Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-02 14:45:03 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o BDT SERVICE - Białystok. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Akryl - 2010-03-18 17:46:37 odpowiedz | cytuj
Firma która oszukuje, wykorzystuje, nie wypłaca obiecywanych pieniędzy. Jak się zatrudniasz to ci obiecują złote góry które niestety bardzo szybko okazują się górami kłamstw. Firma zatrudnia najchętniej na umowę o dzieło lub wcale. chętni do pracy na czarno mile widziani. Nie limitowny czas oraz godziny pracy. Dziewczyny uwaga bo szefunio lubi się dobierać do pracownic. Podobno miał za to problemy ale z braku świadków się wywinął. Szefowa uważa się za PANIĄ i wielką DAMĘ. Co najmniej jak Pani Kulczyk. Nie radzę sobie na nich czasu marnować gdyż z pewnością będziecie żałować.
Mop - 2010-03-26 16:49:29 odpowiedz | cytuj
To fakt. Oszuści i biedni nowobogaccy kosztem pracownika. Pracowałam tam chwilę. ŻAŁUJĘ.
LOL - 2010-03-26 16:55:39 odpowiedz | cytuj
PRACA TYLKO DLA IDIOTÓW
FAKTY - 2010-03-27 14:18:52 odpowiedz | cytuj
No w końcu jacyś ludzie się odważyli na szczerość. Moim zdaniem tam trzeba popracować aby się przekonać że takie firmy istnieją w XXI wieku. W czasach kiedy rządzą maszyny tam się robi technologiami z czasów Egipskich Dynastii. Radzę idzcie tam do pracy. Szczotka , pasta , zimna woda tak się zaczyna w BDT przygoda. Oczywiście że tak naprawdę nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi.
mop - 2010-03-31 16:46:56 odpowiedz | cytuj
cała prawda wpisy 100% prawda!
bdt - 2010-04-17 17:04:11 odpowiedz | cytuj
jeśli zostałeś oszukany , przyjdź i wyjaśnij roszczenia jeśli nie masz podstaw to nie wypisuj głupot bo szkalowanie również jest karane!
aniulka7121 - 2010-04-19 21:10:24 odpowiedz | cytuj
Pracuję dla BDT SERVICE już kilka miesiecy ,fakt nie za dużo płaca ale wynagrodzenie wpływa regularnie.
anonim - 2010-05-05 14:19:51 odpowiedz | cytuj
Też tam pracowa�am i może teraz co� si� zmieni�o ale jeszcze rok temu to by�a żenada. A może to dzi�ki PIP i innym kontrolom jakie wtedy by�y w BDT SERWICE si� poprawi�o bo musia�o.
ZUBRY - 2010-05-05 14:21:28 odpowiedz | cytuj
Po roszczenia to do sądu a nie do biura.Nie ma z kim gadac.
Fallus - 2010-05-06 23:15:05 odpowiedz | cytuj
Teraz jak mają tyle kontroli i spraw w sądzie nie mają wilekiego wyjśćia . Albo tak będą postępować albo DAJ BOŻE zamkną im firmę.
anonim - 2010-05-06 23:18:32 odpowiedz | cytuj
aniulka7121 - 2010-04-19 21:10:24

No to jesteś rzeczywiście obiektywna. Napisz żle i wylecisz. To ciekawe że jednak większość wypowiedzi jest negatywna. Może to sami zainteresowani( tzn właściciele) piszą te słodkośći? Idzcie i się przekonajcie a wtedy napiszcie.
Bezrobotna - 2010-05-08 13:43:10 odpowiedz | cytuj
TZN że nie warto.
Maluszek - 2010-05-09 05:35:52 odpowiedz | cytuj
Ta firma to %##^&&!!!!!!!!!! Właścicelka to %$@$^&& dama.
NUrek - 2010-05-09 05:38:28 odpowiedz | cytuj
Macie kasę to i prawo jest za wami. A mobbing też jest karalny.
pomawiana - 2010-05-22 09:20:29 odpowiedz | cytuj
Poszukuje kontaktu z osobami , które pracowały lub pracują dla BDT w Warszawie i były poddawane klasycznemu mobbingowi przez Ingę, tzw brygadzistkę. Od ponad roku Inga zatruwała mi życie, ale ostatnie 3 miesiące to nieustanny mobbing, poniżanie, oczernianie, pomawianie i szantaż emocjonalny. Bez żadnego powodu zostałam wyrzucona telefonicznie z pracy , co samo w sobie nie ma żadnej mocy sprawczej. Chcę znaleźć osoby , które były lub są podobnie traktowane i złożyć formalną skargę na te panią w PIP.
ELO - 2010-05-30 22:34:12 odpowiedz | cytuj
Pracowałam tak w Białymstoku. Nie znam tgo kogoś ale znam innych. Chętnie pomogę
Elo - 2010-05-30 22:35:22 odpowiedz | cytuj
Pamiętaj że oni tak robią na polecenie i za zgodą szefostwa
nina - 2010-06-30 16:24:56 odpowiedz | cytuj
Tak czytam wasze wypowiedzi i generalnie nie wiem o co wam chodzi.... ja jestem zadowolona z pracy w BDTservice, zresztą moje kolezanki tez. Moze wszystko zalezy od koordynatorki, w Poznaniu jest Pani Ewa i jest naprawdę spoko. Pozdrawiam :)
znajoma - 2010-08-24 10:29:11 odpowiedz | cytuj
Czy ma ktoś namiary tel. na panią Anie Pierewoj z BDT w Białymstoku?
Chciałam się z nią skontaktować, ale jest obecnie na macierzyńskim.
Bambo - 2010-08-24 10:32:51 odpowiedz | cytuj
To gratuluję. W Warszawie koordynatorką jest Inga, bardzo wredna baba, która wszystkich starych, dobrych pracowników wyrzuciła z pracy pod byle pretekstem, bo jej szefowa ufa i na ich miejsce powsadzała swoich , notabene świadków jehowych.
Czarna - 2010-09-01 15:40:57 odpowiedz | cytuj
Jeżeli chodzi o p. Ewę to moja wypowiedz o tej osobie nie edzie zbyt miła o ludzie którzy kłamia nie nie robią soie nic z pracowników to nie odpowiedzialne osoby Jest zakłamana i oczernia innych po przez swoja nie sumiennośc . To prawda ze mała płaca ale w tych czasach człowiek potrzebuje chociaz by klku groszy
pomawiana - 2010-09-03 09:10:00 odpowiedz | cytuj
Komentarz z 22 maja był napisany pod wpływem emocji. Inga rzeczywiście rozsierdziła mnie do białości. Jednakowoż sama praca w BDT Service jest dobrą pracą i wcale nie jest pracą ciężką. Wypłaty są zawsze na czas Szefowa jest w porządku, można z nią pogadać i się dogadać.Mogę mieć jedynie nadzieję, że poprzedni post nie odstraszył nikogo od podjęcia pracy dla tej firmy. W każdym bądź razie warto spróbować, bo każdy grosz się przyda a i godziny pracy są bardzo dobre.
Anna - 2010-09-04 16:07:48 odpowiedz | cytuj
Osobę zainteresowaną kontaktem ze mną proszę na meila - anna.pierewoj@onet.eu
Zbita - 2010-11-24 17:25:40 odpowiedz | cytuj
Ciekawa zmiana zdania? Ha hhhhhhhhaaaaaaaa