brak logo

LA MARQUEUSE SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o LA MARQUEUSE SP. Z O.O.

Ania 2010-04-28 07:35:55
Ten salon to jakies nieporozumienie, marna imitacja saloniku tak samo marna jak ta ich bizuteria. Ceny wyraznie wygorowane i nieadekwatne do jakosci. Obsluga ignorancka i nie mila. Ogolnie oceniam na minus.
właścicielka 2010-04-28 19:25:33
Nieporozumieniem jest aplikować na stanowisko doradcy klienta w salonie jubilerskim, posiadając doświadczenie w sklepie mięsnym.
Swoje frustracje proponuje przełożyć na dalszą edukację oraz szkolenia z zakresu umiejętności interpersonalnych-mimo wszystko życzę powodzenia i być może sukcesu w przyszłości-Gorąco pozdrawiam!!!
1
anonim 2010-05-04 06:04:38
A mi to tanimi Chinami "jedzie"...
darek 2010-05-24 06:19:16
Nie polecam salonu ze wzgledu na kiepski asortyment a juz na pewno nie polecam pracy w tym miejscu. Ogromna rotacja mowi sama za siebie.
Ewa 2010-07-13 20:40:48
To smieszne, ze oprocz kiepskiej bizuterii i bardzo wygorowanych cen nawet opinie na stronie sa nieprawdziwe i pisane przez wlascicielke!!!
ss 2010-10-13 07:07:46
Jestem rozczarowana drogim zakupem w tym salonie i na pewno juz takiego bledu nie popelnie Jakbym chciala kupic tandete z bazaru co sie rozpada po pierwszym zalozeniu to nigdy nie udalabym sie do salonu. Oczekiwalam czegos naprawde wyjatkowego ale tylko sie rozczarowalam!!!
Właścicielka 2010-11-03 12:32:22
Droga SS, jeśli jest Pani rozczarowana jakością naszej biżuterii, zapraszam do salonu. Z pewnością znajdziemy rozwiązanie, które Panią usatysfakcjonuje. Pozdrawiam.
Właścicielka 2010-11-03 13:24:25
Ewa - 2010-07-13 20:40:48

To smieszne, ze oprocz kiepskiej bizuterii i bardzo wygorowanych cen nawet opinie na stronie sa nieprawdziwe i pisane przez wlascicielke!!!

Pani Ewo,
Każdy z Państwa ma absolutne prawo do subiektywnej oceny naszej biżuterii i wystawiania nam opinii, bardzo to szanujemy. Natomiast stanowczo nie możemy się zgodzić na podważanie wiarygodności opinii na naszej stronie internetowej, ponieważ jest to krzywdzące nie tylko dla nas, ale przede wszystkim dla naszych klientów.

Na koniec zapraszam Panią do salonu, osobiście przedstawię Pani naszą biżuterię i przybliżę tematy jubilerstwa, może zmieni Pani zdanie.
Pozdrawiamy.
Wierzycki 2010-11-07 16:08:47
Salon nie jest duży, za to obsługa bardzo uprzejma. Choć jako mężczyzna nie jestem zwolennikiem wybierania biżuterii dla żony, już po raz drugi udało się pomyślnie. I dostałem 10% kartę rabatową. Nie wiem jak to się ma do opini, które czytam poniżej (conajmniej jakby reszta osób na tej stronie trafiła w złe miejsce), ale sklep oceniam pozytywnie.

PS Współczuję brudnej konkurencji, znam ten problem ze swojego sektora rynku. Komentarze wystawiane o 6 czy 7 rano, to dopiero oddanie sprawie..
Agnieszka K. 2010-12-05 21:30:52
Przykro mi to pisac ale mi rowniez bizuteria sie "rozpadla". Wiecej zakupow nie bede ryzykowac w tym salonie.
właścicielka 2010-12-15 15:29:08
Pani Agnieszko,

Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić Panią do salonu po zwrot pieniędzy. Pozdrawiam.
Monika 2012-05-03 20:05:30
Pisze Pani bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!! Przez wiele lat pracowalam jako dyr. ds zakupow i czesto bywalam w Chinach. W La Marqueuse kupilam portfel firmy Love Moschino, w domu
otrzworzylam pudelko, portfel jest marna chinska smierdzaca na kilometr gumą, imitacją ! Udalam sie z powrotem do sklepu z paragonem i prosba o zwrot pieniedzy, poniewaz sklep nie wywiazal sie s umowy sprzedajac pod oryginalnym brandingiem podrabiany produkt. Z wyksztalcenia jestem prawnikiem i nic mnie nie kosztuje skierowanie sprawy na droge sadowa i chetnie to zrobie, jesli sa inni poszkodowani prosze pisac [usunięte przez administratora]
Od lat kupuję rzeczy Moschino i nie będę się kompromitowała nosząc śmierdzący gumą portfel, nie mam najmniejszej wątpliwości co do towaru który na 100% jest chińska podróbą!!!!! I nie pozwolę żebyś jakaś cwaniaczka, naciągaczka zarabiała na cudzej krzywdzie, dojadę ją tak ze przez tydzień nie będzie wiedziała jak się nazywa i zrobię jej taką reklamę że rolki papieru toaletowego nie sprzeda!!!!
właściciel 2012-06-06 12:41:35
Droga Pani,

W zaistniłej sytuacji, zaproponowaliśmy zgodnie z obowiązującym prawem konsumenckim możliwość reklamacji-którą Pani odrzuciła.
Pani wnioski są nieprawdziwe a asortyment naszego sklepu jest ORYGINALNYM PRODUKTEM dystrybuowanym przez Pollini Group.
Sprawa została przekazana dla przedstawiciela firmy, który to rozwieje wszelkie Pani wątpliwości.

Pozdrawiamy
Natalia Wieczorek 2012-06-06 13:13:37
Szanowna Pani Moniko,

w nawiązaniu do Pani wypowiedzi, jako wyłączny Agent marki Love Moschino na rynku polskim potwierdzam, że w salonie La Marqueuse w Promenadzie, Warszawa znajdują się wyłącznie produkty markowe i pochodzące z aktualnych kolecji marki zarówno Love Moschino jak i Armani Jeans.
Zaznaczam, że marka Love Moschino została przekształcona przez Pollini Group z linii Moschino Jeans i jest jedna z kilku podmarek domu mody Moschino. W związku z faktem, iż nie jest to pierwsza linia oczywiste jest, że produkcja odbywa się zarówno w Chinach, Tajlandii i Indiach. Zaręczam natomiast, że produkty pierwszej linii : Moschino są produkowane w całości we Włoszech natomiast ich cena jest też zasadniczo wyższa.
W razie wszelkich wątpliwości proszę o kontakt :

Natalia Wieczorek
Brand Manager Love Moschino, Armani Jeans, Marc by Marc Jacobs, Kenzo
[usunięte przez administratora]

Chętnie odpowiem na wszelkie pytania.

pozdrawiam

Natalia Wieczorek
Brand Manager

[usunięte przez administratora]
pirna 2015-01-31 16:10:40
niestety muszę sie z Tobą zgodzić @majstersztyk, szkoda tylko że miejsca pracy wywozi się z polski, patrząc na to że i tak z tą robotą nie jest u nas najlepiej. A czy w ogóle na jakiekolwiek jeszcze stanowiska La marqueuse poszukuje ludzi do pracy w polsce? czy raczej już nie? bo nei wiem czy próbować słać Cv czy darować sobie
adam 2016-05-20 13:05:24
przede wszystkim jak cie zatrudnia to masz ich umowe a nie ta z polski śmieciową.
Zostaw swoją opinię o LA MARQUEUSE SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LA MARQUEUSE SP. Z O.O.