logo senova sp z o.o.

senova sp z o.o.

Poznań

Opinie o senova sp z o.o.

Sad Ostateczny 2010-11-25 21:19:17
I co ci dał ten sąd. Pracuje w Senovie długo juz i zawsze dostaje kase a wiem ze jak inni pracodawcy ni epłaca to sad nic nie wskura. prace polecam choć do bycie handlowcem to trudny zawód
senova spoko 2010-11-30 11:30:35
Żałosne jest to, że na forach frustraci mogą poczuć się lepiej i wyładować swoje negatywne emocje. Nie wiem co sie ktoś uczepił wypłat jak ja pracuje od 6 miesięcy i wszystko jest ok. Teraz pracuje z telemarketerem więc nawet spotkań nie muszę sobie umawiać. Dostaje grafik, jade, sprzedaje, zarabiam pieniądze. [usunięte przez admina]
anonim 2011-04-04 12:47:25
Człowieku zejdź na zimie!!! kogo ty chcesz "udupić"???!!! Masz możliwość odstąpięnia od umowy i sie wielce zachwycasz, że firmę (usunięte przez admininistratora)"??!! Niby jak....korzystając z prawa, które ci przysługuje? Liczysz na dyplom??? a może na odcisk dłoni w alei gwiazd?? żenada, jakie twoje życie musi być nudne,że podniecasz się takimi rzeczami.....
anonim 2011-04-08 12:27:14
Ludzie, którzy ciagle żyją przeszłościa nigdy nie zaznaja spokoju wewnętrznego. Szkoda patrzeć na zazdrość i złość bezradnych ludzi, ktrórzy kiedyś błyszczeli, a teraz odcinają kupony od sławy. Dajcie spokój, weżcie się za siebie i zacznijcie w końcu żyć własnym życiem.
lola 2011-04-08 12:33:29
Zabawne jest czytać opinie ludzi, kórym tak łatwo przychodzi obrażanie innych, gdzie pewnie sami nie mają "(usunięte przez admininistratora). Śmieszy mnie też nazywanie firm sprzedaży besposredniej "oszutami", "naciągaczami", bo czym różni się sprzedaż w sklepie od sprzedaży w domu klienta? Tym, że my dojeżdżamy do klienta i transakcja jest zawarta w domu, nie sklepie. Widać po niektórych wpisach jaka ciemnota się tu wypowiada. Jakbym słyszała ludzi, wypowiadających się w wiadomościach, że elektrownie atomowe to samo zło i dzieło szatana. Ciemnota łopate w dłoń i łatać drogi, po których my będziemy jeździć.
dobra firma 2011-05-02 11:01:43
Jeśli chcesz pracować w normalnych warunkach napisz do nas (usunięte przez admininistratora)
pracownica 2011-05-20 09:06:18
wchodzę na to forum od jakiegos czasu i nie moge wyjsc z podziwu jak ludzie są przepełnieni żółcią. pracuje w senovie 4 miesiąc i powiem tak, w zyciu nie sądzilam ze w pracy moze byc taka atmosfera. zaczynając od szkolenia, po rozpoczecie pracy wszystko jest ok. ludzie zarabiają fajne pieniądze ( w zeszłym miesiącu była wyplata kilkanaście tys. dla jednego z handlowców). więc jak czytam te wpisy , ze firma jest nie wypłacalna itp. to chcialabym sie osobiscie z taką osobą spotkac.... ludzie senova jest małą, przyjemną firmą, gdzie naprawde poczujecie się docenieni!!
warto się przekonać na własnej skórze, a nie sugerować sie zrzędzeniem wiecznych nieszczęśników.
pozdr i do zobaczenia w firmie:)
nowa :) 2011-05-23 08:11:03
w piątek byłam na spotkaniu organizacyjnym , a od dzisiaj mam rozpocząć szkolenie w senovie. chcialam poczytac opinie na temat tej firmy i zobaczyc , czy moje pierwsze wrazenie bylo zgodne z prawda. i mysle ze sie nie pomylilam :) firma fajna, sami młodzi ludzie, nikt nie chodzi sztywno pod krawatem ani sie nie panosi. mysle ze jak zarobki bedą ok, to zostane tu dłużej. warto czasem nie sluchac opinii innych a przekoncac sie na własnej skorze. wiec czas sie szykować na szkolenie....
anonim 2011-05-24 08:28:20
Przede wszystkim nie czytaj takich głupot,które dziwni ludzie wypisuja na tym forum. Ludzie w tej firmie sa swietni,nie ma chorego parcia na wyniki,za tydzien,po zdanym szkoleniu wyjedziesz w teren i wtedy stwierdzisz czy praca Tobie odpowiada.naprawde idzie sporo zarobic,szefostwo zawsze pomoże gdy masz jakis problem,pomoga Tobie inni handlowcy.wiec nie zniechecaj sie,próbuj,bo bez tego sie nie dowiesz. pozdrawiam i udanego szkolenia zycze :)
handlowiec 2011-05-27 13:48:22
Fajny młody zespół handlowców i telemarketerów. Widać, że ludzie tutaj pracują bo chcą, a nie muszą. Kierownictwo motywuje do pracy i tak np. teraz jest konkurs, w którym można wygrać wycieczkę do Egiptu. Polecam!
handlowiec 2011-05-30 10:33:48
Witam, pracuje w tej firmie od 6 miesiecy i jestem bardzo zadowolony. Dobre wypłaty, telemarketer umawia spotkania więc duży komfort pracy. Sprzęt się fajnie sprzedaje, ludzie dobrze reagują na spotkaniach. Polecam dla każdego kto lubi sprzedawać. Pzdr
ph 2011-05-31 08:48:57
zgadzam sie z tymi opiniami. jakies 2 lata temu pracowalem w sprzedazy bezposredniej i byl to o wiele niższy poziom niż w senovie. widac ze firma kladzie nacisk na uczciwosc ale tez na dobre zarobki dla ph. w sobote bylo szkolenie dla nas z p. Hania, wiec tez kladą nacisk na rozwoj swoich pracownikow. moze nie jest to firma ktora ma piec filii , ale czuje sie klimat pracy. a co do telemarketingu to fajnie sie pracuje na juz zorganizowanych spotkaniach. polecam!!
zadowolony 2011-06-09 12:56:47
jak dla mnie jest ok. szkolenie trwa tydzien, potem dostajesz samochod, urządzenia, gotowe grafiki i zaczynasz pracowac. za 1 miesiąc odebralem 4 tys., wypłaty, wiec na pewno mozna zarobic. a najlepsze w tym wszystkim jest ze nikt nad tobą nie stoi z batem, tylko ty sam decydujesz o swoich zarobkach. Z pewnością jest to praca dla ludzi nastawionych na zarabianie pieniedzy i dobra atmosfere w pracy.
Warto sprobować bo czlowiek bedzie mile zaskoczony.
telemarketerka :) 2011-06-15 19:06:21
a ja w senovie pracuje "na sluchawkach" i jestem zadowolona. przede wszystkim fajne godziny pracy(czasem po 10-tej ide do domu:) ) , mega ekipa, same mlode kobitki, kasa zawsze na czas, mozna duzo zarobic na ilości spotkan..... no i przystojni handlowcy !
myslalam ze bede tu tylko jakis czas, bo jakos nie wiązalam planów z tą pracą ale mysle ze warto tutaj zostac dluzej , bo wszystko jest ok i nie zapowiada sie na zmiany!
Polecam bo naprawde warto!!
anonim 2011-06-26 16:50:37
Zgadzam się
anonim 2011-07-01 18:24:21
hahahaha 4 tys zł w pierwszym miesiącu?? Nie wierze w cuda!! Pracuje w tej firmie bardzo krótko i z tego co widze to całą firme spakowac i na stos.. Jak handlowiec sprzedaje to wszyscy sie usmiechaja gratuluja, jak handlowiec nie sprzedaje wszyscy głowa do góry i obrażeni!! Bo przeciez nie nabija kieszeni Pani (usunięte przez admininistratora)!! Jedyna osoba ktora w tej firmie jest godna podziwu to Pani (usunięte przez admininistratora) ktora ciagle trzyma swoja dobrą pozycje tyle ze jest glupia bo juz dawno powinna otworzyc swoj wlasny biznes a nie nabijać kieszeń (usunięte przez admininistratora)
handlowiec 2011-07-04 15:59:45
no to w takim razie musisz byc swietnym ph skoro tak sie wypowiadasz o zarobkach :D
p[ewnie jestes jednym z tych handlowców ktorzy dużo (usunięte przez admininistratora)zamiast skupic sie na pracy, a z reszta widac po poziomie twojej wypowiedzi ze pewnie w twojej czaszce wiatr hula :)
pozdrooooo
[ps. napisz odważniaku od kiedy pracujesz to bede wiedziec kogo w firmie unikac
manam 2011-07-08 09:15:23
jesli chodzi o mnie to moj szacunek do firmy senova wzrósł z dniem wczorajszym o 100 % . po praz pierwszy spotykam sie z firmą, która tak sobie ceni uczciwośc, ze potrafi zwolnic najbardziej dochodowego pracownika. powód? - oszukiwanie klienta jak i firmy.
Więc jeśli ktos wchodzi na forum i wypisuje takie idiotyzmy powinien zastanowić się tak naprawdę nad samym sobą.
jedno jest pewne - senova to miejsce gdzie masz szanse się rozwijac, pracować na wysokim poziomie z ludzmi naprawde nietuzinkowymi.
sd 2011-07-10 18:58:20
no to kolego idąc twoim sposobem myślenia, skoro otworzyła swoj biznes to po jaką cholere dalej miala pracowac? i z calym szacunkiem ale to nie jest typ błyskotliwej osoby która otwiera swój biznes....a nawet jak otworzyla to krzyz na droge, plakac po niej nie bede. tylko ludzi (usunięte przez admininistratora) swoją osobą.

a co do rozwoju.... rzeczywiście, jesli masz mózg wielkosci fistaszka i szkolenia prowadzone przez Hanke uważasz za cofanie sie, to myśle ze dla ciebie, glupcze, moze to byc niezrozumiałe.... zastanawiam sie czy ta wypowiedz tez nie bedzie dla ciebie zbyt skomplikowana :)
a co do upadania frmy.... ku..wa sami wróżkarze wokól!! otwórz gabinet i wróż z fusów :) Żałosny jestes czlowieku!!

cleo 2011-07-11 17:15:59
jezu znowu gorzkie żale na forum. ludzie firma jest fajna, kase mozna zarobic, wiadomo ze czasem mala jest prowizja, ale potem nadrabiasz w klejnym miesiącu i masz tą kase. wiec nie wygadujcie tych pierdół, ze firma ma pasc czy ktos kogos oszukuje. Zajmijcie sie pracą a nie siedzeniem w domu na forum i wyzygiwanie sie ze swojego nudnego zycia.
pozdrawiam zadowolonych pracowników!!
Z.Z 2011-07-11 19:57:58
I zadowoleni pracownicy,do których ja również należe pozdrawiają Ciebie
nowy 2011-07-18 16:52:03
a ja jestem bardzo zadowolony :D firma fajna, super ludzie, sprzedaz tez jest.nie ma na co narzekac, co chwila jakies konkursy do zgarniecia albo imprezy firmowe
dbaja o pracownika, co sie rzadko spotyka w takich firmach. nie wiem skad to (usunięte przez admininistratora) ze firma oszukuje i kasy nie wyplaca, starzy handlowcy mowia ze jest wszystko na czas wyplacane.
polecam firme bo jest napradwe spokoo :)
1
aa 2011-07-19 13:57:28
pracuje na sluchawkach od 2 tyg jest ok, pomimo niektorych osob, ktore si zle wypowiadają na tym forum,narazie nie widze czegos, co by pokazywalo ze firma jest nieuczciwa w stosunku do pracownikow. dziwi mnie ze jakby firma byla taka jak tu piszą to ludzie by u nich nie pracowali po kilka tygodni.
najlepiej przekonac sie na wlasnej skorze.
ninka 2011-08-04 10:41:33
pracuje od miesiąca, jest ok. początki są ciezkie, ale fajne jest to ze trenerzy jezdza z nami na spotkania i szkola nas w terenie. mysle ze dlugo tu zostane:)
zapraszam wszystkich ambitnych i chętnych do zarabiania kasy!:)
ja 2011-08-30 14:59:14
a jakie niby(usunięte przez admininistratora) masz na myśli? ja pracuje w telemarketingu długi okres czasu, i podejrzewam ze jestes niedawno zwolnionym pracownikiem....o zbyt duzym mniemaniu o sobie, wprowadzającą chorą atmosfere do pracy. fajnie sie rzuca blotem, ale odwagi powiedziec to prosto w twarz to juz nie masz?? wez lepiej zrob ludziom przysługe i nie otwieraj ust bo szkoda czasu na ciebie!!

ja moge powiedziec ze moze nie jest jak w niebie, ale przynajmniej są w porządku wobec pracownika. nie ukrywają zadnych problemow, tylko na forum mowia o wszystkim. cenie sobie uczciwych ludzi.
polecam wszystkim chętnym!!

aaaa 2011-09-15 18:36:41
Zastanawia mnie dlaczego niektórzy tutaj nazywają się handlowcami :) To co robicie to nic innego jak akwizycja...Dla mnie dno, no ale cóż ludzie którzy nie maja ambicji. Rozwijajcie się dalej :D

Pozdrawiam
anonim 2011-12-03 11:24:23
Senova to firma, która naprawdę wiele odbiega od konkurencji. Wynik miesięczny porównywalny jest z wynikami jednego handlowca w podobnych firmach. Jeszcze wiele się muszą nauczyć, ponieważ działają starymi \"kajowskimi\" metodami, które niestety teraz się już nie sprawdzą. Sami się przyznają, że nie dają rady i nad tym pracują, ale efektów brak. We wszystkim jeden wielki rozpiździaj, nic nie jest zaplanowane, wszystko na szybko. Co do warunków: umowa zlecenie, bez podstawy, do tego drobne (usunięte przez admininistratora). Moja opinia.
anonimowo :) 2011-12-05 12:35:01
Największy ( i to nie tylko na piśmie) niewypał w tej firmie to(usunięte przez admininistratora) - zero wiedzy, wykute slogany, brak jakiegokolwiek pojęcia o podstawowych zasadach działania firmy, ściemnianie opanowała do perfekcji :) No ale przecież miała od kogo się uczyć.....
joko 2011-12-25 09:33:10
dobra michał już se nie wpissuj pozytywnych komentarzy. jaki pracownik pisze "ą'' i "ę" i przecineczki i kropeczki.... Żal!!!!
ktoś 2011-12-27 14:46:33
Bardzo fajna wypowiedź powyżej , ja im dawałem czas do końca roku :) ale może jeszcze trochę przeciągną, bo przecież muszą kapitał wyjąć :)
żółty...albo czerwony...kto wie ten wie 2012-01-07 18:23:34
Przyznać trzeba że atmosfera w senovie była niepowtarzalna. fakt,siedze u konkurencji,niestety nic innego sie nie znalazło. Ale co zrobić. Raz podjętej decyzji sie nie cofnie. Senove zawsze bede wspominać z wielkim sentymentem. Życze Wam wszystkiego co najlepsze :)
dgdfh 2012-01-16 19:29:51
Firma jeszcze się utrzymuje czy już upadła???
ktoś 2012-01-26 15:22:04
wywalić tą wiochę z Poznania , wstyd tylko robią i żerują na starszych i nie tylko starszych ( co dziwne) ludziach........

Głosno trzeba mówić :

sprzęt kupują za (usunięte przez admininistratora) złotych sprzedają za (usunięte przez admininistratora)- psuje się gówno po chwili, i kłopot z rekalmacją.

BEZNADZIEJA!!!! (usunięte przez admininistratora)
Vi 2012-01-30 18:32:51
co ty za bzdury piszesz w ogóle tam nie ma parcia na wyniki?? chyba pisząc to lunatykujesz bądź jestes jedna z szefowych hahaha jasne najgorsza firma w jakiej miałam nieprzyjemność pracować
Adam 2012-02-01 11:09:02
Vi - 2012-01-30 18:32:51

co ty za bzdury piszesz w ogóle tam nie ma parcia na wyniki?? chyba pisząc to lunatykujesz bądź jestes jedna z szefowych hahaha jasne najgorsza firma w jakiej miałam nieprzyjemność pracować
Sluchajcie jak was czytam to nie wiem czy sie smiac czy płakac. Sam tam pracowałem i mimo ze juz nie pracuje chyba podjołem złą decyzję ludzie i klimat to jest ważne w pracy parcie na wyniki swoja stroną jak bedziesz miała swoją firmę (a moze już masz) tez dla ciebie bedzie ważne. A co najważniejsze zawsze trafia sie niezadowoleni pracownicy najlepiej chyba by ci było w domku siedziec a mąż lub chłopak przynosił by sianko ha ha nie te czasy. I zakończcie te głupie wpisy tylko weżcie sie do roboty. Bo jako handlowiec sam pracujesz dla siebie a nie dla kogoś chciałem to powiedziec.
Wzięty walęty. 2012-02-06 14:26:48
Zastanawiam się jestem umówiony na rozmowę o pracę ale po tym co tu przeczytałem to chyba zrezygnuje... Skoro teraz do tego kończy im się 2-3 letnia działalności będą zmieniać nazwę i pracowników to pewnie będę w sytuacji jak ci z kaji...
Co myslicie?
m&ms 2012-02-15 18:34:26
Ja sie uśmiałam czytając te bzdury. Ktoś wyleciał z firmy albo nie miał wyników i sam odszedł, i teraz sobie pisze jak to tam jest źle. Moim zdaniem,w Senovie było super. Wszyscy weseli, uśmiechnięci, jak nie szło koordynator motywował rozmową(tu mowa o (usunięte przez admininistratora)) Moim zdaniem,każdy powiniem spróbować,a nie słuchać takich głupot,jakie tu wypisują ludzie skrzywdzeni przez los.
(usunięte przez admininistratora)
xxx 2012-07-31 16:18:29
Senova o teraz ( usunięte przez administratora ) nigdzie w necie ich nie znajdziecie chyba tylko dlatego żeby ludzie co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z chin od nich kupią nie mieli gdzie reklamować. No atmosfera była fajna ale co z tego jak przez ostatni rok ich działalności ( usunięte przez administratora )sprzedawałem to mi się odechciało i cos na ten temat powiedziec moge. Odrawdzam wszystkim prace w tej firmie pozdrawiam unikajcie tych ludzi
xyzwomen 2012-07-31 18:52:19
Tak \( usunięte przez administratora ) kto wie jak za pół roku ta firma się będzie nazywać ;p
firma to jedna wielka ściema. Jestem szczęśliwa że już tam nie pracuje:)
xyzwomen 2012-08-08 16:00:33
(usunięte przez admininistratora) jeszcze istnieje bo ogółem to nie mają ludzi do pracy mam na myśli telemarketerów którzy po pierwszej przewie znikają :p no ale zawsze jest (usunięte przez admininistratora) która jako telemarketerka umawia spotkania swoim podwładnym :) co nie oznacza że dobrze jej to wychodzi. Przydałoby się ją podszkolić w tej branży;p
x 2012-08-13 12:59:13
źle się dzieje w państwie duńskim.
oj źle. i kto rozsądny ten stamtąd ucieknie, a kto głupi to zostanie
kopo 2013-09-25 09:25:03
przeglądając oferty znalazłam coś takiego : "Dbam o Zdrowie " Poznańska Firma prężnie działająca na rynku od ponad 6 lat z tego co wiem to istnieje może od 1,5 roku
Wera 50 2013-10-30 21:20:19
"Dbam o Zdrowie"- pytanie, o czyje ? Presja i wymaganie "cudów", co ma się nijak do rzeczywistego wkładu pracy.Najlepiej mają się "satelitki" pani pilnującej.Osobom autentycznie wrażliwym i wykształconym - nie radzę.
123 2013-11-25 10:50:46
Firemka porażka, nierówne i niespójnie jest tam wszystko miejsce w którym pracuje się za darmo , miejsce z którego trzeba uciekać :)
1
ana 2014-01-27 17:40:14
Zgadzam się z Tobą, pracowałam u ich konkurencji i nie ma porównania tutaj to zero profesjonalizmu i ta szefowa atmosfera okromna.
MALUTKA 2014-05-23 20:38:52
tak samo DBAM O ZDROWIE (usunięte przez administratora)... siedziba na ul. Wagrowskiej jakby ktoś pytał. Masakra baba zwleka z wynagrodzeniem, pierwszy miesiąc oczka mydli a pozniej udaje ze sprzed jej zniknął, z którego pracownik już dawno się rozliczył i go zdał. Wszystko po to by nie wypłacic wynagrodzenia. masakra

DBAM O ZDROWIE - prelegent asystent, telemarketer. nie polecam z czystego serca, zreszta idzcie, przekonacie sie jaka beznmadziejna jest szefowa (usunięte przez administratora) szkoda czasu zmarnujecie swoj czas i zostaniecie bez kasy.
1
malwa 2014-05-23 20:43:43
Nie idzcie do pracy w Dbam o Zdrowie na starołęce!!!!!!
nie płacą,
podpisujesz odpowiedzialność kilkutysięczną za sprzęt, a jak nie podpiszesz ty tylko ktoś inny a zniknie, bo czasem ktoś z pokazowiczow wyniesie nie z Twojej winy, to tak i tak nie wyplaci ci wynagriodzenia.
babka wyzywa od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak szacunku do pracownik ów, zwalnia bo odpyskujesz jej ze nie ma racji. masakra !!
(usunięte przez administratora) NIE PŁACI!! DBAM O ZDROWIE TO PORAŻKA!! SZKODA CZASU!!
ona 2014-10-30 14:21:13
Pracowałam w Dbam o zdrowie na telefonie, zarobki to jakaś porazka, oferują 5 zł za godzine plus wielkie dodatki prowizyjne, a tu zamiast 500 zł tak jak to pięknie obiecują wychodzi 100 zł czy tyrasz, czy nie. Tyle dobrze, że z fajnymi ludzmi pracowałam.
Majtek 2015-02-11 02:49:28
Słyszałem, że Senova potrafi zapewnić naprawdę niezłe przeżycia związane zwykle z masażami, czy to jest prawda? Nie ma co prawda zbyt wiele informacji na ich temat w internecie, ale widać, że prowadzą spa, które również może pomóc zbyt spiętym ludziom się odprężyć. Świetna alternatywa dla dzisiejszego charakteru życia.
jaj 2016-05-12 17:32:45
No to skoro później i tak jest szansa u nich na odpowiednie zatrudnienie w ramach umowy o pracę to wcale nie jest tak źle. Przecież z tym się wiążą odpowiednie benfity socjalne. Ale czy wypłata jest terminowa? Jest jednak sporo rachunków do popłacenia. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o senova sp z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie senova sp z o.o.