logo Centralbud - Grupa SBS

Centralbud - Grupa SBS

Bydgoszcz

Opinie o Centralbud - Grupa SBS

hydraulik 2011-02-05 12:43:22
Firma Ok. Pracownicy kompetentni. Współpraca wieloletnia i owocna.
1
anonim 2011-02-20 14:54:33
Ostatnio w expressie pojawiło się ogłoszenie dotyczące pracy w sekretariacie pochodzącw właśnie z tamtej firmy. Z tego co czytam to chyba nie warto się wybierać na romowę?
3
anonim 2011-03-07 16:41:21
Jednak chyba warto. Te trzy komentarze powyżej ( usunięte przez administratora )najprawdopodobniej ta sama niezadowolona osoba w ciągu pół godziny. Proponuję osobiście weryfikować pracodawców.
1
anonim 2011-09-28 08:47:26
Jeżeli ktoś źle pisze o tym pracodawcy to nie zna się na pracy. Jaka praca taka płaca. Wyciągnij sam wnioski. Mam wykształcenie kierunkowe, zapieprzałam po kilkanaście godzin bez docenienia przez szefa (tak było w poprzednich firmach). Tu potrafią docenić człowieka. Pamiętajcie, że na szacunek trzeba sobie zapracować. Mało jest takich firm, które dadzą szansę kobiecie z malutkim dzieckiem. Taka postawa zasługuje na pochwałę.
2
pracownik 2012-01-14 07:15:56
Pracuję już ponad trzy lata, jestem zadowolona , można się wiele nauczyć i zdobyć doświadczenie . Firma nastawiona na uczciwość i dobro Klienta i wymaga tego od pracowników . Polecam
1
zadowolony 2012-02-23 19:13:39
dobry pracodawca, docenia zdolnych i ambitnych pracowników, słabi i leniwi niestety zawsze będą niezadowoleni, nikt ich nie docenia bo nie ma za co.
bbb 2012-02-24 17:12:59
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że pracodawca jest spoko, placi na czas, za nadgodziny tez dopłaca, a to że czasem trzeba dłużej popracować i w soboty to normalne w handlu. Te nie zadowolone osoby to chyba nie wiedzą co to prawdziwy wyrzysk, jak im sie nie podoba to niech pojdą do pracy do marketu tam to dopiero będą mogli sobie ponarzekać. Pamiętajcie, że niezadowoleni są zawsze ci niepotrzebni, leniwi i tępi
qqq 2012-03-17 19:06:10
Mi się super pracuje, nie kłócę się z nikim, po prostu robię swoje i nie szukam konfliktów, jak dla mnie to atmosfera jest fajna
1
Zbyszek 2013-11-25 12:36:14
Takie firmy omija się z daleka i tyle w tym temacie.
1
a chciałem tam pracować 2013-12-04 12:10:19
To nie jest praca dla ludzi ambitnych.(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)W każdym bądź razie jeśli idziesz tam na rozmowy to dużo pytaj.
1
Zazdrosna 2014-01-08 10:49:57
Jeżeli to miało być śmieszne to chyba się nie udało. Ponieważ wg. mnie jest to dobry pracodawca, docenia zdolnych i ambitnych pracowników (usunięte przez administratora)
2
Obserwator 2014-01-20 08:56:35
Na tyle co mogę ci podpowiedzieć to :
- ciagła wymiana personelnu (usunięte przez administratora) - z płatnościami nawet jak się wydaje ,że jest lepiej trzeba bardzo uważać.
(usunięte przez administratora)
1
Hydraulik spocony 2014-01-27 22:47:35
To dziwne ,że oni wogóle jeszcze istnieją.
8
Beata 2014-04-23 15:35:49
Są lepsze firmy w Bydgoszczy.
Beata 2014-04-23 15:36:11
Są lepsze firmy w Bydgoszczy.
1
Śmigielski 2014-04-24 11:49:14
(usunięte przez administratora) Polecam pracę asystenki lub sekretarki w tej firmie......he,he,he taki żracik bo współczuję tym kobietom .
3
tony 2014-06-27 22:04:38
hej, szukam opinii na temat Cenral Budu, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnej bieżącej. Może Wy mi pomożecie?
1
tony 2014-06-28 01:55:25
ale jak już jesteś przy komputerze w ten piątkowy wieczór to może chciałabyś spróbować coś o Central Budzie odpisać ?
nanan 2014-07-11 21:38:25
beznadzieja, nie polecam! uważajcie~!
łuki 2014-07-28 20:47:46
ciekawi mnie właściwie o jakiego typu stanowisku pracy w Centralbudzie masz takie właśnie zdanie. A interesuję się tym, bo znalazłem na ich stronie ogłoszenie do pracy jako pracownik działu technicznego na stanowisku doradca techniczny-sprzedawca. Do tej pory wydawało mi się, że jest to całkiem dobra firma zajmująca się techniką grzewczą, sanitarną oraz gazową. Mam sporą wiedzę w tych tematach więc myślałem, że jest to może rzeczywiście miejsce dla mnie. Martwi mnie trochę brak wielu pozytywnych komentarzy na tym forum, ale rozumiem oczywiście, że może zadowoleni ludzie z pracy tutaj nie wchodzą na fora, żeby ponarzekać... Ale mniejsza z tym. Mam nadzieję, że tak jak piszą w ofercie jest tutaj szansa na atrakcyjne wynagrodzenie oraz możliwość rozwoju
znawca tematu 2014-09-15 21:17:09
Niestety ale nie ma co liczyć na atrakcyjne wynagrodzenie ani na jakiekolwiek możliwości rozwoju.
Gall A. 2014-09-19 10:37:23
Ludzie dajcie spokój z narzekaniem. Pracuję w tej firmie już jakiś czas i jest OK. Sciągnąłem tu nawet szwagra. Tworzymy niezły zespół. Jest nam tu dobrze, szef nas docenia, pracownicy lubią, klienci szanują. O zarobkach nie poiszę, ale jesteśmy zadowoleni. Atmosfera jest miła i przyjemna. Możesz być wściekły, lecz
uśmiech szefa i poklepanie po plecach to jak premia.
Nigdzie - powtarzam : nigdzie nie będzie mi lepiej.
Acha - na każdej imprezie jestem zawsze blisko mego szefa. Narka ludzie !!!
babol 2014-10-12 21:14:19
z daleka czuć te ironie którą chciałem @gall a. zawrzeć w swoim poście . Rozumiem, że w firmie ogółem wszystko jest na odwrót do tego co napisałeś . Ale nie wspomniałeś mimo wszystko o zarobkach a to chyba najciekawsza sprawa w każdej firmie. Możesz już tak na poważnie napisać na ile można liczyć w Centralbudzie?
były pracownik 2014-10-30 19:01:45
zarobki super, a reszta niech pozostanie milczeniem
ZYgZAczek 2014-12-09 14:18:50
To nie jest dobry pracodawca mimo pozorów jakie stwarza. Choć niektórym może się wydawać ,że złapali fuchę życia.(usunięte przez administratora).Jednak wszystko się kiedyś kończy.
były pracownik 2014-12-17 16:41:07
jeżeli ktoś ma dobrą, stałą pracę niech nie rezygnuje z niej dla Centralbudu - nie warto. Natomiast jeżeli ktoś jest bezrobotny to oczywiście próbujcie, zawsze to jakaś praca.
1
Almaro 2015-08-22 03:30:53
Nie wiem czy słuszne podejrzenia czy nie, ale niektóre kobiety mogą mieć zdecydowanie większe problemy z pracodawcą niż mężczyźni. W kuluarach taką opinię usłyszałem, że jeżeli już ktoś się zdecyduje tutaj na pracę to raczej należałoby okazywać swoje uznaniae i przede wszystkim wdzięczność za możliwości pracy i rozwoju.
nina 2015-09-04 08:10:58
Witam, pracuję w Centralbud od 3 miesięcy i wszystko jest ok. Te wszystkie opowieści że to zły pracodawca to bzdura. Pracodawca wywiązuje się z ustaleń. Jak na te trzy miesiące pracuje mi się bardzo dobrze.
pan A 2015-11-25 19:08:27
Pracuje tam juz kilka lat i czytajac te opinie zastanawiam sie kto takie bzdury pisze bo napewno nie pracownicy. A co do Pana Andrzeja to sa jakies bzdury na jego temat wypisywane. Placi na czas docenia pracownika a jesli czegos sie potrzebuje to nigdy nie odmawia. Ja osobiscie jestem zadowolony z pracy w centralbudzie i mam taka mala rade dla ludzi ktorzy pisali wyzej posty. Najpierw sie przekonajcie jak tam jest i jakim pracodawca jest P. Andrzej a pozniej sie wypowiadajcie. Pozdrawiam
Mike 2016-03-09 18:40:56
Najdziwniejsze to to ze wszystkie negatywne opinie znikają , za odpowiednia opłata serwis gowork usuwa je na życzenie Centralbud . Powstaje kuriozalna sytuacja gdy podstawieni ludzie odpisują na negatywny komentarz którego juz nie ma . Krytyka to nauka z której należy wyciągać wnioski a usunięcie komentarza krytycznego to oznaka słabości .
yon 2016-06-16 09:28:28
połowa pracowników przeszła do konkurencji...niestety za trochę niższą stawkę - ale jak widać za pieniądze nie wszystkich można kupić...jak również trzeba mieć do siebie szacunek i nie robić wszystkiego za kasę...a szef płaci i wymaga...nie koniecznie tylko wyników w handlu...
jajo 2016-06-16 15:24:57
yon' a dlaczego pracownicy sie zwolnili i przeszli do konkurencji jeszcze za niższa stawkę pracować? powodem tego byla zla atmosfera w pracy? czy jakis inny powod
Zostaw swoją opinię o Centralbud - Grupa SBS - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centralbud - Grupa SBS