logo Romanik S.A.

Romanik S.A.

Trzeciewiec

Opinie o Romanik S.A.

prem 2015-10-06 22:01:46
JUVENTUS OCHRONA MIENIA MIECHOWITY1 NA OSIEDLU PRZYJAYNI BABIE LATO W BARAKU SPIA W DZIEN I NOC W NOCY MOZNA WEJSC NA TEREN BUDOWY I MOZNA SOBIE SPACEROWAC A OCHRONA ZAMIAST DZIALAC SPIA W BARAKU SA BEZ KONTROLI PIJA PIWO PO KRYJOMU WIDZIALEM Z KOLEGA YROBILISMY ZDIECIA KTORE TRAFIA DO INSPEKCJI PRACY
ulany 2015-10-06 22:02:51

@Alan może i są w konkurencyjnych firmach, ale tutaj wyrażamy opinie na temat Romanik. Nie ukrywam, że poszukuję pracy i jakby ogłosili nabór to bym się zgłosił. Mieszkam niedaleko siedziby firmy, więc może nie wiadomo jak daleko nie musiałbym dojeżdżać. Nic tylko czekać na proponowane oferty i na przedstawienie proponowanych zarobków.
witek 2015-10-06 22:04:20
mi się wydawało @mhmh to ta firma na sprzedaży tych narzedzi stalowych trzymała się całkiem nieźle więc nie wiem skąd te pogłoski że mają jakieś zadłużenie, proszę cię napisz skąd masz takie informacje, podaj proszę źródło skąd masz takie newsy. natomiast z tego co widział to plotki o jakichś długach się pojawiają, a ja myslę jednak nad podjęciem pracy w tyj fimie
KUCH 2015-10-07 16:16:26
firma <<KUCHNIPOL>> ZATRUDNI KIEROWCÓW ,MILE WIDZIANE ZNAJOMOSCI NA CPN W CELU FAKTUROWANIA PRZEPALONEGO PALIWA
ha.ha 2015-10-15 11:10:57
To zile słyszałeś kolego.Kiedyś Tak ale kto lepszy poszedł w swoją stronę..Nie potrafiono uszanować to co się ma więc firma kuleje już 4 rok.pozdrawiam.
Pietras 2015-11-01 14:44:59
co kuleje to kuleje a korki w holyłud siedzi
rt 2015-11-08 17:42:10
:-)
cghnjdgj 2015-11-14 18:26:30
Kolego Czarek firma wyjdzie tak jak ludzie z zakladu wyszli szukac jakiejs przyszlosci bo tu jej juz nie znajda. Tylko zostali sami rencisci bo nikt wiecej juz tam nie przyjdzie za najnizsza krajowa placona w kilku ratach na dodatek nikt nie bedzie pracował w lodowkach na hali bo szkoda mu na opał. Spoleczenstwo juz przejrzalo na oczy i nie biora go wogole pod uwage jako pracodawce bo ta firma juz pokazala nie jednemu ze moze pracowac a nie miec codziennie na chleb.
Jan Romanik 2015-12-06 11:10:54
Ile zarabia kowal w Polsce?

Miesięczne wynagrodzenie (mediana) kowala wynosi 2132 PLN. Zarobki 50% kowali wahają się od 1976 PLN do 2400 PLN. Premia stanowi średnio 7% pensji całkowitej kowala, natomiast 93% to płaca podstawowa. Część kowali otrzymuje również benefity.
2
Karol 2015-12-06 11:13:24
to jest model dla lewo ręcznych.
ty i ja 2015-12-17 12:45:51
Za jakiś czas to już nic nie będzie.
elo melo 3 5 0 2016-01-04 15:36:12
nie długo to ta firma bedzie ale bez ludzi bo w tej firmie dają umowe na próbę i ile mozna okresowych a na stałe nie dają bo pan prezes nie chce sie przywiązywać do pracowników i ile już fachowców poszło z tej firmy
hjhhjhjo 2016-01-07 16:50:27
woda zamarza na halach dobrze jest ROMANIK SA. rury rozrywa a ludzie musza wytrzymac ....
ana 2016-01-10 13:13:40
5 lat jest już lipy w tej Firmie.Ale nie wina jest tylko małej Sprzedaży,produkcji.Tylko samego prezesa i Jego kombinacji,Bujnej fantazji,wymyślania nie stworzonych wizji.
1
asa 2016-01-10 14:00:49
popieram wypowiedzi wyżej prezes wymyśla swoją filozofie i itd. a długi jak są tak są ludzi coraz mniej co zrobić nic sie nie da zrobić bo nikt juz tam nie chce pracowqać
1
tt 2016-01-21 23:48:27
To łap się za robotę na co czekasz!
tt 2016-02-23 11:50:44
Nie dziękuję.I jak ci się robi w tej firmie?
spawacz 2016-03-02 19:06:39
PANIE ROMANIK SENIORI JUNIOR GDZIE JEST OBIECANA WYPLATA PENSJI KPISZ PAN Z LUDZI PRACY
1
Jan 2016-03-02 22:34:58
Dla ciebie nie bedzie.
PIT 2017 2016-03-10 18:32:53
PANIE JUNIOR SENIOR JAK ROZLICZYMY PIT SKORO U PANA ZACZYNA SIE ROK OD LUTEGO 2016 KALENDARZ MOWI INACZEJ
rty 2016-03-14 18:00:49
To pracuj w tej firmie dalej.A jak ci nie pasuje to zmień pracę masz to na swoje życzenie.
przyjaciel 2016-04-04 20:25:06
(usunięte przez administratora)senior na fajną młoda żonkę. To inteligentna młoda bestia po 40 która ma power aby poprowadzić firmę ku rozwojowi. Trzymam kciuki.
kaziu 2016-04-09 11:52:46
tam nawet 1700zł na rękę nie dostaniesz wiec z czym do ludzi...
2
ziomeczek 2016-04-25 15:29:41
tam nawet 1350zł nie dostaniesz a dopiero 1700
1
hahahha 2016-05-15 18:53:41
@erf w tej firmie podwyżka ? to nie 1 kwietnia na żarty padne na zawał jak w tej firmie bedzie podwyżka
1
DEDE 2016-05-16 10:56:13
Człowieku ta firma upada.
1
DEDE 2016-07-03 14:40:40
Tylko istnieje.
1
olaf 2016-07-03 19:29:33
Wokolicy raczej jest wiele konkórentów Do których odeszło wiekszość pracownikó z tej firmy.
1
rty 2016-07-06 22:31:10
Szukaja:-)i to już długo szukają.
Ala 2016-07-07 21:22:50
Szukają ale chętnych nie mają !!!!!!!!
1
Adam 2016-07-10 22:19:05
Raczej za darmo nie chcą tam pracować i czekać na kase po dwa miesiące.I po za tym jeszcze inne sprawy tam są nie bardzo.
daglas 2016-07-23 22:50:00
(usunięte przez administratora) biurowiec sprzedają, kadrowa będzie na magazynie, a pracownicy będą mieli szatnie w na kuźni...
1
Hella 2016-07-31 10:56:25
he,he nie wiem po co im większy?
LOL 2016-08-03 18:31:17
mało ludzi, dużo pracy i zero motywacji ze strony pracodawcy nie płaci na czas i itd.
1
nick 2016-08-04 00:36:11
1280 w 3 ratach
alojzy 2016-08-04 15:27:13
hahahhahah w umowie jest 8zł/h brutto i premie uznaniowe w umowie nie jest nic napisane.
alojzy 2016-08-04 19:50:46
yo mozesz dogadać sie dogadac do wiekszej ilości pracy a to dobrze ze juz nie robie
1
alojzy 2016-08-05 21:43:44
yo oni dadza wam premie i wiencej na godzine hahahhaha
1
Kuc 2016-08-30 20:27:17
Biedna firma księgowa 10 tys zarabia ????????
ele 2016-09-04 14:23:09
na 4 zakłady Więc podziel to na cztery.
pfffff 2016-09-04 17:59:10
ja nie moge tego potwierdzić ale wątpie w to ze tyle zarabia ale około 3 tys. moze zarabiać głowna ksiegowa .
edek 2016-09-05 19:31:07
Jak by było tam ok to by nikt tu nie pisał zile.
1
Heniu 2016-09-05 20:08:39
Kumin a na huj to potwierdzać ? Chcesz sie zatrudnić na jej stanowisko? Wy jebane biedaki co tu hejcicue całe życie będziecie zarabiać 1300 bo tak musi byc , na wiecej nie zasługujecie nieroby
Sory, 1400 od 1 stycznia bo podwyżka ..
Pracownik Romanik S.A. 2016-10-10 09:34:46
Wy to nawet na 1200 nie zasługujecie nieroby i leniwce pospolite z wykształceniem podstawowym. :P
vc 2016-10-17 22:13:06
Sam,zadzwoń a nie pytaj się tu jak idiota.
20 2016-10-17 22:15:34
@xd a jakie to są konkretnie te benefity socjalne?
IAN 2016-10-26 13:20:50
rOMANIK to "dobra" firma
2
Adam 2016-11-22 10:09:03
Pomagamy odzyskać należności, tel. 14 670 41 26, mail adamkancelaria@poczta.fm
ble 2016-12-02 20:36:17
i co tam słychać w Romanik SA ? jest poprawa ?
edek 2016-12-04 20:28:07
eee,co raz bardziej zile.
Zostaw swoją opinię o Romanik S.A. - Trzeciewiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romanik S.A.