Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 22:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-12-16 18:05:07]:
Robił. Kontakt do mnie bazylus8@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fResHuu - 2015-12-17 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie jak się sprawy mają w Axlu przy pakowaniu filtrów do kawy? miejscowości nie znam, ale chętnie pogadam bo mam prace z dziewczyną, ale mamy tylko 3-4 dni pracujące w tygodniu i zastanawiamy się czy nie zmienić firmy :) (0) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ojejjjej - 2015-12-19 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tą ofertą? Team Leader – Mechanik samochodów ciężarowych. Był tu jeden co się pytał bo mu ją zaproponowali, i to było jakieś dwa miechy temu a widzę, że oferta jest wystawiana regularnie co dwa tyg? Jakiś wałek? czy nie mogą znaleźć odpowiedniej osoby?
zdjecie uzytkownika
master junior - 2015-12-22 23:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-12-16 18:05:07]:
Tak ja tam pracuje i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to co ludzie piszą to ich tylko puste słowa i zemsta na ich porażki życiowe !!!!
zdjecie uzytkownika
Player - 2015-12-23 16:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam miałem okazje ostatnio popracować dla Axell i odradzam to oszuści, harowałem jak wół po 7 dni w tygodniu gdzie do dziś mi nie wypłacono za to.Najgorsza agencja pracy jak dla mnie ,w hotelu syf i łóżka piętrowe.
Odradzam pracę przy produkcji plastików oraz innych prac dla Axla.
zdjecie uzytkownika
Konksta - 2015-12-28 14:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Player ale w jakim hotelu, to oni wszędzie z mieszkaniem kwaterują? No wiesz, jak jedziesz do pracy to do pracy, z jakimś celem, nie wiem więc o co Ci może chodzić
zdjecie uzytkownika
Apollo - 2015-12-29 00:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konksta - 2015-12-28 14:15:20]:
nie wiesz o co mu moze chodzic ? moze o tto ze ciezko pracowal a mu za to nie zaplacili ? eureka ! puknij sie w ten pusty lebbb ...
jedzie sie tam z jakims celem ? no wlasnie, zeby zarobic .../ j.w. nie placa/

ale polecam Ci pracowac za darmo... i jeszcze ich po zadkach wycaluj
mentalnosc niewolnika
zdjecie uzytkownika
456 - 2016-01-02 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem ja tam widzialem ze mozna u nich dostac prace zarowno w Polsce jak i na przyklad w Holadnii jako spawacz MiG/MAG moze warto sporbowac aplikowac
zdjecie uzytkownika
dziad - 2016-01-06 20:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Player co tobie powiedzieli dzwoniłeś do nich czy czekasz na cud ? Może wina banku bo gdy dziadowałem w tej agencji to jednak wypłacali wszystko...nie polecam na własną rękę znajoma mieszka w NL i ma się dobrze chociaż pracy czasem brakuje i holendrzy śmieją sie z niej. Bo to dziwkarski kraj i może skończyć na ulicy.
zdjecie uzytkownika
monia2 - 2016-01-07 12:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@456 nop wiadomo, w końcu to agencja które oferuje wyjazdy do pracy w Holandiii więc Ameryki nie odkryłeś. ale przynajmniej płaca na czas i jest naprawdę dużo ofert do wyboru
zdjecie uzytkownika
konik - 2016-01-15 14:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robią z pracowników gejów :) Dziewczyny były lesbijkami. Co tam się wyrabia Omijajcie z daleka ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jest podział na pokoje męskie i damskie. Czasem pary rozdzielali bo były pojedyńcze miejsca w pokojach damskich lub męskich albo nie było wcale i spali na korytarzach. W domkach letniskowych są cienkie ściany więc wszystko było słychać co się działo w sąsiednich pokojach. Zero prywatności. Gdy ktoś chrapie albo ma gazy to już całkiem masakra.
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-01-16 19:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należa do firmy holenerskiej wiec mają doswiadczenie od 2004r,jako agencja pracy staraja sie wybierac najlepszych kandydatow na rozne stanowiska,poniewaz tez musza byc lojalni dla klientow, oferuja umowe zlecenie i prace tymczasowa na umawianie spotkan telefonicznych.
zdjecie uzytkownika
Paleeety - 2016-01-18 17:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka czy ktoś może pracował na paletach w okolicach tilburga ?? a jak tak to co może na ten temat powiedziec? bo zaproponowano mi taka oferte.
zdjecie uzytkownika
asik - 2016-01-18 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam, niestety czasami długośc doświadczenia nie wiele zmienia. W Axell dobre jest to że zawsze potrzebują jakiegoś szeregowego pracownika, jak ktoś nie może nic znaleźć to w ostateczności można się ratowąć.
zdjecie uzytkownika
bezrobocie - 2016-01-28 11:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt normalny tam nie jedzie mieszkać a co dopiero odpoczywać po pracy o ile będziecie ją mieli bo w domach się siedzi jak niewolnicy bez pieniędzy gdy pracy zabraknie :) Jedźcie i bądźcie na łasce agencji , gdzie was rzucą tam będziecie musieli mieszkać z obcymi ludźmi - często złodziejami , oszustami , narkomanami w jednym pokoju ! Za 100 Euro tygodniowo można sobie luksusowy pokój wynająć w większym mieście to jest 1600 złotych miesięcznie tyle wydajecie na spanie w patologicznych warunkach. Na własną rękę jest łatwiej żyć niż mieć problemy z agencjami. Agencje niczego nie gwarantują ani ilości godzin ani zatrudnienia. Umieszczają ludzi w lasach domyślcie się po co ...
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2016-01-30 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Imigranci z Afryki dostają mieszkania za darmo :) Ale wy za te klitki musicie płacić bo się zgodziliście na warunki agencji. Holendrzy śmieją się z Polaków
zdjecie uzytkownika
favelapeople - 2016-01-31 18:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz to na co godzisz się.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
bic - 2016-02-01 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem podobnego zdania, że każdy ma to, na co pozwolił innym. I tu moja uwaga, gdyby pracownicy nie pozwalali się źle traktować, to opinie o firmie Axell byłby o wiele lepsze.
zdjecie uzytkownika
karaluch - 2016-02-16 01:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"masz to na co sie godzisz" no nie do konca... zazwyczaj umawiasz sie z agencja na cos... a jest zupielnie inaczej / dziwnym zbiegiem okolicznosci zawsze na szkode pracownika/

takimi wpisami dajecie ciche przyzwolenia na te wszystkie patologie, dziwie sie ze nie ma nad tymi agencjami kontroli odpowidnich instytucji... przyklad axella ... wszyscy wiedza jak jest, nawet zdaje sie byly pozwy zbiorowe i ...NIC, widac takie prawo ze dymanie szarego pracownika jest OK
np podczas konczenia wspolpracy z axellem brak wyplaty nagromadzonego wakacyjnego, potracenia, potracenia, potracenia z potracen, korekty ... trzy miliony solarisow gdzie kazdy kolejny... jest korekta wczesniejszego.
brak ostatniej wyplaty tj brak wyplaty wakacyjnego to nie jest pojedynczy przypadek a chyba norma
zdjecie uzytkownika
mrag - 2016-02-16 14:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umawiać się jedno, a podpisać umowę drugie @karaluch. To co jes na umowie to musi być przestrzegane. Przy rozkładaniu towarów masz stabilną stawkę 1600 netto.
zdjecie uzytkownika
fajniuśko - 2016-02-17 12:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W której pracy będzie można pracować w takim miłym towarzystwie. W którym hotelu jest najprzytulniej mieszkać ? Agencja sama dobiera nam towarzysza do spania czy można dobrać się w parę ? Czy jest tam wystarczająca liczba łazienek do korzystania i czy są limity czasowe na skorzystanie z toaletki ? Macie czas na clubbingowe życie ? Zastanawiam się nad aplikowaniem i bardzo liczę na wasze zdanie gdzie jest tak najbardziej milusio
zdjecie uzytkownika
kisnaj - 2016-02-18 17:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciężko mi odpowiedzieć na te wszystkie pytania, ponieważ ja dopiero do nich aplikuję, ale z tego co się orientuję to zakwaterowanie jest ok. a na które stanowisko startujesz? ja na orderpicker w holandii, fajnie, że jest opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-03-05 13:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja juz dla nich nie pracuje banda złodziei licza prawie 90e za lozko xD hahahaha i wyssane z palca kwote za ubezpieczenie kazda inna agencja jest lepsza od nich juz nawet pani Ilonka odeszla z biura w skierniewicach NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Xev - 2016-03-05 13:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna w Holandii to też nowość. Z tego co ja się orientuję na stanowisko człowieka do rozładunku kontenerów, gdzie wymagany jest język angielski, załatwiają dojazd i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
chief78 - 2016-03-07 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy jest tu może ktoś kto wyjechał z biurem Axell do Helmond do fabryki Lolaar? Bardzo proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Bibikos - 2016-03-12 17:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jest pewnego rodzaju nowość, bo też się z tym nie spotkałem. Teraz szukają młodszego specjalisty R&D. Trzeba mieć wykształcenie wyższe inżynierskie i znać język angielski i niemiecki w stopniu dobrym.
zdjecie uzytkownika
terroryści - 2016-03-26 17:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka sytuacja z holenderskimi terrorystami ? Czy można się czuć bezpiecznie w tym kraju po zamachach w sąsiedniej Belgii ? Da się tam przeżyć bezpiecznie ?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-27 09:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Część opinii dotyczy wyjazdów za granicę. Szukam opinii na temat pracy w Polsce, znalazłam dużo fajnych ogłoszeń u nich i zastanawiam się czy wywiązują się ze wszystkich obietnic jakie składają najbardziej zarobki. Będę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
a takie tam - 2016-04-01 17:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Axell lezy tak posrodku. Na Dellu teraz jest ManPower. Wszyscy tak sie jarali ze bedzie lepiej. Jest tragicznie. Wiele osob chcialoby powrotu Axlla. Spoznienia co jakis czas z solarisami i kasa, wszystkie info po holendersku. W Axllu był porzadek, kasa zawsze na czas, jakies problemy byly to nas odrazu informowali po polsku. Super Madzia w inhousie. Minus to byl wlasnie ten hotel. Bylem na Kerkdriel. I rzeczywiscie pokoje dla maks 2 osob a byly 4. Malutkie lodowki na 4 osoby. Dwie pralki na ponad setke osob. Czasami nie dalo sie w weekend wogole wyprac. No i minus busy. Bardziej nacpanej firmy przewozowej nie widzialem. Chyba tylko te 2 czy 3 panie prowadzily nie bedac pod wplywem narkotykow. No i plusem byl pobliski polski sklepik. Mały ale wystarczajacy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gege - 2016-04-01 20:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie cały czas pojawiają się u nich jakieś oferty pracy. Mają teraz na operatora wózka widłowego. Oczekują odpowiedniego doświadczenia i dyspozycyjności, ale szkoda, że nie określili rodzaju umowy.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-08 15:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nędza dziadostwo i tyle siciągają ludzi nawet gdy niema pracy dla nich za każdego
Zarejestrowanego po numer sofi biorą kase i mają polskiego murzyna za gratis przez pierwsze dni praca co jakiś czas po 2-3 dni w tygodniu rzeby nie narzekać i było z czego jeszcze odciągnąć za mieszkanie nie polecam tragedia nie zarobisz szkoda czasu i pieniędzy na wyjazd a kobiety na początku miłe jak diabli nie dajcie się na to nabrać te w Polsce nawet nie wiedzą do jakiej pracy okazuje się na miejscu jak wokale jest!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-04-08 15:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nędza dziadostwo i tyle siciągają ludzi nawet gdy niema pracy dla nich za każdego
Zarejestrowanego po numer sofi biorą kase i mają polskiego murzyna za gratis przez pierwsze dni praca co jakiś czas po 2-3 dni w tygodniu rzeby nie narzekać i było z czego jeszcze odciągnąć za mieszkanie nie polecam tragedia nie zarobisz szkoda czasu i pieniędzy na wyjazd a kobiety na początku miłe jak diabli nie dajcie się na to nabrać te w Polsce nawet nie wiedzą do jakiej pracy okazuje się na miejscu jak wokale jest!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2016-04-15 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna prosimy dostajesz ubezpieczenie grupowe i zawsze ci beda mowić ze nic na to nie mozna zrobic lepiej sie samemu ubezpieczyć z racji tego ze agencje z ubezpieczalniami sa dogadane i nawet agencja na ubezpieczeniu zarabia to jest oficjalny wałek naprawde ludzie musicie przed wyjazdem do Holandii czytać o przepisach i je poznawać bo beda z wami robic co im sie żywnie podoba !!!
zdjecie uzytkownika
bubu - 2016-05-01 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Nikita jeśli jest jak mówisz, to faktycznie bardzo bardzo słabo. Na chwilę obecną szukają m.in. do cegielni pracownika fizycznego dpo Holandii, ale po takich opiniach nie wiem czy kogos w ogóle znajdą
zdjecie uzytkownika
łam - 2016-05-05 20:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, faktycznie opinie nie zachęcają. Ogłoszeń jest sporo, na pewno można w nich przebierać, zwłaszcza, że oddział z Gliwic poszukuje także praktykantów, co jest ciekawym urozmaiceniem tutaj jak widzę.
zdjecie uzytkownika
Anty wiesniak - 2016-05-06 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Axel kiedyś była taka sobie teras od 3 lat to hamstwo,pomyłki,aroganstwo koordynatorów ,mieszkanie jak świnie w pokojach 4,5,6 osoby ,bardzo niepolecam tych cweli ,ale jak nie zna angielskiego i pszyjechało ze wsi to wtej smierdzocą ale jak firmie będzie się czuł dobrze bendą szmatką
zdjecie uzytkownika
Mały z żółtymi - 2016-05-12 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Bardzo przyjemna firma. Na pokoju było nas czterech. Dwóch paliło, a dwóch piło. Jak byliśmy w odmiennych stanach nieważkości to nawet się dogadywaliśmy. Palacze sprowadzali na pokój palaczy, a pijący pijących. Dużo nie spaliśmy bo ciężko było zasnąć, szczególnie w weekendy, kiedy to cała lokacja bawiła się. Piwa i trawy ciągle brakowało chociaż kupowało się tego bardzo dużo. Jeździło się służbowymi samochodami do Germanii bo tam w Kauflandzie było o wiele taniej. Ogólnie dopiero tam, na lokacjach zobaczyliśmy czym jest życie. Nie ma czasu na odbudowę psychiczną po zwykłym melanżu, ponieważ za chwilę zaczynał się następny... Mimo wszystko, wyłączając koordynatorów, spotkałem tam wspaniałych ludzi, kwiat polskiej młodzieży, któremu mimo łagrowych warunków jak na Holandię, lepiej się w tym gównie pływało niż w Polsce. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zoska - 2016-05-20 15:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale syf ale syf! kto ten szjs pisze? wyscie tam wogóle byli ? kumpel mi mowi, ze nie jedzie bo syf pisza- ja tu siedze 8miechow, do roboty wożą, w domku trzeba skunksy pogonic i sprzataja, co wy ludzi chcecie mariott czy co? lesery! do roboty! normalna agencja axell/ co za ludzi tu pisza- syf z wami
zdjecie uzytkownika
Wojciech Kart - 2016-05-20 20:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czegoś tu nie rozumiem- każdy żale wylewa , opinie porównuje ok, ja tez jak miałem kupic Elektroluxa poczytałem opinie i mysle - o szlag! piec razy wypeirze i padnie- działa 5 lat bez zarzutu. To samo z agencjami, rok temu stwierdziłem - jade! czyatm opinie- mysle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szarlatani, ale co , nóż na gardle,mysle jade.Pojechałem na skoczka - w zyciu buraka nie pomuslałbym, ze i palety moge robic i sery heblowac i doniczki sprawdzac- całe sterty! Długi pospłacane, Amsterdam zaliczony, Tilburg przejezdzony na rowerze. Czy polece innym? Jak ktos ma 2 prawe do roboty i łep na karku to sobie rade da- a jak ktos jest lewy to ani w polsce ani w holandii sobie rady nie da.Polecam Axell!!!!!!!!!!!!!!! Test łatwy i to im zalezy zebyscie sobie poradzili- słowniki w dłoń i troche optymizmu - pogadamy za rok!
zdjecie uzytkownika
Thomas - 2016-05-21 19:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam sobie i rycze ze smiechu- niezły wizerunek Polaczka hejtera kreujecie:)) przewinąłem sie przez kilka krajów ostatnio- Niemcy, Irlandia, Belgia, wszedzie przez agencje --takie czasy.Agencja ( moja ze Skierniewic) to co zaproponowała- dotrzymała.Miałobyc 2.5 stówki w euro na tydzień- było, miało byc na pokoju po dwóch było, miało byc auto Axella- było . Robota standard- raz z paleciakiem, raz pakowanie , folią bele tez owijałem - generalnie rzecz biorac - magazynn to magazyn, plus taki, ze papiery w Walwijku zrobiłem i jak mi zbrzydnie to za 2 m-ce zwine żagle i popróbuje gdzies indziej , chciaz raczej nie , jak sie z ludzmi rozmawia a nie mądruje to sie wszedzie dogada- Anie koordynatorke polecam:)) Na froncie w Axellu jest Kasia - od reki wszystko załatwi i zawsze dziubek ma usmiechniety Polecam rodacy:))
zdjecie uzytkownika
Bogusław - 2016-05-21 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agecja Axell - lata doswiadczenia wiec i lata zmagan z ludzmi - podziwiam i polecam
zdjecie uzytkownika
Basia & Kacper - 2016-05-23 10:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhhhhhhhhhh te fora, nie ma mowy zeby ktos pochwałe albo pozytyw napisał, tylko żółć leją - i to hektomegalitrami . My z Kackiem pracowaliśmy prawie rok przez Axell, potem wróciliśmy do naszego Tarnowa , znajomy otwierał restauracje i załapaliśmy sie na kuchne . Minęło kilka miesiecy i juz tesknimy - na normalna wypłatą, za tamtym klimatem - tego nie da sie opisac .Załatwimy jescze kilka spraw i wracamy- mamy nadzieje znow z Axell- sprawdzona agencja bez przekrętów / a przy okazji pozdrawiamy Patrycję i Szymona
zdjecie uzytkownika
życiowy69 - 2016-05-23 10:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plułem na Axell czytając te smenty z neta. Jednak zarejestrowałem się, bo co mi szkodzi. w sumie pojechałem przez covebo, bo oferowali mi lepsze warunki, umowa też wydawała się spoko. i co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca kończyła się, godzin coraz mniej, lokacja parszywa. Zadzwoniłem do Axell, musiałem wprawdzie poczekać na potwierdzenie roboty, ale teraz pracuję przez nich już 3 miechy i nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
tupt - 2016-05-24 11:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Razem z dziewczyną przyjechaliśmy do Holandii Przez tę samozwańczą firmę.
Nie wiem jak wygląda praca i płatności, gdyż po chwili rozmowy z Paniami opiekunkami oddałem kamizelkę i wyszedłem.
Kręcą kłamią kombinują, podpisują umowy na sztuki.
Gwarantowały na 100 % wspólne zmiany, na tym się skończyło, mówią jedno, robią zupełnie co innego. ,,Praca od zaraz" a tydzień trzeba czekać, może łaskawie coś Ci znajdą. Na pytanie "dlaczego kłamiecie pisząc, że praca jest od zaraz?" Pani w biurze powiedziała, że oni potrzebują "od zaraz określoną ilość ludzi na wypadek gdyby... bla bla bla aż się niedobrze robi od takiej paplaniny.
Suma sumarum pracownik jest dla nich mięsem robotniczym, które się rzuca gdzie popadnie na wypadek gdyby coś poszło im nie pomyśli.
Jeżeli ktoś z was planuje wspólnie ze znajomymi bądź z swoją drugą połową wyjechać przez to pseudobiuro proponuję się dwa razy zastanowić, albo będziecie mieli osobne zmiany albo któreś z was będzie grzało krzesło w domu, nawet jeśli wynajmiecie prywatne lokum nic się nie zmieni.
gorąco nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Lomeo - 2016-05-24 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sobote wyjezdzam z axell hotel w miejscowosci haps. Praca operatora wozka bocznego w firmie broekman logistics w Nijmegen. Jesli chodzi o pierwsze wrażenie to agencja wydaje sie byc rzetelna, duzo pytan, testy, kompleksowe objaśnienia plus zdjecia pokoi, hotelu w którym bede mieszkal. Czas pokaże. Swiezakiem nie jestem, 10 lat w magazynynach od pickdera przez operatora wozka do team leadera włącznie. W NL pracowalem jako team leader dla agencji eurojob w Philipsie w venray. Nie polecam. Olewaja ludzi, warunki mieszkalne tragiczne jakies drewniane bungale w lesie w bez sklepu. 2 pralki na 150 osob. Co do axell skrobne cos tutaj jak juz dojade i zobacze wszystko na wlasne oczy.
zdjecie uzytkownika
mlody92 - 2016-05-24 15:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ogarnijcie się!!! Chcecie pracować - to pracujecie. Ja pojechałem i było spoko. Na lotnisku w Amsterdamie pracowałem - kible za przeproszeniem sprzątałem. Ale kasa się zgadzała! I znajomym było co opowiadać :-) W tym roku też bym pojechał, ale egzaminy :-(
zdjecie uzytkownika
adik - 2016-05-24 19:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wasze farmazony i ciągłe narzekania to mnie krew zalewa. Polaczek cebulaczek. Na wyplate trza zarobic. Mnie nikt nie zmuszaal do tego, zeby mieszkac u axela. Zaproponowali to tak, bo daleko do roboty - 30 kilometrw dziennie robie. I jakos zyje. Raz tylko mi sie solaris nie zgadzal, ale wyjasnili, przeprosili i jak to mowia, alleluje i do produ. wIDZILAME, ze teraz swiezakom dajom bonusy - szkoda ze o nas nie pomysla.
zdjecie uzytkownika
biggi - 2016-05-25 13:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Selekcja jest na domkach, bo pytają o niekaralność i trza wykaz pokazać z sądu. Pierwsza moja lokacja z moim ziomkiem średnia, bo nie było neta, ale potem dali nas na inną i wporzo. capa jednego mieliśmy na chacie z innego kraju, to go trochę się temperowaliśmy, potem przyszedł jakiś śmierdziel z PL to się skumali. Ogólnie śmiesznie jest na domkach. żyjemy w pobliżu sklepów także browar się leje, blisko pracy, tyłek wożą za darmochę. pracuje się na zmiany, ale ważne że kaszana na koncie się zgadza, bo już raz wyrolowała mnie holenderska agencja, a ponoć najlepsza była!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wuyszukałem agencje do Holandii na Google, pojawiło sie kilka , jedna z nich to Axell, wysłałem cv po polsku, za 2 dni był telefon, akurat byłem w markecie i umówiłem sie z Pania , zeby oddzwoniła za godzine . Godzine później nastepny telefon , mieszkam pod Kielcami , dzwonili z Gliwic, umówiłem sie na Skype bo daleko dojechac a blizej biura nie mają. Na Skype Pani omówiła na podstawie cv moje doswiadczenie i zapytała czego szukam dokładnie , opisała warunki-ile za co i ile do kieszeni trzeba wziac zeby nie było niesodzianek , potem test z angielskiego - w sumie 5 pytan , dałem rade. Praca była dwa dni poźniej , wyjechałem i pracuje 9 tygodni- agencje Axell Gliwice polecam- profesjonala obsługa, słuchają i tłumacza po 3 razy żeby miec pewnosc ze ten po drugiej stronie wszystko zrozumiał
Pytania: Przy omawianiu cv bardzo drobiazgowi-co , jak, kiedy, ocenic sie / przy tescie z angielskiego - przedstawic sie , opisac prace , okreslic oczekiwania , powiedziec dlaczego chce sie jechac z Axell
zdjecie uzytkownika
tomtom - 2016-05-25 15:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehehhe te pary, jak czytam tupt to sie smieje, bo pary to sie powinny ogarnąc i dac se odpoczynek, a nie namolnie prosic o pokoik razem prackę na ta sama zmianke razem- ludzie dajcie se troche powietrza!
zdjecie uzytkownika
hanys600 - 2016-05-26 12:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo was dupca!!! Jo jest niy-za-fest habilitowany, ale jadym! Chop powiniyn co miesionc przynosić geltag do dom. Pozdro 600 ze Ślunska.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Axell Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert