozumiem, ze ludzie czasami nie mają innego wyjścia i tam pracują, ale proszę nie chwalić tej firmy, ponieważ nie znam niczego pozytywnego co można o tej firmie powiedzieć. Najbardziej żal mi jest ludzi, którzy z braku innych możliwości muszą żyć wśród tych zwierząt.
Renia 2017-09-15 19:25
Nie polecam agencji mieszkania to zwykła patologia. Ciągle problemy z biurem. Atmosfera ciężka od dymu. I za to płacisz 100eur tygodniowo. Oferta tylko dla ludzi o mocnych nerwach !!!
Paulina 2017-09-18 11:00
@poszukiwaczdobrejpracy jesteś już w kontakcie z Axell Polska? Zamierzasz współpracować z tą firmą w celu znalezienia pracy? Chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. @anonim widzę, że nie oceniasz dobrze tej agencji, jednak nie podajesz żadnych konkretnych informacji odnośnie Twoich zastrzeżeń. Możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Ważne są pełniejsze wpisy, ponieważ to co Tobie nie odpowiadało, dla innej osoby może nie mieć już aż takiego znaczenia.
pikolo 2017-09-19 17:33
przeczytaj opinie o kazdej z mozliwych agencji pracy i kazda ma 90% negatywnych opinii...ale dziwnym trafem 200-300 tys polakow w wiekszosci bez znajomosci albo ze słaba znajomosciaangielskiego jezdzi tam i zarabia jakies pieniadze a opinie tylko negatywne....Ja tez byłem 4 razy w Holandii,3 x zbiory, 1x szklarnia ....przez inna agencje i zawsze srednio odkładalem 300 euro tygodniowo, na jedzenie 20-30 euro bo zywiłem sie w Lidlu a mieso brałem z polski a że nie mam tylka jak szafa 3 drzwiowa i nie jestem grubasem,który tylko futruje to wiecej nie musiałem wydawac, nie pale nie pije alko, nie jaram, nie cpam i na dziki nie chodze wiec trzy stówy moglem odlozyc a wyplaty byly rozne bo przy 40h dostalem 286 ale przy 51 h bylo 390e - srednio trzysta. Wazne, ze za rower czy dojazd autem nie brali kasy. Duzo bylo osob ktore pojchaly tam totalnie nieprzygotowane albo byly mowiac wprost...debilami, i teraz taki imbecyl gdzies z zachodniopomorskich PGRów pojedzie do pracy a cale zycie siedział pod sklepem "u Boguski" i chlał mamroty to nie bedzie pracował i nie wytrzyma, pozniejwchodzi tutaj i wypisuje swoje zale....bo skoro kilka lat ktos pracował przez dana agencje tzn ze kilka lat bylo fajnie. Ale byly osoby,ktore nie mialy szczescia i w tygodniu przepracowaly 2-3 dni, albo rzucali go do 4 prac w tygodniu....ktos mial wypadek w pierwszy dzien pracy,noga zlamana a koordynator zagencji powiedzial mu, ze ma wrcac do polski bo oni takich jak on nie potrebuja...To sa realia agencji pracy. Ja o tym pisze bo sie z tym spotkalem , chcesz wierz, nie chcesz nie musisz mi wierzyć. Wiem jedno....ze gdybym mial pracowac w polsce za1600 zł netto wolalbym jechac do Holandii bo tam to 1 tys euro miesiecznie mozna odlozyc bez problemu a jesli tydzien czasu nie maszpracy albo siedisz w mieszkaniu i mas robote 2 dni to szukasz czegos innego, ogarniasz inna robote,pakujesz sie i jedzieszdo innej agencji....
Prawda 2017-09-21 00:50
Po reportażu TVN, ta agencja zacznie powoli zanikać z rynku. Koniec oszustw.
2
Anonimowy Robol :) 2017-09-22 10:32
Negatyw za negatywem..... A racja jak Du...A każdy ma swoją, biorąc pod uwagę ilość biur pośrednictwa pracy(która stale rośnie) oraz Rządowych "komórek"i instytucji zwalniających nieuczciwe agencje (czyt. Pośredników) Holandii. Nikt nikomu nie nakazuje wyjeżdżać tam do pracy. Każde Biuro Pośrednictwa jest stworzone do zarabiania pieniędzy.Nie do rozdawania. Niestety zdarzają się nieuczciwe agencje,ale z wieloletniego doświadczenia wiem kto pisze najwięcej negatywnych opinii min: Przyjeżdża osobnik x chce zarobić pracuje za zaproponowana stawkę bierze nadgodziny chodzi do pracy w weekendy odkłada kasę wysyła do polski rodzinie, nie jest lekko "zaciska"zęby cieszy się z tego co ma bo najważniejsza jest rodzina. Przyjeżdża osobnik Y -hmmm..Holandia kraj legalnej marihuany- idzie do pracy -praca za ciężka -stawka 9,5€-10€ za mała ,chcą żeby iść w sobotę -są poj.....ni, nie przyjechałem tu jako niewolnik,w sobotę ustawiłem się z kumplami na wyjazd do Coffa, do tego koleś ma przynieść "pixy" kupilimy już 2 zgrzewki browca, ugadalismy "dupeczki" - poniedziałek -"ziek"- nie idę do roboty mam kaca i" Bad Tripa"-'trzeba się leczyć dzwonię do kumpli, powtórka z weekendu. I tak 2-3dni ,Agencja mnie zwalnia nie mam na busa do pl. -telefon-mamo, tato -te złodzieje mnie wyrzucili nie wypłacili kasy nie mam jak wrócić do domu ratujcie.... Ktoś może napisać iż nie mam racji ze to nie prawda, że to wina agencji Ale z mojego 8 letniego doświadczenia w trakcie pobytu w NL oglądam to na codzień nadal pracuje przez agencje, rozwijam swoje "skille" aby był progres nie regres. (W Pl kupione mieszkanie,przyzwoite auto) Pije kiedy mam ochotę palę papierosy(nie nabijać nie skręcamy,nie zielsko) nie używam "dragow" stać mnie na godne życie rodzina nie narzeka na kwoty które wysyłam,oram 6 dni w tygodniu podatku płacę 180€ tygodniowo, czasem padam na pysk ze zmęczenia ale do póki zdrowie pozwala będę tutaj pracował,Jestem POLAKIEM jestem "Twardy" nie noszę rurek noszę bojówki nie używam żelu tylko krem do popękanych dłoni, Ja za kilka lat będę siedział w domu z rodzina (nie ważne czy w fotelu na kółkach czy zwykłym) ale niczego im nie bedzien brakowac. A Ty??? Mamy zabraknie nie będzie miał kto dać coś? Złodziejstwo albo stanie pod Biedronka i użalanie się nad sobą bo jakie jest zycie do du.....y nikt nic nie chce dać. A Axell jest pośrednikiem jak wielu innych gdzie pracujesz i u kogo to loteria dziś mają zlecenia od magazynu X jutro od firmy Agro na zrywanie pora i tak właśnie ludzie trafiają do danego sektora,brak kwalifikacji nie jest problemem można je podnosić. Ale jeśli ich nie macie lub nie znacie języka czy znacie to słabo nie wymagajcie od takiego biura aby wam dało posadę supervisora, managera. Zamiast pracownika produkcji.


8lat w Holandii,4 - agencje pośrednictwa pracy , uprawnienia na wszystkie możliwe wózki, VCA (wszystko Sam za własne pieniądze można odpisać od podatku) Jest progres.
Z poważaniem dla ciężko pracujących Rodaków Anonimowy Robol.
ps: wybaczcie za ewentualne "pomylone" wyrazy ale słownik w telefonie oszukuje:)
2
Mateusz 2017-09-22 15:21
8 lat w NL i wciąż robisz przez agencje....? To wielkie gratulacje panie ciężko pracujący.
2
ccc 2017-09-25 13:21
przecie ż to nie o nich chodziło , tylko o axidus
ccc 2017-09-25 13:24
wreszcie jakiś normalny, życiowy wpis !

piątka stary -święte słowa! kto chce pracować i zarabiać, pracuje i zarabia - można ? MOŻNA!!!!!
Zostaw swoją opinię o Axell Polska - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska