Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Krajowy Rejestr Długów


Oceniono 124 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Krajowy Rejestr Długów
Armi Ludowej 21
51-214 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
zgadzam sie - 2014-06-16 01:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-06-15 18:03:55]:
nie idźcie tam. byłam na rozmowie i już na rozmowie mi się nie podobało. bardzo niefajna atmosfera :( nie polecam.
zdjecie uzytkownika
gbur - 2014-06-18 02:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgadzam sie - 2014-06-16 01:45:17]:
ale problemem wtedy była jedynie atmosfera czy coś jeszcze poważniej uraziło Cię na tej rozmowie o pracę?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-06-22 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [benss - 2014-05-29 13:25:00]:
Hej,
ja pracowałem 2,5 roku ale we Wrocławiu. Musiałem zrezygnować przy przeprowadzce.
Wiadomo, na słuchawce trzeba troszkę czasu spędzić żeby pozyskać klienta.Pewnie nie każdy się do tego nadaje. Najlepiej idzie osobom otwartym. Ale co robić przez 8 h? Te 1,45 to nie jest jakaś masakra.
Też nie chciałem zaczynać pracy w CC bo miałem złe doświadczenia. W KRD masz jednak swobodę zdecydowanie większą (dzwonisz do wybranych firm, rozmawiasz normalnie a nie wg skryptów!), można się czegoś nauczyć. Kiedy postanowiłem zmienić pracę to trwało to 2 tygodnie. Wcześniej miałem słabe doświadczenie w sprzedaży B2B i bałem się zacząć pracę. Nawet kilka osób też plotło mi brednie, że nie da rady, że tam jest masakra. Guzik prawda, lepiej się przekonać na własnej skórze bo każdy kto nie podołał komentuje negatywnie. Chce się wyżalić. A ten który był zadowolony pracuje, bierze kasę i tyle.
A właśnie! Z kasą jest ok, ile dasz z siebie tyle dostaniesz. Chciałbym teraz zarabiać jak wtedy.Doświadczenie i zarobki fajne, trochę nowej wiedzy, parę fajnych szkoleń.

Z ludźmi i atmosferą jak wszędzie. W większym gronie znajdą się fajne osoby i takie które się omija. Nic szczególnego. Ja z kilkoma nadal utrzymuje kontakt.
Powodzonka
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-06-26 08:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)każą płącić za NIC!!!! NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Brak szacunku - 2014-06-27 10:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety dział rekrutacji nie szanuje kandydatów, umawia sie na telefon w sprawie rozmowy rekrutacyjnej a następnie sie nie odzywa, niestety Pani z działu HR strasznie nieuprzejma co niestety zaburza wizerunek firmy i na pewno nie podejme z nimi wspólpracy.
zdjecie uzytkownika
gbur - 2014-06-27 21:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brak szacunku - 2014-06-27 10:23:43]:
widocznie najzwyczajniej jednak nie byli Tobą zainteresowani. Ale faktem jest że KRD postąpił brzydko
zdjecie uzytkownika
Brak szacunku - 2014-06-29 12:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gbur - 2014-06-27 21:52:09]:
Wiesz jesteśmy dorosłymi ludźmi wiec wystarczy inf ze nie jestesmy zainteresowani a tak naprawde ta PAni umowiła sie wstepnie na rozmowe tylko miała potwierdzić jeszcze godzine ale jak widać dział HR firmy KRD nie szanuje kandydatów...co widać równiez w powyższych opiniach.
zdjecie uzytkownika
gbur - 2014-06-29 23:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brak szacunku - 2014-06-29 12:06:09]:
najwidoczniej masz rację. Tylko, że mimo wszystko i tak przecież taka mała wada KRD nie odstraszy od aplikowania ;)
zdjecie uzytkownika
Brak szacunku - 2014-06-30 08:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gbur - 2014-06-29 23:18:02]:
Oczywiście,ze tak i ja tego absolutnie nie odradzam zawsze moża spróbowac pojsc na spotkanie ale to nie zmienia faktu ,ze nie traktuja dobrze kandydatów
zdjecie uzytkownika
gbur - 2014-06-30 12:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brak szacunku - 2014-06-30 08:32:38]:
hej, a jest może na forum ktoś kto ostatnio dostał pracę w KRD ? może taka osoba jest w stanie przedstawić jeszcze inny punkt widzenia o nich
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-30 19:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gbur - 2014-06-30 12:40:00]:
ja ostanio bylam na szkoleniu i pracowałam 3 dni.. naprawdę odradzam!!!odeszłam sama
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-01 15:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-30 19:30:03]:
zawsze ciekawiło mnie jak można zrezygnować z pracy po tak krótkim czasie. Chyba brak Ci trochę do niej motywacji
zdjecie uzytkownika
CALA JA - 2014-07-01 16:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika M - 2012-05-31 21:42:31]:
HAHAHAHAHAHAA WIDZE ZE TAK BARDZO LUBISZ TE PRACE ZE MYLISZ POJECIA BIK JEST BIUREM INFORMACJI KREDYTOWEJ, NATOMIAST TY PRACUJESZ BADZ JAK JESZCZE SIE CIEBIE NIE POZBYLI PRACOWALAS W BIGU - BIURZE INFORMACJI GOSPODARCZEJ
zdjecie uzytkownika
torsten - 2014-07-01 19:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-30 19:30:03]:
w sumie wydaje się to dość dziwne zwłaszcza, że oferty pracy z KRD prezentują się naprawdę zachęcająco
zdjecie uzytkownika
gbur - 2014-07-14 12:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie widzę sensu w tym , żebyś na umowie miał wpisaną jedną kwotę wynagrodzenia, a oni wypłacali mniej kasy. Przecież sami wtedy kopaliby sobie dołek. Chyba, że to co obiecują na rozmowie to jeszcze nie równa się kasie na umowie...
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2014-07-17 15:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W KRD Łatwo nie jest, jeśli ktoś chce przychodzić do pracy i pierdziec w stołek to nie tu. Praca jest ciężka ale daje satysfakcje i można sporo zarobić. Osoby które rezygnują po kilku dniach powinny siedzieć na kasie w tesco i tyle
zdjecie uzytkownika
Czarna Ola - 2014-07-20 19:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Świetni ludzie, Wspaniała głośna atmosfera, realne płace. Ciężki produkt do sprzedaży. Praca dla ludzi, którzy lubią wyzwania. POLECAM. Sama zrezygnowałam, ale tylko dla tego, ze otrzymałam posadę w wyuczonym zawodzie. KRD jest super!
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2014-08-01 12:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mógłby mi powiedzieć ktoś czy jeśli zwolniłem się po dwóch tygodniach, otrzymam za te dwa tygodnie wynagrodzenie od KRD. Wg Komisji nadzoru finasowego powinienem. Mam nadzieje, że tak bedzie.
zdjecie uzytkownika
nie wiem. - 2014-08-05 00:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwolniony - 2014-08-01 12:11:17]:
jw. ale daj znać czy ci wypłacili, bo czy będę robił tydziń czy miesiąc czy 10 lat to za darmo pracować nie będe.
zdjecie uzytkownika
zwolniony - 2014-08-10 20:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie wiem. - 2014-08-05 00:09:16]:
wszystko się zgadza, jest w porządku:)
zdjecie uzytkownika
zaciekawiona - 2014-08-12 11:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może napisać jaka jest podstawa netto w KRD?
zdjecie uzytkownika
ferdek kiepski - 2014-08-13 22:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaciekawiona - 2014-08-12 11:07:01]:
mogę ale i tak zara usunie administrator. chcesz wiedziec to na rozmowe raz dwa trzy:)
zdjecie uzytkownika
żuko - 2014-08-14 02:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ferdek kiepski - 2014-08-13 22:03:21]:
nie widzę problemu w tym , że ludzie piszą o wynagrodzeniach w danej firmie na tym forum. Myślę, że również moderator nie zwróciłby na to uwagi , ponieważ jest zwykła informacja, a to czy pracownik podzieli się nią z całym światem czy też nie, to już jest tylko jego indywidualna decyzja. Praca w KRD wydaje się mieć kilka plusów , których inne firmy nie mają. Najważniejsze jest to, że jest na sto procent wypłacalna , bo jak może być inaczej, z firmą , która zajmuje w pewnym sensie pilnowaniem finansów innych firm w kraju :) Po za tym mają całkiem ciekawe oferty pracy w swojej firmie. Jeśli ktoś jest po studiach menadżerskich lub ekonomicznych to polecam zaaplikować już dzisiaj. Z tych ciekawszych ofert to szukają chociażby kierownika zarządu, młodszego managera produktu czy też specjalisty ds controlingu
zdjecie uzytkownika
notes - 2014-08-15 16:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja tam wszystkim polecam! Pracuję od kilku lat napracować się dużo nie trzeba a kasa spora. Szkoda mi tylko kierowników, którzy zarabiają mniej niż ja na słuchawce. Ogólnie mam na wszystko.... ważne, że kasa się zgadza!
zdjecie uzytkownika
angelina - 2014-08-17 10:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tej firmie na stanowisku sprzedażowym ktoś przetrwał dłużej niż 2-3 lata czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich jak tylko nie wyrobią normy przez miesiąc lub dwa. Bo na tych filmikach co są na ( usunięte przez administratora ) wszyscy na młodziaków wyglądają na tych salach sprzedażowych.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krajowy Rejestr Długów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski