logo INEA S.A.

INEA S.A.

Poznań

Opinie o INEA S.A.

Pracownik były 2015-10-07 13:59:20
Pracowałam tam 5 lat, kołchoz. Przez 4,5 roku nie mogłam się doprosić podwyżki. Jako starszy konsultant dostawałam 1900 zł brutto, kiedy nowi dostawali 2100 zł. Do tego dochodzą dwie przerwy po 15 minut na 8 godzin pracy non stop przed monitorem. W ten czas liczą się wyjścia do toalety. Po półtora roku pracy zaczęły się problemy z głosem, oczywiście nie widzą związku między mówieniem non stop przez 7,5 godziny i brakiem możliwości wypicia choćby herbaty, oraz praktycznie brakiem przerw między rozmowami. Teoretycznie jest 20 sekund, ale praktycznie automat się często psuje, i jeszcze nie skończysz mówić "do widzenia" jednemu Klientowi a zaczynasz "dzień dobry" drugiemu. Jak weźmiesz L4 to tragedia, firma upadnie bez Ciebie, ale jak chce podwyżkę - to droga wolna. Ja i parę innych osób posiadało bardzo dużą widzę, mogłam problem Klienta - i to każdy od wyjaśnienia zawiłych płatności, przez problemy z umową, nie działającymi pakietami po problemy techniczne wyjaśnić i usunąć/naprawić w trakcie rozmowy. Ale firma tego nie doceniała, przez brak podwyżek i jednocześnie blokując awans. Do dzisiaj pamiętam jak po 4 latach pracy, wraz z premią pochwałą od Klienta i dodatkiem świątecznym dostałam aż 1400 zł wypłaty.
Jedyny plus to pakiet socjalny - konkretnie medyczny i wypłata zawsze na czas.
Obecnie już jako były pracownik potrzebowałam pewnej informacji i dzwoniłam na infolinię, którą znam przecież jak własną kieszeń, jak również wiedziałam dokładnie co się dzieje z usługą (była awaria), ale odebrała dziewczyna, która nie wiem co tam robiła. Zero wiedzy. Nic kompletnie. Nie dogadałam się.
Nic dziwnego, skoro doświadczeni pracownicy, którym zależało na Klientach, włącznie ze mną pouciekało.
6
Zdowolony Pracownik 2015-10-12 18:25:25
Pracuję w INEA od 2 lat, i nie mogę powiedzieć złego słowa. Awanse jak najbardziej, wyższa podstawa również. Nie wiem o co chodzi tym NIEZADOWOLONYM. Wszystko idzie załatwić (grafik, spóźnienia, nawet wolne w dzień pracujący)nie ma żadnego problemu.Ogromne wsparcie przełożonych.Przyjazna atmosfera na zmianach. U NAS nie ma problemów.Każde nieporozumienie-zresztą ono nawet nie zacznie istnieć a już go nie ma...Wypłaty ZAWSZE na czas. Nawet czasami wcześniej :))Trzeba coś dać od siebie żeby oczekiwać od innych.Uwielbiam tam pracować. U NAS nie ma rzeczy niemożliwych.MEGA pakiety socjalne(Multi-Sport, dofinansowania, opieka medyczna itd.) Odrazu rozwiej wszelkie wątpliwości- NIE JESTEM Z HR,PR...Jestem zwykłym, zadowolonym pracownikiem INEA.
Jeśli masz "trudnego"klienta masz możliwość "odsapnąć"!!!
3
Marcin 2015-10-14 09:38:56
Dobrze, że Łukasza już nie ma - nie nadawał się jako kierownik, był emocjonalny i despotyczny a także nie potrafił się wstawić za swoich ludzi w słusznych kwestiach.
2
Starszy Konsultant 2015-10-15 06:04:28
Dziwi mnie Twoje niezadowolenie...
Po pierwsze nie jestem z HR i z tego co wiem to nikt z HR tu nie dodaje opinii...
Jestem Starszym Konsultantem na CC i nie pamiętam żadnego pracodawcy który by tak dbał o pracownika.
Na wejście dostajesz 2100 podstawy brutto. Do tego od 200zl do 1500 premii, prowizja za sprzedaż, liczne konkursy, pakiet medyczny, dodatki na święta i wakacje, multi sport, kurs angielskiego, ubezpieczenie...
To że jeżeli powyżej 2 dni jesteś na L4 to nie masz premii to niestety tylko wina olewaczy których na tym forum pełno. Co miesiąc tydzień lub dwa na L4. Jak przychodzisz do pracy to pracuj a nie w d.pie wszystko najlepiej siedzieć i mieć płacone po 10 000. Nie jesteś nim ani Ty ani żaden z tych wszystkich hejterów z tego forum. A jak już zachorujesz to bierzesz 2 dni L4 a z kierownictwem dogadujemy zmiany w grafiku i zdążysz się wtedy wyleczyć. Ja miałem tak w zeszłym miesiącu i żyje (premie też dostałem).
To że premie dostaniesz jak spełniasz cele to chyba normalne bo za co innego ją chcesz? Za ładne oczy? Jeśli tak to pora się obudzić...
Co do awansu to jak najbardziej. Ja po 1,5 roku z młodszego jestem Starszym z podstawą 3 200 więc nie ma problemu. Jedyny warunek to starać się a nie obijać.
Więc kolezanko z problemami z gardłem nie pisz bredni bo też miałaś starszego i z tego co pamiętam dostałaś też awans do innego działu. A po tym jak go dostałaś to odeszłaś. Więc po co ten jad?
Sprzedaż? Tak jest tak jak w każdej firmie tego typu. Łatwo ją wyrobić ale to fakt że trzeba umieć. Problem w tym że firma robi szkolenia sprzedażowe ale jak ktoś idzie na nie z zamiarem "i tak nie będę sprzedawać" no to sorry...
Co do połączeń: czasem dużo czasem mało ale jak na CC to jest spoko. W innych firmach połączenie za połączeniem a tu raz tak raz nie więc jest czas na odpoczynek.
Ja jestem zadowolony i żal mi Was ludzie.
Ja obecnie wyszedłem z wypłatą 5000 a Wy siedzicie przed kompem i złość za to ze nie możecie znaleźć posady prezesa która może spełniła by wasze oczekiwania przelewacie na forum z opiniami o firmie która was zwolniła bo mieliście wszystko w D i mysleliscie że wam się wszystko należy. Sorry ale to nie bajka.
1
zadowolony 2015-10-18 10:23:41
na wejście dostajesz 2300. a poxniej jest tylko wiecej.
1
StarszyKonsultant2 2015-10-18 16:29:00
Pracuję na infolinii technicznej od dwóch lat i całkowicie się zgadzam z opinią Starszego Konsultanta, w zasadzie nie zostało już wiele do dodania. No może jedynie że ja tyle co on nie zarabiam (średnio w tym roku 3000zł "na rękę") z powodu niewielkiej sprzedaży jednak na szczęście nikt z tego powodu nie robi problemów. W którymś z poprzednich postów przewinęła się też informacja że przejścia do innych działów są blokowane przez kierownika co jest kompletną bzdurą- sam znam wiele osób które zaczynały na CC a teraz pracują w innych działach, jakoś z tym problemu nie miały, wystarczyło chcieć i się postarać. Na szczęście Ci którzy narzekają szybko odchodzą dzięki czemu w pracy panuje na prawdę świetna atmosfera.
1
były 2015-10-30 08:33:58
A starzy pracownicy dalej znikają lub sami odchodzą...
1
popo 2015-11-01 18:01:09
byly....a dziwisz sie....;) blablabla...tak tak swiezynki karta multi...i do przodu... oferty pakiety...
były 2015-11-02 08:39:18
Gdybym się dziwił to bym nie był byłym ;)
były 2015-11-12 12:59:11
Ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem:
"Minimalne zarobki 2500 zł a możesz zarobić 3500 brutto i więcej"
handlowiec 2016-01-27 19:01:10
Pracuje od kilku miesięcy w firmie, w dziale sprzedaży bezpośredniej.
Powiem tylko tyle: Jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Wiadomo bywają okresy trudne,ale atmosfera która panuje w firmie.. mega.
Jeszcze nie spotkałem się z tak zgranym zespołem.
Jeżeli chodzi o wypłatę, to też jest bardzo ciekawie.
Polecam, zadowolony ze sprzedaży, nie zadowolony z instalacji
migotynka 2016-02-04 12:01:52
A ja mam pytanie do pracowników jak wygląda z tą dosprzedażą na infolinii przychodzącej? Czy każdemu dzwoniącemu klientowi trzeba coś dosprzedać? Czy są problemy jeśli ktoś ma słabą tą dosprzedaż?
xmenek 2016-02-04 22:40:50
z taką znajomością języka polskiego?? dziwię się że u nich pracę dostałeś. "dostawcom" "wykonawcom"
hgghgghhg 2016-03-07 18:09:09
Czy może mi ktoś powiedzieć jak jest w inei ze zmianami, czy pracuje się po 8 godzin czy po 12, w jakich godzinach itp ?
Były pracownik 2016-03-20 14:54:14
Dobrze to było pare lat temu od kiedy jest to korporacja to zło wcielone poronione pomysły.Jak bym był nadgorliwy nadal bym tam pracował a ze ktos uwziol sie na nasz dzial i ze nie bylem to polecialem pierwszy.Kiedys było fajnie miło wspominam i szkoda ze tak sie skonczylo a nie inaczej.
1
Gigant 2016-03-23 08:26:49
Na stanowisku Kierownika ds Klientów Kluczowych w porównaniu do innych firm, które proponują takie samo stanowisko podstawa to po prostu śmiech.
Plany do realizacji kwartalnej są z kosmosu.Mówi się że plan kwartalny w Inea to około 25.000 zł, a w konkurencji masz około 16.000
W konkurencji podstawy zaczynają się od 5000,00 zł netto, a w Inei lepiej nie mówić :-)
Opowieści przełożonych,że tobie pomogą to bajki.By zrealizować plan kwartalny musisz zebrać tematy z roku pracy.
ZARABIA TYLKO INEA, A TY PRACUJESZ ZA SŁABĄ PODSTAWE. NIE POLECAM !!!
2
izka94 2016-04-01 17:50:40
a jakie opinie na temat pracy w księgowości? interesuje mnie stanowisko młodszego księgowego? jakie wynagrodzenie na starcie?
1
ByłyPracownik 2016-04-10 19:48:10
JJestem byłym pracownikiem.
i napiszę krótko: Jeśli jesteś asertywny/a, dbasz o to by przyjść, zrobić i wyjść i masz oogólnie trochę wy**bane,a do tego umiesz grać w korpo-gry to zachęcam do złożenia aaplikacji. Jeśli jednak nie jesteś typem korpo-mrówki i naprawdę chcesz się rozwijać- zzdecydowanie odradzam.
3
zdave 2016-04-20 16:49:20
Pomimo tego że byłem najlepszym pracownikiem telemarketingu, a'la kierownik maciej m. odegrał się na mnie za skrytykowanie swojej dziołchy za wymyślenie imprezy dla "zwycięzców" z czwartku na piątek, oraz zapytałem go czy się dobrze czuje po tym jak przekazał moje 300pln słusznie zarobione pewnemu cfffaniakowi Dariuszowi B., bezpodstawnym zwolnieniem dyscyplinarnym, które pociągnie za sobą całe mnóstwo nieciekawych w skutkach dla niegi i nie tylko następstw, zacząłem od sądu pracy "po pół roku odbędzie się sprawa" później już będzie tylko ciekawiej. Jak chcesz tam pracować to tańcz jak ci zagrają i siedź cicho, albo nie zawracaj sobie d..y. dojeżdżając średnio 20km dziennie...
6
a ja 2016-04-28 13:49:53
a ja nie narzekam. moze i podstawa jest cienka, ale jak dbasz o wyniki, szanujesz przełożonych i ciągle strasz się byc kreatywny to jak najbardziej można liczyć na wiecej, i kasa i uznanie. Jesli jesteś leniwy i nie masz pasji to sam się zastanów jeden z drugim gdzie będzie wam lepiej. W inea na pewno nie. To nie praca dla narzekaczy.
zdave 2016-05-06 11:26:12
Jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem co mnie spotkało, daj sobie spokój z jakąkolwiek pracą z ludźmi, może składanie długopisów w domu?? a z czwartku na piątek to tylko chciwi, nienachlani, nie szanujący pracy się bawią i w piątek pracę olewają oraz UŻ idą w ruch...z tego co pamiętam to tylko była spóźniona kierowniczka "dziwnie zaspana"
2
seba 2016-05-09 23:44:03
A Ty daj sobie spokój z postowaniem tutaj bo wszyscy wiemy dlaczego wyleciałeś i nigdy nie byłeś najlepszym sprzedawcą no chyba, że w robieniu wałków ale to już jest inna sprawa. Nie kompromituj się już więcej.
1
zbychu 2016-05-10 09:17:24
Ja osobiści polecam tym osobą, które rzetelnie podchodzą do obowiązków, nie unikają pracy, przychodzą zarobić a nie ściemniać.
Jeśli chodzi o sferę ekonomiczną i pracę na słuchawkach to jest jedną z najbardziej dochodowych w Poznaniu i w okolicach.
Zatem jeśli mieszkasz w zachodniej części Poznania lub w okolicach Wysogotowa to jak najbardziej zachęcam do aplikowania.
zdave 2016-05-11 02:01:41
Po wygranej w sądzie pracy, zabiorę się za ciebie. Adres IP zlokalizuje policja z postanowienia prokuratury, odpowiesz z podobnego artykułu co oni... powodzenia "seba" ;)
2
Kris 2016-05-13 12:53:25
Nie polecam, po przejsciu etapow, mieli zadzwonic z informacja zwrotna. 0 odzewu. Widac jakie maja podejscie do ludzi. Wiec jesli ktos idzie na rozmowe, to prosze sie przygotowac ze nie otrzyma informacji zwrotnej mimo obietnic
4
Maciej M. 2016-05-13 17:36:12
Teraz pracuje tam tylu ludzi że nie ma jak się dzielić klientami... których mnóstwo odchodzi... nie polecam!
1
Takedi 2016-05-18 11:33:47
Penie, że nie jest źle bo sie ma klijentów w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
Madza 2016-05-25 14:20:14
Inea to najwięksi złodzieje jakich znam. Był wybrany pakiet, miało to tyle i tyle kosztować. Rachunek przyszedł wyższy, poszłam do nich i mówią, 'bo jeszcze jakiś dodatkowy pakiet jest' (o którym nie zostałam nawet poinformowana i teraz jie można wyłączyć), dodatkowo za coś tam znów za dużo policzyli i rzekomo 'odejmą to w następnym miesiącu', ciekawe..
Poza tym internet dużo wolniejszy od tego jaki miał być, średnio 2 razy w tygodniu wyłączają go na parę godzin.
Odradzam wszystkim tych złodzieji i naciągaczy!
Szczęśliwa pracownica TM 2016-06-07 17:57:27
och Dawidzie, dokładnie pamiętam tą sytuację! Wszyscy konsultanci sprawdzali Twoje umowy kiedy przez przypadek wyszło, ze o 3 z 5 z wprowadzonych Twoich umów jednego dnia Klienci nawet nie wiedzieli! Że owszem dzwoniłeś, ale oni jasno odpowiadali, że może za rok się zdecydują! Już nie wspomnę, że to był okres gdzie codziennie były bardzo dobre nagrody do zgarnięcia za najlepszą dzienną sprzedaż. Pamiętam jaki wściekły chodziłeś jak nie udało Ci się zgarnąć raz tej najdroższej....ale co za różnica....i tak niezasłużone.
A dzień kiedy w końcu dostałeś dyscyplinarkę? Zachowywałeś się tak ordynarnie, że oma by cię ochrona wyprowadzała! Żal dupę ściska kiedy takie rzeczy się czyta. A od....jak to napisałeś "a'la kierownik maciej m." to możesz ze spokojem się od*****yć, bo to ten jeden z porządnych, który chyba nigdy nie stosował żadnych korpo sztuczek i zawsze był i jest w porządku!
A tak a propos pracy w INEA, nie narzekam - umowa o pracę, dobry socjal, miła atmosfera (o ile potrafi się dogadać z każdym), bo debilowi co przychodzi namieszać nigdy się podobać nie będzie.
3
zdave 2016-06-11 17:18:30
Jak miło, coraz was więcej ;) Ja twojego fetyszu nie podzielam, podobno takie osoby jak ty potrzebują w Arabii Saudyjskiej Lol
Maciej M. 2016-06-12 03:59:41
Niestety jeżeli chodzi o nagrody to już nie ma i nie będzie, jeżeli nie wyrobi się <80% normy sprzedaży (która jest do wyrobienia tylko dla najlepszych dupowłazów) to dają tylko połowę prowizji za sprzedaż i zero premii, podstawa 1500 brutto i tylko 3/4 etatu. Jest mnóstwo pracodawców o niebo lepszych i nie warto marnować czasu na tych oszustów!
agat 2016-06-16 10:32:52
czesc. a ja mam pytanie jak wyglada praca w wykonawstwie inea - chodzi mi koordynatora projektow lub kierownika robot
Pracownik INEA 2016-07-14 18:02:03
Panie Macieju mija się Pan z prawdą. Nie kojarzę, żeby w jakimkolwiek dziale była tak niska podstawa a już na pewno nie w Salonach Sprzedaży. Również odniesienie do premii i prowizji za sprzedaż jest mocno przesadzone - większość osób, które znam w firmie (w różnych kanałach sprzedaży) znacząco przekracza 100% planu. Plany sprzedażowe w INEA były, są i będą zawsze realne do wykonania, a jeśli ktoś twierdzi, że próg 80% jest możliwy do przekroczenia tylko dla "dupowłazów" jak to Pan określił to może po prostu nie jest to odpowiednia praca dla Pana. Firma stwarza warunki do tego, aby się rozwinąć, realizować cele i naprawdę dobrze zarabiać. Niemniej jednak jak w każdej firmie i departamentach sprzedaży - nie każdemu udaje się osiągnąć sukces.
Mały 1990 2016-07-18 22:46:07
Pracowałem i Inea w dziale SOHO nie polecam Pani Menager Monika W od siedmiu boleści pastwi sie nad swoimi podwładnymi bo inaczej tego nie idzie opisać ciekawi mnie tylko czy Ci biedacy zdają sobie sprawę jak maja cztery litery obrobione słodka idiotka . Chyba nikogo to nie powinno interesować kiedy Pani M ma okres bo wtedy bez kija nie podchodź . Pyta jakie narzędzia brakuje a NPV nie umie dopracować przez 3 miesiące . Nie polecam nikomu pracy w zakładzie pracy chronionej . Depresja gwarantowana !!! Zreszta podczas mojej pracy przez rok z 10 osób sie przewinęło i zarobki bardzo ciekawy aspekt
1
supervisor na emeryturze 2016-07-19 11:06:55
praca tylko z pozoru jest cudowna, jak nie będziesz dupowłazem to długo nie przetrwasz, nawet będąc najlepszym... korpo ludki siedzą cicho i za średnie wynagrodzenie, niektórzy nawet czasem dla zachęty wysoką premię otrzymają... kpina... deprecha gwarantowana, nie wspomnę o mobbingu, np: muszyński gówno się zna, ale udaje super niby kierownika , zwłaszcza że jego dupa na wyższym stołku siedzi... załatwił tak jednego, że ten jeden jeszcze całą klikę zasrańców załatwi ;)
1
GB 2016-07-21 09:41:09
Jakiś czas temu zadzwoniła do mnie Pani z Inea z oferta pracy i szczerze mówiąc tak jak byłam zainteresowana tą praca tak sobie odpuściłam, owa Pani stwierdziła, że w ich pracy najważniejsze jest nastawienie, a kwestia wypłaty, jej sumy etc, jest drugorzędna i powiedziała że mam się zastanowić czy aby na pewno chce pracować w tej firmie a ona zadzwoni później. Ja rozumiem ze nastawienie, ale chyba każdy idzie do pracy nie na wolontariat tylko żeby zarobić jakieś pieniądze i są one kwestią bardzo ważna. Pomijając jej ton który sugerował że jest panią świata, a ja jestem "nikim" . Także poziom widzę nie zmienił się bardzo i pozdrawiam sfrustrowaną księżniczkę z HR.
1
julia 2016-07-22 12:46:38
w firmie nie pracowałem ole opiszę proces rekrutacji , wysyłasz cv potem dzwoni gościuwa i się wypytuje o to jak sprzedajesz i twoje metody, Gościuwa jest po zawodówce pewnie i wszystko zapisuje
Następnie mówi że jak nie zadzwoni to koniec rekrutacji Oni wprowadzają twoje metody w życie jak są dobre to dzwonią do mediów i obrabiają ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki to nie jesteś zły .Wten sposób oni przyjmują jakiegoś znajomego czy tam kuzyna on robi to co ty im powiedziałeś Ty masz obrobion [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zero kasy z tego
Franek 2016-07-24 20:58:26
Gościówa tuku raczej twoich metod nikt by nie wprowadził Panno po zawodówce !!!
Bmw 2016-07-28 07:34:47
Kiedyś było naprawdę świetnie ! Ponadprzeciętne zarobki , atmosfera niby ok ale jak w każdej korporacji są układy i układziki , ale trzeba mieć to w nosie i po prostu pracować ;) niestety musiałam odejść bo znacznie obcięli premie a w końcu sprzedawcy żyje głównie z premii , bo za 1100 na rękę to ciężko ;) ogólnie dobra Firma, z szefami można się dogadać, grafik dopasuja jak Tobie pasuje .
Bmw 2016-07-28 07:36:53
Kiedyś było naprawdę świetnie ! Ponadprzeciętne zarobki , atmosfera niby ok ale jak w każdej korporacji są układy i układziki , ale trzeba mieć to w nosie i po prostu pracować ;) niestety musiałam odejść bo znacznie obcięli premie a w końcu sprzedawcy żyje głównie z premii , bo za 1100 na rękę to ciężko ;) ogólnie dobra Firma, z szefami można się dogadać, grafik dopasuja jak Tobie pasuje .
1
maciej m. 2016-07-28 18:11:37
Nie wiem kim jesteś, lecz próżne twoje słowa, normalna firma gdzie można zarobić i dobrze pracowników traktują oraz oczywiście znajduje się poza Poznaniem, nie dawała by tak często ogłoszeń, nie bądź śmieszna/y
Aqua 2016-08-16 15:18:29
Czołem,

A jakie samochody sluzbowe sa do dsypozyi w kanale biznesowym?
Aqua 2016-08-16 15:18:52
Czołem,

A jakie samochody sluzbowe sa do dsypozyi w kanale biznesowym?
Igor 2016-08-23 08:08:25
No super kasę Karol zarobisz jak zespół SoHo sie rozwalił i zostało tylko chyba 3-4 osoby z zespołu 12 osobowego to kto te plany będzie robił i wyrabiał premie ?
1
Ciekawski 2016-09-20 21:33:30
Czy ktoś się orientuje, czy znależli już kogoś na kierownika w segmencie SOHO?
Ciekawski 2016-09-21 08:52:12
Dzieki,

W sieprniu aplikowalem na stanowsko kierownika ds sprzedazy w tym segmencie, ale jak narazie sie nie odezwali do mnie. I nie wiem, czy proces rekrutacyjny jeszcze trwa, czy zwyczajnie moja kandydatura nie zostala zakwalifikowana do dalszych etapow.

Pozdrawiam i dziekuje za info
1
Ciekawski 2016-09-27 20:25:12
Zrobilem to, ale nie mialem kontaktu bezposrednio do osoby, ktora byla odpowiedzialna za ten projekt rekrutacyjny. Rozmawialem z inna dziewczyna z HR, ktora powiedziala mi, ze juz zostala zatrudniona osoba na to stanowisko. Nie wiem, co ze mna jest nie tak, ze nikt sie nie odezwal - bo wydawalo mi sie, ze doswiadczenie mam adekwatne do stanowiska i liczylem na spotkanie rekrutacyjne chociaz. Byc moze inne kryteria nie zostaly spelnione :) albo rzeczywiscie CV gdzies przepadlo.
...szkoda 2016-09-28 18:22:37
Ciekawe zbijanie tematu z pogarszającego się systemu premiowo-prowizyjnego na informowanie na jakie stanowisko INEA właśnie szuka pracowników. Ktoś widzę etatowo w firmie zajmuję się dbaniem o dobry wizerunek na forum. Łatamy syfa pudrem? :D Gdzieś obcięte finanse z prowizji itp muszą zostać przesunięte w końcu. Np na Panią/Pana, który tak ładnie na bieżąco ucieka od tematu. Jak nie było większej rotacji, to teraz ucieczka na masową skalę się szykuje. No ale kto będzie pracować za 1100 zł bez większych perspektyw na godziwą premię. Chyba ktoś tu nie zna realiów rynku pracy... A od nowego roku dalsze przycinanie pasa na pracownikach najniższego szczebla. Fatalny PR fatalny
3
23e4r 2016-09-28 19:56:36
a wlasnie jesem tez ciekaw czy ejst szansa na jakies premie
1
Wojtek 2016-11-21 14:05:58
Wypłata na czas, pakiet socjalny spoko, fajny, nowoczesny biurowiec. Niestety w Inei nie liczą się ludzie, a jedynie cele biznesowe, które członkowie zarządu próbują osiągnąć jak najmniejszą liczbą pracowników. Do tego w niektórych działach panuje nieprzyjemna atmosfera. Podchlebianie się szefom na każdym kroku i obgadywanie przed nimi innych pracowników to niestety standard, który szefowie spółki akceptują.
6
Zostaw swoją opinię o INEA S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INEA S.A.