brak logo

TES sp. z o.o.

Niwki Daleszyckie

Opinie o TES sp. z o.o.

tak sie sprawy majo 2012-03-04 20:43
Były pracownik - 2012-02-06 15:21:10

Potwierdzam, to jakieś jaja. siedzi się bite 8 godz i wciska ludziom na c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a papę. Dzień dobry firma tes producent papy się kłania, nie chCialłby PAN KUPIĆ TROSZKE PAPYYYYY? Błagam pana, brakuje mi 2 palet do samochodu. I wciskanie ludziom na sile [usunięte przez moderatora]. A pani [usunięte przez moderatora]z [usuniete przez moderatora] siedzi i motywuje: dziewczynki sprzedajcie sprzedajcie. Jakas masakra, w styczniu i lutym chodzi sie na urlopy, w wakacje nie ma mowy o urlopie bo jest sezon na pokrycia dachowe, wiec mozna zapomnieć...Szczerze nie polecam nikomu, nawet najwiekszemu desperatowi.
jakie urlopy w styczniu i lutym? żeby iść na urlop to trzeba być w tym okresie zatrudnionym, a jakoś nikt nie mówi przy zatrudnianiu, że jest to praca sezonowa i po sezonie aut na \"zielona trawkę\" albo raczej na \"bialy snieg\", a nikt nie dostanie umowy nastale
2
anonim 2012-12-04 19:16
dzieki chlopaki:) tez mysle o zmianie pracy i dzisiaj trafilem na ogloszenie..ale wystarczylo poczytac i juz wiem,ze trzeba szukac producenta przez duze P.
2
xiii 2013-04-07 23:17
TEŻ miałem tam iść ale po to co przeczytałem wolę być w domu
2
hwg 2013-04-07 23:27
Dają chociaż auto do domu?czy do firmy trzeba codziennie dojechać swoim
nicki 2013-04-11 10:51
tak owszem przedstawiciele dostają auto do domu, ale spoko [usunięto przez moderatora] czuwa i wie gdzie nim jeździsz i o której wracasz i wyjeżdżasz, a potem cie za to rozlicza nie tylko tym, że go myjesz na własny koszt.
***** 2013-04-28 21:09
Zarobki podstawa i premia (jeśli płacą za papę w terminie bo jak nie ty z tego nic nie masz) jaką wypracujesz minus podatki minus połowa przez pierwsze 3 miechy
2
były 2013-07-05 20:08
Jedyne wyjazdy to te do klientów , i te za brame bezpowrotne
2
poszukiwacz 2013-08-09 16:31
A slyszeliscie co sie na produkcji dzieje? Tam dopiero jest cyrk!
poszukiwacz 2013-10-09 22:19
Nie szukaja bo na produkcji pracuja ludzie ktorzy w wiekszosci maja 15 min rowerem do pracy i sie raczej trzymaja tego co maja. Nadgodziny sa platne ale chyba nikt niewie dokladnie co i jak... Ogolnie jest brak poszanowania pracownika i tylko patrza za co by tu kogos( usunięte przez administratora ) nawet jak wszystko jest to sie prewencyjnie ( usunięte przez administratora )ostaje zeby tylko nie pochwalic. A wiem co pisze bo tam pracowalem i mam caly czas kontakt z tymi co jeszcze pracuja.
ivan 2014-01-17 11:36
Nie gadajcie w porządku firma...
1
Ivii 2014-01-21 21:41
Spoko to mówi ten co lubi jak nim pomiatają:)
1
K-a-k 2014-02-14 22:25
Ja pracowałem na prodikcji, praca ogólnie ciężka ale idzie dać rade, zarobki około 2 tyśi raz więcej raz mniej
bbbb 2014-02-22 16:59
właśnie szukają jakiegoś jelenia do pomiatania powodzonka
madziula 2014-02-26 18:55
O CO PYTAJĄ NA ROZMOWIE?
4
ewkaaa 2014-03-03 23:21
wow tak coś czułam...
1
antek 2014-12-15 14:03
Opinie maxa nie brzmi dość optymistycznie :-( Jak jest z innymi pracownikami? Czy moglibyście jeszcze troche się wypowiedzieć na temat pracy w TES? Kolega polecił mi tą firmę, bo szukam pracy ale wolę dowiedzieć się na czym stoje zanim podejmę jakąś decyzję. Jacy są ludzie, którzy pracują w tej firmie i jaki jest kontakt z szefem?
Jing 2015-01-07 09:52
Ciekawe na jakie warunki mogą liczyć w TES wszelkiego rodzaju technicy i inżynierowie. Inną kwestią jest to czy rzeczywiście będą w najbliższym czasie potrzebowali takich pracowników, czy raczej na wielkie roszady w składzie producenta nie ma co liczyć? To by świadczyło o tym, że niezłe warunki oferują.
liczi 2015-03-10 10:32
wysoki standard technologiczny w przemyśle opakowaniowym to dobra zachęta do pracy w branży produkcyjnej, ale czy rzeczywiście przekłada się to na wysokim poziom świadczeń socjalnych zatrudnionych tam pracowników...mam zamiar skontaktować się z firmą z prośbą o przyjęcie na staż, na co należy zwrócić najbardziej uwagę podczas etapu wstępnego, prośba o pomoc. Pozdrawiam
bumek 2015-03-31 01:49
Wysoki standard to jedno a możliwść uszkodzenia maszyn to drugie. Skoro w fimie pracowało wielu niedoświadczonych pracowników to jaką mieć pewnść że ta pooc będzie mogłba byc zrealizowana. Dostanie pan po 100 meiali / ty za tly czyżkraków. Widzę informacje k Pax nie cheiał swojegoe auta żyłować, żęby było infor
1
.... 2015-04-21 11:14
słyszałem jak kumpel opowiadał co tam się dzieje jak nie sprzedaż to nawet światła nie wolno zaświecić a i wyliczają ile na śniadaniu jesteś albo jak do kibelka wychodzisz
rozbawiony 2015-05-04 21:47
Ha ha ha dobry żart !!!!
max 2015-09-08 18:22
czy jacyś idioci jeszcze tam pracują ? albo inaczej czy to coś jeszcze istnieje ? hahahahaha zakład produkcji psychicznie chorych. Pozdrawiam MAX
1
zzzzzzzzzzz 2015-11-19 08:23
Dobrze,że tacy jak ty tam pracują i takie posty piszą bo doświadczenia w pożądanych firmach i nie mają pojęcia o przyjaznej atmosferze.
wat 2015-12-30 12:45
szacunek dobre sobie... oni nie znają znaczenia tego słowa. Ludzie o czym wy w ogóle piszecie. Umowa jest, ale co z tego jak nic więcej od nich nie dostaniecie a już na pewno nie szacunek. Ludzie tam pracują, bo co innego robić jak rodzinę trzeba utrzymać. Z nieba kasa nie leci. Powodzenia
ktoś 2016-01-02 11:33
3 lata później, a sytuacja identyczna jak w tym poście.
buhaha 2016-04-20 19:28
Ta firma to porażka. Wydzwanianie przez 8h bez przerwy i dosłownie żebranie i upokarzanie się, żeby tylko klient wziął tą papę. Atmosfera w biurze taka, że szkoda gadać. Ciągły nadzór dwóch "Pań". Jedna niedługo się pewnie przekręci ale i tak cały czas ma manie na punkcie pieniądza, bo jej mało i mało. Z tej zgryzoty zapomniała co to znaczy kultura i zwykły szacunek do człowieka. za 1 zł potrafiłaby oczy wydrapać. Druga "nad wyraz nieinteligentna" oderwana od rzeczywistości blondi, zajmująca stanowisko z wiadomo jakich powodów. Dziewczyny w firmie różne, jedne fajne inne fałszywe do szpiku kości. Są też oczywiście "wysoko" postawione przydupaski szefostwa, a jakże, które zawsze przed przyjazdem reszty zdają raport i podpierniczają, przy czym nie mają krzty honoru przyznać się jak coś zrobią i okłamują same szefostwo. Myślą, że Boga za nogi złapały i mają się za wielkich "kierowników", a tak naprawdę to powody zostania kierownikiem są załosne, ale co tam można się popanoszyć. Inne mieszane są z blotem o rzeczy, za które nie ponoszą odpowiedzialności. Firma gdzie pracują matki i córki, kuzynki, koleżanki oraz szwagrowie. Normą tam jest obgadywanie i oczernianie ludzi pod ich nieobecność na forum wszystkich. Przychodząc po pracy do domu człowiek jest tak wyczerpany psychicznie, że nie wie co ma z sobą zrobić, a w uszach slychać ciągły pisk" DZIEŃ DOBRY, FIRMA TES SIĘ KŁANIA, NIE CHCIAŁBY PAN KUPIC TROCHEEEEEEEEEE PAAAAPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???" Ostatnie miejsce w jakim ktokolwiek chciałby pracować. Wyzysk i zdaniem wielu mobbing. Zachowanie "wysoko postawionych" sięga dna.
7
stara 2016-05-10 12:15
Jedna wielka masakra!!!!!!!!!!!!!!
1
buhaha 2016-06-21 22:38
do matek: a co ma piernik do wiatraka? to, że znowu są ogłoszenia to znaczy, że ZNOWU szukają do pracy. Wymienione przez Ciebie programy w ogóle nie są przydatne w tej pracy (chyba, że o innym przedsiębiorstwie się wypowiadałeś) Ze stylu wpisu widać, że komentarz został napisany przez jakąś "elokwencje" z firmy.
2
Toy 2016-07-22 13:08
A w jakich godzinach pracuje biuro Dział handlowy? I jak soboty?
Vita 2016-07-22 16:24
A zatrudniają w firmie osoby z orzeczeniem?
frik 2016-07-27 19:53
Toy od 7.30 do "nie wyjdziecie dopóki nie sprzedacie!!!!!"
3
toy 2016-07-27 21:44
Hehe dobre
zniesmaczona 2016-08-26 11:33
pytają czy Twoi rodzice czasem nie prowadzą składu budowlanego bo papę by Im sprzedali
2
były pracownik 2016-09-14 17:03
to największe ...."i tutaj z uwagi na dobre wychowanie nie napiszę" jakie świat widział . Brak szacunku do pracowników , mobbing co krok, jak pracowałem to żałuję , ze tego nie zgłosiłem , ale teraz są od tego odpowiednie narzędzia i przepisy. Żebranie u klientów na siłę wciskanie towaru uznawanego na rynku za jeden z najgorszych produktów! chcecie się zatrudnić to się zatrudnijcie a sami napiszecie identyczną opinię. Odradzam i nie poleca, są Łąki czy Izolmat tam szukajcie zatrudnienia a nie u pazernych i chciwych ludzi kompletnie nie szanujących ludzi.
6
Krys. 2016-09-23 13:39
Wszystkie.negatywne opinie sa jak.najbardziej prawdziwe. Firma to porazka a praca tam to codzienny stres, mobing. Wyzwiska i obrazanie pracownikow sa na porzadku dziennyn. Zeby sprzedac trzeba blagac klientow przez telefon, a tak jak wspomniano powyzej sama firma i produkt sa bardzo zle kojarzone na rynku...na szarym koncu. Nie ma juz kto.tam.pracowac, ludzie sami odchOdza albo nie chca przedluzac umow. Nabory sa ciagle, bo nie ma tu stalych pracownikow. O prowizji mozna tylko pomarzyc.Osoby zarzadzajace nie maja pojecia o zarzadzaniu zasobami ludzkimi. To oni psuja atmosfere bo pracownicy staraja sie w tym bagnie trzymac razem bo inaczej nikt by nawet tygodnia nie wytrzymal.
4
joker11156 2016-10-11 09:46
Jak wyglądają u was zarobki?
joker11156 2016-10-11 09:47
Jak wyglądają u was zarobki?
klio 2016-10-11 14:25
Pewnie, że zawsze warto próbowąć, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio pokazało się jakieś ogłoszenie.
Wojtek 2016-11-07 11:19
dobre sobie, kto tam pracuje - pracował wie jak jest i na pewno nie tak jak w tym opisie
Klemens 2017-01-13 08:58
A ja polecam pracę jako handlowiec. Pensja bardzo dobra i na czas.Telefon,auto.Plany duże ale i tak nie trzeba wyrobić bo dziewczyny sprzedają więc nawet nie bardzo trzeba jeździć.Piszę że pojechałem i rozmawiałem a nie byłem tylko dzwoniłem,nikt nie sprawdzi a jak klient zamówi to i tak pochwała.A jak kierownik się zorientuje to pogada a i tak zatuszuje bo by miał większe problemy niż ja.
DLACZEGO ON? 2017-02-09 15:28
Klemens piszesz w 100% prawde. Dziewczyny sprzedają, szukają nowych klientów a pochwały od "Prezeski" i tak zbierają wielcy przedstawiciele , a dziewczyny ze i tak nic nie robią to panowie sprzedaja. A największą poraŻką jest kierownik przedstawicieli , który chodzi opowiada i podpuszcza swoich współpracowników na Pania Prezes a później króciutkimi krzywmi nóżkami leci do niej i opowiada glupoty a sam nic nie robi siedzi na facebooku w pracy i pali fajki w służbowym samochodzie.
1
Eskobarpablo 2017-02-15 18:42
Dlaczego on?
Pracowałem nie długo ale uważam, że kiero nie jest zły. Dziewczyny mają niezłych klientów i dużo, tylko ileż można dzwonić po tych samych ? Bez względu na wszystko? To ludzie tworzą firmę! Jedyne co prezesom wychodzi w stosunku do pracowników jest to że wybierają fajnych ludzi. Ekipa z którą przyszło mi pracować to naprawdę fajna grupa była. Reszta jak powyżej, może gdyby prezeska ogarnęła sobie inne zajęcie byłoby lepiej?
Klemens 2017-02-17 07:14
Do: Eskobarpablo.
Nie Krzyśku byłeś złym kierownikiem i pewnie jesteś nadal.Próba dowartościowania się przez własny wpis absolutnie nieudana.
Do: innych chętnych na posadę handlowca.
Polecam bo nie trzeba się przepracowywać jak pisałem wyżej ale atmosfera to już inna historia.
2
Vani 2017-02-20 23:02
Ta praca to jednym słowem żal która nie ma prawa bycia, osoby jak osoby są z którymi się pogada ale konfidentow również nie brakuje, starej to nawet tajfun nie ruszy a jej tekst doprowadza do szału '' prezes będzie załamany" szkoda ze się nie zalanie jak niektóre osoby tam pracujące zawsze tylko mało i mało... Szefostwo nie ma pojęcia o potrzebach klientów... Nie polecam nawet wysłania CV a co dopiero tam podjąć pracę. Góruje brak szacunku czy wyjedzie 2 auta czy 6 to dziewczynki i tak nie sprzedały nic... Nie polecam szkoda zdrowia wszyscy są zniesmaczeni począwszy od 1 dnia pracy po rozmowy z klientami. Nigdy w życiu nawet godziny...
1
Zol(a) 2017-02-25 07:58
Kto chce pracować to pracuje, nieudacznikom zawsze będzie źle. Leżeć i pachnieć każdy lubi nawet w pracy, ale trochę dać z siebie, to co za ciężko? Proponuję zamiast trochę się wysilić w pracy zagrać w totka, może się uda.
Agnes 2017-03-23 22:40
Tam się nie pracuje i nie da się pracować w tej firmie jesteś traktowany jak śmieć czy sprzedajesz czy nie i tak każdy z zarządzających maja Cię za nic.Pracownicy sympatyczni życzliwi ludzie.Oczywiscie jak w każdej firmie zdarzają się wyjątki trzeba uwazać na pseudo kolegów przedewszystkim na takich tam hand... , na czele ktòrych stoi "Pan i władca" (ciekawe czy ćwiczy z Chodakowską ) zgubił moze z 2kg niestety jednym pisana jest uroda drugim podły charakter po trupach do Celu. Karma powraca
POZDRAWIAM.
1
Agnes 2017-03-23 22:42
Tam się nie pracuje i nie da się pracować w tej firmie jesteś traktowany jak śmieć czy sprzedajesz czy nie i tak każdy z zarządzających maja Cię za nic.Pracownicy sympatyczni życzliwi ludzie.Oczywiscie jak w każdej firmie zdarzają się wyjątki trzeba uwazać na pseudo kolegów przedewszystkim na takich tam hand... , na czele ktòrych stoi "Pan i władca" (ciekawe czy ćwiczy z Chodakowską ) zgubił moze z 2kg niestety jednym pisana jest uroda drugim podły charakter po trupach do Celu. Karma powraca
POZDRAWIAM.
1
bywalec 2017-04-07 15:35
Witam jak tam wyglada na dziale CNC ? Jakie maszyny maja ? jak z zarobkami jako frezer cnc ? atmosfera itp
1
były handlowiec (na szczęście były) 2017-05-02 18:42
Optymistyczne opinie mogą pisać jedynie przypupasy albo "same właściciele". Ilość komentarzy z reguły negatywnych daje wystarczający obraz tego bagna. Jeżeli lubisz żyć w ciągłym stresie , być poniżanym, lubisz żebrać a nie handlować , bo produkt mizerny a w obliczu konkurencji jesteś "Żaden" to idealne miejsce dla Ciebie. Najlepiej idź, zobacz tylko wróć tutaj i napisz co przeżyłeś , żeby kolejny naiwniak nie marnował sobie życia. Zrobisz tym dobry uczynek.
7
Agata 2017-07-26 17:02
@były handlowiec (na szczęście były) co było stresującego w Twojej pracy?Piszesz, że byłeś poniżany, w jaki sposób? Dla tych którzy chcą aplikować nowa oferta pracy Pracownik działu Montażu - Mechanik kto składa cv?
Zostaw swoją opinię o TES sp. z o.o. - Niwki Daleszyckie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TES sp. z o.o.