Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Krajowy Rejestr Długów

Opinie o Krajowy Rejestr Długów

Pracowałeś w firmie Krajowy Rejestr Długów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
luzik - 2015-09-16 09:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [muciek - 2015-04-23 14:04:54]:
Tak. Po zakończeniu współpracy powiem tak - atomsfera korporacyjna, pomijając ludzi w grupie, bo Ci rzeczywiście fajni, reszta, że tak powiem "( usunięte przez administratora ). Praca moim zdaniem dobra tylko na początek, dla starszych handlowców powiem tak, jeśli nie przeszkadza wam siedzenie na open space gdzie połowa sali jest nakręcana przez liderów (czytaj kierowniczkę), tym że mają walić w stoły i wrzeszczeć, wstawać i klaskać gdy tylko zejdzie umowa zapraszam. Kiedy pracowałem można było zarobić, teraz coraz ciężej ze względu na wyśrubowane normy. Kochani nie dajcie się zwieść pisanymi powyżej opiniami w klimacie " przecież można pracować na kasie w Biedrze", " przecież wszędzie bywa gorąco, jak się nie chce można iść do urzędu". Moim skromnym zdaniem pisze to HR KRD ...eh.
zdjecie uzytkownika
mana - 2015-09-20 19:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja czytaja informacje tutaj na forum, smiem stwierdzic ze mna mocno gadane, ale tez czesto trzymalam sie w poprzednich firmach merytoryki. ja mimo wszystko chce sprobowac pracy w Krajowym rejestrze dlugow. open space tez nie przeszkadza, w koncu juz tyle lat sie tak pracowalo.. ale nikt nie napisal jak zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Livia - 2015-09-30 07:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodatkowo, oprócz tego wszystkiego co napisałeś, W Katowicach gdy jeszcze tam pracowałam jedna z liderek motywowała swój zespół okrzykiem "Co dziś będzie?" na co zespół na cały głos "pier....cie"... wyobraźcie sobie zaskoczenie klienta gdy słyszał to w słuchawce...
zdjecie uzytkownika
do Antydebil - 2015-10-13 13:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krd nie jest konieczne do niszczenia polskich firm. my sami siebie nawzajem wyniszczamy, oszukujemy, kłamiemy.

łatwo jest szukac wad w innych, zacznij może od siebie.

jeżeli nie umiesz korzystać z krd, nie masz pomysłu na wykoryzstanie informacji które tam sa - przynajmniej nie krytykuj.

to ze czegos nie rozumiesz nie znaczy ze jest to zle.

pozdrawiam - polski przedsiebiorca
zdjecie uzytkownika
pracownik krd - 2015-10-14 13:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szanowny panie ( usunięte przez administratora )

pana opinie są bardzo krzywdzące i niesprawiedliwe.

jestem pracownikiem krd i (mowie tu za siebie) moi klienci w 99% procentach sa zadowoleni ze współpracy z nami. jednym odzyskaliśmy kupe kasy, drugich uchroniliśmy od wtopienia dużej sumy pieniędzy. problem w tym, ze na forach takich jak to, swoje opinie zwykle wylewają frustraci, którzy podpisali z nami umowę i w ogole z niej nie korzystają!!!!! potem są żale i płacze na forach internetowych że tylko ciągniemy kase.

ilu było takich klientów, którzy mieli z nami umowy po kilka lat, zalogowali się do systemu tylko raz, a o sprawdzaniu, dopisywaniu, korzystaniu z usług windykacji już nawet nie wspominam.

po 1 nikt nikogo u nas nie trzyma na sile, umowy sa na czas nieokreślony.

po 2 klient który nas przetestuje i AKTYWNIE z nas korzysta zwykle zostaje z nami na lata (ale o tym oczywiście się nie mowi).

po 3 do większości klientów którzy nie odzyskali pieniędzy od swoich dluznikow dzwoniliśmy wielokrotnie wcześniej żeby zaproponować im możliwość sprawdzania. zazwyczaj jest tak, ze jak odbieram telefon od klienta który chce dopisać dluznika to ten dluznik od dawna jest już u nas w bazie!!!!

po 4 większość klientów do których dzwonie lekceważą w ogole zagrozenie które jest na rynku!!! licza na farta?? nie stać ich na 200zl miesięcznie?? (której firmy nie stać na 200zl miesięcznie??!!)

potem jest placz i zgrzytanie zebow ze pieniędzy nie udało się odzyskac. a jak ma się udac skoro dluznik już nic nie ma??!! czemu go nie sprawdziles?? nie stać cie na 200zl miesięcznie, ale na dluznika na 20tys. już możesz sobie pozwolić????



ale doskonale pana rozumiem, natura człowieka jest to ze krytykuje cos czego nie rozumie
zdjecie uzytkownika
Polski przedsiebiorca - 2015-10-14 13:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyglądam się tej rozmowie od dłuzeszego czasu , bo dostałem telefon właśnie z KRD z propozycją podpisania umowy na tle windykacji , podchodziłem do tego trochę sceptycznie ze kolejna firma która chce pomóc mi w odzyskaniu kasy od dłużnika , ale po długich negocjacjach , można wynegocjować całkiem przyzwoity pakiet :) podpisałem z nimi umowę w sprawie dłużnika sprawa jest w postępowaniu zobaczymy , ale pomocny okazał się ich system spradzania klientów , dzięki tej opcji zobaczyłem że "kumple w branży" mają jakieś tam problemy z zadłużeniami , może nie jest to dla mnie gwarancją w 100% ale zawsze mam jakieś tam informacje czy ktoś nie chce mnie w ch..ja zrobić.
Może sama firma nie jest na rynku lubiana bo też naczytałem się mnóstwo opinii na ich temat , ale mimo to postanowiłem zaryzykować i zobaczyć jak ten system działa , tak jak napisał chłopak z KRD wyżej klika stówek miesięcznie do bankructwa mnie nie doprowadzi. A mam dzięki temu trochę więcej gwarancji jeżeli chodzi o płatności.
zdjecie uzytkownika
pracownik krd - 2015-10-14 17:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to nie aplikuj

moja wypowiedź była odpowiedzią na wywody pewnego "przedsiębiorcy"
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-10-21 10:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Polski przedsiebiorca - 2015-10-14 13:52:45]:
ble, ble pracowniku KRD
....doslownie jakbym słyszał te brednie ze szkolenia...polegające tylko i wyłacznie na manipulacji.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2015-10-21 11:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik krd - 2015-10-14 13:19:40]:
jak krzywdzące?!
a na czym Twoja praca polega?
Na wciśnieciu abonamentu- jak najwiekszego- ma się rozumieć.
Opowiadacie te glodne bajki o sprawdzaniu kontrahentów, o zabezpieczaniu się, o bazie dłużników ale taka jest prawda ze na nikim to wrazenia nie robi. Rozmawialem z ludźmi którzy widnieją jako dłuznicy w KRD i mowili ze w niczym im to nie przeszkadza- zyją, robia interesy, biora kredyty...etc, małego tego...prowadzicie również proceury windykacyjne- polegające na dzwonieniu do dlużnika 3 razy, wysłaniu pisma i na tym się kończy Wasza cięzka praca za 300 zł miesiecznie(minimum)... a gdybysmy chcieli zrezygnowac z Waszych wszechmogacych uslug nalezy pamitac o 3miesiecznym okresie wypowiedzenia.

Jestem pelny podziwu dla KRD ze ktos wymyslił taki interes życia- na nic nie robieniu- pobierając przy tym ogromne pieniadze.

Sprawy długów powinny być rozstrzygane przez sąd, a następnie na podstawie wyroku powinien się tym zając komornik. To ma sens, ręce i nogi...a nie na zasadach KRD- na podsawie z sufitu wziętej faktury i w żaden sposób niezweryfikowanej przez obsluge klienta.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2015-10-21 11:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolejny zart...praca jest na podstawie "umowy zlecenia"
zdjecie uzytkownika
damianoobytom84 - 2015-10-28 01:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobre warunki finansowe - zmuszająca do myślenia i inicjatywy atmosfera. Świetne przygotowanie do dalszej, poważniejszej drogi zawodowej. Szkoda, że w ostatnim czasie z pracy zrezygnowało kilku czołowych handlowców i liderów wprowadzających sporo pozytywnego zamieszania. Opinia o centrum w Katowicach. Pracę polecam.
zdjecie uzytkownika
teofil - 2015-11-02 17:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Katowicach praca na stanowisko Specjalisty ds. Sprzedaży w Krajowym Rejestrze Długów jest na umowę o pracę ? czy umowę - zlecenie? jakie warunki pracy ?
zdjecie uzytkownika
Livia - 2015-11-04 07:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [teofil - 2015-11-02 17:03:12]:
Na początek umowa zlecenie. Na pierwszej rozmowie powiedzą, że umowa o pracę, na drugiej że zlecenie przez miesiąc (okres próbny). W rzeczywistości jak nie wyrobisz planu albo się nie spodobasz liderowi to siedzisz cały czas na zleceniówce.... Umowę o pracę ma tam ok 30% zatrudnionych pracowników max.
zdjecie uzytkownika
teofil - 2015-11-04 09:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Livia - 2015-11-04 07:56:39]:
Thanks Livia, to ja nawet nie aplikuję .... ściema jakas.
zdjecie uzytkownika
dwa lata - 2015-11-06 18:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wierz jej. Pracuje tam dwa lata i może 20% ma umowę o zlecenie. Wszyscy maja o prace. Pisze pewnie jakas zdesperowana lala ktora nie ma pojecia o handlu i myśli ze to tylko mile telefony. Nie nadawała sie to jasne ze ja zwolnili. Jezeli idziesz sprzedawać samochody a nie umiesz oddzielić forda od opla to tez nie popracujesz tam dlugi. Jezeli jesteś silny, cierpliwy i nastawiony na ciezka prace ale za dużą kasę to praca jest dla Ciebie. Jezeli nastawiasz sie na "drobne wydatki" i kasę srednia na rynku to adijos buczacios.
zdjecie uzytkownika
werf - 2015-11-07 18:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dosyć sporo nowych ofert pracy pojawiło się niedawno od firmy Krajowy Rejestr Długów między innymi na młodszego analityka danych, specjalsity do spraw sprzedaży w sektorze B2B we Wrocławiu oferują umowy o pracę po okresie próbnym,godziny pracy (7.30 do 15:30),wynagrodzenie składającego się z podstawy i premii
zdjecie uzytkownika
paoa - 2015-11-10 02:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobają mi się godziny pracy, to znaczy, ze w domu jest sie już ok 16, super sprawa, można coś jeszcze załatwić na mieście.
zdjecie uzytkownika
fakty - 2015-11-10 04:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
1. KRD to żadna instytucja tylko zwykła firma, która zarabia na tym, że prowadzi taki rejestr. Moim zdaniem ich celem nie jest odzyskiwanie długu tylko zarabianie pieniędzy o czym świadczy chociażby to, że w momencie kiedy kończysz umowę z nimi, twoje wpisy są kasowane (mimo że dług może nadal istnieć).

2. Do KRD może przystąpić każdy podmiot gospodarczy o ile podpisze umowe i będzie płacił abonament.. nieważne że jest to firma, która notorycznie jest dodawana jak dłużnik do tego samego rejestru przez innych. Dochodzi do tego że w biurach firm, które notorycznie nie wywiązują się ze swoich zobowiązań i wręcz są znane ze swojej nieuczciwości, wiszą na ścianach certyfikaty Rzetelna Firma (!!!) wydawane przez KRD.

3. Mimo tych wszystkich wad ja jako przedsiębiorca nie mam innych dostępnych narzędzi do egzekucji płatności. Dlaczego to Urzędy Skarbowe nie mogą publikować listy firm nierzetelnych, czyli tych tworzących łańcuszek płatności, a nie tych które są jego uczestnikami - przecież to im powinno zależeć na ściągnięciu należnych podatków!

4. Czy ja jako firma X mam prawo publikować chociażby w internecie informację o moich dłużnikach? A idąc dalej czy mam prawo stworzyć stronę, na której inni będą mogli dodawać informacje o swoich długach wobec konkretnych firma... inaczej czy ja mogę stworzyć swój rejestr długów niwelujący wszelkie minusy KRD?
normomm jest off-line
zdjecie uzytkownika
ani dnia - 2015-11-10 08:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dwa lata - 2015-11-06 18:25:11]:
Wzór cnót i zalet w sprzedaży się odezwał, cierpliwa, silna ... mająca na celu tylko duuużą kasę ... Przez te 2 lata pewnie już spisałaś umowy nawet z dłużnikami swoich klientów i o tym pewnie nie wiedzą frajerzy... Ty nie wykonujesz miłych tel do klientów? udajesz panią inspektor z instytucji jak rozmawiasz? znam takie ""
zdjecie uzytkownika
Bambioza - 2015-11-10 09:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mega spoko klimat w wawie
zdjecie uzytkownika
kandytat - 2015-11-10 10:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bambioza - 2015-11-10 09:00:57]:
"Przyjazna rekrutacja to proces, w którym kandydat jest traktowany przez pracodawcę równie poważnie jak klient i dba o jego tzw. candidate experience (candidate experience to suma wrażeń kandydatów przed, w trakcie i po zakończeniu procesu rekrutacji). To niezwykle istotne, bo jak dowodzą badania, wrażenia kandydatów mają wpływ nie tylko na markę pracodawcy, ale również na markę konsumencką. Negatywne doświadczenia z procesu rekrutacji mogą się skończyć dla firmy spadkiem pozytywnych rekomendacji, a nawet niższymi przychodami ze sprzedaży."

W Katowicach nie istnieją procesy przyjaznej rekrutacji, kierowniczka żegnając kandydata słowami : " do zobaczenia" "jutro x do pana/pani zadzwoni" po czym kandydat otrzymuje wiadomość e-mailem że " na ten moment wybraliśmy innego kandydata" w jakim świetle stawia wiarygodność firmy w której kadra kierownicza "bawi się" kandydatami ? to element " przyjaznej rekrutacji" ? wręcz przeciwnie. Do tego pada pytanie podczas rekrutacji: " Jak pan/pani widzi swoją współpracę w młodym zespole? " Tzn. jestem za stary/stara?

Kłania się art.11.3 kodeksu Pracy.
zdjecie uzytkownika
gbur - 2015-11-12 12:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paoa - 2015-11-10 02:36:46]:
jeśli chodzi o godziny pracy to rzeczywiście najlepszy układ. Jeszcze tylko kasa mogłaby być wyższa .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-11-13 15:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandytat - 2015-11-10 10:35:47]:
nic się drogi kandydacie nie kłania, a na pewno nie kłania się żaden kodeks pracy. rekruterka zadała ci proste pytanie, a to w jaki sposób sobie na nie odpowiedziales to już jest twoja sprawa.
zdjecie uzytkownika
daima - 2015-11-14 15:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@werf daj znać jeśli wiesz jakiej wysokości jest ta podstawa, fajnie by było też gdyby premia była realnie do wyrobienia.
zdjecie uzytkownika
do karolina - 2015-11-20 08:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idź być głupia gdzie indziej - to forum dla poszukujących pracy a nie dla hejterów krd
zdjecie uzytkownika
TenR - 2015-11-23 22:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 3 latach zarabiałem 4000 brutto jako programista, chyba nie musze nic dodawac- niestety z powodów kredytowych nie moglem zmieniac pracy
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2015-11-27 20:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Stanowczo odradzam stanowiska: Specjalista ds. Wsparcia Sprzedaży i Specjalista ds. Sprzedaży. Zastanówcie się skąd tyle hejtu KRD i dlaczego inne firmy nie mają aż tak niskiego ranku...Coś tu musi być na rzeczy :) Przemielają i wypluwają 90 % ludzi w sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
wya - 2015-12-03 17:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a według mnie można tam złapać fajne doświadczenie, wiadomo, że nie jest to raczej praca na stałe, ale atmosfera w firmie jest dobra i służy i nauce zawodu i zbieraniu dobrych wyników
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-12-14 18:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się z Tobą BIEDRONKA!
Nie polecam, brak rozwoju.. niska płaca a przede wszystkim brak szacunku do drugiego człowieka.
Szkoda cennego czasu na pracę w firmie bez przyszłości...
DOBRA RADA:
Omijajcie firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
kalafior - 2015-12-14 22:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wya super, że atmosfera w firmie dopisuje, a ja słyszałem, że mają oferty pracy na specjalistów handlowych i negocjatorów windykacji wewnętrznej. Dużych wymagań nie mają.
zdjecie uzytkownika
Helon - 2015-12-16 02:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha chyba ci się to snilo
zdjecie uzytkownika
ilop - 2015-12-30 16:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe, ze u siebie nie awansują nikogo jako Dyrektora Departamentu Klienta Strategicznego tylko szukają ludzi z zewnątrz, ale wymagania są spore jak patrzyłem.
zdjecie uzytkownika
wiwi - 2016-01-03 18:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy u nich jest naprawde tak dobrze płatna praca, w sumie widze sporo ofert, ale na specjalistyczne stanowiska takie jak Dyrektor Departamentu Klienta Strategicznego.
zdjecie uzytkownika
nodik - 2016-01-18 20:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na to stanowisko @wiwi trzeba mieć sporo doświadczenia, natomiast ciekawe są stanowiska dla programistów, oferują wiele udogodnień i bonusów takich jak opieka medyczna.
zdjecie uzytkownika
cos - 2016-01-22 15:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nodik, ja niestety programistom nie jestem, ale mysle, czy nie zaaplikowac jako Negocjator Windykacji Wewnętrznej. Jest tu i umowa o prace, opieka medyczna, a także multisport.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-01-25 14:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Ile osób pracuje w firmie w Katowicach?
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-01-26 18:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lena - 2015-07-05 22:05:42]:
Wydaje mi się, że łatwiej wyszkolić osobę bez doświadczenia w tym temacie, dlatego, że ten produkt jet bardzo specyficzny a opinie niekorzystne...
zdjecie uzytkownika
Cimosz - 2016-02-01 13:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karolina, myślę, że firmie się nie chce w coś takiego bawić. zresztą statusowo KRD dużo więcej robi niż ma pracowników - tak to wygląda. Ja czekam na rozmowę na stanowisko specjalisty ds. bezpieczeństwa informacji.
zdjecie uzytkownika
Pozew KRD - 2016-02-02 23:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Osoby zainteresowaniem dołączeniem się do pozwu zbiorowego przeciw KRAJOWY REJESTR DŁUGÓW BIURO INFORMACJI GOSPODARCZEJ S A w odniośnie warunków pracy w wyżej wymienienionej firmie, proszone są o kontaktowanie się pod adres pozewkrd@o2.pl. Osoby, które chciałyby się dołączyć do pozwu powinny posiadać świadectwo pracy.
zdjecie uzytkownika
oleenkaa89 - 2016-02-02 23:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pozew KRD - 2016-02-02 23:29:02]:
priv
zdjecie uzytkownika
asiawlatever - 2016-02-02 23:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oleenkaa89 - 2016-02-02 23:54:25]:
w końcu ktoś sie za nich bierze hahahah
zdjecie uzytkownika
Pozew KRD - 2016-02-03 02:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzik - 2015-09-16 09:49:59]:
KRD to kierowniczki wyzywajaze od ... i zalosne prace... Jezeli ktos myslii ze 4t to duzo za sprzedanie sie to idealne miejsce. 4k to maksimum... Poza tym rozdawanie ludzia energetykow, piwa, wyzywanie od niedorozwojow...codziennie jakies chore akcje...ja tego tak nie zostawie. Ludzie walczcie o swoje a nie...cytuje'Osoby zainteresowaniem dołączeniem się do pozwu zbiorowego przeciw KRAJOWY REJESTR DŁUGÓW BIURO INFORMACJI GOSPODARCZEJ S A w odniośnie warunków pracy w wyżej wymienienionej firmie, proszone są o kontaktowanie się pod adres pozewkrd@o2.pl. Osoby, które chciałyby się dołączyć do pozwu powinny posiadać świadectwo pracy.'
NIE DAJCIE SIE TRAKTOWAĆ W TEN SPOSOB. MIEJCIE GODNOSC. Mamy takie warunkie na jakie sie godzimy....
zdjecie uzytkownika
babu - 2016-02-03 02:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pozew KRD - 2016-02-03 02:48:27]:
potologia tam jest
zdjecie uzytkownika
avicii - 2016-02-03 13:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Cimosz to jak będziesz po rozmowie to daj znać jak przebiegła. Ja aplikowałem na stanowisko negocjatora windykacyjnego bo mam już doświadczenie w negocjacjach telefonicznych, a oferują umowę o pracę i benefity
zdjecie uzytkownika
Aqua - 2016-02-05 18:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z czego to wynika???!!!! - 2015-07-25 20:32:32]:
Pani z rekrutacji jest "super". Podstarzała lala odmalowana, wciśnięta w przymałe dżinsy. Zero propfesjonalizmu. Po prostu kłamie, bo to co uslyszalam na rozmowie pozniej nijak sie ma do faktow. Jak w dniu zwolnienia sie chcialam do niej wejsc i powiedziec jej w cztery oczy, ze mnie oklamala, to mnie unikala zamawiajac sie duza iloscia pracy. Masakra :(
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-05 20:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak wy, ale wydaje mi się, że Krajowy Rejestr Długów ma świetnych informatyków. Strony są na bieżąco odświeżane, wszystko aktualne. Programiści mają na pewno dobre zarobki :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-02-06 00:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2016-02-05 20:53:55]:
Poziom zaawansowania i wygląd strony może i świadczy dobrze o informatykach ale nie ma związku warunkami pracy w firmie KRD więc ta opinia nic nie wnosi.
zdjecie uzytkownika
ralapampa - 2016-02-06 00:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik krd - 2015-10-14 13:19:40]:
Proszę promować produkty KRD gdzie indziej. Ta strona jest poświęcona opiniom byłych i obecnych pracowników firmy KRD.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja typowa dla firmy sprzedażowej. Rekruterka manerowała jak na polu minowym, żeby nie odpowiadać na niewygodne pytania. Na pierwszej rozmowie informuje, że praca jest na umowę o pracę, na kolejnej, że jednak umowa zlecenie. Naturalnie nie w BIG KRD S.A. tylko w firmie córce Enxar, Sama umowa o pracę gdy się uż ją dostanie, a firma tego unika, jest dla KRD Sprzedaż, więc ogłoszenia o pracę również są nierzetelne. Ogólnie bardzo prymitywny telemarketing, w stylu wepchnąć na chama umowę i niech się klient martwi dalej.
Pytania: nic ponad przeciętność
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-02-06 00:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kimo - 2014-12-12 19:58:06]:
Bezpieczna praca to nie taka gdzie sie na Tobie wyzywaja 'managerowie' za swoje osobiste porazki i codziennie jestes straszona zwolnieniem :) No ale kazdy ma swoj honor
zdjecie uzytkownika
karczak - 2016-02-07 21:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiadomo jak wygląda zatrudnienie na specjalistę ds. sprzedaży? Dobrze, że jest umowa o pracę po okresie próbnym i nawet doliczana jest premia do podstawy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Krajowy Rejestr Długów!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert