Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Axell Polska

zdjecie uzytkownika
anty polak - 2015-06-07 16:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej głupiej firmie wszystko jest pochszanione , mieszkałem na zasranym Hapsie,Kerdriel to istne melinarswo+hamstwo+narmanstwo+złodziejstwo+brudactwo i dotego mieszkasz w 4 na pokoju , każdy ma gdziesz sprzotanie , w biurze same hamy i amatorzy caniaki zapchlone mondrogłópie , na hapsie to jest dziungla polska jakies 100 Polaków w jednym strym motelu i wspulna kuchnia :-) absolutnie bardzo kiepska firma axell jakies 4 lata wcześnie wiele osób chwaliło te firme gdysz pracowałem w innych firmach i wiele razy pytałem jak się tam w axellu pracuje i miesza a teraz jusz dobrych opinii o axellu niesłychac i dotego sam się otym przekonałem ze wtej głopiej firmie jakchcesz mieć prace musisz wiele razy dzwonic prosić podkablować kolege , do tego jakiec głupie ciecie opiekunowie konfidencie na hapsie-krzysztof dziadyga zaphola polska - naszczescie jusz mnietam niema wtej polskiej dżungli
zdjecie uzytkownika
T`ZanD - 2015-06-07 23:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Anty polak Ty sobie dodaj do nicka jeszcze Anty Ortograf
zdjecie uzytkownika
max - 2015-06-08 11:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Parę słów prawdy o Axllu. Jadąc do pracy za granice z naszego biednego kraju w którym ledwo wiąże się koniec z końcem człowiek jedzie z nadzieja poprawienia swojego budżetu finansowego nastawiamy się na zarabianie pieniędzy i cały czas się cieszymy że los się do nas uśmiechną i mamy okazję nie żle zarobić. Niestety rzeczywistość jest inna okazuje się ze do pracy chodzimy po dwa dni w tygodniu po 4 godziny warunki mieszkaniowe to tak naprawdę koczowanie w obskurnych norach za które trzeba płacić co tydzień 82,50 euro a za przepracowany tydzień wypłata pierwsza w euro człowiek się cieszy atu 32 euro przelewu abyś nie zdechł miał na wodę i coś po promocji z aldiego.To najgorsza agencja w jakiej pracowałem osoby pracujące w biurze są całkowicie nie kąpetętne i nie mają pojęcia o zarządzaniu i planowaniu pracy dla pracowników siedzą tam tylko po to aby dzień zleciał a ze ty nie masz pracy to im jest obojętne on wypłatę i tak dostanie a takich jak ty naiwniaków to na pęczki.Więc przed wyjazdem do firmy Axell proszę się mocno zastanowić bo tam już nie ma możliwości zarobienia pieniędzy a w końcu poto tam jedziemy. Ja osobiście firmę AXELL odradzam.Są jeszcze biura w których można zarobić.
zdjecie uzytkownika
głos - 2015-06-10 14:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Potrzebuje sie dowiedziec czy w Terneuzen na sortowaniu złomu jest stała praca czy są jakieś postoje czy coś w tym rodzaju.Axell oferuje mi umowe w systemie 8 tygodni pracy,5 dni w tygodniu oraz czasem soboty i zarzeka się że nie ma żadnych przerw w pracy,że to pewna oferta.Jak zapytałem w biurze jak skonstruowana jest umowa to mi Pani powiedziała że 8 na 2 ale co tydzień rozliczana i od nowa przedłużana.Czy w tym zakładzie jest takie ryzyko że może nie byc ciągle pracy przez te 8 tygodni?
Chciałem też zapytac o formalności po przyjeździe takie jak meldunek,sofi czy np konto w banku,pomagaja to uzyskac czy trzeba wszystko samemu i czy wogóle to wyrabiają?
Z góry dziękuje za poważną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
głos - 2015-06-10 14:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Możecie napisac coś o pracy na recyklingu w Terneuzen?
Najbardziej mnie interesuje czy jest zachowana ciagłośc pracy przez okres umowy na 8 tygodni.Interesuje mnie także to czy Axell załatwia meldunek,numer sofi i konto holenderskie?
Z góry dziękuje za poważne odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-06-10 16:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Axell daje umowę na 5dni z możliwością przedłużenia [jeśli będzie praca] na następny tydzień , tzw, Faza A, przeważnie praca kończy się w pierwszy piątek, a w drodze już są nowi na to miejsce ;) Axell załatwia nr sofi, konto w banku wymagają walutowe w euro założone w Pl, meldunku nie trzeba
zdjecie uzytkownika
axell - 2015-06-11 07:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [głos - 2015-06-10 14:23:08]:
witaj głos
co do pracy w terneuzen na sortowni to oczywiście dostajesz umowę i jak jesteś na fazie A to masz ją co tydzień przedłużaną
jak się zaaklimatyzujesz to możliwe że popracujesz nawet dłużej niż 8 tygodni
co do meldunku to będziesz mieszkać na hotelu a tam niemasz meldunku wszystkie solarisy umowy itp. masz z polskim adresem
konto musisz sam załatwiać kiedyś axell to robił ale była za duża rotacja i nim zostało konto otwarte to już taka osoba nie pracowała
zdjecie uzytkownika
Głos - 2015-06-11 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam forumowiczów.Potrzebuje kilku informacji na temat pracy przez Axell w Terneuzen na recyklingu złomu.Chodzi mi głównie o to czy ta praca jest stała w ciągu dwóch miesięcy umowy czy może występuja jakies postoje?
Interesuje mnie też czy Axell wyrabia odrazu sofi numer,konto bankowe oraz czy melduje na jakiś adres?
Z góry dziękuję za poważne i rzetelne odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Głos - 2015-06-11 11:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu tak często widac ogłoszenia na ten recykling?Skąd taka duża rotacja?Tak wysokie wymagania co do tempa pracy,czy może zwalniają za byle co każdego jak leci.Wogóle to sory za te same trzy posty na forum,nie zwróciłem uwagi że nowe posty pokazują się na dole strony:)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-06-12 10:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Głos - 2015-06-11 11:58:07]:
Witaj kolego krótka odpowiedz na twój post pracy w ternauzen .Praca nie należy do miłych prac. Jest to praca ciężka brudna i niewdzięczna a ludzie którzy pracują tam już parę lat to takie hieny walczące o byt istny wyścig szczurów.Szczerze odradzam tej pracy są inne lepsze nie stresujące a to patologia
zdjecie uzytkownika
axell - 2015-06-13 09:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2015-06-12 10:07:57]:
siemka patologia jest wszędzie
a co do pracy w terneuzen z tego co piszesz to pracowałeś albo pracujesz i pewnie wiesz że większość to nowi pracownicy
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-06-15 10:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [axell - 2015-06-13 09:10:36]:
tak nowi pracownicy są ok.Widziałeś co się działo na imprezie herosowskiej i to resztka tych starych pracowników jak się wyzywali od konfidentów brak słów co do zachowania tych ludzi.
zdjecie uzytkownika
axell - 2015-06-16 17:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nie byłem na imprezie bo jestem na urlopie a co się działo
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-06-25 22:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy od was też żądali skanu dowodu osobistego?
zdjecie uzytkownika
tlb - 2015-06-26 08:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2015-06-25 22:20:59]:
to normalna procedura wystarczy ksero
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-07-01 21:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co powiecie na temat pracy na lotnisku Schipol? Oplaca sie jechac?
zdjecie uzytkownika
helagia - 2015-07-07 11:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś z was nadal poszukuje pracy w Holandii to polecam zapoznanie się ze stroną abpraca.pl. Mają tam mnóstwo ofert, zarówno sezonowych jak i tych dłuższych ;)
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-07-09 10:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dobrze ze szef zaproponował mnie kontrakt koniec z wyzyskiem dla agencji axell i co najlepsze nie będę już wysłuchiwał telefonów od kordynatorki która nie wie co się dziej wydzwania i w trybie rozkazującym nakazuje.teraz to już mnie pani izolda może w d...... pocałować.Ludzie starajcie się o kontrakty i nie pracujcie na tych darmozjadów z axlla to biuro to jeden wielki wyzysk nas pracowników i brak poszanowania ludzi jesteśmy tylko kolejnym numerkiem do zarabiania na nich pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-07-15 10:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA NA PRACE SORTOWANIE ZŁOMU SLUISLIK TO PRACA W TERNAUZEN BEZNADZIEJNA SMRÓD BRUD AŻ CZŁOWIEKA NA WYMIOTY BIERZE TO WYSYPISKO SMIECI
zdjecie uzytkownika
Miaa - 2015-07-19 14:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anetta - 2015-01-30 11:37:43]:
A my, w Polsce mamy literki Ą i Ę - a Holendrzy nie majOM :)))))
zdjecie uzytkownika
Simpss - 2015-07-22 21:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy bardizej opłaca sięz nimi podejmować pracę czy lepiej na własną rękę gdzieś znaleźć praćę za granićaą,,, Tak się zastanwiam ,bo ostatnio znajomy z nimi pracę gdizęś podjął i nie był zadowolony do końca a ja potrzebuję ewykarmić całą rodzinę a przy okazji coss jeszcze odłożyć na przysżłość.
zdjecie uzytkownika
Simpss - 2015-07-22 21:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy bardizej opłaca sięz nimi podejmować pracę czy lepiej na własną rękę gdzieś znaleźć praćę za granićaą,,, Tak się zastanwiam ,bo ostatnio znajomy z nimi pracę gdizęś podjął i nie był zadowolony do końca a ja potrzebuję ewykarmić całą rodzinę a przy okazji coss jeszcze odłożyć na przysżłość.
zdjecie uzytkownika
apacz - 2015-07-23 13:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Simpss - 2015-07-22 21:07:01]:
Chłopie daj sobie spokój ...
z Axell'em nie wiadomo czy siebie wykarmisz a gdzie tam rodzinę ... / odkładanie przemilczę / to jest dom wariatów, jeśli wcześniej nie miałeś do czynienia z patologią to tam będzie na każdym kroku.
Brak godzin + patole na każdym kroku = nie może być dobrze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko załatfiłem przez telefon z biurem w Opolu. Panie w Opolu są bardzo miłe, Wszystko, co mniałem w umowie tak po wyjeździe też było, żadnej ściemy, w holandii zależy na jakiego koordynatora się trafi, bywają cząste pomyłki w rozliczeniach, oczywiście zawsze na korzyść firmy. Mieszkania 2-pokojowe w 5 osób, czyli w jednym pokoju 3 w drugim 2 i do tego drogie. Pszy zarobkach 8.50 euro na godzinę zostaje jakieś 4.60 na ręke, czyli więcej można zarobić w dużych miastach w Polsce bez potrzeby łamania języka. Tak to wygląda w rzeczywistości. Jeśli kto ma komornika na głowie, albo nie ma pracy to od biedy można wyjechać, ale tylko od biedy...
Pytania: czy zgadzam się ,,podpiepszać" kolegów...
zdjecie uzytkownika
Halio - 2015-07-24 23:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Simpss - 2015-07-22 21:04:32]:
Dokładnie, lepiej poszukać coś sprawdzonego
zdjecie uzytkownika
śmieciarz - 2015-07-30 07:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytajcie wszystkie wcześniejsze komentarze zanim zadacie pytanie na temat agencji. Duże skupiska Polaków są wylęgarniami chorób i patologii. Normalnych przestrzegam przed agencjami. Polacy mieszkający na stałe w Holandii śmieją się i łapią za głowę jakie tam cyrki odchodzą :) W grupie możecie próbować swoich sił. Patologia w agencjach jest niemal wszędzie :) Zawsze się znajdą jakieś cwaniaczki ćpunki czy pijaczki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Holandia nie jest przyjazna finansowo dla młodych osób poniżej 23 roku życia bo są stawki wiekowe i zarabiają mniej niż w Polsce bo trzeba opłacić łóżko i słuchać trzeba narzekań.
Holandia jest bardzo daleko , ten kraj ma tyle samo plusów co minusów. Za duża jest tam tolerancja na wszystko :) Im mniej Polaków tym było normalniej Polacy zachowują się dziwnie i ciągle mają o coś pretensje i ciągle coś kombinują na boku z podejrzanymi typami. A to marihuana ,lewe papierosy , alkohol,a to coś zajumać bo będzie zysk. Nie polecam zbytnio. Praca w tej agencji była męczarnią z takimi osobami , mało nie doszło do bójek i rękoczynów. Pełno wariatów. Wyjazd jest bardzo ryzykowny. Na siłę patologia chce się kolegować z wami a potem chcą drwić z was drwić gdy coś wam nie wyjdzie. Chora atmosfera. O dziewczynach zapomnijcie że tam porządną znajdziecie :) Tylko alkohol i imprezy im w głowach i kim to one nie są wielkie paniusie z Holandii o nie do końca wiadomej orientacji :) Nie brakuje takich co skaczą ze szczęścia że pracę na 2 tygodnie dostali to dopiero są desperaci. Z tego szczęścia całą wypłatę przepijają i przećpają i na koniec chcą pożyczać pieniądze lub inne rzeczy bo zostają z niczym i nie mają za co wrócić do Polski. Agencja niczego nie gwarantuje. Dziś pracujecie jutro możecie przez kogoś wylecieć a na wyjaśnienia trzeba się umówić na spotkanie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Axell Polska?
Zadaj pytanie
alert