Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
mama - 2011-04-14 12:55:07 odpowiedz | cytuj
nic nie oferują a trzeba płacić duże pieniądze,
Mat - 2011-04-15 13:58:56 odpowiedz | cytuj
Nie prawda! Nie rozumiem tego wpisu. Dzieci mają 8 godzin tygodniowo języka angielskiego, + dodatkowy język obcy do klasy 4. Kameralne klasy, pozwalają na świetny kontakt nauczyciela z uczniami. Bogata oferta zajęć pozalekcyjnych BEZPŁATNYCH!!! Bzdurny wpis
tata - 2011-05-31 18:48:32 odpowiedz | cytuj
Również jestem zaskoczony niepozytywnym wpisem.
Od roku odprowadzam tam swoje dzieci i widzę jak ogromny postęp robią.
W tej szkole liczy się dobra praca z dziećmi i ja ją obserwuję każdego dnia. Czuję że moje dzieci są bezpieczne i dobrze prowadzone w nauce.
anonim - 2011-08-09 10:19:41 odpowiedz | cytuj
Dla tych, którzy pracują charytatywnie. Opóźnienia w wypłacaniu pensji od 10 dni do ponad miesiąca...Szkoła :)
kasia - 2011-09-24 00:08:22 odpowiedz | cytuj
Szkola piekna ale nie wroze powodzenia gdyz jest miedzynarodowa z nazwy.Problemow nie chca albo nie potrafia rozwiazywac. Dzieci chetnoe przyjma nawey te z problemami jesli nie bed a zabardzo wymagajacy i bed a placic NA czas, a najlepiej z gory! Nie polecam szkoly, a wrecz odradzam!!!!!
misiek - 2011-09-24 00:13:51 odpowiedz | cytuj
Odradzam ta szkole.Uwaga reklamuja sie pieknie, ale duzo z tego jest nieprawdy. Piekne sciany to nie wszystko.Pani wlasciciel miala wizje pieknych scian ale czy pomyslala o reszcie. Jak dot ad widac, ze nie!Rodzice zabieraja dzieciaki z ten szkoly, a wiele wiecej ma chec zabrac i zapewne to zrobi!
kasia - 2011-09-24 00:15:08 odpowiedz | cytuj
Piekne sciany to nie wszystko:-)
m. - 2011-09-25 16:39:43 odpowiedz | cytuj
Ta szkoła, poza wystrojem wnętrz, to jedna wielka porażka. Najważniejsze sa tu pieniadze, dzieci to tylko konieczny dodatek. Niestety, nie mogę zabrać dziecka w czasie roku szkolnego, ale wybór tej szkoły jest moją największą pomyłką. Szkoda tylko dziecka.
gurlon - 2011-09-26 10:56:10 odpowiedz | cytuj
To przykre, że niektórzy dorośli nie są na tyle dorośli, żeby potrafili rozwiązać swoje problemy nie wciągając w to całego otoczenia, a tym bardziej dzieci! Warto zastanowić się nad sobą samym zanim zacznie oceniać się innych! Szkoła zapewnia zarówno odpowiedni poziom nauczania jak opieki i bezpieczeństwa, jest godna polecenia zarówno dzieciom jak i wymagającym rodzicom; Szkoda tylko, że nie ma wpływu na impulsywnych i nie koniecznie rozsądnych rodziców; w przeciwieństwie do uczęszczających do niej dzieci które są fantastyczne;
anonim - 2011-09-26 11:03:46 odpowiedz | cytuj
Jak ja bym była tak koszmarnie niezadowolona to raczej nie czekałabym do końca roku, nie widzę sensu zatruwania życia sobie i otoczeniu; chyba że katalog szkól w okolicy został już wyczerpany przez szanownego rodzica;
anonimowa - 2011-09-27 12:01:16 odpowiedz | cytuj
Co za głupoty pisze ta Pani wim która to zawsze miała jakieś problemy nawet jej dziecko się już wstydziło zmieniła już trzecią szkołę to chyba mówi samo za siebie w tej szkole liczą się naprawdę dzieci nauczyciele uczą a nie się bawią zadawają lekcję a mamie nie odpowiadało to że lekcje są zadawane do domu.
Ps. Proszę Pani niech Pani nie wypisuje takich bzdur ta szkoła jest na wysokim poziomie i bardzo dobrze że Pani odeszła bo zaniżała by Pani poziom.
anonimowa - 2011-09-27 12:36:50 odpowiedz | cytuj
To aferzystka ma problemy ze sobą jest już starszą Panią i to ją przeraża jest najstarszą mamusią w szkole i zwraca na siebie uwage szkoda mi Pani starość jest straszna.
Marian - 2011-09-27 18:18:48 odpowiedz | cytuj
Przestaje wierzyć już w normalnych dobrych rozsądnych ludzi.Jak można przez ponad rok przychodzić do szkoły uśmiechać się wychwalać szkołę, spotykać się prywatnie z rodzicami uczestniczyć we wszystkich imprezach rodzinnych, a potem pluć na wszystkich i na wszystko, niech się pani opanuje pani Kasiu lub Misiaczku jak pani woli.Trzeba nie mieć za grosz norm moralnych żeby się tak zachowywać,ale dla osób pani pokroju to chyba normalne. Wszyscy wiemy kto wypisuje te brednie, jak widać nikt za panią nie płacze i nie tęskni, dziecka tylko szkoda bo fajny chłopiec miły inteligentny i serdeczny w przeciwieństwie do jego matki. Chłopca szkoda bo zmiana szkoły po raz czwarty w ciągu dwóch lat edukacji to naprawdę duży wyczyn nawet dla naprawdę wymagającego rodzica, chyba kompletnie nie liczy się pani z emocjami własnego dziecka skoro funduje mu pani taki stres pozbawiając go kolegów i koleżanek. Jako ojciec nigdy nie naraziłbym na to swoich dzieci.Nie wróżę długiej przyszłości w nowej szkole znając panią
Klasa R - 2011-09-27 19:00:51 odpowiedz | cytuj
Witam wszytskich zaiteresowanych szkołą Argonaut. Bez wątpienia jest to ciekawy wątek poświęcony odważnej inicjatywie na edukacyjnej mapie Warszawy.
Szkoła fukcjonuje od ubiegłego roku szkolnego (09-2010).Od początku moje dziecko do tej szkoły uczęszcza. Mam więc pewne doświadczenie w tym zakresie. Na pierwszy rzut oka robi fantastyczne wrażenie. Wystrój, wyposażenie - najwyższy poziom. Co ciekawe nadąża za tym szeroko rozumiany poziom merytoryczny zarówno w zakresie zajęć podstawowych, dodatkowych jak i kultury funckjonowania. Zangażowana i kreatywna kadra pedagogiczna dopełnia całości. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Dłogo wahałam sie czy wysłać dziecko do nowopowstałej szkoły. Ale Argonaut okazał sie "celnym strzałem". Nie wyobrażam sobie aby moje dziecko chodziło do innej szkoły.
Problem rodzica który wypisuje negatywne komentarze jest niezbadany. Jednak należy pamietać, iż szkoła jest szkołą i ma nią być. A jeśli komuś wydaje się, iż jak dużo zapłaci to jest ponad szkołą - trudno - myli sie a doznanie tego doświadczenia bywa przykre. NIe każdy jest w stanie tą przykrość znieść i wtedy szuka sie winnych. Nie tylko tu i nie tylko tym razem:(
jeśli ktoś rozważa Argonaut jako możliwość - wystarczy przyjść i wejść na 5 min do dowolnej klasy, zapytać kilkoro dzieci, (może jednak lepiej nie bo mi zależy na kameralności szkoły). A na zawiść i głupotę lekarstwa nie ma.
Alabamka - 2011-09-29 18:58:56 odpowiedz | cytuj
Polecam tą szkołę i nie rozumiem skąd tyle złośliwości we wpisach powyżej.
Marylka - 2011-10-03 12:18:52 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobra szkoła. Wysoki poziom nauczania, nauczyciele przyjaźnie nastawieni zarówno do dzieci jak i do rodziców. To co mi się podoba: dzieci mają dużo angielskiego, a zajęcia są prowadzone z native speakerem. Szkoła oferuje też dużo ciekawych zajęć dodatkowych co też jest plusem. Nie zmieniłabym szkoły dziecku, bo jesteśmy z niej bardzo zadowoleni.
prosiaczek - 2011-10-06 14:22:58 odpowiedz | cytuj
pozdrawiamy pracownika szkoły /dyrektorkę ?/ , piszącą tak pozytywną opinię o swojej szkole; dobrze, że chociaż ona ją tak lubi .
anonim - 2011-10-06 14:34:28 odpowiedz | cytuj
całkowicie zgadzam się z p. Kasią. Ważne jest tylko, czy rodzice zapłacili. Dzieci nie są traktowane indywidualnie, na pomoc tym, którzy tego potrzebują, zazwyczaj nauczyciele nie mają czasu. Najlepiej też nie dyskutować i nie mieć żadnych oczekiwań.
Sam wygląd, to nie wszystko. Szkoda tylko, że tak potrafi zmylić na początku.
: - 2011-10-06 14:51:41 odpowiedz | cytuj
anonimowa - 2011-09-27 12:36:50

jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to wtedy atakuje się personalnie. Gratuluję poziomu. Nie dziwię się, że ta Pani podziękowała za takie towarzystwo i żle się w nim czuła razem z dzieckiem. nie pozdrawiam
anonim - 2011-10-10 19:20:09 odpowiedz | cytuj
Jle sie czyta o tej szkole jak sie dobrze reklamuje,zdrowe zywienie-czysta bzdura wystarczy spojrzec na grubasy tam chodzace,bzdety o Sierockim nigdy tam nie byl!
Jndywidualne podejscie do ucznia ,nastepna bzdura!!
Kadra wymagajaca nie motywujaca.
Miedzynarodowa tylko nazwa,kilka dzieci ktore chodzilo ,a mialo korzenie international juz nie chodzi.
Piekne sciany tak ,a reszta ?Jak masz odwage to sprawdz!
Nie polecam!!
anonim - 2011-10-10 19:25:58 odpowiedz | cytuj
Szkola nie zapewnia odpowiedniego bezpieczenstwa dzieciom ,a piekne sciany to nie wszystko.
Miedzynarodowe towarzystwo to tylko reklama.
Doczekam do konca roku i tez zabieram dziecko!
anonim - 2011-10-10 20:41:14 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich, niestety ale z całym sercem odradzam ta szkole. Drodzy rodzice, zwróćcie uwagę na podejście wspanialej Pani właścicielki i dyrektor - z uśmiechem na ustach będą wam opowiadać piękne historyjki, jak również zapewniać i przytakiwać, niestety pod ta piękna powłoka kryje się jedno wielkie marketingowe kłamstwo! Obiecanki cacanki, zwróćcie uwagę na bezpieczeństwo własnych dzieci, na podejście pedagogiczne nauczycieli, gdzie stosują rygor i zawyżony poziom. Zdrowe żywienie jest im obce dzieciaki uczą się jedzenia chipsów i picia tigerow! skandal! w słowniku właścicieli słowo sport nie istnieje, a warzywa pomylili z tostami. wkrótce opisze więcej na ten temat, to teraz mam nadzieje będzie ostrzeżeniem dla tych którzy się na to nacięli lub się nad tym zastanawiają. Pozdrawiam tych którzy są jeszcze szczęśliwi, ponieważ nie mieli z argonautem doczynienia - ta szkołą zniszczy ten okres życia, który z nia spędzicie.
gurlon - 2011-10-11 20:55:30 odpowiedz | cytuj
faktycznie wpis godny pseudonimu, tyle że dla uściślenia napisała bym PROSIE, byłoby bardziej czytelne!
mama - 2011-10-11 21:02:09 odpowiedz | cytuj
Moje dziecko uczęszcza do tej szkoły i uważam że jest godna polecenia, osobiście sprawdzilismy dwie inne szkoły i ta okazała się najtrafniejszym wyborem.
Uważam, ze jest godna polecenia, kadra jest fachowa i zaangażowana, oferują wysoki poziom, ale nie wyścig szczurów! Stwarza wspaniałe warunki do rozwoju zarówno dzieciom słabszym jak i tym wyjątkowo uzdolnionym, a ze wzgledu na mało liczne klasy każde dziecko ma zapewniony indywidualny tok nauczania. Naprawdę warto przyjść i przekonać się samemu! POLECAM
Agnieszka - 2011-10-11 21:08:38 odpowiedz | cytuj
Cóż za górnolotny cynizm - "anonim - wczoraj o 19:20" - może należało by wyciągnąć nos dalej niz własny ogon! Jak można liczyć na budowanie pozytywnych relacji wśród dzieci skoro mają tak sarkastycznych i pozbawionych samokrytki rodziców, napradę należy współczuć tym co musza w Pani towarzystwie przebywać! a może czas dorosnąć i spojrzeć krytycznym okiem na własne przywary, a nie czepiac się innych?????
x