brak logo

medilab sp. z o.o.

Białystok

Opinie o medilab sp. z o.o.

anonim 2010-06-06 09:04:18
Mimo wszystko widać znacznie mniej opinii pozytywnych niż negatywnych, zadowoleni są ci którzy tam pracują jeszcze albo pracowali DAWNO TEMU, gratuluję wam postawy wobec pracodawcy. Kiedyś pewnie zmienicie prace na inna i wasz punkt widzenia tez będzie bardziej obiektywny
anonim 2010-06-08 00:26:20
Jak masz wyniki i specjalnie nie zawalasz to nikt zbytnio się nie czepia tych godzin wyjazdów. A raportować trzeba jak wszędzie, a tu nikt nie zabierze ci premii za braki w raportach jak bywa np w korporacjach.
qwerty 2010-06-08 11:47:24
Ludzie,dajcie sobie spokój
z Medilabem-byle jaka firma z dużo za dużym mniemaniem o sobie.manager rynku medycznego?pożal się Boże z takim szefem-zero kompetencji,zero umiejętności zarządzania
,wiedzę owszem ma,ale to nie wszystko.zapomniał wół jak cielęciem był.dyrektor zarządzający?nie wiem w ogóle co ten człowiek robi w tej firmie na tym stanowisku-zero klasy
,kultury osobistej i wiedzy nt specyfiki rynku.naprawdę nie wiem dlaczego prezes jeszcze go toleruje.wieczny pisk o to,ze jest kryzys,ale pieniądze na audi a6 się znalazły.wieczne kontrole,gps,crm,raporty,pewnie żałują,że się nie dało wstawić pracownikom chipa w[usunięte przez moderatora],żeby mieć całkowitą kontrolę.jedyne pozytywne osoby to ta stara kadra ze starego budynku.no i analityk-czadowa kobieta :) może jeszcze w marketingu
dezynfekcyjnym da się pogadać-nic poza tym.no i za moich czasów super zespół handlowców-jak jest teraz nie wiem.
XXX 2010-06-09 11:57:25
No to widze, że nadal masz swoje wejscia :) Ja nie mam z nimi już kontaktu ale tego co było nie zaluje. Fajni ludzie, fajna atmosfera, fajowy Prezes. Ten to ma klase i wiedze (pozdrawiam serdecznie Panie [usunięte przez moderatora]), a ze z tego co slysze wzial sobie dyrektora despote to jego problem. Dawny dyrektor był mily ale [ słowo niecenzuralne-usunięte przez Admina]. Zarzadzac nie umial i wszystko i tak bylo pod Prezesem. A ze ludzie narzekali to normalka. W porownaniu z moja obecna firma to w Medilabie mialem jak w puchu. A Romka sie nie czepiaj. Jako handlowiec mial inne zadania i teraz ma inne. Na pewno nie zapomnial jak to jest tylko czego innego teraz od niego oczekuja. Zreszta widze, ze sie tu zrobil klub malkontentow, ex-pracownikow, ktorzy sami zapomnieli juz jak fajnie bylo. Skoro tak wam zle wszystkim bylo to czemu tak dlugo wszyscy sie trzymalismy??? A obcena na obecna rotacje wplyw musza miec jakies nowe czynniki, a o tym niech pisza obecni pracownicy...
były pracownik 2010-06-09 21:14:48
Jak czytam Twoją opinię to myślę że sam kierownik rynku medycznego ją napisał :) Merytoryka w firmie medilab hahahahaha chyba pranie mózgów dla osób nie mających żadnej wiedzy w tym zakresie. Zastanówcie się dlaczego nikt z branży nigdy do tej firmy nie przyszedł pracować, pracownicy są zawsze albo świeżo po szkole albo czymś innym się zajmowali. Rzeczywistość jest prosta tylko takim ludziom można głupot nawciskać hahahaha i na tym się merytoryka kończy. A co do kadry zarządzającej to już śmiech na sali, mały zakompleksiony gość, który dorwał się do kierowniczego stanowiska, wcale nie ciężką pracą czy swoją "wiedzą" ale włażeniem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarządowi firmy. Miałem okazję z nim pracować i mogę powiedzieć tylko: jedna wielka żenada, zarówno jak był handlowcem i teraz jak jest managerem. Ludzie z całej Polski niezły ubaw mają :) A drugi palant dyrektor zarządzający heheheheh to mi szkoda nawet tracić czas na jego charakterystykę. Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi, a jeżeli chodzi o pracę w tej firmie to zawsze parę miesięcy można popracować żeby doświadczenia nabyć ;) konkurencja czeka na nowych ludzi :)
anonim 2010-06-09 21:59:04
Odradzam komukolwiek i kiedykolwiek pracę w tej firmie. Nie profesjonalna kadra zarządzająca poczynając od samej góry, zasada by tam przetrwać jest jedna - smarujesz - jedziesz. Podlizuj się tym co trzeba ( łącznie z zakompleksionym kierownikiem zespołu handlowego, o nie stabilnym psychicznie dyrektorze nie wspominając) - a będziesz miał spokój. Jeśli masz trochę rozumu i potrafisz samodzielnie myśleć - będzie ci ciężko. Jeśli idziecie na rozmowę kwalifikacyjną zobaczycie, że obiecają wam gruszki na wierzbie, rzeczywistość zweryfikuje wszystkie kłamstwa po pierwszym tygodniu. Zasady panujące w tej firmie oparte są na zasadach PRL-u. Kadra "zarządzająca" z którą będziecie mieć do czynienia - chamy, prostaki i nie douczone "menadżery" z aspiracjami zdobycia świata, z pieśnią na ustach po trupach do celu. Nawet dla zdobycia doświadczenia takich doświadczeń nie polecam. popytajcie zersztą innych ludzi na rynku - zobaczycie co wam powiedzą. Byłych pracowników w ciągu kliku lat jest już kilkadziesiąt!
a.n.o.n.i.m. 2010-06-16 14:01:04
Witam,

Mam pytanie. Czy można spodziewać się odpowiedzi od osoby rekrutującej w firmie MediLab niezależnie od decyzji jaką podejmą w sprawie kandydata?
Jesli tak to jaki czas musi upłynąć od rozmowy kwalifikacyjnej?
wk...rw 2010-06-22 17:49:46
To sie usmialem banda kretynow napisze jak jest... Zarzad nigdzie juz takich ludzi nie znajdziecie im nie zalezy na kasie tylko na ludziach jak przewalisz 100tys to szkoda ale jesli nauczysz sie czegos przy tym to jakbys zarobil 200 merytorycznie brak slow zeby to opisackopalnia wiedzy zawsze sloza pomoca zawsze masz pewnosc ze gdzies ich spotkasz a nie jak szefowie pseudokorporacji nawet pewnie im reki nigdy nie podacie
Biuro nie wszystko tam dziala sprawnie ale idzie w dobrym kierunku marketing zamowienia zaopatrzenie wszystko jak w korporacji ale tu wszystkich znamy po imieniu...
Menager nie wiem jaki byl ale wiem jaki jest dzwonie pisze maile zawsze odpowiada pomaga kiedy trzeba i jesli trzeba nie robi z nas dzieci czepia sie glupot (bo jest menagerem) dla mnie supre czlowiek ktoremu moge wszystko powiedziec co wiaze sie z firma...
Dyrektor to baran piszac delikatnie sufit mu sie na leb [usunięte przez moderatora] jest w tej firmie dla zabawy i tak ja traktuje nie umie sie zachowac jest nie kompetentny dla mnie dzban ale ma zalete konkretny pytanie odpowiedz
I to dla wszystkich kretynow co tu pisza jak wam sie nie chcialo robic to po co tu byliscie tak dlugo jak nie robie planu nie mam zajebistego auta ale pracuje i staram sie nie wypruwajac sobie flakow i o przyszlosc sie nie martwie gps jest w aucie i sie ciesze raporty sa w[usunięte przez moderatora] mnie ale pomagaja w pracy tyle...
anonim 2010-06-23 17:15:03
Tak, zwykle odpowiedz byla
monkers 2010-06-24 18:38:38
Witam,
Jakimi autami jezdza przedstawiciele medyczni w Medilabie???
Czy rodzaj albo wyposazenie auta jest uzaleznione od wynikow handlowca??
wk...rw 2010-06-28 17:55:36
Jezdza Skodami Octaviami sa II i III niestety decyduje o autach pan dyrektor wiec nikt nie wie jakie dostanie gdyby o tym decydowal menadzer bylo by inaczej... aaa i jesli zalezy Ci na aucie to moze powinienes isc do Baxtera albo do ecolabu bo tam nowe avensis i insignie... moze powinienes zadac pytanie jak sie pracuje a nie czym sie jezdzi...
ktoś 2010-06-28 21:43:40
Zupełnie nie rozumiem oburzenia niektórych: nikt nic złego na zarząd tu nie napisał, nikt też nie zaprzeczył że merytoryka firmy jest nieodpowiednia (wręcz przeciwnie) ale jeśli chodzi o jakość pracy, komfort psychiczny i finansowy (cokolwiek to znaczy) to niestety FIRMIE MEDILAB BARDZO DALEKO DO KORPORACJI i niepotrzebnie ma AŻ TAAAAAAAKIE aspiracje - znacznie lepiej radziła sobie jako FIRMA RODZINNA I TAKĄ POWINNA POZOSTAĆ.
wk...rw 2010-07-05 20:59:12
Ja pracuje w medilabie i nie nazekam i gwarantuje ze teraz kiedy firma pozbyla sie pseudo pracownikow nikt nie nazeka... trzeba pracowac bo trzeba wiedziec za co bierze sie pieniadze a firma jest rodzinna tylko aspiracje pana dyrektora sa naprawde wyimaginowane... ale wydaje mi sie ze firma juz niedlugo bedzie w 100% rodzinna... musimy czekac do wesela wszystkie dzialy bardzo dobrze dzialaja marketing dzialy zamowien zaopatrzenia sa idealne... ale dopiero teraz kiedy dyro [usunięte przez moderatora]sie od nich... nio i jest jeszcze asystent zarzadu zaje...isty chlop kasa kiedys byla marna podobno ale teraz jest ok...nio i nareszcie premie sa dobre a jak ktos sie stara to nawet zajeb...ste
anonimus 2010-09-17 10:01:34
ja kiedyś jeździłem w podobnej firmie. Fure dostałem makabryczną, laptopa starego a GPS miał lewą stara mapę. Czy w medilabie jest lepiej? jaki sprzęt można dostać? rozumiem, że GPSy sie dostaje w firmie...
*** 2010-09-19 17:39:28
Z tego co wiem to praca w medilabie nie polega na jezdzeniu. a gdybys czytal uwaznie to wiedzialbys jakie narzedzia maja pracownicy tej firmy.
anonim 2012-01-27 15:50:43
Hej

zamierzam podjąć tam pracę.
napiszcie jak pracuje się teraz w 2011 roku;jakie warunki płacowe, wymagania,czas pracy,przełożeni i inne ciekawostki...
Anonymous 2012-04-18 13:26:31
A jak szanowny Pan Dyrektor się nazywa?
pracownik 2013-02-27 12:52:06
Poprzedni dyrektor o którym tyle wczesniej napisano może i był trudny ale konkretny i uczciwy. To co jest w tej chwili to dopiero komedia... Dyrektor nie ma nic do powiedzenia - jest wyłącznie wykonawcą poleceń, nie ma własnego zdania itp. Pracuje prawie 2 lata a wiedza o produktach praktycznie zerowa. Przedstawicieli robią wyniki powyżej planu, premii nie dostają bo "i tak wiedzieliśmy że to zrobisz więc ci się nie należy"; po zamknięciu roku niektórzy PH dostali nie do końca prawdziwe wyniki sprzedaży aby nie wypłacić nagród itd. W większości przedstawicieli odeszli bądź już szykują wypowiedzenia. Bałagan, brak decyzji, spadki sprzedaży od 2 lat - chyba "rodzinka" straciła panowanie albo wreszcie wychodzą błędy stylu zarządzania "kto pierwszy w firmie ten rządzi" Jak tak dalej pójdzie to za kilka lat ....
ktos kiedys ... 2013-03-06 10:42:15
Zgadzam się...
ML był trudny ale potrafił rzeczowo wyjaśnić, miał argumenty, potrafił rozmawiać z ludźmi, jak zrobił błąd to nie uważał za grzech zmienić źle podjętą decyzję i przyznać się do błędu. Miał chęć i zapał do pracy. Jak był potrzebny na drugim końcu Polski potrafił nawet następnego dnia przyjechać i walczyć o dobrze pojęty interes firmy.
Teraz...
Mam małą wiedzę, nie będę pisał aby kogoś nie obrazić, ale ...
Z tego co jeszcze mam kontakt z pracującymi /jeszcze/ to raczej nie ma wielkiego optymiznu.
Szkoda że właściciele decyzjami o zatrudnieniu Pana o nicku [usunięte przez moderatora] tak spaprali coś co już szło we właściwym kierunku.
Mimo wszystko powodzenia, może się coś poprawi.
Raczej nie polecam ...
1
na pewno ? 2013-03-15 11:48:20
O jakim nowym kierowniku piszesz? O ile pamietam to na rynku medycznym jest RW i to bedzie jeszcze dlugo bo wlazic w [usunięte przez moderatora] umie wspaniale, a stomatologia to "konik" corki wlascicieli, jest ktos nowy?
haneczka 2013-03-15 16:42:25
Z tego co powszechnie wiadomo to wielkimi krokami zbliża się porażka i katastrofa. Nowy tzw. dyrektor rozkłada stopniowo medilab od środka na łopatki, stosując prostą zasadę: zero pomysłu, zero koncepcji, zero umiejętności i strategii zarządzania. Dodatkowo - nowy element - brak elementarnej umiejętności współpracy z pracownikami.
rep 2013-03-15 16:45:50
Njagorsza firma jaką znam! poprostu żenada!zwalniają najlepszych pracowników bez podania konkretnych powodów. Nie wspomne o tym, że rozwojem firma zatrzymała się chyba w czasach PRLu. organizacja - a raczej jej brak - na poziomie minusowym. Sposób rozliczania - tragedia, doprosić się o swoje pieniądze to cud. NIE POLECAM NIKOMU!
1
ja 2013-03-17 12:16:32
A jak ktokolwiek ma czelność sam się zwolnić, to obraza majestatu wielka. Przykład był ostatnio. Najwspanialsze jest to, że byli pracownicy mają świetne i zewsząd ciekawe oferty pracy, spokojną i atrakcyjną pracę u konkurencji a Medilab nie widzi, że dostaje pomału po grubym dupsku. Żegnaj klanie [usunięte przez moderatora] wraz z [usunięte przez moderatora], który rozwalił urządzenia na maxa, zdupił co mógł w dużych przemysłowych koroporacjach i kumpluje się z dyrkiem [usunięte przez moderatora].
zadowolony 2013-03-17 14:27:46
Im wiecej tu takich glupot piszecie tym bardziej wiadomo, ze firmie idzie dobrze i byli sfrustrowani nowa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota a najczesciej jej brakiem robia czarny pi-ar dla zracjonalizowania efektow swoiej indolencji i nirobstwa po prostu. Firma rosnie co roku od zawsze, pomimo trudnych czasiow i wyzwan. Skad tyle zolci? Jakbyscie mogli to byscie z pocalowaniem reki wrocili, a dyrektor [usunięte przez moderatora] - smiech na sali, [usunięte przez moderatora], biada temu, kto zacznie wspolprace z tym człowiekiem. Wszyscy go nienawidziili jak byl a teraz nagle - super chlop. Ja juz zajalem miejsce jednego z nierobow i jestem b zadowolony.
pracownik 2013-03-18 19:04:27
Najdrożsi, zajmijcie się robotą skoro jest taka dobra i jesteście z niej tacy zadowoleni! Ciekawe dlaczego siedzicie na internecie i tracicie energię na wyszukiwanie i wypisywanie informacji o Medilabie? Czyżby coś was gryzło? Jakiś żal? A może ktoś w Medilabie zwyczajnie was nie chciał i żółć wylewa się uszami? Skoro było "do bani" to cieszcie się tym co macie teraz! Do roboty ludzie się bierzcie i odetnijcie przeszłość w Medilabie grubą krechą.
Tym niemniej życzę powodzenia wszystkim bezinteresownie nienawidzącym.
hania 2013-03-18 20:19:40
bardzo proszę podpisywać się swoim imieniem lub nickiem Bo podszywanie się pod kogoś jest po prostu wstrętne- jak coś się komuś nie podoba i ma odwagę to napisać to niech również ma odwagę podpisać się swoim imieniem- podkreślam swoim imieniem
ten ML 2013-03-18 21:19:57
Proponuję podpisać się imieniem i nazwiskiem a nie pluć pod dziwnym nickiem. Ciekawe jakie masz kanalio dowody na takie oskarżenia ? Może się ujawnisz kim jesteś i wtedy porozmawiamy.
WS 2013-03-19 08:47:15
Do Pracowitych i Kreatywnych:
Zapraszamy do Medilabu !!!

Do leniuszków i kłamczuszków:
Omijajcie Medilab !

[usunięte przez moderatora]
ciekawa 2013-03-20 09:36:52
Witam,

Widziałam ofertę pracy na stanowisko managerskie.
Czy ktoś jest w stanie napisać coś więcej, na jakie stanowisko szukają, jak działa Firma?
Czy warto starać się o prace w tej Firmie?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
ja to wiem 2013-03-20 21:28:55
ciekawa - 2013-03-20 09:36:52

Witam,



Widziałam ofertę pracy na stanowisko managerskie.

Czy ktoś jest w stanie napisać coś więcej, na jakie stanowisko szukają, jak działa Firma?

Czy warto starać się o prace w tej Firmie?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
poczytaj wyżej droga [usunięte przez moderatora], nikt nie chce u ciebie pracowac :)
ja 2013-03-22 18:21:09
pracownik - 2013-03-18 19:04:27

Najdrożsi, zajmijcie się robotą skoro jest taka dobra i jesteście z niej tacy zadowoleni! Ciekawe dlaczego siedzicie na internecie i tracicie energię na wyszukiwanie i wypisywanie informacji o Medilabie? Czyżby coś was gryzło? Jakiś żal? A może ktoś w Medilabie zwyczajnie was nie chciał i żółć wylewa się uszami? Skoro było "do bani" to cieszcie się tym co macie teraz! Do roboty ludzie się bierzcie i odetnijcie przeszłość w Medilabie grubą krechą.

Tym niemniej życzę powodzenia wszystkim bezinteresownie nienawidzącym.
Czyli czyje miejsce Aniu zajęłaś? Jak piszesz w taki sposób o swojej firmie to musisz być w desperacji.
hehhe 2013-03-22 18:25:27
WS - 2013-03-19 08:47:15

Do Pracowitych i Kreatywnych:

Zapraszamy do Medilabu !!!



Do leniuszków i kłamczuszków:

Omijajcie Medilab !



[usunięte przez moderatora]

Czyli [usunięte przez moderatora] musisz omijaćdilab, bo jesteś i kłamczuszkiem i leniuszkiem do ntej potęgi. Buahahahah, dałeś ciała facet.
to juz sa kpiny 2013-03-26 10:46:16
Jak czytam poszczególne wypowieedzi to jak napisała [usunięte przez moderatora] - żółć mi się wylewa. Większość wpisów to korespondencja pomiędzy dwoma leniuchami - [usunięte przez moderatora] i jej mężem gdzie jedno zadaje pytanie a drugie na nie odpowiada podpisując się różnymi nickami - i tacy ludzie mają przejąć kiedyś i rozwijać firmę.
KPINY
Do wszystkich szukających pracy - tak jak napisał [usunięte przez moderatora] - szerokim łukiem omijać !
ciekawa 2013-03-27 21:57:15
bardzo dziękuję za cenne informację.
mam już jakiś szerszy obraz,,,,hmmm
jaa 2013-04-08 22:11:18
rozpacz, uciekac jak najdalej
wro 2013-04-13 14:04:58
Ściema, ściema, ściema!!! Firma na pierwszy strzał wydała się profesjonalna. Lecz po miesiącu okazało się, zero wielka lipa. Teraz udało mi się rozwiązać umowę bez szarpania po sądach ale wiem że jestem szczęśliwcem bo inni mieli mniej szczęścia bo potraktowano ich bezczelnie. Nie polecam firmę jako godną prace za godne pieniądze. [usunięte przez moderatora]
CS 2013-04-15 10:33:13
droga mysle inaczej
brak Ci odwagi by się przedstawić? O mnie sie nie martw... mam się bardzo dobrze, i nie narzekam ani na brak zajęć ani brak finansów. I na pewno nie jestem sfrustrowany. Może Ty byłaś za cienka skoro tak krótko pracowałaś? Jakoś za moich czasów były bardzo przyzwoite wyniki, a że z [usunięte przez moderatora] nie było mi po drodze to inna bajka, podobnie to co później rozpowiadał na mój temat...
Magda 2013-07-10 20:13:50
Witam wszystkich serdecznie, czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda 2 etap rekrutacji w Warszawie? O co pytają, czego można się spodziewać na rozmowie...Bardzo dziękuję:)
zapomnij 2013-07-22 20:43:37
jak to jak wygląda - obietnice, wiekie horyzonty a jak się zgodzisz to [usunięte przez moderatora] - ot wszystko. Chyba ze aplikujesz do medilabu warszawa [usunięte przez moderatora], człowiek wygladajacy jakby dopiero co wyszedl z lepianki w lesie, naobiecuje poopowiada wszczepi ci czipa [usunięte przez moderatora] i do roboty - tyle że za jeszcze mniejsze pieniądze niż w zaścianku bialostockim...
nie lubie kudlacza 2013-08-22 10:32:39
Potwierdzam wszystkie powyższe negatywne opinie, chcesz powspominać PRL - idź i spróbuj.
[usunięte przez moderatora] - szkoda słów - mały ludzik, bez zasad moralnych, lizus bez własnej opinii, amator nie mający pojęcia o branży.
Jednym zdaniem: MUPPET SHOW !!!
1
szukam pracy 2014-01-06 23:25:08
Witam, słyszałem że pan dyrektor już tam nie pracuje. Czy nowy jest vhodz trochę lepszy? Czy ktoś wie gdzie odszedł pan (usunięte przez administratora)?
4
ciekawski 2014-02-12 21:41:51
jakie warunki -kasa premie jakie narzędzia pracy...???
littlefinger 2014-04-06 12:56:23
tylko nie licz na to, że odezwą się od razu. Jest tak jak w innych firmach, że szanse na telefon od nich są niewielkie
Eryk 2014-04-10 14:33:40
Serio tak trudno od nich o odzew, to po jakim czasie medilab się do Was odzywał, czy w ogóle informują o odrzuceniu aplikacji?
vcxz 2014-06-01 13:59:08
tam nie ma działu HR, aplikacja trafi do sekretarki :)
ciekawski 2014-10-03 16:45:37
ponawiam pytanie kolegi , jakie maja narzedzia pracy? jakimi samochodami jezdza medyczni?
ciekawski 2014-10-03 17:09:24
oraz ile zarabia medyczny w poczatkowych miesiacach?
cinciarz 2015-02-18 09:08:59
Medilab zajmuje się środkami i narzędziami do dezynfekcji. Wiadomo jak jest to istotne przy działaniach leczniczych, gdzie zupełnie nie ma miejsca na jakieś bakterie, brudy. Medilab oferując swoje produkty wchodzi na bardzo chłonny rynek, gdzie panuje spora konkurencja. Ale powiedzcie - chyba wszystko dobrze u nich wygląda jeżeli chodzi o dystrybucję - nie ma na co narzekać?
1
Birdy444 2015-07-04 11:45:49
Witam,

Nie podjęłam pracy w MediLAb ponieważ otrzymałam lepszą ofertę- z bogatszym zapleczem socjalnym. W tym wątku chcę jednak powiedzieć, że polegam gorąco firmę jako pracdawcę. Bardzo profesjonalna 2etapowa rekrutacja. Zarobki bardzo przyzwoite i samochód z GPS ale za symboliczną kwotę do użytku prywatnego. Zdażyłam otrzymać plan szkolen- wszystko ma ład i skład a kadra kierownicza kulturalna i przyjazna.
komson 2016-05-11 10:28:59
Ja się zastanawiam czy jest u nich szansa, zeby znaleźć zatrudnienie chociażby jako ten przedstawiciel regionalny. Przynajmniej jest szansa na dwuskładnikowe wynagrodzenie.
Zostaw swoją opinię o medilab sp. z o.o. - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie medilab sp. z o.o.