brak logo

NES PHARMA

Toruń

Opinie o NES PHARMA

nes 2012-01-08 12:59:29
proszę o informację: wynagrodzenie, samochody itd.
ukasz 2012-12-14 14:28:47
Witam,

potrzebuję kontakt do kogoś kto pracuje lub pracował w tej firmie, chciałem pogadać na priv. mail do mnie

drewno1488@wp.pl

wielkie dzięki z góry za kontakt..
Rota 2013-01-26 12:07:34
A ja uważam, że jeśli ktoś chce pracować to na pewno osiągnie sukces czy to w tej firmie, czy innej :)
Rysiekzklanu 2013-02-02 09:13:06
Jak się czyta te wszystkie fora i opinie o rożnych firmach, to się słabo robi. Większość wpisów to krytyka. Ogólnie wiadomo, ze w branży farmaceutycznej zrobiło się cienko, a to m.in. dzięki nowej ustawie refundacyjnej. Trzeba się cieszyć, ze w tej sytuacji ktoś daje pracę, w obecnej chwili w każdej firmie jest cienko i będzie coraz gorzej.
JAK 2013-02-03 09:13:42
A JA NIE ZGODZĘ SIĘ Z TYMI OPINIAMI,PRACUJE MI SIĘ DOBRZE - FAKT; ZAP..............M, ALE KASA PRZYZWOITA-NIŻEJ 3,5 ZŁ PODSTAWY NIE SCHODZĘ- NA RĘKĘ - OSTATNIO NAJLEPSI DOSTALI PO SZEŚĆ KOŁA PRAMII ZA CYKLOWKE, AUTA - OWSZEM SĄ I THALIE ALE TEŻ SKODY I NAJNOWSZE I30 Z DOBRYM WYPOSAŻENIEM. GPS-y są, ale nikomu to nie przeszkadza, jak komuś chce się jeszcze zasuwać i zarabiać to polecam, na przechowanie szkoda czasu, zresztą są na to wyczuleni i żadne kombinacje na dłuższą metę nikomu na dobre nie wyszły.......
Baby 2013-02-08 12:29:37
Robota, jak każda inna w tej branży, jak się robi, to się ma, jak się nie robi, nie ma się, ogólnie lekko nie jest, fakt, lepiej być na etacie, jeżdzić dobrym wózkiem i inne tam dodatki. P
zena 2013-02-18 10:56:30
Mimo kilkakrotnego zgłaszania się na oferty pracy w charakterze przedstawiciela medycznego rekrutujące firmy nie odpowiadały, co nie tworzy dobrego wizerunku całej branży farmaceutycznej. Jestem zawiedziony sposobem rekrutacji i stosunku do zgłaszających się kandydatów.
To nie tylko dotyczy Tej firmy, ale także wielu innych firm tych korporacyjnych i małych. Ciezkie czasy nastały dla tej branży
Pacek 2013-02-21 08:13:22
Fajne forum, tylko ciekawe dlaczego poznikały inne mniej ciekawe opinie na temat tej firemki? Cenzura wróciła?
KIKS 2013-02-22 23:10:26
(usunięte przez administratora) Nie polecam tej firmy !!Starałem się tam o pracę. Mimo ogromnego doświadczenia w kilku większych firmach farmaceutycznych na rozmowie kwalifikacyjnej zostałem potraktowany jak przysłowiowe " G ".Natomiast po rozmowie nikt nawet nie raczył się ze mną skontaktować i poinformować mnie o wyniku tej rozmowy.Zero kultury i profesjonalizmu, po prostu dno !
xx 2013-02-24 12:21:28
faktycznie musisz być bardzo zadowolony , skoro siedzisz w niedzielę o 9 rano na forum NesPharmy:)
Maniek 2013-05-08 08:27:35
Pracuję się po 8 h dziennie minium, czas pracy sprawdzany na GPS od której do której, praca na własnej działalności gospodarczej, brak dodatkowych benefitów, co do samochodu na początku dostaje się 7 letnią renault thalię a potem można awansować na lepszy wózek typu fiat punto lub hunday I30, robota jak każda inna w branży, premie są do zrealizowania jednak trzeba się o nie bardzo mocno postarać
1
Julian 2013-05-20 21:26:06
prędzej niż premii dorobisz się garba w talii, (usunięte przez administratora) .
O benefitach możesz zapomnieć, jesteś tylko na swojej działalności. Jedyne co dają to 300km prywatnych do przejechania za darmo, zresztą i tak płacisz za używanie "samochodu" służbowego do celów prywatnych.
Carlos 2013-08-06 23:48:03
no nie aż tak źle to nie jest, poza tym, że osoba odpowiedzialna za flotę jest po prostu niesamowita. Najlepszy jest warsztat w Tarnowie, a wszystkie inne to tylko chcą naciągnąć biedną Nes Pharmę na drogie i niepotrzebne naprawy. Efekt jest taki, że talie ledwo zipią. A co do opłat to dostajesz fakturę za używanie samochodu służbowego do celów prywatnych na kwotę ponad 200zł. Czyli w praktyce wystawiasz rachunek czy fakturę pomniejszoną o te pieniądze.
PM 2013-08-08 13:01:15
Witam dziwne ,że znikły wszystkie prawdziwe opinie zostały tylko pewnie opłacone i wpisywane przez kierownictwo hehe smieszne to ale ludzie w branży rozmawiają ze sobą i dopytują więc prawda o firmi zawsze wypłynie .Firma bardzo słaba kierownictwo bez pojęcia o kierowaniu PM z przerostem ambicji produkty mega słabe .Nie polecam
jobs 2013-09-03 20:51:35
a więc "inne atrakcyjne motywatory" to nowy samochód, który dostaniesz jak wykonasz plan( roczny), a jak ci się przytrafi skucha i w kolejnym kwartale nie wykonasz to ci go zabiorą:) taka jest rzeczywistość w tej firemce, a ponadto każdy przedstawieciel srenio po 6 miesiącach pracy ma plan naprawczy , tak aby inni się wystraszyli i wzięli do roboty, taka wesoła zabawa ,
Kris 2013-09-06 11:44:54
Z tych co dostali nowe auta, to jeszcze nikomu nie zabrali, możesz dostać nowe auto nawet po trzech miesiącach jak przekroczysz plan kwartalny, a inne motywatory to nagrody pieniężne za akcje apteczne,za sprzedaż bezpośrednią,premie po kilka tysięcy na kwartał(dla najlepszych,słabi nie biorą).Jak piszesz opinię to pisz prawdę a programy naprawcze mają tylko najsłabsi.
miss 2013-09-09 15:38:14
Nie napisałeś,że najlepszy w akcji aptecznej(raz na kwartał) też dostaje nówkę auto,ostatnio focus, a poprzednio hyundai i30. Trzeba się narobić,ale jak pracowałem wcześniej w korporacji wcale nie było lepiej z kasą a potem i tak wywalili całą naszą linię.
jobs 2013-09-14 09:55:26
piszesz, ze najsłabsi a ja znam takich co dostali samochód w nagrodę za wyniki i 30 a teraz mają program, to jak teraz są najsłabsi????
edi 2013-10-03 06:31:30
pojawiły się nowe ogłoszenia do nes pharma - warto tam aplikować?
lima 2013-10-07 14:28:09
Wymagania jak wszędzie, trzeba pracować i tyle.Jak się postarasz to nawet można zarobić, bujanie nie przejdzie.
Nicolas 2014-03-02 17:11:15
Hahaha w końcu ktoś prawidłowo ocenił tych panów,
1
sunny 2014-05-08 15:58:22
Jakoś nie usunęli twojego wpisu, swoją drogą jakiś czas temu zaryzykowałam i pracuję. O dziwo płaca jak wszędzie w tej branży i w terminie, premie co miesiąc i większość ludzi wyrabia, jeszcze możesz dostać premię za kwartał i za rok, w sumie to można zarobić niezłą kasę jak ci się chce. Jak normalnie pracujesz, to nikt się nie czepia, fakt że są wyczuleni na kombinatorów, słabe wyniki też nie przejdą,ostatnio pozbyli się gościa z dwuletnim stażem ale za kwartał zrobił połowę planu. Wiadomo że gdzieś może jest i lepiej, tylko ja trochę szukałam i nie znalazłam a teraz mam przynajmniej pracę i możliwość zarobienia kasy.
Staszek 2014-11-30 14:13:57
Podbijam pytanie koleżanki o nicku nidzia, bowiem również byłbym zainteresowany praca w NES Pharma. Firma wydaje się nie być złym miejscem, ale praktycznie od maja to nie było tutaj żadnych komentarzy. Jest ktos w stanie polecic firme, czy nie bardzo? Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie informacje.
yola 2014-12-16 16:39:32
Nie ma komentarzy, bo nic się takiego nie dzieje.Jak pracujesz to zarabiasz, jak się obijasz to wypad. Z tego co słyszałam to po szkoleniu wstępnym ktoś nie zdał egzaminu i nie przedłużyli umowy ale tak jest teraz wszędzie. Ja tam pracuje i przynajmniej mam robotę i czasem premie. Jak pytasz to jest miesięczna za sprz. bezpośrednią, jak zrobisz plan w trzech miesiącach to jeszcze extra za kwartał i bogato za ims. Większość jeździ hyundaiami 30,nowi dostają stare auta ,tyle tylko że jak coś pokażesz to wymieniają szybko na nówki-coś wiem o tym. Za darmo to nigdzie nie dają, tu też, pracowałam w gorszych miejscach. Na pewno jest tu prosta komunikacja i nie ma oszołomstwa, mnie to pasuje. Obiektywnie, to i tak czasami mają cierpliwość co do niektórych.
Rafcio 2014-12-16 16:48:35
z tego co wiem to w każdej szanującej się firmie są zapisy dla takich co nie do końca wiedzą czego chcą; a tylko żeby się załapać na 2-3 miesiące. Stąd zapewne wspomniane przez Ciebie kary za porzucenie roboty lub jej olewanie w okresie stażowym.
Aaabbb 2014-12-23 12:00:07
A dla mnie zawsze na kazda firme znajda sie negatywne opinie. Pracujesz to masz lepsze warunki i ja to rozumiem. Mi jest dobrze w tej firmie. A moja rada w zyciu nie ma nic za darmo! A cele osiaga sie poprzez prace, a nie lenistwo. Sa osoby ktore robia plany i odrazu zostaly im wymienione auta. Takze osoba, ktore chca sie obijac i lenic to owszem nie polecam firmy bo to tutaj nie przejdzie!!!
1
IKS 2015-02-07 12:30:23
Chciałbym rozwinąć temat białostocki. Jej działania i przedstawicieli (opinie)w tym rejonie.
6
Guma 2015-02-07 20:20:12
Białystok jest OK !
2
IKS 2015-02-08 11:16:51
Co to znaczy jest OK !
G. 2015-03-10 18:26:45
calkiem niezle działają na Białymstoku. Wczesniej mało znane produkty, teraz sa na aptekach bo sa moja konkurencja wiec rzucają mi sie w oczy ;) ich przedstawicielkę kiedys widziałem w starej Thali a teraz jakimś małym autkiem jeździ. Ogolnie dziewucha robi robotę, bo na wielu aptekach czy przychodniach i u lekarzy walają sie ich ulotki. Widziałem tez kilka razy ich stoisko na jakis konferencjach wiec inwestują w terytorium. Ogolnie jesli pytasz o białostocki rynek to widać ze firma tu istnieje ale produkty maja słabe wiec długiej kariery im nie wróżę.
Guma 2015-03-12 12:59:49
akurat w Białymstoku jest facet to musiałeś ich z kimś innym pomylić.
max 2015-03-13 10:17:33
Ja pracuję w tej firmie, tam jest akurat przedstawicielka. Wyniki ma słabiutkie, w lutym zrobiła niecałe 30% targetu, w styczniu około 50 a w grudniu to szkoda gadać - kilka procencików.Trochę się dziwię szefom, że trzymają takich ludzi w firmie, źle to wpływa na innych.Jeszcze z tego co wiem to w styczniu dali jej nówkę hyundaja . Takie są fakty, chociaż widziałam jest na podlaskie ogłoszenie i może się coś zmieni. Ja tam swoje robię, biorę praktycznie co miesiąc premie, jak większość ludzi i wiem jedno, że jak tu uczciwie pracujesz to i zarobisz i masz spokój. Wiadomo, że może jest gdzieś lepiej, ja szukałam roboty kilka miesięcy po zwolnieniu z korporacji zanim się tu dostałam i nie było lekko.
1
Przezorny 2015-03-25 11:54:21
Nie wiem czy wiesz ale publiczne bezpodstawne nazywanie kogoś oszustem może bardzo drogo kosztować - było już w Polsce kilka wyroków za zniesławienie (kilka głośnych medialnie) zakończonych bolesnymi karami dla ,,anonimowych" forumowiczów ( zwykle jest to 20-30 tys złotych nawiązki na rzecz poszkodowanego i przeprosiny na forum publicznym ) - ogłoszenie w ramce w Wyborczej to koszt ok 50 tys zł a poza tym wstyd gdyż trzeba się podpisać z imienia i nazwiska i podać powód przeprosin - A TO BOLI I WSTYD W ŚRODOWISKU ŻE TRZEBA ZMIENIAĆ BRANŻE !!!
1
raro 2015-04-25 16:29:54
A czym jezdza przedstawiciele?Sa w obiegu dalej thalie?
P. 2015-04-29 18:20:47
Tak. Thalie są u nich nieśmiertelne :)
kąśliwy 2015-04-29 19:51:09
Thalie bez ABSu na najtańszych i to starych 5-6 letnich oponach. Naprawy każą robić u Pana Mietka w stodole. Zupełny brak wsparcia technicznego jeśli chodzi o samochód a odpowiedzialność za auto jest materialna. Każą płacić z własnej kieszeni za naprawy auta. Pieniądze zwracają przy rozliczeniu. Potrafią tylko stresować pracowników! Na rozmowy kwalifikacyjne przychodzi garstka ludzi, bo większość wykrusza się po przeczytaniu opinii w necie. Odradzam!
kaja 2015-05-01 17:40:44
Pracy w tej firmie nie polecam . Niestety prawie wszystkie negatywne a prawdziwie opinie zostają systematycznie usuwane.
ten 2015-05-06 09:40:57
Dość długo tu pracuję i dziwią mnie te niedorzeczności. Większość aut to i30 na gwarancji, więc siłą rzeczy pan Mietek ich nie naprawia tylko serwis Hyundaia, z tego co wiem to zaliczkę na naprawę lub inny cel można dostać na telefon - przelew jest na drugi dzień.Sam nie raz korzystałem. Rzeczywiście nie polecam tej firmy dla olewusów i krętaczy. Ich kariera szybko się tu kończy, ja też ich nie chcę , bo jak region zrobi plan to pula premiowa jest zwiększana o 20% dodatkowo, wpada dodatkowa gotówka. Pracowałem juz w korporacji i z dnia na dzien mi podziękowano, tutaj jak masz wyniki to jest przewidywalnie i nie jeździsz Talią ( swoją droga to zostały chyba tylko dwie w firmie).
ciekawy 2015-05-17 21:58:12
Jestem z Białegostoku i idę na rozmowę do tej firmy. Mam bardzo duże doświadczenie w sprzedaży, ale nie w tej branży. Na aptekach sobie poradzę, ale paraliżują mnie przychodnie i lekarze. Z kim więcej się pracuje lekarze czy farmaceuci?
his 2015-05-18 15:02:03
Pracuję od niedawna w Nesie, pracuje się z lekarzami i aptekami po równo. Jest 4 dniowe szkolenie wstępne, potem jeździsz ze starymi przedstawicielami kilka dni żeby się przyjrzeć. Ogólnie da się wyżyć, nawet dość pomagają na początku. Lekarze nie są tacy straszni, jak zagadasz normalnie i masz wiedzę to jest Ok.Trzeba się przyzwyczaić i tyle, też kiedyś zmieniałam branżę i to nic strasznego,powodzenia!
Krzysiek 2015-05-21 11:39:20
Ludzie omijajcie te firmę z daleka , szkoda czasu i Waszego wisiłku .
aniaa 2015-06-07 13:50:08
a jaka podstawa? ile płacą dla początkujących przedstawicieli?
krak 2015-06-08 11:42:46
Podstawa średnio rynkowa, premie miesięczne za sprzedaż bezpośrednią i kwartalną IMS.Jak przechodziłam z polskiej dużej firmy to wcale mniej nie dostałam i do tego jeszcze premie są osiągalne, w poprzedniej pracy to była abstrakcja. Ogólnie to potwierdzam inne wpisy, że jak chcesz zarobić i chce ci się pracować to ok, gorzej jak olewasz, chociaż i tak czasami niektórym się udaje. Ile dają młodym nie wiem, wiem że co pół roku jest weryfikacja kasy i jak robisz plany to i możesz dostać szybko podwyżkę.
Były pracownik 2015-06-29 18:52:01
Czary mary na portalu złe wpisy znikają dobre zostają oczywiście pisane przez "pracowników" :-)kiedyś napisałem opinie prawdziwą mój wpis znikł a firma wytoczyła sprawę o zniesławienie wszystkim po ipikach sąd przyznał rację pracownikom nie znalazł podstaw ,firma teraz odwołuje się od wyroku ,nie słyszałem by ktoś miał przepraszać na łamach gazet czy płacić odszkodowania w branży na wszelki wypadek wymieniać doświadczenia i opinie nie tutaj a w terenie .
1
Karoolinaa 2015-11-24 15:57:28
Czy ktoś jest w stanie napisać jaka jest podstawa możliwa do wynegocjowania.
Jak wygląda socjal i ogólnie jakie to są rotujące produkty ?
1
Motywacja 2015-11-26 01:11:21
Nie ma górej granicy zarobków - tylko wyobraźnia może Cię ograniczyć . Możesz zarobić ile tylko chcesz , po za tym ma być wyjazd na narty w Alpy !!!
Spider man 2015-12-17 20:04:25
Olga , prawdopodobnie nie załapałaś ironii poprzedniej wypowiedzi :))) W miarę inteligentny człowiek po 2-3 miesiącach w NP wie o co chodzi . Ci bardziej kumaci wiedzą to już na rozmowie kwalifikacyjnej . Pozdrawiam myślących .
1
jakszc 2016-03-29 22:42:02 [użytkownik zarejestrowany]
„Ja, niżej podpisany, mając na uwadze treść ugody zawartej w postępowaniach karnych prowadzonych przez Sąd Rejonowy Katowice Zachód w Katowicach, VIII Wydział Karny, sygn. akt VIII K 445/15, oraz Sąd Rejonowy w Dąbrowie Górniczej, VII Wydział Karny, sygn. akt VII K 639/15, oświadczam, że podałem nieprawdę we wpisach z dnia 5 grudnia 2012 roku, 3 stycznia 2013 oraz 13 czerwca 2013 roku na forum gowork.pl godząc w dobre imię firmy Nes Pharma. Podane okoliczności związane z firma Nes Pharma i osobami nią zarządzającymi są niezgodne z rzeczywistym stanem rzeczy. Za zaistniałą sytuację przepraszam i w ramach zadośćuczynienia zobowiązuję się do wpłacenia na konto Caritas Polska kwoty 2000 zł. Jakub Szczepańczyk”
1
kim 2016-05-05 15:43:47
Staram się do tej firmy, słyszałam dość pozytywne opinie, szczególnie jesli chodzi o premie. Prośba o info, jeśli ktoś coś wie.
ola 2016-05-06 18:28:43
kim' szukają teraz Przedstwicieli Medyczno-Farmaceutycznych do Rawy Mazowieckiej i Grodziska Mazowieckiego, musisz posiadac prawo jazdy, znac techniki sprzedażowe i miec jakies dowswiadczenie w tej branży oraz na podobnym stanowisku, ogłoszenia akualne.
Zostaw swoją opinię o NES PHARMA - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NES PHARMA