brak logo

Seniocare24

Kandel

Opinie o Seniocare24

mimi 2010-09-02 00:34:36
Firma Tragiczna !!!
4
firma xxx 2013-03-25 15:00:30
zgadzam sie z Panem Lukasik w 100% , nie polecam
1
anonim 2013-05-24 21:57:54
Agencja seniocare24 to najgorsza agencja w Niemczech Pani(usunięte przez moderatora)est osoba bez skrupułów jest beszczelna zle wychowana odgraza sie swoim pracownikom krzyczy na nich tylko dla tego ze nie chcialy jakiegos wyjazdu a kiedys tez pracowala tak jak my zajmowala sie starszymi osobami a jak sie wiecej dorobila to ludzi traktuje jak smieci jak taka osoba moze byc wlascicielka takiej firmy i zajmowac sie starszymi ludzmi jak ona tak traktuje ludzi nie polecam tej agencji !!! (usunięte przez moderatora)
5
maja 2013-05-24 22:00:08
Tragedia !!!!!!!
1
cccccc 2013-07-13 12:33:51
a NA STRONIE TA sENIORCARE24 PISZE ZE PRAOWNICY ZARAJA NAJMNIEJ 1300e??????
anonim 2014-05-21 06:29:05
agencja seniocare24 nie zatrudnia polskich opiekunek - on sa pośrednikiem
opiekunki zarudniaja polskie firmy
anonim 2014-09-30 13:47:08
agencja seniocare24 to jedna z niewielu agencji która zatrudnia opiekunki na niemieckich warunkach
polecam !!!!!!!!!!!!!!1
1
jato 2014-12-22 12:08:59
Nie polecam,panie obsługujące są niesympatyczne, tylko na początku robią dobre wrażenie żeby zwerbowac, istotne są tylko pieniądze od rodziny!!! Czysta obluda
anonimus 2015-02-05 16:58:59
agencja seniocare24 nie zatrudnia polskich opiekunek - on sa pośrednikiem
opiekunki zarudniaja polskie firmy
opiekunka może się kontaktować z firma która ja zatrudnia
seniocare24 to tylko pośrednik który szuka rodzin dla polskich firm
opiekunka i seniocaare24 nie maj kontaktu ze sobą
opiekunka kontaktuje się z rodzina i firma która ja zatrudnia
1
kameleon 2015-03-17 10:27:05
Beznadziejna firma! A personel w tym panie tam pracujące zero kultury, brak kwalifikacji językowych jak i zawodowych. po prostu żal!!!
Henryk2724 2015-05-23 21:24:16
Potwierdzam negatywne opinie. Pośredniczą poprzez polskie firmy.
Z taką firmą zostałem "zeswatany" (EuroService "Omega" ze Świdnicy).
Komentarz do wglądu na www.mypolonia.pl
krystyna 2015-10-06 19:24:50
firma tragiczna, pracownice koszmarne, liczy sie tylko slowo rodziny a my jestesmy traktowane jak smieci ktore tylko maja wykonywac swoja prace, taka prawda moje drogie! szefowa jest najbardziej chamska osoba jaka mialam nieprzyjemnosc spotkac w swojej pracy jako opiekunka, jest niepoczytalna traktuje nas jak ludzi drugiej kategorii al eto juz swiadczy tylko o niej jako o czlowieku a nie o nas
buska 2015-11-05 23:43:45
dzisiaj wlasnie, a raczej wczoraj, czyli w czwartek wystapila gwiazda z seniocare w telewizji w programie TVN, wtorowala jej, a wlasciwie sie jakala krolowa z firmy konik, ach, jak te panie zachwalaly polskie opiekunki, jak pieknie pracuja z granica, ilez to kasy zarabiaja, wlasnie dlatego weszlam na te strone, zeby sobie o nich poczytac, bo do tej pory firma byla mi nieznana, zreszta jak wiele innych, pozdrawiam.
2
Margarita35 2016-09-27 23:36:16
chyba najgorszy mój niemiecki pośrednik zobaczcie zdjęcie IHR TEAM z czerwono-bialej teczuszki z dokumentami banda wymalowanych lal jak na Boże Narodzenie uwieńczona dwoma tłustymi tucznikami gdzies z tyłu pod przewodnictwem byka-rzeźnika ŻENUA!! jak takim typom można wierzyć?kłamstwo olewactwo i oszustwo..
anonimus 2016-09-29 18:51:17
jak to czytam to głupota i brak wiedzy mnie przeraża
Seniocare24 nie jest agencja która zatrudnia opiekunki
oni szukają rodzin a zatrudniają opiekunki agencje które z nimi współpracują
nie znacie kobiety a takie opinie -
każdy ma swoje dni i każdy szef wymaga od pracowników pracy i to dobrej pracy
opiekunki nie maja wcale kontaktu z szefową Seniocare24
do : Margarita35 : reklama jest dobra profesjonalna ,- teczki bardzo dobry i profesjonalny pomysł , przy tylu zadowolonych rodzinach i dużej ilości pracowników trzeba mieć poukładane wszystko i wszystkiego pilnować , papier lepszy niż zapis na dysku -, znam cały zespół seniocare24 i powiem ze są ok, tam maja jedna zasadę którą bardzo cenię ( chcesz zarobić daj zarobić drugiemu ) , prowizja którą płacą firmy do seniocare24 jest minimalna symboliczna ,, - znam pośredników gdzie trzeba płacić 200 euro prowizji , zanim cos głupiego napiszecie to pomyślcie dwa razy
hehe 2016-10-02 15:52:49
No ael skoro nie pokazują się u nich żadne oferty pracy, to widocznie nie ma potrzeby przeprowadzać dodatkowej rekrutacji u nich, bo atmosfera w pracy każdemu odpowiada. Dobre stosunki między pracownikami są całkiem niezłe, ale jaka jest wypłata? Pozdrawiam
Rozczarowana 2016-11-24 14:08:39
Popieram. Miałam okazję pracować z Panią Renatą. Nie polecam!!!
Zostaw swoją opinię o Seniocare24 - Kandel
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seniocare24