logo Autoliv Poland Sp.z o.o.

Autoliv Poland Sp.z o.o.

Oława

Opinie o Autoliv Poland Sp.z o.o.

eng 2015-09-24 21:28:54
Zarozumialców w tej firmie nie trzeba. Cieszę się, że znalazłeś inną pracę. :)
pracownik 2015-09-26 23:41:20
no właśnie zarozumialców co noszą wysoko głowę nam nie potrzeba, tylko byś zepsuł atmosferę. co do słodzenia - no tak przecież fora są od tego, zeby pisać same negatywne opinie i narzekać jak jest żle i ch*jowo ;) nie wiem dlaczego zakładasz, że w jest tutaj źle skoro nawet nie wiesz jacy ludzie tutaj pracują i co może zaoferować tobie ta firma - może dlatego, że nie zadzwonili do ciebie? widocznie nie jesteś taki wspaniały i niezastąpiony jak piszesz powyżej. Na marginesie - zeby wylecieć stąd trzeba się postarać, więc nie byłbyś zagrożeniem dla innych.

pozdrawiam i życzę trochę pokory oraz powodzenia w nowej pracy
1
inż 2015-09-27 00:12:56
no nie trzeba bo jest już ich wystarczająco, same baby, widziałem co reprezentujecie sobą np. na targach pracy... jak się odnosicie do ludzi i potencjalnych kandydatów... gdyby firma była porządna to zależałoby jej żeby pracowali tam porządni ludzie i fachowcy, a tu po prostu jest jak jest. Niedługo przyjmiecie tych fachowców co przyjadą tu z syrii. Pozatym piszesz że w pierwszej kolejności to z polecenia, i oczym to świadczy? Dziwisz się że ludzie się wnerwiają na taki sposób przyjmowania do pracy, czy jest to sytuacja normalna? Co sama jesteś tak przyjęta z polecenia? Dlatego jesteś taka dumna z tego? Nawet bym sie nie przyznawał na twoim miejscu bo to obciach,
za ile 2015-09-27 00:19:38
a co ta firma może zaoferować właściwie? Głownie to tam szyjecie więc? co operator maszyny do szycia? ewentualnie ich serwisant? projekty pewnie przychodzą z zewnętrznej firmy a tutaj je tylko wykonujecie na taśmie, no na czym polega praca u was? no i jaka kasa 2200 zł brutto?
worker 2015-09-27 00:25:16
co ty powiesz? A ciebie nie chcieli w żadnej innej firmie, dlatego tam pracujesz? A innych nazywasz zarozumialcami dlatego, że są lepsi od ciebie, coś osiągnęli w inny sposób niż z polecenia - jak wcześniej napisano hehe,
pracownik 2015-09-27 10:19:15
nie wiem jak wyglądały targi pracy autolivu, więc na ten temat wypowiedzieć się nie mogę. po znajomości mnie nie przyjęto (bo nikogo tam nie znałem) poza tym mam kilka lat doświadczenia w innej firmie - trzeba umieć dobrze zaprezentować się na rozmowie. Także mozna dostać pracę wysyłając CV przez pracuj.pl - tak do wiadomości. Jak napisano wyżej biorą osoby z polecenia, bo był czas, że potrzebowali ludzi na już a nie było chętnych. zresztą czemu tu się dziwić w Wabco czy IMB ludzie dostają kasę za to, ze kogoś polecą... tak działa ten system po prostu. Widać, że świeżo po studiach jestes, bo jeszcze życia nie znasz i nie wiesz jak to działa. Absolwenci zawsze myślą bo co to nie oni, bo ma mgr inż i udają lepszych od innych. Weż pod uwagę, że kiedyś skończenie studiów to było coś teraz mgr'a może mieć każdy. W tych czasach liczy się znajomość języków (a niestety 70% absolwentów PWr ledwo mówi po ang),jakiekolwiek doświadczenie i czasami trzeba mieć trochę szczęścia, bo chociaż jest dużo pracy na dolnym śląsku, to ciężko jest zacząć i to jeszcze za jakieś sensowne pieniądze. Trochę odbiegłem od tematu, ale już kończę to jałową dyskusję, sam zobaczysz jak to jest. Powodzenia

@za ile - w Oławie szyją w Jelczu składają moduły oraz produkują pasy. Na temat produkcji niestety nie potrafię Ci odpowiedzieć, bo nie wiem jak to tam wygląda. Projekty przychodzą zarówno z Autolivu w Polsce jak i tych za granicą. Jeśli chodzi o stawki na produkcji, to może ktoś inny pisał o tym wcześniej.
inż 2015-10-11 20:01:46
no dobra i tak ściemniacie, bo wcześniej pisaliście że jest takie zapotrzebowanie że biorą praktycznie każdego, a potem piszecie tu że jednak z polecenia... szkoda gadać, wysłałem do nich 10 podań i guzik odpowiedzieli. W kółko te same ogłoszenia, szwecka kultura organizacyjna, pewnie drą morde na młodych i boją się o swoje stanowiska dlatego ludzie odchodza sami, dotego lipna kasa. Pozatym mlodych po studiach zawsze trzeba przyuczyć do pracy i to jest raczej coś oczywistego, i tak zawszze było, obecnie nikt tego nie robi bo mogą przyjąć kogoś z doświadczeniem,
kama 2015-10-13 22:10:54
jak nie wiesz jak wyglada praca w Autoliv to nie pisz głupot
3
brak słów 2015-10-14 23:09:29
Naucz się czytać ze zrozumieniem. w ogóle skąd ty bierzesz takie informacje i na jakiej podstawie piszesz swoje wywody?! to jest młody dział, nikt na nikogo nie się nie wydziera, nikt sie nie boi o swoje stanowiska i w ciągu 3 lat odeszły 3 osoby. A dział liczy sobie z 70 osób. Jeśli nie wiesz jak jest naprawdę to przestań pisać takie głupoty.
Widocznie twoje CV nie odpowiadało wymaganiom zamieszczonym w ogłoszeniu lub mieli kogoś bardziej pasującego do danego stanowiska. To, że nikt nie odpowiedział na twoją aplikacje to nie znaczy, że od razu trzeba pisać takie bzdury o tej firmie
inż 2015-10-25 20:46:11
to poco wyżej napisaliście że biorą każdego, skoro mnie nie wzieli????
doda 2015-11-11 18:47:40
jak jest z dojazdem z innych miejscowości? są jakies busy itd. czy na własna reke
1
nowa 2015-11-13 13:12:33
Hej,powiedzcie mi proszę jak atmosfera w waszej firmie..? Mam iść na szycie od nowego tyg i nie wiem czego się spodziewać. Na początek mam mieć szkolenie 3by i dopiero wtedy będę sama szyć podobno, kasę na początek dali 2100na papierze, plus dodatki i premie ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości? Są co miesiąc czy sporadycznie ?
xyz 2015-11-24 18:31:45
Pracowałem tam jako magazynier produkcyjny, chcecie znać prawdę ? ogólnie zakład zaczyna wyglądać jak każdy inny w okolicy, czyli brak szacunku dla pracownika, nierówne traktowanie, niekompetencja i arogancja przełożonych, stałe podnoszenie norm dla pracowników na liniach montażowych co się znacznie odbijało również na magazynie, czyli szybciej, mocniej, więcej, magazyn wysyłek zawalony, ale co tam, trzeba produkować dalej !.
Funkcja linefeeder (aka linefrajer) / picker najgorsza, non stop przez 8h latasz rozrzucasz komponenty po liniach, których i tak jest za dużo na obszarach ( super optymalizacja, zagospodarowanie przestrzenią i kapitałem ludzkim) często kogoś brakuje i idziesz dymać za kogoś, albo nie raz musisz zostać sam z całym syfem i bez pomocy. Nawet z pomocą i tak często gęsto można usłyszeć stękanie, że za wolno, że ciągle czegoś brakuje, że nie stosujesz się do standardów i w ogóle, odnosi się to również do ludzi na produkji. Ładujesz pociąg na full, niema już na nim miejsca a i tak się okazuje że się czegoś nie wzięło, zresztą ledwo co kończysz go ładować i już możesz usłyszeć że czegoś gdzieś brakuje na linii czy że nagle mają jakieś przezbrojenie i musisz zmieniać połowę rzeczy. Co do przyjęć, przyjmują już nawet ukrainców, bo też zaczyna się tam coraz większa rotacja, a uruchamiane są kolejne linie.
Jeśli chodzi o stanowiska biurowe, to pierwszeństwo mają koneksje rodzinne, później znajomości i polecanie, czasem kogoś przyjmą na staż dla pozoru. Wszelkie podania o przeniesienie i tak wylądują w koszu, nawet jeśli starasz się o posadę, na którą masz odpowiednie kwalifikacje.
Umowny 5-cio dniowy tydzień pracy zamieni się w 6-cio dniowy ! "Chcesz mieć wolną sobotę ? zapomnij ! kontrakty w pracy są ważniejsze ! nie możesz przyjść ? och, ale niestety muszę Ci uciąć z bonusu" te słowa możesz usłyszeć od swojego lidera / liderki, tak, za odmowę przyjścia w sobotę utną Ci z bonusu (i zostanie to wytknięte na ocenie pracowniczej, jak pewnie większość śmieci zresztą), który jest w miarę sensownym dodatkiem dla słabej podstawy. Ba ! kierownictwo i menadżerowie ucieszyli by się jak byś nawet mógł przyjść w niedziele i święta ! Nawet jedzenie na kantynie było coraz gorsze.
W zasadzie w firmie można wyróżnić parę grup pracowników:
1. tych co muszą pracować,
2. tych co ledwo ukończyli szkołę i szukają swojej pierwszej pracy aby zdobyć dośw. po czym i tak się zwolnią,
3. tych co wyrobili sobie wysoką stawkę, kiedy zakład jeszcze dawał porządne podwyżki.
Kiedyś zakład był warty polecenia, teraz jest tam coraz gorzej, nawet jedzenie na kantynie jest coraz gorsze. Co do socjalu, szału niema, i prawdę mówiąc wystarczy poszukać bo są inne zakłady też daję. Jedyny plus jaki tam widziałem to ciekawi ludzie, jakich można było spotkać na liniach, ale też nie wszyscy.
2
Rene 2015-11-26 11:05:02
Autoliv uczciwie płaci 100 % za soboty , to trzeba im przyznać
xyz 2015-11-29 22:02:57
Ano, płacić płacił, tylko że jak liderowi się coś nie podobało i nie doliczał/a soboty, co często się u mnie na obszarze zdarzało no to "sorry winetu". Do tego jakieś dziwne ucięcia premii przez menedżera obszaru, za niby słabe wyniki, miodu niema.
inż 2015-11-30 19:17:56
tak i dzielą budynek biurowy z PK oława, hehe chodzi tam po korytarzu pelno obcokrajowców. Nie licz że się dostaniesz jak ktoś z pracowników nie przyniesie twoje cv do kadr to zapomnij że cię wogóle na rozmowę wezmą. A te oferty to pic na wode,
inż 2015-11-30 19:21:07
no naprawdę kuszą tak, tak, inteligencie. Mój dziadek też miał dużo kuszenia na ogrodzie na wiosnę, bo trawa była po kolana ;)
żni 2015-12-01 20:31:39
Chyba komuś jest potrzebna maść na ból d*py. Przeżyć nie możesz, że nie zostałeś zatrudniony. Skoro wyżej pisałeś, że pracę już znalazłeś, to po co wchodzisz tutaj i trollujesz piszać opinie wyssane z palca nic nie wiedząc o tej firmie. Odpuść człowieku
1
były pracownik 2015-12-05 11:14:17
Firma nie jest zła.Oferują pracę, pakiety socjalne, i pracę w nadgodzinach.Bez soboty słaba płaca.A pracuję się nawet w niedzielę.Co do przełożonych zależy gdzie się trafi.Jeśli chodzi o biuro jest to też zależy gdzie sie trafi: wyjazdy służbowe, nadgodziny, mało szkoleń.Ogólnie atmosfera jest fajna, ale to nie jest praca dla ludzi którzy nie chcą pracować lub nie potrafią dostosować się do zapierniczania na linii.idealna praca dla ludzi zaczynających swoją karierę jest możliwość awansów wewnątrz firmy.Pamiętajcie ,że to korporacja która wyssie z was wszystkie siły cały wasz czas.
inż 2015-12-29 19:38:15
no bardzo pozytywnych, zwłaszcza jak żonę/męża zostawiasz z dziećmi w domu na tydzień albo więcej, a na wyjazdach itegracja. Taaa PLUS PLUS... Każdy wie jak to wygląda, dlatego biorą studencików na takie wyjazdki bo nikt normalnie żyjący tego nie pochwala
doinż 2016-01-07 20:09:23
ludzie mający rodziny też wyjeżdżają w delegacje i jakoś nikt nie narzeka. co do tych integracji na wyjazdach to też tak nie do końca jest, szczególnie jak siedzisz w pracy do 19-20 a rano idzie się na 8... czytając twoje wypowiedzi nasuwa sie jedno 'jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil'. nie pracujesz w autoliv, nie pracowales to sie nie wypowiadaj i nie oczerniaj firmy skoro nie wiesz jak jest naprawde.

Praca dobra, zarobki tez i ludzie tez fajni, czego chciec wiecej?
1
magazynn 2016-01-11 13:03:06
Witam interesuje mnie praca na magazynie i mam kilka pytań.
Czy jest możliwość robienia nadgodzin np 2 dziennie?
Ogólnie chciałbym pracować po 10 godzin i soboty po 8 bo tak już jestem nauczony i stąd moje pytanie czy zakład daje taka możliwość? Jakby wyglądały wtedy zarobki?
pozdrawiam
4
poszukująca 2016-03-21 17:02:15
Wiecie może jak wygląda rekrutacja w Jelczu? Jak wygląda praca na produkcji od środka? i ile można tam zarobić na dzień dzisiejszy?
3
poszukująca 2016-03-21 19:44:14
otóż "poler" złożyłam w innym wypadku nie pytałabym się o proces rekrutacji ;)? pewnie, że warto próbować, dlatego próbuje. Chciałam się tylko popytać o funkcjonowanie firmy- też warto:)
b 2016-04-05 10:14:35
Zapieprzacie jak osly, piszesz nie pchajcie sie , wiadomo ze nie robie tak szybko ale szukam pracy, Polacy to haruja jak iidioci, i przez takich murzynow jestem cale zycie bezrobotna
bo zawsze z pracy wyrzucali , bo durne baby zawsze mialy ake, powodzenia wielkblady ,
na razie mam prace a do idiotek pracowac isc nie chce. Mam 48 lat
2
ludzik 2016-04-12 16:54:25
To prawda że po okresie próbnym robią testy? na czym to polega? i jaką wagę przywiązują do tego?
Clwo88 2016-04-21 00:06:22
DO WSZYSTKICH !! Jezeli potrzebujecie pracy "na chwile" to ok. Mozna zarobic. Pensja spora + jak jeszcze chodzisz na "setki w soboty" to mozesz uzbierac sobie fajnooo sumke,ale jezeli szukasz stabilnej pracy w ktorej po 8h harowy bedziesz wracac do domu i spac to nie polecam. To praca dla mlodych. Potrzeba duzo sil do pracy. Mobing!!! W niektorych grupach !!! Ciagle podnosza plany i Ci ukraincy!!!! Powiem tak ! Jezeli chcesz stabilnej pracy,jestes pracowiny i wiesz ze dasz sobie rade wszedzie (a tam rzuca cie na gleboka wode od 3 tygodnia pracy po treningu przygotowawczym) to takkk jak najbardziej. Ale jezeli szukasz czegos bardziej lekkiego to nie polecam szczerze. Bedziesz plakac...ja dopiero po roku zaczelam czuc sie tam swietnie.. Jak nauczylam die szyc a tak ....brak SLOW !!!!!!!!##
Abcd 2016-04-21 00:18:38
Ogólnie nie polecam !!! Okropna praca na produkcji szycia + bolące rece ! Zanim napiszecie tam cv to poczytajcie sobie o chorobach zawodowych zaiazanych z szyciem poduszek (cieśnie ndgarstka) + dodam jeszcze ze zaklad straaaaaaaaasznie oszczedza latem na klimatyzacji.....w 2015 latem bylo ponad 40 sotpni na hali !!!!! Katasrtofa.....pot po tylku sie leje,nie masz sil...mdlejesz,ale oczywiscie plan musi byc !!! Kkaaatastrofa !! I
Michał 2016-05-05 20:16:13
Czy może się ktoś wypowiedzieć coś na temat pracy na stanowisku inżynier procesu w Jelczu-Laskowicach? Widzę, że pojawiło się takie ogłoszenie. Wymagania nie jakieś straszne wysokie (chyba, że angielski oczekują idealny).
Jaka jest atmosfera pracy? zarobki? itp. Czy praca jest rozwojowa, czy może klepanie w kółko tego samego?
Z góry dzięki! Pozdrawiam
mencik 2016-05-23 11:56:43
Tez to slyszalam wlasnie konczy mi sie okres probny i chce sie dowiedziec na czym to polega
kama 2016-05-25 14:28:47
Moglibyście podaj adres e-mail do firmy ?
1
pepepe 2016-06-01 13:14:20
Hej! Szukam jakiegos pokoju do wynajecia w Jelczu. Czy ktos, cos? Mozecie jakos pomoc? pzdr!
ja 2016-06-08 20:09:30
bo widocznie jestes matołem :)
Krystyna 2016-06-20 22:42:04
Wiecie kogo nie wolno zatrudnic w Autolivie...????
Taka brzydule w okularach Joanne!!! Nie nadaje sie nawet do sprzatania...!!!
dassasaa 2016-07-15 19:36:57
Jak w praktyce wygląda u was praca jako inżynier procesu produkcji, technolog? dajecie rade wyrobić się w 8 h dziennie czy ciągłe nadgodziny?
Fugu 2016-09-20 22:41:39
Witam, jakie sa zarobki na produkcji ?
Iop 2016-09-25 17:01:24
Watpię ze tyle
Yhu 2016-09-25 18:22:57
zarobki na zwykłej produkcji poduszki czy pasy to napewno nie wychodzi bez nadgodzin 2300 netto
Gugu 2016-09-27 13:57:11
Chodzi o produkcje systemów bezpieczeństwa (pasy,poduszki). Ile można zarobić ?
Erik 2016-09-27 15:59:21
Zatrudniają bezpośrednio przez autoliv
Edek 2016-09-28 15:29:51
Ponoć płaca 11,50 brutto na produkcji.
Jadzia 2016-09-29 11:36:22
Ile można zarobić miesięcznie brutto na produkcji jako monter?? Szkoda ze nie maja transportu dla ludzi
Dudu 2016-09-29 15:04:57
Jakie pieniądze konkretnie ?
Yhy 2016-10-01 22:16:26
Dalej tak jest ?
1
Yuyy 2016-10-03 17:39:01
Stawka godzinowa to 11,50 brutto.
Aaaaaaa 2016-10-03 19:17:49
Trochę mało płaca ...
gość 2016-10-14 18:26:44
do Aaaaaaa 11,50 to mało ja pracuję za 7,80 za godzinę w innym zakładzie i muszę żyć
paie 2016-10-14 19:58:11
@aaa a możesz w tym konkrecie cokolwiek więcej napisać? myślę że w kwestii wynagrodzenie to jednak bardzo dużo zalezy od stanowiska które obejmujesz a tych jest spora relrutacyjna różnorodność, polecam
katy 2016-10-30 07:24:02
Czy ktoś wie dlaczego ogłoszenie na Project buyera pojawia się cykliczne od sierpnia i co chwilę jest nowe? Pracownicy się zwalniają?
Merry 2016-11-13 22:59:38
Taka Monisia z Oleśnicy tam pracuje. Bierzcie ją na stopa jak tylko możecie. Nie pozalujecie:)
Zostaw swoją opinię o Autoliv Poland Sp.z o.o. - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoliv Poland Sp.z o.o.