logo Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego Wydział w Zabrzu

Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego Wydział w Zabrzu

Zabrze

Opinie o Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego Wydział w Zabrzu

nauczycielka 2014-09-30 19:15:13
Po pierwsze - nie płacą wykładowcom. Po drugie - nie płacą wykładowacom. Jeśli chcesz uczyć w ramach wolontariatu - strzał w dziesiątkę!
3
wlodek 2015-06-11 19:59:25
A może jest to rozwiązanie, wolontariusze też są potrzebni :)
Longtom 2016-01-07 09:55:32
To prawda, że nie płacą wykładowcom, a klecha prowadzący tę firmę radzi by iść do pośredniaka albo do sądu. Mają majątek w postaci nieruchomości, więc byłoby z czego spłacać.
1
taż oszukana 2016-02-19 11:27:05
Nie do uwierzenie, że człowiek w sutannie może być tak cynicznym i bezwzględnym wyzyskiwaczem. Nie płaci i nie zamierza płacić. Czuję się nie tylko oszukana, czuję się okradziona. Bycie okradzionym przez duchownego jest tym bardziej bolesne, że normalnemu człowikowi nie mieści się w głowie taka perfidia. Panie Piwko wstyd! Powinni pana wykluczyć ze społeczności duchownych, bardzo źle pan o nich świadczy. Jeśli ma pan gdzieś wyroki sądu cywilnego, to niech pan drży przed tym ostatecznym. Jeśli jest pan wierzący???
2
ront 2016-02-23 12:47:55
www.warszawa.janski.edu.pl/2014-01-21-07-26-34/misja Dewiza Szkoły to: Prawda - Dobro - Skuteczność Poszukiwanie PRAWDY Czynienie DOBRA Czy to po chrześcijańsku brać pieniądze od studentów i nie płacić miesiącami kadrze dydaktycznej? Jaki to paragraf? art. 282 § 1 pkt 1 czy art. 22 K.p. ? Szczęść Boże!
1
pracownik 2016-05-16 22:05:08
Ta szkoła to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wkrótce padnie z wielkim hukiem. Ja po swoje pieniądze idę do sądu, a gdy będzie już wyrok od razu do komornika, odzyskam co do grosza. Panie Piwko kończ pan wstydu oszczędź, w średniowieczu to wiedzieliby co z takim zrobić. Tą uczelnią powinna zająć się Polska Komisja Akredytacyjna.
1
BOND 2016-08-06 12:51:39
Hahaha, to nieprawda!Ja moje wynagrodzenie miałem zawsze płacone na czas!
Ci co piszą takie opinie pewnie nie wywiązali się należycie z umowy, albo w ogóle jej nie wykonali.
Żałosne, od razu widać kto to pisze.Nieroby i darmozjady!
MS 2016-08-09 13:39:24
To samo można powiedzieć o tym kto pisze powyżej!!

Szkoła nie wypłaca zarówno wykładowcom - WYNAGRODZENIE jak i studentom - STYPENDIA (które są z Ministerstwa).

Także pisanie pozytywnych, ale KŁAMLIWYCH opinii o czymś (kimś) świadczy.
1
Mamba 2016-10-01 20:48:24
Jak można płacić takim pseudo wykładowcom, którzy nic poza chamstwem sobą nie reprezentują. Nie chcę wrzucać wszystkich do jednego worka, bo wielu porządnych ludzi mógłbym skrzywdzić. Ale taki obraz uczelni utrwalił mi się w trakcie i po zajęciach.
Czy studiowanie na takiej uczelni jest w miarę przystępne finansowo ? Nie, nie i jeszcze raz nie !!!
Dla osoby bez pracy zafundowano w ciągu tylko jednego semestru "wycieczki turystyczno - krajoznawcze" do Dąbrowy Górniczej, Będzina, Miasteczka Śląskiego, i o dziwo najbliżej padło na Gliwice.
Czy uczelnia osadzona jest w realiach XXI wieku ? Nie, nie i jeszcze raz nie !!!
Rozlatujące się tablice, krusząca się kreda, brak wody w salach, brak komputerów, rzutników, zresztą można rzec uczelnia osadzona jest w realiach lat 80- tych ubiegłego stulecia. Do dyspozycji miało się wykładowcę, który w tempie karabinu maszynowego nadawał informację, które słuchacz musiał w tempie maszynowym zapisywać długopisem przez co najmniej 2 godziny.
Informacje jak z ubiegłego wieku pamiętające okres bloku komunistycznego - typowo encyklopedyczne, które nie miały ze sobą jakiegoś powiązania logicznego. Będąc matematykiem z wykształcenia był to po prostu świński bełkot.
Nawiązując do kultury osobistej muszę zauważyć, że pozostawiała wiele do życzenia.
Bardzo młoda osoba, która mogła być moim dzieckiem wyrażała się o mnie bez najmniejszych skrupułów obraźliwie. Najbardziej co mnie poruszyło zwracanie się do słuchaczy przez smarkatą po nazwisku. Przecież jej pyska nic by nie wykrzywiło, gdyby powiedziała PANI lub PAN . To było nie do przejścia. ŻENADA PRZEZ WIELKIE Ż!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego Wydział w Zabrzu - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Szkoła Wyższa im. Bogdana Jańskiego Wydział w Zabrzu