brak logo

GO Sport

Warszawa

Opinie o GO Sport

MKKF 2010-04-19 11:27:57
Pracowałam tam 10 m-cy.
Byłam zmuszona bo zarabiałam na szkołe... Naszczęście się zwlniłam!!
Kierownicy to jacyś debile!
Bez szkoły poprostu pracuja tam po 7 - 5 lat i zostają kierownikami.
W gda kier mag nie zna języków gdy miał obsługiwać jakiegoś typa to uciekł :/ haha był jeszcze karakan co jak podstawówka wyglądał...
Jeśli chcesz tam pracować.... to bardzo Ci współczuje!
Mmmmmag 2010-04-19 11:36:49
Ja też tam pracowałam, byłooo... SŁABO!
Wypłata to grosiki a kierowniczka przy rozmowie obiecywała kokosy!
Podwyżek nie ma jak pracujesz na 3/4 etatu to premii też nie ma!
Pracujesz jak nie normalny, przerwa 15 minut, zostań 16 to zaraz dostaniesz upomnienie!
na 3/4 etatu to jakieś 850 zl a na cały 1100...
Jest tam strasznie brudno, jeśli masz uczulenie na pyłki i kurz to nie praca dla Ciebie!
Kierownicy są troche... dziwni?(mało powiedziane)
Nie ma co z nimi zadzierać bo zachowują się jak dzieci, okropne spojrzenia i upomnienia itp. Jak podpadniesz to nagle pracujesz 4 weekendy do 20-21!
elda 2010-04-21 16:33:51
a jak sie to ma do dekoratorów w tym sklepie, ile zarabiaja i w ogole? bo jestem umoiwona na rozmowe na to stanowisku i sie zastanawiam po przeczytaniu rożnych opinie czy warto.
byly pracownik w Jankach pod wawa 2010-04-22 00:23:27
zgodze się z tymi wypowiedziami kierownicy to tatalni debile którzy awansowali po kilku latach pracy są bez szkoly matur nawet nie mają idioci. maja dziwne humory i zarty są bardzo prości w slowach i wyglądzie a jeśli chodzi o wynagrodzenie to smiech na sali tak samo szkolen nie ma ani nic co by czlowieka motywowało do pracy z nimi jak chce ktoś zobaczyc ten cyrk to jedynie polecam dla rozrywki i pośmiania się z nich troche
anonim 2010-05-13 14:12:47
Aaaahaa, i tak najsmieszniejsze jest to że ludzie wydaja tak po 320 pln za dres a Go kupuje to za bezcen, tak jest marza nawet 250% i to nie jest zart czesto mowilem Klientom ze tu jest mega drogo!
czak 2010-08-07 22:03:48
wlasnie tam pracowałem niestety wynagrodzenie to jest jakies nieporozumienie biora ludzi na 1/2 etatu płaca marne pieniadze a nadodatek kantuja zmieniajac listy kiedy sie pracowało
anonim 2010-10-25 20:19:50
odradzam wszystkim prace w go bo nie szanują ludzi i manipuluja a jeszcze na dodatek kantuja ludzi na godz pracy, płaca marnie a umowy daja tylko na 1/2 etatu bo fima ma małe zyski i jeszcze te bujdy o elastycznym grafiku robisz za sprzataczke a kurze to wycierasz godzinami bo kier ma takie[usunięte przez administratora] na punkcie czystosc
kaja 2011-01-13 14:59:10
Nie wiem czy wiesz, że takich rzeczy nie wolno mówić nikomu?! A poza tym to nie wiem czy pracowałaś kiedykolwiek w jakimś innym sklepie, ale wszędzie tak jest! Myślisz że nike sprzedający dres za np.300zł kupuje go za 250?! Opanuj się! Jedziesz na pracodawców a mówiąc klientom takie rzeczy nie wiem kto był bardziej nie w porządku Ty w stosunku do pracodawcy,który zatrudniając Cię obdarzył zaufaniem-czy on w stosunku do Ciebie. Co do płac-rzeczywiście płacą marnie. Co do atmosfery uważam, że tworzą ją ludzie a nie sklep. Słyszałam, że w niektórych GO jest hardkorowo,ale u mnie w "moim" go są mega fajni ludzie, co do kierowników kazdy ma swoje fochy,ale zawsze można się dogadać, grafiki przez parę lat mojej pracy zawsze mi pasują, weekendy zawsze 2 wolne! Czasem jak sie dobrze wykombinuje to ma sie i 3/4 dni w tyg wolne. Ale jednak niska pensja jest ogromnym minusem :( pozdrawiam!
... 2012-03-13 08:41:16
anonim - 2010-05-13 14:12:47

Aaaahaa, i tak najsmieszniejsze jest to że ludzie wydaja tak po 320 pln za dres a Go kupuje to za bezcen, tak jest marza nawet 250% i to nie jest zart czesto mowilem Klientom ze tu jest mega drogo!
z poziomu klienta stwierdzam , że ceny w tym chorym państewku są kosmiczne nie tylko w go sport , a w większości sklepików ... popieram piętnowanie takich praktyk jak marże rzędu 250% + ... zaręczam , że można kupić w normalnych cenach rzeczy które w tym państewku traktowane są jak towar luksusowy (np.w USA - ale mentalnie daleko wam to ich standardów) ...
Robert 2012-07-02 16:03:12
Nie wiem czy wiesz ale w GO często oszukują ludzi.
Pracowałem tam i było fatalnie!
Nie mówię o ludziach pracujących ze mną bo znaczna większość - spoko ludzie.
Chodzi mi o politykę i standardy tego sklepu!
Pani kupiła buty do biegania - bardzo drogie po ok 1 miesiącu system który trzyma nogę popruł się i wyobraź sobie że kierownik kas przyjął reklamację po 14 dniach zadzwonił do Pani i poinformował że to wina jej i noszenia buta prawda była taka że buty nigdy nie zostały wysłane do rzeczoznawcy. Pracowałem w innym sklepie i tam było znacznie lepiej.
W gdańsku kantują na godziny, jeśli jesteś na zwolnieniu L4 i wracasz to przygotuj się na mierzenie wzrokiem przez kierowników a ja naprawdę byłem chory i miałem 5 dni zwolnienia.
OKROPNIE TAM JEST!
Lepiej jakiś Rossmann albo CCC - wiem od koleżanki :)
Ania_Z 2014-05-13 09:49:53
Czytam Wasze opinie na temat pracy w Go Sporcie i szczerze powiedziawszy nie wiem o czym mówicie. Pracowałam tam przez ostatnie 1,5 roku i bardzo dobrze wspominam ten czas. Ekipa w sklepie była bardzo fajna. Z kierownikiem też dało się dogadać bez większych problemów. Jeśli chodzi o zarobki… wiadomo, że najlepiej byłoby zarabiać jak najwięcej, ale uważam, że trzeba brać pod uwagę polskie realia. Ekipa w Go Sporcie to w 90% studencie, którzy dopiero zaczynają swoją „karierę” ,wiec trzeba się liczyć z tym, że na początku płace nie będą powalające. Na podwyżkę można liczyć po okresie próbnym. Ogólnie uważam, że praca tam jest naprawdę w porządku.
1
kaczor 2014-05-27 09:49:46
tak samo
pra 2014-10-05 11:04:48
ostatnia sytuacja w pracy z kierownikiem -reakcja na info o tym ze czwarta niedziela powinna być wolna bo tak jest w kodeksie pracy to uzyskałam odpowiedz w adp nic mi nie wyskoczyło i co wy na to
ester 2015-01-16 18:51:10
Hej, myslę, czy nie zaaplikowac do Go sport w moim mieście, ale najpierw szukam informacji o panujących tam warunkach, jest ktoś w stanie coś napisać? Interesuje mnie szczególnie ile oni proponują na stanowisku związanym z obsługa klienta? Czy zapewniają pracownikom jakieś zniżki? Pozdrawiam i dzięki za informacje.
gosc 2015-02-04 23:04:17
Po pierwsze zeby sie dostac do go sportu musisz przejsc przez szereg glupich pytan na rozmowie wstepnej. Jesli nie znasz sie na sporcie i nie uprawiasz go, to zapomnij ze cie zatrudnia. Na okresie probnym nie dostaniesz wiecej niz 1200zl na caly etat, pozniej 100zl podwyzki. Znizki pracownicze masz 25 procent ale tylko na produkty ktore nie byly przecenione. Nie wiem czy masz jakies zycie prywatne bo jesli tak to Mozesz o nim zapomniec jak bedziesz peacowal w tej firmie. Ja sie zwolnilem bo mialem dosyc wiecznych humorkow kierowniczki, i ciaglego pracowania np. 10-20. Bo nie mialem na nic czasu, nawet zeby odpoczac. A najgorsze w tej pracy bylo podpierdalanie dyrektorowi I obrabianie tyłka przez kierownikow. Jesli chcesz tam pracowac bo lubisz kontakt z klientem to zapomnij o go sporcie... obiecuja zlote gory, a klienta obslugujesz tylko wtedy kiedy ma byc tajemnicZy klient a reszta to przebudowy i inne hujemuje. Jak sie nanosisz tych wszystkich ciezkich mebli to jedyne o czym mazysz po powrocie do domu to odpoczynek. A nastepnego dnia znowu na 10 godzin lub 12. I po takim tygodniu chodzisz jak cień czlowieka. Nie masz czasu, ani sily nawet sie z dziewczyna spotkac w dzien wolny.Mimo ze sprzedawcy tam to naprawde zajebista ekipa, to ciesze sie ze podjolem decyzje o odejsciu.
Gość 2015-03-25 10:55:04
Pensja wydaje się być mało śmiesznym żartem ze strony pracodawcy.
Nie polecam.
1
m 2015-07-10 00:59:10
Nie pisz głupot. Zależy może w jakim sklepie. ja pracuje już rok i jestem mega zadowolona. Płaca super ,ludzie extra i reszta też. Polecam!!!!!;)
karbon 2015-08-21 22:11:50
Ktos wspominal o pracy 10-12 godzin. A jaki macie rodzaj umowy? Czy nie powinno byc tak ze obowiazuje 40 godzinny tydzien pracy? Czyli np 4 dni po 12 godzin przez 2 tygodnie, 3 dni po 12 godzin w trzecim tygodniu, albo pracujecie 6 dni z rzedu a pozniej macie wiekszosc tygodnia wolnego. Jak to jest w gosporcie?
sportowiec 2015-11-25 17:03:07
wszystko zależy od sklepu i kierownika ja miałam tak że pracowałam 5 dni po 12godzin a potem w pizdu wolnego
nick 2016-01-20 16:40:39
Pracowałem w Go przez dłuższy czas i muszę powiedzieć, że zadziwiają mnie niektóre opinie. Wiadomo że z ludźmi pracuje się różnymi i kierownicy tez bywają różni, ale moje doświadczenia są jak najbardziej pozytywne. Od początku umowa o pracę - praktycznie wszyscy pracownicy w moim sklepie pracowali na umowę. na zlecenie pracowały tylko osoby zajmujące się przyjęciem dostawy. W sprawach grafikowych zawsze można się było dogadać. Tryb pracy równoważny - zdarzało się pracować po 12 godzin, za to potem miało się wolne. Mnóstwo szkoleń, sprzedażowych, produktowych, zdażały się również szkolenia "w terenie" - szczęśliwcy jeździli na testy rowerowe lub na lodowiec do Austrii testować sprzęt zimowy. Mogli by płacić więcej, ale jak na pierwszą pracę było ok.
Xam 2016-01-31 07:15:12
I jak tam?
Łukasz1990 2016-02-14 10:46:48
Gozik, 2,5 netto w górę, może po 6latach pracy.
Łukasz1990 2016-02-21 15:50:55
Znam temat z autopsji. I wpływów na konto.
Co do premii oczywiście w tedy wyjdzie nam 2500zł w tym 500zł premii.
Podstawa powiedzmy 2000zł...każdy niech oceni sam czy to dużo czy mało na stanowisku kierowniczym.

Natomiast jeśli chodzi o podstawę 2500zł netto/ to muszę Was zmartwić ale
na początek możecie tylko pomarzyć;/

Oczywiście każdy z nas ma inne oczekiwania i co innego go satysfakcjonuje.
Ja tylko pisze jak jest.
Lukasz1990 2016-02-23 20:02:24
Kuba , czytaj ze zrozumieniem 2000zl podstawa. Premia max 500zl
1
Łukasz1990 2016-02-25 18:43:48

lalus czy Twoim zdaniem jest sklep sieciowy , który płaci na stanowisku kierowniczym najniższą krajową , która notabene wynosi 1850zł?

1850 brutto Go Sport płaci sprzedawcą.

Myślę , że ciężko byłoby zrekrutować kierownika za 1850zł brutto.
1
omen 2016-07-18 09:52:41
jest ktoś z Lublina? bądź aplikował?
omen 2016-07-19 11:14:30
podstawowych informacji w zasadzie. nigdy nie pracowałem w sklepie takiego typu i ciekawi mnie jak wygląda to od środka, jak również wymiar godzin, praca w weekendy, początkowa płaca. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Sprzedawca 2016-10-01 22:12:27
Pracowałam tam długo.
Na plus pozytywni ludzie z którymi pracowało się na dziale oraz szkolenia dużo można się na nich dowiedzieć, czasami premia jak zrealizuje się obrót.
Minus pensja, zero podwyżek, grafik (czasami praca po 12 godz oraz nocki ), kierownicy, którzy myślą że sprzedawca jest jego własnością, chamscy, bez wykształcenia a kierownikami są bo mają znajomości. Brak rozwoju, jak nie masz znajomości to zostajesz tylko sprzedawcą. Atmosfera na linii kierownicy dyrektor sprzedawca zła ( wszyscy donoszą na siebie)
Praca dobra na początek,ale nie na dłuższą metę, dużo można się nauczyć przez szkolenia. Niestety mały szacunek dla człowieka.
Powodzenia
Fan football 2016-10-20 21:52:31
Wykupilem steam na mecz ltory kosztowal ponad 30 zl a meczu jak nie zobacze tak nie zobacze. Jaja sobie robicie po co przysylacie jakies kody do weryfikacji skoro i tak ogladac nie moge. Oszukujecie i tyle platne steamy robienie kasy na naiwnych.... K..wy
Gość 2016-11-05 00:30:05
Zakompleksiony kierownik K.. z 206 powinien przejsc psychotesty przed podjeciem pracy. Gora chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co on wyprawia z pracownikami. brakuje mu kompetencji aby obejmowac kierownicze stanowisko...
2
Czarny 2016-12-03 17:55:14
Nie polecam nikomu zakupów w sieciach sklepów go sport jak chce się zwrócić towar to zabierają oryginalny paragon co nie jest zgodne z prawem konsumenta inspekcja handlowa się tym zajmie !!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o GO Sport - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GO Sport