brak logo

market carlos

Siedlce

Opinie o market carlos

KARA 2010-11-25 11:43:14
praca siedem dni w tygodniu, zero planowania. Nie ma żadnych grafików ani list obecności , jak chcesz pracować musisz godzić się na wszystko. Nadgodziny nie rozliczane, na pytanie o ilość przepracowanych godzin w miesiącu głupi uśmiech kierowniczki i zdawkowe " tego nikt nie liczy".
anonim 2011-03-11 12:45:45
To prawda. To jest totalny wyzysk, głupota i ciemnota na każdym kroku. Nawet dziury w dach nie umieją załata. Kierownicy są tacy kretyni że ja to się dziwie że umieją się podpisać. Brak planowania, codzienne obelgi, gnojenie pracowników, [usunięte przez moderatora], zatrudnianie na zlecenie. Ta [usunięte przez moderatora] to chodzi do Kościoła - śmiechu warte. Nawet zachować się nie potrafi, a ludzi zgnoić to potrafi. Wielka Pani z gnoju wylazła a z zadupia pochodzi gdzie dopiero bruk zrobili.
2
Kasjerka 2012-04-13 18:52:17
Popieram w 100%. Praca tam to na kilka etatów a płaca za jeden. Sprzątaczka, kasjerka, sprzedawca, towar przyjąc trzeba. Szefostwo to c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y nie pany, za nadgodziny nie płaca a o odbiorze nie ma co liczyć. Własciciele do kosciola chodzą, w pierwszej ławce siedza a przacownikom ciężko zapłacic za pracę. Ale co się dziwić jak złodziej ziemniaków stał sie wielki BIZNESMENEM. Nie polecam tego pracodawcy!!! Niech p. [usunięte przez moderatora] zakasze rękawy i do roboty!!!
3
klient 2013-06-08 21:45:54
Pamiętacie początki Biedronek,a w carlosach jest jeszcze gorzej,może wreszcie pora zrobić z tym porządek?Proponuję zabrać sie za kierowniczki,warto przyjżecć sie jak towar siatami do aut wynoszą poza kasami.Właściciel niech weżmie się za to a szczena mu opadnie z wrazenia.
1
frnciszek xxx 2013-08-26 07:56:14
[usunięte przez moderatora] siema ziom! wytrzyj se otwór gębowy bo kał soboli masz na nim jeszcze ! liżesz otwór kiszkowy od [usunięte przez moderatora] i jeszcze tu slodzisz pajacu ? ile moszna tępaku po podstawówce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e każdy iktorn znajdzie sobie zawsze takiego tołdiego, żałośni ludzie.
anonimm 2013-08-30 16:12:12
Ja nie pracowałam tam ale czasami robię zakupy i chyba przestanę. Drożyzna jak nie wiem. Kupiłam dziecku parasolkę za 29,99 a teraz w biedronce maja być ładniejsze i za 9,99. Zdzierstwo
2
ala 2014-01-10 14:39:56
to co tam się dzieje to jakaś paranoja
kasia 2014-01-10 14:47:29
carlos hehe praca w tym miejscu to ostateczność nikt nie szanuje pracownika potrafią tylko zmieszać kogoś z błotem a jaką mają z tego satysfakcję... Nie polecam tej pracy nikomu!!! nawet najniższej krajowej nie wypłacają najlepiej jak by się tam pracował 24h i to za darmo to wtedy(usunięte przez administratora) była by zadowolona(usunięte przez administratora)to wtedy może nic nie robić a wypłatę dostanie większą niż kierowniczka
2
anonim 2014-01-25 14:46:29
zobaczymy jak długo będą miały taką satysfakcję... jak długo same popracują przy takiej ilości klientów
1
kasia 2014-03-18 06:58:28
a czy ktoś zauważył że nie ma tu ani jednej pozytywnej opinii ciekawe dlaczego...
anonim 2014-04-12 22:12:21
Carlos to wielka paranoja... Kaska ciekawa osoba kim ty jestes ???
tomasz 2014-04-29 18:45:00
Pracowałem w jednym Carlosie 3 lata. Miodu nie ma, ale firma w porządku. Pracowici i uczciwi nie mają powodu do specjalnego natzekania (chyba że komuś w głowie siedzi kał, to do spoźywki nie bardzo się nadaje). Miałem wcześniej paru pracodawców i Carlos wypada na ich tle dość dobrze, choć to nie praca do emerytury. Z nadgodzinami jest jak wszędzie, czyli gratis - to nie budźetówka
anonimu 2014-05-03 21:34:16
Chyba ci calkowicie odbilo jak carlos wypada dobrze chyba nie jestes z tej planety to chyba ty masz ten kal w glowie gdyz takiej jak sobolowa to nie ma nigdzie inny pracodawca zwalnia bez pytania a ona tylko gnebi i poniza ludzi
1
olek 2014-06-09 11:45:04
Jak może być jakaś pozytywna opinia jak to totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
OLA 2014-07-26 14:23:55
PRACOWALAM W TEJ FIRMIE I W WIELU INNYCH UWAZAM ZE FIRMA JAK KAZDA INNA
ja 2014-08-21 18:21:42
zgadzam sie ze jest tam ponizanie i wykorzystywanie. pracowalam/em tam troche i powiem ze traktuja pracownikow jak zlodziei i szmaty do podlogi. nie polecam robic tam zakupow wiem jaki syf sprzedaja
2
jakas111 2014-10-30 22:42:52
Kierowniczki tepe jak but na kazde pytanie odpowiedz "nie wiem" to kto ma kurwa to wiedziec jak takie osoby moga byc na takim stanowisku -glupota....o nic poprosic bo wielki problem i te miny.zal....heh i te wyplaty kpina jakas....nawet na swieta nic zadnego podzielenia oplatkiem nic nie wspominac o jakies premi na swieta.....
Nawet po remamentach nic cala noc siedz licz pozniej do pracy od razu i tak ci nic e huj nie zaplaca....pojebane ludzie.....
1
jakas111 2014-10-30 22:46:58
Tak maja cie tylko za zlodzieja...a same wychodza z torbami wypchanymi..nikt ich nie sprawdza....masakra
1
osinski 2014-12-12 21:10:12
market mrozy, kibel zapchany cuchnie jak kierowniczce z japy, płace na 3 raty jak w skoku etiopczyka, myszy biegają po pustych półkach w sklepie, dno i żenada, robią tam desperatki rozwódki z kilkoma bachorami na karku bo nie mają co do gara wrzucić reszta to stare babska z grzybicą na rękach i one robią w spożywce !!! ale tak tam jest gdzie niby maja robić one tu sie nie wypowiedzą bo nawet kompa w domu nie ma.CARLOS = SYFILIS nikomu nie polecać tego kurnika i kibla w jednym
2
artur 2014-12-13 15:49:58
Do pracownikom Carlosa.
Nie rozumiem czemu ma być to norma, że jakiś market nie płaci za nadgodziny. Pracowałem w Lidlu i Biedronce i jakoś przeważnie dostawałem wynagrodzenia za nadgodziny, choć często trzeba było o nie walczyć, ogólnie celowo nikt mnie nie próbował oszukiwać, nikt mnie w tych firmach nie poniżał jak pisze jakiś pracownik Carlosa. Polecam więc pracownikom Carlosa zmienić pracę.
Teraz pracuję w Castoramie i też nie mam problemu z płatnością za nadgodziny, a ni jakimś mobingiem. pozdro.
3
klara 2015-01-02 21:47:13
SYF NIE CARLOS,SOBOL TO STARY KRYMINALISTA DOROBIL SIE NA CHLOPACH OD KTURYCH BRAL WARZYWA I NIE PLACIL.LEDWO WYWINOL SIE OD LINCZU.TO CZEGO WY SIE SPODZIEWACIE PO TAKIM PRACODAWCY.CWANIAK NIE ZADEN PRZDSIEBIORCA,SMIECHU WARTE.
1
mac 2015-04-08 14:58:50
tomek, boguś
Jaka stawka godzinowa w Carlosie? Chłopy skąd wy się urwaliście. Dostajesz minimalną i masz robić etat plus codziennie jedną godzinę. Moja żona pracowała tam w Mrozach. Idźcie do pracy gdzie indziej bo wszędzie jest lepiej. Ktoś tu pisał o budowlanych, też podobno dobrze ale po pracy szkolenia są w nieskończoność, wyjazdy na szkolenia etc. etc. No ale wszystko lepsze niż Carlos, nawet najgorsze Tesco.
janek 2015-08-09 12:13:44
AZ PRZYKRO CZYTAC TYCH NIEROBOW I ZLODZIEIJ-BO TE WPISY TO WPISY NIEROBOW I ZLODZIEIJ BO PRACOWALEM I WIEM ZE TO TOTALNA BZDURA Z TYMI WYPLATAMI I NADGODZINAMI. NIE ROZUMIE - JAK CI ZLE TO SIE ZWOLNIJ A NIE SIEDZISZ TAM I PISZESZ BZDURY
JCEK 2015-08-09 14:22:48
Mam nadzieje ze to talatajstwo typu michal kasia olek adam wlasciciel pogonil do....pracy co nic nie trzeba robic tylko lezec i zarabiac 20 tysiaki bo takie typy na dziendobry nalezy gnac. robie tam zakupy i widze tych nierobow- paly i gnac
janek 2015-09-13 09:05:30
TE NEGATYWNE WPISY TO TOTALNA BZDURA.JA KTOS JEST LENIEM TO NIE POWINIEN PODEJMOWAC PRACY, TU WIDAC STARA ZASADE NIE WYCHODZI MI W ZYCIU TO WINIEN JEST CALY SWIAT NAJLEPIEJ PRACODAWCA A NIE JA
prawda najprawdziwsza 2016-09-07 18:21:03
Carlos na Amii Krajowej polecam omijać szerokim łukiem kierowniczki doprowadziły do tego że kartka z ofertą pracy wcale nie jest zdejmowana a dlaczego? bo wyżywają się psychicznie na pracownikach , nikt za najniższa krajowa nie będzie znosił takich cyrków co tam się odwala!!!!! karaluchy ganiać!!!!!
Edward 2016-10-07 13:31:26
Teraz poszukują pracowników do nowego marketu w Halinowie (pow. miński). Ogłoszenie wywiesili namalowane farbą na prześcieradle na ogrodzeniu sklepu. :)) Jaki jest koszt normalnego banera w porównaniu do kosztu budowy nowego marketu?
Wyobraża sobie ktoś aby tak postąpił jakikolwiek inny market i to kilka dni przed otwarciem?
Dla mnie żenada.
Strony też już nie mają, wygasła domena carlos.pl.
Zalatuje mi ta firma kompletnym dziadostwem.
kasia 2016-10-09 13:08:25
podobno otwiera sie jakis kolejny ddzial wiec tam byc moze beda przyjecia, jednka dokladnie nie wiem kiedy, widocznie dobrze prosferuja skoro otwieraja nowe punkty
Mieszkaniec Halinowa 2016-12-02 19:46:06
Jakiś sklep Carlos powstaje w Halinowie, to tych samych właścicieli co w Siedlcach?
Zostaw swoją opinię o market carlos - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie market carlos