brak logo

TES sp. z o.o.

Niwki Daleszyckie

Opinie o TES sp. z o.o.

Katarzyna 2010-06-22 14:44:40
Dzięki za informacje, miałam tam iść jutro na rozmowę, ale po waszych wypowiedziach zrezygnowałam. Myślę że nie masensu ładowaćsięw takie bagno.Dobrze że istnieją takie fora jak to, bo dzięki temu można ostrzec przyszłych i niedoszłych pracowników!!!!!
1
lu lu 2010-09-17 11:44:00
Cieniasów podobno nie trzymają w TESIE - tak słyszałem.
Mam tam koleżankę i zadowolna, nawet bardzo. Podobno sporo da się zarobić, więc nie wiem ?
need for 2010-09-17 12:10:28
Potwierdzam... praca w tej firmie to nie tylko przyjemność ale i wyzwanie ..sumienna praca wynagradzana jest szczodrym przelewem na koniec miesiąca ... nigdzie nie płacą za to że się nic nie robi więc takie pieprzenie sieje tylko defetyzm... gdyby nie fakt iż stanowisko dyrektora jest już zajęte to pewnie pracowałbym nadal
anonim 2011-03-16 15:17:37
hahah po raz kolejny szukaja handlowca haha firma zenada!
ho ho 2011-03-24 20:03:34
Dzięki za info bo już chciałem CV wysłać do tej żenady...
obserwator 2011-06-10 21:44:21
...a najlepsi już od dawna mają ciepłe posadki u konkurencji. Pracują i śmieją się z tego bagna.
matrix 2011-06-11 08:21:31
a co lepsze auta nie mają ubezpieczenia AC i jak rozbijesz to naprawiasz na swój koszt, a wprowadzona tzw "solidarność" polega na tym że jak z jakiegoś regionu auto jest nie dograne to wszyscy zostają aby dopiąć i tak np do godz. 18:00 a potem okazuje się że nie ma auta albo kierowcy i tak towar nie jedzie
anonim 2011-07-08 18:04:08
W tej firmie nigdy nie bedzie handlowców a prezes zastenawia się dlaczego??? Naiwne pytania. Aby był dobry handlowiec to trzeba jeszcze lepszego dyrektora handloego!!!!!!!!!!!!! Tylko go tu brak:((( I co teraz znowu firma musie sie prosić A MOŻE KUPI PAN PAPE TAK PANA PROSZE BO AUTO MI JEDZIE NIE WYSTAWIE PANU DZIŚ FAKTURY
anonim2 2012-02-01 16:11:00
czy ktoś mógłby napisać ile się zarabia średnio na miesiąc w tej firmie na stanowisku "referent d/s sprzedaży"????
pracowałam 2012-02-06 15:25:55
anonim2 - 2012-02-01 16:11:00

czy ktoś mógłby napisać ile się zarabia średnio na miesiąc w tej firmie na stanowisku "referent d/s sprzedaży"????
najniższa krajowa plus premia ktorej i tak nie wyrobisz bo to narzucanie sie ludziom na siłę. Bierzesz mapę, zakładasz słuchawki od skypa i jedziesz z koksem, i tak 8 godzin.
Soda 2012-02-06 15:28:57
ZIGI - 2012-01-28 17:36:53

Niestety ja nieuwierzyłam w to co było napisane i popracowałam tam trochę, poprostu masakra. Błaganie klientów, żeby kupili papę codziennie tych samych odbijało się tym, że wcciąż mieli pretensję, że się do nich dzwoni. Co dzień zmyślanie, że wysyłamy samóchód w Pana stronę i proszenie, żeby wzieli choć kilka palet papy. A przełożeni tylko mieli pretensje, że jesteśmy nieudacznikami, że nie nie umiemy sprzedawać. Klienci żalili się przedstawicielom, że te panie w biurze to jakieś nienormalne, że ciągle do nich dzwonią. Ale cóż niektórzy muszą z czegoś żyć i dają sie gnoić. Biedronka to raj dla pracowników w porównaniu z Tesem
Potwierdzam, to jakieś jaja. siedzi się bite 8 godz i wciska ludziom na [usunięte przez moderatora] papę. Dzień dobry firma tes producent papy się kłania, nie chCialłby PAN KUPIĆ TROSZKE PAPYYYYY? Błagam pana, brakuje mi 2 palet do samochodu. I wciskanie ludziom na sile chłamu. A pani[usnięte przez moderatora] siedzi i motywuje: dziewczynki sprzedajcie sprzedajcie. Jakas masakra, w styczniu i lutym chodzi sie na urlopy, w wakacje nie ma mowy o urlopie bo jest sezon na pokrycia dachowe, wiec mozna zapomnieć...Szczerze nie polecam nikomu, nawet najwiekszemu desperatowi.
tak sie sprawy majo 2012-03-04 20:43:37
Były pracownik - 2012-02-06 15:21:10

Potwierdzam, to jakieś jaja. siedzi się bite 8 godz i wciska ludziom na c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a papę. Dzień dobry firma tes producent papy się kłania, nie chCialłby PAN KUPIĆ TROSZKE PAPYYYYY? Błagam pana, brakuje mi 2 palet do samochodu. I wciskanie ludziom na sile [usunięte przez moderatora]. A pani [usunięte przez moderatora]z [usuniete przez moderatora] siedzi i motywuje: dziewczynki sprzedajcie sprzedajcie. Jakas masakra, w styczniu i lutym chodzi sie na urlopy, w wakacje nie ma mowy o urlopie bo jest sezon na pokrycia dachowe, wiec mozna zapomnieć...Szczerze nie polecam nikomu, nawet najwiekszemu desperatowi.
jakie urlopy w styczniu i lutym? żeby iść na urlop to trzeba być w tym okresie zatrudnionym, a jakoś nikt nie mówi przy zatrudnianiu, że jest to praca sezonowa i po sezonie aut na "zielona trawkę" albo raczej na "bialy snieg", a nikt nie dostanie umowy nastale
anonim 2012-12-04 19:16:07
dzieki chlopaki:) tez mysle o zmianie pracy i dzisiaj trafilem na ogloszenie..ale wystarczylo poczytac i juz wiem,ze trzeba szukac producenta przez duze P.
1
xiii 2013-04-07 23:17:01
TEŻ miałem tam iść ale po to co przeczytałem wolę być w domu
1
hwg 2013-04-07 23:27:28
Dają chociaż auto do domu?czy do firmy trzeba codziennie dojechać swoim
nicki 2013-04-11 10:51:54
tak owszem przedstawiciele dostają auto do domu, ale spoko [usunięto przez moderatora] czuwa i wie gdzie nim jeździsz i o której wracasz i wyjeżdżasz, a potem cie za to rozlicza nie tylko tym, że go myjesz na własny koszt.
***** 2013-04-28 21:09:36
Zarobki podstawa i premia (jeśli płacą za papę w terminie bo jak nie ty z tego nic nie masz) jaką wypracujesz minus podatki minus połowa przez pierwsze 3 miechy
1
były 2013-07-05 20:08:05
Jedyne wyjazdy to te do klientów , i te za brame bezpowrotne
1
poszukiwacz 2013-08-09 16:31:06
A slyszeliscie co sie na produkcji dzieje? Tam dopiero jest cyrk!
poszukiwacz 2013-10-09 22:19:11
Nie szukaja bo na produkcji pracuja ludzie ktorzy w wiekszosci maja 15 min rowerem do pracy i sie raczej trzymaja tego co maja. Nadgodziny sa platne ale chyba nikt niewie dokladnie co i jak... Ogolnie jest brak poszanowania pracownika i tylko patrza za co by tu kogos( usunięte przez administratora ) nawet jak wszystko jest to sie prewencyjnie ( usunięte przez administratora )ostaje zeby tylko nie pochwalic. A wiem co pisze bo tam pracowalem i mam caly czas kontakt z tymi co jeszcze pracuja.
ivan 2014-01-17 11:36:33
Nie gadajcie w porządku firma...
1
Ivii 2014-01-21 21:41:43
Spoko to mówi ten co lubi jak nim pomiatają:)
K-a-k 2014-02-14 22:25:29
Ja pracowałem na prodikcji, praca ogólnie ciężka ale idzie dać rade, zarobki około 2 tyśi raz więcej raz mniej
bbbb 2014-02-22 16:59:39
właśnie szukają jakiegoś jelenia do pomiatania powodzonka
madziula 2014-02-26 18:55:13
O CO PYTAJĄ NA ROZMOWIE?
2
ewkaaa 2014-03-03 23:21:42
wow tak coś czułam...
antek 2014-12-15 14:03:09
Opinie maxa nie brzmi dość optymistycznie :-( Jak jest z innymi pracownikami? Czy moglibyście jeszcze troche się wypowiedzieć na temat pracy w TES? Kolega polecił mi tą firmę, bo szukam pracy ale wolę dowiedzieć się na czym stoje zanim podejmę jakąś decyzję. Jacy są ludzie, którzy pracują w tej firmie i jaki jest kontakt z szefem?
Jing 2015-01-07 09:52:34
Ciekawe na jakie warunki mogą liczyć w TES wszelkiego rodzaju technicy i inżynierowie. Inną kwestią jest to czy rzeczywiście będą w najbliższym czasie potrzebowali takich pracowników, czy raczej na wielkie roszady w składzie producenta nie ma co liczyć? To by świadczyło o tym, że niezłe warunki oferują.
liczi 2015-03-10 10:32:05
wysoki standard technologiczny w przemyśle opakowaniowym to dobra zachęta do pracy w branży produkcyjnej, ale czy rzeczywiście przekłada się to na wysokim poziom świadczeń socjalnych zatrudnionych tam pracowników...mam zamiar skontaktować się z firmą z prośbą o przyjęcie na staż, na co należy zwrócić najbardziej uwagę podczas etapu wstępnego, prośba o pomoc. Pozdrawiam
bumek 2015-03-31 01:49:29
Wysoki standard to jedno a możliwść uszkodzenia maszyn to drugie. Skoro w fimie pracowało wielu niedoświadczonych pracowników to jaką mieć pewnść że ta pooc będzie mogłba byc zrealizowana. Dostanie pan po 100 meiali / ty za tly czyżkraków. Widzę informacje k Pax nie cheiał swojegoe auta żyłować, żęby było infor
1
.... 2015-04-21 11:14:14
słyszałem jak kumpel opowiadał co tam się dzieje jak nie sprzedaż to nawet światła nie wolno zaświecić a i wyliczają ile na śniadaniu jesteś albo jak do kibelka wychodzisz
rozbawiony 2015-05-04 21:47:13
Ha ha ha dobry żart !!!!
max 2015-09-08 18:22:36
czy jacyś idioci jeszcze tam pracują ? albo inaczej czy to coś jeszcze istnieje ? hahahahaha zakład produkcji psychicznie chorych. Pozdrawiam MAX
zzzzzzzzzzz 2015-11-19 08:23:49
Dobrze,że tacy jak ty tam pracują i takie posty piszą bo doświadczenia w pożądanych firmach i nie mają pojęcia o przyjaznej atmosferze.
wat 2015-12-30 12:45:09
szacunek dobre sobie... oni nie znają znaczenia tego słowa. Ludzie o czym wy w ogóle piszecie. Umowa jest, ale co z tego jak nic więcej od nich nie dostaniecie a już na pewno nie szacunek. Ludzie tam pracują, bo co innego robić jak rodzinę trzeba utrzymać. Z nieba kasa nie leci. Powodzenia
ktoś 2016-01-02 11:33:15
3 lata później, a sytuacja identyczna jak w tym poście.
buhaha 2016-04-20 19:28:44
Ta firma to porażka. Wydzwanianie przez 8h bez przerwy i dosłownie żebranie i upokarzanie się, żeby tylko klient wziął tą papę. Atmosfera w biurze taka, że szkoda gadać. Ciągły nadzór dwóch "Pań". Jedna niedługo się pewnie przekręci ale i tak cały czas ma manie na punkcie pieniądza, bo jej mało i mało. Z tej zgryzoty zapomniała co to znaczy kultura i zwykły szacunek do człowieka. za 1 zł potrafiłaby oczy wydrapać. Druga "nad wyraz nieinteligentna" oderwana od rzeczywistości blondi, zajmująca stanowisko z wiadomo jakich powodów. Dziewczyny w firmie różne, jedne fajne inne fałszywe do szpiku kości. Są też oczywiście "wysoko" postawione przydupaski szefostwa, a jakże, które zawsze przed przyjazdem reszty zdają raport i podpierniczają, przy czym nie mają krzty honoru przyznać się jak coś zrobią i okłamują same szefostwo. Myślą, że Boga za nogi złapały i mają się za wielkich "kierowników", a tak naprawdę to powody zostania kierownikiem są załosne, ale co tam można się popanoszyć. Inne mieszane są z blotem o rzeczy, za które nie ponoszą odpowiedzialności. Firma gdzie pracują matki i córki, kuzynki, koleżanki oraz szwagrowie. Normą tam jest obgadywanie i oczernianie ludzi pod ich nieobecność na forum wszystkich. Przychodząc po pracy do domu człowiek jest tak wyczerpany psychicznie, że nie wie co ma z sobą zrobić, a w uszach slychać ciągły pisk" DZIEŃ DOBRY, FIRMA TES SIĘ KŁANIA, NIE CHCIAŁBY PAN KUPIC TROCHEEEEEEEEEE PAAAAPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY???" Ostatnie miejsce w jakim ktokolwiek chciałby pracować. Wyzysk i zdaniem wielu mobbing. Zachowanie "wysoko postawionych" sięga dna.
4
stara 2016-05-10 12:15:45
Jedna wielka masakra!!!!!!!!!!!!!!
buhaha 2016-06-21 22:38:10
do matek: a co ma piernik do wiatraka? to, że znowu są ogłoszenia to znaczy, że ZNOWU szukają do pracy. Wymienione przez Ciebie programy w ogóle nie są przydatne w tej pracy (chyba, że o innym przedsiębiorstwie się wypowiadałeś) Ze stylu wpisu widać, że komentarz został napisany przez jakąś "elokwencje" z firmy.
1
Toy 2016-07-22 13:08:30
A w jakich godzinach pracuje biuro Dział handlowy? I jak soboty?
Vita 2016-07-22 16:24:48
A zatrudniają w firmie osoby z orzeczeniem?
frik 2016-07-27 19:53:37
Toy od 7.30 do "nie wyjdziecie dopóki nie sprzedacie!!!!!"
2
toy 2016-07-27 21:44:22
Hehe dobre
zniesmaczona 2016-08-26 11:33:51
pytają czy Twoi rodzice czasem nie prowadzą składu budowlanego bo papę by Im sprzedali
1
były pracownik 2016-09-14 17:03:10
to największe ...."i tutaj z uwagi na dobre wychowanie nie napiszę" jakie świat widział . Brak szacunku do pracowników , mobbing co krok, jak pracowałem to żałuję , ze tego nie zgłosiłem , ale teraz są od tego odpowiednie narzędzia i przepisy. Żebranie u klientów na siłę wciskanie towaru uznawanego na rynku za jeden z najgorszych produktów! chcecie się zatrudnić to się zatrudnijcie a sami napiszecie identyczną opinię. Odradzam i nie poleca, są Łąki czy Izolmat tam szukajcie zatrudnienia a nie u pazernych i chciwych ludzi kompletnie nie szanujących ludzi.
5
Krys. 2016-09-23 13:39:13
Wszystkie.negatywne opinie sa jak.najbardziej prawdziwe. Firma to porazka a praca tam to codzienny stres, mobing. Wyzwiska i obrazanie pracownikow sa na porzadku dziennyn. Zeby sprzedac trzeba blagac klientow przez telefon, a tak jak wspomniano powyzej sama firma i produkt sa bardzo zle kojarzone na rynku...na szarym koncu. Nie ma juz kto.tam.pracowac, ludzie sami odchOdza albo nie chca przedluzac umow. Nabory sa ciagle, bo nie ma tu stalych pracownikow. O prowizji mozna tylko pomarzyc.Osoby zarzadzajace nie maja pojecia o zarzadzaniu zasobami ludzkimi. To oni psuja atmosfere bo pracownicy staraja sie w tym bagnie trzymac razem bo inaczej nikt by nawet tygodnia nie wytrzymal.
2
joker11156 2016-10-11 09:46:17
Jak wyglądają u was zarobki?
joker11156 2016-10-11 09:47:08
Jak wyglądają u was zarobki?
klio 2016-10-11 14:25:30
Pewnie, że zawsze warto próbowąć, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio pokazało się jakieś ogłoszenie.
Wojtek 2016-11-07 11:19:25
dobre sobie, kto tam pracuje - pracował wie jak jest i na pewno nie tak jak w tym opisie
Zostaw swoją opinię o TES sp. z o.o. - Niwki Daleszyckie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TES sp. z o.o.