brak logo

Lidex

Warszawa

Opinie o Lidex

nowa 2012-03-08 14:18:04
a jak tam płacą? np w dziale klienta?
agree 2012-04-09 13:58:35
Wszystko potwierdzam. Widzę, że mijają lata i nic się nie zmienia.
pracownikroku 2012-09-13 19:38:20
Proszę o informacje, czy te wszystkie komentarze dot. firmy Lidex z branży tłumaczeń i obsługi konferencji.
2
abcd 2012-10-03 15:56:23
opisy dotyczą firmy LIDEX, ul. Sejmikowa 8, 04-602 Warszawa
ex 2013-06-10 18:56:38
Pozostały same info "nie polecam"[usunięte przez moderatora]
jarek 2013-07-23 09:52:41
A faktycznie to co napisałeś wykonywał czy tylko tak jest napisane a tak naprawdę nigdy tego nie robił?
1
2013-09-06 22:27:17
po dwóch latach stajesz się zbędny w tej firmie a przede wszystkim to za dużo wiesz ;-). Ja również zdecydowanie odradzam. [usunięte przez moderatora]
5
Karola 2014-04-11 16:55:41
Czy coś jeszcze na temat Lidexu możecie napisać? Biore udział w rekrutacji w dziale obsługi klienta. Jak tam jest? warto? czy są jakieś premie? Jak jest z wynagrodzeniem z tytułu umowy o dzieło, kiedy zachoruję lub pójdę na urlop?
6
monia1982 2014-06-23 14:11:21
witam
Czy ktoś pracował na stanowisku fakturzystka w firmie Lidex?
Proszę o opinie
monia1982 2014-06-23 14:11:40
witam
Czy ktoś pracował na stanowisku fakturzystka w firmie Lidex?
Proszę o opinie
Dżesika 2014-07-25 15:05:38
nie zgodzę się z tymi krzywdzącymi i oszczerczymi opiniami. Ale podejrzewam że są podyktowane zazdrością że niektórym się udało wybić i osiągnąć sukces dzięki cięszkiej pracy i wyrzeczeniom. Firma Lidex dała mi (i koleżankom) szanse jakiej nigdzie indziej byśmy niedostały. Państwo Szefostwo owszem, wymagające, ale jakie ma być? Od tego są, by wymagać. Zresztą, jeszcze więcej wymagają od siebie, poświęcają swoją każdą wolną chwilę, nie tylko by firma się rozwijała, ale i by pracownikom pracowało się dobrze, mieli szanse rozwoju i awansu, by byli - tak, ośmielę się to powiedzieć - by byli szczęśliwsi. Tylko ci którzy nie są w stanie dostrzec jak bardzo Lidex odmienia nasze życie, odchodzą zgoszkniali, bo pewnie by chcieli mieć 2 tysie na rękę obijając się dowoli. Dlatego najbardziej wartościowi pracownicy to ci którzy tu pracują od lat, i przez to sa filarami tej firmy, sa nie do ruszenia - `koleżanki Iwonka, Basia, Justysia... Szanuję je i podziwiam z jakim oddaniem i poświęceniem potrafią rezygnować z własnych korzyści by tylko móc wesprzec firmę, by móc sie dołożyć, nawet jakimś najmniejszym kamyczkiem, najmniejszą drobnostką. I to właśnie z takich małych kamyczków, z takich małych kroczków powstała Nasz Lidex - nasza opoka i namiastka domu, którego część z nas nigdy nie miała. To tu - gdy już wdrozymy sie i poznamy tajniki działania Lidexu - możemy od serca porozmawiać z Panią Szefową nie tylko o problemach naszych w pracy, ale i o problemach naszych współpracowników, a nawet uronić łzę wspominając o domowych kłopotach. Nikt was tak nie zrozumie. Współpracowniy (mówię tu o długoletnich pracownikach, a nie chwilowych karierowiczach) są wspanial, panująca atmosfera czasem aż pozwala zapomnieć że to praca an nie spotkanie z najlepszymi przyjaciółmi. Od pierwszego dnia dają do zrozumienia że jestes mile widziany, służą radą i pomocą, choć oczywiście i pilnują byś jak najlepiuej wykonywał swoje obowiązki, a czasme i skarcą, ale z ogromnym uśmiechem an twarzy, jednoczesnie wyrażając opinię że służą pomocą gdy tylko wykażesz że żałujesz popełnionego błędu. Jest po prostu cudownie. Nigdy nie chcę z tamtąd odejść, bo bez Lidexu nie wyobrażam sobie egzystencji w tym dzikim mieście.
3
Ktoś 2014-07-29 11:17:59
Podziwiam kunszt wypowiedzi autora/torki. Polecam lekturę słownika ortograficznego. Przykład: "zgoszkniali" pisze się zgorzkniali od np. gorycz.
1
kosmalinda 2014-08-25 18:51:31
Przepraszam. Posty od kosma i linda przez pomyłkę znalazły się na tej stronie i nie dotyczą tej firmy.
obserwator 2014-08-26 03:45:27
Uzupełnienie odpowiedzi:

Oczywiście, jeżeli informacje wyżej zamieszczone mówią całą prawdę. Bo okazuje się że zdarzają się również pomyłki.
obserwator 2014-08-26 11:02:44
Wnioski, które wyciągnąłem na podstawie wpisów są za daleko idące.Bardzo przepraszam i odwołuję to co napisałem wcześniej.
Ktoś 2014-08-26 12:42:27
Z zaciekawieniem czytam kolejne wpisy. Cóż, są dość jednoznaczne, ale nie mnie to oceniać. Teraz czekam na mrożącą krew w żyłach opowieść o kolejnym (drugim) "cyberataku" (sic!) na powyższą firmę. Część komentujących pewnie o nim słyszała. Kiedyś, dawno temu był taki portal.............. ale już Lidex-u już się tam nie ocenia.
Człowiek 2014-08-28 21:30:01
Encyklopedyczna wiedza i wysokie IQ to nie wszystko. Najważniejsze w życiu jest to, żeby być dobrym człowiekiem i nie krzywdzić innych. A na miłość i sympatię ludzi trzeba sobie po prostu zapracować szacunkiem, otwartością, zaufaniem do innych i pewną dozą pokory. Proponuję popracować nad systemem wartości. Na to nigdy nie jest za późno. Bo............. samotność jest przykra i bolesna.
Człowiek.
toja 2014-08-29 00:16:19
Ale o co chodzi z tą opinią? Jak to się ma do tematyki forum, czyli oceny pracy i atmosfery w firmie Lidex?
Człowiek 2014-08-29 06:22:56
Przeczytaj do kogo adresowany jest ten wpis i pomyśl.
Była 2014-08-29 10:06:09
To pisała jakaś osóbka z załogi super firmy, kolejny wpis pt: jak podlizać się Szefostwu.
2
Człowiek 2014-08-29 10:25:29
Błąd, zła interpretacja.
Człowiek 2014-08-29 13:10:10
Nawet nie wyobrażacie sobie jak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się mylicie. Szkoda, że myślicie tak jak myślicie. Ale to już jest Wasz problem. Pozdrawiam.
byla 2014-08-29 21:42:42
kolejny dziobak???ludzie obudzcie sie bo wasz czas tez jest odliczany.czy brakuje wam swojego ja???
2
it 2014-08-29 22:09:32
skoro tak to w czym sie mylimy???prosze odpowiedziec szczerze skoro prawda boli!!!
1
Człowiekrozumny 2014-08-29 22:52:04
Wypraszam sobie nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę dziobakiem. Należę do gatunku Homo sapiens. Nie rozumiem o co chodzi w Twoim wpisie?
1
Człowiekrozumny 2014-08-30 00:04:35
Mój wpis nie jest niczym nadzwyczajnym. Jest prosty i czytelny. Mówi o tym co w życiu jest najważniejsze.A Wy dopatrywaliście się w nim podstępu.
obecna 2014-08-30 00:30:03
czemu tak ciebie emocje nosza skoro nie jestes ani pracownikiem tej firmy???nie rozumiem twojego wpisu!!! unosisz sie jak bys byla byl co najmniej w radzie nadzorczej a tu tylko chodzi o prawde i uswiadomienie wszystkim prawdy nie tej otoczki ktora jest, byla...czyzbus miala problem z tecza???
Człowiekrozumny 2014-08-30 00:46:50
Przeczytałam wpis Mai i bardzo mną wstrząsnął. I to wszystko.
Nie znam się na grypserce czy jak to tam się nazywa. Ale jeżeli miałaś na myśli tęczę to rzeczywiście pięknie wygląda na niebie. Prawda?
Pozdrawiam.
Człowiekrozumny 2014-08-30 01:40:54
P.S. Wiesz co. Jak tak napisałaś, że unoszę się jakbym była w radzie nadzorczej to pomyślałam sobie tak...............Że jak dłużej pomieszkam na tym portalu to może za jakiś czas wezmą mnie do zarządu Lidexu.........................na TRZECIEGO!
Ale byłoby klawo!!!!!! Cześć.
Ktoś 2014-09-01 13:16:43
Czytanie ostatnich wpisów było bardzo irytujące. Jak widać "wielbiciele" firmy są tak podzieleni, że trudno jest im trzymać jeden front. O czym to świadczy? Po odejściu z ww. firmy ma się mało sympatyczne wspomnienia. Widać, że w komantarzach nie ma już opinii tylko słowne przepychanki. Szkoda! Opinie o Lidexie mogą uchronić kogoś od wielu przykrych doświadczeń.
1
obserwator 2014-09-18 01:12:34
Dziękuję za informacje. Chciałem zmienić "na lepsze", ale się wstrzymam.
1
jolka 2014-09-18 20:38:10
Eklert - myślę, że jest co najmniej kilka powodów, dla których część osób (mimo beznadziejnej atmosfery w firmie) decyduje się tam nadal pracować. Po pierwsze - sytuacja na rynku pracy (ciężko znaleźć cokolwiek w miarę rozsądnego, a żyć za coś trzeba). Po drugie - strach. Z tej firmy się nie odchodzi z własnej woli.(usunięte przez administratora). Ludzie tkwią więc tam dopóki im sił starcza lub dopóki nie zostaną zwolnieni, bo nie nadążają za oczekiwaniami "lidera". Ale wracającc do głównego wątku (w końcu to portal dla osób szukających opinii na temat potencjalnego pracodawcy) - odradzam wszystkim pracę w firmie Lidex. Dla własnego dobra, zdrowia i równowagi. Nie warto. Nie znam ani jednej osoby, która po odejściu stamtąd, powie na temat tej firmy cokolwiek dobrego. Wspaniały obraz rysowany na zewnątrz - chociażby wśród tłumaczy i klientów - to tylko pozory.Jak ktoś już wyżej napisał - na zewnątrz lukrowana babeczka(usunięte przez administratora)Stanowczonie polecam.
4
foka 2014-10-02 15:54:27
A czy ktoś z Was pracował może bezpośrednio w Biurze Konferencji? Powyższe komentarze nie zachęcają do aplikacji, ale może to zależy od działu, w którym się pracuje? Wszędzie jest tak beznadziejnie?
tadek 2014-10-27 15:55:12
Panie waldku, pan się nie boi.
1
Barbara 2014-10-27 22:06:02
Super atmosfera swietne zarobki czysta przejzysta firma, tylko nie nazywa sie Lidex.
Jesli macie ochote pracowac po nascie godzin i nie dostawac za nadgodziny ani zlotowki to idealny ruch by podjac tam prace.
5
koleżanka 2014-11-23 18:44:59
a nie zniechęcają Cię powyższe komentarze? Dziewczyno, zastanów się co piszesz. (usunięte przez administratora)Ale Twój wybór... Ja radzę trzymać się od nich z daleka.
9
Obecny 2014-12-29 09:46:12
Co taka cisza nastała???
Ja 2015-01-04 00:09:49
Jakie pogróżki?
1
Rekin 2015-01-05 10:00:37
Może by ktoś się wypowiedział w tematyce usług śiwadczących ta firma.
Chodzi mi o obsługę klienta, oraz obsługę eventów. Jaki posiadają sprzęt (klasa sprzętu), oraz umiejętności pracowników.
Lena 2015-04-16 21:51:15
A mnie jest po prostu jego żal.
lizy-ass 2015-05-07 12:03:09
Cudowna firma, rodzinna atmosfera, przejrzyste warunki zatrudnienia, szczere szefostwo i uczciwi pracownicy - czego chcieć więcej? polecam z całego serca :)))))
Ktoś 2015-08-20 12:29:34
Cóż, obserwuję wpisy dotyczące firmy i z przykrością stwierdzam, że wpisy są cenzurowane. Czy administrator strony może to skomentować?
7
obecny 2015-09-08 21:38:12
Cyber ATAK :)
1
Ktoś 2016-02-24 17:04:58
I kolejny raz widzę usunięte wpisy. Admin milczy! Co o tym myślicie?
4
Oleś 2016-03-01 20:45:23
Chyba się czepiasz. To raczej dobrze, że firma organizuje staże i praktyki dla tłumaczy.
Warlock 2016-04-15 16:06:48
Bądźmy poważni. Jakie doświadczenie? Z techników, którzy zostali po propozycji szefostwa na przejście na nowe i "lepsze" umowy, została śmietanka, która nawet miksera nie potrafi dobrze obsłużyć. Lata pracy? Dobry żart :)
7
jeaaa 2016-05-22 23:21:56
Jaka Międzynarodówka ???
aaaabbbbcccc 2016-05-22 23:29:04
tak tak auta to i ja często spotykam u nas pod blokiem :-D o różnych porach dnia i nocy.
4
rty 2016-08-17 23:18:22
ale dlaczego @pokora? przecież chyba nie ma sensu żeby tak do końca się sugerować tak bardzo opiniami innych ludzie przecież każdy może mieć sowje zdanie a jak nie zaaplikujesz to się nie przekoasz jak jest
4
Angol 2016-10-26 20:04:20
Dla mnie fajnie, firma szuka tłumaczy, a ja tłumaczę. Jeśli mnie wybiorą J
2
Zostaw swoją opinię o Lidex - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lidex