brak logo

p.b.i.u.h Marian Pancer

Łódź

Opinie o p.b.i.u.h Marian Pancer

anonim 2010-04-22 18:30:05
[usunięte przez moderatora] Naprawde nie polecam [usunięte przez moderatora]
oszukany 2010-04-30 19:10:05
uwaga na tego pana, poniosłem spore koszty związane z tą firmą i przestrzegam nie przyjmować się!!!! właśnie zamierzam założyć sprawę poieważ Marian nie chce zapłacić kapusty. [usunięte przez moderatora]
1
ZD 2010-08-23 22:04:22
Podjęcie pracy u Pana Mariana to naprawdę trafna decyzja. Pracodawca solidny oraz płaci na czas.
Darmozjadom szargającym jego opinie należy wytoczyć proces sądowy.
Dziwie się złym opinią bo to najczęściej pracownicy robiący pod siebie czyli tacy którzy pracują dwa dni i znikają, chcąc wyłudzić od niego pieniądze.
Krzysiek 2010-08-23 22:14:05
Firma PBIUH Marian Pancer z Łodzi to solidny pracodawca.
Polecam wszystkim.
Grzegorz 2010-08-24 15:05:22
Pracuje u tego pana już kilka lat i jest w porządku.
Jestem bardzo zadowolony z pracy u niego.
anonim 2010-08-25 16:08:01
Dobry pracodawca
1
I 2010-08-30 11:13:40
Dobrze pracować u PBIUH.Dobry pracodawca!!!!
1
anonim 2011-02-07 19:00:07
PBIUH Marian Pancer dobrym pracodawcom, jest uczciwy
oszukany 2012-01-24 11:58:41
Wszystkie te opinie o panie [usunięte przez moderatora],że dobry pracodawca chyba sam sobie napisał.Nie znam takiej osoby która u niego pracowała żeby powiedziała coś o nim dobrego.UWAŻAJCIE [usunięte przez moderatora]!!!
Batumi 2012-03-01 16:36:39
Niestety znam [usunięte przez moderatora] P. i Ci którzy piszą o nim, że to " nieadekwatny człowiek " mają rację
pracownik firmy 2012-03-28 19:18:09
no właśnie pracownicy się obijali zamiast pracować, a miel wszystko narzędzia i ubranie robocze.Wiem bo wszystko było ustalone przy mnie.
pracownik firmy 2012-03-28 19:21:55
Narzędzia były bo były rozdane w mojej obecności. Tak to pracownicy zamiast pracować [usunięte przez moderatora] pili i nie pracowali.
1
Ewa 2012-09-11 11:47:46
Dobra firma i normalny szef.
wykonawca 2012-09-13 18:26:13
trafna decyzja jest omijac z daleka ta firme , jak ma zaplacic powyzej 1000 pln to rece mu sie trzesa
jurek 2012-11-26 22:33:40
firma bardzo ale to bardzo nastawiona na wyzysk szef nie liczy sie z firmami ktore wspolpracuja ani swoimi pracownikami z gory jestes na przegranej pozycji wymagania kosmiczne nie polecam atmosfera chorobliwa ciagle ktos czegos sie czepia totalna klapa ta firma uprzedzam madrych ludzi przed tym szefem
pracownik 2012-12-11 18:52:37
Ja pracuje już w tej firmie 7 lat i jest mi tu dobrze. Firma jest ok.
jm 2013-03-29 17:03:14
Mi też jest dobrze w tej firmie. Pracodawca jest ugodowy, wiele można uzyskać od niego zrozumienia po rozmowie z nim. Ja oceniam firmę na 4+.Płaci i wogóle jest sympatycznym człowiekiem.
1
Ewa 2013-08-05 09:43:11
Tylko ze wszystkie przelewy sa uregulowane. Pan [usunięte przez moderatora] płaci podatki i zusy, płaci podwykonawca, był kontrolowany przez Urzad Skarbowy i jakoś wszystko ma na plusie. Wszystko ma na plusie bo to dobry polski pracodawca.
A chorych ludzi jest wiele którzy przyjda na dwa dni do pracy[usunięte przez moderatora] Takich mój pracodawca na pewno nie szuka.
podwykonawca 2013-08-05 22:19:31
Firma istnieje od 1990 roku zatem doświadczenie musi mieć.

Swoja drogą dziwie się że ktoś nie potrafi powiedzieć komuś co ma do niego prosto w oczy a wypisuje takie bzdury.

Ta firma jest uczciwa!
anonim 2013-08-26 20:34:05
Polecam ta firmę.
anonim 2014-07-24 12:41:41
Jeden wielki oszust wszystko jęz dobrze jak zaczynasz prace a jak skoczyć to nie odbiera telefonu motto pana (usunięte przez administratora)to mało mów dużo rób i nie pytaj o pieniądze odradzam
miron 2015-01-16 09:33:17
Jeżeli tak dalej pójdzie to firma raczej też pójdzie, ale z torbami. Wydaje mi się, że powinno się troszeczkę więcej uwagi przykładać do tego jak traktuje się swoich pracowników będących częścią firmy. Mam nadzieję, że 2015 rok przyniesie pod tym względem jakieś konkretne zmiany. Planowane są przyjęcia na nowych zasadach?
kobzur 2015-03-31 18:51:52
Trochę dziwi mnie to że uważacie że firma P.B.I.U.H. pana Mariana Pancera może iść z torbami... przecież oni zajmują się przetargami publicznymi, a na nie pobyt jest zawsze. Patrząc tak zdroworzsądkowo to do obojętnie czego co miałoby się wydarzyć w naszym pięknym kraju jest potrzebny przetarg, także mają rece pełne roboty pewnie.
jaro 2015-10-24 23:37:36
współpracuje z tą firmą i właścicielem kilkanaście lat i mam bardzo dobre zdanie o nich. Chyba konkurencja i złośliwi ludzie zazdroszczą i głupoty piszą. Lepiej zastanowili by się nad swoim zachowaniem.
1
miro 2015-11-04 18:53:38
pracowało mi się w tej firmie bardzo dobrze ubezpieczenie miałem i wcale nie żałuje bardzo mile wspominam
bardan 2015-11-18 01:23:47
ja też pracowałem w tej firmie i było spoko urlop miałem ubezpieczenie i wypłatę
adam 2015-12-13 02:14:27
polecam firmę
bardan 2015-12-19 01:11:12
ja nie narzekałem atmosfera spoko
aleks 2016-01-10 20:42:18
chciałbym Państwu podziękować za pomoc, współpracę w wykonaniu robót instalacyjnych
aleks 2016-03-15 20:08:24
Współpracowałem z ta firmą i jestem bardzo zadowolony. Otrzymałem pomoc przy bardzo skomplikowanych pracach. Bardzo dziękuję.
aleks 2016-03-15 20:08:27
Współpracowałem z ta firmą i jestem bardzo zadowolony. Otrzymałem pomoc przy bardzo skomplikowanych pracach. Bardzo dziękuję.
radel 2016-06-30 00:12:25
radel
Pracuję kilka miesięcy i nie narzekam.
kolba 2016-10-18 17:56:40
ludzie co wy za brednie piszecie!!!!bylem podwykonawca i pan marian zapłacił mi dopiero po ośmiu miesiącach ,wcześniej tez dla niego pracowałem i naprawdę wiem jak on traktuje swoich pracowników,on nie ma żądnych starych pracowników wszyscy są z łapanki.nie polecam
hmm 2016-10-18 19:02:03
Skoro dwa razy wybrałeś jego usługi to jednak coś musiało w nich być @kolba wybierałbyś firmę z pracownikami z łapanki skoro wiedziałeś o tym wcześniej?
Zostaw swoją opinię o p.b.i.u.h Marian Pancer - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie p.b.i.u.h Marian Pancer