brak logo

dobromir

Oświecim

Opinie o dobromir

marta 2010-04-24 12:11
Czy ktoś mi powie jak wygląda praca w tej firmie? Mam niedługo rozmowę kwalifikacyjną.
4
Semja 2012-08-07 11:06
Praca jak praca nie ma wyzysku i pewnie wszytko było by pięknie gdyby nie.[usunięte przez moderatora]w owym zakładzie pracy . Pracownice oddają [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę za Kebab niszcząc przy tym swoje rodziny nie zwarzając na swoje dzieci, znam conajmniej 4 delikwentki które mając ustabilizowane życie zniszczyły wszystko . Pracownice Dobromira!!! mam propozycje gdybyście tańczyły na rurkach w \\\"ELDORADO\\\" zarobiłybyście więcej a i praca bliższa waszej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie....
oszukany 2012-10-13 11:42
Podaj proszę kontakt do Ciebie, prawdopodobnie jestem jednym z poszkodowanych przez te suuuuu.... moj e-mail dariusz.szpakowski@o2.pl
3
billaden 2013-02-26 10:39
Ten sklep to jedno wielkie [usunięte przez moderatora],począwszy od góry-po zwykłych sprzedawców,kapusie i nieudaczniki(chcesz dostać pracę w tej firmie musisz umieć kapować na kolegów)[usunięte przez moderatora].Same plotkary [usunięte przez moderatora]brak zgrania z grupą
2
tikitaka 2013-02-26 18:01
To same[usunięte przez moderatora]? czy są w porzo? bo już nie łapie
2013-08-27 12:05
Jak się umie[usunięte przez moderatora] kierownictwu i dyrektorce to awans murowany! no i łatwość rugania podwładnych jest bardzo pomocna
2
Melka 2015-02-02 17:46
szukają sprzedawcy? Jakie warunki proponują?
Ok? Czy totalne dno?
2
koza 2015-03-22 18:19
Tam tylko cicho siedź i donoś pani dyrektor a zrobisz karierę. Dobrze traktuje się klientów mających dużo kasy. Zakupy mile ale już stosunki między pracownikami da się wyczuć porażkę jaka panuje w wynagrodzeniu dla poddanych ludzi. .... porażka. Dla pracujących też.
3
blondi 2015-03-29 12:51
tak popieram widać atmosferę na sklepie... Straszne, nie wiem kto chce tam pracować?
4
dakaio 2016-05-11 23:04
nie no, firma działa dalej, przynajmniej ja nic nie wiem o tym, zeby było inaczej, wiec wiecie, w krsie wszystko da się sparwdzić
1
mały 2017-01-13 15:18
brak tel .brak kontaktu... na stronie internetowej by sprawdzić istotność towaru na sklepie
pawlo 2017-02-05 22:55
Niedawno z żoną remontowałem dom. Najeźdźiliśmy się po różnych sklepach, okazało się że w tym sklepie kupiliśmy prawie wszystko. Co do obsługi to w zależności jak trafisz. Jednego dnia rozmawialiśmy z pracownikiem np. przy lampach masz wrażenie ze ludzie tam pracującym na niczym się nie znają (babka kazała nam przyjść następnego dnia jak będzie kolerzanka która się zna na lampach) stoją na tzw.punktach obsługi i narzekają na wypłatę, uciążliwych klientów. Innego dnia masz wrażenie ze obsługuje cię osoba wręcz z pasją i zna się na towarze, nie musisz się prosić o pomoc, nie zwiewa na twój widok. Na dziale z lampami maja naprawdę spory wybór. Obsługiwała nas taka ruda wiewiórka i powiem wam ze potrafiła nam świetnie doradzić, zaproponować coś czego nie ma w sprzedaży (pokazać lampy w katalogach) miała anielska cierpliwość podczas obsługi tak upierdliwych klientów i niezdecydowanych klientów. Na towar na zamówienie czekaliśmy tydzień cena niższa niż na Internecie. Chętnie polecam ten sklep. A wracając do jakości obsługi to pewnie za najniższą krajowa nie ma co się zdziwić ze entuzjazmu nie widać :] A za profesjonalizm i miła obsługę rudej dziękujemy.
4
Maja 2017-04-04 14:04
Pracujesz w dobromir? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda Twoja praca. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?
nie polecam 2017-04-06 16:44
jeśli umiesz kapować to nadajesz się doskonale,wypłaty z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze oscylujące wokół już minimalnej krajowej, do tego materialnie odpowiadasz więc jak coś zamówisz dla klienta a on tego nie weźmie to jest twoje,jeśli cos przy wykładaniu zniszczysz rozlejesz itp zostanie ci potrącone z wypłaty,zmiany codziennie inne tylko wybrańcy mogą chodzić wg jakiegoś schematu , na jeden dzień urlopu nie masz szans, ogólnie firma ta osiągnęła dno,widać to po tym jak wieloletni pracownicy się zwalniają,niektóre dziewczyny spoko ale kierownicy działów i góra to jakaś masakra, zresztą nie od dziś wiadomo że kierownikiem zostają kapusie i donosiciele,nowi pracownicy zaczynają od 3 miesięcznej umowy zlecenie,która wiąże się z tym że w każdej chwili możesz wylecieć bo np. pani dyrektor uzna że nie powiedziałeś jej dzień dobry (chociaż powiedziałeś),sami się wykończą nawet castoramy nie potrzeba
7
kaja 2017-05-06 23:31
Opinia o pracy w tej firmie może być tylko jedna, katastrofa. Starzy pracownicy stawkę godzinna maja7,5. nowi 8 a obiecana premia to porażka. Im więcej zrobisz godzin to premia mniejsza jest, byś czasem nie zarobił za dużo:[ Kierownicy nie umieją utrzymać ludzi bo nie mają czym ich przekonać. wizja rozwoju, szkoleń, miłego zespołu jest nie realna. jeśli się czym wykazujesz to "koledzy cię zjedzą". Jeśli komuś nie ukłonisz się do pasa to już jestaś pierwszy do odstrzału. Kiedyś jeszcze za starego dyrektora to firma zapewniała socjalne, dobre wypłaty, dodatek za niedziele,pełen etat, a teraz wielkie G z tego zostało. Upomnienij się o podniesienie stawki to dowiesz się że za małe zyski, jesteś nie spełniający oczekiwań, muszą inwestować teraz w bezsensowne przebudowy. i pamiętaj ze na twoje miejsce jest 100 innych. Lepsze warunki dają w Lidlu,biedronce,castoramie niż w dobromirze.
8
Maja 2017-06-08 12:15
@kaja wspominasz, że pracownicy nie potrafią utrzymać ludzi. Czy oznacza to, że w firmie jest duża rotacja pracowników?
4
Zostaw swoją opinię o dobromir - Oświecim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dobromir