brak logo

Grupa Żywiec S.A.

Żywiec

Opinie o Grupa Żywiec S.A.

Marchewka69 2015-09-06 21:57
skad wy macie takie wyliczenia? przeciez PHowcy maja indywidualnie okreslane podstawy, a premia jest liczona % od podstawy, wiec ta 3350 jest informacja bledna, ale to dobrze, po co maja wiedziec konkurenci ile nam placa..
Kajetan 2015-10-28 14:45
Moge powiedziec kilka slow na temat firmy distribev jak i gz sam bylem w trakcie zmian i przejscia do nowej spolki ci ktorym sie 'poszczescilo,' zostali w gz pozostali trafili do distribev.
Zmienie ulegl system premiowy

1.Kiedys mozna bylo nie zrobic planu w danym miesiacu ale jezeli pokryles roznice w kolejnym wtedy odzyskiwalo sie premie stracona za ubiehly miesiac.
Po zmianach brak takiej mozliwosci - nie zrobisz planu nie ma kasy.

2. Zabieranie % z premii za dlugi Twoich klientow z mozliwoscia odzyskania tego %
Po zmianach brak takiej mozlowosci ( ale jesli nie masz premii z innych parametrow i nie maja z csego zabrac za dlugi to czekaja z tym do kolejnego miesiaca
( jesli wszystko pieknie sie kreci i w terminach mozesz maxymalnie zarobic 400zl za terminowosc klientow albo stracic do 400 bez mozliwosci odzyskania.)

3.premia roczna byla suma planow zrealizowana przez caly rok = srednie wynagrodzenie za plan roczny do wyplaty dla ph
Teraz brak takiego parametru.

5.kiedys placili za

Sprzedaz piwa ilosciowo plan na hl
Sprzedaz wodki i win asortyment pozapiwny plan na wartosc / przychod
Merchendising parametr wyglad sklepow i kontrola 10 w danym miesiacu
Naleznosci na klientach

Po spelnieniu planu na piwi wodke i dobra ocena sklepow ( obsluga 60-70 psd tygodniowo) plus terminowosc klientow w splacaniu faktur

Premia 100% wynagrodsenia podstawowego ( jesli miales 2000 tys to dostawales drugie 2000 premii -)

Z racji tego ze db jest spolka ktora zajmuje sie sprzedaza
I nie zajmuje sie merchem
Ph rozliczany jest teraz

Z przychodu i marzy
Wiec plan na piwo nie jest najwazniejszy tylko kasa / marza
Wodka wina wszystko co najdrozsze

Zadania dodatkowe
Zadania specjalne
Bardzo czesto sa b. Trudne do spelnienia
I sa zroznicowane w danym miesiace
Zwiazane najczesciej ze sprzedaza
Plan na produkty wysokomarzowe
Plan na dotarcie z super drogim alkoholem ( zeby tylko dotarcie - ale z konkretna iloscia)
Plan na aktywny zakup danego produktu w pewnej ilosci przez dany procent wszystkich sklepow.
Itd itd.
Szkoda ze nikt ludzia nie powiedzial ze po zmianach z gz na db
Po tym jak nie musza wiessac plakatow
Ukladac piwa w lodowce
Robic mercha
Z 60 sklepow
Zrobi im sie 120-130

Ktos madry tam na gorze wymyslil ze
Skoro nie ma mercha
Ludzie maja o polowe wiecej czasu.

W rzeczywistosci
Sa duze problemy z przemialem tej bazy klientow
Transport w calej pl to jakas parodia
Telefony sie urywaja
Zadan prsybywa
Niezadowolenie wzrasta
Pretensje na kazdym kroku za wymuszane obietnice przez ph odnosnie ile sprzeda w ostatnich dniach
Jakosc obslugi zarowno na poziomie transport - klient
Firma - klient
Firma - ph
Zenujaca
Zebrania na oddzialach najczesciej okolo 15-16 do 18-19
Jesli jest zle po prostu sluchasz przez 2 h se jestes najgorszy i to Twoja wina nir tego ze masz chujowa oferte.
Jak w konkurencji jest lepiej to idz tam pracuj ( takie leca slowa i motywacyjne teksty)

Jesli ktos sie zastanawia
To nie polecam
Firma jedna jak i druga wyznaje fantastyczne zasady
( 1.jak najwiecej za jak najmniej
2.Wszystko zrob sam i nie zawracaj glowy bo pomysle ze sobie nie radzisz
3.im mniej masz ( narzedzi do pracy) tym lepiej myslisz
4.najlepiej zrob wszystko na relacjach.
Osiagnij cel a i tak pokazemy Ci ze jestes slaby bonwiele tematow ci ucieklo i mogles zrobic to lepiej

Ph jest jedynym ogniwem ktory laczy klienta z firma i dba o jego jakosc obsluge i wspolprace.

jeseli ktos sie zastanawia nad gz lub db
To odradzam
Firmy sa nastawione na maxymalne korzysci ktore wy im dacie
Wydoja z was resztki energii i checi do pracy.
Ci bardziej ogarnieci zmienili prace
Lub poszli na zwolnienia lekarskie i
Ja jestem z tych pierwszych
Mialem dosyc
Tlumaczenia sie za winy i bledy czegos co nie dziala dobrze.
Ale jest liderem i kazdy sie prsyzwyczail.
Narasq
11
some-one else 2015-11-18 13:59
Firma zwolniła sporo osób...handlowców też. jednak oferty pracy są...więc chyba chciała sie pozbyc starej zalogi..a hndlowcy to swoja droga niezle kombinowali..cwaniactwo straszne...
Leon 2015-11-20 19:51
@finka, ledwo nogę dasz do mojego sklepu i Cię zjem na dzień dobry, chyba, że spłacisz długi i obiecanki swojego poprzednika, bo jeśli nie, lodówki itp wystawiam przed sklep.
Jeffrey 2015-11-30 20:51
Cześć. Dziś widziałem Skode Rapid z Grupy Żywiec. Kto w Żywcu śmiga rapidkami? Pozdro
Jeffrey 2015-11-30 20:51
Cześć. Dziś widziałem Skode Rapid z Grupy Żywiec. Kto w Żywcu śmiga rapidkami? Pozdro
3
bbbbbb 2015-12-22 23:05
Spora,bo powywalali leserów i szukają nowych
jefs 2016-01-04 21:16
A jak jest w gastronomii? Warto aplikować na PH do horeki?
gość 2016-01-23 15:48
szkoda że większość pochlebnych wpisów jest od kierowników którzy mają problem z kadrami bo ludzie uciekają z tej durnej firmy gdzie pieprz rośnie.
3
jasne 2016-02-02 20:54
Kiedy kierownicy przestana pisać tu takie pierdoły na stażu to wszystko jest piękne niech zaczną pracować to im się odechce.Jeżeli chodzi o pracę na magazynie idź i się przekonaj, szybko się przekonasz kto mówi prawdę.
zainteresowany magazynem 2016-02-18 10:28
Jak wyglądają zarobki na stanowisku operatora wózka widłowego, oraz czy jest to praca pod browarem czy firmę zewnętrzną?
zawiedziony 2016-03-21 14:58
Opinie na temat panującej kultury w firmie ,można sobie wyrobić niekoniecznie w niej pracując. Żywiec jest tego najlepszym przykładem. Szorstka i mało przyjemna paniusia z HR która prowadzi rekrutacje wstępną , i kompletny brak profesjonalizmu w postaci przedstawiania konkretnej daty dot. informacji zwrotnej. Finalnie - ZERO kontaktu i odpowiedzi co do wyników rekrutacji. Żałosna praktyka , niegodna dużej korporacji.
czarno-czarna 2016-03-24 21:23
Rapidy mają KOSowie - kierownik obszaru sprzedaży
1
witek 2016-03-31 18:06
Masakra. Pracuję w vansellingu i chciałem zmienić robotę na lżejszą jednak ludzie w tej firmie są niepoważni. Po rozmowie informują że zadzwonią z odpowiedzią zwrotną po czym nie dzwonią. Ogólnie praca dla zbieraczy zamówień. Widzę co robią w sklepach przedstawiciele Żywca. Musisz domknąć jakiś plan - jak wszędzie plus dystrybucja(sprzedaż paru sztuk wybranego piwa). Jak ktoś chce się zastać i zmarnować to powinien iść do tej firmy. Wolę swój kocioł ale za godziwe pieniądze plus wiele konkursów motywacyjnych.
1
gastronomia 2016-04-20 09:20
witam,
moze ktos powiedziec cos na temat pracy w gastronomii? Ile wizyt dziennie, jaka plus/minus kasa?
jakie auta? Mozna za oplata korzystać prywatnie?

pozdrawiam
1
pitr 2016-05-09 11:01
Witam.Jak sie nazywa firma logistyczna co jest podwykonawcem Grupy Zywiec.Jedna Elbo a ta rdruga na nowym magazynie?
1
myrainbow 2016-08-16 16:48
a czy kojarzycie ile można zarobić na praktykach letnich albo programie menadżerskim? Zastanawiam się właśnie czy warto aplikować... ;)
myrainbow 2016-08-16 16:48
a czy kojarzycie ile można zarobić na praktykach letnich albo programie menadżerskim? Zastanawiam się właśnie czy warto aplikować... ;)
Kasia 2016-09-29 22:31
Nie polecam.
Byłam na rozmowie, obiecali że oddzwonią, nie oddzwonili pozniej juz nikt nie odbierał telefonu.
Nie profesjonalna firma
Łukasz H 2016-10-21 00:20
Widziales deputat piwny paranoja, na swieta dostajesz 3-5 zgrz. Piwa z data krotsza niz 2-3 msc, jak w zeszle swieta desperadosy 0'33 z data 2 tygodniową. Super :)
1
rafał 2016-11-06 12:33
Jak wygląda rekrutacja?
8
Bulba. 2016-12-22 09:57
Hehehe! Ludzie zacznijcie odróżniać Distribev (cyrk na kółkach) od Grupy Żywiec. Pracuje ponad dwa lata jako ph w ŻYWCU i nie narzekam. Fakt, jest kilka niedociągnięć, jak np plany jakościowe, czy hl, ale są też narzędzia! Ten kto nie chce pracować, nie będzie pracował i będzie mu wszędzie źle. Zainteresowanych zapraszam do dyskusji. :-) Pozdrawiam.
7
Krzysztof 2017-01-16 13:14
Ile zarabia PH średnio na rękę i promile godzin trzeba jeździć? Weekendy wolne? Jesteś na działalności?
Dzięki Bogu Były Pracownik :) 2017-01-16 22:45
PH na początek dostaje max.3000 zł brutto plus niby premia 48% z podstawy, ale raczej o premii nie myśl... ogólnie praca na stanowisku PH w GŻ to: niby sprzedaż, tysiące ankiet, tyle samo zdjęć, rozliczanie promocji, tłumaczenie się przed klientami, świecenie oczami przed klientami, zero wsparcia na wymiany, bzdurne pomysły szefostwa, zdawanie testów i egzaminów ustnych przed komisją :) - tak to prawda... weekendy wolne (chyba że czegoś nie ogarniesz), teren raczej skupiony wokół danej miejscowości bądź dzielnicy większego miasta...
Dzięki Bogu Były Pracownik :) 2017-01-16 22:47
Jakie masz narzędzia? Dwie zgrzewki Tatry w puszcze na miesiąc? To nazywasz narzędziem? Obcinanie kasy na wystawki u klientów to też wg. Ciebie narzędzie?
5
oj tam 2017-01-30 23:15
Nie polecam nikomu. Wszystkie firmy w tym GŻ przestały szanować sowich ludzi w terenie. Nie realne zadania, targety z kosmosu. Chcą być liderem a nie wymieniają piwa po terminie swoim klientom, którym na siłce wciskają dodatkowe słupki, expo. Brak rozwoju, kolejne zwolnienia, firma szuka oszczędności i zatrudnia Ph na UZ przez agencje. Szkoda pisać..praca dla studencików za 2k

4
Gosik 2017-02-02 12:06
Witam. Mam kilka pytan odnosnie osob ktore wspolpracowaly z Grupa Zywiec chodzi o kodeks etyki, a mianowicie:
Czy byles zapoznawany z kodeksem etyki a jesli tak to w którym etapie (rekrutacja, szkolenie bhp..)
Czy wiesz jak mozesz zglosic jakies naruszenia? Telefonicznie? Do kierownika?
Jak Twoim zdaniem mozna określić osobe ktora mowi o nieprawidłowościach? Donosiciel, spolecznik, nadgorliwiec?
Czy miales ostatnio jakies szkolenie z etyki w biznesie?
Jakie naruszenia wedlug Ciebie powinny byc zawsze zglaszane? (dotyczace bezpieczenstwa w pracy, korupcja, przywlaszczenie mienia czy inne?).
Gosik 2017-02-02 12:11
Informacje prosze zamieszac tutaj lub bezposrednio na adres; gosik15@gmail.com
handel@alkoholem 2017-02-25 17:40
co Ty bredzisz baranie,niezarobi? pelno sklepow zamawia minimum bo ph niemaja nic konkretnego do zaoferowania przy wiekszym zamowieniu ,co dadza tatre n?past ktora nieschodzi bo jest okropna i w dodatku z terminem 7dni!!!!! masakra!!!! wolimy juz zamawiac z innych hurtowni!!!! pozdrawiam i zycze owocnej wspolpracy ze sklepami ,ktore tracicie przez wlasna glupote!
9
G ż Wrocław 2017-03-08 22:02
Odradzam w 100%. Nie wiem jak w innych oddziałach ale we Wrocławiu jest tragedia. Ludzi traktuje się jak rzeczy. Firmy partnerskie ( przewoźnicy) są traktowane jak zło konieczne przy panujących tam układach kierownika i logistykow. Klienci przez brak ich kompetencji dostają piwo z tygodniowym opóźnieniem i w innych cenach. O wszystko trzeba się prosić i to z różnym skutkiem. Polityka kar i straszenia zamiast motywacji. Omijajcie szerokim łukiem!!!! Ja na szczęście mam to już za sobą i dopiero teraz zaczynam żyć zawodowo.
6
Dzięki Bogu Były Pracownik 2017-03-09 09:47
Witamy wśród żywych!;-) To co teraz się wyrabia w tej firmie przechodzi pojęcie! Mam kontakt z ludźmi którzy zostali i czasem nie dowierzam! Cięcia kosztów na szkodę pracowników i klientów. Zrywanie umów z sieciami lokalnymi (PH nie ma jak realizować zamówień, ale targety takie same), kablowanie etc... Kontrole KOSów bez feedbacku a później pretensje i szantaż że jesteś do zwolnienia...No a wisienką na torcie sławne już w Grupie Żywiec egzaminy! :) Pięknie nazwane certyfikacją ;-) W formie pisemnej i oczywiście ustnej przed komisją!;-) A w komisji osoba która nigdy nie miała kontaktu z klientem w terenie ;-) hehehe... a to tylko mały procent "fakapów" mających miejsce w GŻ. Szkoda, że tak to się wszystko toczy, bo za jakiś czas zmienią się władze i cała menadżerka i trzeba będzie od początku pracować, nie nad produktem tylko nad przywróceniem dobrego imienia...
8
Artiumpt Lorens 2017-03-17 04:21
Zgadzam sie,Ja tez mam 2 sklepy ,zamawialem codziennie na ok 1000 i placilem gotowka odrazu,prosty rachunek ; 2 sklepy po 1000 (w soboty na ok 2000) 14000 tygodniowo / ponad 55000 miesiecznie ,towar dojezdzal niekiedy nastepnego dnia bez podania przyczyny,a co najgorsze duze braki,kierowcy niezle cwaniaki kombinowali z alko na boku( brak kilku piw w skrzynce,badz wodki w kartonie) tlumaczyli ze na magazynie pewnie kradna,zerwalem wspolprace!!!! i dobrze ,NIEPOLECAM TEJ FIRMY!!!!!
6
RFG381 2017-03-17 04:26
Tez tak mialem!!!! juz korzystam z innej hurtowni i jestem zadowolony,a Grupie Zywiec zycze dalej by tracili klientow za swoje podejscie do zamowien i dostaw!!!!
4
Antonio 2017-03-18 22:04
Stracili 65% sklepow w Warszawie,przez wlasna glupote!!!!
3
Ciekawy 2017-03-21 11:19
Hej wszystkim, teraz prowadzą rekrutacje dla PH do spraw gastronomi Podkarpacie. Powiedzcie mi czy warto próbować? Pracowałem jako PH w różnych firmach ale u prywaciarzy, pojeździłem tydzień czasu w firmie konkurencyjnej niestety nie bardzo mi się tam widziało (jestem obiektywny i wiem czego chce :D ) Widzę dużo negatywnych komentarzy wiadomo w każdym jest jakiś 1% prawdy. Czekam na jakieś konkretne informacje. Pozdrawiam :)
zainteresowany 2017-03-29 21:58
Cześć. Czy ktoś się orientuje jak z 13tka w tym roku. . .
Aneta 2017-03-31 11:59
Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Przedstawiciel Handlowy - detal i sieci lokalne. Czego mogą spodziewać się osoby aplikujące na to stanowisko?
Dudi 2017-04-06 08:14
Pieprz... jak połamani. Pokażcie mi inną firmę na tej stronie w której płynie miód. Pracuję w tej firmie 10lat jako PH a problemy o których piszecie są mocno naciągnięte. Ta firma jest dla Przedstawicieli a nie dla pierdół które nie radzą sobie w rynku. Jak coś Wam nie pasuje, to granice są otwarte, może lepiej poczujecie się w szparagach niż w koszuli za kierownicą. Powiedzcie ile godzin dziennie jesteście w pracy 8? a ile czasu poświęcacie na jakościówkę godzinę? Jak już ankieta jest czymś ciężkim do wykonania, to szacun. Tak mi ciężko, tak mi źle, to żonom możecie wciskać, żeby nie kazały Wam myć okna. Wymian nie ma to fakt, ale terminy to Wasze zaniedbania nie firmy. Budżet na działania jest tylko trzeba nim racjonalnie zarządzać, a nie bezmyślnie siąść i wypierdzielić całą kasę, założę się, że w domu tak nie robicie.
Dzięki Bogu Były Pracownik 2017-04-06 08:48
hehehe ... no proszę robocik zaprogramowany na pracę się odezwał! ;-) Jak miło...
Skoro jest tak pięknie jak mówisz to dlaczego modern został zlikwidowany i połączony z tradycją? Z 43 PH zostało bodajże 13stu. Twoja WSPANIAŁA FIRMA pozbyła się 30 PH, a reszta dostała info żeby nie nastawiać się na pracę dłużej jak do końca roku. I co też napiszesz i będziesz obrażał że byli słabi!? Przeterminy to zaniedbania PH!? Słuchaj nie wiem w jakim świecie Ty żyjesz, ale ja obsługiwałem dość duże i znaczące sieci, do których fyrma GŻ wysyłała towar paletami, ale jak coś się nie sprzedało to sam musiałem się martwić. Budżet!? Człowieku o czym Ty mówisz!? Jak można racjonalnie zaplanować budżet, kiedy dostajesz informacje 5 października, że na ostatni kwartał masz cięcie ogólne na poziomie 40-50 %!? Czas pracy!? Wyjeżdżałem do pracy o 7:40 i najwcześniej zdarzyło mi się zjechać raz o 15 do domu. Normalnie zjazd po 16stej.ANKIETY!? Ty chyba nie wiesz na czym polega praca PH!? Z pewnością nie na wykonywaniu ankiet, zdjęć, zbieraniu podpisów i zadawaniu debilnych pytań!
Czytam te Twoje wypociny i nie wierze. Żal mi takich ludzi jak Ty! Jak znam życie GŻ pewnie jest Twoją pierwszą pracą i nie wiesz że może być coś normalnego, gdzie szanują człowieka i godziwie płacą. Śnij dalej swój piękny sen i rób karierę w Grupie Żywiec! :-) Ale rada moja taka, by nie obrażać bo sam jesteś wtedy pierdołą! Powodzenia.
6
Dzięki Bogu Były Pracownik 2017-04-06 09:13
Jedna myśl mi nie daje spokoju... MUSISZ BYĆ NAPRAWDĘ SUPER PRZEDSTAWICIELEM HANDLOWYM skoro pracujesz w GŻ na tym stanowisku 10 LAT!!!! Piszę to oczywiście z dozą ironii, bo to tylko świadczy o Tobie. Przecież Grupa Żywiec, super pracodawca, słynie z programu rozwoju i dziwi mnie fakt że nie zostałeś doceniony... ja pracowałem dużo krócej i nie byłem tylko PH. To samo ludzie którzy ze mną pracowali. Ale to się już skończyło. Teraz firma idzie na współpracę z agencjami, które odwalają za nią robotę. Na stanowiska kierownicze i menadżerskie przychodzą ludzie z zewnątrz i dostają wyższe podstawy niż ludzie z wewnętrznej rekrutacji. Nie wiem czy faktycznie pracujesz w GŻ 10 lat. Jeśli tak i nie awansowałeś, to ja bym się tym raczej nie chwalił! :-/ tylko zadał sobie pytanie dlaczego ciągle jestem tylko PH!? i kto tu jest pierdołą!? ;-)
7
była w zywcu 2017-04-17 00:27
Witam , pracowałam tam kilkanaście lat i powiem tak to co oni w ogłoszeniu piszą , że dają świadczenia pozapłacowe to prawda , ale za każdy dodatek typu karta na sport itp każdemu z wypłaty co miesiąc za to odciągają nie małą kase , za auto także.Jeśli chodzi o nagrody z korony to są one tylko dla kilkunastu pierwszych ph z ponad kilku setek ph , a nie dla każdego.Ogólnie firma ciągle zwalnia i nie zawsze szuka nowego -tendencja spadkowa jak wszędzie jeśli chodzi o ilość ph w rynku.Poza tym nikt Ci tyle nie załatwi co Ci firma i kierownik naobiecuje.Ogólnie codziennie spychologia na handlowca , jak bedzie fikać to go zamienią na innego który bedzie zmuszony dalej obiecywać.Podział punktów do obsługi nie zawsze sprawiedliwy ktoś był wcześniej ty wchodzisz punkty przebrane i dostajesz te gorsze.Teraz to jest raczej krótka przygoda praca dla wytrwałych odpornych na stres.Ciągle tracisz punkty poprzez polityke firmy , która nie zawsze jest słuszna.Czym dłuższy staż w tej firmie tym większe zagrożenie , że bedą chcieli się pozbyć ph. Ogólnie nie polecam chyba , że chcesz zdobyć doświadczenie to potem radze ewakuacje , ponieważ szkoda czasu ze względu na brak awansu.Kumoterstwo jeśli chodzi o awanse
4
mmmm 2017-04-20 22:41
generalnie niczego ,zapewniam cie ze szkoda czasu.
1
zakupowiec 2017-04-25 20:22
Witam,
A co na temat pracy w biurze w Warszawie możecie powiedzieć? Dział Zakupów mnie interesuje.
pppp 2017-06-04 21:52
Forum do niczego usuwa posty na ktorych choc troche mocniej opisuje sie sytuacje w tej firmie nie polecam nawet tego czytac co zostaje
Aneta 2017-06-07 11:04
@pppp jeśli znikają posty oznacza to, że są one archiwizowane przez administratora za naruszenie regulaminu portalu. Komentarze między innymi nie mogą zawierać pomówień, wulgaryzmów, czy też naruszać dóbr osobistych. Dlatego też przed zostawieniem wpisu należy zapoznać się z regulaminem.
PH Gastronomia 2017-07-03 01:51
Pracuję w Distribev Orbico od początku. Wcześniej 8 lat w Grupie Żywiec jako PH. Nikt nas nie pytał o zdanie czy chcemy przejść do nowej spółki czy nie. Zostaliśmy przeniesieni bez odpraw i zapewniam,że 90% z nas , nie była z tego zadowolona. Teraz ? Strategia firmy w HoReCe to klapa,ale nowa dyrekcja chce się na siłę bronić, a właściwie bronić swoich nie potrzebnych stanowisk. Mobbing, próby zastraszania ,bombardowanie dziesiątkami meili,na prywatne skrzynki. Dyrektorzy ie mają pojęcia o rynku HoReCa ,ale dużo obiecali prezesowi , zatrudnili nowych kosów i super ale gdzie pomysł,żeby na to zarobić...Nie realne plany ( nikt z handlowców nie robi planów,,słownie NIKT ,więc proszę bez komentarzy,że trzeba być ambitnym i lepiej pracować,bo to bzdura ), z dynamiką kilkadziesiąt procent rok do roku,więc premii nie widzimy. Ciągłe cięcia, obecnie w tzw. polityce samochodowej. Siedzimy tutaj tylko licząc na odprawy ,albo na to,że Branco wreszcie przestanie dawać się oszukiwać , zobaczy jakie są realia i wyczyści kadrę menedżerską . Potem TRZEBA ZMIENIAĆ WSZYSTKO OD PODSTAW...Na razie bez szans....Dla zainteresowanych pracą...Szkoda waszego czasu i życia...Co do pracy w GŻ jest lepiej niż u nas ,ale też brak pomysłu i perspektywy redukcji . Mimo to pracę w GŻ w przeciwieństwie do Distribev można polecić .
3
XYZ 2017-07-26 20:59
Witajcie, mam zaproszenie na rozmowę na PH, teren Wrocław.
Warto? Jak wygląda sama rekrutacja? Jakie zarobki? O co chodzi z tymi cięciami dot.samochodów? Ile wizyt dziennie?

Z góry dziękuję za info :)
Pozdr.
XYZ
Bogdan 2017-08-08 19:49
Jakie auto dostaje ph ? Jak wygląda sytuacja z korzystaniem do celów prywatnych?
Aneta 2017-08-10 09:40
@XYZ widzę, że niestety nikt do tej pory nie odpowiedział na Twoje pytania. Czy zdecydowałeś się na udział w procesie rekrutacyjnym? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej na temat warunków pracy w firmie. Czy może udało Ci się zadać pytania, które Cię tak zastanawiały? Jaką dostałeś odpowiedź?
qwerty 2017-08-16 15:12
Proszę o mejla na qberto88@gmail.com , jestem zainteresowany podjeciem tam pracy, można o info jak to wygląda fizycznie praca itd .
Zostaw swoją opinię o Grupa Żywiec S.A. - Żywiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Żywiec S.A.