brak logo

eurolot S.A.

Warszawa

Opinie o eurolot S.A.

księgowa 2010-04-21 17:41:03
Eurolot znowu szuka księgowej. Firma uczciwa i całkiem przyjemna ale w dziale księgowości dramat, mobbing, dokuczanie, zupełny brak szacunku.
W ciągu 2,5 roku duża rotacja, już z 9 osób sobie odeszło.
Dla cierpliwych i bez własnego zdania może być
1
DM 2010-05-23 23:52:41
Praca w księgowości to traumatyczne przeżycie. [usunięte przez moderatora] jest na porządku dziennym, w zależności od humoru szefowej. Brak szacunku, traktowanie podwładnych jak "coś" gorszego, beznadziejna i sztywna atmosfera to norma. Gdyby nie super dziewczyny w dziale, to nie można by tam było wytrzymać nawet tygodnia. Nie polecam nikomu.
To jest opinia tylko i wyłącznie nt. działu księgowości. Sama firma w porządku.
anonim 2011-02-07 13:59:01
A może ktoś mi napisze ile te księgowe tam zarabiają, bo może odchodzą z powodu wynagrodzenia?
anonim 2011-06-26 16:52:05
Jeśli firma daje nawet ciche przyzwolenie na takie traktowanie pracowników to nie jest w porządku. Rzeczywiście nie najlepsze opinie krążą na temat pracy i dużej rotacji w dziale księgowości, często pojawiają się też ogłoszenia o kolejnych naborach co może być tego potwierdzeniem.
Co do zarobków nie znam opinii.
Katarzyna 2012-08-15 19:23:21
Szkoda, że nie wyszukałam informacji w necie wcześniej. Zaoszczędziłabym czas. Zaprosili mnie na rozmowę i już wtdy miałam próbkę jak traktuję się pracowników (potencjalnych pracowników). Przyszłam na czas i po 15 minutach wyszłam. Nikt nawet do mnie nie wyszedł. Czekałam na korytarzu jak palant. Brak szacunku. To dyskwalifikuje - nie chcę pracować w takiej firmie. A po przeczytaniu opinii, nie jestem zdziwiona.
MR 2013-02-28 13:25:35
Ja wiem ile tam księgowe zarabiają, między 2.500 - 4.200 netto i nawet można byłoby tam pracować gdyby nie pani dyrektor działu księgowości
? 2013-03-24 07:35:59
To czemu się nie zwolnisz? Czekasz na posadkę po Pani Głównej Księgowej? Klimat tworzą ludzie którzy pracują w dziale, a przełożony jest tylko po to by wymagać i przyznawać premie. Pracowałam tam, i wiem jakie są tam dziewczyny. Jedna drugiej premię by wydarła pazurami, to to jest ten klimat i dramat pracy. Pani dyrektor siedzy w innym pokoju i czasem wpada.
Obserwator 2013-05-18 11:04:28
Wczoraj na portalu pracuj.pl ukazało się kolejne ogłoszenie - Eurolot szuka księgowej (nr ref. CK/05/13). Ukazywanie się non-stop ogłoszeń na to samo stanowisko wystawia opinię firmie i myślę, że dodatkowy komentarz jest zbyteczny.
cgada 2014-01-31 10:43:52
Czy ktoś wie ile zarabia dyrektor ds. technicznych w Eurolot?
rychu 2014-03-16 11:44:15
@arek, eurolot ma obecnie tylko dwa ogłoszenia o prace na swojej stronie: Główna księgowa / Główny księgowy oraz Księgowa / Księgowy - 3 miesiące.
1
Ksiegowa 2014-04-01 09:51:22
Ponownie pojawiło się ogłoszenie o naborze na księgową.
(usunięte przez administratora) Z jednej takiej "firemki" odeszłam już z tego powodu.
Nie chciałabym ponownie za miesiąc szukać pracy.
Byłabym wdzięczna za pomoc. Dziękuję.
agatka 2014-05-16 17:48:49
Mam pytanie czy naprawdę nadal jest tak kiepsko z tym działem księgowości ?? Co tam się dzieje że tak często szukają?
były pracownik 2014-06-05 12:47:32
Odnośnie samej pracy to nie jest tragicznie, są gorsze firmy uwierzcie.
Niestety atmosfera w dziale tworzona jest przez dwie osoby które zakorzeniły się już w tej firmie i zrobią wszystko aby nie zatrudniono nikogo mądrzejszego;-)
obawa o premie i ewentualny rozłożony w czasie awans. Kasa nie jest zła, bez nadgodzin,
tynko 2014-10-02 19:24:58
można tej firmie ufać? miał ktoś ostatnio z nimi jakąś styczność czy nie za bardzo? chodzi mi o taki kontakt od strony klienta, bo nie wiem czy to się opłaca, zależy mi na czasie, więc jak to jest? dajcie chociaż jakieś szybkie porady, jak Wy uważacie, bo chce na dłuższą metę zrobić taką współpracę....
olo 2014-12-03 15:57:23
witajcie. Biorac pod uwage ze jestem osoba bezrobotna jestem w stanie zaryzykowac... Jesli chodzi o wspolpracownikow, to umiem z kazdym sie dogadac :-) Interesuje mnie natomiast czy praca wiąże się z dużą odpowiedzialnością? Czy szef staje w obronie swojego zespołu? Czy stara się uzyskać awanse dla swoich ludzi? Jk wyglada wynagrodzenie??
super 2015-01-06 16:24:14
@był pracownik, wyżej wspominał , że kasa w eurolocie nie jest zła. Jednak oczywiście niewiele to mówi :) czy ktoś mógłby dokładniej określić na jakie zarobki w tej firmie można obecnie liczyć ? co do atmosfery o której pisaliście , że jest psuta przez kilka osób to można zaradzić temu chyba tylko w jeden sposób...
oleksionko 2015-03-11 16:29:26
też jestem zdadnia by trzymać się faktów i konkretów @super. Mam nadzieje, że teraz sprawa się wyjaśni i ktos napisze ILE DOKŁADNIE moż na tutaj minimalnie zarobić? chce sobie wszystko przeliczyć jak to wszystko mi się przekłada na wydatki i ile zostanie lub czy w ogóle coś zostanie z tego jeszcze na czarna godzinę.
miaszuk 2015-03-29 21:17:42
eurolot to chyba znana przez każdego fima któa zajmuje się przelotami wewnątrz europy. no ale dobra o tym tyle, bardziej mnie interesuje - czy możę wiecie jakie ostatnio wyniki eurolot zdobywa i czy są lepsze niż poprzednie - bo wiem, że konkurencja na rynku jest spora i walka na ceny też. piszczie jak coświecie
wed 2016-05-12 13:51:42
@bubu no wlasnie bo zadnej rotacji w firmie u nich nie ma ale chetnie bym sie dowiedzial czegos na przyklad na temat pracy jako specjalsita do spraw mediow cyfrowych bo wiem ze taka oferta od nich kiedys byla
Zostaw swoją opinię o eurolot S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurolot S.A.