brak logo

Idea Center

Chorzów

Opinie o Idea Center

czarna 2010-05-01 13:52:08
byłam na rozmowie, ogólnie nie polecam pic na wode, w ogłoszeniach piszą że potrzebują asystentki do biura, pracowników biurowych, do obugi klienta, a tak naprawde praaca polega na wciskaniu ludzią cyfry plus, niby mówią o wysokim wynagrodzeniu to plus o ile można tylke zarobić ile mówią, ogólnie moim zdaniem to jakaś ściema. Ja osobiście nie polecam.
oko bombel 2010-05-25 22:54:18
zgadzam się z czarną to jest pic na wode ta firma zmienia nazywa najpierw nazywała się contak poin a teraz nazywa się idea center dają źle opisane ogłoszenia na neta
Noni 2010-05-26 13:14:34
Dziewczyny pomóżcie możecie mi powiedzieć czy ta firma jest wypłacalna? czy jest autentyczna? mnie nie przeszkadza wciskanie kitu ale czy widziałyście tam pracowników jakiś?? odpiszcie prosze
J* 2010-08-05 19:14:20
A powiedzćie dziewczyny czy ktos z Was doszedl do szkolenia? jak to wyglada? ja dzis bylam na rozmowie a potem zadzwonili mi zebym przyszla na szkolenie w sr.. a po tym co tu czytam to nie wiem co myslec.. mnie zaproponowali stanowisko doradcy klienta...
"j" 2010-08-07 21:17:27
hmm a o jakich zarobkach mowil na rozmowie? mi powiedzial. ze na poczatek 1100zl na reke+premia. Praca stala w grupie15 os... Kurde zastanawiam sie bo obecnie pracuje i nie chce zrezygnowac z pracy dla jakiegos (usunięte przez administratora) dlatego bardzo zalezy mi na opiniach osob,ktore tam pracowaly badz pracuja... w sr mam miec szkolenie...
"j" 2010-08-10 16:51:51
halo! dlaczego nic nikt nie pisze? jutro szkolenie nie wiem co zrobic?
Kalina. 2010-08-19 18:50:14
Na rozmowie byłam wczoraj, dziś na szkoleniu.
Porażka! Robienie ludzi w balona :|
Rozmowa szybka 3 min, pytałam faceta jaka to praca bo w necie nic nie znalazłam na ich temat, w ogłoszeniu nic specjalnego nie napisano, prócz tego, że praca biurowa. Na rozmowie pan potwierdził, że praca za biurkiem. To ja ucieszona, że w sumie robota ok, nie narobie się za dużo. Przyjeżdżam, ma się odbyć szkolenie itd.
Ide przez ten Chorzów z kolesiem, coś mi gada, że idziemy do ludzi podpisać umowy i pokaże mi co i jak. Na początku się nie kapłam o co chodzi. Jak zobaczyłam osiedle i weszliśmy do klatki a on chodził od drzwi do drzwi oferując tą Cyfre to myślałam sobie "Chyba mnie pomylili z inną osobą". Gadam temu kolesiowi, że to nie taka pracę mi oferowali i że ja nie będe pracowała jako zwykły akwizytor jeżeli mowa była o pracy w biurze. Zrobił dziwną minę i odprowadził mnie na przystanek. Na tym skończyła się nasza "współpraca".
Na prawdę nie dajcie się nabrać! Chyba, że ktoś chce robić jako przedstawiciel handlowy ;)

Buffy 2010-08-20 18:55:41
A mnie to w ogóle zrobili... Najpierw po rozmowie zadzwonili, że mam przyjść za parę dni na rozmowę a potem 2 dni przed wysłali mi sms, że nie są już zainteresowani moją kandydaturą! Rozumiecie? Co to za firma, ludzie?! Cieszę się, że tu zajrzałam bo po tym co karolcia napisałaś jestem szczęśliwa, że odwołali te szkolenie!
Buffy 2010-08-20 18:56:26
Kalina* miało być- nie Karolcia ;)
! 2010-08-23 19:28:03
Zgadzam sie, co chwile nowe twarze, co dziennie ogloszenia...
Szukaja akwizytorow, tylko studentow ... jak nie sprzedasz to nie masz wyplaty...
Sciema
Arturek 2010-09-24 13:32:12
witam, mam pytanie dostalem telefon ze mam przyjsc na rozmowe kwalifikacyjna, do IDEA CENTER w Chorzowie, nie mam pojecia gdzie to jest i czy warto isc ?
anonim 2011-02-02 19:04:53
Jedna wielka ściema !!! niby praca w biurze, a tak naprawdę wywożą człowieka do różnych miast i wsi, żeby pukał od drzwi do drzwi i wciskał ludziom kit i sprzedawał Cyfre +. Nie polecam, praca nie warta tych pieniędzy.
anonim 2011-03-01 23:14:55
do mnie dzwonili dzisiaj ucieszyłam sie że w końcu dostałam pracę , ale jak to wszystko przeczytałam to nawet tam nie jadę.Mogli od razu napisać o co im chodzi a nie nabierać ludzi :/ do mnie dzwonili z Chorzowa prosze niech ktoś odpisze:)
anonim 2011-10-30 19:48:39
Witam, z tą firmą nie mam nic wspólnego.
Chcę tylko zostawić informację dla AMBITNYCH ludzi z co najmniej średnim wykształceniem.. Buduję
na Śląsku grupę sprzedażową telewizji \\\"Cyfrowy Polsat\\\" W grę wchodzą przyzwoite zarobki 150 zł od umowy , 50 zł za każdą umowe od każdego treninga na zawsze. Wszystkich zainteresowanych, chcących dowiedzieć się
więcej zapraszam (usunięte przez administratora)
piko 2015-02-04 13:21:54
no tak, tylko może być tak, ze nie ma o czym pisać, bo wszystko jest u nich w porządku tak naprawdę i to dlatego..a firma zajmuje się call center, ale wydaje mi sie, ze to nei jest jakiś powód do krytyki wiekszej tak naprawde, tylko to dobrze, z emają pomysł na siebie, teraz tylko kwestia zarobków zostaje ile można zarobić u nich.
kacha 2016-05-19 15:56:17
mozesz wyslac do nich cv, przeciez maja maila biurowego, a wiecie moze jakie stawki obowiazuja jako doradzca?
Zostaw swoją opinię o Idea Center - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Idea Center