Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OK POLSKA PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie OK POLSKA PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-01-31 11:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze mi cos powiedziec o ok-przedsiebiorstwo budowlane z gogolina jaki zarobki, warunki itd z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2014-07-22 10:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma beznadziejna ze swoimi pseudo-majstrami ktorzy trzesa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przed bawolem pozdro dla zbycha
zdjecie uzytkownika
Fuck Fest - 2014-08-17 20:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodzi majstrowie to faktycznie element z pod baru, ale starzy to wyższa szkoła jazdy, ludzie z klasą, kierownictwo spoko, tylko jeden psychol. Firma ponad przeciętną, zarobki dobre jeśli jesteś za granicą, w kraju beznadziejnie. Pracuję już 10 lat i nie mam zamiaru zmieniać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bawol - 2014-09-14 18:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest super atmosfera wspaniala zapraszam
zdjecie uzytkownika
bawol - 2014-09-14 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest super atmosfera wspaniala zapraszam
zdjecie uzytkownika
asil - 2014-11-07 04:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ostatnio spotkalem sie z bulgarami ktorzy pukali sie w czolo slyszac o mozliwosci pracy w niemczech a oplacanymi socjalami w polsce , panie bawol chyba firma jednak nie super
zdjecie uzytkownika
brygadzista - 2015-04-13 20:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie bawoł to jest gość docenia robotę i tych co się na niej znają
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2015-09-06 16:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie dzieje sie coraz gorzej najpierw podniesli oplaty za busy teraz zaczynaja sie coraz bardziej spóźniać z wypłatami a to o firmie baardzo źle świadczy...
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-09-13 02:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprwde w budowlance zawsze takie rzeczy jak wypłaty nie są do końca wyjaśnione i nie raz mnie to już dziwiło czemu tak się dzieje. Zastanawiam się też nad tym jak wygląda obecnie praca na budowie, bo z tego co wiem sprzet mają stosunkowo nowy no i nie wiedziałem, żeby ktoś na forum narzekał na ta kwestię.
zdjecie uzytkownika
stara gwardia - 2015-09-15 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie lolek jest pan z innej planety i nie rozumie pan nic a nic . O jakim sprzecie pan mowisz bo chyba nie od osadnika . Zdaj pan sobie sprawe ze osadnik to tylkp wynajm ludzi do innych firm . A problem tkwi w tym ze czlowieka u osadnika traktuja jak zecz do wynajecia i do wycyckania. A jesli tak noe jest to dlaczego tysiace ludzi z tej firmy odeszlo ..i dlaczego co chwila zmieniaja szyld
zdjecie uzytkownika
Zimmermann - 2015-09-21 18:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dwudziesty pierwszy wrzesnia wyplaty na umowie powinny wplywac od 10-15 najpóźniej a przelewu jak nie bylo tak nie ma.. ludzie maja kredyty do splacenia rodziny na utrzymaniu i przeróźne wydatki ale panowie w biurze widocznie nie zdaja sobie z tegp sprawy my mamy z siebie dac wszystko w robocie a oni nawet przelewu nie umieja zrobic na czas wstyd i hanba
zdjecie uzytkownika
pest - 2015-09-22 20:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam panowie "kierownicy " z bozej laski dalej atmosfera wspaniala zapraszam itp praca ale jak za adolfa bez wyplaty
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-13 12:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz trudno jest znaleźć prawdziwych fachowców tak naprawde, wydaje mi się, ze spokojnie mozna się do nich zgłosić jeśli komuś zależy na naprawde dobrych inwestycjach. Przedsiębiorstwa budowlane tego typu są zwykle zarządzane przez kilka osób, ale widze, że w tym przypadku nie ma żanych problemów prawie.
zdjecie uzytkownika
bums - 2015-10-13 13:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W branży budowlanej niestety już tak jest, że nie zawsze wszystko zależy od konkretnej firmy, czasem firma też musi poczekać i trzeba to zrozumieć, zdarzają się opóźnienia, no ale prędzej czy później jednak pieniądze trafiają do pracowników i właśnie o to tutaj chodzi, bo jednak pieniądze małe nie są.
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-12-28 18:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok, pracownicy fizyczni totalne 0, wyjeżdżając do pracy w NIEMCZECH nie potrafią słowa po niemiecku, wszystko za nich trzeba załatwiać, wszyscy pseudo fachowcy oczekujący maksymalnych stawek
zdjecie uzytkownika
wias - 2016-01-03 23:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i właśnie takich ludzi nie rozumiem. Wyjeżdżają za granicę, nie znają języka, nie mają w sumie pojęcia o tym co robią, chcą zarabiać kokosy, ale kto tam jakieś dobre pieniądze da to nie wiem, a potem wracają, wchodzą na goworka i narzekają jaka to firma zła i niedobra...
zdjecie uzytkownika
loopi - 2016-01-19 10:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie najwiekszym zerem wśród majstrów jest gość z kolczykiem w brwi. totalna świnia sprzedawca lizus bawoła i przede wszystkim nie zna sie na robocie..
zdjecie uzytkownika
23 - 2016-01-20 10:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz @wlas to każdy pierwszy żeby chcieć zarobić, ale robić nie ma komu :P oczywiście mam tu na myśli fakt, że w OK POLSKA nie lubią cwaniaków, ciężka praca popłaca jak to się mówi
zdjecie uzytkownika
zbigniew - 2016-01-22 16:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dostac prace w ok na warunkach niemieckich. Moj niemiecki jest biegly.. praktyka na budowach siegla juz 20 lat. Nie rozpoczne pracy ponizej 12 eur na reke
zdjecie uzytkownika
sito - 2016-02-12 21:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Zbigniewie, ja nie mam takiego doświadczenia, więc nawet nie będę próbował. Według mnie masz szansę na takie zarobki, ale musisz na swoim postawić.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OK POLSKA PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OK POLSKA PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANE SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert