brak logo

AIC RECRUITMENT

Wrocław

Opinie o AIC RECRUITMENT

anonim 2010-04-21 15:08:04
Super firma.
jolx 2010-12-18 23:49:05
potwierdzam.
anonim 2011-04-15 12:02:22
Ja również się przyłączam :-)
anonim 2011-06-22 13:53:51
Bardzo wysoka jakość usług. Jestem pod wrażeniem. Polecam.
kama 2011-07-12 20:11:29
Jestem w Niemczech za ich pośrednictwem. Jestem bardzo zadowolona. Uczciwa firma. Polecam.
Marry 2011-09-26 13:57:55
Pracowałam za pośrednictwem AIC Recuitment , 6 miesięcy w Niemczech na stanowisku kelnerki. jestem bardzo zadowolona nie tylko z warunków ale z kontaktu jaki cały czas miałam z osobą kontaktową z agencji. W każdej sprawie mogłam się do niej zwrócić. jak się jest za granicą to bardzo ważne. Polecam ta firmę.
anonim 2012-02-09 17:37:51
uważajcie jeśli chcecie jechać do niemiec za ich pośrednictwem, lub czytajcie uważnie co podpisujecie, bo jedno mówią a drugie jest na papierze...
1
josef 2012-09-05 10:03:10
Pracowałem w AIC ponad rok na zasadzie pracy tymczasowej. Złego słowa o pracodawcy nie dam powiedzieć. Wypłata na czas, bardzo dobry kontakt z naszym opiekunem w firmie. Dobra atmosfera. Wcześniej miałem różne doświadczenia a tym razem naprawdę trudno byłoby się do czegoś czepić. Polecam.
wzorowo 2013-03-27 14:06:07
dobra atmosfera, nastawiona na pracownika firma, uczciwa, wynagrodzenie w terminie. Polecam.
Aska 2013-03-29 19:32:10
jestem bardzo zadowolna :)
klaudia 2013-07-02 15:25:28
wynagrodzenie to pewnie zależy od stanowiska. Ale nigdy nie miałam opóźnienia pracując już prawie 2 lata.
Daniela 2013-10-04 15:23:27
Ja pracowałam 11 miesięcy na stanowisku pracownik obsługi Klienta. To prawda,że wypłata zawsze na czas. Kontakt zarówno w sprawach trudnych jak i zwykłych codziennych bez zarzutu. Serdeczna atmosfera.
donald 2014-04-13 21:39:16
nie no skąd. Może jakoś źle szukałeś. Ja dzisiaj oglądałem ich stronę i mają łącznie z 10-12 ofert obecnie
Niezadowolona 2014-04-24 19:46:53
Witam,

Nie polecam tej firmy,brak zainteresowania pracownikiem..W większości informacje nie zostały przekazane ..
Żenada!
insomnia 2015-02-04 12:32:37
Polskie warunki i realia pracy za pośrednictwem AIC R. dla wielu pospolitych osób są dość wygórowane, na stronie także nie ma konkretów odnośnie kontaktu bezpośredniego do firmy docelowej. Ciekawe jak w rzeczywistości wygląda to ich pośrednictwo i czy ja jako potencjalny ochotnik będę wobec nich jakkolwiek zobowiązania
kinga 2015-02-25 14:44:48
Profesjonalnie, uczciwie i bardzo sympatycznie. Dobra i rzetelna marka . Polecam.
1
agamemnon 2015-05-20 11:10:58
masz co potwierdzac .to ty od tych jajek ?
kalina 2015-08-10 14:49:38
Pracuję za pośrednictwem AIC od kliku miesięcy w Niemczech, nie znam dobrze języka niemieckiego dlatego też bałam się pojechać tam do pracy. Mój wpis to podziękowanie za stabilną dobrą pracę, oczywiście praca jest fizyczna,ciężka ale warunki są naprawdę dobre. Wynagrodzenie zawsze na czas. Jeszcze raz dziękuję.
eleonora 2015-09-05 14:04:57
Jakim cudem teraz zachwalasz pracę za pośrednictwem tej firmy, jak kilka peostów wyżej narzekałeś
cytuję " ... jeżeli dochodzą do tego jeszcze takie zarzuty jak @niezadowolonej, to prędzej czy później ludzie zaczną omijać szerokim łukiem ich oferty, które swoją drogę nie wyglądają nad wyraz atrakcyjnie.." ?
Monika 2015-09-24 14:35:50
Byłam dwa razy w Niemczech na wyjezdzie jako kelnerka z tą firmą, koordynowała mnie Pani Aleksandra, nad wyraz miła kobieta, był z nią dobry kontakt, wszystko dograne jak trzeba. Wypłata opóźniała się czasami o kilka dni, ale dało się przeżyć.
ufoludek 2015-10-18 09:32:42
Firma nierzetelna, co innego piszą, co innego mówią, jeszcze inaczej płacą, tylko pięknie opowiadają i oczywiście są baaaardzooo mili, w końcu dobrze sobie żyją za profity z naszej ciężkiej pracy.
NIE POLECAM - dla mnie to oszuści.
Jakoś zmęczę do końca października i żegnam oszukańczą firmę i na pewno będę omijać z daleka i każdego będę przed tą firemką ostrzegać
Aga SZ 2015-10-21 15:21:43
pracuję od od dwóch lat w Niemczech, jestem naprawdę zadowolona. Dobre zarobki, fajna atmosfera, jeśli ktoś chce naprawdę pracować a nie tylko udawać, że pracuje i obijać się w mieszkaniu, to będzie MEGA zadowolony.
Co ważne pensja zawsze w terminie.
BenjaminWinckler&BetinaTOrka 2016-04-15 10:57:52
Uwaga na oferty "pokojówki", "pomoc kuchenna-zmywak","kelnerki" oferowane przez agencje AIC Recruitment. Nie radzę tam jechać
Hotel czterogwiazdkowy położony w okolicach Frankfurtu nad Menem. Hotel słynie w Niemczech ze świetnej kuchni, wspaniałej atmosfery , ekskluzywnych wnętrz i pięknych terenów rekreacyjnych wokół ośrodka. Hotel jest corocznym laureatem prestiżowych nagród w branży hotelarskiej.
W tym hotelu żaden normalny człowiek nie chce pracować. To jest hotel o nazwie" Marienhooh Klosterhotel" w Langweiler. To jest hotel w którym żaden normalny człowiek nie chce pracować- nawet Niemcy. Ci Niemcy co nie maja wyjścia to tam pracują oraz Polacy bez honoru i ambicji, podlizywacze. Tam jest ciągła rotacja, wyzysk i lokalizacja na końcu świata.Szefowa kelnerek Betina Torka- volksdojczka i jej kochanek rudy Benjamin Winckler. Oboje oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Miłe Panie z agencji AIC Recruitment naobiecuja wam cuda na kiju, a potem zostawia na pastwe losu jak was zrekrutują i będą udawać niepełnosprawne umysłowo i nie liczcie że wam pomogą. Oczywiście słodkimi głosami będą wam obiecywały łżąc że robią co w ich mocy.
1
nektarynka 2016-05-12 15:51:17
Czy ktoś z was pracował na stanowisku pracownik centrum handlowego? Nie wiem czy z moim dość podstawowym językiem dałabym tam sobie radę?? Co robi taka osoba obsługuje klienta czy siedzi na kasie jak w hipermarkecie? No i przede wszystkim jakie koszty i zyski z tego są? A może ktoś był w tym hotelu w okolicach Berlina jako pokojówka? Duży wyzysk?
sara 2016-08-26 14:53:11
To chyba jakaś pomyłka. Ja tu pracuję od dwóch lat i to wszystko co czytam to jakaś bzdura. Genialna atmosfera. super warunki mieszkalne. Fajna praca i piękny hotel. Czy to zemsta za wypowiedzenie po zdewastowaniu pokoju ? :-)
LostkaMalina 2016-09-02 17:25:57
Pytanie do Sara, jeśli tam pracujesz to proszę o więcej info n na temat,pracy i warunków zakwaterowania pracowników bo dostałam ofertę własnie do Marienhoh w Langweiler. priv lostkamalina@gmail.com
Justyna 2016-10-15 19:17:24
Opinia dotyczy pracy w hotelu Klosterhotel Marienhoh w Langweiler.Nie polecam nikomu tej agencji,a tym bardziej tego hotelu. Pani Justyna M. dzwoni opisując ofertę, w taki sposób że ciężko jest tam się dostać, hotel 4 * język itp., wszystko po to by wzbudzić w was chęć wyjazdu w to miejsce. Jednak po przyjezdzie do pracy fakty okazują się całkiem inne. Praca która miała być w wymiarze 8h dzień okazuje się być 12 godzinną lub i większą jeśli będzie dużo pokoi do sprzątnięcia, z tym że NADGODZINY są NIE PŁATNE. Zapewnione wyżywienie-szkoda słów. Pani z agencji obiecuję wiele, jednak wszystko to kłamstwo. Nikt, oprócz ludzi, którzy nie maja wyjscia nie chcą tam pracować, na kuchni, pomoc kuchenna jest podobnie. Zastanówcie się, przed wyjadem, ja myślałam że ktoś przesadza pisząc komentarz wyżej,ale bardzo żałowałam tego, stracone pieniądze i nic więcej, mimo podpisanej umowy nadal nie zapłacono za tydzień pracy.
1
Justyna 2016-10-17 11:39:53
wera,dokładnie a Pani była bardzo miła,nikt by się nie spodziewał, przed wyjazdem podpisalismy umowę o kierowanie do pracy za granicę, w której było zapisane że nie będziemy miec żadnych roszczen do agencji w związku z praca, a podpisac musielismy przed wyjazdem.
Magda 2016-10-20 11:13:21
Jestem bardzo zadowolona. Pracuję w hotelu . Pieniądze na czas zgodnie z umową. Świetna atmosfera. Bardzo dobre warunki mieszkaniowe. Polecam
Zostaw swoją opinię o AIC RECRUITMENT - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AIC RECRUITMENT