Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: KRAKVET


Oceniono 717 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 64 osoby
zdjecie uzytkownika
nona - 2013-06-27 16:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sowa - 2013-06-09 17:31:46

praca super marzylem o takiej pracy Polecam
Sowa mogłabys to rozwinąć troche? Ile godzin dziennie praca, jaka płaca itp
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-16 22:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sowa czy możesz powiedzieć coś więcej oprócz tego że praca w firmie KRAKVET jest super? co oferują pracownikom?
zdjecie uzytkownika
sowa - 2013-07-20 09:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam wszystkim szukajacych zatrudnienia na stanowisko MAGAZYNIER-PAKOWACZ,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 17:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile na rękę obecnie można zarobić jako pracownik przy pakowaniu w KRAKVET?ktoś może polecić tą firmę???
zdjecie uzytkownika
zadowolony,,,, - 2013-08-03 09:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stanowisku pakowacz magazynier to od 2500 zl.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 10:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to 2500 w firme KRAKVET to jest już do reki?Czyli jeśli płace są takie wysokie to cięzko się dostać do pracy?jakie warunki trzeba spełnić?
zdjecie uzytkownika
zadowolony,,,, - 2013-08-04 19:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odpowiedz na pytanie ,,,,,jak cieszko sie dostac niejest trudno warto sprubowac,bo warto!!!mozna poznac ciekawych ludzi,,,,czasem i zdarza sie miec nadgodziny,jesli sie chce bo jesli nie to niemusisz zostawac!!!punkt 18-30 i do domu pozdrawiam wszystkich pracujacych W PREZNIEJ ROZWIJAJACEJ SIE FIRMIIE JAKA JEST KRAKVET!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 06:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZyli sa nadgodziny to fajnie rozumiem ze mozna jak ktos chce zostawac i sobie dorabiac dodatkowe pieniadze???
zdjecie uzytkownika
zadowolony,,,, - 2013-08-07 19:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK OCZYWISCIE ALE TYLKO DLA NAJLEPSZYCH I Z NASTAWIENIEM NA PRACE-WLASNIE ODBYWA SIE REKRUTACJA !!!POLECAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolony a mozesz opisac mniej wiecej co nalezy do twoich obowiazkow w pracy w Krakvecie czy treudno było się nauczyć i przywyknac
zdjecie uzytkownika
Wiśka - 2013-08-25 14:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć a na magazynie w krakvecie jak sie pracuje czy fajna atmosfera i dobrzy uczciwi ludzie jakies ,,podgrupy'' czy raczej sa wszyscy równi dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2013-09-18 11:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu w Krakowskim Urzędzie Sracy (Wąwozowa 34) było ogłoszenie do pracy u nich. Od tamtej pory już nie szukają, więc z pewnością ludzie zostali u nich na stałe. Więc nie ma mowy o żadnej rotacji.

A te warunki opisane na stronie internetowej są już nieaktualne, bo w tym roku KrakVet otworzył nowy magazyn (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 22:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam partnera biznesowego do współpracy czy polecacie krakveta działalnośc? Można na nich polegać?Nie ma żadnych opóźnień?
zdjecie uzytkownika
Zorientowany - 2013-09-24 22:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie uważam aby pytanie na tym portalu odnośnie partnera biznesowego było ok, przecież większość ludzi wypowiadających się tutaj nie ma pojęcia jak wygląda współpraca biznesowa z tą firmom.
Jeżeli chodzi o mnie to ja tam pracowałem i żałuje, że już nie pracuje. Niestety musiałem zrezygnować z pracy z powodu uciążliwego dojazdu ( za daleko mieszkałem od Kokotowa) ale kiedy tam pracowałem to nie narzekałem, praca stała, na dzień dobry dają umowe, kasa zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-09-24 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ciekawe na jakim stanowisku tam pracowales??ze tak zachwalasz!!!w zadnym wypadku niepolecam wspilpracy zta firma!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 21:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ale warto zapytać ponieważ pracownicy mają na bieżąco mozliwośc obserwowania jak się dzieje w firmie a teraz każdy na swoje sposoby sie zabezpiecza wiec wystarczy pomyslec przeciez produkt to najwazniejsza rzecz dla firmy
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-10-07 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam już trochę pracuję i nie narzekam, nowa hala, zdecydowanie lepsze warunki, dostęp do pomieszczeń socjalnych, szatnie.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-01-09 14:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tam musi być (usunięte przez administratora), bo ciągle się ogłaszają na darmowych portalach...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-01-15 14:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tam chyba coś nie tak, bo ciągle są ogłoszenia na darmowych portalach,że szukaja pracowników, a ci co przepraszaja, to o co chodzi, czy nie wolno powiedziec coś złego na firme, czy to jakas sciema?
zdjecie uzytkownika
FAZI - 2014-02-03 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NO WIĘC TAK:):):):):)pracujemy od poniedziałku do piątku po 12h.W piątek bywają gratisy aby dokończyć zamówienia jak ostatnio to było od 6,30RANO do 4,00 RANO. (usunięte przez administratora)NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-02-08 13:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No nie mówcie, że pracujecie praktycznie cały dzień, może jeszcze po takim dniu następnego trzeba iść do pracy, trochę w to nie wierze, zwłaszcza, że to tylko jeden taki post o krakvet.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-22
Żródło: infopraca.pl
Kokotów
(małopolskie)
Podczas stażu będziesz wspierać nas między innymi w: planowaniu i realizacji działań promocyjnych przygotowywaniu raportów podsumowujących zrealizowane projekty promowaniu firmy online i offline
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-02-24 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść:) nie ma łatwo:)
zdjecie uzytkownika
Jacek Gural - 2014-02-27 18:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dobra firma, polecam. Szkoda, że nie ma normowanych godzin pracy. Praca nie jest leka. Polecam twardzielą z gór : ) góralom i hardym chłopom. dobra kasa
zdjecie uzytkownika
Simson - 2014-04-08 06:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pewnie za taką robotę kasa jest całkiem w porządku. Niestety nie można mieć wszystkiego w tym kraju
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-04-12 13:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno jest coś nie halo skoro szukają na non stopie pracowników i o co chodzi z tymi pomówieniami czyżby kogos aż tak uraziła prawda?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x