brak logo

Lorens & Wiktor Południe Sp.z o.o.

Myślenice

Opinie o Lorens & Wiktor Południe Sp.z o.o.

Ola 2014-05-25 02:16
Bardzo dobry
1
Janana 2015-07-10 09:38
Nie wiem czy opinia o pracodawcy, że jest bardzo dobry nie jest za bardzo enigmatyczna. Pracodawca ma problemy z płatnościami, nie szanuje pracowników, krzyczy i wyzywa bez powodu. Za nadgodziny nie płaci.
2
agi-bagi 2015-07-14 21:44
OBIECUJE UMOWY O PRACE A NIKT ICH NIGDY NIE WIDZIAŁ.MOZNA TYLKO LICZYC NA UMOWE O DZIELO ,LUB PO DŁUZSZYM STAZU 1\4ETATU-TRAGEDIA!!!WYPLATA IDZIE NA KATA OD 10-GO A DOCHODZI ZAZWYCZAJ31. .NIE PAKUJCIE SIE W TAKIE BAGNO
2
xxx 2016-02-23 13:34
Właściciel cham, odnosi się niekulturalnie wobec pracowników i kandydatów na pracowników. Używa wysoce niecenzuralnych słów, niegodnych zacytowania. Nie nadaje się nawet do pracy ze zwierzętami. Wymaga szacunku wobec siebie, a sam go nie daje pracownikom. Wypłaty płaci z miesięcznym opóźnieniem i to nie w całości. Nikomu nie polecam pracy w tym "kołchozie", choć kołchoz to mało powiedziane. Każdy kto ma godność nie będzie tam pracować nawet przez minutę.
5
tacia 2016-04-24 17:58
te wypłaty z miesięcznym opóźnieniem nie wydają mi się prawdopodobne, przecież pracodawca również rozlicza się z takich rzeczy z księgową itd. więc nie można pozwolić sobie na takie praktyki kochani ;)
Beata 2017-05-15 19:17
Cwaniak i wyzyskiwacz szantażuje ludzi nie płaci na czas wymaga szacunku dla siebie a dla ludzi jej nie ma
2
Beata 2017-05-15 19:19
Cwaniak i wyzyskiwacz szantażuje ludzi nie płaci na czas wymaga szacunku dla siebie a dla ludzi jej nie ma nie płaci też za towar który bierze od producentów
1
Damian 2017-05-15 19:23
Oszust nie polecam u niego pracować nie szanuje ludzi pensji nie wypłaca kłania mu się PIP
1
Zostaw swoją opinię o Lorens & Wiktor Południe Sp.z o.o. - Myślenice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lorens & Wiktor Południe Sp.z o.o.