Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eurolot S.A.

Pracowałeś w firmie eurolot S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
księgowa - 2010-04-21 17:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Eurolot znowu szuka księgowej. Firma uczciwa i całkiem przyjemna ale w dziale księgowości dramat, mobbing, dokuczanie, zupełny brak szacunku.
W ciągu 2,5 roku duża rotacja, już z 9 osób sobie odeszło.
Dla cierpliwych i bez własnego zdania może być
zdjecie uzytkownika
DM - 2010-05-23 23:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w księgowości to traumatyczne przeżycie. [usunięte przez moderatora] jest na porządku dziennym, w zależności od humoru szefowej. Brak szacunku, traktowanie podwładnych jak "coś" gorszego, beznadziejna i sztywna atmosfera to norma. Gdyby nie super dziewczyny w dziale, to nie można by tam było wytrzymać nawet tygodnia. Nie polecam nikomu.
To jest opinia tylko i wyłącznie nt. działu księgowości. Sama firma w porządku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-07 13:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś mi napisze ile te księgowe tam zarabiają, bo może odchodzą z powodu wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-26 16:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli firma daje nawet ciche przyzwolenie na takie traktowanie pracowników to nie jest w porządku. Rzeczywiście nie najlepsze opinie krążą na temat pracy i dużej rotacji w dziale księgowości, często pojawiają się też ogłoszenia o kolejnych naborach co może być tego potwierdzeniem.
Co do zarobków nie znam opinii.
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2012-08-15 19:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie wyszukałam informacji w necie wcześniej. Zaoszczędziłabym czas. Zaprosili mnie na rozmowę i już wtdy miałam próbkę jak traktuję się pracowników (potencjalnych pracowników). Przyszłam na czas i po 15 minutach wyszłam. Nikt nawet do mnie nie wyszedł. Czekałam na korytarzu jak palant. Brak szacunku. To dyskwalifikuje - nie chcę pracować w takiej firmie. A po przeczytaniu opinii, nie jestem zdziwiona.
zdjecie uzytkownika
MR - 2013-02-28 13:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem ile tam księgowe zarabiają, między 2.500 - 4.200 netto i nawet można byłoby tam pracować gdyby nie pani dyrektor działu księgowości
zdjecie uzytkownika
? - 2013-03-24 07:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To czemu się nie zwolnisz? Czekasz na posadkę po Pani Głównej Księgowej? Klimat tworzą ludzie którzy pracują w dziale, a przełożony jest tylko po to by wymagać i przyznawać premie. Pracowałam tam, i wiem jakie są tam dziewczyny. Jedna drugiej premię by wydarła pazurami, to to jest ten klimat i dramat pracy. Pani dyrektor siedzy w innym pokoju i czasem wpada.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2013-05-18 11:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj na portalu pracuj.pl ukazało się kolejne ogłoszenie - Eurolot szuka księgowej (nr ref. CK/05/13). Ukazywanie się non-stop ogłoszeń na to samo stanowisko wystawia opinię firmie i myślę, że dodatkowy komentarz jest zbyteczny.
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-05-20 23:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MR co masz dokładnie na myśli pisząc "i nawet można byłoby tam pracować gdyby nie pani dyrektor działu księgowości"? Jakbyś mógł/mogła napisać coś więcej to będę wdzięczna bo idę za parę dni na rozmowę do eurolotu w sprawie pracy. Jaką dają tam umowę nowym pracownikom i na jaki okres jest ona podpisywana?
zdjecie uzytkownika
cgada - 2014-01-31 10:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie ile zarabia dyrektor ds. technicznych w Eurolot?
zdjecie uzytkownika
regent - 2014-02-16 18:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o dyrektorze nic nie wiem, ale widzę, że nawet nie mają rekrutacji na takie stanowisko, na ich stronie wisi tylko Specjalista ds. Siatki Połączeń i Analiz oraz Specjalista ds. Zarzadzania Wpływami
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-03-05 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
regent, eurolot zatrudniał i chyba zatrudnia na 8 stanowisk: Stewardesa, Kierownik Zmiany w Call Centre (supervisor), Głównego Specjalistę ds. Siatki Połączeń i Kontaktów z Lotniskami, Główny specjalista ds. standardów sprzedaży, jakości obsługi i szkoleń, Główny specjalista ds. e-commerce i ancillary revenues, Dyspozytor lotniczy, nżynier MCC, Główny Specjalista ds. Revenue Accounting.
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-03-16 11:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@arek, eurolot ma obecnie tylko dwa ogłoszenia o prace na swojej stronie: Główna księgowa / Główny księgowy oraz Księgowa / Księgowy - 3 miesiące.
zdjecie uzytkownika
Ksiegowa - 2014-04-01 09:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponownie pojawiło się ogłoszenie o naborze na księgową.
(usunięte przez administratora) Z jednej takiej "firemki" odeszłam już z tego powodu.
Nie chciałabym ponownie za miesiąc szukać pracy.
Byłabym wdzięczna za pomoc. Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
teresa - 2014-04-09 22:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos wie co się dzieje z działem księgowości eurolot, bo moze ogloszenia sa nieaktualne, czy coś.
zdjecie uzytkownika
agatka - 2014-05-16 17:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy naprawdę nadal jest tak kiepsko z tym działem księgowości ?? Co tam się dzieje że tak często szukają?
zdjecie uzytkownika
dobra dbora - 2014-05-26 16:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie pytaja, ale nikt nie odpowie! Sa tu jacys pracownicy eurolot, ktorzy moga bardziej puscic pary z ust?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-05 12:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie samej pracy to nie jest tragicznie, są gorsze firmy uwierzcie.
Niestety atmosfera w dziale tworzona jest przez dwie osoby które zakorzeniły się już w tej firmie i zrobią wszystko aby nie zatrudniono nikogo mądrzejszego;-)
obawa o premie i ewentualny rozłożony w czasie awans. Kasa nie jest zła, bez nadgodzin,
zdjecie uzytkownika
kinder - 2014-06-05 19:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-05 12:47:32]:
ale w związku z tym także nie ma presji na to, zeby zostawać momentami na godzinkę czy dwie po pracy?
zdjecie uzytkownika
gucio - 2014-06-10 14:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli rozumiem, że mozna brac samemu dodatkowe nagodziny, zgadza się? a nie jest tak, że musisz koniecznie brać coś ponad, bo tak chce pracodawca na przykład, tak? bo jeśli to prawda, to byłoby super, zawsze można dorobić pare groszy, tylko też kwestia tego czy są tak samo płatne jak normalne czy inaczej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurolot S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x