Auto Partner SA

Bieruń

Opinie o Auto Partner SA

kupa śmiechu 2016-02-08 21:53
a ile według ciebie można zarobić za pchanie palety z pudełkami i kartonami czy ładowaniu tych pudelek na regały ? albo zdejmowaniu pudełek z regału i wkładaniu do wózka ? no ile można zarobić ?
Daro 2016-02-10 15:19
moim zdaniem atmosfera jest bardzo dobra, wszystko zależy od współpracowników. Wypłaty też są całkiem niezłe. ogólnie firma na plus.
OPC 2016-02-19 09:56
Mam pytanie odnośnie pracy na magazynie w Bieruniu. Jak to wygląda z weekendami? są obowiązkowe, czy pracująca jest każda sobota? Jak wyglądają premie weekendowe?
24
zefir 2016-03-10 08:59
Ale możesz napisać konkretnie co i jak? Bo na razie piszesz jak jakiś frustrat który sobie nie poradził
3
Romek 2016-03-14 21:27
Z tego co wiem to faktycznie kupili dość drogo i nie jest zbyt różowo jeśli o to chodzi, ale no czasami przecież tak właśnie bywa, że czasami podejmuje się złe decyzje
jan 2016-03-15 07:30
to oddaj im swoją wypłatę - bo kupili coś drogo.
każda sprzedaż jest z zyskiem, więc co ma piernik do wiatraka.
marek 2016-03-15 07:37
nie wiem jak w innych miastach ale kolega mówił że w wawie ph to max 3tys na rękę, a narobić się trzeba.
zefir 2016-03-15 09:52
Co to za bzdura? Przecież kolego kompromitujesz się taką paplaniną. Skąd niby wiesz za ile w centrali kupują towar? Pewnie od konkurencji?:D
1
xx 2016-03-17 09:45
A jak wygląda praca na wózku widlowym w Bieruniu. Ile można wyciągnąć i jaka atmosfera?
MateuszF 2016-03-22 08:39
Odnoszę wrażenie, że tu jedna albo dwie osoby rozstały się z Auto Partnerem i chcą się pożalić. W kółko ten sam tekst, że C. zły. A jednak kilkaset osób na magazynie pracuje od lat i żyją. Mi leci 4 rok, owszem różne momenty były, ale jest ok w porównaniu do innych korporacji w okolicach. Atmosfera jest w porządku, to jest też ważne, kazdy rekę poda czy to ma 20 lat czy 50.
mat 2016-03-23 22:20
dalej szukają ph do warszawy, wie ktoś na który oddział, jakoś często się tam zmieniają handlowcy, czyżby niskie zarobki i odchodzą sami
11
Piter 2016-03-28 14:48
dłużej niż dwa lata to pracują tylko Ci, którzy chcą dociągnąć do emerytury (usunięte przez administratora)
Piter 2016-03-28 14:49
od kiedy każda sprzedaż jest zyskiem?
masz pojęcie jak ameba o dzieleniu przez zero
jan 2016-03-31 07:29
" z zyskiem", mam rozumieć że sprzedajesz części klientom poniżej kosztów zakupu?
MateuszF 2016-04-03 07:59
Kolego Monitoring Pl narzekaj dalej. Widzę że cię dotknął mój wpis i OPINIA, a nie jakieś wyżalanie. Ot, prawda boli. Podkreślam - moja opinia jest na duży plus dla tej firmy. Każdy manager czy kierownik musi miec takie cechy, aby kierowac dobrze duzym zespolem ludzi (ty to odbierasz zle). Najlepiej jakbys przychodzil na 8h z czego 3godziny popracowal, a reszte pogadali przespał między regałami. Mi czas pracy tu leci dlugo i jezeli ktos pracuje sumiennie, to wspomniany kierownik jest fair wobec niego.
piotrek 2016-04-05 20:40
poczytaj wcześniejsze wpisy kilka opisuje pracę PH, podstawa ok 2tys + prowizja 1,5% brutto od marży netto, policz sobie sam, max to 2800 netto, jak nie dostaniesz kary np. za CRM, itp. bo nie tylko dają ale i potrafią zabrać, dużo zależy od ekipy i kierownika oddziału, a trafiają się różni, pozdro
Jeryho 2016-04-12 16:42
A ile mają wyrabiać po tygodniu pracy?
atu 2016-04-23 19:16
Ile na kompletacji mozna zarobic?
RomSz 2016-05-05 08:49
Mumia składaj CV, spolka wchodzi na gielde. Wg mnie mega wiarygodny pracodawca w zamian za zaangazowanie z tego co czytam wszystkie posty.
nowy 2016-05-08 13:24
szukają dyrektora ds logistyki magazynowej. Wie ktoś jakie zarobki ? co to za praca?
easdf 2016-05-14 10:29
jaka piosenka disco polo leciala kilka dni temu leciala w radio wezle z okazji czyichs urodzin?
babalaza 2016-06-14 17:06
To co tam się teraz wyprawia to powinni jakiś reportaż zrobić o pomysłach ochrony jak i kierownictwa. Szans na rozwój pracowników jak na lekarstwo i to po znajomościach więc zostaje tylko pchać wózek.
dAS 2016-06-24 22:13
Zarobki zalezne sa od dzialu na jaki trafisz, na zbieraniu na poczatek bez sobot i innych nadgodzin przy dosc szybkiej pracy jakies 2000 netto, z sobotami itp jakies 2200-2600 zakladajac dobre tempo pracy i brak pomylek i jakies 30 roznego rodzaju nadgodzin. Na innych dzialach sa stale premie np 1380 plus 500 plus ewentualne soboty i nadgodziny. Widac duze roszady na stanowiskach caly czas, osoby, ktore pracuja dluzej awansuja. Podejscie do pracownika jest rozne. Od fajnego po ziebane na maksa. Suma sumarum jest tak sobie, ani zle, ani fajnie. Pierwszy miesiac jest na prawde trudny na AP. Wytrwalosci.
3
dAS 2016-06-25 22:55
Trudno mi sie wypowiedziec. Podejzewam, ze biegly + slowka z branzy automotive i business.
Znawca 2016-07-01 12:16
Widać że zarząd AP w Bieruniu działa. Skasowali tutaj około 40 wpisów mówiących prawdę o tym magazynie AP. I teraz wypisywane są tu bzdury o wielkich zarobkach w AP i dobrej atmosferze. Tam nikt nie dostanie więcej niż 1800zł na mc bez nadgodzin i sobót
2
IP monitor 2016-07-01 12:23
W dalszym ciągu twa blokada prawdziwych opinii o AP w Bieruniu
6
Piotr 2016-07-12 12:41
Nie polecam pracy w tej firmie. Korporacja jak każda liczą się układy albo trzymasz komuś palec w "D" albo jesteś popychadłem. Sprawdzanie pracownikow na każdym stanowisku, ciche telefony które są nagrywane, szary pracownik jest nikim. Osoby funkcyjne patrzą na dupochron własnej "D" , a tak patrząc na ich pracę i dbanie o wynik czy też wizerunek firmy nie ma to nic wspólnego z ich zajmowanym stanowiskiem. Regionalni śmiech, kierownicy jakiś żart i przez to taka, a nie inna atmosfera. Uważam że min. 50 % osób funkcyjnych do wymiany. Wtedy praca i atmosfera przełoży się na wynik i wizerunek niektórych oddziałów. Zarząd powinien skupić większą uwagę na oddziały i to nie przez regionalnych.
3
Tysan 2016-09-16 20:25
Bardzo ciezka praca i malo placa (usunięte przez administratora) teraz szukaja do pracy ale kto im przyjdzie ....cos jak tasma (usunięte przez administratora)
BOB 2016-09-20 09:04
Auto Partner zarobki. Magszynier 1400zł na rękę, 2 soboty plus premia max 1800zł!!!!
Sprzedawca startuje od 1800zł na rękę. 2 soboty i premia w zależności od obrotu filii. po okresie próbnym 2000 na rękę z sobotami i premią max 2300zł.
PH max 2500zł +samochód + telefon + komputer.
Dodam że pobierają podatek od używania samochodu ale bez pisemnej zgody (za każdym razem) nie można go używać do celów prywatnych!!!

Atmosfera ??? pracownicy są ok ale kierownicy firmy....pozostawiają wiele do życzenia.
Pozdrawiam
3
xx 2016-09-20 15:42
a co takiego konkretnego nie pasuje ci w kierownictwie? jakoś nie chce mi się wierzyć jak nie ma argumentacji żadnej
Warszawa 2016-11-20 19:09
Podobno można auto prywatnie używać. A stawki początkowe dla PH jalie są?
Appp 2016-12-29 19:46
Czy ktoś słyszał o tym, że ap nie płaci pracownikom albo płaci z bardzo dużymi opóźnieniami? Coś takiego chyba w Warszawie ma miejsce? czy to prawda?
NIcki 2016-12-30 10:48
wypłata zawsze na czas
Marta Tychy 2017-01-03 15:31
Witam, jak szczerze wygląda praca na magazynie w Bieruniu? Jak wygląda ścieżka kariery? Ile trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby coś osiągnąć? Jaka płaca? Po jakim czasie praca na stałe? System jedno zmianowy od 8-16 czy 3 zmiany? Mocno zimno w zimę na magazynie? Będę wdzięczna za odp.
Adax 2017-01-04 08:59
kompletna bzdura, AP to spółka giełdowa, coś takiego nie przejdzie. Wypłata na koncie jest bez wyjątku (pracuję od ponad 5 lat) najpóźniej 10-go.
1
DanielWr 2017-01-12 08:59
Pracuję 6 lat. Wypłata nigdy nie była opóźniona od kiedy pracuję. Najpóźniej 10tego.
Zazwyczaj od 7 do 9 przychodzi za co dzięki włodarzom bo szanują płacę za pracę.
2
Cudak 2017-01-20 08:21
Słyszałem że to dobra firma i chciałbym tu pracować ale nie wiem czy są jakieś nowe ofert dla Przedstawiciela handlowego
Trueman 2017-01-23 19:18
Podstawy 2000netto do tego premia od obrotu opisana powyżej i dodatkowe ze 2 mini-plany. 2700-3000 zarabiają z premiami starzy handlowcy, którzy wyrabiają plany. Nowi niekoniecznie bo targety są z kosmosu, a do tego jest tabela kar i wtedy odejmują zamiast dodawać. Źle wbijesz pin do karty paliwowej, nie zrobisz raportu lub zle zrobisz, za dużo klientów nieobslugiwanych itd. To jest chore! Za auto płacisz, a tylko możesz pojezdzic wokół domu i do tego 2-osobowe. Plusy: umowa o pracę, firma się rozwija i teoretyczne można awansować, karta multi sport za 52zł ale za dużo na głowie sprzedawca-handlowiec-magazynier-kierowca-windykator-kasjer =akwizytor :( Dużo wiedzy za małe pieniądze i słabe premie. Brak wycieczek dla handlowcôw, bonów itp. Konkurencje to maja
Art 2017-01-24 08:08
Trueman to chyba zacząłeś. (usunięte przez administratora) Szkoda, ze nie wytrzymales dluzej bo jak sam napisales, firma rozwija sie. Co do wycieczek - nie ma ale sa za to nagrody rzeczowe w konkursach wewnetrznych(promocjach) i to jest fajne. ja np. wole nagrody rzeczowe, a wyjazd sam gdzie chce i kiedy chce.
Obserwer 2017-01-28 15:45
Ap to całkiem spoko firma, nawet tutaj ją chwalą!!.
Mysliciel 2017-02-02 12:05
Pracuje w firmie już jakiś czas, wiec mogę coś powiedzieć. Firma sama w sobie OK, co do zarobków na PH nie powalają, ten kto tu pisze ze podstawy jest 2000 na rękę to proszę powiedzieć w jakim regionie. Większość czasu podstawy to 1700 zł, premia raz jest raz nie ma. Można wyciągnąć ponad 3000 zł ale rzadko. Kary są za zaniedbania. Ciagle otwieranie nowych oddziałów ukraca dotyczasowy rynek co daje pomniejszenie wypracowanej marży, do tego wypłacanie bonusów i innych umów klientów jest odciągane z marzy PH po zakończonej umowie( od 2017 podobno się to zmienia ) Targety z kosmosu.
romanek 2017-02-04 07:55
a ile zarabia kierownik filii ?
Ochotnik 2017-02-04 13:16
Czy AP prowadzi jakiś nabór pracowników? Wcale nie mogę nic znaleźć. Interesuje mnie dział sprzedaży, kiedyś potrzebowali ludzi?
Myśliciel 2017-02-05 18:55
Nie wiem..
Myśliciel 2017-02-05 18:56
Nie wiem..
Cezary 2017-02-15 16:58
Mam pytanie czy oferta pracy dla osoby w dziale sprzedaży w Pruszkowie jest aktualna? Jakie są wymogi na rozmowie rekrutacyjnej? Ile można dostaw podstawy? Czy są jakieś dodatki? Jeśli ktoś ma informacje proszę o podzielenie się.
sbl 2017-02-19 01:53
Pracowałem w tej firmie rok czasu i szczerze żałuję,moja największa wypłata to 2150 z czego 3 weekendy w delegacji,praca ta jest raczej dla ludzi co nie skończyli podstawówki albo są po gimnazjum i nie mogą nigdzie znaleźć pracy,po zakończeniu pracy tam poszedłem do zakładu obok i odrazu inaczej gdy po miesiącu dostałem wypłatę 3200 z 2 sobotami :) a nie jak w ap 1400.
rob 2017-02-19 02:16
Nie polecam nawet największemu wrogowi,zarobki najniższa krajowa plus 300 zł netto premii o ile ci jej nie zabiorą :) praca raczej dla ludzi o niskiej samoocenie lub takich co podstawówki nie umieli skończyć,kierownik tutaj zarabia 2200 bez sobot więc nie róbmy sobie jaj :) moja największa wypłata tutaj to 2050 z 3 sobotami :) rotacja ludzi ogromna przyjmą 30 a po 2 dniach zwalnią 40 :) cieszę się że mnie zwolnili z tamtąd :) po pierwszej wypłacie po zwolnieniu mnie z tamtąd poszedłem do kierownika który mnie zwolnił i pokazałem mu kwitek z nowej pracy (3700) wręczyłem mu 0.7 wódki i podziękowałem z całego serca ;)
1
102102 2017-02-19 12:42
gdzie tak jest, w jakiej lokalizacji ?
atom 2017-02-20 09:24
rob - a na jakim Ty stanowisku pracowałeś i w jakiej lokalizacji i jak długo? I skąd wiesz ile zarabiają kierownicy? Dlaczego Cię zwolnili?
Zostaw swoją opinię o Auto Partner SA - Bieruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA