logo Erekta Budownictwo Sp. z o.o.

Erekta Budownictwo Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Erekta Budownictwo Sp. z o.o.

2013-10-14 16:16:28
Tylko dlaczego?
5
2013-10-21 14:29:27
Proszę o więcej szczegółów. Jestem podwykonawczą firmą budowlana i jestem ciekaw czy podjąć z nimi współpracę. Głównie zależy mi na informacjach dotyczacych rozliczeń i płatności
8
Em 2014-01-22 15:13:58
Witam serdecznie,prowadzę firme budowlaną i pracowałam dla Erekty jako podwykonawca.napisze krótko..(usunięte przez administratora)Maja problem z terminowym wystawianiem fv a pamiętajcie,że termin płatności liczy się od daty wystawienia faktury.
1
podwykonawca 2014-03-20 15:23:39
to prawda, odradzam współpracę
góra 2014-04-11 22:39:31
(usunięte przez administratora) przecież tacy ludzie nie mają żadnych uprawnień do podpisywania jakichkolwiek budowlanych papierów
kikimimni 2014-06-02 20:10:59
Nie polecam(usunięte przez administratora) Bałagan i chaos na budowie
alko 2014-06-13 13:02:48
odradzam
byłem tam 2014-07-04 13:58:20
Odradzam współpracę z tą firmą - wszystko pięknie wygląda na początku, warunki, umowy, a później się zaczyna....terminy, łacina, wytykanie(usunięte przez administratora)
pearljam 2014-08-05 16:47:03
Z tego co wiem, to realizują duże projektu dla klientów państwowych, sąd, urząd miasta, szpitale, chyba by im tam nie odpuścili gdyby coś było nie tak.
1
Lelo 2014-08-06 22:09:57
Uwaga!!! Prezes kłamie na każdym kroku, kasę po wykonaniu prac zobaczycie za kilka miesięcy jak będzie w dobrym nastroju. Przed rozpoczęciem współpracy należy się zastanowić kilka razy.
ziulak 2014-08-18 10:33:42
Ogólnie nie polecam.
Parę inwestycji dla tej firmy wykonałem - ale jak zawsze były problemy z płatnościami.
Nawet 500 zł to problem.
Generalnie aktualny wpis frmy w KRD mówi sam za siebie.
BACK 2014-10-01 15:39:59
witam. powiedździe cos jak firma obecnie stoi co z płatnościami dla podwykonawców Z góry dziękuje
jurand 2014-10-02 14:12:36
ostatnio dostali dużo kasy to może płacą
bolo 2014-12-01 17:57:36
Idzie zima, bedzie mróz, to i ziemia twarda, utrudnione prace, jak sobie wówczas radzie Erekta Budownictwo? W ogóle biora sie za nowe kontrakty, czy raczej macie zimowy przestój z robotą, czy robicie prace wykończeniowe na innych obiektach? Czy też jednak na zimę również jest szansa załapac się do roboty?
chudy 2014-12-16 12:49:12
Nie polecam współpracy z tą firmą.Pracowałem tam jako podwykonawca i ich nie interesuje czy pada deszcz czy śnieg.Ich interesuje jak nie zapłacić faktury.Kilka lat temu miejsce miała taka oto sytuacja: zbliżają się święta,podwykonawcy mają fv po terminie a prezes Tuszyński zasłania rolety w biurze i udaje,że go nie ma.Nie zaczynajcie z nimi współpracy bez zlecenia lub umowy.Tam jest tak: zacznij robotę a umowa będzie za kilka dni gotowa,tylko że o warunkach nie chcą rozmawiać,później jest tak że nie chcą Ci dać umowy i nie możesz wystawić fv.NIE POLECAM ZRESZTĄ KAŻDY ZROBI JAK ZECHCE.KTO JEST ZAINTERESOWANY OPINIĄ NA TEN TEMAT NIECH PODA EMAIL PRYWATNY WREDY POWIEM WIĘCEJ.Teraz kiedy u nich nie pracujemy wreszcie mamy pieniądze terminowo i bez szarpania.
chudy 2014-12-16 12:53:08
Adam nie pakuj się do współpracy z tą firmą
1
marek 2015-09-04 14:56:41
A ja mam zupełnie inną opinie na temat Erekty. Z tego co widzę to zatrudniają kompetentnych ludzi, krtórzy są raczej zadowoleni z pracy. Jako podwykonawca mogę dodać, że robię dla nich już kolejne zlecenie i dopóki praca jest wykonywana ok. to nie mam żadnych problemów z płatnosciami
Jurek 2016-05-29 10:37:21
Nie polecam. Zwlekają z płatnościami (ja jak na razie od kilku miesięcy nie dostałem. Przez telefon takt tak..oczywiście. Państwo Tuszyń... wysoce nie kulturalni i roszczeniowi. Ja będę bardzo źle wspominał i proponuje omijać z daleka. W Warszawie mają bardzo złą opinie. Ktoś wcześniej wspominał o sądach to dodam , że tez nie chcą z nimi współpracować. Jak osobiście wystawie "0". Po kontaktach z Paniami Tuszy... i Wierz... dałbym -1 ale niestety niżej już się nie da.
8
mm2427 2016-09-14 15:36:33
Nie polecam !!! współpraca z firmą Erekta to WIELKA porażka.
olo 2016-09-15 12:12:38
To może ktoś napisze jakieś konkrety, bo stanowisko na Kierownika Budowy jest jeszcze wolne
1
kapsel 2016-11-17 16:01:39
W ogóle nie polecam. Zwlekają z płatnościami od kilku miesięcy. Przez telefon takt tak już płacimy i tyle na oczywiście. Państwo Tuszyń... wysoce nie kulturalni i roszczeniowi ludzie. Ja będę bardzo źle wspominam współpracę z tymi ludźmi i proponuję omijać ich z daleka. W Warszawie mają bardzo złą opinie. Ciężko im znaleźć podwykonawców którzy nie chcą z nimi współpracować. Jak osobiście wystawie "0". Po kontaktach z Paniami Tuszy... i Wierz... dałbym "-0" ale niestety niżej już się nie da. Poprostu prostactwo i chamstwo.
Zostaw swoją opinię o Erekta Budownictwo Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Erekta Budownictwo Sp. z o.o.