logo PLAY

PLAY

Poznań

Opinie o PLAY

laura 2010-05-25 20:17
Witam! Pracowałam w tej firmie ponad dwa lata,ogólnie jeżeli chodzi o warunki pracy nie należą do najgorszych jednak z miesiąca na miesiąc pogarszały się!!!Jeżeli chodzi o kwestie finansową jest podzielona na podstawę+prowizję sprzedażową(która była najczęściej zabierana z wielu niewyjaśnionych powodów przez firmę),podstawa całe nic.Jeżeli chodzi o atmosferę to firma nie inwestuję w pracownika a wręcz hamuje jego rozwój!!!! Najgorszy jest fakt,że rozmowa prowadzona z klientem MUSI być prowadzona według ściśle określonej broszurki i nie można nic z niej pominąć(kolejny powód do odcięcia prowizji).!!!!!! Przywitanie klienta,przedstawienie oferty...itp.Ja ze względów finansowych ciągnęłam pracę w tej firmie choć bardzo tego żałuje, bo trzeba było jak najszybciej z stamtąd odchodzić.NIE POLECAM TEJ FIRMY,NIE INWESTUJE W PRACOWNIKA, NIE ROZWIJASZ SIĘ, MUSISZ ROZMAWIAĆ JAK ROBOT Z KLIENTEM A DO TEGO ZABIERAJĄ CIĘŻKO ZAROBIONE PROWIZJĘ.
1
wiktor 2010-11-26 14:52
witajcie,
tez pracowalem w tej frimie przez 4 miesiace o deszlem, bo to co kolezanka pisala to swieta prawda.(usunięte przez moderatora)NIE PRACA !!!!!!!!!!
1
ona bez ogona 2012-01-20 13:14
tak szczerze, to we wszystki sieciach komórkowych jest ta sama zasada wyssać i na śmienik,a na Twoje miejsce zjawią się kolejni i to nie jedna czy dwie osoby ale obecnie nawet i 100.
...według mnie najgorsze to godziny pracy, które wymuszają na człowieku spędzanie całego dnia w robocie, siedząc np. od 10:00-18:00.
3
czesiek 2012-07-17 20:37
Proszę cię... 10-18 to - jak znam matematykę 8 godzin czyli normalny system 8-godzinny. Fakt, że zawsze mogłoby być mniej albo bardziej zmianowo, ale koleżanka chyba nie pracowała w systemie równoważonym czyli 12godzinnym albo więcej. To dopiero jest siedzenie w pracy cały dzień.
4
Nana 2015-08-11 18:56
czesto sie zdarza, ze po szkoleniu nie zatrudniaja
czarnamamba 2016-10-12 11:15
Nie polecam, z dnia na dzień jest coraz to gorzej. Lubisz pracować ( usunięte przez administratora ) za 1850 zł być wyzywanym proszę bardzo to praca dla Ciebie.
System premiowy? Co to?
Podpisane umowy liczą się jako 0,25 lub 0,5 ? Kpina.
Obcinanie kasy za wszystko? Kpina.
Najgorsza firma jaka istnieje na rynku pośród wszystkich operatorów komórkowych.
Jest jeden plus: benefity : opieka medyczna i karty sportowe lub inne. Nic po za tym, kierownictwo ma wyprane mózgi im wyżej w hierarchii tym większe banie się o swoją posadę i zgrzyty zębami. Dziękujemy Play za doświadczenie w pracy ale na nas już czas pora się żegnać. Może i duże salony w Warszawie są w stanie zdziałać cuda i realizować wasze chore plany ale inne salony już nie..
To dobra praca dla.. osób chcących zdobyć doświadczenie tylko czy za tą kasę na prawdę warto?
NIE
3
kado 2016-10-18 21:58
Zależy kto co lub i jak się sprawdza na stanowisku, poza tym jezeli i ja mogę wyrazic swoje zdanie to zawsze miałem utrudniony kontakt z nimi, wiem że bardzo dużo ludzi anrzeka na tę sieć, wiem, ze nie ejstem pierwszy, ale moze z czasem zmieniom podejscie do klienta
Arks 2016-12-21 19:49
Witam,
Mam pytanie jak wygląda kwestia grafików? Czy rzeczywiście dopasowują się do pracownika i grafik jest elastyczny czy sami narzucają dni i godziny które zgłaszałem że mi nie pasują?
pracownik play 2017-02-12 14:11
Zależy od kierownika. Czasami się przychyli do prośby, a czasami po świńsku nie.


Generalnie praca okropna, nikomu nie polecam. Każdy dzień jest męczarnią, chore wymagania. Jeden pracownik będzie miał szczęście i będą podchodzić do niego konkretni klienci z umowami, a do drugiego przez cały dzień będą podchodzić ludzie na serwis, problemy techniczne czy z innym problemem typu boli mnie d**a... W takiej pracy trzeba liczyć na fart, nic więcej.
Żółw Franklin 2017-02-14 14:20
Mam pytanie o pracę albo raczej współpracę jako doradca biznesowy (w oparciu o własną DG). Mam możliwość podjęcia takowej na moim terenie. Rozmawiałem z RKS-em dość pobieżnie i widziałby mnie na tym stanowisku. Oczywiście coś za łatwo mu ta deklaracja przyszła, więc wzbudziło to moje obawy. Generalnie dość transparentnie - zakładasz DG, brak podstawy, same prowizje od umów nowych i aneksów. Ktoś mi powie w jakich wysokościach? Czy dają portfel klientów? Czy szukam wyłącznie sam czy jednak jest jakieś wsparcie w sensie jakiejś ich bazy? Wszelkie opinie mile widziane.
Zostaw swoją opinię o PLAY - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAY