Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: KRAKVET


Oceniono 732 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
KRAKVET
Kokotów 657
32-020 Wieliczka
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-10-07 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam już trochę pracuję i nie narzekam, nowa hala, zdecydowanie lepsze warunki, dostęp do pomieszczeń socjalnych, szatnie.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2014-01-09 14:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
tam musi być (usunięte przez administratora), bo ciągle się ogłaszają na darmowych portalach...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-01-15 14:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tam chyba coś nie tak, bo ciągle są ogłoszenia na darmowych portalach,że szukaja pracowników, a ci co przepraszaja, to o co chodzi, czy nie wolno powiedziec coś złego na firme, czy to jakas sciema?
zdjecie uzytkownika
FAZI - 2014-02-03 18:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
NO WIĘC TAK:):):):):)pracujemy od poniedziałku do piątku po 12h.W piątek bywają gratisy aby dokończyć zamówienia jak ostatnio to było od 6,30RANO do 4,00 RANO. (usunięte przez administratora)NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-02-08 13:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No nie mówcie, że pracujecie praktycznie cały dzień, może jeszcze po takim dniu następnego trzeba iść do pracy, trochę w to nie wierze, zwłaszcza, że to tylko jeden taki post o krakvet.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-02-24 19:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść:) nie ma łatwo:)
zdjecie uzytkownika
Jacek Gural - 2014-02-27 18:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo dobra firma, polecam. Szkoda, że nie ma normowanych godzin pracy. Praca nie jest leka. Polecam twardzielą z gór : ) góralom i hardym chłopom. dobra kasa
zdjecie uzytkownika
Simson - 2014-04-08 06:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pewnie za taką robotę kasa jest całkiem w porządku. Niestety nie można mieć wszystkiego w tym kraju
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-04-12 13:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na pewno jest coś nie halo skoro szukają na non stopie pracowników i o co chodzi z tymi pomówieniami czyżby kogos aż tak uraziła prawda?
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-05-09 16:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie jak by to skomentowali osoby z krakvetu... bo rozumiem, że takie rzeczy to nie pierwsze razy..
zdjecie uzytkownika
Arturro - 2014-05-11 21:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Polecam omijać to miejsce szerokim łukiem naprawdę
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2014-06-22 16:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe opinie skąd tak dobre, bo chyba nie od pracowników. Praca od 6.30 do 22.30 (jak nie to do widzenia), są też nocki do 3-4 rano dobrze jak przed nami weekend jak nie to trzeba iść na 6,30 od nowa. (usunięte przez administratora) Praca dla (usunięte przez administratora) młodych kawalerów, z wolnym czasem i końskim zdrowiem.
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-06-24 09:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz trochę jaśniej napisać czemu omijać? Oferty pracy mają bardzo konkretne, ciekawe jak z zarobkami i atmosferą...
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-24 11:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak myślisz czemu Ci wszyscy ludzie radą Ci omijać prace? Bo im się pracować nie chce. Ja tam pracowałem ale z racji przenosin musiałem się zwolnić, dla jasności - miałem zbyt daleki dojazd do pracy. Praca nie jest lekka bo to nie jest pakowanie pierza w woreczki tylko przygotowywanie paczek karmy do wysyłki, ale co na budowie macie lepiej? Chyba nie? Więc proponuje nie czytać opinii ludzi wiecznie bezrobotnych tylko złożyć CV i iść do pracy do nich. W domu takiej kasy nie wyleżysz;)
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-06-26 09:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, nie każdy kto narzeka na robotę narzeka dlatego, że mu się pracować nie chce. Zawsze mogą być jeszcze jakieś inne powody.
zdjecie uzytkownika
Jasiek - 2014-06-26 11:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No oczywiście, że mogą być inne powody. Ale tak jak zaznaczyłem wcześniej pracowałem i jakoś ich nie dostrzegałem. Sorki ale w żadnej pracy Cię nie posadzą i dadzą kasę za to, że przyszedłeś do pracy, wszędzie trzeba pracować.
zdjecie uzytkownika
Amig - 2014-07-01 01:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgodzę się z tym bez dwóch zdań. Może są rzeczy, które z Twojego punktu widzenia są albo w porządku, albo nie robią ci różnicy a innym przeszkadzają.
zdjecie uzytkownika
Basta - 2014-07-12 07:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a masz na to jakieś dowody? Bo mi osobiście nie chce się w takie rzeczy wierzyć. Który normalny kierownik czy pracownik pozwoliłby sobie na coś takiego... litości
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-12 18:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
devil
napisz coś więcej ile tam pracowałeś?
czy to faktycznie codziennie te 12 godzin i nie było opcji wcześniej sie zerwać?
odpisz
zdjecie uzytkownika
valdiosik - 2014-07-17 15:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)tam jest dzika rotacja skoro sami kierownicy nie wiedza gdzie ani co jest umieszcza w ogloszeniach. Zadnego CV ani listu motywacyjnego mojego nie zobaczyli na oczy. ich to nie obchodzi. cos jest nie tak, skoro faktycznie tam jest ciagla rotacja ludzi i proponuja 12h dziennie, a nie daj Bog nie wyrobisz sie z normą to zostajesz w piątek na nockę. Malo tego jesli dzienna norma nie jest spelniona pozostajesz ponad 12h ;]
zdjecie uzytkownika
diepro - 2014-07-18 21:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Jak ktos lubi prace po 12 15 godzin to polecam!!
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-18 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [diepro - 2014-07-18 21:12:37]:
Zgadzam sie!!! To jest tzw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w 2014 roku!!! ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
Bastil - 2014-07-29 09:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie Krakvet jest jedną z większych i jedną z lepszych hurtowni artykułów dla zwierząt. Ceny mają dosyć przystępne jak dla klienta indywidualnego, ale zastanawiam się czy wysoka jakość obsługi klienta i wysoka jakość towarów idzie w parze z wysokim poziomem traktowania pracownika... Skoro tutaj wszyscy narzekają to coś musi być na rzeczy. Podejrzewam, że praca może nie spełniać ambicji pracujących tam osób - chociaż nie chcę oceniać. Mimo wszystko myślę, że można próbować coś wywalczyć - awans, wyższe stawki...
zdjecie uzytkownika
Jaśmina - 2014-07-29 11:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bastil - 2014-07-29 09:41:29]:
Ja tam pracowałam z racji sytuacji rodzinnej musiałam, zrezygnować ale nie żałuję ani jednego dnia spędzonego w tej firmie. Praca jak każda inna, nigdzie Cię nie posadzą i nie dadzą dobrej ba nawet żadnej kasy za to, że siedzisz i łaskawie przychodzisz do pracy. Wszędzie trzeba pracować, żeby coś mieć, coś osiągnąć. Jak masz tylko trochę chęci to masz szanse na awans i większą kasę. Ale trzeba chcieć. Nie ukrywajmy, że ktoś kto jest zadowolony nie będzie tracił czasu na pisanie jak tam jest fajnie, ale ktoś komu się nie chce pracować woli siedzieć na necie i nawalać jak to w Polsce jest źle i nie dobrze i jaki wiecznie jest poszkodowany. No cóż taka mamy mentalność...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-29 16:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dno i metr mułu a nie praca..
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x