brak logo

Tesco Szamotuły

Szamotuły

Opinie o Tesco Szamotuły

wola 2014-02-15 00:39:47
jestem zaproszona wstepnie na rozmowe w sprawie pracy w tesco szamotuły. I chciabym dowiedzieć jakie sa plusy i minusy tej pracy? Jaka jest atmosfera?
1
pufinka 2014-02-16 15:48:53
lulu!! sama jesteś flegmatyczna i nieudolna nie pisz więcej że pije. każdy sądzi według siebie że ty nie umiesz na trzeźwo skleić zdania to wcale nie znaczy że ja też pozdrawiam:(
ktosik 2014-02-23 01:08:16
Wina leży po stronie rządzących po prostu robią to nieudolnie:(
lulu 2014-03-22 16:29:48
PuFinka.Nie udało ci się mnie obrazić. a co do Tesco to wszelkie próby porozumienia na lini pracownik i pracodawca są poprostu NIE MOŻlIWE chociażby z tego względu że żaden pracodawca nie zgodzi się na zbyt duże ustępstwa wobec pracowników. Zwłaszcza że oni doskonale wiedzą że nie ma nas kto bronić a nasze argumenty wobec ich argumentów nic nie znaczą. Albo jesteś z nimi i wyznajesz " ich religię" albo jesteś z góry na straconej pozycji i przepadłeś bracie.
pufinka 2014-03-28 18:36:59
lulu nie mam zamiaru nikogo obrażać po co mi to każdy wie jak pracuje się w Tesco Szamotuły więc po co obrażać kogokolwiek nie ma sensu i tak by to nic nie dało nie rozumiem o co Ci chodzi a tak w ogóle to Ty pierwsza się mnie uczepiłaś i nie wiem w jakim celu
lulu 2014-04-04 19:01:07
w żadnym celu.DO ZOBACZENIA W TESCO.
pufinka 2014-04-04 23:33:59
miło mi że to nie jest Twoje hobby obrażanie innych,no to do zobaczenia
lulu 2014-04-10 17:43:42
no ico? można się inteligentnie wypowiedzieć? można.
pufinka 2014-04-15 23:28:14
oczywiście że można pod warunkiem że rozmawia się z inteligentnym rozmówcą a jaka Ty jesteś to sama sobie odpowiedz do miłego:(
ktoś 2014-05-15 17:54:29
no cóż... pracując w takm miejscu chcąc nie chcąc zniżasz się do jego poziomu
misia 2014-08-07 08:53:09
w polsce niema silnych zwazkow nawet pip umywa rece podatnicy placa za tych nierobow aoni niepotrafia bronic pracownika i przyjmuja od pracodawcow lapowki albo pytaja sie czy masz swiadka na to co mowisz w itali pracuje jak poszlam do pip na skarge to odrazu wzieli za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracodawce az bylam zdziwiona ja polka zeby mnie zwiazki pracownikow bronily w polsce siedzi jednia sitwa ale kto sie tym przejmuje
ktoś 2014-11-03 17:45:47
O ! W Tesco praca jest super!Pensja niewiele wyższa od najniższej krajowej,brak rąk do pracy , ciągłe najazdy tzw mądrali z centrali/ rym niezamierzony/ którym się wydaje że są najmądrzejsi na świecie, ochrona która zamiast zajmować się jak sama nazwa wskazuje ochroną sklepu próbuje zastępować dyrekcję i wtrąca się do pracy pracowników , tzw serwis sprzątający który delikatnie mówiąc czasami jest z higieną osobistą na bakier i robiący zakupy w czasie pracy no i my reszta załogi .naprawdę fajni ludzie,często niedoceniani za swoją ciężką pracę ,ale sa tez obiboki ktorych powinno wywalić sie natychmiast na zbity pysk ale tego niestety dyrekcja nie dostrzega lub nie chce dostrzeć. To tyle. Fajne miejsce to nasze Tesco co?
lulu 2014-11-19 18:48:46
Proszę bardzo oto konkrety. Niecałe 1500 na rękę - pracownik podstawowy , kierownicy troszkę więcej. Premia ? Zapomnij. Nie ma czegoś takiego.Likwidacja ? Plotki. Starczy?
ktoś 2015-01-16 17:05:58
Jeeeeeeeeeeeeeeeezu ! LUDZIE!!!! Premia????? Cieszmy się że wogóle jest jeszcze wypłata co miesiąć przy takich obrotach.Rozwijać się może każdy kto chce tylko jak wszędzie trzeba zapłacić za to frycowe. Najlepiej wcale nie pokazywać że się cokolwiek umie i udawać głąba ot swoista sztuka przetrwania.
0907R 2015-05-21 14:38:16
brak towaru na półkach które sa w aktualnej gazetce pracownice takie jak Agata Honorata i Daria niesympatyczne kierowniczek Maciej prawdziwy smerf laluś za to bardzo miła ochrona nasz kochany Mirek bardzo sympatyczny niezłe ciacho i Paweł nic dodać nic ująć
1
basia 2015-05-21 15:00:46
warunnki pracy niezbyt ciekawe, trzeba uważać na to co się mowi pomiędzy pracownikami bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz najlepiej trzymać język za zębami
3
Beti 2015-05-22 14:16:42
często zdarza się brak produktów znajdujących się w aktualnej promocji z gazetki,nie podoba mi się sprzedaż serów typu oscypek pani która promuje i sprzedaje wręcz narzuca klientowi kupno serów nawet gdy klient nie jest zainteresowany, kokietuje męską część pracowników Tesco,obsługa kasjerek bardzo miła z pewnymi wyjątkami, zawsze pomogą jeżeli jest jakiś problem.Ochrona sklepu zawsze na swoim miejscu miła i sympatyczna
ktoś 2015-05-25 18:29:59
Pensja najniższa krajowa,brak rąk do pracy .można zapomnieć o premii ludzie pracują róznego przekroju czasami cięzko się dogadać.Ochrona m.in,Pan P.i S wtrąca się do pracy pracowników co jest czasami wkurzające
wdg 2015-05-27 17:12:28
już przestańcie narzekać bo podejrzewam, że 90% ludzi wypowiadających się tutaj siedzi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic nie robi a myśli że zarobi kokosy...
Tak źle jest w TESCO? to pokarzcie mi jakikolwiek market w Szamotułach w którym pracownicy dostają takie bony na świeta, wyprawki dla dzieci, czas pracy nie przekracza 8h i zawsze masz przerwę ; itp itd.. noo słucham. pzdr.
lulu 2015-05-30 19:58:35
NIC NIE ROBI????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE wypowiadaj się na temat czegoś jeśli nie masz o tym zielonego pojęcia. Socjal jest dla ludzi bo to my go wypracowujemy i nam się należy , czasem pracujemy po 10 godzin i bywało jeśli trzeba po 12. przerwa w biegu aby zdążyć wszystko zrobić bo brakuje obsady na zmianie . Więc jeśli nie jesteś pracownikiem Tesco lub jakiegoś innego marketu proszę nie wypowiadaj się więcej w ten sposób bo po prostu nie masz o tym zielonego pojęcia jak się tam pracuje.
1
mili 2015-07-01 07:16:48
Nie narzekajcie na Tesco w Szamotułach. Idzcie do Tesco do Tarnowa Podgórnego. Tam jest masakra. Pepsi przeterminowane stoi na półce prawie miesiąc, a kierowniczka jak chcesz złożyć skargę to nawet nie podejdzie, jogurty to w czerwcu kupisz z kwietnia, i te ciągłe kolejki, bo ino jedna kasa. MASAKRA MASAKRA MASAKRA ZAMKNĄĆ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktoś 2015-07-22 16:33:14
Najbardziej denerwujące są promocje z gazetek, bardzo często zdarza się ze produkty znajdujące się w promocji są niedostępne albo sa małe ilości,w ostatnich tygodniach duże kolejki do kas,i jeszcze jedno co mnie w tesco denerwuje to promocje serów typu oscypki, narzucanie klientowi kupno serków niesympatyczna obsługa tego stoiska,za to miła obsługa kasjerek.
zuza 2015-08-04 13:52:47
Bardzo mi się podoba pomysł sprzedaży lodow i gofrów pod Tesco strzał w dziesiątke, tymbardziej ze kupić gofry w Szamotułach to mały problem,mam nadzieje ze budka z lodami i goframi bedzie jak najdłuzej.Nie podoba mi się za to pomysł i akcja sprzedaży serkow która pojawia sie co jakiś czas w Tesco.Miła obsługa kasjerek
ktoś 2016-01-06 15:02:52
A Psn Kierownik Sklepu Tesco Szamotuły lubi najwyraźniej wysokie blondynki z długimi i nienajzgrabnieszymi nogami ,średnio zadbane i z rozumkiem wielkosci orzeszka / czytaj Kubusia Puchatka/ bez własnego zdania.
Ona 2016-01-26 00:44:59
A Tobie chyba żal coś ściska że Pan Kierownik nie ogląda się za takimi bamberami jak Ty i Twoje koleżaneczki! :) przestań siać ferment Kobieto w tej firmie :)! I pogodz się z tym,że nigdy tutaj nie będziesz kimś :* Buziaki :)
2
Annnk86 2016-01-26 00:54:38
Bardzo nie miła, nie uprzejma i nie sympatyczna odstraszajaca klientów blond starsza Kobieta z plakietką na kieszeni Na warzywach! :/ jak pracujesz tam za karę to idź na emeryturę bo nie wiem jak tam ludzie z Tobą wytrzymują!!!
8
ktoś 2016-01-26 21:59:12
Nie dziwię się że pracownicy są nie raz nieuprzejmi , jak widzę jak klienci robią syf to sam niejeden raz walnął bym po łapach, albo jak wożą w wózkach dzieciaki które nie wiadomo po czym chodziły a potem w tych brudnych butach do wózków. A my wkładamy tam chleb i inne artykuły spożywcze.R
1
Lola 2016-01-27 00:45:31
Wózki w Tesco są przystosowane do dzieci i Ty niżej raczej podejrzewam że jeżeli miał byś dziecko nie zachowywał byś się inaczej tym bardziej że pieczywa czy też warzyw nie wkładasz do koszyka bez opakowania więc sory ale trochę beznadziejna wypowiedź! A pracownik w swoim obowiązku ma miły stosunek do klienta chociaż świat walil by mu się na głowę nie może przenosić tego na innych więc POMYŚL! :*
ktoś 2016-01-29 17:51:35
Łolaboga Ona się odezwała!!! Długo Ci zajęło wymyślenie odpowiedzi, rekord świata nieomal.Ktoś Ci pomógł czy sama na to wpadłaś? Myślisz że jesteś jakąś ważną szychą w Tesco? Jeżeli tak myślisz to współczuję.Jestś niczym więcej jak popychadłem które robi wyłącznie to co mu się każe gotowym na każde skinienie kierownictwa. A rób sobie karierę kto ci broni.Myślisz że ktoś ci za to podziękuje? Kiedyś i Tobie pokażą drzwi.Może i jestem nikim, kimś mało ważnym ,ale przynajmniej kiedy budzę się rano i patrzę w lustro to nie muszę się wstydzić własnej gęby i mam odwagę patrzeć ludziom prosto w oczy.Wykazujesz wyjątkowy brak szacunku wobec ludzi z którymi pracujesz /lub będziesz pracować/a którzy co zdaje się zapominasz ,pracują na Twój awans TAKŻE mimo że sami czasami zasługują na niego bardziej niż Ty.Niestety taka jest polityka tej firmy że w górę są pchani wyłącznie tacy jak Ty ambitni ale bez polotu i poprawni politycznie wobec firmy aż do bólu.Dlatego nic tam się nie zmienia i nigdy nie zmieni bo przyczyną tego są ludzie tacy jak ty ślepo trzymający się reguł i procedur.Naprawdę żal mi Ciebie że tego nie widzisz i nie rozumiesz ale widać doszczętnie wyprali ci już mózg z wszelkich ludzkich odruchów.
Piękna Tesco SZamotuły 2016-02-02 11:15:53
NIE MIA OBSŁUGA NA LADZIE MIĘSNEJ, TAKIEJ PANI W CIEMNYCH WŁOSACH I OKULARACH. BRRY PO CO TAKIE ZATRUDNIAĆ!!!!!!!
ktoś 2016-02-04 19:53:37
Pracownicy nie uprzejmi dla klienta w szczególności na stoisku mięsnym,niewysportowana ochrona czas na młodszą kadrę,za to miłe i sympatyczne kasjerki zawsze uśmiechnięte.
5
uśmiechnięty pracownik 2016-02-05 18:15:53
Przepraszam bardzo ale pracownicy są bardzo mili dla klientów i raczej uśmiechnięci to właśnie klienci są upierdliwi i przychodzą do Tesco aby się wyżyć na niewinnych pracownikach. Każdy ma prawo do tego aby mieć gorszy dzień.
1
klient 2016-02-06 16:00:11
Jako klient uważam że kasjerki są bardzo miłe sympatyczne i uśmiechnięte nic do zarzucenia zastanawiam się tylko kto zatrudnia panie na stoisku mięsnym ponieważ jest tam niemiła obsługa chyba są tam za karę, no i emerytowana ochrona która nie może wykazać się w swojej pracy bo brak im kondycji(widziałem ostatnią akcję),czas na zmianę na młodsze pokolenie.
6
uśmiechnięty pracownik 2016-02-06 17:59:14
A ja jako pracownik skomentuję klienta. Nie tylko kasjerki są miłe i uśmiechnięte ale pracownicy lady i nie tylko również. Proszę nie być nieuprzejmym to pracownik również będzie miły. Komentujecie tylko nieuprzejmych pracowników a to że jakiś klient wszedł do przymierzalni i nasikał na wykładzinę to jest normalne? Zobaczcie jak Wy się zachowujecie w stosunku do nas pracowników a potem wymagajcie szacunku i uśmiechu.
6
zatroskany klient 2016-02-07 17:39:46
Jak mam być miły, jak dzisiaj będąc na zakupach o 16.30 to na piekarni ani bułki ani chleba. A jak się zapytałem jakieś pani w ciemnych włosach kiedy coś ciepłego będzie to powiedziała że nie wie. Niech więc uśmiechnięty pracownik mi to wytłumaczy????????
4
koleś 2016-02-07 17:50:24
O siury to się plują ale jak nie potrafią zapewnić dostępności towaru to tego nie widzą. Gdzie jest kierownictwo ???????????
asiukasiu 2016-02-07 18:10:23
Na FAJCE!!!! Ciągle ktoś z TESCO STOI NA PAPIEROSIE!!!!
2
uśmiechnięty pracownik 2016-02-07 18:44:10
Po pierwsze zatroskany kliencie niedziele spędza się w domu z rodziną ewentualnie idzie się do Kościoła lub na spacer a nie na zakupy a po drugie to każdemu pracownikowi przysługuje się przerwa i widocznie pan trafił na ten moment
asiukasiu 2016-02-07 19:01:11
No, pracowników stoi więcej niż klientów. A to dobre, ciągle kogoś wołacie, ciągle ktoś lata na zewnątrz, że nie wspomnę o jednej pani która obsługuje tylko na ladzie??? BO PRZERWA. TO POCO MACIE OTWARTE JAK NIE CHCECIE BY KLIENCI PRZYCHODZILI NA ZAKUPY< PO CO TAM SIEDZISZ?????
1
ktoś 2016-02-07 21:09:03
Chyba pani asiukasiu nie ma zielonego pojęcia o pracy. Dla pani informacji to w każdej pracy przysługuje pracownikowi przerwa śniadaniowa. A jak się ma dwie lewe ręce i się nigdy nie pracowało to fakt można nie wiedzieć
2
ktoś 2016-02-10 15:29:53
szamotuły to nic innego jak wielka wiocha z nieuprzejmymi ludzmi i
wiecznie nadąsanymi minami którzy myślą że w marketach pracują same głąby po szkołach specjalnych których można zjeb.... o byle co wg zasady że JA TU JESTEM PANEM bo ROBIĘ ZAKUPY W WIELKIM MARKECIE.A najbardziej są nieuprzejmi w niedzielę. Spacery do samej północy za niczym.
1
matka z dzieckiem 2016-02-17 23:46:45
Właśnie przeprowadziłam się do Szamotuł, mieszkam dokładnie 2 tyg. Od 2 tyg robię zakupy właśnie w tym Tesco.W weekend 13-14 luty sklep nie spełnił moich oczekiwań. Co to był za syf!!!! Sklep brudny, łazienka obrzygana i ogromne kolejki. Śmiać się ludzią w kolejce chciało gdy na wsparcie wzywano jedną grubiutką Panią(bez obrazy dziewczyny ale nie wiem jak sie nazywa)po co wogólę wołać takie wsparcie. Biedna dziewucha biegiem leciała do tej kasy. Sklep niby przyjazny a w ciepły, świąteczny weekend nie umieją zapewnić obsady, ani stwożyć miejsca na zakupy dla rodziny. DZIECKO IDZIE DO ŁAZIENKI A TAM OBRZYGANE !!!!!!!!!!!!!!!!
5
Stokrotka :) 2016-02-19 20:21:07
To nie można obwiniać pracowników.To klienci nie umieją się zachować i docenić kogoś pracy też o to takie skutki.
1
Landrynka... 2016-02-19 20:33:54
Niech się Pani zastanowi jak się Pani wyraża (matka z dzieckiem ) widać ,zero Pani kultury,tak się o ludziach wyrażać.!
3
ZAKOCHANA 2016-02-29 20:56:55
NO I KONIEC!!!!! DZIŚ SIE SKOŃCZYŁO!!!! CO DALEJJJJJ Z NAMI BEDZIE ????
3
ktoś 2016-03-23 19:38:24
OKRES ŚWIĄTECZNY I JAK ZWYKLE TE SAME OSOBY L4 I NIKT NIGDY Z TYM NIC NIE MOŻNE ZROBIĆ!!!! BO PO CO????
1
ktoś 2016-03-29 15:01:51
Czy są święta czy ich nie ma to i tak rąk brakuje do pracy, klientów dużo do kas kolejki długie,za chorobę nikt nie może
klik 2016-04-05 10:31:25
Szamotuły to wiocha z nieuprzejmymi ludźmi - dobre stwierdzenie i prawdziwe!
pracujaca 2016-04-18 12:01:54
Jak kierownictwo w tesco trzyma darmozjadów, którym wolno siedziec na l4, a innych co przychodza gnaja do roboty jak psy! co ty Chcesz?????????
1
,jhb 2016-05-21 19:46:21
@pracująca mysle że takie osoby na dłuższych L4 szybko się pozbędą takie pracownika. Czyzbym sie myliła?
2
Zostaw swoją opinię o Tesco Szamotuły - Szamotuły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco Szamotuły