Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Krajowy Rejestr Długów

zdjecie uzytkownika
wiwi - 2016-01-03 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe czy u nich jest naprawde tak dobrze płatna praca, w sumie widze sporo ofert, ale na specjalistyczne stanowiska takie jak Dyrektor Departamentu Klienta Strategicznego.
zdjecie uzytkownika
nodik - 2016-01-18 20:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na to stanowisko @wiwi trzeba mieć sporo doświadczenia, natomiast ciekawe są stanowiska dla programistów, oferują wiele udogodnień i bonusów takich jak opieka medyczna.
zdjecie uzytkownika
cos - 2016-01-22 15:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nodik, ja niestety programistom nie jestem, ale mysle, czy nie zaaplikowac jako Negocjator Windykacji Wewnętrznej. Jest tu i umowa o prace, opieka medyczna, a także multisport.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-01-25 14:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Ile osób pracuje w firmie w Katowicach?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-01-26 18:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lena - 2015-07-05 22:05:42]:
Wydaje mi się, że łatwiej wyszkolić osobę bez doświadczenia w tym temacie, dlatego, że ten produkt jet bardzo specyficzny a opinie niekorzystne...
zdjecie uzytkownika
Cimosz - 2016-02-01 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karolina, myślę, że firmie się nie chce w coś takiego bawić. zresztą statusowo KRD dużo więcej robi niż ma pracowników - tak to wygląda. Ja czekam na rozmowę na stanowisko specjalisty ds. bezpieczeństwa informacji.
zdjecie uzytkownika
Pozew KRD - 2016-02-02 23:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Osoby zainteresowaniem dołączeniem się do pozwu zbiorowego przeciw KRAJOWY REJESTR DŁUGÓW BIURO INFORMACJI GOSPODARCZEJ S A w odniośnie warunków pracy w wyżej wymienienionej firmie, proszone są o kontaktowanie się pod adres pozewkrd@o2.pl. Osoby, które chciałyby się dołączyć do pozwu powinny posiadać świadectwo pracy.
zdjecie uzytkownika
oleenkaa89 - 2016-02-02 23:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pozew KRD - 2016-02-02 23:29:02]:
priv
zdjecie uzytkownika
asiawlatever - 2016-02-02 23:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oleenkaa89 - 2016-02-02 23:54:25]:
w końcu ktoś sie za nich bierze hahahah
zdjecie uzytkownika
babu - 2016-02-03 02:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potologia tam jest
zdjecie uzytkownika
avicii - 2016-02-03 13:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Cimosz to jak będziesz po rozmowie to daj znać jak przebiegła. Ja aplikowałem na stanowisko negocjatora windykacyjnego bo mam już doświadczenie w negocjacjach telefonicznych, a oferują umowę o pracę i benefity
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-05 20:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak wy, ale wydaje mi się, że Krajowy Rejestr Długów ma świetnych informatyków. Strony są na bieżąco odświeżane, wszystko aktualne. Programiści mają na pewno dobre zarobki :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-06 00:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-02-05 20:53:55]:
Poziom zaawansowania i wygląd strony może i świadczy dobrze o informatykach ale nie ma związku warunkami pracy w firmie KRD więc ta opinia nic nie wnosi.
zdjecie uzytkownika
ralapampa - 2016-02-06 00:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik krd - 2015-10-14 13:19:40]:
Proszę promować produkty KRD gdzie indziej. Ta strona jest poświęcona opiniom byłych i obecnych pracowników firmy KRD.
zdjecie uzytkownika
karczak - 2016-02-07 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jak wygląda zatrudnienie na specjalistę ds. sprzedaży? Dobrze, że jest umowa o pracę po okresie próbnym i nawet doliczana jest premia do podstawy.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2016-02-09 20:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od kilku miesięcy było coraz gorzej ale po zmianach jakie teraz wprowadzili jest już zupełnie tragedia. Ludzie nie zarabiają i każdy ogłada się za nowa praca. Ja tez, a pracuje tu już prawie 2 lata :(
zdjecie uzytkownika
Gdzie - 2016-02-17 13:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ogólnie praca wygląda całkiem przyzwoicie, jesli szukacie czegoś fajnego, warto wiedziec, że ogłoszenia KRDBIG ma naprawdę klawe, spokojnie da się coś dla siebie wyjąć
zdjecie uzytkownika
Kotek - 2016-02-20 17:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w firmie fatalna, pracownicy wzajemnie sobie dokuczają. Szczególnie zaczynają się frustrować jak ściągniesz większą umowę lub zrobisz dobry wynik - bo o to coraz ciężej po zmianach jakie nastąpiły z końcem 2015r. Wykorzystuje to zarząd plotąc bzdury o budowaniu lepszej atmosfery w firmie ... i obcinając zarobki. Głównym powodem dla którego pracownicy się zwalniają jest marna podstawa, 0 benefitów czy pakietów socjalnych i coraz cięższe warunki uzyskania prowizji (wygórowane cele przy płatności : 80% wartości umowy brutto przy kliencie bez strony internetowej, brak prowizji 20% jak nie masz celu, brak grupówki nawet jak masz cel i największy wynik a ... nie masz średniej połączeń tel. w miesiącu 2 h i 2 wystawione umowy dziennie). Jak masz prowizję zabierają ci kilka stówek miesięcznie za punkty karne. Poza tym jak klient wypowie umowe zabierają ci ... 150% wartości tej umowy. Muzyka w biurze gra jak na dyskotece co słyszą klienci i wiadomo co o nas myślą. Masowo odchodzą nowi pracownicy (średnio po 2 tygodniach) a starzy po cichu szukają sobie pracy.
zdjecie uzytkownika
gucio - 2016-02-20 23:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kotek - 2016-02-20 17:40:18]:
no i dobrze
nie ma co sie meczyc... oszukiwac i byc oszukiwanym
zdjecie uzytkownika
Kotek - 2016-02-21 11:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2016-02-20 23:03:32]:
Oszukują w każdej firmie więcej lub mniej. To trzeba też mieć na uwadze, ale KRD naprawdę już przesadza. Poza tym coraz częściej w tej firmie czuję się jak w gimnazjum lub szpitalu psychiatrycznym - 0 powagi, dorośli ludzie zachowujący się jak dzieci a kierownictwu w to graj , bo idiotów łatwiej wykiwać...
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2016-02-22 10:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm nie myslal ktos z obecnie pracujacych...nie utożsamiających sie z tym a jakże cudownym miejscem pracy o napisaniu artykulu na temat tego co sie dzieje w tej pseudo-firmie?
Mysle ze materialu byłoby az za nadto....
Zaluje ze jak pracowalem tam rok temu, nie zrobilem tego...
Mysle ze pobil by on popularnoscią reportaz o warunakch pracy w EMPIKU: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17359417,Byly_pracownik_ujawnia_kulisy_swojej_pracy__Nie_zaplacze.html
Swoją drogą...jest to praca dla ludzi poprostu pozbawionych sumienia i kręgoslupa moralnego.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-23 22:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu 2 lata, zarabiam średnio po 5 tysięcy na rękę na dziale sprzedaży na słuchawce. Możliwości firma daje bardzo duże jesli chodzi o zarobki, ale trzeba sie napracować zeby swoje dostać. Podstawy marne, ale premie sa nieograniczone i to na duży plus. Praca ciężka, nie dla wszystkich. Atmosfera rożna, zależna od zespołu i sekcji, moim zdaniem dla ludzi o stalowych nerwach :) produkt ciężki, ale krd pozwala poznać sprzedaz w pełnym tego słowa znaczeniu, to nie jest typowe Call center.
Co do produktu - jak pisałam ciężki, ale nie niepotrzebny. Znam wielu zadowolonych klientów ale z usług trzeba korzystać aktywnie, samo posiadanie pakietu nie pomoże firmie, trzeba rzeczywiście cos robic zeby to przynosiło efekty.
Ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
S3-7 - 2016-02-24 16:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-02-23 22:17:02]:
Problem w tym, że jeśli się w celu odzyskiwania długu "robi coś" poza rejestrem to się okazuje, że tak naprawdę KRD jest kompletnie zbędny, a jego "wpływ" na pomyślne zakończenie windykacji można podsumować powiedzeniem "przylepiło się g...no do statku i woła - Płyniemy!"...
Jedyne, co sprzedajecie to nadzieję, marzenia, nic więcej...

Niektóre panienki z Roksa.pl też zarabiają piątkę na rękę, ale jakoś większość z nas nie chce, żeby skończyły tak ich córki...

P.S. Wiem, że w ciągu max tygodnia ten wpis zniknie, pytanie do bubka z działu PR KRD, czy jak mu tam, który naciska na portal w celu cenzury, naprawdę sądzisz, że ten post nie wróci na miejsce?

zdjecie uzytkownika
Kotek - 2016-02-24 19:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-02-23 22:17:02]:
W twoim poście jest tyle prawdy co w ogłoszeniu rekrutacyjnym krd :
1. pyszne owocowe wtorki (można sobie wziść dwa owoce, bo na cały oddział są dwie skrzyneczki owoców w tym 60% jabłek hahaha)
2. możliwość korzystania z karty Multisport i opieki medycznej - jak sobie sam to wykupisz
Tak więc Pani/Panie kierowniku oddziału - pracuj za 5 tys zł na rękę, ale nas nie oszukasz !
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-02-25 11:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kotek - 2016-02-24 19:02:40]:
Jedna osoba weźmie dwa owoce, inna cztery, nie da się tego dokładnie rozliczyć ;) W firmie pracuje duża liczba pracowników, a dzielenie owoców wszystkim po równo to już nie te czasy :) Poza tym, skąd ta krytyka jabłek? Są bezpłatne, zdrowe, większość osób je lubi, a przede wszystkim... są polskie. Co do prywatnej opieki medycznej - owszem, trzeba zapłacić kilkadziesiąt złotych, ale cena ta jest zaledwie małą częścią kwoty, którą trzeba byłoby zapłacić samemu.
zdjecie uzytkownika
maryjan - 2016-02-25 20:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-02-25 11:48:00]:
Widzę, że dział rekrutacji KRD będzie teraz odpowiadał na każdy negatywny wpis o firmie ale co to wam da? przecież nowi pracownicy i tak uciekają z tej firmy max o 1 wypłacie a starzy mają motywację w skali 3 do 10. Nie ukryjecie prawdy.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-02-28 17:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-02-25 11:48:00]:
Michał ! nawet nie wiesz jak sam strzeliłeś swojej firmie w kolano ujawniając dziadostwo KRD ;) dzięki stary
zdjecie uzytkownika
eldoradi - 2016-03-01 22:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z mojej strony polecam Katowice - ludzie do których codziennie chce się wracać. W pracy jest luz i kupa śmiechu. Rób swoje, a nikt Cie nie będzie rozliczał czy co 20 minut wychodzisz na fajkę. Co chwilę konkursy i dużo gadżetów do wygrania (od tabletów po telewizory). Jedyny 'minus' - serio trzeba zapi**dalać - nie jest to praca dla leniwych :)
zdjecie uzytkownika
gogo - 2016-03-04 12:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tablety? jakie telewizory? o czym ty piszesz? jaki brak rozliczania przerw? po zmianach w rozliczaniu premii jakie 5 tys zarabiacie?? maks 3,5 brutto a to co wyprawia windykacja to żenada. ogłoszenie o prace nie schodzi z portalów taka rotacja. pytam dlaczego? ludzie po pierwszej wypłacie uciekają z tej firmy. średni staż w tej firmie 2miesiace.
zdjecie uzytkownika
Ptak - 2016-03-07 20:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj Lewandowski zamiast premii :)
zdjecie uzytkownika
śmieszka 2 - 2016-03-10 10:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najbardziej uwłaczający jest fakt że jak się ściągnie kwita , trzeba przejść przez całe centrum i walnąć w dzwona w rytm grającej muzyki - tak, nie żartuję, na środku wisi dzwonek i trzeba w niego walić i wszyscy sobie klaskają, gra muzyczka.... a za największe kwity - rozdają flaszki, system motywacyjny 1 klasa.

chociaż najbardziej żenujące są ich "dni tematyczne" gdzie np każda grupa się za coś przebiera i tak siedzą poprzebierani i udają analityków finansowych wciskają ludziom permanentny kit :) dorośli ludzie niby.. :)

tej firmie zalezy zeby kazdy przedsiębiorca musiał korzystać z ich usług.. mam nadzieje że nigdy do tego nie dojdzie. niepoważna firma. niepoważny produkt.
zdjecie uzytkownika
elka - 2016-03-12 11:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@śmieszka 2, jak zaczęłam czytać Twój komentarz, to myślałam, że się pogubiłaś na forum. Może takie tematycznie dni mają na celu poprawienie atmosfery? Według mnie to fajnie o nich świadczy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-13 15:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w sprzedaży w KRD około 3 lata, dlatego moja opinia - choć subiektywna - jest na podstawie wielu przepracowanych dni.

1. Umowa zlecenie jest jedynie na pierwszy miesiąc. Później dostajesz umowę o pracę (chyba, że zdaniem przełożonych nie rokujesz najlepiej, wtedy dają ci znowu zlecenie).
2. Podstawa wynagrodzenia jest FATALNA. Doszło do sytuacji gdy jeden z pracowników zapytał czy w związku z podwyższeniem płacy minimalnej podstawy pójdą w górę. Otrzymał odpowiedź - "projektów to nie dotyczy" :)
3. Prowizje są fajne. To trzeba im oddać. Jeżeli sprzedajesz - zarabiasz naprawdę fajnie. Był to jeden z powodów, dla których wytrzymałem tam tak długo.
4. Atmosfera w pracy jest ok, ale dotyczy to jedynie współpracowników i niektórych liderów. Im wyżej w hierarchii tym gorzej.
5. Sztuczne budowanie atmosfery przez kierowników. Wydaje im się, że jeżeli każą pracownikom śmiać się na komendę to morale ludzi pójdzie w górę.
6. Krzyk, zastraszanie, granie na emocjach, ciągłe spotkania i opier***ol. W sprzedaży TAK SIĘ NIE DA PRACOWAĆ! Praca w sprzedaży i tak jest trudna sama w sobie - po co sprawiać, że jest jeszcze trudniejsza?
7. Urlopy - odwieczny problem. "nie idź, jesteś potrzebny". "Pójdziesz, jak zrobisz wynik". Jak jesteś chory, czy też zdarzyła się jakaś sytuacja losowa i w pracy być nie możesz - odbierasz setki telefonów i smsów "kiedy będziesz w pracy".
8. Sposób sprzedaży - bardzo wysoki poziom. Handlowcy w zasadzie mają wolną rękę co do sprzedaży. Liczy się kreatywność i pomysłowość (oczywiście w ramach określonych zasad). Dodatkowo trzeba im oddać, że przeprowadzają fajne sprzedażowe szkolenia.
9. GRA O TRON. Jeżeli oglądaliście ten serial i jesteście przerażeni ilością układów i układzików - idźcie do KRD. Tam ten poziom jest jeszcze wyższy. Każdy pod każdym dołki kopie. Każdy szuka na każdego haka. Jeśli zdarzy ci się zrobić coś złego (nawet przypadkowo) to wypomną ci to przy każdej możliwości.
10. Poziom decybeli na sali. Muzyka leci na pełen regulator. Kierownik drze się w niebogłosy ("tu ma być kur**a rozpie**ol!!!"). Każdy z handlowców rozmawiając przez telefon musi nerwowo się rozglądać, czy nikomu na sali nie "zeszła umowa", bo gdy taka sytuacja nastąpi - następuje wręcz zwierzęcy wybuch radości (rozkaz kierownika). Nie muszę chyba mówić, że to wszystko słyszą klienci? ;)

PODSUMOWUJĄC. W KRD da się zarobić. Jest też duża szansa, że spotkasz tam fajnych ludzi. Problem w tym, że ten zarobek odbywa się naprawdę olbrzymim kosztem. Ciągły stres, niechęć do przychodzenia do pracy, strach przed tym co przyniesie kolejny dzień. Polecam się zastanowić czy jesteście na to gotowi.

Ze swojej strony podpowiem, że DA SIĘ PRACOWAĆ W SPRZEDAŻY TELEFONICZNEJ ZA PODOBNE PIENIĄDZE I NIE PRZEŻYWAJĄC TAK OGROMNEJ ILOŚCI STRESU JAK W KRD. Po zmianie pracy byłem wręcz zaskoczony, że jest to możliwe. KRD sprawiło, że sprzedaż i ogromne pokłady stresu było dla mnie czymś co bez siebie nie może funkcjonować. CAŁE SZCZĘŚCIE NOWY PRACODAWCA POKAZAŁ MI, ŻE TO MOŻLIWE.
zdjecie uzytkownika
świeżynka - 2016-03-13 18:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w KRD niecały miesiąc i widzę że nie zrobie tu zadnego fajnego wyniku bo nie ma po prostu na czym. Baza klientow to jeden wielki gniot liczacy 4300 stron gdzie nie sposob pobrac sobe jakiegos fajnego kontaktu bo wszystko zostalo wymieszane (mowie o filtrach). Na szkoleniu mowiono nam o tym zeby wybierac dobre kontakty po filtrach, ale nawet to jest klamstwem - nie ma filtrow ! nawet aby przejsc ze strony 1 na 50 trzeba klikac przez kazda z 49 stron a nie mozna wpisac w wyszukiwarke np. strona 50 aby od razu przeskoczylo. Czyli mam dzwonic po kontaktach ktore dzien wczesniej ktos obdzwanial lub po sklepach detalicznych ?! chory system !
zdjecie uzytkownika
Gdzie - 2016-03-14 11:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak jak mówi były pracownik warto to powiedzieć głośno jest tuaj umowa zlecenie przez pierwszy miesiąc, a później już normalnie umowa o pracę - więc to plus
zdjecie uzytkownika
dziubek - 2016-03-15 00:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gdzie - 2016-03-14 11:54:37]:
to nie prawda, pracowalem W KRD 6 m-cy i za kazdym razem bylo to przedluzenie na zasadzie umowy zlecenie... az pieknego dnia podziekowano mi - nawet nie z "dnia na dzien"- tylko w tym samym dniu.
powód: brak normy.
Na rozmowie kwalifikacyjnej inaczej bylo to przedstawione.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-03-15 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziubek - 2016-03-15 00:56:04]:
Teraz sporo się zmieniło. Pracownicy przechodzą dwutygodniowe szkolenie (umowa-zlecenie), po którym oferowane jest im zatrudnienie na umowę o pracę na trzy miesiące. Kolejna umowa to umowa o pracę, zawarta na trzy lata.
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-15 15:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziubek - 2016-03-15 00:56:04]:
jeżeli nie robiłeś wyników, albo nie byłeś zaangażowany w pracę (brak normy telefonicznej) to nie dziw się, że nie dali ci umowy o pracę. osoby robiące wyniki, albo takie, które pokazują że chcą - bez problemów dostają umowę o pracę już po 1 miesiącu
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2016-03-16 08:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziubek - 2016-03-15 00:56:04]:
Teraz sporo się zmieniło. Pracownicy przechodzą dwutygodniowe szkolenie (tu umowa zlecenie), po którym oferowane jest im zatrudnienie na umowę o pracę na trzy miesiące. Kolejna umowa to również umowa o pracę, zawarta na trzy lata
zdjecie uzytkownika
MAT. - 2016-03-16 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zgadzam się wieloma opiniami o KRD. To korporacja nie spodziewajcie się głaskania po głowie w momencie, kiedy ktoś się cały dzień obija i narzeka, że złe kontakt, ludzie nie odbierają ogólnie dno i 2m mułu. Ja dostałem umowę o prace po 2 miesiącach, napomknę tylko tyle, że pracuje ponad 2 lata i na razie nie zamierzam zmieniać firmy. Pracodawca jak każdy i tyle nie ma co się spinać i narzekać. Warunki pracy są ok. Premie są, jeśli wszystko się zgadza w umowach i nie są robione na wałach to nie ma problemów z premiami. Ludzie nie są zawistni i nie łypią na każdego, kto ściąga umowy - jeśli tak jest to zastanawia mnie w którym centrum. Pracowałem w Wawie i Wro i nie sądzę, żeby tak było. Zespół handlowców jest młody,więc dobrze się pracuje. Rotacja duża ? Tak. Dlaczego ? Bo ludzie nie wyrabiają wyników i często nawet się nie starają tylko płaczą po kątach,że firma niedobra. Czasami bywało i nadal bywa ciężko, ludzie z którymi się pracuje są różni. Jednych się lubi drugich nie - ale chyba nie po to przychodzimy do pracy.

A jeśli masz słabą psychikę, nie jesteś nastawiony na wynik i kasę to nie masz czego szukać.
A wspominając poprzednika TAK JEST ŻYCIE PO KRD. A jak Wam się nie podoba to zmieńcie po prostu pracę i tyle. W czym problem ? ;)
zdjecie uzytkownika
witoldek - 2016-03-16 15:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i na pewno można u nich zarobić troche jako Lider Zespołu Sprzedażowego, bo jest oferta dobra noi widze, ze do 4000 zł to spokojnie się dojdzie z premiami.
zdjecie uzytkownika
emil - 2016-03-19 20:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba najgorsza cecha złego pracodawcy- brak poszanowania dla pracownika. Według mnie ktoś powinien z tym coś zrobić, najlepiej sam zainteresowany. W windykacji i tak jest sporo nerwów.
zdjecie uzytkownika
krddd - 2016-03-21 00:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAT. - 2016-03-16 12:54:29]:
no coż opinia Twojego poprzednika zostala skasowana.

ale dodając to zycie po KRD istnieje...
ale radze sie zastanowić jako klient i jako przyszly pracownik.
zdjecie uzytkownika
idor - 2016-03-21 20:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krddd, a co sugerujesz ? Myślę, że jeżeli osoba która u nich pracowała potem chciałaby otworzyć działalność to przede wszystkim wiedziałaby co robić aby unikać jakiś kontroli etc ;)
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2016-03-24 18:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
???
zdjecie uzytkownika
roak - 2016-03-26 22:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie jest jedna oferta od nich, która jest ciekawa - jako Inżynier Automatyzacji Procesu Budowania, ale duze doswidczenie jest wymagane no i skończona politechnika.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2016-03-30 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roak - 2016-03-26 22:59:48]:
Spróbować zawsze warto :)
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-03-30 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś we Wrocławiu pracował, jako inżynier wsparcia sprzedaży? Muszę przyznać, że sama oferta jest w taki fajny sposób zredagowana, że chyba każdy po jej przeczytaniu ma ochotę wysłać swoje cv ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja typowa dla firmy sprzedażowej. Rekruterka manerowała jak na polu minowym, żeby nie odpowiadać na niewygodne pytania. Na pierwszej rozmowie informuje, że praca jest na umowę o pracę, na kolejnej, że jednak umowa zlecenie. Naturalnie nie w BIG KRD S.A. tylko w firmie córce Enxar, Sama umowa o pracę gdy się uż ją dostanie, a firma tego unika, jest dla KRD Sprzedaż, więc ogłoszenia o pracę również są nierzetelne. Ogólnie bardzo prymitywny telemarketing, w stylu wepchnąć na chama umowę i niech się klient martwi dalej.
Pytania: nic ponad przeciętność
zdjecie uzytkownika
ann - 2016-04-01 10:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@antek faktycznie. Tez się uśmiechałam czytając to ogłoszenie. :) Ja niestety nie rekrutowałam się na to stanowisko, ale rozważam wysłanie cv na speca ds. sprzedaży (też Wrocław)
zdjecie uzytkownika
jojo - 2016-04-22 08:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co? zaplikowales? jakies szczegoly?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Krajowy Rejestr Długów!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert