Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: KRAKVET

zdjecie uzytkownika
była - 2014-10-31 17:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracujacy - 2014-10-27 11:26:40]:
Tak, w normalnej , uczciwej firmie od razu masz umowę o pracę. Wierzcie lub nie ale jest sporo takich firm.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-01 08:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To więc po ile godzin codziennie pracujecie i za jakie pieniądze?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-11-03 11:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwestia ilośći godzin i wynagrodzenia nie jest chyba, ba napewno nie jest kwetsią do obmawiania jej na forum publicznym. Chcesz pracować to przyjdź i zobacz a nie pytaj się tych co pracowali i po 3 h poszli do domu bo im ciezko było.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-03 13:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i dlaczego mówisz o kasie rzędu 2600 na ręke skoro wszelkie ogłoszenia mówią o 1800 netto prawdopodobnie także za 12 godzin dziennie?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-04 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zastanowiłeś się czemu się pojawiają? Zapewne na 10 osób, które się zgłoszą do pracy przychodzi 9 takich co zamiast robić to siedzą przed kompem i o każdej pracy piszą jak to źle i nie dobrze bo tu za mało dają ale pracuje się po 8 h a a tu dobrze płącą ale robić im każą. Nigdzie Cię nie posadzą i za darmo kasy nie dadzą. Oj przepraszam możesz iść na kasę do supermarketu tam na pewno będziesz siedział 8 h i ani minuty dłużej ale dostaniesz najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-11-04 11:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [veni - 2014-10-29 10:48:20]:
Tak na dobrą sprawę to po co Ci to wiedzieć? Co to zmieni?
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-04 12:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to powiedzcie otwarcie po ile godzin i za ile pracuje sięw tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-06 11:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Tomek : a dawno tam byłeś?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-06 12:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli zrobią 2 zmiany po 8h dla realizujących zamówienia czyli pakowaczy to z chęcią do tej firmy wrócę, ale jeżeli nie i dalej ludzie będą pracować nawet po 17h to nic tylko przemiał nowych ludzi będzie
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-06 12:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ile zarobiłeś przez ten czas?
zdjecie uzytkownika
veni - 2014-11-08 01:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartek - 2014-11-04 11:21:54]:
...to chyba oczywiste: szukam pracy a te powtarzające się ogłoszenia zwracają uwagę. Jestem zainteresowany ale jednak nie chciałbym trafić do "obozu pracy", bo szkoda mi czasu, nerwów i zachodu.
zdjecie uzytkownika
leon - 2014-11-19 21:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [veni - 2014-11-08 01:26:22]:
ta firma nie ma 17 oddzialow, nie stac by ich na to bylo! Wstawili 17 flag na stronie, ale magazyn maja JEDEN! i z tego magazynu wysylaja towar na cala Europe!
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-11-21 16:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak szczerze to jak by tam sięzatrudnić? chciałbym pracować przy tym serwisie było by mi łatwo bo mam wiedze o karmach i innych gadżetach związanych ze zwierzętami. Włąściwie to nie wiem za bardzo jak to zrobić wszystko żeby wreszcie znaleźć pracę, na prawdę ręce opadają co to się ostatnio dzieje. wszędzie narzekają
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-11-22 10:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam! Pojawiło się ogłoszenie Asystentka księgowej. Czy ktoś może wie jakie są warunki na tym stanowisku pracy i czy warto próbować? Interesują mnie również warunki finansowe i czy z księgową można się normalnie porozumieć ;)
zdjecie uzytkownika
loka - 2014-11-26 15:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam, czy ktoś może przybliżyć ile zarabia się na stanowisku specjalista ds. rynku np. chorwackiego? Chodzi mi o pracę z mniej popularnym językiem? Jak się pracuje, czy praca jest stresująca?
zdjecie uzytkownika
TO SEM JA - 2014-11-29 20:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leon - 2014-11-19 21:04:47]:
KOLEGO, firma nie musi mieć 17 oddziałów. Tak jak przykladowo Zooplus to firma niemiecka, która ma serwis w kilkunastu językach, ale główna siedziba i magazyn jest jedna- w Niemczech skąd wysyłają przesyłki na całą Europę ( między innymi do mnie).
zdjecie uzytkownika
tralala - 2014-12-05 19:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem dobrze, że Zooplus to firma niemiecka, która ma serwis w kilkunastu językach, ale główna siedziba i magazyn jest jedna- w Niemczech, pewnie tej osobie chodziło o coś innego, a nie do końca o to gdzie mają magazyn.. mnie za to interesuje konkretnie to jakie macie tam wynagrodzenie na miesiąc mniej więcj?
zdjecie uzytkownika
loma - 2014-12-11 00:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klatka- czy możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracowałeś/aś?
zdjecie uzytkownika
vivi - 2014-12-11 12:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia obsługa klienta zagranicznego?
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2014-12-20 00:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć, klientem krakvetu jestem już dłuższy czas, ze względu na moje dwa ukochane futerka. niedawno straciłam pracę, ale uznaje to raczej za możliwość na dobry początek niż coś złego i postanowiłam szukać czegoś w tym co lubię. Lubię zwierzeta i znam się na karmach i aksesoriach dla nic, czy ktos wie czy w Krakvecie szukają może kogoś takiego?
zdjecie uzytkownika
fortis - 2015-01-03 15:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba pytanie nie do nas. Z doświadczenia wiem , że w przypadku sklepów typu Krakvet właśnie najlepszym rozwiązaniem jest się samemu pofatygować do takiego miejsca i tam sprawdzić czy kogoś nie potrzebują. Często kierownik takiego sklepu może prowadzić właśnie tego typu rekrutacji chcąc aby przyszły pracownik się wykazał
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-20 05:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękii za info.
Czy przewidywane są jakoś teraz możliwe przyjęcia?
Jak z tymi godzinami pracy od której się w końcu zaczyna od 7:30 czy od 8mej? od 6-tej?
I czy możliwe jest żeby można było zawsze kończyć o 20tej?
Będę wdzięczny za odp.
zdjecie uzytkownika
nowyy - 2015-02-20 21:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fforum odżywa jak są rekru rekru?!!
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-23 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,rekrutacja trwa,jutro mam przyjsć do pracy,cieka jestem jak to będzie,zarobki to 1800/Miesiąc
zdjecie uzytkownika
lulook - 2015-02-23 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos sie zmieniło od tego roku czy nadal godziny pracy dochodza do 17 godzin ?
zdjecie uzytkownika
rafik_rav - 2015-02-23 14:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka daja umowe,babka mi powiedziała że umowe o pracę !!!!!
zdjecie uzytkownika
neubalance - 2015-03-13 23:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [rafik_rav - 2015-02-23 14:06:47]:
umowa zlecenie i pracujemy dopóki nie skończymy
przerwa raz bo to zlecenie trzeba wykonać
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-03-15 22:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
cześć, wie ktoś coś o rekrutacji na stanowisko marketingowe? ogłoszenie wisi już kolejny miesiąc, zastanawiam się, czy nie przesłać cv. Nie wiecie, dlaczego firma przez tyle czasu nie znalazła pracownika? Tak mało oferują czy co?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-05-22 09:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja tam pracowałem więc mogę się wypowiedzieć jak faktycznie jest. Negatywne opinie wystawiają Ci co szukają kokosów i za nic nie robienie chcieliby dostawać cuda, ta nie jest w żadnej pracy. Idziesz zarobić ale musisz dać coś od siebie a nie tylko wymagać. Praca nie jest lekka bo to praca fizyczna, nie biurowa więc nikt Was tam nie posadzi - jak chcecie prace gdzie Was posadzą i za to Wam będą płacić to idźcie do muzeum za exponat:D Kasa zawsze jest na czas, nigdy nie mają opóźnień. Płacą uczciwie za wykonaną robote, jak się postarsza to możesz awansować a nie cały czas być na najniższym stanowisku ale musisz dać coś od siebie. Zanim odeszłem wprowadzili karty Benefit - taaa pewnie za chwilę wypowie się jakiś niezadowolony -"ciekawe jak mam z niej skorzystać skoro siedzi sie tam tyle czasu" - bzdura, jak robisz swoje a nie patrzysz żeby cały dzień przeplontać się po magazynie i liczyć na to, że inni zrobią za Ciebie to wyjdziesz dużo wcześniej niż biuro, więc odpowiadając na pytanie niezadowolonych co przyszli na 3 godziny - DA SIĘ skorzystać w tygodniu i iść na siłkę. Trzeba tylko chcieć.
Dlaczego zrezygnowałem - bo moja sytuacja rodzinna zmusiła mnie do zmiany miejsca zamieszkania, musiałem przeprowadzić się do innego miasta.
Każdemu kto chce zarobić a przede wszystkim chce pracować polecam się tam udać i spróbować ale nie wierzyć wszystkim tym niezadowolonym, niechentnym do jakiej kolwiek roboty, wypisującym bzdury na różnych portalach...
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-06-11 09:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie głównie o pracy fizycznej, a moze ktoś wypowie się o pracy biurowej? Intensywnie szukają od ok. pół roku kogoś do działu marketingu, w ogłoszeniu podają umowę o pracę i benefity, zastanawiam się, czemu przez tyle czasu nikogo nie znaleźli, czy opłaca się aplikowac do tej firmy, bo może ta umowa o pracę jest na najniższą krajową? Jak to wygląda, powiedzcie.
zdjecie uzytkownika
wariu - 2015-07-22 20:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo że praca fizyczna nie jest nigdy najlepiej opłacalna. No chyba, że firma typowo budowlana i praca na czarno. No ale w Krakvecie jednak można zarobić, przy większej ilości godzin ludzie wyciągają nawet 1800 złotych miesięcznie, co nie jest małą kwotą i spokojnie można wyżyć a jeszcze właśnie są te biurowe stanowiska.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-10-13 17:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@wariu jeśli dla Ciebie 1800 zł to ręki to są dobre zarobki, to jestem pełny podziwu. za takie pieniądze to ledwo co można się utrzymać, nie wspominając jeśli ktoś ma dzieci. osobiście też byłbym zainteresowany tym stanowiskiem dotyczącym marketingu, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne, tylko pytanie jakiej wysokości jest wypłata.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-10-15 12:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2015-10-13 17:04:05]:
Prędzej utrzymasz rodzinę za 1800 zł niż za zasiłek z bezrobocia :)
zdjecie uzytkownika
Dzienol - 2015-10-16 08:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idę na dzień próbny. Czy wypłacają za niego kasę jak ktoś odpuści?
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2015-10-16 18:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idę w poniedziałek 1 raz wszyscy straszą zobaczymy mam nadzieje ze popracuję dłużej bo pracy sie nie boję i na pewno nikt nie każe pracować 5 dni w tyg po 10h
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-17 21:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez ide w poniedzialek. Dobrze ze nie bede sam jako nowy.
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-10-18 13:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daja tam umowe o prace?? Zastanawiam sie czy isc bo aplikowalem wlasnie na umowe o prace bo smieciowke to mam gdzies!!!! Czemu jest taki przemial ludzi wywalaja ich?? Czy sami odchodza?
zdjecie uzytkownika
noko - 2015-11-12 22:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzychu wydaje mi się, że dają umowe o prace, przynajmniej daja na stanowisku specjalista ds. marketingu i wydaje mi się, że dpokojnie możesz też na innych mieć, to jest raczej określone w umowie od razu. jest oczywiście okres próbny, ale potem dają umowy i wydaje mi się, że dbają o swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
yo - 2015-11-17 11:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [noko - 2015-11-12 22:31:54]:
@noko wszystko Ci sie wydaje... pracowales tam, pracujesz, bedziesz pracowal/a? Czy piszesz tak, zeby cos napisac?
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-12-01 13:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki płacowe są teraz na stanowisku magazyniera pakowacza. Widziałem ogłoszenie na gumtree.. Warto startować?
zdjecie uzytkownika
Zorient - 2015-12-03 15:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wielu stanowiskach @noko dają umowę o pracę, firma jest mega międzynarodowa, francja, węgry, dania, słowacja masa rzeczy i dobrych pieniędzy, polecam spróbować, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szalon - 2015-12-13 19:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zorient skoro zapewniona jest umowa o pracę to super sprawa, bo stabilne zatrudnienie w tej firmie to połowa sukcesu i dobrej atmosfery w firmie. Wiecie czy teraz kogoś szukają? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Jania - 2015-12-29 01:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szalon z tego co się orientuję to niestety nikogo nie szukają, a szkoda, bo chcę się u nich zatrudnić. Wiele dobrego się nasłuchałam o firmie i o tym, że dbają o swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
serio? - 2015-12-31 10:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Naprawde..? gdzie Wy słyszycie te pochlebne opinie o Krakvecie? Ja niestety słysze zgoła odmienne zdania...
zdjecie uzytkownika
fggffg - 2016-01-02 00:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, no wiesz kazdy ma swoje zdanie na dany temat..ja tam na przyklad jestem ciekaw czy w fimie beda jeszcze szukac kogos na stanowsiko programisty PHP
zdjecie uzytkownika
ali - 2016-01-25 15:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, chyba szukają grafika, bo ogłoszenie wisi na portalach. Ktoś może coś napisać?
zdjecie uzytkownika
granat - 2016-02-09 20:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ali co prawda nie wpadło mi w oko ogłoszenie na grafika, ale słyszałem, że w Krakvet jest nie najgorzej z zarobkami. Wiadomo, trzeba znać się na grafice i to dobrze..
zdjecie uzytkownika
kiko - 2016-03-20 16:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak oni dbają o renomę własnej firmy oraz o zadowolenie swoich klientów, więc to oczywiste, że zatrudniają osoby do siebie które mają odpowiednie kwalifikacje :)
zdjecie uzytkownika
ooko - 2016-05-08 12:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to firma o renomie międzynarodowej i otwierają się na rynkach wielu krajów. Stąd też @kiko jak szukają osób to z bardzo dobrą znajomością języka między innymi słowackiego, węgierskiego czy też portugalskiego
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-05-21 15:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie ile płacą na stanowisku grafika?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KRAKVET!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAKVET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert