Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Axell Holandia Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-08-25 09:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony, mam dobra prace, wyplate na czas, teraz jade na ulop do polski. Jest OK. Polecam.
zdjecie uzytkownika
bylem nie polecam - 2014-08-26 00:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czego zaczac pracowalem dla nich 2 lata w ciagu tego czasu zwiedzialem 7 zakladow pracy i niezliczona ilosc lokacjii no fakt wyplata na czas ale co z tego jk nie ma stalej pracy przyzwyczajasz sie poznajesz ludzi a tu BOOM kolejna przeprowadzka kolejny zaklad kolejni ludzie NAJGORSZE KOORDYNATORKI NAPRAWDE OMIJAJCIE JE SZEROKIM LUKIEM JUSTYNA ZIEMNIAK I EWA ROMANCZYK
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-08-26 20:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja zostawilem swoje dane na wyjazd w biurze w Skierniewicach i już wiem ze nie pojade dzięki wam czytam tu opinie nie będę się meczyl...tyle razy mnie ktoś już wystawil mo co mi to....
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 15:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem dla nich dobry ponad miesiąc temu, musiałem zrezygnować. Podam przyczyny, jedną z nich to warunki mieszkalne, np. taki Tilburg 6 - biegające myszy w kuchni na szafkach, szantaż ze strony kierowców w wymuszaniu na tobie przeprowadzki do takiego hotelu w Kerkdriel, gdzie patologia jakich mało. Natomiast zarobki, nawet mając najwyższą stawkę na godz. i tak dostaniesz 200 euro, czasami 10 euro więcej. Więc, jeżeli ktoś ceni siebie - zna odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 15:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Natomiast, jeżeli jesteś narkomanem, który uwielbia palić trawkę, bądź zażywać inne substancje, oraz alkoholikiem - Kerkdriel (idealne miejsce dla ciebie). Pokoje 4 osobowe z aneksem kuchennym, oraz z łóżeczkami piętrowymi. Coś niebywałego :)
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 17:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli nie jestem narkomanem i alkoholikiem, ale lubię zapalić trawkę i wypić piwko... to dobre miejsce dla mnie???
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 17:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 17:25:30]:
Sam powinieneś odpowiedzieć sobie na to pytanie.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 18:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-27 17:35:04]:
Skoro nie polecasz tej agencji, to może jest inna w której miałeś przyjemność pracować i byłeś choć trochę z niej zadowolony... no i z warunków mieszkaniowych? Narzekać można na wiele rzeczy, w sumie My Polacy, mamy to we krwi... no ale może choć trochę optymizmu nie zaszkodzi. Czy rzeczywiście każdy Polak musi być Polakowi wilkiem? Dlaczego nawet za granicą potrafimy sobie do gardeł skakać? Czy rzeczywiście naród Polski jest tak głupi i nie chce sobie pomagac?!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 18:36:47]:
Tak, mogę polecić ADECCO oraz RANDSTAD. Dwie i jedyne agencje pracy, które spełniały swoje kryteria.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 22:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-27 22:29:26]:
Dziękuję bardzo...niech Moc będzie z Tobą!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 22:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AXELL, jest agencją pokroju T&S = Tanio i Skromnie - siedziba w Opolu.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 22:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 22:32:34]:
Ależ, bardzo proszę.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 22:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem realistą, nie patrzę przez różowe okulary - Panie Hilary.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 22:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-27 22:43:26]:
Ależ proszę nie zrozumieć mnie źle... osobiście optymizmem również nie tryskam:) Nie wierzę w cuda, wierzę w ludzi...
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 22:53:48]:
Wiara, to pojęcie abstrakcyjne - tj. nadzieja. A czy matka głupich, musi nadal radować się swoimi dziećmi? Proszę wysunąć stosowne wnioski.
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 23:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że dalsze polemizowanie w owym temacie - uważam za zakończone.
zdjecie uzytkownika
jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 23:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś inny - 2014-08-27 23:21:02]:
Każdy z nas patrzy na życie przez pryzmat własnych doświadczeń... i wysuwa na ich podstawie odpowiednie wnioski. Jeszcze raz dziękuję i życze powodzenia!
zdjecie uzytkownika
ktoś inny - 2014-08-27 23:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 23:40:45]:
Tak, ponieważ pryzmat własnych doświadczeń przelany na "papier" w tym przypadku forum ma na celu rozjaśnić umysły innych, oraz rozszerzyć koncepcję zdrowego myślenia. Wolność słowa, jest kwintesencją idei :)
zdjecie uzytkownika
assj - 2014-08-28 09:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę kilka informacji o ofercie pracy przy pakowaniu elektroniki w okolicach Tilburga. Jaka atmosfera w pracy, czy są zmiany, czy jest praca żeby pracować cały etat? Proszę też o informacje o noclegu przez firmę Axell, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
byłem w Axell - 2014-08-28 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze ktoś inny - 2014-08-27 17:25:30]:
Tylko nie siadaj na ławce pod hotelem na Kerkdriel bo cię szybko stamtąd nie puści :D a tam zawsze pojawia się ktoś z browarami albo blantem :D
zdjecie uzytkownika
p 12 - 2014-08-28 23:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pace 1500 za adres Achima w Polsce
tak od siebie ja cie widuje,wiem że chodzisz po ścianach i boisz sie własnego cienia, do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
p12 - 2014-08-28 23:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłem w Axell - 2014-08-28 22:32:11]:
Widze że coraz więcej ludzi widzi jaka patologia jest w tym biurze ja mieszkałem w Terneuzen taka sama patologia.I jeszcze ta zniemczona Polska świnia Achim
zdjecie uzytkownika
p12 - 2014-08-29 00:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie AXLLA szerokim łukiem ja tam robiłem ,banda złodziei i nic więcej znalazłem robotę na własną ręke jest lepiej,o niebo lepiej 1000 jurków odłoże co miesiąc za mieszkanie nie płace i co tydzień dostaje 50 na jedzenie.Pomyślcie czy warto tam zostać i czy tam jechać
zdjecie uzytkownika
p12 - 2014-08-29 00:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [assj - 2014-08-28 09:45:31]:
Nie łudz sie pojedziesz tam tylko po to by robić na biuro trzy dni porobisz a potem w domku ale zapłacisz za mieszkanie oddasz haracz na biuro zapłacisz na ubezpieczenie no pare jurków ci zostanie na skromne życie.Zapomnij by odłożyć.A niby poto jedziemy............. POWODZENIA.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Axell Holandia Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski