Auto Partner SA

Bieruń

Opinie o Auto Partner SA

ewulcia 2015-05-02 18:39:04
Hej, możecie powiedzieć czy są jakieś przyjęcia na auto partnera. Najbardziej interesuje mnie dostawa i kompletacja
2
Marek 2015-07-30 20:27:00
(usunięte przez administratora) mamy normalnie bo na sprzedaży jak sie naprawdę sprzedaje to i nawet zarobki super a przecież po to sie pracuje. 3 do 4 spokojnie a jak sie dobrze wykręci to i 5 jest.
2
Kert 2015-08-01 08:06:33
ciekawe po co czytasz, skoro tak dobrze ci w IC? Moze szukasz pracy w AP? Ja zmienilem branze 3 mc temu, ale prawda taka, ze jak zapierniczal czlowiek to wlasnie tylko mogl zarobic, nawet 3,4 tys. A i czasem 5 jak sie zaangazowal w jakas promocje (nagradzali wewnetrznie!)
Oli 2015-08-28 22:47:23
Na przedstawicielu masz 2500. (usunięte przez administratora)
old 2015-10-01 18:43:58
Ciekawe gdzie ta trójka ... chyba w centrali, bo na filiach kasjerka ze stażem, doświadczeniem, niemałą odpowiedzialnością finansową nawet dwóch tysięcy nie wyciąga!!
m......... 2015-10-23 02:35:02
To dzis dziekuje Bogu ze nie musze pracowac w ap ;)
KicN 2015-12-07 10:39:03
Rzadko się wypowiadam odnośnie opinii, ale na prawdę niektórzy tu są zawistni. Jestem pracownikiem AP od 2 lat i jest w porządku. Nie znam wszystkich jeszcze w centrali bo z biurami to chyba z 300 osob, ale podejrzewam, ze jest kilku typkow co musi sie wyżalic. Zasada jest prosta - pracujesz uczciwie i wyarbiasz niewygórowane normy to masz fajny zarobek. A jak sie chowasz miedzy regałami to co się dziwic.. ogólnie polecam patrząc przynajmniej po okolicy Bierunia co się słyszy u innych pracodawcow.
Polecam 2015-12-16 11:25:42
Ja tam bardzo polecam pracę. Miałem obawy wczesniej ale jakichś opinii z 2010 roku nie sluchalem. I nie żałuję. Prosta zasada, jak dajesz z siebie cos wiecej to i mozesz zarobic wiecej. Czsami jakies nadgodziny sa, ale przy tej ilosci pracownikow w centrali to garstke zazwyczaj potrzebuja. Czasami jakies konkursy wewnetrze z nagrodami sa. No i na swieta podobno paczki-pierwsza przede mna.
Tomaek2 2015-12-23 10:29:04
Proste zasady panują co mi się podoba. Jak zrobię wyniki jakie oczekują, a sa realne to jest fajny zarobek. Wiadomo, że fajny dla innych znaczy co innego ale ja jestem zadowolony. I duży potencjał widzę jezeli chodzi o awans czy rozwoj wlasny.
kamil 2015-12-23 14:52:00
Jestem pracownikiem firmy od ponad roku. Nie wiem jak było wcześniej, ale obecnie nie jest źle i nie mogę zgodzić się z negatywnymi opiniami. Zarobki dobre jak na obecne czasy i atmosfera też jest niezła. Trzeba się starać, ale to chyba normalne.
kamil 2016-01-04 09:06:13
@romek, firma się rozwija, więc zmiany są cały czas. Trzeba się starać, ale wszystko w ramach zdrowego rozsądku.
Anonim 2016-01-15 20:44:49
I ja się wypowiem na temat pracy tak czytam wasze opinie i się zastanawiam czy pracujemy w tej samej firmie. Pracuje w AP od początku powstania oddziału gdzie to zachowam dla siebie ale wracając do tematu pracuje tam jako sprzedawca i moje zarobki msc sięgają w okolicach 2500-3000 już na rękę mówie tu oczywiście z sobotami płatnymi oraz premiami nie wliczam nadgodzin. Jestem bardzo zadowolony z pracy w AP mam nadzieję, że uda mi się rozwinąć jeszcze wyżej i nie skończy się tylko na sprzedaży
Anonim 2016-01-16 20:50:48
Nikt mi nie kazał sam to pisze bo taka jest prawda pracuje od prawie roku na nowo powstałym oddziale AP jako sprzedawca przeszedłem z IC i zarabiam czysty pieniądz, który ciężko wypracowuje każdego miesiąca i jestem bardzo zadowolony bo uważam, że podjąłem najlepsza decyzje jaką mogłem zrobić.. bo w IC siedziałem za 1600 zł.. a tu są bardzo fajne i duże zarobki tylko chęci i zaangażowania troszkę trzeba w to włożyć :)
Rafal 2016-01-17 20:24:50
A jak wygląda praca na stanowisku przedstawiciela handlowego ? Jakie warunki i zarobki ? Warto przemyśleć taką ofertę ?
Anonim 2016-01-17 20:37:26
Przedstawiciel Handlowy tutaj to porażka powiem szczerze, że nie przeszedł bym ze sprzedaży na PH
1
Anonim 2016-01-19 21:42:19
Minimum 3500 od ręki? to chyba trochę oderwałeś się od rzeczywistości napisałem, że można zarobić w okolicach 2500-3000 i to jest realna suma do zarobienia w AP przynajmniej tam gdzie ja pracuje nie wiem jak jest na innych oddziałach:) Co do warunków to zachowam to dla siebie:)
ph 2016-01-21 09:50:20
Przeczytaj wpis wyżej o pracy PH, teoretycznie zarobki są nieograniczone , ale płacą od marży netto więc najważniejsze żebyś wiedział ile obrotu miesięcznie robią klienci na przejmowanym regionie i czy da się coś zwiększyć.
Przykład:
Sprzedaż 200 tys netto miesięcznie, średnia marża 20%, zysk 40 tys netto
Dostajesz od tego ok. 1,5%, więc wychodzi 600 zł BRUTTO do wypłaty
gonzo 2016-02-07 09:20:50
a co sądzicie o pracy i oddziale Auto-Partner s.a. Gdańsk na kartuskiej?
pit 2016-02-08 01:12:03
romek napisz ile można zarobić bo nic nie wnosisz wpisem, ogłoszenia o pracę są dostępne w internecie, a atmosferę każdy oceni sam czy mu pasuje
kupa śmiechu 2016-02-08 21:53:40
a ile według ciebie można zarobić za pchanie palety z pudełkami i kartonami czy ładowaniu tych pudelek na regały ? albo zdejmowaniu pudełek z regału i wkładaniu do wózka ? no ile można zarobić ?
Daro 2016-02-10 15:19:38
moim zdaniem atmosfera jest bardzo dobra, wszystko zależy od współpracowników. Wypłaty też są całkiem niezłe. ogólnie firma na plus.
OPC 2016-02-19 09:56:14
Mam pytanie odnośnie pracy na magazynie w Bieruniu. Jak to wygląda z weekendami? są obowiązkowe, czy pracująca jest każda sobota? Jak wyglądają premie weekendowe?
19
zefir 2016-03-10 08:59:33
Ale możesz napisać konkretnie co i jak? Bo na razie piszesz jak jakiś frustrat który sobie nie poradził
1
Romek 2016-03-14 21:27:10
Z tego co wiem to faktycznie kupili dość drogo i nie jest zbyt różowo jeśli o to chodzi, ale no czasami przecież tak właśnie bywa, że czasami podejmuje się złe decyzje
jan 2016-03-15 07:30:44
to oddaj im swoją wypłatę - bo kupili coś drogo.
każda sprzedaż jest z zyskiem, więc co ma piernik do wiatraka.
marek 2016-03-15 07:37:09
nie wiem jak w innych miastach ale kolega mówił że w wawie ph to max 3tys na rękę, a narobić się trzeba.
zefir 2016-03-15 09:52:47
Co to za bzdura? Przecież kolego kompromitujesz się taką paplaniną. Skąd niby wiesz za ile w centrali kupują towar? Pewnie od konkurencji?:D
xx 2016-03-17 09:45:07
A jak wygląda praca na wózku widlowym w Bieruniu. Ile można wyciągnąć i jaka atmosfera?
MateuszF 2016-03-22 08:39:29
Odnoszę wrażenie, że tu jedna albo dwie osoby rozstały się z Auto Partnerem i chcą się pożalić. W kółko ten sam tekst, że C. zły. A jednak kilkaset osób na magazynie pracuje od lat i żyją. Mi leci 4 rok, owszem różne momenty były, ale jest ok w porównaniu do innych korporacji w okolicach. Atmosfera jest w porządku, to jest też ważne, kazdy rekę poda czy to ma 20 lat czy 50.
mat 2016-03-23 22:20:18
dalej szukają ph do warszawy, wie ktoś na który oddział, jakoś często się tam zmieniają handlowcy, czyżby niskie zarobki i odchodzą sami
7
Piter 2016-03-28 14:48:19
dłużej niż dwa lata to pracują tylko Ci, którzy chcą dociągnąć do emerytury (usunięte przez administratora)
Piter 2016-03-28 14:49:58
od kiedy każda sprzedaż jest zyskiem?
masz pojęcie jak ameba o dzieleniu przez zero
jan 2016-03-31 07:29:37
" z zyskiem", mam rozumieć że sprzedajesz części klientom poniżej kosztów zakupu?
MateuszF 2016-04-03 07:59:05
Kolego Monitoring Pl narzekaj dalej. Widzę że cię dotknął mój wpis i OPINIA, a nie jakieś wyżalanie. Ot, prawda boli. Podkreślam - moja opinia jest na duży plus dla tej firmy. Każdy manager czy kierownik musi miec takie cechy, aby kierowac dobrze duzym zespolem ludzi (ty to odbierasz zle). Najlepiej jakbys przychodzil na 8h z czego 3godziny popracowal, a reszte pogadali przespał między regałami. Mi czas pracy tu leci dlugo i jezeli ktos pracuje sumiennie, to wspomniany kierownik jest fair wobec niego.
piotrek 2016-04-05 20:40:46
poczytaj wcześniejsze wpisy kilka opisuje pracę PH, podstawa ok 2tys + prowizja 1,5% brutto od marży netto, policz sobie sam, max to 2800 netto, jak nie dostaniesz kary np. za CRM, itp. bo nie tylko dają ale i potrafią zabrać, dużo zależy od ekipy i kierownika oddziału, a trafiają się różni, pozdro
Jeryho 2016-04-12 16:42:32
A ile mają wyrabiać po tygodniu pracy?
atu 2016-04-23 19:16:04
Ile na kompletacji mozna zarobic?
RomSz 2016-05-05 08:49:36
Mumia składaj CV, spolka wchodzi na gielde. Wg mnie mega wiarygodny pracodawca w zamian za zaangazowanie z tego co czytam wszystkie posty.
nowy 2016-05-08 13:24:03
szukają dyrektora ds logistyki magazynowej. Wie ktoś jakie zarobki ? co to za praca?
easdf 2016-05-14 10:29:40
jaka piosenka disco polo leciala kilka dni temu leciala w radio wezle z okazji czyichs urodzin?
babalaza 2016-06-14 17:06:45
To co tam się teraz wyprawia to powinni jakiś reportaż zrobić o pomysłach ochrony jak i kierownictwa. Szans na rozwój pracowników jak na lekarstwo i to po znajomościach więc zostaje tylko pchać wózek.
dAS 2016-06-24 22:13:48
Zarobki zalezne sa od dzialu na jaki trafisz, na zbieraniu na poczatek bez sobot i innych nadgodzin przy dosc szybkiej pracy jakies 2000 netto, z sobotami itp jakies 2200-2600 zakladajac dobre tempo pracy i brak pomylek i jakies 30 roznego rodzaju nadgodzin. Na innych dzialach sa stale premie np 1380 plus 500 plus ewentualne soboty i nadgodziny. Widac duze roszady na stanowiskach caly czas, osoby, ktore pracuja dluzej awansuja. Podejscie do pracownika jest rozne. Od fajnego po ziebane na maksa. Suma sumarum jest tak sobie, ani zle, ani fajnie. Pierwszy miesiac jest na prawde trudny na AP. Wytrwalosci.
2
dAS 2016-06-25 22:55:29
Trudno mi sie wypowiedziec. Podejzewam, ze biegly + slowka z branzy automotive i business.
Znawca 2016-07-01 12:16:42
Widać że zarząd AP w Bieruniu działa. Skasowali tutaj około 40 wpisów mówiących prawdę o tym magazynie AP. I teraz wypisywane są tu bzdury o wielkich zarobkach w AP i dobrej atmosferze. Tam nikt nie dostanie więcej niż 1800zł na mc bez nadgodzin i sobót
1
IP monitor 2016-07-01 12:23:39
W dalszym ciągu twa blokada prawdziwych opinii o AP w Bieruniu
4
Piotr 2016-07-12 12:41:54
Nie polecam pracy w tej firmie. Korporacja jak każda liczą się układy albo trzymasz komuś palec w "D" albo jesteś popychadłem. Sprawdzanie pracownikow na każdym stanowisku, ciche telefony które są nagrywane, szary pracownik jest nikim. Osoby funkcyjne patrzą na dupochron własnej "D" , a tak patrząc na ich pracę i dbanie o wynik czy też wizerunek firmy nie ma to nic wspólnego z ich zajmowanym stanowiskiem. Regionalni śmiech, kierownicy jakiś żart i przez to taka, a nie inna atmosfera. Uważam że min. 50 % osób funkcyjnych do wymiany. Wtedy praca i atmosfera przełoży się na wynik i wizerunek niektórych oddziałów. Zarząd powinien skupić większą uwagę na oddziały i to nie przez regionalnych.
1
Tysan 2016-09-16 20:25:14
Bardzo ciezka praca i malo placa (usunięte przez administratora) teraz szukaja do pracy ale kto im przyjdzie ....cos jak tasma (usunięte przez administratora)
BOB 2016-09-20 09:04:19
Auto Partner zarobki. Magszynier 1400zł na rękę, 2 soboty plus premia max 1800zł!!!!
Sprzedawca startuje od 1800zł na rękę. 2 soboty i premia w zależności od obrotu filii. po okresie próbnym 2000 na rękę z sobotami i premią max 2300zł.
PH max 2500zł +samochód + telefon + komputer.
Dodam że pobierają podatek od używania samochodu ale bez pisemnej zgody (za każdym razem) nie można go używać do celów prywatnych!!!

Atmosfera ??? pracownicy są ok ale kierownicy firmy....pozostawiają wiele do życzenia.
Pozdrawiam
3
xx 2016-09-20 15:42:23
a co takiego konkretnego nie pasuje ci w kierownictwie? jakoś nie chce mi się wierzyć jak nie ma argumentacji żadnej
Warszawa 2016-11-20 19:09:20
Podobno można auto prywatnie używać. A stawki początkowe dla PH jalie są?
Zostaw swoją opinię o Auto Partner SA - Bieruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto Partner SA