Auto Partner SA

Bieruń

Opinie o Auto Partner SA

Znawca 2016-07-01 12:16
Widać że zarząd AP w Bieruniu działa. Skasowali tutaj około 40 wpisów mówiących prawdę o tym magazynie AP. I teraz wypisywane są tu bzdury o wielkich zarobkach w AP i dobrej atmosferze. Tam nikt nie dostanie więcej niż 1800zł na mc bez nadgodzin i sobót
4
IP monitor 2016-07-01 12:23
W dalszym ciągu twa blokada prawdziwych opinii o AP w Bieruniu
9
Piotr 2016-07-12 12:41
Nie polecam pracy w tej firmie. Korporacja jak każda liczą się układy albo trzymasz komuś palec w "D" albo jesteś popychadłem. Sprawdzanie pracownikow na każdym stanowisku, ciche telefony które są nagrywane, szary pracownik jest nikim. Osoby funkcyjne patrzą na dupochron własnej "D" , a tak patrząc na ich pracę i dbanie o wynik czy też wizerunek firmy nie ma to nic wspólnego z ich zajmowanym stanowiskiem. Regionalni śmiech, kierownicy jakiś żart i przez to taka, a nie inna atmosfera. Uważam że min. 50 % osób funkcyjnych do wymiany. Wtedy praca i atmosfera przełoży się na wynik i wizerunek niektórych oddziałów. Zarząd powinien skupić większą uwagę na oddziały i to nie przez regionalnych.
4
Tysan 2016-09-16 20:25
Bardzo ciezka praca i malo placa (usunięte przez administratora) teraz szukaja do pracy ale kto im przyjdzie ....cos jak tasma (usunięte przez administratora)
1
BOB 2016-09-20 09:04
Auto Partner zarobki. Magszynier 1400zł na rękę, 2 soboty plus premia max 1800zł!!!!
Sprzedawca startuje od 1800zł na rękę. 2 soboty i premia w zależności od obrotu filii. po okresie próbnym 2000 na rękę z sobotami i premią max 2300zł.
PH max 2500zł +samochód + telefon + komputer.
Dodam że pobierają podatek od używania samochodu ale bez pisemnej zgody (za każdym razem) nie można go używać do celów prywatnych!!!

Atmosfera ??? pracownicy są ok ale kierownicy firmy....pozostawiają wiele do życzenia.
Pozdrawiam
4
xx 2016-09-20 15:42
a co takiego konkretnego nie pasuje ci w kierownictwie? jakoś nie chce mi się wierzyć jak nie ma argumentacji żadnej
Warszawa 2016-11-20 19:09
Podobno można auto prywatnie używać. A stawki początkowe dla PH jalie są?
Appp 2016-12-29 19:46
Czy ktoś słyszał o tym, że ap nie płaci pracownikom albo płaci z bardzo dużymi opóźnieniami? Coś takiego chyba w Warszawie ma miejsce? czy to prawda?
2
NIcki 2016-12-30 10:48
wypłata zawsze na czas
Marta Tychy 2017-01-03 15:31
Witam, jak szczerze wygląda praca na magazynie w Bieruniu? Jak wygląda ścieżka kariery? Ile trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby coś osiągnąć? Jaka płaca? Po jakim czasie praca na stałe? System jedno zmianowy od 8-16 czy 3 zmiany? Mocno zimno w zimę na magazynie? Będę wdzięczna za odp.
Adax 2017-01-04 08:59
kompletna bzdura, AP to spółka giełdowa, coś takiego nie przejdzie. Wypłata na koncie jest bez wyjątku (pracuję od ponad 5 lat) najpóźniej 10-go.
1
DanielWr 2017-01-12 08:59
Pracuję 6 lat. Wypłata nigdy nie była opóźniona od kiedy pracuję. Najpóźniej 10tego.
Zazwyczaj od 7 do 9 przychodzi za co dzięki włodarzom bo szanują płacę za pracę.
2
Cudak 2017-01-20 08:21
Słyszałem że to dobra firma i chciałbym tu pracować ale nie wiem czy są jakieś nowe ofert dla Przedstawiciela handlowego
Trueman 2017-01-23 19:18
Podstawy 2000netto do tego premia od obrotu opisana powyżej i dodatkowe ze 2 mini-plany. 2700-3000 zarabiają z premiami starzy handlowcy, którzy wyrabiają plany. Nowi niekoniecznie bo targety są z kosmosu, a do tego jest tabela kar i wtedy odejmują zamiast dodawać. Źle wbijesz pin do karty paliwowej, nie zrobisz raportu lub zle zrobisz, za dużo klientów nieobslugiwanych itd. To jest chore! Za auto płacisz, a tylko możesz pojezdzic wokół domu i do tego 2-osobowe. Plusy: umowa o pracę, firma się rozwija i teoretyczne można awansować, karta multi sport za 52zł ale za dużo na głowie sprzedawca-handlowiec-magazynier-kierowca-windykator-kasjer =akwizytor :( Dużo wiedzy za małe pieniądze i słabe premie. Brak wycieczek dla handlowcôw, bonów itp. Konkurencje to maja
1
Art 2017-01-24 08:08
Trueman to chyba zacząłeś. (usunięte przez administratora) Szkoda, ze nie wytrzymales dluzej bo jak sam napisales, firma rozwija sie. Co do wycieczek - nie ma ale sa za to nagrody rzeczowe w konkursach wewnetrznych(promocjach) i to jest fajne. ja np. wole nagrody rzeczowe, a wyjazd sam gdzie chce i kiedy chce.
Obserwer 2017-01-28 15:45
Ap to całkiem spoko firma, nawet tutaj ją chwalą!!.
Mysliciel 2017-02-02 12:05
Pracuje w firmie już jakiś czas, wiec mogę coś powiedzieć. Firma sama w sobie OK, co do zarobków na PH nie powalają, ten kto tu pisze ze podstawy jest 2000 na rękę to proszę powiedzieć w jakim regionie. Większość czasu podstawy to 1700 zł, premia raz jest raz nie ma. Można wyciągnąć ponad 3000 zł ale rzadko. Kary są za zaniedbania. Ciagle otwieranie nowych oddziałów ukraca dotyczasowy rynek co daje pomniejszenie wypracowanej marży, do tego wypłacanie bonusów i innych umów klientów jest odciągane z marzy PH po zakończonej umowie( od 2017 podobno się to zmienia ) Targety z kosmosu.
romanek 2017-02-04 07:55
a ile zarabia kierownik filii ?
Ochotnik 2017-02-04 13:16
Czy AP prowadzi jakiś nabór pracowników? Wcale nie mogę nic znaleźć. Interesuje mnie dział sprzedaży, kiedyś potrzebowali ludzi?
Myśliciel 2017-02-05 18:55
Nie wiem..
Myśliciel 2017-02-05 18:56
Nie wiem..
Cezary 2017-02-15 16:58
Mam pytanie czy oferta pracy dla osoby w dziale sprzedaży w Pruszkowie jest aktualna? Jakie są wymogi na rozmowie rekrutacyjnej? Ile można dostaw podstawy? Czy są jakieś dodatki? Jeśli ktoś ma informacje proszę o podzielenie się.
sbl 2017-02-19 01:53
Pracowałem w tej firmie rok czasu i szczerze żałuję,moja największa wypłata to 2150 z czego 3 weekendy w delegacji,praca ta jest raczej dla ludzi co nie skończyli podstawówki albo są po gimnazjum i nie mogą nigdzie znaleźć pracy,po zakończeniu pracy tam poszedłem do zakładu obok i odrazu inaczej gdy po miesiącu dostałem wypłatę 3200 z 2 sobotami :) a nie jak w ap 1400.
7
rob 2017-02-19 02:16
Nie polecam nawet największemu wrogowi,zarobki najniższa krajowa plus 300 zł netto premii o ile ci jej nie zabiorą :) praca raczej dla ludzi o niskiej samoocenie lub takich co podstawówki nie umieli skończyć,kierownik tutaj zarabia 2200 bez sobot więc nie róbmy sobie jaj :) moja największa wypłata tutaj to 2050 z 3 sobotami :) rotacja ludzi ogromna przyjmą 30 a po 2 dniach zwalnią 40 :) cieszę się że mnie zwolnili z tamtąd :) po pierwszej wypłacie po zwolnieniu mnie z tamtąd poszedłem do kierownika który mnie zwolnił i pokazałem mu kwitek z nowej pracy (3700) wręczyłem mu 0.7 wódki i podziękowałem z całego serca ;)
11
102102 2017-02-19 12:42
gdzie tak jest, w jakiej lokalizacji ?
atom 2017-02-20 09:24
rob - a na jakim Ty stanowisku pracowałeś i w jakiej lokalizacji i jak długo? I skąd wiesz ile zarabiają kierownicy? Dlaczego Cię zwolnili?
sbl 2017-02-22 18:21
Pracowałem 9 miesięcy na rozwożeniu i komoketacji towaru,zwolnili mnie tak jak 30 innych,których parę tygodni wcześniej przyjęli,tak tam jest poprostu,kolega został kierownikiem stąd wiem jak zarabia kierownictwo :)
2
NickEldon 2017-02-23 07:23
Czy wy naprawdę czytacie to ludzie i się sugerujecie tym idąc do pracy/zmieniając? To może pisać nawet jeden gościu który ma frustrację na firmę bo mu nie dali 50zł więcej a i pewnie firma może sama pisać. Weź się za swój los i idź do pracy, sprawdź zmień jak nie pasuje. Jest tyle pracy wokół.......
2
Spink 2017-02-24 11:06
Czekam na rozmowę rekrutacyjną i dlatego mam pytanie. Czego mogę sie spodziewać na rozmowie? Jakie zarobki mogę mieć jako pracownik magazynu? Czy w firmie są jakieś dodatki? Może karta multisportu ? Dzieki
sbl 2017-03-01 08:01
Dodatki powiadasz? Jedyny dodatek jaki tam jest to paczka na święta o wartości max 100 zł więcej NIC.Mówię ci najniższa krajowa czyli 1560 plus 300 zł premii.Trzeba być desperatem żeby tam pracować :)
3
wer 2017-03-01 12:52
(usunięte przez administratora) min.w tych słowach można opisać AP bierun :) praca raczej dla studentów lub starych kawalerow mieszkających z rodzicami,zarobki 1500-1700 w porywach jak się 2 soboty załapiesz :) ogólnie padaka totalna,Nie polecam.
2
Lidia 2017-03-01 15:24
@sbl, a co z pakietem medycznym/ ubezpieczeniem? Można liczyć na jakieś dofinansowanie?
Swój 2017-03-04 10:28
Prawda jest taka, że w AP podstawa nie powala. W innych firmach jest lepiej płacone. Plusem jest to że można dorobić. Każdy ma prawo przyjść na dodadtkowe godziny płacone extra. Mówię tu o zbieraniu i kontroli Czechów, Litwy itp. Pracując na rano i przychodząc tylko 2 razy w tygodniu w miesiąc można zrobić dodatkowe 480 zł. Do tego dolicz sobie jeszcze soboty choćby dwie i już wyplata lepiej wygląda. To jest minimum, a można i więcej, tylko TRZEBA CHCIEĆ. Jak ktoś jest lewusem to jego sprawa. Minus to te biedne podstawy które mogły by być o wiele większe.
2
St 2017-03-06 13:10
Pracowałem do pierwszej wypłaty,20 dni roboczych plus 3 soboty plus 14H nadgodzin i wypłata 2132zl.Żart i śmiech na sali tak można opisać AP w bieruniu.Zdecydowanie nie polecam. Już lepsza sistema gdzie za taki grafik pracy byłoby grubo ponad tysiąc więcej
6
Lidia 2017-03-08 15:46
St czy informacje o wysokości zarobków nie były podane w umowie?
Sebastian G. 2017-03-09 16:27
Nie polecam .
6
Oszukany przez Auto Partner w Bieruniu 2017-03-10 11:37
Spółka Auto Partner to nieporozumienie.
Nie opłacone składki ubezpieczeniowe w Auto Partner to standard.
Proszę potwierdzić w Okręgowym Inspektoracie Pracy w Katowicach jaką mają opinie o tym pracodawcy.
Dodatkowo oszukują na prowizjach i dodatkach.
Przedstawiciel handlowy ma obowiązek oszukiwania klientów.
Pracodawca to kompletna porażka.

8
Gks Tychy 2017-03-11 16:34
Nie polecam AP w bieruniu,totalne dno i padaka,zarobki na poziomie 1500-1600,zero dodatków,nawet na święta nic nie dają gdzie w innych zakładach 2000 zł to jest norma.Nie polecam nikomu
4
Hellboy 2017-03-11 18:56
to i tak sporo dostałeś, a w sistemie to możesz dostać co najwyżej stówke wiecej za to samo
oszukany przez Auto Partner 2017-03-12 17:45
...prop9nuje,nie zadawac tego rodzaju pytan.
Obowiazek ubezpieczenia pracownika i zaplacenie za niego podatkow jest sprawa OCZYWISTA!
Spolka Auto Parter SA takich skladek za mnie nie zaplacila UWAGA za okres 5 miesiecy!

pozdrawaim
5
Iza 2017-03-15 17:53
Auto Partner SA to fajna firma. Dziwię się niektórym wpisom!
1
Uciekam 2017-03-17 12:10
Widzieliście co daje SPM w swoich ogłoszeniach!
Warunki płacowe:
Stawka godzinowa 13,77 pln brutto
15 pln netto dodatku za każdy dzień pracy
300 pln brutto premii miesięcznej
31 pln netto na miesiąc dodatku na pranie odzieży
100% do stawki godzinowej za pracę w weekendy

Żaba i Formpol tez podciągnęły wynagrodzenia
Zobaczymy jak na to zareagują nasi możnowładcy
1
nikt 2017-03-18 12:43
Pracowałem w tej firmie rok na stanowisku ph. Zaczynajac od góry (usunięte przez administratora) jak komuś coś nie pasuję to niech się zwolni. Poza tym setki różnych raportów,planów itp. Człowiek nie znaczy w tej firmie Nic, nie liczy się wynik tylko ładnie napisany raport.
5
Prawda 2017-03-25 11:46
Ciekawe kto tu ciągle wypisuje takie bzdety jaka to świetna i rozwojowa firma. Po pierwsze to nie firma tylko zwykły magazyn hurtownia gdzie trzeba ludzi do ładowania na palety i wózki i nic więcej. Po drugie ci co pracowali tam w latach 2008 -2011 jeszcze na Oświęcimskiej i w odpowiednim czasie uciekli (usunięte przez administratora)
2
Ciekawy 2017-03-27 08:24
co to jest SPM ?
Leszek 2017-03-30 20:57
Popracuj na magazynie za te pieniądze to będziesz się mogła wypowiedzieć
2
Leszek 2017-03-30 21:04
Najniższa krajowa
2
Cudak 2017-04-12 11:40
Myślę, że straszna złość przemawia @Prawda , w garażu nie zmieści sie tyle osób.
elo 2017-04-25 08:18
a jest ktoś z jutrzenki? jakie warunki na filii, dział sprzedaży ?
1
Tonik 2017-04-25 18:32
Słyszałem sporo dobrych opinii o firmie i mam zamiar złożyć cv na przedstawiciela handlowego . Może ktoś dodać kilka informacji? Lubię wiedzieć jak firma działa zanim pójdę na rozmowę, będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi.
Zostaw swoją opinię o Auto Partner SA - Bieruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA