Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: KRAKVET

zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-02-24 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść:) nie ma łatwo:)
zdjecie uzytkownika
Jacek Gural - 2014-02-27 18:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dobra firma, polecam. Szkoda, że nie ma normowanych godzin pracy. Praca nie jest leka. Polecam twardzielą z gór : ) góralom i hardym chłopom. dobra kasa
zdjecie uzytkownika
Simson - 2014-04-08 06:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pewnie za taką robotę kasa jest całkiem w porządku. Niestety nie można mieć wszystkiego w tym kraju
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-04-12 13:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na pewno jest coś nie halo skoro szukają na non stopie pracowników i o co chodzi z tymi pomówieniami czyżby kogos aż tak uraziła prawda?
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-05-09 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie jak by to skomentowali osoby z krakvetu... bo rozumiem, że takie rzeczy to nie pierwsze razy..
zdjecie uzytkownika
Arturro - 2014-05-11 21:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Polecam omijać to miejsce szerokim łukiem naprawdę
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-06-24 09:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz trochę jaśniej napisać czemu omijać? Oferty pracy mają bardzo konkretne, ciekawe jak z zarobkami i atmosferą...
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-24 11:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak myślisz czemu Ci wszyscy ludzie radą Ci omijać prace? Bo im się pracować nie chce. Ja tam pracowałem ale z racji przenosin musiałem się zwolnić, dla jasności - miałem zbyt daleki dojazd do pracy. Praca nie jest lekka bo to nie jest pakowanie pierza w woreczki tylko przygotowywanie paczek karmy do wysyłki, ale co na budowie macie lepiej? Chyba nie? Więc proponuje nie czytać opinii ludzi wiecznie bezrobotnych tylko złożyć CV i iść do pracy do nich. W domu takiej kasy nie wyleżysz;)
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-06-26 09:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, nie każdy kto narzeka na robotę narzeka dlatego, że mu się pracować nie chce. Zawsze mogą być jeszcze jakieś inne powody.
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-26 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oczywiście, że mogą być inne powody. Ale tak jak zaznaczyłem wcześniej pracowałem i jakoś ich nie dostrzegałem. Sorki ale w żadnej pracy Cię nie posadzą i dadzą kasę za to, że przyszedłeś do pracy, wszędzie trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-07-01 01:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodzę się z tym bez dwóch zdań. Może są rzeczy, które z Twojego punktu widzenia są albo w porządku, albo nie robią ci różnicy a innym przeszkadzają.
zdjecie uzytkownika
Basta - 2014-07-12 07:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a masz na to jakieś dowody? Bo mi osobiście nie chce się w takie rzeczy wierzyć. Który normalny kierownik czy pracownik pozwoliłby sobie na coś takiego... litości
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-12 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
devil
napisz coś więcej ile tam pracowałeś?
czy to faktycznie codziennie te 12 godzin i nie było opcji wcześniej sie zerwać?
odpisz
zdjecie uzytkownika
diepro - 2014-07-18 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Jak ktos lubi prace po 12 15 godzin to polecam!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-18 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diepro - 2014-07-18 21:12:37]:
Zgadzam sie!!! To jest tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 2014 roku!!! ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Bastil - 2014-07-29 09:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie Krakvet jest jedną z większych i jedną z lepszych hurtowni artykułów dla zwierząt. Ceny mają dosyć przystępne jak dla klienta indywidualnego, ale zastanawiam się czy wysoka jakość obsługi klienta i wysoka jakość towarów idzie w parze z wysokim poziomem traktowania pracownika... Skoro tutaj wszyscy narzekają to coś musi być na rzeczy. Podejrzewam, że praca może nie spełniać ambicji pracujących tam osób - chociaż nie chcę oceniać. Mimo wszystko myślę, że można próbować coś wywalczyć - awans, wyższe stawki...
zdjecie uzytkownika
Jaśmina - 2014-07-29 11:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bastil - 2014-07-29 09:41:29]:
Ja tam pracowałam z racji sytuacji rodzinnej musiałam, zrezygnować ale nie żałuję ani jednego dnia spędzonego w tej firmie. Praca jak każda inna, nigdzie Cię nie posadzą i nie dadzą dobrej ba nawet żadnej kasy za to, że siedzisz i łaskawie przychodzisz do pracy. Wszędzie trzeba pracować, żeby coś mieć, coś osiągnąć. Jak masz tylko trochę chęci to masz szanse na awans i większą kasę. Ale trzeba chcieć. Nie ukrywajmy, że ktoś kto jest zadowolony nie będzie tracił czasu na pisanie jak tam jest fajnie, ale ktoś komu się nie chce pracować woli siedzieć na necie i nawalać jak to w Polsce jest źle i nie dobrze i jaki wiecznie jest poszkodowany. No cóż taka mamy mentalność...
zdjecie uzytkownika
toja - 2014-08-05 16:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się wypowie ten, kto faktycznie pracuje na magazynie w Krakvecie. Jaki rodzaj umowy, ile godzin i jaki zarobek bo jak dotąd to trochę chaotyczne wiadomości, a chciałbym tam ewentualnie pracować. To , że praca niekoniecznie lekka to się można domyślić.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-08 20:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe co się stało z tym postem umieszczonym tu dzisiaj około 13:40?
zdjecie uzytkownika
prawdaitylkoprawda - 2014-08-09 12:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to taka miniaturka naszego wspaniałego państwa Polskiego - rządy ludzi wykwalifikowanych,kompetentnych, uczciwych. nie ma zadnego rozwarstwienia wszyscy dobrze zarabiają i od każdej wypłaty jest odprowadzany należyty podatek. tolerancja i równe traktowanie to najważniejsze hasła firmy. Każdy kto tam pracuje lub pracował na pewno potwierdzi moje słowa. Polecam tą wspaniałą firmę !!!
zdjecie uzytkownika
prawdaitylkoprawda - 2014-08-09 12:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [toja - 2014-08-05 16:51:26]:
Jak pisałem ta firma to miniaturka naszego Państwa które jest potęgą gospodarczą. Zarobek pozwoli na utrzymanie Twojej rodziny, bedziesz tez zapewne miał dużo czasu dla najblizszych. Praca nie jest ciężka, jeśli zostaniesz oddelegowany do jakiegoś trudniejszego zadania gromada kolegów z przyjemnością Ci pomoże :) Składaj swoje podanie bo w takiej firmie na pewno jeszcze nie pracowałeś - masz jedyną okazję przekonać się na własnej skórze jaka to świetna robota.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-08-20 14:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Kokotowie i w Wieliczce-Boże tragedia.(usunięte przez administratora)Mało kto tam wytrzyma dłużej niż tydzień. Lepiej pracuje mi się teraz na budowie po 10gdz. i za te same pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Pikczu - 2014-08-23 08:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest dużo pracy to rzeczywiście takie ilości godzin wcale mnie nie dziwią... Pytanie tylko jest takie czy pracując więcej niż 8 godzin dziennie jest szansa na przyzwoite pieniądze z wyrobionych nadgodzin, bo Krakvetu o niewypłacalność czy przekręty nawet nie ma co podejrzewać bo to porządna firma.
zdjecie uzytkownika
dzidek - 2014-08-24 17:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję na magazynie od prawie pół roku. Fakt- praca jest męcząca i trzeba około 250 godzin miesięczne porobić ale 2600 zł na rękę nie jest najgorzej. W domu takich pieniędzy nie wysiedzisz marząc miesiącami o ośmiogodzinnym dniu pracy za 1800 zł. Nieraz miałem dość tej roboty już, ale się przemogłem i ciągnę to dalej. Ja na początku też byłem obolały cały- ból nóg, kręgosłupa itd, ale po trzech tygodniach się przyzwyczaiłem do wysiłku i teraz jest OK- normalne zmęczenie jak to po pracy fizycznej. Sugerowałbym Wam, żebyście się nie poddawali już po kilku dniach pracy i nie rezygnowali z pracy. Jak nie przesiaduje się za regałami paląc peta to nikt z kierownictwa nie przypieprza się o nic. po prostu trzeba robić swoje- niekoniecznie w tempie błyskawicy, ale tez niezbyt powoli.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-08-28 18:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary gdzie ty masz 2600 na ręke w krakvecie!!??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski