brak logo

Red Med Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Red Med Sp. z o.o.

Poszukujący 2013-12-06 14:42:33
Piotr czy mógłbyś napisać coś więcej? czy rzeczywiście oferują najniższą krajową, czy to możliwe w tej branży? Firma wygląda na niezłą... duży i chyba niezły asortyment. Jak z premiami dla handlowców, narzędziami do pracy? Jaka atmosfera między pracownikami etc... dzięki za odpowiedź.
1
Mariusz 2013-12-20 23:23:10
Potwierdzam słowa Piotra. Szkoda Czasu. Najniższa krajowa plus ewentualne premie według widzimisię przełozonych. Zero szacunku dla człowieka i jego pracy. Odradzam.
1
Grzegorz 2014-01-05 15:21:12
Pracowałem w firmie RedMed i nigdy moje zarobki nie były na poziomie najniższej krajowej. Nie były wysokie ale zarabiałem na rękę około 2500, do tego telefon, laptop oraz samochód bez limitów. Wiem że gdybym pracował więcej zarabiał bym więcej. Miałem niską sprzedaż więc postanowiłem zmienić branże.

Powyższe opinie są bardzo krzywdzące i kategorycznie nie zgadzam się z nimi, pewnie pisane przez byłych pracowników, nieudaczników życiowych, którzy by tylko ręce wyciągali nie dając nic w zamian.
1
Dzial HR 2014-01-05 18:42:33
Oświadczenie
Piotr i Mariusz nigdy nie pracowali w firmie Red Med Poland Sp. z o.o. - bezpodstawne pomówienie. Sprawa zgłoszona do administratora serwisu.
marcin 2014-02-13 16:11:04
Moja obiektywna opinia nie mam powodu by kłamać: ( usunięte przez administratora ) zgodzili się zapraszając mnie na kolejną rozmowę na którą miałem zrobić prezentacje produktu, wypadłem dobrze , zaprosili mnie na kolejną gdzie przedstawili mi śmieszne warunki czyli ( usunięte przez administratora )netto aż mi kopara opadła nie szanują czasu ani ludzi na to wychodzi, wole pracować jako stróż chociażby, bo i kasa większa i mniej obowiązków, pozdrawiam i oczywiście odradzam
1
Anka1234 2014-02-26 22:56:20
Czytając te wszystkie negatywne opinię o Red Med, to przychodzi mi tylko jedną myśl do głowy. Nieszczere pisane że zemsty przez niedoszłych niezatrudnionych pracowników. Oczywiście pisze obiektywnie, bo i cuż tym z tego miała.;)
A może nie wypadles dobrze na rozmowie, może w oczach przyszłego pracodawcy nie byłes osoba na tyle wartościową by jej zaproponować więcej.
Widać po czasie w którym piszesz iż dalej nikt cię nie zatrudnił. 16:11 to raczej wraca się z pracy i nie ma się ochoty pisać o niedoszłych pracodawca, widać więc iż nie tylko pracodawca Red Med ale również inni pracodawcy nie chcieli cię zatrudnić. Powodzenia w poszukiwaniu pracy dla wszystkich rozgoryczonych bezrobotnych.
Pioter 2014-04-01 17:07:51
(usunięte przez administratora)komentarze negatywne są prawdą, pisane są żeby przestrzec ludzi przed stratą czasu, ps tam gdzie dostałem pracę jest internet i mogę i chce mi się pisać bo chodzę do niej z przyjemnością i nie przychodzę styrany jak od was. pozdrawiam czytelników
adamo 2014-04-20 17:44:10
To jepiej pracuj a nie rozpraszaj sie, bo jeszcze wylecisz z tej pracy.
GG 2014-04-20 17:56:35
Kazdy zarabia tyle ile jest warta jego praca. Jezeli chcesz udawac ze pracujesz, szukasz pracy latwej i przyjemnej, . Odradzam prace w tej firmie.
Piotr 2014-04-20 18:00:30
Stanowczo odradzam prace w tej firmie, musze pracowac i zarabiam tylko 3,5 tys., żenada.
piotr 2014-04-23 21:35:46
tyś widział 3,5 tysiąca chyba rubli :D
monika 2014-05-02 17:30:28
Ja nie pracowałam w tej firmie ale chętnie bym rozpoczeła pracę, ponieważ jestem ich klientką i bardzo profesjonalnie podchodzą do obsługi klienta. W kontakcie osobistym nie zauważyłam aby pracownicy byli przepracowani, zestersowani pracą, a wręcz przeciwnie, uśmiechnięci życzliwi i bardzo pomocni. Bardzo polecam produkty firmy RedMed, bo są na najwyższym poziomie.
adamo 2014-05-12 10:17:54
Czytam, te wpisy i przychodzi mi tylko jedno do głowy, zaznaczę że nie mam nic współnego z firmą, że były pracownik który został zwolniony za lenistwo próbuje oczernić firmę na forum. Dlaczego zwolniony, bo gdyby sam odszedł, to nie wypisywał by informacji które negatywnie by świadczyły o byłym pracodawcy. Dlaczego za lenistwo, bo gdyby pracował i przynosił zyski firmie, to nadal by był "obecnym zadowolonym pracownikiem w firmie RedMed", zadna firma nie pozbywa się kury znoszącej "złote jajka" !!!. Żenada.

Nie wiem jakie znaczenie ma fakt iż w firmie pracóją osoby spokrewnione. Moim zdaniem jest to naturalne zjawisko, ze należy się otaczać osobami zaufanymi, i jak pokazuje ten właśnie przypadek, jest to trafny wybór.

Moim zdaniem "SzczęśliwyByłyPracownik'u" nie byłeś orłem, a raczej marnym wróblem.
SzczęśliwyByłyPracownik 2014-05-12 22:33:43
Adamo dziwi mnie że wypowiadasz się o firmie z którą nie masz nic wspólnego i nie szkoda Ci na to czasu... Skąd wiesz, że wybór osób z rodziny jest w tym przyadku trafny skoro piszesz że nie masz nic wspólnego z tą firmą? Jak to napisałeś Żenada... Kura znosi złote jajka gdy otrzymuje cos w zamian i nie są to tylko obietnice. A orły takie jak Ty piszą "pracóją".

Jeszcze raz napiszę: ze swojej strony nie polecam tej firmy nawet jeśli byłem tylko wróblem! I dla Twojej wiadomości z firmy odszedłem sam i nie zostałem zwolniony.
1
Adamo 2014-05-13 09:26:20
Nudzi mi się w pracy więc piszę. A na chłopski rozum chyba lepiej jest zatrudnić kogoś z rodziny niż obce osoby, które potencjalnie po zwolnieniu bedą psy wieszać na byłym pracodawcy, choć to w Polsce wydaje się standardem, przeglądając wpisy na tym "Psełdo portalu rekrutacyjnym" na dodatek takie łosie jak "MY" wypisując tutaj różne żeczy na tak lub nie, przynosimy korzyści firmie "Gowork" która zarabia na wyswietlających się reklamach. Jesteśmy ich DARMOWYMI pracownikami, którzy ZA DARMO rozwijają im portal. Dlatego to bedzie mój ostatni wpis tutaj.
SzczęśliwyByłyPracownik'u - zyczę ci powodzenia w obecnej pracy przedstawiciela handlowego.
KAsia 2014-05-14 09:32:16
Piotr, wcale mnie nie dziwi że cię wywalili z roboty, z twoich wypowiedzi wycieka nienawiść, brak poszanowania, nie tylko byłego pracodawcy, ale domniewam iż również przyszlych pracodawców. Mam nadziejęiż twoje wysokie kompetencję pozwalają tobie dobrze zarabiać i obecny pracodawca jest z ciebie barrrdzo zadowolony.
Marek 2014-05-15 08:59:25
Polecam, warto spróbować.
1
Andrzej 2014-05-16 09:33:29
Masz rację "korsuń" ewentualnie konkurencja wypisuje takie rzeczy, też się spotkałem z takimi przypadkami.
Aleksandra 2014-05-16 17:03:40
Taie wypowiedzi dyskwalifikują cię w oczach przyszłych pracodawców, no i na dodatek możesz zostać podany do sądu o zniesławienie. Tak tylko piszę, bo ostatnio byłem na rozowie kwalifikacyjnej w tej firmie, i bardzo profesjonalnie była przeprowadzona. W rozmowie uczestniczył również prezes, który w moich oczach jest osobą bardzo, profesjonajną i z pewnością nie zasługuje na taie opinie i wypowiedzi w twoim tonie. Jak domnie wam, ty jeszcze nadal prezesem nie zostałeś, hi hi hi.
Pozdrawiam
Piotr 2014-06-29 22:11:16
To "domniewaj" dalej :D hihihi :D
karaś 2015-01-28 23:27:49
Przyłączam sie do pytania poprzednika - ile można tam realnie zarobić i czy mają wogóle zapotrzebowanie na pracowników? Opinie są faktycznie sprzeczne, ale patrząc na te pozytywne może warto zaryzykować. Tylko niech ktoś podrzuci jakieś aktualne informacje stawki, atmosfera w pracy, jaki oferują pakiet socjalny - o ile oferują?
leki 2015-03-31 04:41:33
firma zajmuje się sprzedażą produktó medycznych, które dystyrybuuje w swoich sklepach w paru miastach polski. tak juz poza tymi informacjami to widać na ich stronie, żę stawiają na promocje na naiektore produkty. Posiada ktoś doświadczenie zamówienia w red medzie? pozdrawiam mam nadzieje ze będziecie w stanie napisać coś o tym
Adam 2015-04-21 17:38:14
Firma musi być dość prężna skoro przejęła sprzedaż produktu do oznaczania hemoglobiny glikowanej od firmy Bayer. Produkt się nazywa A1CNow+ i obecnie Red Med jest wyłącznym dystrybutorem w Polsce. Produkt cieszy się ogromną popularnością w środowisku Diabetologów, jako niezastąpione narzędzie w diagnozie czy rozpoznawaniu cukrzycy, oraz zapobieganiu groźnym powikłaniom. Więcej informacji można znaleźć na stronie www.A1CNow.pl
Sek 2016-05-15 13:38:40
Mam takie wrażenie, że Red Med coraz większy jest?
Zostaw swoją opinię o Red Med Sp. z o.o. - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Red Med Sp. z o.o.