Auto Partner SA

Bieruń

Opinie o Auto Partner SA

Myśliciel 2017-02-05 18:55
Nie wiem..
Myśliciel 2017-02-05 18:56
Nie wiem..
Cezary 2017-02-15 16:58
Mam pytanie czy oferta pracy dla osoby w dziale sprzedaży w Pruszkowie jest aktualna? Jakie są wymogi na rozmowie rekrutacyjnej? Ile można dostaw podstawy? Czy są jakieś dodatki? Jeśli ktoś ma informacje proszę o podzielenie się.
sbl 2017-02-19 01:53
Pracowałem w tej firmie rok czasu i szczerze żałuję,moja największa wypłata to 2150 z czego 3 weekendy w delegacji,praca ta jest raczej dla ludzi co nie skończyli podstawówki albo są po gimnazjum i nie mogą nigdzie znaleźć pracy,po zakończeniu pracy tam poszedłem do zakładu obok i odrazu inaczej gdy po miesiącu dostałem wypłatę 3200 z 2 sobotami :) a nie jak w ap 1400.
10
rob 2017-02-19 02:16
Nie polecam nawet największemu wrogowi,zarobki najniższa krajowa plus 300 zł netto premii o ile ci jej nie zabiorą :) praca raczej dla ludzi o niskiej samoocenie lub takich co podstawówki nie umieli skończyć,kierownik tutaj zarabia 2200 bez sobot więc nie róbmy sobie jaj :) moja największa wypłata tutaj to 2050 z 3 sobotami :) rotacja ludzi ogromna przyjmą 30 a po 2 dniach zwalnią 40 :) cieszę się że mnie zwolnili z tamtąd :) po pierwszej wypłacie po zwolnieniu mnie z tamtąd poszedłem do kierownika który mnie zwolnił i pokazałem mu kwitek z nowej pracy (3700) wręczyłem mu 0.7 wódki i podziękowałem z całego serca ;)
12
102102 2017-02-19 12:42
gdzie tak jest, w jakiej lokalizacji ?
atom 2017-02-20 09:24
rob - a na jakim Ty stanowisku pracowałeś i w jakiej lokalizacji i jak długo? I skąd wiesz ile zarabiają kierownicy? Dlaczego Cię zwolnili?
sbl 2017-02-22 18:21
Pracowałem 9 miesięcy na rozwożeniu i komoketacji towaru,zwolnili mnie tak jak 30 innych,których parę tygodni wcześniej przyjęli,tak tam jest poprostu,kolega został kierownikiem stąd wiem jak zarabia kierownictwo :)
2
NickEldon 2017-02-23 07:23
Czy wy naprawdę czytacie to ludzie i się sugerujecie tym idąc do pracy/zmieniając? To może pisać nawet jeden gościu który ma frustrację na firmę bo mu nie dali 50zł więcej a i pewnie firma może sama pisać. Weź się za swój los i idź do pracy, sprawdź zmień jak nie pasuje. Jest tyle pracy wokół.......
2
Spink 2017-02-24 11:06
Czekam na rozmowę rekrutacyjną i dlatego mam pytanie. Czego mogę sie spodziewać na rozmowie? Jakie zarobki mogę mieć jako pracownik magazynu? Czy w firmie są jakieś dodatki? Może karta multisportu ? Dzieki
sbl 2017-03-01 08:01
Dodatki powiadasz? Jedyny dodatek jaki tam jest to paczka na święta o wartości max 100 zł więcej NIC.Mówię ci najniższa krajowa czyli 1560 plus 300 zł premii.Trzeba być desperatem żeby tam pracować :)
3
wer 2017-03-01 12:52
(usunięte przez administratora) min.w tych słowach można opisać AP bierun :) praca raczej dla studentów lub starych kawalerow mieszkających z rodzicami,zarobki 1500-1700 w porywach jak się 2 soboty załapiesz :) ogólnie padaka totalna,Nie polecam.
2
Lidia 2017-03-01 15:24
@sbl, a co z pakietem medycznym/ ubezpieczeniem? Można liczyć na jakieś dofinansowanie?
Swój 2017-03-04 10:28
Prawda jest taka, że w AP podstawa nie powala. W innych firmach jest lepiej płacone. Plusem jest to że można dorobić. Każdy ma prawo przyjść na dodadtkowe godziny płacone extra. Mówię tu o zbieraniu i kontroli Czechów, Litwy itp. Pracując na rano i przychodząc tylko 2 razy w tygodniu w miesiąc można zrobić dodatkowe 480 zł. Do tego dolicz sobie jeszcze soboty choćby dwie i już wyplata lepiej wygląda. To jest minimum, a można i więcej, tylko TRZEBA CHCIEĆ. Jak ktoś jest lewusem to jego sprawa. Minus to te biedne podstawy które mogły by być o wiele większe.
2
St 2017-03-06 13:10
Pracowałem do pierwszej wypłaty,20 dni roboczych plus 3 soboty plus 14H nadgodzin i wypłata 2132zl.Żart i śmiech na sali tak można opisać AP w bieruniu.Zdecydowanie nie polecam. Już lepsza sistema gdzie za taki grafik pracy byłoby grubo ponad tysiąc więcej
6
Lidia 2017-03-08 15:46
St czy informacje o wysokości zarobków nie były podane w umowie?
Sebastian G. 2017-03-09 16:27
Nie polecam .
6
Oszukany przez Auto Partner w Bieruniu 2017-03-10 11:37
Spółka Auto Partner to nieporozumienie.
Nie opłacone składki ubezpieczeniowe w Auto Partner to standard.
Proszę potwierdzić w Okręgowym Inspektoracie Pracy w Katowicach jaką mają opinie o tym pracodawcy.
Dodatkowo oszukują na prowizjach i dodatkach.
Przedstawiciel handlowy ma obowiązek oszukiwania klientów.
Pracodawca to kompletna porażka.

10
Gks Tychy 2017-03-11 16:34
Nie polecam AP w bieruniu,totalne dno i padaka,zarobki na poziomie 1500-1600,zero dodatków,nawet na święta nic nie dają gdzie w innych zakładach 2000 zł to jest norma.Nie polecam nikomu
4
Hellboy 2017-03-11 18:56
to i tak sporo dostałeś, a w sistemie to możesz dostać co najwyżej stówke wiecej za to samo
oszukany przez Auto Partner 2017-03-12 17:45
...prop9nuje,nie zadawac tego rodzaju pytan.
Obowiazek ubezpieczenia pracownika i zaplacenie za niego podatkow jest sprawa OCZYWISTA!
Spolka Auto Parter SA takich skladek za mnie nie zaplacila UWAGA za okres 5 miesiecy!

pozdrawaim
6
Iza 2017-03-15 17:53
Auto Partner SA to fajna firma. Dziwię się niektórym wpisom!
2
Uciekam 2017-03-17 12:10
Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach!
Warunki płacowe:
Stawka godzinowa 13,77 pln brutto
15 pln netto dodatku za każdy dzień pracy
300 pln brutto premii miesięcznej
31 pln netto na miesiąc dodatku na pranie odzieży
100% do stawki godzinowej za pracę w weekendy

Żaba i Formpol tez podciągnęły wynagrodzenia
Zobaczymy jak na to zareagują nasi możnowładcy
1
nikt 2017-03-18 12:43
Pracowałem w tej firmie rok na stanowisku ph. Zaczynajac od góry (usunięte przez administratora) jak komuś coś nie pasuję to niech się zwolni. Poza tym setki różnych raportów,planów itp. Człowiek nie znaczy w tej firmie Nic, nie liczy się wynik tylko ładnie napisany raport.
8
Prawda 2017-03-25 11:46
Ciekawe kto tu ciągle wypisuje takie bzdety jaka to świetna i rozwojowa firma. Po pierwsze to nie firma tylko zwykły magazyn hurtownia gdzie trzeba ludzi do ładowania na palety i wózki i nic więcej. Po drugie ci co pracowali tam w latach 2008 -2011 jeszcze na Oświęcimskiej i w odpowiednim czasie uciekli (usunięte przez administratora)
3
Ciekawy 2017-03-27 08:24
co to jest SPM ?
Leszek 2017-03-30 20:57
Popracuj na magazynie za te pieniądze to będziesz się mogła wypowiedzieć
2
Leszek 2017-03-30 21:04
Najniższa krajowa
3
Cudak 2017-04-12 11:40
Myślę, że straszna złość przemawia @Prawda , w garażu nie zmieści sie tyle osób.
elo 2017-04-25 08:18
a jest ktoś z jutrzenki? jakie warunki na filii, dział sprzedaży ?
1
Tonik 2017-04-25 18:32
Słyszałem sporo dobrych opinii o firmie i mam zamiar złożyć cv na przedstawiciela handlowego . Może ktoś dodać kilka informacji? Lubię wiedzieć jak firma działa zanim pójdę na rozmowę, będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi.
Bez odbioru 2017-04-28 23:50
I znów to samo na tej stronie - aby ukryć wszystkie prawdziwe opinie o magazynie AP w Bieruniu ( oczywiście te które przejdą przez cenzurę portalu) kilku wciąż tych samych piesków na rozkaz zarządu i kierownictwa AP Bieruń robi wciąż te same wpisy chwalące magazyn albo te odwracające uwagę w rodzaju - czy jest szybka kariera, czy są nowoczesne pakiety ... Jednym słowem śmiech i zażenowanie
Markoni 2017-04-29 15:22
Powiem tylko tyle, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!!
1
pkp 2017-05-07 19:54
Nigdy nikomu pensja nie przyszła później niż do 10-go .
Chrabia 2017-05-10 11:10
Na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel handlowy w Opolu? Oczywiście chodzi mi o widełki. Jak sie pracuje w firmie?
Śmiech na sali 2017-05-13 01:48
czy te wszystkie tępogłowe wpisy w rodzaju -" to świetna firma, firma rozwojowa, straszna złość przemawia przez tych co krytykują" - czy te wszystkie wpisy robią jacyś kompletni organicznicy na rozkaz Zarządu AP czy kierowników zmianowych i kontroli ? Byłem w AP w Bieruniu (oczywiście jak przystało na każdego na poziomie tylko kilka miesięcy) ponad sześć lat temu i dobrze pamiętam co się tam działo szczególnie na dziale kompletacji
Czarek 2017-05-16 11:03
Szkoda, że na forum tak mało wpisów robią ludzie zadowoleni z pracy w firmie a często frustraci i nieudacznicy.
1
ŚMIESZNE 2017-05-17 21:24
"CZARUJESZ" ??
Gacek 2017-05-17 22:44
w sumie jak sprowokowałeś to napiszę. Ja jestem mega zadowolony. Pracuję od ponad 2 lat w centrali na biurach. Jestem mega zadowolony. Mam 3200-3500 na rękę i dla mnie to dużo/wystarczająco. Znam ludzi którzy mają taką ratę za dom więc dla niech to będzie za mało. Ale uważam że to dobre pieniądze za to co robię. Psychicznie się dobrze czuję. Atmosfera jest ok. Wszystkie działy współpracujące ok. W porządku kierownicy działów, widać że z głową ktoś to wszystko poukładał. Jest mega ok. Z minusów - angielski powinien być częściej i za free. Może więcej imprez rodzinnych? No i może zwkłego ludzkiego "brawo, świetnie pracujesz". Reszta mega plus po moich wcześniejszych pracach, stażowo leci 11 rok. Chciałeś to napisałem szczrze. Tak jak mówisz.......... ci co zadowoleni rzadko piszą ale ja przez przypadek przeglądałem to mówię - napiszę. Statysyka działa, zawsze kilka procent będzie niezawodolonych i będzie bełkot jaki to zły pracowdawca i tu mogą oni wylać swoje żale.
1
Prawda 2017-05-19 19:16
Te - gacek - A co to za centrala tego magazynu hurtowni ? Gdzie ona jest ? Te 3200 zł na mc to oczywiście z wszystkimi sobotami i niedzielami bo inaczej nikt nie uwierzy. Do ładowania towaru na palety i wózki trzeba języka angielskiego ? I kup sobie okulary bo nie doczytałeś się że wszystkie wpisy mówiące prawdę o tym ....AP w Bieruniu robili i robią ludzie którzy dawno tam nie pracują - zwolnili się sami czy zostali zwolnieni za nie wykonywanie pomylonych poleceń i mówienie prawdy o tym magazynie bałaganie - oni robią to po to by ostrzec młodych naiwnych przed dostaniem się w to badziewie zwane AP
Cudak 2017-05-25 10:33
@Prawda Uważam, że jesteś jednym z tych frustratów o których pisze @Czarek. Złość przez Ciebie przemawia. Uważasz, że prawo do pisania opinii mają jedynie ludzie niezadowoleni z pracy i z firmy, wszyscy je mają!!!!!
Lolo 2017-05-31 11:55
Ap w Bieruniu starym to (usunięte przez administratora)
Cudak 2017-06-08 21:34
Czy wiecie , że Auto Partner dostał wyróżnienie "Solidny Pracodawca Roku za 2016" ? Gdyby firma była taka jak tu na forum piszecie to chyba nie otrzymałaby takiego wyróżnienia? Może trzeba spojrzeć w lustro?
1
Hartówka 2017-06-12 21:19
Zgadzam się w 100% z Trueman. Na stanowisku PH to 2000zł netto podstawy, starsi handlowcy niekiedy mają 2200, a nawet sporadycznie 2500 max lub ci, którzy maja doswiadczenie i tyle wynegocjują. Z premią 2600-3000netto, dobrzy wyciagają więcej ale to na naprawdę dobrych rynkach i też sporadycznie. Firma ma cienkie dodatkowe profity, zero imprez(nie mówię o lokalnej popijawie raz na rok:) , zero wycieczek, auto prywatnie raczej koło domu ale można się dogadać z kierownikiem lub dyrektorem i wtedy można dalej jechać lecz za swoje pieniądze. Nie polecam rysowania auta, zgubienia jakiegoś elementu i uffff... rozbicia bo wtedy płacisz ze swoich. To jedyna firma z takim poczuciem humoru. Od tego są ubezpieczenia. kur...a. Auto zazwyczaj van 2-os ale dla najlepszych są i 5 os. Hyundai i20, Skoda Fabia, Ford fiesta, Fiat Punto, Opel Corsa, Toyota Yaris Fiat Fiorino ( roczniki czasem stare jak na służbowe np. 2008 ale większość w miarę nowych zarówno w benzynie jak i w dieselu). PH jest odpowiedzilny za wszystko, nikt niczego nie wie i odsyła do kolejnej osoby. Premia też uzależniona od dłużników, więc skamlesz o zapłatę należności żeby dostać większą premię. Ilość wizyt min 35 tygodniowo ale opisywanie i planowanie z celem smart(czasochłonne i jak coś żle zrobisz to dostajesz karę finansową, więc dlatego nie ma ich więcej ale pewnie kwestia czasu) Firma ogólnie się rozwija, powstają nowe filie i dużo się o niej mówi ale mega korpo się zrobiło i idzie w tym kierunku, a pracownik jest tylko kolejnym numerem(akwizytorem w AX :P )
Plusy:
Umowa o pracę
Tania karta multisport 52zł/m-c
pewna premia od obrotu+ osiągalne 2 małe plany, a przynajmniej jeden z nich
szkolenia dla pracowników(idealne dla świeżaków) np. sprzedażowe, doszkalające z wiedzy o narzędziach jakimi są programy.
Gadżety dla klientów(słabej jakości ale co miesiąc)
Dobra praca dla 20 latka

Minusy:
Niska podstawa
Kary za pomyłki
Beznadziejnie działający program do obsługi klientów
Auta 2 os, trzeba płacic za dalsze km prywatne i prosić o wszystko do tego samochodu zamiast pojechać na serwis
Brak szkoleń produktowych z przedstawicielami producentów(są ale sporadycznie)
Słabe promocje dla PH
Słabe promocje dla klientów(wygórowane targety)
Pracownicy pomimo wielu szkoleń mają małą wiedzę i odsyłają dalej...
Wszyscy pomagają niechętnie i opierdzielają zamiast pomagać( jest kilku fajnych ludzi)
kierowcy z firm zewnętrznych olewający wszelkie zasady
Otwieranie filii obok starych i zabieranie rynku czyli obrotu i premii.
Cezary 2017-06-18 18:01
Mają całkiem sporą ofertę pracy! Słyszałem sporo dobrego o firmie i aplikowałem do działu sprzedaży. Może mi ktoś podpowiedzieć jak się w firmie pracuje?
Ph help desk 2017-06-22 12:19
Ktoś aplikuje do Warszawy na PH i potrzebuje informacji?
Szukajgdzieindziejszczescia 2017-06-22 17:14
Jeśli robisz plany jako kierownik to powinieneŝ coś wynieść z premii kwartalnej ale samej wypłaty jest niewiele, a na głowie sporo. Lepiej już ma przedstawiciel, który robi plany. Tylko znów przedstawiciel jest windykatorem, akwizytorem, magazynierem, sprzedawcą, kierowcą, a nawet sprzątaczką. Słabe to jest i może zniechęcić. Ja bym szukał gdzie indziej szczęścia.
Cudak 2017-06-22 20:41
Auto Partner ma jakiś wysyp zapotrzebowania na handlowców?
Incognito 2017-06-25 14:38
Znalazłem ofertę pracy w Słupsku . Na magazyn i rozwożenie towaru po klientach . Ktoś coś wie jak to wygląda ? Zarobki, atmosfera itp ?
Cudak 2017-06-25 21:48
Jak się pracuje w firmie? Interesuje mnie ponieważ mam chęć aplikować na pracownika działu eksportu. Jak myślicie jakie wymagania może postawić firma przed kandydatem? Czy trudno jest się dostać do pracy?
Zostaw swoją opinię o Auto Partner SA - Bieruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA