brak logo

ALTIX Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o ALTIX Sp. z o. o.

ygaj 2013-09-03 00:12
Miałem "okazję" poznać strukturę firmy przyglądając się z boku - i stwierdzam, że jest to jedna z większych pomyłek - typowa "polska" myśl zarządcza. Z tego co słyszałem, szef niepełnosprawny - może wzbudzać wsp
9
prawda jest najważniejsza 2015-06-15 15:24
Niestety nie polecam do pracy, pracowałam chwilę i to co mogę powiedzieć, to nigdzie nie doświadczyłam takiego: spiskowania, mobbingu, chamskich odzywek, wyzwisk o innych za ich plecami, przekleństw, pomiatania pracownikiem i oszukiwania go. Firma wtedy jak pracowałam (nie wiem czy w dalszym ciągu tak jest) mieściła się w piwnicy domu jej właściciela, o tyle o ile nie ma w tym nic strasznego to - problemy z toaletą oraz gdy się zapcha to grożenie pracownikowi że obarczy się go kosztami naprawy, mówienie o tym że jeżeli zapomni się zamknąć drzwi, które łączą piwnicę z domem właściciela to kara pieniężna. Nie wszyscy są tacy, ale taką atmosferę wprowadza właśnie właściciel i kilka osób mu bliskich.
6
spięta 2016-04-29 22:57
kiedy była ta duża rekrutacja @misja? Bo ostatnio powiem szczerze widziałam tylko jedną oferte pracy jako asystenka dyrektora działu. Poza tym nic wiecej
Daniel Zawodnik 2017-01-27 12:09
Znam tę firmę raczej od strony klienta. Zamówiłem u nich wiele produktów, zawsze były problemy, ale brałem, bo było dofinansowanie z PFRON. Jednak ostatnio zamówiłem zegarek za 1500 zł. Zwodzili mnie, że trzeba czekać, że jest ale, i tak dalej. Okazało się, że nic z tego nie wyszło i oszukiwali mnie cały czas. Cud, że zamówiłem "za pobraniem" i mogłem po prostu zrezygnować z zamówienia i ich olać.
1
warszawiak 2017-03-15 15:42
Olbrzymia rotacja w firmie, ale co się dziwić - marne zarobki, oszustwa na premiach, podbieranie klientów i premii od nich przez starszych stażem i oczywiście dyrektorek który wszystko rozwala i myśli, że jest nieomylny... Oczywiście jak coś rozwali, to jest na kogoś pod nim...
1
Piotr 2017-03-20 20:41
Dla mnie super! Ciekawa firma, zaangażowani ludzie.
1
ewa 2017-04-13 21:55
Jak długo czekał pan na zamówienie ,bo ja już 3 miesiące.
anon 2017-05-04 20:59
Nie polecam.
Ciężko tutaj o dobrą organizację, dużo spraw jest realizowanych na ostatnią chwilę. Bardzo duża rotacja w biurze, chociaż pracownicy w większości to przyjaźni i dobrzy ludzie.
Szef to osoba specyficzna i trudna, chętnie szerząca swoje prywatne poglądy polityczne i religijne.
Do tego wyrzucanie pracowników z irracjonalnych powodów, a za chwilę proponowanie części z nich
jednak pozostania w firmie. Często wywierana jest duża presja, wyrzuty i tworzenie bezpodstawnych konfliktów.
Ogólnie rzecz ujmując - bardzo niepoważne podejście i do klienta, i do pracownika.
Zostaw swoją opinię o ALTIX Sp. z o. o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALTIX Sp. z o. o.