logo CEVA Automotive Logistics Poland

CEVA Automotive Logistics Poland

Bielsko-Biała

Opinie o CEVA Automotive Logistics Poland

anonim 2009-06-05 18:38:12
Najgorsza firma logistyczna jaką znam.Skorumpowane towarzystwo wzajemnej adoracji nastawione by zedrzeć skórę z podnajmowanych firm transportowych.Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
anonim 2010-02-16 19:51:27
anonim - 2009-06-05 18:38:12

Najgorsza firma logistyczna jaką znam.Skorumpowane towarzystwo wzajemnej adoracji nastawione by zedrzeć skórę z podnajmowanych firm transportowych.Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prawda no najgorsza firma no (usunięte przez administratora) cza dawac no nic dobrego
3
obserwator zycia elyt. 2010-06-22 10:42:49
Skoro piszesz ze ktos bierze czy żąda to napisz do szefa firmy ! (usunięte przez administratora) nie pozwoli na tego typu patologie. Z jednym sie zgadzam uklady rodzinne tu funkcjonuja . Niezdrowym jest aby syn pracowal pod nadzorem swego ojca /mag 50/ Mlodzian jest butny i arogancki ponadto otrzymuje lepsza i mniej wyczerpujacą prace od swoich starszych kolezanek, ktorym sie nawet nie ukloni ale to sie wynosi z domu firma nie jest temu winna .
1
zasadniczy w pogladach 2011-07-01 19:44:35
Tak nie pozwoli,ma w rękach karabin i cwiczy z kolegami z Zarzadu. Takie cwiczenia kosztuja zapewne troche ..wiec trzeba zwolnic kilkunastu starszych pracownikow aby uzyskac srodki potrzebne na leasing nowych aut dla siebie i swoich pretorian i innych niepotrzebnych gadzetow, o pensjach na poziomie ministra nie wspominajac.Bylo nie podpisywac niekorzystnych kontraktow tylko dlatego aby utrzymac swoje synekury kosztem biedy dolów.
1
Machiawelli 2011-07-02 06:07:38
Internet to sila! przekonaly sie o tym koterie w wielu firmach. Ujawnione i zdemaskowane zostaly rozbite w pyl. Na ludzkiej krzywdzie nie mozna w nieskonczonosc budowac swojej kariery.Regionalni dowodcy dla utrzymania wladzy i z niej wynikajacych profitow zrobia wszystko ..zwolnia zapewne z rozpedu nawet swoja schorowaną matke . Cel uswieca srodki.Cel to target a pracownik to koszt ,pranie mozgow na szkoleniach zrobilo swoje w mlodej i niedojrzalej jeszcze psychice. Czas szybko plynie juz za kilkanascie lat trzeba sie bedzie zmierzyc z konsekwencjami swoich decyzji i ich skutkow. Zapewniam ze bedzie to trudne .no chyba ze nie ma sie honoru i za grosz sumienia,wtedy bedzie o wiele latwiej zyc ale ja nie chcialbym tak zyc.
Gps 2011-07-02 10:04:39
Widzę i slysze /wodka laczy ludzi i narody/ że opinie na temat ober magazynierow cevy im sie nie podobają.Podjeto starania w ich zidentyfikowaniu i surowym ukaraniu.Trzeba bedzie zmienic serwery.. a moze nie ..? Moze chodzi im o to aby gonic kroliczka ale go bron Boże nie zlapć ? gdyż zlapany i pozbawiony już wtedy wszelkich ograniczen moze byc znacznie grozniejszy dla nich od tego buszujacego w zbożu.
Elektronika nawet ta tania i dostepna nie tylko dla ABW czy CBS to potezna bron ale obusieczna. Jak czlek slucha to zawsze cos na siebie uslyszy.
krzys 2011-07-21 20:01:37

Mamy efekty sugestii o rodzinnych koteriach. Dziekujemy, lepiej pozniej niz wcale. Ewolucyjnie a nie rewolucynie.. przy okazji otwarcia nowego projektu.Sam bym tego lepiej nie rozegral.Inteligencja blyszczy a i taktu i dyplomacji wiele.
Tak Krzysiu 2011-09-22 19:41:04
W sobote jest impra .Zarzad bawi sie w "Golebiewskim" . Personel regionalny w" Chlopskim Jadle" a gawiedz zeby odfajkowac gest handlowy.. Na grochowke i kapusniok zapraszaja z uporem maniaka do najgorszej i najdrozszej karczmy w Bielsku... Widac ktos ma w tym interes .Panie Prezesie juz w ankiecie uznalismy ten lokal za dno, wiec dlaczego ankieta nie spelnia swej funkcji skoro byla i cos tam kosztowala ?. Pojedziemy zobaczymy i będziemy raportowac.. jesli mozna to bezposrednio do Pana Prezesa ?,bez tzw drogi sluzbowej jaką sugeruja kadrówki ,niektore wyniosle kadrowki.
anonim 2011-10-15 14:14:03
Impreza 2011r lepsza tylko pod wzgledem artystycznym. Troche kultury wysokiej i chumoru na wyzszym niz discopolowym poziomie. Chwilami sypano perly przed wieprze .. Cenic trzeba awans kulturowy w przeciwienstwie do menu ,ktore tradycyjnie ni jak sie mialo do uczty artystycznej.Dobre bylo tylko piwo i Cola, dlatego ze \"kucharze\" nie mieli mozliwosci tego (usunięte przez administratora)! Nastepnym razem powiadomimy sanepid i inne sluzby.
anonim 2011-10-16 22:10:01
Następnego razu byc może nie będzie.Bo jak mozna organizowac cokolwiek , wydawac pieniądze ,jak i tak jest wieczne niezadowolenie.Kolego(usunięte przez administratora). rozglądnij się w okolicy na inne zakłady pracy i wtedy oceń !!Ludzie cenią sobie to co mają , a jeżeli coś mają to sobie to cenią.Jest dobrą wolą Dyrekcji że organizuje co roku tego typu imprezy.Czytając Twoje cwaniackie wypowiedzi widac, iż nigdy nie byłeś zadowolony z żadnej imprezy zakładowej.Jeżeli mi coś nie pasuje to poprostu nie przychodzę !!Napewno impreza bez Ciebie będzie również udana.Nie pasuje jedzenie , muzyka to zostaję w domu i jem co mi pasuje i słucham takiej muzyki która mi odpowiada.Oceń tylko siebie w swoim wpisie, że jesteś ''JEDYNY'' niezadowolony .a piszesz i straszysz w liczbie mnogiej.Bardzo ale to bardzo nie zdrowe.
Swiatem rzadzi lad a ludzmi bat 2011-10-19 19:14:03
Prawo do krytyki jest prawem podstawowym . Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi .Bez krytyki nie ma postepu itd itp. Kazde dzialanie majace na celu poprawe stanu istniejacego jest potrzebne tak jak tlen i węgiel...
FB 2011-10-20 19:53:05
Komentarze pod osloną nocy i zapewne w kominiarce mnie nie intryguja .Może przejdzmy na FB bedzie bardziej transparentnie i narzucimy cywilizowane formy dialogu. Mam prawo podejrzewac ze mamy te same cele i chcemy w naszej firmie swiatowych std, ja mam takie ambicje a ty..?
1
xxx 2012-04-03 18:50:31
Witam!
Proszę o opinie na temat pracy w CEVIE.Jakie zarobki,atmosfera,wymagania etc.
anonim 2012-11-20 22:37:26
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma a trasport to tylko zada (usunięte przez administratora)
EM-PATYK 2013-02-27 23:44:56
Masz racje "google" po wszystkich wpisach widać że: żądzą nami nie tylko emocje, ale:
-świta mająca władzę
-ekipy ściemniaczy
-klany kolesiów
-grupy wiejskich cwaniaków i.t.p

A cicho pracujące mrówki co? ... -no, boją się zastraszone.
Potrzebny jest nam taki Góru jak ty - góralu.
A więc stoi! Bądźmy Solidarni.
Piątek 6.00 stoimy na zbiórkach - oczekując na dobre słowo
2
anonim 2014-01-19 10:06:08
uciekaj jak najszybciej. logistyka w biurowcu (usunięte przez administratora)
1
Anonim 2014-02-19 14:58:54
Pracuję bardzo długo w tej korporacji i pracodawcę oceniam miernie.
Firma nie zapewnia podstawowych narzędzi pracy.
Każe pracować poza godzinami pracy zawartymi w umowie.
Wynagrodzenie od początku zatrudnienia stoi w miejscu.
nikt 2014-10-15 11:49:21
to praWDA najgorsza
tak 2014-10-18 10:05:00
heehhehehh nic nie znaczy co jak co ale nadgodziny sa sumiennie wypłacane ,wszystko mozna zażucic ale nie to .Wiem bo długo pracuje i nigdy z nadgodzinami nie było problemu.
misiaaaa11 2014-11-20 18:33:30
Jakie nadgodziny ja się pytam?? Oczywiście można robić nadgodziny ale Ceva nie zapłaci tylko powie żeby odebrać sobie dzień wolny za nadgodziny. Jeśli chodzi o podwyżki to są one przyznawane co roku pracownikom którzy mieszczą się w najniższym pułapie wynagrodzenia, i takim sposobem pracownik otrzymuje ok. 800,00zł na rękę.
max 2015-03-12 10:48:06
TOTALNA PATOLOGIA SZKODA CZASU NA DYSKUSJE TRZEBA LECZYĆ LUB ZLIKWIDOWAĆ.
Pozdrawiam Max.
Max 2015-03-12 10:57:25
UWAGA,UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do firmy przeniesiono rodzinne patologie i zależności oraz głupotę.
Komunikacja i organizacja na poziomie chłopka-roztropka.
Pozdrawiam Max.
anonim 2015-03-29 08:56:27
Ja pracuje już rok jako wózkówy i mogę powiedzieć że jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mówię o pracy na Panattoni. Zarobki są ok, atmosfera pracy także.
oko 2015-04-03 19:20:01
pracowałem w tej firmie, i powiem szczerze praca trudna,ciężka fizycznie i psychicznie,b. monotonna,totalny chaos,dla nowych marnie płatna,praca w "super" zmianie od 12-20 !,majster zwłaszcza pan A. mało co się nie "sklonuje" :)goni jak opętany-tak boi się o stanowisko,ludzie z którymi pracowałem byli w porządku,oprócz krzykliwej brygadzistki która tylko robi zamieszanie i nic po za tym do pracy nie wnosi,oraz pani"blond" kierowniczka chyba najgorszy koszmar tego zakładu:)tyle drodzy na temat Cevy,ogólnie nie POLECAM,,,
1
X 2015-06-18 15:22:37
TAK TO "...Skorumpowane towarzystwo wzajemnej adoracji nastawione by zedrzeć skórę z podnajmowanych firm transportowych... Nie polecam...", Poza tym osoby zatrudnione w tej firmie, mogą oficjalnie zlecać wyselekcjonowany transport własnej rodzinie, która ma własną firmę transportową, to ...nieetyczne. A wszyscy o tym wiemy i musimy przymykać na to oko, ponieważ...
1
były pracownik 2015-07-10 06:01:04
pracowałam na magazynie nr "50" w B-B ,współpracownicy normalni ludzie,majstrowie z kierowniczką na czele do zwolnienia-patologia,prowadzą prywatne rodzinne interesiki,jak ktoś się nie spodoba do wylotu,wmawianie pracownikom jakie to mają szczęście pracować w tak "światowej"firmie jaką jest ceva,a firmy nie stać na tak podstawową sprawę jak zatrudnienie na umowę o pracę,tylko pośrednik umowa zlecenie ,a po około 3-cach umowa na pół etatu,stawka stała aż 9zł netto/h ciężkiej pracy , dla mnie to była poczekalnia na znalezienie pracy na normalnych warunkach,,,mi się udało,powodzenia
Anonim 2015-07-10 23:47:26
800 ? Brednie.. chętnie podesłałbym kwitek z wypłaty bo jest na nim prawie 3x tyle.. trzeba się starać i robić a nie narzekać i strzelać głupie miny..
agr 2015-07-26 12:32:47
Pracuję aktualnie w dziale księgowości. Ogólnie nie jest źle, miła atmosfera, każdy szanuje drugą osobę, jednak moim zdaniem jest tam straszny bałagan i brak dobrej organizacji pracy. Czasem każą zostawać po godzinach, a wynika to tylko i wyłącznie z dużych zaległości. Mimo to, nie narzekam na warunki pracy i kadrę

Pozdrawiam
mlody 2015-08-10 18:20:12
Super organizacja kolegow I kolerzanek tylko brak umow na stalych .tylko posrednictwo ......... Ciekawe kiedy pomysla dla wszystkich jakies premie Bo Nic do gory tylko wdol
2015-08-11 13:34:21
Witam
Bardzo proszę szefostwa o rozpatrzenie umów pracowników ,żeby nie nazekali i mieli lepsze stafki. Bo za grosze pracują bardzo ciężko tak samo jak starsi pracownicy. Bardzo dobrze im sie pracuje i zależy na pracy . Z góry dziekuje.
młoda 2015-11-07 05:14:46
zgadza się od A-Z ,pracowałam w Cevie i niestety tylko umowa na zlecenie przez pośrednika a po 3-mcach, z łaską umowa na pół etatu a pracuje się pełne 8 godzin - czyli cały etat,SKANDAL,,,przydałaby się tam kontrola PIPU,ogólnie ludzie na stanowiskach monter-pakowacz bardzo fajni,u dziewczyn brygadzistki też,ale majster to "tani" cwaniak uważać trzeba,"lubią" cię wtedy jak pracujesz po 12h dziennie,duże donosicielstwo,obserwują cię na każdym kroku to niestety też psuje morale i efektywność oraz atmosferę w pracy,,,jako praca tymczasowa jak najbardziej,na stałe uciekaj!!!
3
ddd 2016-06-26 13:27:56
śmiechu warte te etapy umów, 3 lata pracy i dalej brak umowy pod firmę? dalej się sprawdzamy czy jak? cieszę się że już nie pracuję w tej firmie,polityka tej firmy to po prostu dno,nie docenia się ludzi którzy mają doświadczenie i ogólnie szkoda czasu na pracę w cevie,Ukraińcy do boju....p.D onato traktuje pani dorosłych mężczyzn jak chłopców z upośledzeniem umysłowym,"gwiazdo" proszę się nad sobą zastanowić?
1
REDY 2016-07-08 19:49:25
pracowałem ponad rok , to jak uważasz że to mało aby sprawdzić pracownika,,,???brak słów,,,konfekcja moim zdaniem to najgorszy magazyn Cevy w Bielsku-Białej ,w pierwszej kolejności do zwolnienia brygadzistka pani M aria P tasińska kobieta która nic nie wnosi do pracy , wręcz przeciwnie wprowadza zamieszanie i ogólny chaos ,przeszkadza w pracy, "najmądrzejsza" na magazynie ,na prawdę cieszę się że już nie pracuje w tej firmie,,,
1
zorientowany 2016-09-24 20:13:36
Ceva to najgorsza firma w jakiej pracowałem. Kilka lat bez umowy, na pół czarno i za śmieszne pieniądze. Na stałe zatrudnienie albo awans na brygadzistę lub majstra mają szanse tylko znajomi lub rodzina szefostwa. Panuje tam duszna, mobbingowa atmosfera, tempo pracy i ciśnienie zabójcze zwłaszcza wieczorem. Kierownik to miętkim palcem robiony mydłek który nic nie potrafi pomóc i wszystkiego się boi. Normalnym ludziom bez znajomości odradzam pracę w tym lagrze i mam nadzieję że cevą w Bielsku wkrótce zajmie się PIP za łamanie praw pracowniczych i niewolnicze wykorzystywanie ludzi.
Były pracownik 2016-09-25 22:47:11
Oddział w Tczewie to poprostu wielka masakra mobing i jeszcze raz mobing!! ludzie zastarszani oraz zero poszanowania i jakich kolwiek zasad etycznych. Pan Piotr W nie interesuje się kompletnie tym co się dzieje w firmie ponieważ ma od tego pana Sebastiana L wraz z pomocnikiem panem K którzy uważają że są bogami i pozjadali wszystkie rozumy. Pozdrawiam .
Ktoś 2016-09-30 21:37:08
To tak jak w UK . Nigdy w gorszej fimię nie pracowałem . Masakra . Odkąd bas wykupili zwolnili się 30-40%pracowników . Następni o tym myślą. Niektóre dzialy to w tej chwili pracownicy z agencji . My też nie mamy podstawowych narzędzi pracy . Uniform to plandeka samochodowa a przynajmniej tak materiał . Jest źle !
zorro 2016-10-14 21:16:36
hehe nawet ukraińcy którzy tam pracują narzekają więc wynika z tego że ta firma to rzeczywiście dno
revital 2016-10-17 21:23:21
Dla mnie najważniejsze jest to, że zarobki są adekwatne do powierzanych zadań, to dobry znak, że się dobrze dzieje.
Zostaw swoją opinię o CEVA Automotive Logistics Poland - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CEVA Automotive Logistics Poland