brak logo

Pack Plast

Warszawa

Opinie o Pack Plast

Anonim 2011-03-28 09:55:17
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, przebiegła względnie, szef dość miły.
Będąc na zakładzie praca wydawała się być ciekawą jednak nie ma co liczyć na rozwój swoich umiejętności w tym zakładzie.
Kierowniczka umówiła się na dzień próbny oczywiście poszłam jak większość naiwnych ludzi ;/ przepracowałam 4 godziny za które mi nie zapłacono. Kiedy doszło do rozmowy o płacę, przedstawiono mi regulamin ;) 8 punktów jak nie więcej które trzeba spełnić aby dostać premię, soboty płacone normalnie bez 50% jak mówi kodeks. Zmiany Śmieszne bo od 7 do 15:15 dziwne bo pracując do 18 widziałam jak pracownicy wychodzili o 15:30 jak nie później.Druga zmiana do 22:15 Okolica niebezpieczna a częstotliwość jednego autobusu który tam dojeżdża przerażająca.
Jednak nie to mnie zastanawia, w tym zakładzie nikt się nie odzywał, każdy robił tak jak by bał się odezwać do siebie.

1
anonim 2011-04-21 13:58:49
Jutro ide na rozmowe o prace.hmy zobaczymy po przeczytaniu opinni mam obawy i to wielllllllllllkie.Pracowalam juz na niejednej produkcji i wszedzie jest ciezkawo.
anonim 2011-08-10 14:49:22
Niestety jak sie komus nie chce pracowac to wszedzie bedzie zle.
anonim 2011-11-06 21:47:02
To co wszyscy tu piszą to niestety prawda.
Byłem, pracowałem i wiem. Nie polecam, szkoda czasu. Przyszły pracowniku zastanów się...
anonim 2011-11-06 21:57:57
anonim - 2011-08-10 14:49:22

Niestety jak sie komus nie chce pracowac to wszedzie bedzie zle.

To chyba wypowiedź właściciela pp. tego kłamcy i debila.
1
Debeściak 2012-11-25 20:50:52
A kto jest teraz kierowniczką w Pack-Plast???
1
Bart 2013-04-12 11:03:06
To firma zajmująca sie tłoczeniem opakowan. Praca jak na produkcji. Zespól tez - raz sensowni raz ściemniacze. Ogólnie ok.
Ja przepracowałem tam około roku przy termoformierkach ..
B.
Iwona 2013-05-22 16:31:31
Witam, niestety tu tez tną zatrudnienie. Po 3 latach zmieniam. Ogólnie dobrze - bardzo dużo sie zmieniło. Te wczesniejsze opinie to chyba lekko przesadzone, choć kilka osób dyscyplinarnie sie rozstało.
To juz całkiem nowoczesna firma, walczy z kryzysem.
Do następnego razu.
Iwona
Ewa 2013-05-22 19:03:36
Witam, pracowałam w tej firmie ponad rok. Nie rozumiem dlaczego większośc osob pisze takie bzdury. Tak jak w każdej pracy trzeba pracować a szef jest spoko mozna zawsze sie z nim porozumieć tylko trzeba chcieć. niestety jak sie komuś nie chce pracować i ma się lenia to najlepiej obsmarować firmę, w której się pracowało. pamietajcie szanujcie szefa swego ponieważ możecie mieć gorszego.
Aska 2013-07-30 16:39:58
Witam, niestety z żalem ale kończę prace z naszymi opakowaniami., nie mamy co zgrzewać:(. Były lepsze i gorsze dni:(. Ale ogólnie polecam.
Moze jeszcze tu wróce..
Debeściak 2013-11-03 18:50:36
Boje się coś napisać bo zaraz to usuną ;)
aro 2014-03-16 15:45:20
Najlepiej byłoby, gdyby jakiś aktualny pracownik Pack Plast napisał, jak u nich z rotacjami i warunkami w pracy, bo pewnie może być różnie.
Debeściak 2014-03-23 16:00:44
Oooo.. Widzę że Pan (usunięte przez administratora)śledzi wpisy na temat swojej firmy.Może i poleciało pare przekleństw ale wszystko co napisałem było prawdą co może poświadczyc wiele osób.Mam tylko nadzieję że wpis przed jego usunięciem przeczytało kilka osób co uratowało ich przed pracą w tej firmie.Nadal podtrzymuję to co wpisałem :
- Praca za marne pieniądze
- Niewykonalne normy wymyślone niewiadomo zkąd
- Mobbing na każdym kroku
- Fatalne warunki pracy
Zdecydowanie odradzam każdemu pracę w tej firmie.
Oby ten wpis nie "zginął" w niewyjaśnionych okolicznościach i był przestrogą dla wszystkich niedoszłych pracowników.
1
debeściak 2014-04-01 10:46:13
(usunięte przez administratora)Nadal podtrzymuję to co wpisałem :
- Praca za marne pieniądze
- Niewykonalne normy wymyślone niewiadomo skąd
- [usunięte przez administratora] na każdym kroku
- Fatalne warunki pracy
Zdecydowanie odradzam każdemu pracę w tej firmie.
Oby ten wpis nie "zginął" w niewyjaśnionych okolicznościach i był przestrogą dla wszystkich niedoszłych pracowników
1
Debeściak 2014-04-23 10:58:54
Piszę po POLSKU-potwierdzi to każdy polonista a jeden błąd ortograficzny we wpisie to nawet prezydentowi może się zdażyc.A co do mojego przesadzania to skąd wiesz jak tam było? Pracowałeś tam czy co?
1
gregory 2014-06-22 20:06:47
Nie ma nikogo, kto by się jeszcze wypowiedział, bo czekałem na odpowiedź cierpliwie chyba wystarczająca ilość czasu.
sasa 2014-12-02 14:19:54
Po co te sprzeczki? przecież to wszystko ma służyć celom informacyjnym, a nie szerzeniu sporów międzyludzkich!!! Ja chce zdobyć szeroką wiedzę o firmie do której kandyduje wiec uprzejmie poprosze o info na temat: czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z przełożonymi??
byla pracownica 2014-12-08 19:30:35
Pracowalam w tej firmie,bywalo roznie.na zarobki nie narzekalam,normy fakt wziete z nieba i uciazliwe bylo rozpisywanie sie co do minuty w specjalnym zeszyciu,szef ok.miewal swoje humorki ale szef nie jest od tego zeby byc milusi;-) ja tam chetnie bym wrocila tylko nie ma nigdzie ogloszen
xxx 2016-05-11 22:12:39
dziwię się, że nikt nie wspomniał o tym, że w końcu poruszyli rekrutację :) Szukają operatora maszyn termoforujących, ciekawie to brzmi, jak ktoś się na tym zna, to bajka
1
Zostaw swoją opinię o Pack Plast - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pack Plast