logo Call Center Inter Galactica

Call Center Inter Galactica

Jarocin

Opinie o Call Center Inter Galactica

Konsultantq 2012-10-17 09:12:22
Jest pewne nowe Call Center gdzie masz podwyżki. Dodatkowo dostaliśmy zamiast kar, nagrody i premie za wykonanie pewnych wyników.
Wyobrażacie sobie... zamiast kar, nagrody.
zamiast kary za spóźnienia, to nagroda że jesteś punktualny,
zamiast kary za złe rozmowy, to nagroda za to że masz dobre rozmowy...

piotrek 2012-10-20 15:43:00
co to za call center??
bystry 2012-10-28 12:23:13
a nie wiecie co się stało z tymi chłopakami co siedzieli koło sali konferencyjnej?? tej oszklonej..od pewnego czasu ich nie ma i siedza inni :)
konsultankt 2012-10-29 14:17:55
po prostu sie zwolnili i na ich miejsce awansowali inni;) tyle
gienek 2012-10-31 11:22:16
zwolnili się czy ich zwolnili?:P
gahe 2012-11-03 16:42:39
Konsultantq - 2012-10-17 09:12:22

Jest pewne nowe Call Center gdzie masz podwyżki. Dodatkowo dostaliśmy zamiast kar, nagrody i premie za wykonanie pewnych wyników.

Wyobrażacie sobie... zamiast kar, nagrody.

zamiast kary za spóźnienia, to nagroda że jesteś punktualny,

zamiast kary za złe rozmowy, to nagroda za to że masz dobre rozmowy...



To prawda, jest takie call center inne niż wszystkie. Moi znajomi tam poszli i sobie chwalą, też mam zamiar tam iść. To call center jest b. blisko ccig :)
była pracownica 2012-11-23 20:09:00
Pracowałam tak zaledwie miesiąc , na początku wszystko elegnacko podobalo mi sie umowy 3 dziennie ale potem juz przestlao mi sie to podobac , na zebraniach menadzerka darła się na nas ze nie ma umów , co my mieliśmy zrobić jak sie staraliśmy? Kiedy powiedzial mojej mandżerce ze chce odejść powiedziala ze mam miesic wypowiedzenia , dobr aluz mówię osbie ;p ale zaczęła mnie wyzywać normalnie mobing stała nadmeną i umowy bo Cię zwolnię! no bez jaj mówię! 10 dni przepracowałam i mnie zwolniła ! W sumiew zadowlona jestem ze zwolnila mnie ale przeceż miesiac wypowiedzenia byl tak ? w umowie czarno na bialym napisane można by było ją zaskarżyć bo to nei blyo zwolnienie dyscyplinarne wiec nie mmogla z dnia na dzien..

Mniejsza z tym cieszę się że się stamtąd uwolniłam.Nie pracujcie tam , bedziecie ciągle poddenerwoani i źli na siebie i na wszyskich bo ta praca to z człowieka robi . Do tego menadżęrowie stoją i patrzą czy umowa ejst jak nie to couching(chyba tka sie psize) i beszt!
Nie chce mowic kto byl moją menadżerką ale trenera mieliśmy naprawdę wyluzowanego spoko chłopaka ,wiec co do trenerów naprawdę fajni ludzie.
czarny 2012-11-24 23:35:25
staralismy sie...hahahaha..nie mgoe z tego zawsze:)

przeciez za same starania powinni ci placic i dawac prace, a nie bron boze za efekty, no nie?

biedna jestes..tak sie staralas a ona cie zwolnila, ale ten swiat jest niesprawiedliwy :)
Ekspedientka 2012-11-28 13:26:45
A Ja powiem tak: dużo obietnic, fantastyczna pensja, wspaniała atmosfera...... w rzeczywistości tak nie jest. Szkolenie przeprowadzone chaotycznie z pominięciem kilku ważnych kwestii
, certyfikacja w sumie nie potrzebna ponieważ podczas rozmowy z klientem i tak wszyscy korzystają z kartek,tylko niepotrzebny stres. Osoba która zdała ją na 90% siedzi całą swoją zmianę na odsłu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u kogoś innego bo okazuje się że nie umie się po ludzku wysłowić podczas rozmowy, dziwne jak dla mnie,a osoby którym dobrze wychodziły rozmowy na szkoleniu nie pracują bo nie zdały. Nie polecam
1
zal 2012-12-02 18:46:25
i jeszcze wszystkich hurtowo zwalniają z dnia na dzień np. trenerów
32b57n 2012-12-13 07:34:51
zal - 2012-12-02 18:46:25

i jeszcze wszystkich hurtowo zwalniają z dnia na dzień np. trenerów
może szukaja oszczednosci, bo nie ma na pensje dla dyrektorów :D
szatan 2013-01-11 19:14:19
z dnia na dzień inna baza inne oczekiwania, tragedia. Mój staż to 5 miesięcy a czuje że wypaliłem sie już dawno, Zadziwiają mnie ci to wytrzymują tam ponad 2lata, a słyszałem że tacy są. Jeszce te zwolnienia, no litości. Już wielu się poznało an tej firmie i wolą iśc do telbrige lub lp jak nie zaczną szanować pracowników to będą mieli ciężko, bo prace wcale nie jest tak ciężko znaleźć, dla chcącego nic trudnego :)
Kaja 2013-02-06 17:58:04
Witam. Mam pytanie. W tamtym roku pracowalam w CCIG i przez 2 m-ce zarobilam niecale 3000 zl. Dostalam dzis informacje o rozliczaniu PIT. Czy w momencie gdy nie przekroczylam kwoty powyzej 3000 zl dostane zwrot podatku ? I jaka to bedzie ewentualnie kwota ? ;)
joanna 2013-02-17 21:07:08
Jasne, że dostaniesz. Ja 2 lata temu pracowałam chwilowo w ccig, zarobiłam trochę ponad( usunięte przez administratora ), a zwrotu dostałam około 300 zł.
ktoś 2013-02-26 17:42:51
swego czasu ta praca była zajebi,, można było zarobić fajne pieniądze a teraz od kilku miesięcy nie ma bazy,jest mega h( usunięte przez administratora ).kiedys jak zaczynałam w dzien w dzien była normalna ta baza a teraz takie( usunięte przez administratora ) aktywacja.generalnie ta praca jest zajebist..jesli jest baza bo czas szybciej leci i pieniadze lepsze a jak nie ma tej bazy to popostu nie da sie wytrzymac,czas sie dłuzy,pluja ci sie ze umow nie ma,wielcy( usunięte przez administratora )menagerowie co przez cały dzien na allegro siedzą albo na facebooku...Teraz wielce konkurs zrobili ja( usunięte przez administratora )
ja 2013-03-04 19:24:20
skoro tak ci zle to sie zwolnij a nie tylko narzekasz, moi znajomi szukaja pracy od ponad pol roku i nic..
lkjijiu 2013-03-05 16:27:21
ja popracowalem dwa m-ce i tez zostalem zwolniony z dnia na dzien, gdy tylko powiedzialem, ze chce sie sam zwolnic. Umowy tez podpisywalem normalnie tak jak wszyscy i czas rozmow tez byl ok. Nie mialem zadnego dodatkowego szkolenia, ani celu zwolnieniowego, w ktorym powinni mi dac 2 tygodnie czasu na poprawe (przynajmniej tak zostalismy poinformowani na szkoleniu, ze to na takiej zasadzie jest) zal...
oni nic sobie nie robia z pracownikow, mysla ze jestesmy mlodzi to znaczy, ze tez głupi. Chociaż niektorym kosultantom naprawdę robią wode z muzgow, a oni ( usunięte przez administratora )we wszystko wieżą. W sumie to moglibyśmy sie zebrac wszyscy w kupie i ich pozwac za niedotrzymywanie warunkow umowy chociażby...
Stefan 2013-03-05 21:03:49
Witam ja dolaczam sie do pytania z pierwszego posta czy wie ktos jak nazywa si( usunięte przez administratora )z ktora mielismy rozmowe kwalifikacyjna ?
Alan 2013-03-06 18:08:22
Podejdź i zapytaj:) Swoją drogą pracowałem w CCIG. Nie mogę powiedzieć złego słowa. Menadżerowie wymagający, bo też wcześniej już pracowali jako konsultanci to wiedzą jak to jest i wymagają takiej samej wytrwałości jak oni mieli. Wyników też, bo w końcu każdy tam pracuje na swoją wypłatę. Wypłaty są naliczane co tydzień (podstawa godzinowa), do tego jeszcze dochodzi premia za umowy - tutaj rozliczanie jest trochę bardziej skomplikowane, bo nie każdy klient przygotuje wszystkie dokumenty, czy poprostu niektórzy się rozmyślali, czy mają jakieś zadłużenie, nawet o tym nie wiedząc.
Po przepracowaniu 220 h otrzymałem zwrot pieniędzy za przebyte szkolenie. Także otrzymywałem zapłatę za każdą godzinę dodatkowo spędzoną na innych szkoleniach (szkolenia są organizowane bardzo często)

Polecam złożyć CV, przyjść na rozmowę, usiąść przy słuchawce i spróbować się w tej pracy. Zarobicie trochę pieniędzy i sami zobaczycie czy to praca dla was,
elKa... 2013-04-02 14:01:14
Pewnie jesteś kiepski i teraz próbujesz sie usprawiedliwić zwalając wine na firme...! Nie potrafisz nawet porządnie umowy podpisać , z takim podejściem , to ty nawet do tarcia chrzanu sie nie nadajesz! DO ZWOLNIENIA !!!!
Ktoś 2013-05-06 10:30:27
Ja pracowałam w firmie bardzo dlugi okres czasu i szczerze bardzo sie zawiodlam na poczatku przez jakis pierwszy rok bylo bardzo fajnie pozniej powoli sie psulo odkad Project Menagerzy sie zmienili i dyrektor firma totalnie sie zmienila na gorsze ;/ ludzi traktuja jak przedmioty i mili sa dla tych ktorzy robia wynik jak ktos ma slaby tydzien to juz patrza by wywalic. najlepiej bylo za czasow dawnych ( usunięte przez administratora )i dyrektora. Jak tak dalej bedzie to w koncu padnie firma na szcescie mam ten etap za soba.T
1
BYŁY PRACOWNIK , KTÓREMY CCI ZRYŁO PSYCHE ! 2013-05-16 20:19:11
NAJGORSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ TAKIEJ PRACY !
Niki 2013-06-03 15:08:56
Pracowałam tam 3 miesiące i nie jestem z tego zadowolona menagerowie są do bani... nie potrafią odróżnić spraw prywatnych od zawodowych...Nie chodzisz na spotkania z nimi po pracy jednym słowem masz przerąbane...Złożyłam rezygnacje miesiąc wcześniej a kiedy mu o odejściu powiedziałam to mnie wyśmiał ( usunięte przez administratora ).... Więcej bym tam nie poszła sam diabeł mnie do tego podkusił... Pozdrawiam
1
Prefiks 2013-06-05 23:07:50
Niki - 2013-06-03 15:08:56

Pracowałam tam 3 miesiące i nie jestem z tego zadowolona menagerowie są do bani... nie potrafią odróżnić spraw prywatnych od zawodowych...Nie chodzisz na spotkania z nimi po pracy jednym słowem masz przerąbane...Złożyłam rezygnacje miesiąc wcześniej a kiedy mu o odejściu powiedziałam to mnie wyśmiał i powiedział że ( usunięte przez administratora )Pozdrawiam
Masz 100% racji. Jeżeli ja nie byłbym zdolny do tego aby zapłacić godnie pracownikowi, to zamknąłbym firmę, a nie robiłbym dziadostwa.
1
kami 2013-06-16 13:02:49
Pracowałam w tej frmie w ubiegłym roku. Na początku można powiedzieć, że było całkiem spoko. Zarówno jesli chodzi o zachowanie menagerki, jak również samą pracę. Przez cąły okres pracy podpisywałam ilośc umów na podobnym poziomie. Sytuacja zmieniła się, po zmianie menagera na takiego, swiezo po awansie. To co działo się pozniej to czysty ( usunięte przez administratora )... Wydawało mi sie ze akurat praca w teemarketingu nie wymaga specjalnej urody, mylilam sie,,,, Bowiem menager i tego nie omieszkał komentować. Koniec koncow podejscie do pracy zmieniulo sie diametralknie i jedynym wyjsciem jakie widzialam bylo rozwiazanie umowy z firma ccig
2
ktoś 2013-06-20 19:15:03
Gorąco i duszno na salach, nie da sie normalnie pracowac...Zróbcie coś z tym!!!
1
P 2013-06-21 11:07:15
@ pięniędzy za szkolenie jak nie było tak nie ma do tej pory i 2tyg pracy poszły się....

Cześć, jeśli nie dostałaś pieniędzy pomimo przepracowania 220h zgłoś to do managera lub sekretariat, a najlepiej do trenera - sprawdzą i wyjaśnią.
P.
2
anomin 2013-08-07 16:22:17
tak dają narzędzia Łopatę jak ci praca nie będzie pasować to możesz z tym narzędziem rowy kopać. Swego rodzaju wyprawka
2
ktoik 43 2014-04-01 19:47:57
Pracowałam w Czętochowskim CCIG ponad półtora roku . Praca dla ludzi tylko o mocnych nerwach .. Jeżeli robisz umowy i masz dobre gadane potafisz dobrze kombinować nie denerwować się.. Iśc komuś szybko na ręke to ta praca jest dla Ciebie. Ja uciekałam z tej pracy bo już nie wytrzymywałam nerwowo ;/ (usunięte przez administratora)Masakra. Traktują cie ja śmiecia. Fakt wypłata zawsze była na czas premie tez ... Przynajmniej 3 razy w tygodniu były dawane pracownikom jakies owoce typu babany jabłka mandarynki gruszki itp ... NIekiedy cukierki batoniki . Jezeli jesteś mało wydajny to zaraz Cie zwalniają i szukają dalej . Nie zalezy im na pracowniku ważne ze ma być srednia na tablicy ;/ Elastyczny grafik ? Haha czysta kpina !;/ w czasie zimowym jak najwiecej godzin .. A w wakacje jak najmniej !.Nie polecam nikomu parzyłam się na tej firmie jestem bardzo zawiedziona .. ! zero jakich kolwiek sentymentów do pracownika ! nieludzkie traktowanie .. Polecamy tylko tym ktorzy maja mocne nerwy i są bardzo kreatywni ! :)
3
coik 2014-04-30 20:46:01
Czyli się nie nadawałaś jesteś mało kreatywna i przez to wywalą cię z każdej roboty bo ci się nie chce nawet na taśmie produkcyjnej są ludzie kreatywni i dają sobie radę w każdej sytuacji. Ja na słuchawce pracuje 2 lata i jestem zadowolony. Tm ciśnie nas bo musi byc praca wykonana jak wszędzie. Jak ludzie myślą że tu przyjdą posiedzieć za kasę to się mylą. Praca jak każda inna
1
BYŁA666 2014-05-02 00:07:49
Pamietam (a to było ok 3mscy temu)jak moja była managerka, ktora podobno byla kiedys trenerka.... o litości!!! Pracując w CCIG nie masz szans, żeby prowadzić jakieś zycie osobiste, bo od razu są w twoja strone ataki,wciskanie nosa nie w prace tylko co robisz po za nia!!!! grozby o zwolnieniu, po mimo, ze wyniki sa zadawalajace i czas polaczen tez... to tak jakby z soku chcialo sie wycisnac drugi karton... maskra!!! nie polecam!!!! a zwlaszcza takiego czlowieka, ktory gnoi wszystkich w kolo (nie bylam tylko ja... i ostatnia na pewno nie bede)
Ps. TO BLODNYNA
2
BYŁA666 2014-05-02 00:25:32
hmmm.. mam wrażenie, że były pracownik w tej stajni takich słów by nie napisał... a wiem, że niektórzy z CCIG (shiftowie, czy tam inne zastraszane by*ło pod nimi) chcą jakoś sie oczyścic i starają się w taki śmieszny sposób umyć rączki...
Powodzenia fraje**y :*
1
oooooojjj 2014-05-02 00:33:19
szukają pracy bo wiedzą co sie dzieje w ccig, a jest tam taki młyn lepiej niż ruch w Rzymie
bu645 2014-06-11 22:31:07
Ja zaczęłam pracę w CCIG niedawno, ale od samego początku mi nie szło... Wiadomo, jak w każdej pracy jest stres, wymagania, ale dla mnie ta praca jest strasznie frustrująca- ktoś ma do mnie pretensje o moją efektywność, a jaki mam wpływ na to, że ludzie nie odbierają telefonów, brak jest właściciela i mimo przekonywań nadal nie są zainteresowani? I to wegetowanie w tym fotelu w dusznym pomieszczeniu... Kasa całkiem niezła, to fakt, wypłata na czas, ale jak nie masz wyniku, to i tak nie zarobisz tyle, ile byś chciał, bo odsyłają do domu, dostajesz wolne. Już idąc tam, wiedziałam, że praca jest specyficzna. Okazała się bardziej niewdzięczną niż przypuszczałam. Do tego trafiłam na strasznego managera (od niego dużo zależy, bo raz przyszłam na inną zmianę, do kogoś innego i zupełnie inaczej mi się pracowało). Dla niego hasło "jesteście najlepsi" jest tylko faktem, nie pochwałą, wiecznie niezadowolony. Elastyczny grafik? Dostawałam tylko pytanie: czemu?, jeśli nie deklarowałam całej zmiany, a i tak później byłam odsyłana do domu, więc gdzie tu jest sens? I mimo że marny ze mnie pracownik, to i tak informując managera o decyzji o odejściu, dostałam pytanie: czemu? i coś mi tam mydlił oczy, że dawał mi wolne, żebym się nie zniechęcała, a później się dowiedziałam, że to było nie w trosce o mnie, tylko o wynik (tak też myślałam). Nie znoszę obłudy. Jest określony limit numerów, które można pobrać na godzinę- jak pobierałam za dużo- źle, jak zwalniałam tempo pracy- "Pobieramy rekord za rekordem, dzwonimy". Gdzie tu sens? No i punkt 8.20- czas na poranną (usunięte przez administratora) no i później ewentualnie po przerwie. Wiem, że muszą upominać- taka ich praca, ale można to robić w jakiś bardziej przystępny sposób- wieczna krytyka demotywuje. Jak złożyłam wypowiedzenie, to zamiast mi jego okres skrócić, to mi kazał przychodzić np. 2 razy w tygodniu- i ja się męczyłam, i jemu byłam nie na rękę... Owoce są, owszem, smaczne nawet. Poznałam fajnych ludzi. Niektórzy się w tym odnajdują, mnie to nie leży. Może wynika to z mojego charakteru i niechęci do narzucania się komuś. Można spróbować- zobaczyć życie po drugiej stronie słuchawki
1
szerwood 2014-12-16 04:28:12
jak dla mnie to czy to jest praca w CCIG czy też każdej innej firmie to nie robi żadnej różnicy , a praca tak czy siak jest momentami tak samo monotonna i denerwujaca umysł , że chce się zacząć w tej chwili robić coś innego , coś co pozwoli choć na chwilę odłożyć te słuchawkę i zacząć wreszcie robić coś co się lubi
praca konsultanta 2015-01-03 11:01:20
Ludzie idąc do pracy w call center czy to ccig czy jakaś inna firma tego typu jak ccone to jest to samo. czego oczekujecie? że pójdziecie posiedzieć przed komputerem , pogadacie z koleżankami kolegami i za to dostaniecie hajs ? no chyba nie. bo żeby firma mogła dalej istnieć i mieć perspektywy na przyszłość to niezbędne są do tego umowy ! bo z umów ta firma się utrzymuję i ta praca również na tym polega , więc ja nie rozumiem niektórych komentarzy typu że naciskają na efekt.. czego się spodziewaliście ?
hm 2015-01-12 14:07:17
Witam. Jak teraz wygląda praca w CCIG? Przyjmują tylko studentów czy nie? ? Kto jest najlepszy menagerem? Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna?
1
superTeam 2015-01-17 23:02:52
Praca w ccig nie jets taka zła. Jest teraz dużo zmian, przenoszenia na inne projekty, ale można się przyzwyczaić. Ciśnienie? Jest. Ale da się przeżyć. Rozmowa jest prosta, idziesz na spotkanie, gadasz z miłą dziewczyna, wszystko tłumaczy, na czym polega praca itp. Potem przedstawiasz jeden produkt tzn ty sprzedawca, ona klient ''mam dla pani świetny długopis z latarką za jedynę 100000 zł, jego dodatkową zaletą jest to że posiada gps''.Musisz ją przekonać żeby go kupiła. potem szkolenie, zazwyczaj 3 dni. potem certyfikacja i przykładowa rozmowa z trenerem. potem na odsłuch, czyli z słuchawkami do innego konsultanta, słuchasz pare godzin jego rozmów, a potem do pracy! 8,56 na h na ręke. spokojnie można zarobić 2 tys miesięcznie robiąc jakieś umowy. najlepszy manager? :) magda :)
nat 2015-04-10 20:48:03
pracowałam w cc.ig wiem co to piramida iditów:)
1
kin 2015-07-02 18:57:06
pracowałam tam rok temu, do dzisiaj mam traumę. nigdy więcej!!!! jak to dobrze, że to już za mną....
2
me 2015-09-04 21:44:13
wpadłem na chwile ,zostałem na dłużej :) haha
nieważne 2015-09-17 09:24:23
Pracowałem w Częstochowskim CCIG przez 2 miesiące, okazało się, że to co piszą w ogłoszeniach to same kłamstwa, jawnie kłamią pracownika, i klientów, ponieważ wmawiają również pracownikowi, że to co oni prezentują jest korzystniejsze dla klienta, a rozmawiając z tymi klientami tak naprawdę wiedziałem, że to nie jest korzystne dla nich Tylko jawne oszustwo, ja się zawsze wolę wszystkiemu przyjrzeć, jeżeli chodzi o tego typu kłamstwa, to po prostu robią to bo im nie idzie już sprzedaż tego szajstwa, marne telefony, wysokie doładowania np w zetafonie..., a czasem brakowało nawet dotykowych, gdzie tu sens?, kompletny jeden wielki fałsz i oszustwo , nie polecam tej firmy bo po prostu to jest naprawdę żenujące, managerka? chamska... , nie liczą się wogóle z człowiekiem Tylko z czasem pracy i umowami...
klaudyna 2015-12-20 11:55:06
Chcę odejść z tej firmy, ale okres wypowiedzenia to teraz miesiąc. Przez ten miesiąc będę miała płacone za wszystko normalnie? Muszę przychodzić na 24 h w tyg czy można mniej? A czy jak zwolni menedżer to trzeba odpracować kolejny tydzień na którym jest się zagrafikowanym? Czy oni w ogóle zwalniają kogoś za słabe wyniki? Pracuje w Czewie
asia 2015-12-20 12:21:10
Zapodam cytat od naszego menago ze szkolenia motywacyjnego jak mamy rozmawiać z klientami: ,,Trzeba powiedzieć to takimi słowami, żeby było jasno, ale żeby klient nie wyłapał wszystkiego. Rozumiecie?'' Cyrk na kółkach.
Żeby tam pracować trzeba nagiąć mocno swoją moralność, trzeba być pewnym siebie i pewnym tego co się mówi, żeby ludzie w to wierzyli, że dzwonimy ze świetną ofertą, kreatywnym, umieć podejść klienta różnymi sposobami, być takim sprytnym liskiem. Wielkim utrudnieniem pracy są awarie sprzętu, crazy calla codziennie. Czasem nie słychać klientów czasem pada crazy call, czasem intranet. Codziennie jakieś awarie utrudniają pracę. Menadżer jest spoko, na niego nie mogę narzekać. Są też niepotrzebne spotkania na których gadają żeby nie śmiecić w boksach jak ja nie śmiece. Niech mówią to tym co śmiecą. Komputery są zapchane opakowaniami po seven daysach i innym syfem. Dodatkowo, każą wypełniać ten elektroniczny skrypt rozmowy. To jest żal.pl po co to wypełniać i marnować czas po rozmowie z klientem. Co innego robić leady do neostrady. To ma sens bo ktoś ma z tego robotę, a nie ten esr.
fuckCCIG 2016-01-01 21:11:12
Nie musisz pracowac caly miesiąc. Na umowie zleceniu mozesz po prostu odejsc. Będą Ci normalnie płacić jeśli zostaniesz. Jezeli chodzi o zwolnienia,to moga Cie nawet zwolnic jak masz dobry wynik:)znam z autopsji:) olej ccig,jest inne,lepsze call center w czewie.
Ccig czestochowa 2016-09-05 19:25:24
Praca idealna. Grafik elastyczny, chodzisz jak chcesz. Wolne dostajesz zawsze, nawet jak napiszesz godzinę przed przyjściem do pracy. Menager bardzo wyrozumiały. Częste przerwy, według własnych upodobań. Jeśli chodzi o wypłatę, zawsze na czas, zależy tylko od pracującego(ja wyciągam 2000). Bardzo częste konkursy i wiele nagród, mili ludzie, zawsze wszyscy nastawieni przyjaźnie i pomagają gdy ktoś coś nie wie. Praca grupowa, wszyscy się wspierają, każdy chce osiągnąć najlepszy wynik by całą team zyskał na tym. Premie od umowy pojedynczej ok.20 zł jak i równie zrealizowany cel miesięczny oraz cel team. Wysoki standardy, jedzenie i picie zawsze na miejscu (owoce są 2 razy w tygodniu bezplatne) . Dużo zniżek np. W pizzeria. Bezpłatna opieka medyczna. Pracuje 2 lata i jestem bardzo zadowolana mimo że umowa zlecenie można dobrze zarobić a to zależy TYLKO OD OSOBY KTÓRA PRACUJE, CZY JEJ SIR CHCE. Polecamy 10/10
szczerze 2016-09-22 14:20:02
Opinia absurdalna. Przerwy kiedy się chce i wg własnych upodobań? No chyba, że osoba pisząca opinię jest na wyższym stanowisku niż konsultant telefoniczny, to wszystko by się zgadzało. A zgadza się, ponieważ mamy wrzesień, licealiści się pozwalniali, studenci wyjeżdżają do innych miast, więc promocja firmy rusza pełną parą! Gotowi do promocji pracy są również managerowie, dla których liczy się dodatkowa premia za grafik, więc obietnice elastycznego grafiku prysną jak bańka mydlana, nim nowy pracownik się zorientuje.
1
111 2016-09-30 11:52:58
Oczywiście, że pracując 8-15, masz ściśle wyznaczony czas na przerwę. Więc pisanie o przerwach według własnych upodobań, jest nieprawdą :)
Malwina 2016-10-12 12:43:46
Ccig w Czewie podaje w ogłoszeniach stawkę gwarantowana 13 zl natomiast nijak ma się to z rzeczywistością. Nie polecam!
1
homi 2016-10-12 12:51:55
No przecież zobacz że jest w porządku @r, bo ostatnio nie było nawet żadnej rotacji wśród pracowników. To jeszcze lepiej o nich świadczy, widocznie każdemu odpowiada bieżąca atmosfera jaka teraz u nich panuje.
Zostaw swoją opinię o Call Center Inter Galactica - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Call Center Inter Galactica