Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ALPAN

Pracowałeś w firmie ALPAN i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zaciekawiony - 2011-10-29 16:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A wiadomo coś o Alpanie w Poznaniu. Wiem, że ostatnio otworzyli się pod Poznaniem, ale póki co nic nie słychać, żeby było źle. Może warto tam spróbować????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-06 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na poczatku pewnie bedzie dobrze...
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2013-03-13 11:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dyrektorze pawelku jak to jest pracować z wazelinami (kilka osob reszta jest ok.) jak z nimi rozmawiasz wchodza ci w tylek a jak sie odwrocisz wyzywaja cie od najgorszych....widocznie swoimi rzadami w Alpanie zaprocowales na brak szacunku
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 13:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zweryfikuje ktoś posty powyżej? Zależy mi na opinii pracownika ALPAN, który pracuje obecnie, a nie został zwolniony/odszedł. Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Umowa o pracę, czy o dzieło? Na jaki czas proponują umowę?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2013-05-17 14:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem tam,,,,odszedlem szkoda nerwow...dam Ci rade odpusc sobie tam prace
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co Alpan zapewnia nowemu pracownikowi jakiś pakiet socjalny cyz prywatną opiekę medyczną no i co oczekuję od pracownika, jaka jest atmosfera?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 16:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
były jak długo pracowałeś w firmie ALPAN? czy z pensji jaką tam otrzymywałeś dało się wyżyć? po ile godzin trzeba było tam pracować?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-06 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co z transportem i wyjazdami w ALPAN Toruń? Jest auto służbowe?
zdjecie uzytkownika
czester - 2013-12-17 19:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowy Pracownik dostanie Polar niebieski z napisem Alpan, nastepnie moze sobie zrobic kawe herbate ... i na tym sie konczy Socjal!!!tyle wiem od pracownikow. Tak Jest w Poznaniu ... Jade tam z dostawa to nawet nie ma gdzie wjechac taki ogromny plac ze sie stoi na ulicy, na bramie przyjec Jeden czlowiek ktory musi dac rade ,bo wspanialy koledzy sa zajeci. Kierownictwo ma inne zajecia,nie ebde mowil jakie ale pewne sluchy chodza o panu (usunięte przez administratora)...Kiedys odbywalo sie wszystko szybciej ale bylo kilka osob innych ktorych juz nie ma. Oczywiscie wypowiadam sie w swojej opini gdy jestem tam z dostawa kilka razy w tygodniu i mowa tu o godzinach rannych ,nie wiem co sie dzieje popoludniami .
zdjecie uzytkownika
Nico - 2013-12-23 20:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Czy w oddziałach Alpan była kasa na święta lub jakieś talony?.
zdjecie uzytkownika
jola - 2013-12-30 08:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czester - 2013-12-17 19:53:16]:
Panie (usunięte przez administratora)to wszystko są kłamstwa co Pan pisze
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2013-12-31 09:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto pisze takie bzdury o oddziale w Poznaniu .
Ja tam procowałem i chciałbym wrócić gdyż z takim dyrektorem który teraz jest chciałbym pracować- faktycznie jest oszczędny ale normalny facet.
Mam kontakt z obecna załogą ,każdy w tej chwili chwali sobie pracę w oddziale Poznań.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-01 21:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, którzy się wypowiadają , żle na temat Poznania , to byli pracownicy , którzy zostali zwolnieni albo trzymali sztamę z poprzednim Dyr.i też już ich nie ma ...
Nowy Dyr. , który jest od września 2013 jest w porządku dla wszystkich .
Musi wymagać od ludzi takie ma stanowisko , a jeżeli komuś się to nie podoba nie musi tu pracować .
I jak ktoś nie zna tu ludzi obecnie pracujących to niech sie nie wypowiada ....
Wszyscy tacy mądrzy się porobili , zajmij się swoją pracą i swoim tylkiem do obgadywania ... Panie nick - CZESTER , CIEKAWE JAKIM TY JESTEŚ PRACOWNIKEM W SWOJEJ FIRMIE ???????????????

zdjecie uzytkownika
Marian Pażdzioch - 2014-01-30 22:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Witam serdecznie i na poczatku chcialem wszystkich pozdrowic :)Chialem poruszyc temat firmy alpan z siedziba w Warszawie.Zacznijmy moze od systemu w jakim sie w tej firmie pracuje. Praca jest 3 zmianowa z tym ze 1 zmiane ma sie co 6 tygodni pozostala czesc tego czasu to popołudnie i nocka na zmiane i czlowiek chodzi jak wrak nie wie co jest grane czuje się nietrzezwy umysłowo a organizm jest wykończony fizycznie. Kierownictwo tylko czeka na kogoś błąd i odrazu zaczynaj się pruć nie wiadomo o co.Zarobki na poziomie 1600 zl. to jest śmiech na sali drodzy państwo hehe. Nadgodziny jeszcze dochodzą wtedy pracuje się po 16 godzin i jest fajnie wszyscy zadowoleni uśmiechnięci część jest nietrzezwa włacznie z kierownikiem zmiany :) Firma ta słynie również z kultury osobistej.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-07 13:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jechowa pała paweł walczewski z płocka gryzie kaszankę monice pod kiecą he he
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-29 15:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nico - 2013-12-23 20:24:32]:
Firma Alpana (usunięte przez administratora) Szukają osłow którzy potępia im klientów,a potem dowodzenia.do tego nie realne plany za które odcinają z pensji.A wisiorki jest księgowa....NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
nikiel - 2014-08-01 19:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tam znam dyrka fajny, z mojej strony- jako podwładnego powiem że jest zbyt oszczędny!!! Ogólnie to mam nadzieję że kiedyś jak znajdę się znowu pod czyimś przewodzeniem to właśnie jego- to jest człowiek! Wiem tylko co to koszty, z tym że z drugiej strony to musi wiedzieć że w domu (u pracownika) ktoś pracuje (zapieeeeerdallla po 12 H, ktoś je i ktoś czeka!!!), a K. jest ludzki facet i tyle. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
tosław - 2014-08-09 13:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
alpan warszawa totalne dno
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-10-04 17:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alpan jako dystrybutor artykułów mleczarskich działa na rynku od ponad 20 lat, dysponują specjalistycznymi magazynami o powierzchni 7000 m kw. Nowoczesny i niezawodny system zamówień oraz rozbudowana flota gwarantują blisko 99% skuteczność realizacji dostaw. Współpracują z największymi i najważniejszymi firmami w branży mleczarskiej, dowożąc ich produkty do sklepów w całej Polsce.
zdjecie uzytkownika
fawi - 2014-12-11 13:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to przeciez to tak na prawde taka informacja to jest do znalezienia w internecie - moze lepiej jakbyscie cos napisali o samej pracy, jnajlepiej o pracy kierowcow ktora mnei najbardizej interesuje chociaz na samym magazynie tez bym mogl porobic sobie spokojnie . chcialbym poznac nowe informacje o firmie, prosze
zdjecie uzytkownika
wtajemniczony - 2014-12-12 20:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie bonów brak, choć firma zatrudnia tyle ludzi.... , pensje średnie, ....tyle mogę podpowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
larry - 2015-06-30 10:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko co to znaczy, że pensje sa średnie to już mało kto napisze. Nie wiadomo, czy chodzi o średnią krajową, bo jeśli tak, to chyba nie jest tak tragicznie jak mogłoby się wydawać. Piszecie, że w Warszawie Alpan to dno, ale tez bez żadnych argumentów, zaczynam myśleć, że to takie narzekanie bez powodu, może warto jednak docenić te warunki.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-09-07 11:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w warszawie daja trochę ponad 2500 jak się dasz to za wszystko cie obciaza z socjala dostaniesz polar ja przez cztery lata paska z wyplaty nie widziałem sluchy chodza ze jak poszedł logistyk po pasek to się prawie z robata pozegnal jak za wcześnie skończysz trase to na magazyn oklejać sery albo zamiatać magazyn bo magazyn się niby nie wyrabia a tak poza tym magazyn specjalnie się nie wyrabia żeby można było setki po godzinach dorabiać
zdjecie uzytkownika
4tfre - 2015-09-07 14:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a we Wrocławiu z tego co widziałam to nadal prowadza rekrutację na stanowisko magazyniera, fakturzysty- kasjera, przedstawiciela handlowego i kupca, oferują pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,konkurencyjne wynagrodzenie oraz atrakcyjny system premiowy,narzędzia pracy przewidziane do stanowiska,szkolenia umożliwiające rozwój zawodowy..
zdjecie uzytkownika
pomocna1981 - 2015-10-09 16:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mąż robi w warszawie już kilka ładnych lat:
-kierowca ma ok 2500zł na rękę +kręcą na paliwie, handlują makulaturą, paletami itd
-magazynier zależy na kogo trafisz na zmienie od 1800 do 2500zł na rękę
-w biurze zwykli pracownicy zarabiają od 2500 do 3500 na reke
-przedstawiciele robią na działalności gospodarczej mają od 6500do8000 na fv brutto
zdjecie uzytkownika
mina - 2015-10-09 19:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz widze zeby ktos tak ladnie rozpisal zarobki na kazdym ze stanowisk. @pomocna1981 na pewno to sie przyda niektorym osobom ubiegajacych sie tutaj o prace. a widze ze nei jest tak zle w firmie. wiem ze ALPAN jako dystrybutor artykułów mleczarskich działa na rynku od ponad 20 lat i wspolpracuja z największymi i najważniejszymi firmami w branży mleczarskiej, dowożąc ich produkty do sklepów w całej Polsce. wiec mysle ze ida mocno do przodu, wiec moze dlatego zarobki sa calkiem niezle.
zdjecie uzytkownika
maciej - 2015-11-03 21:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Poznaniu z tego co wiem kierowcy mają ok. 2200-2500 zł na reke a z nadgodzinami to nawet ok. 3000 zł a na magazynie ok. 2000 zł, żadnego socjala nie ma , raz było 100 zł i na więcej nie liczą. A tak nic nie ma tylko polar i buty.. A niektórzy magazynierzy są kiepscy.
zdjecie uzytkownika
o.la - 2015-12-09 18:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są lepsi i gorsi, wiadomo @maciej, ale wszyscy powinni starać się tak samo. jeśli rzeczywiścdie kierowca w mleczarrstwie miały 2500 to genialnie i wchodzę w to
zdjecie uzytkownika
łysy - 2016-01-26 20:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w płocku jest ok magazyn 2000tys kierownik to 3000 ma dobra fucha wszystko ma pod kontrolą cisza spokój, biuro -to cicha sfera.no i dobry ba bardzo dobry dyrektor.
P..W..
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2016-02-09 15:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy a nie orientujesz się czy w Płocku są przyjęcia na magazyn?
zdjecie uzytkownika
franek103 - 2016-02-10 19:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Łysego, ja też pracuje w Alpan Płock czytam to i się zastanawiam jak głęboko musisz siedzieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dyrektorowi oddziału że piszesz takie kłamstwa.Powiedz prawdę, że w tej firmie pracuje się jak wół za marne grosze. Pracy w tej firmie nie polecił bym najgorszemu wrogowi, jeden wielki mobbing i syf. W ciągu paru miesięcy zwolniło się kilku kierowców i dwóch najlepszych kierowników a zarazem magazynierów, a ty twierdzisz że praca w Alpan Płock jest super to jestem pełen podziwu dla twojej głowy że wytrzymuje napór pośladków Walka.Mam nadzieję ze Warszawa kiedyś się weźmie za ten syf.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-04-02 09:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Bogdan teraz to akurat jest przyjęcie na stanowisko magazyniera ale w okolicach Warszawy. Wymagania są bardzo ok, nawet uprawnienia na wózek nie są warunkiem koniecznym - chociaż są mile widziane. A jest umowa o pracę, więc miło :)
zdjecie uzytkownika
lkajhs - 2016-04-04 10:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprawię cię @arek - poszukują magazyniera ale nie w okolice warszawy, tylko w okolice wrocławia :) A jak wyglada atmosfera pracy w tej firmie, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
norma - 2016-04-06 10:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że nie dość zarobków na poziomie 2500zł można jeszcze liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę. W końcu taka stabilność to zdecydowanie rzadkość.
zdjecie uzytkownika
pankor - 2016-05-11 20:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
norma, powiem ci szczerze, że umowa o pracę to nie jest jakiświelki wynalazek dzisiaj. Tak naprawdę to jest obowiązake pracodawcy jeżeli chce zadbać o dobre relacje z pracownikami. Wiąże się to oczywiście z kosztami, ale według mnie warto bo podstawą dobrej firmy są oddani pracownicy.
zdjecie uzytkownika
uprzejmy - 2016-05-17 11:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej,
Powiem tak ten "Dyrektorek" od rekrutacji - śmiechu warte zawali Cię pytaniami bo w dupie był i gówn.. widział.. ale to nie koniec mógłbym się rozpisać na pół strony panie kierowniku ale nie o to chodzi w życiu, żeby oceniać po Okładce i Wrzucaniu wszystkich do jednego wora czy też worka nie wiem jak to się jeszcze mówi w Polszy Przepraszam w Polsce ale Komunizm Bis nadal aktualny.. :)) Pozdrawiam całą firmę.
P.S> Zapraszam na siłownię na trening wszystkich biurokratów z tego biura ciekawe czy wytrzymają 1h trening . - śmiechu warte firma!
zdjecie uzytkownika
doinformowany - 2016-05-17 11:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddział Płock = parodia . Istny kabaret .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ALPAN!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALPAN
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert