Krajowy Rejestr Długów

Wrocław

Opinie o Krajowy Rejestr Długów

Krajowy Rejestr Długów 2016-05-31 09:47:21
Sytuacje, o których piszesz zdarzają się w każdej firmie, w której pracuje duża liczba osób. Jedni budują pozytywną atmosferę i wszyscy chcą z nimi współpracować, inni psują ją gierkami i intrygami. Ja osobiście staram się być w porządku wobec innych i z takimi też ludźmi chętniej współpracuję. Jeśli wszyscy będziemy robić podobnie, to liczba osób, o których piszesz będzie się zmniejszać. Niektóre rozwiązania wymagają jednak czasu. Właśnie Tyrion Lannister był tym, który doskonale zdawał sobie z tego sprawę. Pozdrawiam fana "Gry o tron" :)
Iwona 2016-05-31 21:28:54
A czy ma ktoś opinię o COKu?
emil 2016-06-02 19:47:45
a czy ktoś poleca albo odradza u nich stanowisko pracy takie jak Specjalista ds. e-marketingu? Prowadzenie kampanii reklamowych w Google Adwords oraz Facebook Adsn nie jest dla specjalisty skomplikowaną rzeczą, kwestia tylko ile za to płacą w tej firmie
Departament HR 2016-06-03 09:53:16
Z chęcią udzielimy tej informacji na rozmowie rekrutacyjnej, jak również odpowiemy na inne pytania dotyczące stanowiska oraz firmy:-) Serdecznie zachęcam do złożenia aplikacji.

Ewelina Garbicz
HR Business Partner
KRD BIG S.A.
paoa 2016-06-07 11:50:12
jak macie doświadczenie to można teraz składać papiery na stanowisko jako Specjalista ds. Współpracy z Zagranicą i nie wiem tylko jak wygląda taka praca u ncih tak naparwde?
czy warto 2016-06-08 10:47:20
Witajcie wszyscy. duzo tutaj negatywnych opinii o pracy w firmie. troche się tym przestraszyłam, bo mam własnie zaproszenie na rozmowę do dzialu sprzedazy telefonicznej. piszecie, ze duzo się zmieniło i zmienia się na gorsze (podobno - jak niektorzy tu piszą -cos sie stało na przełomie roku, co pogorszyło sytuacje?). Pytanie do wszytskich pracujących? czy to są duże i negatywne zmiany (np zmiana systemu wynagradzania i lepiej juz nie bedzie), czy tez zwykle zmiany w firmie, bo kogos lubianego wyrzucili i zrobil sie kwas? zastanawiam sie czy na rozmowie nie probowac jednak isc do COK, bo to chyba inny dzial (infolinia a nie sprzedaz?) i mniejsza rotacja i cisnienie. pozdrowienia! nika.
Krzych 2016-06-08 11:04:53
Nie ma się czego bać :) Spotkasz się, porozmawiasz, sama ocenisz czy warto. Dzisiaj trudno pracować w jakiejkolwiek firmie bojąc się zmian. Co do zarobków to są ok.
czy warto 2016-06-08 11:18:55
dzięki Krzych! tylko widzisz, ja aktualnie pracuje w duzym cc we Wrocławiu na projektach sprzedażowych (smieciowka, ale w miare stabilnie), ale ze wzgledu dojazd bardziej odpowiada mi jednak Psie Pole. na rozmowie usłysze, ze wszystko jest super, bo nic innego HR mi nie powie, a opinie tutaj są rozne i nie chce wpasc z deszczu pod rynne, jesli faktycznie cisnienie jest duze :) cisnienia na sprzedaz sie nie boje, bo to robie codziennie, ale moze atmosfera i polityka firmy jest srednia (o czym tu ludzie pisza).
Krzych 2016-06-08 11:35:54
Ile osób tyle różnych opinii. Sytuacja w firmie jest w porządku, ale nie będę przekonywał, bo decyzje musisz podjąć sama.
paoa 2016-06-08 22:58:19
nie zapowiada się na to, by kogoś szukali.. Może jednak po zwolnieniach została stabilna ekipa
majki 2016-06-13 12:56:28
no ja właśnie patrzyłem troche na ich oferty pracy i powiem Wam, że niektóre wyglądają naparwde nie najgorzej, na przykład praca jako Młodszy specjalista ds. sprzedaży wydaje się być naparwde bardzo rozwojowa.
ZielonyMarsjanin 2016-06-20 16:29:09
Pytanie do ludzi pracujących w dziale IT. Złożyłem papiery na programistę, rozmowa się odbyła, czekam na wynik. Z mojej strony wyglądało to naprawdę przyjemnie i realnie rozważam przyjęcie tej posady. Ale wszedłem na tą stronę :) i widzę bardzo wiele negatywnych komentarzy. Jest ktoś kto pracował w dziale IT i mógłby się podzielić doświadczeniem?
Hello from the oter side 2016-06-20 16:45:49
A co tam takiego rozwojowego?
antek 2016-06-20 18:42:52
Czy ktoś pracował w dziale marketingu i da mi znać jak atmosfera?
zainteresowany 2016-06-27 12:12:21
Czy ktoś może się wypowiedzieć odnośnie stanowiska ds. sprzedaży? Mam kilka pytań.
1. Jak przebiega proces rekrutacji? Są jakieś zadania na rozmowie?
2. Jaka jest umowa? Najpierw zlecenie, potem o pracę?
3. Jakie są zarobki - podstawa + prowizja.
1
cynamon 2016-06-27 12:14:57
a to w ogóle gdzie dostępne są takie rekrutacje do nich? ja myślałam u was o pracy jako Menedżer Zespołu Sprzedażowego w Katowicach - czy praca jest w godzinach 7:30 – 15:30.?
Krajowy Rejestr Długów 2016-06-27 13:11:43
Cały proces uzależniony jest od konkretnego stanowiska. 1 lub 2 etapy rozmowy indywidualnej z rekruterem i osobą z danego działu lub Assessment Center. Od początku pracy oferujemy umowę o pracę. Zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji :)
zainteresowany 2016-06-27 13:18:21
Zapytam wprost - obecnie moje wynagrodzenie sięga od 3000 zł netto w górę, czy pracując w KRD będę w stanie tyle zarobić na stanowisku ds. sprzedaży? Tylko proszę o szczerą odpowiedz. Pozdrawiam
Krajowy Rejestr Długów 2016-06-27 13:47:38
Sprawny i skuteczny sprzedawca nie powinien mieć problemu z przekroczeniem tej kwoty, aczkolwiek łączne wynagrodzenie jest oczywiście zależne od osiąganych wyników sprzedażowych.
antek 2016-06-27 13:54:58
To zależy @zainteresowany od tego jak będziesz pracował z tego co wiem dostajesz podstawę pensji i do tego premię no i właśnie ona jest uzależniona od Twoich wyników. Jak się starasz co miesiąc to spokojnie możesz liczyć na taką stawkę jaką napisałeś.
zainteresowany 2016-06-27 14:22:23
Ile średnio miesięcznie można zarobić?
ewa 2016-06-27 15:04:36
Z jednej strony to nie dizwie się , że mają kilka procesów rekrutacji to poważna instytucja, wiec musza trzymać się scicle wytyczonych reguł i zasad, ale jak są na kogoś zdecydowani to hyba ten 2 etap to czysta formalność?
były pracownik 2016-07-03 23:16:39
Obecnie w oddziale Warszawa z dwóch sekcji została jedna licząca ... z ok. 20 osób hahahaha wszyscy stamtąd uciekają takie warunki pracy stworzyli !!! wywalają liderów, kierowników, dyrektorów - istne cyrki się dzieją !
kola 2016-07-04 09:11:32
jakoś nie ma rekrutacji na dyrektorów, za to firma na szeroką skalę widze szuka różnego rodzaju managerów, co się dzieje?
bvn 2016-07-08 13:52:11
widziałam swego czasu opinie która nie była zbyt przychylna. warto tam aplikowac czy nie?? bo jest wiele miejsc
gość 2016-07-20 22:05:51
A jaka teraz panuje atmosfera w firmie? Dzięki za odpowiedź
Piszczyk 2016-07-24 12:24:02
Krajowy Rejestr Długów to naprawdę fajna firma, pod warunkiem, że nie macie w niej długów oczywiście :D ale luczę na to, że wszystko jest tak jak u mnie w porządku, to chyba normalne, tak czy siak, mocno polecam tę sytuację, poszukują na Wrocław ludzi
Mo 2016-07-24 19:45:48
Musze przyznać, że warto się cieszyć z tego, że pensje mają podneiść i że idą podwyżki nawet dla młodszych
2
werf 2016-07-26 15:49:32
@Mo no zgadza sie ;p teraz widze ze szukaja na przyklad na stanwosiko programisty C#.Net. we Wrocławiu podjrzewam ze tutaj trzeba sie na tym wszystkim znac na progrmachac roznego rodzaju..ale wydaje mi sie ze jak ktos ma dosiwadczenie to moze sporo zarobic
paoa 2016-08-08 08:48:38
Dobrze, że takich dziwnych rzeczy nie ma tutaj @yyy, bo przecież relacje mięzy pracownikami teraz znacznie dopisuje,ale jaka jest teraz atmosfera w firmie? Podobno znacznie się poprawiło bo wiedzą co mają robić.
inges 2016-08-24 21:04:47
Polecam pracodawcę. Dlaczego? Ano dlatego, że sprzedaż jest przyszłością. Nie sprzedaje się dywanów, doniczek, tylko produkt finansowy dla firm. Kluczem jest odpowiednie podejście o produktu i nauka podczas rozmowy z klientami. Sam zaczynając miałem sinusoidę, ale dzisiaj wiem, że chcę pracować tu do emerytury! :P Co więcej - doooooobra płaca za dobrą sprzedaż.
gula 2016-08-24 22:30:11
@ paoa - nie wiem co dokąldnie rozumeim przez określenie -że mają co robić. Ja moge coi pwoiedzieć że poszukują teraz sporej liczby pracowników. Zainteresowana?
paoa 2016-08-28 22:27:45
Chyba jest na czas @ft, bo zobacz, że nikt na ten temat nic nie wspominał, ale jaka jest teraz atmosfera? Sam chętnie podjąłbym u nich pracę nawet na tego specjalistę ds. obsługi klienta. Szkoda, że w ofercie nie napisali jakiego rodzaju jest zawierana umowa.
Vis 2016-09-06 10:31:02
Umowa o pracę
witold 2016-09-06 10:32:57
Przecież nic się teraz nie dzieje @Osek, zwłaszcza, że zarobki i tak mają odpowiednie do obowiązków.
Były pracownik Centrum - warszawa 2016-09-06 17:22:18
Dlaczego niektóre opinie są kasowane ?
Praca w KRD to najgorsze co moze cię spotkać. Brak kompetencji osób zarządzajacych. Ich działania często można podciągnąć pod mobbing. Produkt jest bardzo trudny do sprzedania, a wynagrodzenie nie jest adekwatne do trudności sprzedaży.
Kierownicy ukrywają to, ze umowa sprzed kilku miesiący została wypowiedziana przez klienta, tylko dlatego, żeby doradca w pełni nadzieji na realizacje targetu "zapieprzal" do ostatniego dnia.
Jest klient wypowie umowę, na co doradca nie ma wpływu, jest odejmowane 150% równowartości umowy.
Atmosfera jest okropna, panuje obłuda oraz manipulacja.
Wypłaty sie często nie zgadzają, lub musisz sie kłócić o swoje.
Jak sie ugadasz - tak masz.
Dostanie urlopu to cud! A praca w ciągłym strachu, ze przełożony wyciągnie cię na środek i zacznie cię poniżać przy wszystkich, używając przekleństw to pomyłka.
Nie polecam! Praca niszczy psychicznie, a dogodne godziny pracy czy umowę o prace można teraz mieć wszędzie!
Kiedy chcesz zakończyć współpracę - skutecznie ci to utrudniają. Dlatego większość pracownikow przebywa na l4. Z zespołu kilkudziesięciu osób zostało kilka - które są tak zmanipulowane ze łudzą sie lepszym jutremz
Czekam na usunięcie opinii, z chęcią zamieszczę nowa.
10
antek 2016-09-06 18:36:55
Nie wyobrażam sobie tutaj innego zatrudnienia niż na umowie o pracę zresztą na każde stanowisko, na które teraz poszukują czy to do IT czy do sprzedaży wymagają wykształcenia wyższego więc chyba ich to zobowiązuje do warunków pracy na poziomie
komkos 2016-09-07 12:43:35
moja opinia też została usunięta. pisałam o tym, że jak wyrzucają to pod koniec pracy i z dnia na dzień każą nie przychodzić. na okresie wypowiedzenia zwalniają z obowiązku pełnienia pracy, zatem z prawem do wynagrodzenia, ale oczywiście tylko do podstawy, którą są marne grosze, bo tam się zarabia na prowizji.
ewa 2016-09-07 12:55:51
Chyba jako zwykły konsultant nie musisz miec jakies wyzszego wyksztalcenia ewentualnie dosiwadczenie w srzedaży
megg@vp.pl 2016-09-12 16:23:09
hej moglabys napisac jak sie pracuje w katowicach w krd na infolinii jakie sa srednie realne zarobki? prosze potraktuj moje pytanie powaznie, mam szanse rozpoczac tam prace, dzieki megg@vp.pl
werf 2016-09-12 18:05:40
hej no jendka mimo wszystko uważam ze jakas wiedze na ten temat koniecznei trzeba posiadac będzie ..
witold 2016-09-20 10:09:59
No to skoro można liczyć u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie @amk, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał.
Erik & Sons 2016-09-20 20:43:40
Ależ wy się ekscytujecie tym KRD, to musi być chyba coś naprawdę fascynującego, prawda? Coś jak lot F-16, eksploracja piramid, czy prowadzenie kilometrowego pociągu... A tak naprawdę to tylko najgorsza, natrętna żebranina przez telefon, o co wy tam właściwie walczycie? To jest wasza praca marzeń?
Am 2016-09-20 21:58:54
Co to jest to dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo chyba nie chodzi o dwucyfrowe bo to też niskie, chyba że dwucyfrowe za godzinę, dajcie znać o co dokładnie chodzi, bo przyznam, że nie rozumiem, ogólnie to widzę że sa nowe oferty, jakieś zainteresowanie jest?
komkos 2016-09-22 09:16:11
bądź pozdrowiony! tak właśnie jest.
elza 2016-09-22 10:23:25
jak ktoś chce to we Wrocławiu poszukiwany jest Koordynator Projektów Wewnętrznych w Departamencie IT
xyz 2016-09-23 12:17:35
1000 zł do premii
ewa 2016-09-23 12:19:19
Szukaja we Wrocławiu w Warszawie i Krakowie wiec możesz wybrać sobie lokalizacje, ale z tego co słyszałam to mój kolega na poczatku tam pracował miał stanowisko podstawowe jako konsultanta a powiem ci ze jeżeli chodziło o kasę to całkiem dobrze zarabiał nie mija najniższej krajowej
st mat 2016-09-23 19:28:39
moja opinia szuje naciągacze ja doświadczyłem prawo działa w/g nich w jedną stronę omijajcie
glacva 2016-09-23 19:46:08
@ ewa - tylko pytanie - ile dokładnie zarabiał? bpo to ze nie najniższa krajowa, nie oznacza jeszcze że dobrze, więc bede wdzi,ęczna za podanie jjakiś szczegółów w tym temacie, a bynajmniej widełków płacowych. A widze swoja droga ze jesdtv spora rekrutacja
Zostaw swoją opinię o Krajowy Rejestr Długów - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów