Krajowy Rejestr Długów

Wrocław

Opinie o Krajowy Rejestr Długów

zxc 2017-02-13 16:35
Jakiej wysokości są premie na początku pracy ?
Zapracowany 2017-02-15 08:18
Porozmawiaj z przełożonbym - to taka rada na początek. Może znajdziecie jakieś rozwiązanie. Nie próbuj sama załatwiać tej sprawy za plecami szefa, bo to raczej dobrze się nie skończy.
Waldemar 2017-02-16 10:22
Znam firmę i wiem o niej dużo dlatego chcę złozyć cv na stanowisko specjalisty ds sprzedaży. Może dowiem sie tak od "kuchni" jakie wchodzą w grę zarobki? Czy są do tego dodatki? Może cos z socjalu macie?
2
magda 2017-02-20 12:04
mam pytanie czy ktoś mógłby mi napisać ile wynosi podstawa?
1
Ktos123 2017-02-21 00:21
Masz racje. Moim zdaniem większość negatywnych zdań na temat danego pracodawcy zamieszczają
niestety osoby które albo sobie nie poradziły albo są słabymi pracownikami albo zwyczajnie leserami/gówniarzami którym sie wydaje że wszystko im się należy itp. Na tym form chyba jeszcze nie spotkałem ani jednej firmy której by ktoś choć raz nie oczernił. Pozdrawiam
1
Wiki 2017-02-24 10:23
Jestem handlowcem w KRD i nie narzekam, przeciwnie jestem zadowolony. Uważam, że ludzie pracujacy sumienne są zadowoleni z pracy
1
były pracownik 2017-03-01 14:35
Widzę, że negatywne opinie zostały pousuwane. Wie ktos może czy oddział Warszawa jeszcze istnieje?
1
Agata 2017-03-01 15:21
Ktos123 jesteś/byłeś pracownikiem firmy? Czy mógłbyś podzielić się doświadczeniami związanymi z tą pracą?
Szymon85 2017-03-02 18:20
Osobiście uważam, że praca jest w KRD jest ok. Jest dużo plusów, to duża, prężna firma, ma się kontakt z ludźmi, ale to akurat trzeba lubić. Pewnie nie jest to praca dla każdego, czasem bywa ciężko, ale bez przesady, w każdej pracy tak jest. ja jestem zadowolony, na pieniądze też nie narzekam:)
1
Nina 2017-03-05 22:32
zawsze ktoś się znajdzie, kto będzie niezadowolony. ale z reguły wynika to z tego,że komuś nie odpowiada specyfika pracy, czy jej rodzaj. albo po prostu organizacja pracy w samej firmie. to jest branża dość specyficzna i zanim się będzie miało wyniki, trzeba trochę w to włożyć. Firma jest stabilna, daje wsparcie pracownikowi i go szanuje. plus możliwości rozwoju/awansu. mi to wszystko pasuje :)
2
roberto 2017-03-06 10:32
Praca w dużej firmie, dużo satysfakcji, możliwość rozwoju i fajne pieniądze. Osobiście polecam pracę, tylko jak wszędzie trzeba mieć dobre nastawienie i chęć do pracy. Mi tego nie brakuje i jestem zadowolony.
Agata 2017-03-08 15:10
Szymon85, a z czym czasem bywa ciężko?
Adka 2017-03-11 22:27
Ja tam nie narzekam na pracę. Mam warunki do tego,żeby spokojnie pracować, współpracownicy w porządku, podobnie jak przełożeni. Czasem pracy jest bardzo dużo i to męczy, ale nie wiem gdzie w dzisiejszych czasach jest lajtowo. Za tym też idą pieniądze plus satysfakcja. Spokojnie mogę polecić KRD.
3
łucja70 2017-03-13 18:10
Dla mnie czasem ciężko jest bo trzeba pracować z różnymi ludźmi, czasem klienci miewają gorszy dzień i to wtedy jest po prostu stresujące. Trzeba mimo wszystko zachować zimną krew i być "profesjonalnym" . Jak ktoś to potrafi to problemów nie powinno być. Mimo wszystko jestem zadowolona z pracy. Widzę u siebie duży rozwój, zwłaszcza właśnie umiejętność współpracy z ludźmi. Wiec KRD polecam, dobry pracodawca.
1
dorota 2017-03-17 18:34
praca jak każda inna jeśli się lubi to co się robi, a wiadomo że nie każdy ma akurat do tej predyspozycje. trzeba umieć współpracować i rozmawiać z ludźmi. czasem pracy jest naprawdę dużo i dochodzi stres, ale w której pracy tego nie ma ;) wg mnie warto popracować w takim miejscu, gdzie są ustalone zasady, zwłaszcza jeśli jest się na początku drogi zawodowej, bo uczy się wielu fajnych rzeczy, przydatnych później w karierze.
1
pracuje 2017-03-20 16:08
praca w dużej firmie, codziennie jakieś wyzwanie, ludzie naprawdę w porządku, można się dogadać, możliwość uczenia się - dlatego jestem zadowolony z pracy w KRD.
1
ewa 2017-03-22 13:17
dla mnie ta praca ma trochę z misji, bo pomagamy ludziom uniknąć problemów. można się wiele nauczyć, nabyć także umiejętności uniwersalnych, przydatnych w życiu. poza tym dobre zarobki, normalna atmosfera i spoko przełożeni.
1
Natalia 2017-03-23 16:40
Mam pytanie czy coś więcej dowiem się o pracy dla specjalisty ds. controllingu? Jakie mają wymagania związane z ta pracą? Jaka jest atmosfera w firmie bo praca do najprzyjemniejszych nie należy? Czy poza pensją są jeszcze dodatki? Może coś z dodatków socjalnych?
rapido 2017-03-23 21:53
2000-2200 brutto
prowizja uzalezniona od sprzedaży
nie robisz wyników to dostajesz najnizsza krajowa a wynik jest zrobić ciężko ze względu na to ze z każdej strony masz zejścia ze sprzedaży
liliana 2017-03-24 17:57
dobra, stabilna praca. ja na zarobki nie narzekam. atmosfera wg mnie w porządku, ludzie mili jak co to nowemu też pomogą. mi praca się jak najbardziej podoba.
1
rosa 2017-03-27 17:09
ja polecam KRD jako miejsce pracy. jest tak jak powinno być czyli płacą dobrze, praca nie jest nudna, a ludzie w porządku, atmosfera ok. można pozbierać doświadczenie, pouczyć się od innych, więc uważam że warto.
2
Iza 2017-03-28 11:18
Specjalista ds. controllingu -taką ofertę pracy znalazłam i jestem bardzo zainteresowana.W związku z tym mam pytanie jak prowadzą rekrutację? Jakie mają wymagania wobec kandydatów? Jak sie pracuje w firmie?
Asik 2017-03-28 17:58
Pracuje w KRD, ogólnie atmosfera w firmie jest dobra. Jeśli masz odpowiednie kwalifikacje warto złożyć cv. Duża firma, stabilność, można też zdobyć wiele doświadczenia. Ja akurat pracuję z klientami, dużo kontaktów z ludźmi, firmami, mi się podoba.
2
mogę polecić 2017-04-03 18:09
przychylam się do opinii powyżej- miejsce pracy mi pasuje, dlatego już 2 rok tu jestem i nie zamierzam zmieniać. poza tym mam fajnych współpracowników, lubię to co robię i po tym czasie mogę powiedzieć, że pracuje mi się swobodnie jeśli chodzi o zakres obowiązków. z drugiej strony nie ma nudy, ciągle coś nowego, więc się dalej uczę.
1
Gregor 2017-04-06 21:55
Maja w swojej nowej ofercie pracę dla specjalisty ds. zarządzania kampaniami telemarketingowymi we Wrocławiu. Bardzo mi taka praca odpowiada a w dodatku mam doświadczenie. Może ktoś doda kilka informacji o firmie, jaka atmosfera, czy poza pensją są jakieś dodatki.
1
perła 2017-04-08 23:06
jeśli tylko wiesz na czym polega ta praca to aplikuj, będzie Ci łatwiej, choć bez problemu Cię wdrożą. W firmie pracuje się fajnie, nie ma zgrzytów czy ciężkiej atmosfery. pieniądze wypłacają na czas, ja finansowo się nie skarżę ;)
Luidzi 2017-04-11 15:26
Krajowy Rejestr Długów wywołuje u części osób strach i nerwy z racji swojej działalności. Dobrze, że pracownicy potrafią prowadzić rozmowy a wiem to ponieważ tu pracuję. Firma spoko, zarobki całkiem niezłe. Może sama praca jest stresująca ale cóż tak jest.
1
Andrzej Z. 2017-04-12 19:53
A ja mam pytanie jak wygląda podstawa wynagrodzenia na stanowiskach SPECJALISTA DS. OBSŁUGI KLIENTA i SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY ? Na którym mozna wyopracować lepsza prowizje ?
2
Andrzej Z. 2017-04-12 19:53
A ja mam pytanie jak wygląda podstawa wynagrodzenia na stanowiskach SPECJALISTA DS. OBSŁUGI KLIENTA i SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY ? Na którym mozna wyopracować lepsza prowizje ?
1
pracowa 2017-04-16 20:41
Dla mnie KRD to dobry wpis w cv. firma jest rozpoznawalna, można zebrać spore doświadczenie zawodowe, podpatrzeć lepszych w branży. Poza tym współpracownicy fajni, można poznać ciekawych ludzi, przełożeni w porządku, a pieniądze są satysfakcjonujące.
1
Zozolek 2017-04-18 20:00
Krajowy Rejestr Długów miał w swojej ofercie pracę dla specjalisty ds. sprzedaży, czy jest ona jeszcze aktualna? Może ktoś ma informacje na ten temat? Jestem bardzo zainteresowana i chętnie złożę cv. Może jeszcze kilka słów o atmosferze w firmie i zarobkach?
Pozytywnie 2017-04-19 12:46
Warto próbować. Atmosfera w pracy ok, ludzie w porządku, od początku raczej wszystko dobrze się układa. Na początku było dużo szkoleń, teraz też są. Zarobki na dobrym poziomie, wszystko tak jak w umowie. Także firma na wysokim poziomie.
tapir 2017-04-19 16:03
Co do aktualności ogłoszenia Ci nie pomogę, ale nic nie szkodzi wysłać cv ;) Co do atmosfery, to mega pozytywnych ludzi miałem u siebie w dziale, więc zdecydowanie na plus. Co do zarobków, to zupełnie przyzwoite
1
Lolek 2017-04-20 13:29
A co możecie powiedzieć o stanowisku MŁODSZY SPECJALISTA DS. ANALIZ (ZESPÓŁ CONTROLLINGU), jestem nim zainteresowany . Dużo czytałem o KRD oraz Narodowym Funduszu Gwarancyjnym należącym do grupy . Powiedzcie gdzie są lepsze warunki pracy wynagrodzenie , atmosfera itp. Będę wdzięczny za podpowiedz.
Bolek 2017-04-20 13:43
Witam wszystkich :)
Mam pytanko jakie są obowiązki na stanowisku Specjalisty ds. Obsługi Klienta w Narodowym Funduszu Gwarancyjnym należącym do grupy KRD. I jak kształtuje się wynagrodzenie . Ktoś może pomóc ? :)
1
Krzysztof80 2017-04-21 11:31
Jak widać firma duża i stabilna, to już wiele mówi. Na atmosferę w KRD nie można narzekać, zarobki na dobrym poziomie. Ludzie nie narzekają. Praca z ludźmi na stanowisku o którym pytasz. Według mnie nie zaszkodzi wysłać cv czy iść na rozmowę rekrutacyjną.
1
blick 2017-04-21 13:58
dla mnie najważniejsze, że praca i firma są stabilne, nie ma się co martwić o wypłatę, o jej wysokość też nie. zespół też fajny, ludzie na poziomie, chętni do współpracy, to samo z przełożonymi, nie zostaję się bez pomocy w razie potrzeby.
1
Adam 2017-04-21 22:01
z tego co wiem to pensja na poziomie 2200 brutto + (premia) plan do wyrobienia , ciężko dobić do kwoty 3000 netto. Masakra
2
Oskar_m 2017-04-22 19:54
pracuję i zadowolony jestem. pieniądze są na dobrym poziomie. ludzie też sobie chwalą. jasne zdarzają się gorsze dni, dużo pracy,ale nie przesadzajmy, tak jest wszędzie. a tu mam pewność pracy, jest stabilnie.
1
agnes 2017-04-23 13:29
Ja tu już jakiś czas jestem i pensję mam dobrą. Ale wiadomo ile ludzi tyle opinii. Pracy nie planuję zmieniać, dobrze mi się pracuje. To nie jest moja pierwsza praca, mam porównanie do innych firm. Warunki tu są dobre.
zenon 2017-04-23 14:57
Dobrze mi się pracuje
Magda 2017-04-23 17:24
pieniądze dobre:) śmiechu warte 2000 brutto , reszta to prowizja od sprzedaży .
1
Bolek 2017-04-24 12:03
Dobrą pensje tzn. jaką podstawa, prowizjia
1
Zozolek 2017-04-24 13:56
dobry poziom to jaki ? konkrety poproszę , jaka podstawa ? jakie plany do zrealizowania i jaka jest premia ?
Bolek 2017-04-24 14:00
A jak kształtuja sie zarobki podstawa premia ? i jakie są plany do zrealizowania - wysokie czy realne do zrobienia ?
1
Andzia 2017-04-24 14:02
A na jaki dzień miesiaca płaca pensję ?
Igor 2017-04-24 14:06
Mówisz że kasa na dobrym poziomie :) a jaki to dobry poziom 2000 , 3000, 4000 tys. netto . Może tak dokładniej podasz ile :) CIEKAWI MNIE TO .
I czy na rozmowie można negocjowac warunki wynagrodzenia czy maja narzucone kwoty z góry bez możliwości negocjowania ?
1
Adam 2017-04-24 14:09
a jaka kasa , wszyscy piszą że dobre wynagrodzenie ale nikt dokładnie ile :)
1
Karol 2017-04-24 14:38
A ja mam pytanie gdzie maja opiekę medyczna ? Lux Med , Medicover czy może coś innego ?
Alicja 2017-04-25 12:20
Witam, mam pytanie i może ktoś znając odpowiedź mógłby mi pomóc. Czy aktualna jest jeszcze oferta pracy specjalisty ds. sprzedaży? Bardzo chciałabym dostać się do pracy w KRD. Jakie wymagania trzeba spełniać na początek?
Zostaw swoją opinię o Krajowy Rejestr Długów - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów