Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
ct92hx - 2015-09-29 15:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje tyle powiem po wyjeździe brak ostatniej wypłaty, praca nie była jaka miała być. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-10-06 17:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak teraz, ja pracowałam rok temu przy pakowaniu elektroniki na syncreonie w tilburgu i jesli chodzi o prace - jak najbardziej ok, wyplaty na czas, praca na dwie zmiany - z godzinami nigdy nie wyszlo mniej niz 40 i do tego co druga niedziela w pracy. Co do zakwaterowania - różnie, zmieniałam lokacje 3x w ciagu 3 miesiecy, ale dało się przeżyć. Przez axell pracowałam dwa razy, i może po prostu miałam szczęście ale nie narzekałam. Aczkolwiek zdarzały się osoby które ciągle siedziały na stand by.
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2015-10-08 13:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Złożono mi propozycję na stanowisko Team Leadera mechaników samochodów ciężarowych. Czy ktoś słyszał jak tu sytuacja wygląda ? Jakie warunki socjalne ? Może ktoś pracował już tam ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-10-21 14:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez sa oferty rowniez pracy w polsce, wiec czego nie zostaniecie tylko narzekacie na te wyjazdy na zgarnice, wiadmo ze zawsze sie znajdzie pare osob ktore narzekaja na zarobki i umowe miedzy firmą, ale opinie sa dosyc podzielone, ja slyszalem tej agencji ze zatrudniaja wielu pracownikow,mnie interesuje praca na teresnie rzeszowa
zdjecie uzytkownika
emigrantHD - 2015-10-24 19:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam tej agencji, Axell to oszuści !!! w Polsce dają umowę o pracę na tydzień, ale nie ma gwarancji pracy w tym pierwszym tygodniu, może zdarzyć się tak, że po przyjeździe do NL dowiecie się,że nie ma pracy i wtedy czekacie na telefon , dostajecie pracę zastępczą tzw. skoczek flex na 2, 3 dni w tygodniu, tak aby wystarczyło wam na opłatę za miejsce w pokoju i ubezpieczenie, no i zostaje jakieś 50 euro na życie, nigdy nie wiadomo czy następnego dnia będzie praca, nie polecam, nie wyjeżdzajcie przez tą agencje !!!
zdjecie uzytkownika
heyah - 2015-10-28 20:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje przez Axell od sierpnia w Dellu w Tilburgu, jako oferta przy pakowaniu elektroniki. Co bedziesz robil to sie dopiero okaze na miejscu, akurat ja uwazam, ze dobre trafilem, najmniej przepracowalem 34h w tyg, na ogol 40h plus co druga niedziela, takze nie moge narzekac, ale sa dzialy w ktorych moze byc znacznie gorzej, wszystko zalezy jak sie trafi. Najlepiej wynajac sobie pokoj lub mieszkanie to wtedy czlowiek ma bezpieczniej i spokojniej.
zdjecie uzytkownika
slonina - 2015-10-29 15:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co Ci zaproponowali? Moze wiecej napisz. Z tego co wiem to rekrutacja jeszcze trwa.
zdjecie uzytkownika
teresa - 2015-10-31 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie polecam, mają dwa molochy jak dell i apple syncreon i tam tyle się ludzi przewija że nie idzie tego ogarnąć.
Proszę mi wierzyć, tak wygląda praca za pośrednictwem biura axell, warunki jak w murzyńskiej chacie na sylwestra, mieszkanie po 4-6 osób w pokoju na łóżkach piętrowych, ledwo idzie się przecisnąć do kuchni.
Warunki mieszkaniowe? Jedna wielka malaria i ubóstwo. A jak ktoś mi jeszcze raz powie że ''zależy z kim mieszkasz'' to powinien się w głowę puknąć.
Czy to że jest to mieszkanie słóżbowe usprawiedliwia fakt że jest tam cholernie zimno, nie ma nawet jak się rozpakować bo nie ma mebli w takim pokoju, dodatkowo na miejscu zastaniesz niezbyt ciekawe towarzystwo.
Ludzie to jest wasz wybór ale ja osobiście nigdy nie wróciłabym do tego biura.
To było moje 8 biuro, i zdecydowanie najgorsze. I prosze ich nie usprawiedliwiać, bo notabene zarabiałam 200 e- 36 h.

zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-05 23:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teresa dobrze pisze, z mieszkaniem zależy jak się trafi, jeżeli traficie na hotel przykładowoHaps możecie mieszkać w pokoju 2osobowym w cztery osoby na 2 piętrowych łóżkach, rozpakować rzeczywiście nie ma się gdzie, ale w Axllu lepiej się nie rozpakowywać bo zdarzają się częste przeprowadzki, a wiekszość młodych pracowników to patologia !!!
Najgorsza sprawa jest taka że ściągają ludzi na konkretną ofertę do konkretnej firmy, a na miejscu okazuje się że tej pracy nie ma, wtedy wciskają wam cokolwiek o ile coś w ogóle się trafi, w większości jest to praca na telefon na parę dni, na zastępstwo za starego pracownika, który zachorował lub pojechał na urlop, odradzam tą agencję , lepiej szukać pracy w PL lub przez inną agencje !!
zdjecie uzytkownika
pozer - 2015-11-09 12:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-11-05 23:16:32]:
Witajcie. Jakoś ostatnio nie mam szczęścia do nowych firm do których trafiam. Ostatnio jednak trafiłem tutaj i mam nadzieję , że tym razem historia potoczy się inaczej. Słyszałem o nich wiele pozytywnych opinii. @janek to w sumie rzeczywiście ważne z tymi hotelami. Będę sam próbował dostać się na elektryka
zdjecie uzytkownika
kris843 - 2015-11-11 12:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pozer - 2015-11-09 12:23:48]:
Hej Janek Jestes z Axella i co sadzis o tej agencji obecnie jest sporo pracy i sa wyplacalni..?
zdjecie uzytkownika
gege - 2015-11-11 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pozer - zatrudnienie jako elektryk na pewno jest dobrze opłacalne. Wymagają znajomości języka angielskiego, ale nie wymagają wyższego wykształcenia.
zdjecie uzytkownika
byłem widziałem - 2015-11-11 20:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Uważajcie na nich. Idą święta. Będą chcieli zapełnić kilkutygodniowe luki kadrowe za tych co wyjadą na urlopy. A po sylwestrze będzie prawdziwe bidowanie z 1 czy 2 przepracowanymi dniami w tygodniu. Odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
mońqa - 2015-11-13 18:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gege no ale przecież też wiadomo że dzisiaj coraz trudniej o dobrych elektryków. natomiast ja kolego nie widzę namiarów na ofertę elektryka, daj proszę namiary
zdjecie uzytkownika
jhg - 2015-11-15 21:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pozer no wiadomo nigdy nie można sie poddawac i cały czas trzeba szukac i próbować, mam nadzieję że teraz się uda
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2015-11-20 13:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie wy piszcie do SNCU (instytucja od przestrzegania Układu Zbiorowego CAO). Macie wpisywane funkcje niezgodne z wykonywaną pracą (przez to mniejsze pieniądze i nie ma podwyżek), im więcej skarg, napiszecie tym szybciej się tym zajmą, a najlepiej zebrać się w kupę i większą ilością osób złożyć taką skargę wraz z załącznikami (szybciej się tym zajmą) np. umową o pracę. Nie dajcie się bo nie po to jest specyfikacja funkcji, żeby agencja wpisywała sobie co jej się podoba w umowie.
Linki:
http://www.sncu.nl/pl/zloz-skarge
http://www.sncu.nl/fileupload/downloads/PL_ABU_cao_2015.pdf
(tutaj macie całe CAO na stronie 83 jest schemat stanowisk)
Można też napisać bezpośrednio do Komisji ds. klasyfikacji stanowisk (w języku angielskim lub holenderskim) adres:
Postbus 144
1770 AC Badhoevedorp
adres e-mail: functieclassificatie@abu.nl
No i jeszcze strona do składania ogólnych skarg na agencje pracy tymczasowej:
http://www.inspectieszw.nl/contact/fraude_of_criminaliteit_melden/malafide_uitzendbureau_melden/
zdjecie uzytkownika
Jakubuś - 2015-11-23 11:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kończą współpracę z Syncreon Technology (APPLE, DELL czyli Waalwijk i Tilburg) 18 stycznia 2016. Wiadomość PEWNA!!! Chcecie mieć spokojny sen , wybieerzcie inną agencję. Poza tym właścicielem firmy Axell jest p. TIMMERMANS. Na jej firmie pod tą nazwą siedzi Skarbówka. Axell, to po prostu padaczka...!!!
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2015-11-26 08:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hotel Kerkdriel to siedlisko patologii i półświatka przestępczego, którego pracę koordynuje hausmeister. Groźby, zastraszania, brak snu, wszystko macie w pakiecie z pracą w Axxel!
zdjecie uzytkownika
wariat - 2015-11-27 22:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jestem wariatem ze przyjechalem do axlla warunki okropne mieszkania to syf 4 osoby 1 pokoj,to co Ci proponuja na godzine to bajka nawet min,stawki nie dostaniesz teraz ludzie pracuje po 2 dni w tygodniu a za dwa dni pracy dostalem 32 euro,moj najlepszy tydzien to ; przepracowalem 49/h zmiana popoludniowa od 14-tej otrzymalem 268 Euro zlodzieje,oszusci
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2015-12-01 13:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia! Rekrutują na takie stanowiska, których nie ma na miejscu!!!!! Wszystko inaczej niż zapewniały panie z biura. Ciągły zastój, brak pracy, rzucają (o ile rzucą) na takie działy jak im się widzi. O mieszkaniu nie wspomnę - syf brud i strach. Równie dobrze możecie jechać w ciemno - prędzej znajdziecie prace i mieszkanie na miejscu niż Axellem. Nic z nimi nie zarobicie - a jedynie wydacie pieniądze które przywieźliście z PL ! O D R A D Z A M
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2015-12-02 14:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początku listopada byłem na rozmowie w Rz, wszystko ładnie pięknie, zaproponowano mi flexa, wolałem przemyśleć na spokojnie, poczytałem masę opinii, popytałem o tą agencję. Teraz się cieszę że odmówiłem współpracy. Tylko jak sobie radzić żeby znowu nie wpaść na takich oszustów ?
zdjecie uzytkownika
JanuszK - 2015-12-03 18:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekruterki z biura w Pl oszukują jeszcze w Polsce np . w piatek rano przed wyjazdem oferują Wam stałą pracę "na długo" w jednej konkretnej firmie, w czasie kiedy jedziecie do Holandii zamówienie na dane stanowiska pracy jest niby odwołane, w poniedziałek rano dowiadujecie się że nie ma obiecanej w Pl pracy, macie czekać na telefon, tzn. że dadzą Wam cokolwiek, jedziecie np na pakowanie, na miejscu w NL dostaniecie ofertę na rozładunek TIR-ów !!!!! Umowa którą podpisujecie w Axell to umowa smieciowa, tak naprawdę nie gwarantuje Wam żadnej pracy !!! to jest ogólna umowa "pracownik produkcyjno-magazynowy" z załącznikiem na osobnej kartce gdzie będziecie pracować, jest to umowa na tydzień, przedłużana jeżeli jest jakaś praca na kolejny tydzień, nie ma gwarancji pracy 5dni w tygodniu !! większość pracuje tutaj 3dni w tygodniu, co tydzień w innej firmie, naprawdę nie polecam!! jeszcze jedna ciekawostka ,Axell przed wyjazdem z Pl nie sprawdza karalności w Pl, także może się zdarzyć że będziecie mieszkać w jednym pokoju z byłym kryminalistą ,a w takim wypadku możecie się spodziewać naprawdę wszystkiego !!
zdjecie uzytkownika
wertt - 2015-12-03 19:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pakowanie i przekładanie towaru to praca cięzka i fizyczna, ale podobno można sporo zarobć u nich jak się chce, bo nocki sa dodatkowo płatne na pewno.
zdjecie uzytkownika
revy - 2015-12-03 21:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś opinie o pracy na lotnisku? Dostałam propozycję, chciałam pojechać na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-12-08 10:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój lepiej przyjechac tu na miejsce znaleźć jakis pokój i przez holenderskie agencje szukać pracy teraz juz nie ma wymogu znajomosci holenderskiego wystarczy angielski i holenderskie biura pracy cie zatrudnia
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-12-08 10:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój lepiej przyjechac tu na miejsce znaleźć jakis pokój i przez holenderskie agencje szukać pracy teraz juz nie ma wymogu znajomosci holenderskiego wystarczy angielski i holenderskie biura pracy cie zatrudnia
zdjecie uzytkownika
poiu - 2015-12-13 22:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem że mozna teraz u nich w firmie starac sie o prace w Holadnii np jako operator/ programsita prasy krawdziowej, wydaje mi sie ze to szansa na dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
JoAnka - 2015-12-14 21:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre zarobki to agencja ma na Was, z 24e wypłacają Wam 9e minusz wszystkie koszty, wyjazd dobry dla młodych zobaczyć Holandię , ale na pewno nie żeby zarobić.. w dodatku nie ma żadnej gwarancji godzin , w jednym tygodniu może być 40, w drugim 15... nie warto przez Axell pracować,
@wertt są firmy , w których nocki są tak samo płatne jak dzień, jedynie sobota i niedziela jest lepiej płatna
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2015-12-15 19:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Niemczech i Fancji przez inne agencje i to co obiecywali sprawdzało się w 90% alo to co zobaczyłem w NL za pośrednictwem Axlla do dramat warunki mieszkaniowe tragedia,pokoje o powieszchni przeznaczonej na dwie osoby mieszkały 4 na łóżkach piętrowych,dwie pralki na około 40 osób dwa czynne palniki na kuchence,ktura znajduje się przy drzwiach wejscowych na przeciwko toalety,brak zainteresowania ze strony koordynatorów, praca miała być do wakacjii a skończyła się po 1,5 miesiąca potem 1 dzień pracy aby mogli otracić za hotel i minus na wypłacie 32€ potem 3 dni pracy i otrącone 32€ i zostaje na jedzenie nik się nie interesuję sam musisz dzwonić do koordynatorów o pracę karta 10€ czekaj na telefon podsumowanie Axell to pomyłka i dajcie sobie spokuj mam długie doswiadczenie w pracy za granicą ponad 15lat oszustwo i bezkarność tej agencji to jest nie do pomyślenia pozdrawiam wszystkich desperacko zdecydowanych na wyjazd za pośrednictwem tej agencji Dziadek
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wariat - 2015-11-27 22:24:18]:
Nom, nom. Wg mnie Kerk to najgorsza lokacja Axlla, a byłem w 6-ciu w czasie mej współpracy z tym "miłym" uitzenbiurem tj. Diesen, Klundert, Habs, Hoge, Zaist no i w Kerkdriel. Na hotelu rządzi hausmaister Bartek vel "Pan Wpierdol" i hausmaisterka Rozalia vel "Pani Pomocnicza Pana Wpierdolu". Podczas miesięcznego pobytu na Kerku odbytej szybki kurs wiedzy o narkotykach świata. Takiej ilości w tak krótkim czasie już chyba nie zobaczę w swoim życiu. Na zażywanie narkotyków firma nie reaguje. Osoba uzależniona wbrew pozorom była lepszym pracownikiem dla nich niż uczciwy pracownik. Dlaczego? Delikwenci lubiący mocne wrażenia nie potrafili swojej pracy szanować i kilka razy w tygodniu chodzili do innych robót. A wiadomo im więcej pośrednik stworzył stanowisk pracy, tym więcej pieniędzy dostawał od rządu holenderskiego za stwarzanie nowych stanowisk pracy dla tych ludzi co moją problem ze swym istnieniem.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-12-16 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy robił ktoś z was na wacie mineralnej bo dostałem oferte ,że moge tam jechac i podobno dobra stawka 10,40 czy cos takiego proszę o szybką odpowiedz
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 22:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziadek - 2015-12-15 19:54:53]:
Mi się też Kerk podobał. Dzwoniąc do koordynatorów Axlla w NL byłem pewien jednej rzeczy. KŁAMSTWA. W tym się specjalizowali.
zdjecie uzytkownika
wiatrak - 2015-12-16 22:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-12-16 18:05:07]:
Robił. Kontakt do mnie bazylus8@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fResHuu - 2015-12-17 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie jak się sprawy mają w Axlu przy pakowaniu filtrów do kawy? miejscowości nie znam, ale chętnie pogadam bo mam prace z dziewczyną, ale mamy tylko 3-4 dni pracujące w tygodniu i zastanawiamy się czy nie zmienić firmy :) (0) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ojejjjej - 2015-12-19 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tą ofertą? Team Leader – Mechanik samochodów ciężarowych. Był tu jeden co się pytał bo mu ją zaproponowali, i to było jakieś dwa miechy temu a widzę, że oferta jest wystawiana regularnie co dwa tyg? Jakiś wałek? czy nie mogą znaleźć odpowiedniej osoby?
zdjecie uzytkownika
master junior - 2015-12-22 23:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-12-16 18:05:07]:
Tak ja tam pracuje i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to co ludzie piszą to ich tylko puste słowa i zemsta na ich porażki życiowe !!!!
zdjecie uzytkownika
Player - 2015-12-23 16:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam miałem okazje ostatnio popracować dla Axell i odradzam to oszuści, harowałem jak wół po 7 dni w tygodniu gdzie do dziś mi nie wypłacono za to.Najgorsza agencja pracy jak dla mnie ,w hotelu syf i łóżka piętrowe.
Odradzam pracę przy produkcji plastików oraz innych prac dla Axla.
zdjecie uzytkownika
Konksta - 2015-12-28 14:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Player ale w jakim hotelu, to oni wszędzie z mieszkaniem kwaterują? No wiesz, jak jedziesz do pracy to do pracy, z jakimś celem, nie wiem więc o co Ci może chodzić
zdjecie uzytkownika
Apollo - 2015-12-29 00:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Konksta - 2015-12-28 14:15:20]:
nie wiesz o co mu moze chodzic ? moze o tto ze ciezko pracowal a mu za to nie zaplacili ? eureka ! puknij sie w ten pusty lebbb ...
jedzie sie tam z jakims celem ? no wlasnie, zeby zarobic .../ j.w. nie placa/

ale polecam Ci pracowac za darmo... i jeszcze ich po zadkach wycaluj
mentalnosc niewolnika
zdjecie uzytkownika
456 - 2016-01-02 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem ja tam widzialem ze mozna u nich dostac prace zarowno w Polsce jak i na przyklad w Holadnii jako spawacz MiG/MAG moze warto sporbowac aplikowac
zdjecie uzytkownika
dziad - 2016-01-06 20:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Player co tobie powiedzieli dzwoniłeś do nich czy czekasz na cud ? Może wina banku bo gdy dziadowałem w tej agencji to jednak wypłacali wszystko...nie polecam na własną rękę znajoma mieszka w NL i ma się dobrze chociaż pracy czasem brakuje i holendrzy śmieją sie z niej. Bo to dziwkarski kraj i może skończyć na ulicy.
zdjecie uzytkownika
monia2 - 2016-01-07 12:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@456 nop wiadomo, w końcu to agencja które oferuje wyjazdy do pracy w Holandiii więc Ameryki nie odkryłeś. ale przynajmniej płaca na czas i jest naprawdę dużo ofert do wyboru
zdjecie uzytkownika
konik - 2016-01-15 14:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robią z pracowników gejów :) Dziewczyny były lesbijkami. Co tam się wyrabia Omijajcie z daleka ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jest podział na pokoje męskie i damskie. Czasem pary rozdzielali bo były pojedyńcze miejsca w pokojach damskich lub męskich albo nie było wcale i spali na korytarzach. W domkach letniskowych są cienkie ściany więc wszystko było słychać co się działo w sąsiednich pokojach. Zero prywatności. Gdy ktoś chrapie albo ma gazy to już całkiem masakra.
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-01-16 19:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należa do firmy holenerskiej wiec mają doswiadczenie od 2004r,jako agencja pracy staraja sie wybierac najlepszych kandydatow na rozne stanowiska,poniewaz tez musza byc lojalni dla klientow, oferuja umowe zlecenie i prace tymczasowa na umawianie spotkan telefonicznych.
zdjecie uzytkownika
Paleeety - 2016-01-18 17:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka czy ktoś może pracował na paletach w okolicach tilburga ?? a jak tak to co może na ten temat powiedziec? bo zaproponowano mi taka oferte.
zdjecie uzytkownika
asik - 2016-01-18 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam, niestety czasami długośc doświadczenia nie wiele zmienia. W Axell dobre jest to że zawsze potrzebują jakiegoś szeregowego pracownika, jak ktoś nie może nic znaleźć to w ostateczności można się ratowąć.
zdjecie uzytkownika
bezrobocie - 2016-01-28 11:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt normalny tam nie jedzie mieszkać a co dopiero odpoczywać po pracy o ile będziecie ją mieli bo w domach się siedzi jak niewolnicy bez pieniędzy gdy pracy zabraknie :) Jedźcie i bądźcie na łasce agencji , gdzie was rzucą tam będziecie musieli mieszkać z obcymi ludźmi - często złodziejami , oszustami , narkomanami w jednym pokoju ! Za 100 Euro tygodniowo można sobie luksusowy pokój wynająć w większym mieście to jest 1600 złotych miesięcznie tyle wydajecie na spanie w patologicznych warunkach. Na własną rękę jest łatwiej żyć niż mieć problemy z agencjami. Agencje niczego nie gwarantują ani ilości godzin ani zatrudnienia. Umieszczają ludzi w lasach domyślcie się po co ...
zdjecie uzytkownika
śmiech na sali - 2016-01-30 13:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Imigranci z Afryki dostają mieszkania za darmo :) Ale wy za te klitki musicie płacić bo się zgodziliście na warunki agencji. Holendrzy śmieją się z Polaków
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko załatfiłem przez telefon z biurem w Opolu. Panie w Opolu są bardzo miłe, Wszystko, co mniałem w umowie tak po wyjeździe też było, żadnej ściemy, w holandii zależy na jakiego koordynatora się trafi, bywają cząste pomyłki w rozliczeniach, oczywiście zawsze na korzyść firmy. Mieszkania 2-pokojowe w 5 osób, czyli w jednym pokoju 3 w drugim 2 i do tego drogie. Pszy zarobkach 8.50 euro na godzinę zostaje jakieś 4.60 na ręke, czyli więcej można zarobić w dużych miastach w Polsce bez potrzeby łamania języka. Tak to wygląda w rzeczywistości. Jeśli kto ma komornika na głowie, albo nie ma pracy to od biedy można wyjechać, ale tylko od biedy...
Pytania: czy zgadzam się ,,podpiepszać" kolegów...
zdjecie uzytkownika
favelapeople - 2016-01-31 18:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz to na co godzisz się.Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
bic - 2016-02-01 11:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem podobnego zdania, że każdy ma to, na co pozwolił innym. I tu moja uwaga, gdyby pracownicy nie pozwalali się źle traktować, to opinie o firmie Axell byłby o wiele lepsze.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert