brak logo

ZUR sp zoo

Gliwice

Opinie o ZUR sp zoo

były pracownik 2012-06-21 13:30:14
Jeśli lubisz pracować charytatywnie jak w karitasie, [usunięte przez moderatora] , ta firma spełni wszystkie twoje oczekiwania.
pracpwnik 2012-08-01 23:22:47
były pracownik - 2012-06-21 13:30:14

Jeśli lubisz pracować charytatywnie jak w karitasie, [usunięte przez moderatora]
była pracownica 2012-08-24 11:54:35
Zgadzam się!!!!! Znam ich osobiście bo miałam to nieszczęście być ich pracownicą-To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie wiadomo dlaczego nie siedzą jeszcze w więzieniu za niewypłacanie pracownikom wynagrodzeń przez wiele miesięcy, już nie mówiąc o długach wobec innych firm!!!!!!!!!
ktos 2012-09-24 10:56:58
dno i wodorosty
XXXXXXXXXXXXXXX 2012-11-30 15:42:30
PRZECZYTAŁEM WSZYSTKIE OPINIE I DZIWIE SIĘ ŻE TAK SPOKOJNIE PISZĄ O TEJ FIRMIE BO MI BRAK SŁÓW OGÓLNIE PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED USŁUGAMI TEJ FIRMY DZIWIE SIĘ ŻE KTOKOLWIEK TAM JESZCZE PRACUJE .[usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KTOŚ NAPISAŁ DNO I WODOROSTY ZGADZAM SIE Z TYM W 100%
jolik 2013-05-03 18:49:52
Zygmunt - 2013-04-24 21:58:03

Mozna poprosic o jakieś konkrety? Pracował ktoś? Ile płacą na starcie?
Może im w końcu zabiorą te fordy.Uwaga na Deke!!!
pytajacy 2013-12-17 20:39:39
czy ma miejsce zur - reaktywacja?
stasiek 2015-02-10 16:15:43
oczywiście, że firma działa, jakby nie działała to od razu daliby oficjalnie oświadczenie o upadłości w internecie, poza tym wtedy to dopiero by sie watek ruszył jakby ludzie masowo zaczęli pisać, ze są zwalniani. Zwykle jest tak, że jak dobrze, to nikt się nie odezwie, a jak jest źle to dopiero się zaczyna tak naprawde.
Chodur 2016-05-08 08:32:33
Oszuści i tyle w tym temacie
jaka 2016-05-22 12:47:32
@chodur a mo0żesz powiedzieć dlaczego i jakoś o udowodnić? watpię... to naprawdę porządne przedsiębiorstwo budowlane, ich realizacje o tym świadczą świetnie
Zostaw swoją opinię o ZUR sp zoo - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZUR sp zoo