Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
ChybaWyjade - 2014-10-02 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr85 - 2014-10-01 19:21:32]:
Napisz kolego czy ta rozmowa była po Pl czy po ang . pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-02 11:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr85 - 2014-10-01 19:13:36]:
hej a do jakiej pracy jedziesz kolego?
zdjecie uzytkownika
wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę w sobotę przez ich agencję do Tilburga? Ktoś jeszcze jedzie? Jadę do pracy do syncreonu na elektronikę, zobaczymy czy sprawdzą się opinie o tym czy rzeczywiście jest tam praca, czy się siedzi. Co do rozmowy macie zakładkę u góry ;) a rozmowa jest wpierw po polsku, a później łatwa rozmowa po ang. trzeba się przedstawic, skad jestes, na jakim stanowisku pracowałes w poprzedniej firmie i co tam robiles, czemu wyjezdzasz do holandii, czemu sie zwolniles z poprzedniej pracy. Takie tam ogolnikowe pytania o sobie i karierze.
zdjecie uzytkownika
fuone - 2014-10-02 19:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58]:
Czesc . Ja teź tam jade z Gdańska i w sumie nie wiem czego sie spodziewać bo różne opinie są o tej pracy.
zdjecie uzytkownika
wyjezdzam - 2014-10-02 19:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby tylko nie trafić na ćpiarnię :D Ktoś śmiga busem z Częstochowy?
zdjecie uzytkownika
ChybaWyjadę - 2014-10-02 20:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58]:
o.k dzięki
zdjecie uzytkownika
pperato - 2014-10-05 17:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem ofertę pracy przy plastikach w firmie Ralplast. Czy ktoś może wie cos o ludziach tam pracujących,)albo o pracy czy ciezko.
zdjecie uzytkownika
tyge - 2014-10-06 12:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej wszystkim, rozważam zatrudnienie w Axell Polska jako przedstawiciel handlowy, miał ktoś już doświadczenie na tym stanowisku u nich? Jak czytałem ofertę, to nawet zapewniają umowę na prace po czasie próbnym, to jest możliwe? bo mi zalezy na w miare stabilnej pracy, a jak to tylko takie obecanki to podziekuje.
zdjecie uzytkownika
Madziaaaaa - 2014-10-09 13:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Mam dziś mieć rozmowę kwalifikacyjną przez telefon po angielsku i nie ukrywam, że lekko się obawiam :) jak taka rozmowa wygląda?;) poproszę ozestaw pytań, byłoby mi lżej :) żyję w ciągłym stresie bo szukam pracy w Holandii już parę miesięcy i w końcu jakieś w miarę dobre biuro się mną zainteresowało i nie chcę zaprzepaścić tej szansy:)
zdjecie uzytkownika
Mmmm - 2014-10-09 15:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy z tej firmy da się wyjechać w parze i można liczyć na pokój dwuosobowy? praca oczywiście może być w róznych miejscach,chodzi mi tylko o wspolne mieszkanie;p
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-13 20:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jedzie ktos z gliwic jutro na apple do waalwijk?:)
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-15 11:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjezdzam - 2014-10-02 16:40:58]:
ja w ta sobote jade do Tilburga. Tez fajnie sie dogadalem z p. Alicja
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-10-15 14:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOS Z WAS WYJEZDZA W SOBOTE BUSEM Z KATOWIC?? JAK CO TO PISZCIE NA GG: 690182
zdjecie uzytkownika
miko - 2014-10-15 18:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem na ogłoszeniach na niedziela.nl że axell szuka pracwoników i oprócz produkcyjnych magazynowych to poszukują fachowców ale z językiem . Jak ta weryfikacja języka polega bo skund mam znać w Polsce język obcy. I czy to się opłaca jechać , jak wygląda zatrudnienie i ile można odłożyć.
zdjecie uzytkownika
Tusia - 2014-10-16 05:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo, "skund" masz znać język obcy, skoro z polskim problem. Co do samej agencji - nie wyjechałam przez nią do pracy, bo już na wstępnym etapie są problemy. Jeden oddział mówi, że oferta nieaktualna, mimo że chwilę wcześniej pojawiła się na forum. Drugi oddział potwierdza aktualność oferty, jednak ten pierwszy się dalej upiera przy swoim. Paranoja jakaś... Nie wspominając o tym, że 3 razy nie dostałam żadnego potwierdzenia czy pracodawca zaakceptował moją kandydaturę - a specjalnie o to dopytywałam, czy zadzwonią żeby wiedzieć na czym człowiek stoi. Z pracą słyszałam, że też u nich różnie bywa. Całe szczęście, że udało mi się znaleźć sensową agencję :)
zdjecie uzytkownika
Piotr D - 2014-10-16 22:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadacie glupoty pracowalem dla nich 2 lata jako spawacz nie mam im nic do zarzucenia moze olewanie przez koordynatorki lekko irytuje ale co zrobisz ;p i moze czeste przeprowadzki ale idzie sie przyzwyczaic polecam biuro w skierniewicach fachowa oblsuga
zdjecie uzytkownika
Tusia - 2014-10-17 06:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotr D - 2014-10-16 22:40:42]:
Ludzie z "fachem w ręku", jak np. spawacze, raczej nie mają problemy z pracą. Z tego co zauważyłam, to wręcz mogą przebierać w ofertach.
zdjecie uzytkownika
huMaN - 2014-10-17 12:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tusia - 2014-10-16 05:33:34]:
Hej, ja również mam z nimi problemy. Sam nie wiem czy jechać czy dać sobie spokój. Oczywiście biorę pod uwagę inne agencje, ale jakie... jeśli mogę zapytać?
zdjecie uzytkownika
anes - 2014-10-17 12:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka to agencja?
zdjecie uzytkownika
Piotr D - 2014-10-17 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie trzeba bylo konczyc zawodowke a nie studia ''lepiej miec fach w łapie niż studia bez przyszłosci'' a ci ktorzy czepiaja sie do pisowni to jest slabe tu chodzi o opinie a nie pisanie wypracowania POZDRO wiekszosc sie uczyla studiowala a nie zna zadnego jezyka obcego to co mam sie z nich nabijac ? LOL
zdjecie uzytkownika
do Piotr D - 2014-10-20 17:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę Twoja opinia jest ciekawa, tylko zastanawia mnie to, że uważasz, że ludzie po studiach nie znają języków obcych. Widać, że Ty nie studiowałeś, bo na uczelniach wyższych wymaga się przynajmniej dwóch semestrów wyrobionych lektoratów oraz certyfikat z języka co najmniej na poziomie B2, oczywiście jest to warunek zaliczenia studiów. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Witucha - 2014-10-28 10:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony z pracy dla Axella. Pracuję na Syncreonie, praca jest całkiem przyjemna, nie narzekam na ludzi i mieszkanie. Polecam.
zdjecie uzytkownika
endriu - 2014-10-28 16:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Ja pracuje, przez axlla, od marca i jest bardzo dobrze. Pracuje w Tilburgu, w Syncreonie (magazyn Dell'a). Praca, nie jest jakos specjalnie ciężka, ale mimo wszystko trzeb pokazac, ze chce sie tam pracowac, to znaczy zostawać na nadgodzinach itp. Mieszkam na hotelu, w mieście Bladel i raczej jestem zadowolony. Wiadomo, nie jest to Sheraton, ale da się wytrzymać, ludzie tez są ok, nie jest to jakas ćpalnia, czy coś w tym stylu. Co do pracy, ja mialem szczeście, patrząc na innych, no powiedzmy, bywa różnie. Jedni maja, drudzy nie, więc zależy jakie ma sie szczęsćie, bo jak juz jej nie masz, to trzeba cisnąć koordynatorów, najlepiej codziennie, bo o Tobie zapomną. Co do mojej firmy zacząłem pracować na lince produkcyjnej, teraz "awansowałem" na picker stager'a, czyli jeżdzisz sobie wózeczkiem po magazynie. Praca po 8 godzin, w tym godzina niepłatnej przerwy( czyli liczone jak za 7) no i nadgodziny, jeżeli oczywiscie są. Jaby ktoś mial jakieś pytania, to postaram sie odpowiedziec. Ogolnie, jeżeli chodzi o mnie, to polecam, ale zależy jak sie trafi, z tego co wiem, to ludzie czasami pracuja po 2-3 tygodnie, ale to nie jest wina Axlla. Po prostu firma potrzebuje pracownika tylko na ten czas, a poźniej zwalnia, Axell nie ma nic do tego. A takich przypadków jest wiele... Także, życze powodzenia wyjeżdzającym, niech szczęście bedzie z wami :) Mi sie udalo
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-27
Żródło: Gowork.pl
Stalowa Wola
(podkarpackie)
APT Axell Polska 2004 Sp. z o.o. (nr cert. 954) należąca do holenderskiej grupy Carpenter Europe, poszukuje dla swojego Klienta osób do: Telefonicznej obsługi Klienta - kampania telewizji cyfrowej. Miejsce pracy: Stalowa Wola; Rodzaj umowy: umowa zlecenie; Rodzaj pracy: praca tymczasowa. Opis stanowiska: - prowadzenie rozmów telefonicznych; - badanie potrzeb Klientów; - utrzymywanie pozytywnych relacji z Klientami. Oferuj
zdjecie uzytkownika
human - 2014-10-28 22:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś orientuje się czy istnieje możliwość pracy przez Axell (albo inną agencję), ale z własnym zakwaterowaniem?
zdjecie uzytkownika
ryzykant - 2014-10-29 07:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpis dotyczył ucieczki polaków z Axella , zapomniałem dodać że były 2 takie ucieczki chodzi mi o większe grupy polaków bo pojedyńczych przypadków nie biorę pod uwagę. Nie wiem po co jedziecie pracować przez te wszystkie agencje jak potem narzekacie i uciekacie . Jedna ucieczka była do Polski druga natomiast do normalnej stałej i dobrze płatnej pracy. Jeżeli Axell ma wysokie stawki to sobie wyobraźcie co się dzieje w innych agencjach które płacą jeszcze mniej i mają gorsze warunki mieszkaniowe. Największym błędem jest umieszczanie tylu polaków w jednym miejscu. Warto wpomnieć o dilerach narkotyków dorabiających sobie do pensji którzy mogą działać do dziś. Naprawdę strach tam jechać bo nie wiadomo z kim będzie się mieszkać ani gdzie się trafi. Warto poczytać opinie wcześniejsze jeżeli nie zostały skasowane które będą pomocne jak już zdecydujecie się zaryzykować i liczyć na szczęście czy się uda czy nie coś zarobić Połowa pracowników wygląda na margines społeczny który w PL sobie nie dał rady i myśli że tam się dowartościuje zarabiając w Euro. Nie bierzcie wartościowych rzeczy ze sobą bo trzeba je zostawiać przed wejściem do pracy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x