KRAKVET

Wieliczka

Opinie o KRAKVET

Lolek 2014-11-03 13:43:29
i dlaczego mówisz o kasie rzędu 2600 na ręke skoro wszelkie ogłoszenia mówią o 1800 netto prawdopodobnie także za 12 godzin dziennie?
1
Tomek 2014-11-04 11:19:33
A zastanowiłeś się czemu się pojawiają? Zapewne na 10 osób, które się zgłoszą do pracy przychodzi 9 takich co zamiast robić to siedzą przed kompem i o każdej pracy piszą jak to źle i nie dobrze bo tu za mało dają ale pracuje się po 8 h a a tu dobrze płącą ale robić im każą. Nigdzie Cię nie posadzą i za darmo kasy nie dadzą. Oj przepraszam możesz iść na kasę do supermarketu tam na pewno będziesz siedział 8 h i ani minuty dłużej ale dostaniesz najniższą krajową.
Bartek 2014-11-04 11:21:54
Tak na dobrą sprawę to po co Ci to wiedzieć? Co to zmieni?
Lolek 2014-11-04 12:32:27
No to powiedzcie otwarcie po ile godzin i za ile pracuje sięw tej firmie.
5
Lolek 2014-11-06 11:28:22
Do Tomek : a dawno tam byłeś?
Tomek 2014-11-06 12:40:57
Jeżeli zrobią 2 zmiany po 8h dla realizujących zamówienia czyli pakowaczy to z chęcią do tej firmy wrócę, ale jeżeli nie i dalej ludzie będą pracować nawet po 17h to nic tylko przemiał nowych ludzi będzie
Lolek 2014-11-06 12:53:17
i ile zarobiłeś przez ten czas?
veni 2014-11-08 01:26:22
...to chyba oczywiste: szukam pracy a te powtarzające się ogłoszenia zwracają uwagę. Jestem zainteresowany ale jednak nie chciałbym trafić do "obozu pracy", bo szkoda mi czasu, nerwów i zachodu.
leon 2014-11-19 21:04:47
ta firma nie ma 17 oddzialow, nie stac by ich na to bylo! Wstawili 17 flag na stronie, ale magazyn maja JEDEN! i z tego magazynu wysylaja towar na cala Europe!
1
praca 2014-11-21 16:16:37
a tak szczerze to jak by tam sięzatrudnić? chciałbym pracować przy tym serwisie było by mi łatwo bo mam wiedze o karmach i innych gadżetach związanych ze zwierzętami. Włąściwie to nie wiem za bardzo jak to zrobić wszystko żeby wreszcie znaleźć pracę, na prawdę ręce opadają co to się ostatnio dzieje. wszędzie narzekają
kika 2014-11-22 10:01:50
Witam! Pojawiło się ogłoszenie Asystentka księgowej. Czy ktoś może wie jakie są warunki na tym stanowisku pracy i czy warto próbować? Interesują mnie również warunki finansowe i czy z księgową można się normalnie porozumieć ;)
4
loka 2014-11-26 15:32:22
Witam, czy ktoś może przybliżyć ile zarabia się na stanowisku specjalista ds. rynku np. chorwackiego? Chodzi mi o pracę z mniej popularnym językiem? Jak się pracuje, czy praca jest stresująca?
3
TO SEM JA 2014-11-29 20:46:23
KOLEGO, firma nie musi mieć 17 oddziałów. Tak jak przykladowo Zooplus to firma niemiecka, która ma serwis w kilkunastu językach, ale główna siedziba i magazyn jest jedna- w Niemczech skąd wysyłają przesyłki na całą Europę ( między innymi do mnie).
1
tralala 2014-12-05 19:19:23
wiem dobrze, że Zooplus to firma niemiecka, która ma serwis w kilkunastu językach, ale główna siedziba i magazyn jest jedna- w Niemczech, pewnie tej osobie chodziło o coś innego, a nie do końca o to gdzie mają magazyn.. mnie za to interesuje konkretnie to jakie macie tam wynagrodzenie na miesiąc mniej więcj?
1
loma 2014-12-11 00:48:48
klatka- czy możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracowałeś/aś?
vivi 2014-12-11 12:07:34
ile zarabia obsługa klienta zagranicznego?
Miśka 2014-12-20 00:05:11
Cześć, klientem krakvetu jestem już dłuższy czas, ze względu na moje dwa ukochane futerka. niedawno straciłam pracę, ale uznaje to raczej za możliwość na dobry początek niż coś złego i postanowiłam szukać czegoś w tym co lubię. Lubię zwierzeta i znam się na karmach i aksesoriach dla nic, czy ktos wie czy w Krakvecie szukają może kogoś takiego?
1
fortis 2015-01-03 15:25:11
to chyba pytanie nie do nas. Z doświadczenia wiem , że w przypadku sklepów typu Krakvet właśnie najlepszym rozwiązaniem jest się samemu pofatygować do takiego miejsca i tam sprawdzić czy kogoś nie potrzebują. Często kierownik takiego sklepu może prowadzić właśnie tego typu rekrutacji chcąc aby przyszły pracownik się wykazał
nowy 2015-02-20 05:33:12
Dziękii za info.
Czy przewidywane są jakoś teraz możliwe przyjęcia?
Jak z tymi godzinami pracy od której się w końcu zaczyna od 7:30 czy od 8mej? od 6-tej?
I czy możliwe jest żeby można było zawsze kończyć o 20tej?
Będę wdzięczny za odp.
nowyy 2015-02-20 21:32:32
fforum odżywa jak są rekru rekru?!!
rafik_rav 2015-02-23 13:10:39
Witam,rekrutacja trwa,jutro mam przyjsć do pracy,cieka jestem jak to będzie,zarobki to 1800/Miesiąc
lulook 2015-02-23 13:38:41
Cos sie zmieniło od tego roku czy nadal godziny pracy dochodza do 17 godzin ?
1
rafik_rav 2015-02-23 14:06:47
a jaka daja umowe,babka mi powiedziała że umowe o pracę !!!!!
neubalance 2015-03-13 23:25:29
umowa zlecenie i pracujemy dopóki nie skończymy
przerwa raz bo to zlecenie trzeba wykonać
3
kamila 2015-03-15 22:01:37
cześć, wie ktoś coś o rekrutacji na stanowisko marketingowe? ogłoszenie wisi już kolejny miesiąc, zastanawiam się, czy nie przesłać cv. Nie wiecie, dlaczego firma przez tyle czasu nie znalazła pracownika? Tak mało oferują czy co?
3
Były pracownik 2015-05-22 09:29:21
Ja tam pracowałem więc mogę się wypowiedzieć jak faktycznie jest. Negatywne opinie wystawiają Ci co szukają kokosów i za nic nie robienie chcieliby dostawać cuda, ta nie jest w żadnej pracy. Idziesz zarobić ale musisz dać coś od siebie a nie tylko wymagać. Praca nie jest lekka bo to praca fizyczna, nie biurowa więc nikt Was tam nie posadzi - jak chcecie prace gdzie Was posadzą i za to Wam będą płacić to idźcie do muzeum za exponat:D Kasa zawsze jest na czas, nigdy nie mają opóźnień. Płacą uczciwie za wykonaną robote, jak się postarsza to możesz awansować a nie cały czas być na najniższym stanowisku ale musisz dać coś od siebie. Zanim odeszłem wprowadzili karty Benefit - taaa pewnie za chwilę wypowie się jakiś niezadowolony -"ciekawe jak mam z niej skorzystać skoro siedzi sie tam tyle czasu" - bzdura, jak robisz swoje a nie patrzysz żeby cały dzień przeplontać się po magazynie i liczyć na to, że inni zrobią za Ciebie to wyjdziesz dużo wcześniej niż biuro, więc odpowiadając na pytanie niezadowolonych co przyszli na 3 godziny - DA SIĘ skorzystać w tygodniu i iść na siłkę. Trzeba tylko chcieć.
Dlaczego zrezygnowałem - bo moja sytuacja rodzinna zmusiła mnie do zmiany miejsca zamieszkania, musiałem przeprowadzić się do innego miasta.
Każdemu kto chce zarobić a przede wszystkim chce pracować polecam się tam udać i spróbować ale nie wierzyć wszystkim tym niezadowolonym, niechentnym do jakiej kolwiek roboty, wypisującym bzdury na różnych portalach...
4
magda 2015-06-11 09:28:13
Piszecie głównie o pracy fizycznej, a moze ktoś wypowie się o pracy biurowej? Intensywnie szukają od ok. pół roku kogoś do działu marketingu, w ogłoszeniu podają umowę o pracę i benefity, zastanawiam się, czemu przez tyle czasu nikogo nie znaleźli, czy opłaca się aplikowac do tej firmy, bo może ta umowa o pracę jest na najniższą krajową? Jak to wygląda, powiedzcie.
wariu 2015-07-22 20:26:24
Wiadomo że praca fizyczna nie jest nigdy najlepiej opłacalna. No chyba, że firma typowo budowlana i praca na czarno. No ale w Krakvecie jednak można zarobić, przy większej ilości godzin ludzie wyciągają nawet 1800 złotych miesięcznie, co nie jest małą kwotą i spokojnie można wyżyć a jeszcze właśnie są te biurowe stanowiska.
paweł 2015-10-13 17:04:05
@wariu jeśli dla Ciebie 1800 zł to ręki to są dobre zarobki, to jestem pełny podziwu. za takie pieniądze to ledwo co można się utrzymać, nie wspominając jeśli ktoś ma dzieci. osobiście też byłbym zainteresowany tym stanowiskiem dotyczącym marketingu, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne, tylko pytanie jakiej wysokości jest wypłata.
1
Janek 2015-10-15 12:32:23
Prędzej utrzymasz rodzinę za 1800 zł niż za zasiłek z bezrobocia :)
Dzienol 2015-10-16 08:32:29
Idę na dzień próbny. Czy wypłacają za niego kasę jak ktoś odpuści?
Jaro 2015-10-16 18:09:07
Idę w poniedziałek 1 raz wszyscy straszą zobaczymy mam nadzieje ze popracuję dłużej bo pracy sie nie boję i na pewno nikt nie każe pracować 5 dni w tyg po 10h
ja 2015-10-17 21:00:18
Ja tez ide w poniedzialek. Dobrze ze nie bede sam jako nowy.
1
krzychu 2015-10-18 13:46:16
Daja tam umowe o prace?? Zastanawiam sie czy isc bo aplikowalem wlasnie na umowe o prace bo smieciowke to mam gdzies!!!! Czemu jest taki przemial ludzi wywalaja ich?? Czy sami odchodza?
1
noko 2015-11-12 22:31:54
@krzychu wydaje mi się, że dają umowe o prace, przynajmniej daja na stanowisku specjalista ds. marketingu i wydaje mi się, że dpokojnie możesz też na innych mieć, to jest raczej określone w umowie od razu. jest oczywiście okres próbny, ale potem dają umowy i wydaje mi się, że dbają o swoich pracowników.
yo 2015-11-17 11:43:34
@noko wszystko Ci sie wydaje... pracowales tam, pracujesz, bedziesz pracowal/a? Czy piszesz tak, zeby cos napisac?
1
?? 2015-12-01 13:01:56
Jakie warunki płacowe są teraz na stanowisku magazyniera pakowacza. Widziałem ogłoszenie na gumtree.. Warto startować?
Zorient 2015-12-03 15:42:25
Na wielu stanowiskach @noko dają umowę o pracę, firma jest mega międzynarodowa, francja, węgry, dania, słowacja masa rzeczy i dobrych pieniędzy, polecam spróbować, (usunięte przez administratora)
szalon 2015-12-13 19:09:43
@Zorient skoro zapewniona jest umowa o pracę to super sprawa, bo stabilne zatrudnienie w tej firmie to połowa sukcesu i dobrej atmosfery w firmie. Wiecie czy teraz kogoś szukają? Dzięki
Jania 2015-12-29 01:26:47
@szalon z tego co się orientuję to niestety nikogo nie szukają, a szkoda, bo chcę się u nich zatrudnić. Wiele dobrego się nasłuchałam o firmie i o tym, że dbają o swoich pracowników.
serio? 2015-12-31 10:40:33
Naprawde..? gdzie Wy słyszycie te pochlebne opinie o Krakvecie? Ja niestety słysze zgoła odmienne zdania...
3
fggffg 2016-01-02 00:27:41
hej, no wiesz kazdy ma swoje zdanie na dany temat..ja tam na przyklad jestem ciekaw czy w fimie beda jeszcze szukac kogos na stanowsiko programisty PHP
ali 2016-01-25 15:33:04
Hej, chyba szukają grafika, bo ogłoszenie wisi na portalach. Ktoś może coś napisać?
granat 2016-02-09 20:36:20
@ali co prawda nie wpadło mi w oko ogłoszenie na grafika, ale słyszałem, że w Krakvet jest nie najgorzej z zarobkami. Wiadomo, trzeba znać się na grafice i to dobrze..
kiko 2016-03-20 16:05:40
no tak oni dbają o renomę własnej firmy oraz o zadowolenie swoich klientów, więc to oczywiste, że zatrudniają osoby do siebie które mają odpowiednie kwalifikacje :)
ooko 2016-05-08 12:19:56
Jest to firma o renomie międzynarodowej i otwierają się na rynkach wielu krajów. Stąd też @kiko jak szukają osób to z bardzo dobrą znajomością języka między innymi słowackiego, węgierskiego czy też portugalskiego
janek 2016-05-21 15:48:40
Ktoś wie ile płacą na stanowisku grafika?
Anana 2016-06-10 17:39:24
Cześć chciałam zapytać jak tam jest w marketingu? Jest obecnie ogłoszenie do tego działu, czemu szukają, ktoś odszedł? Jak warunki, atmosfera itd?
noko 2016-06-16 23:27:18
Pewnie, że cenią sobie profesjonalizm i znajomość określonych produktów @jaro, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio pokazało się jakiekolwiek ogłoszenie pracy. Widocznie nie prowadzą żadnej rekrutacji przez co uczciwie podchodzą do swoich pracowników.
Zorient 2016-08-04 16:31:57
Warto pracować, oczywiście że warto, na spokojnie dasz radę
1
Zostaw swoją opinię o KRAKVET - Wieliczka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET