brak logo

P.H.U. CARDO TOMASZ HAK

Toruń

Opinie o P.H.U. CARDO TOMASZ HAK

wierzycielka 2010-08-18 18:38:27
jestem rozczarowana postawą firmy CARDO... trudno ściągnąć swoją należność
h 2010-10-01 22:43:47
jeśli to prawda prosze podac dane
ano 2010-10-14 11:57:49
Współpraca z tą firmą coraz lepiej sie układa. Może mieli trudne początki ale już jest coraz lepiej. Polecam.
anonim 2011-06-08 21:30:55
Firma działa świetnie i aż żal czytać takie złośliwe opinie
anonim 2011-07-28 18:14:28
Zgadzam się z większością wpisów !
ale jeśli chodzi o płace dla pracowników to podobno nie można powiedzie złego słowa,kasa zawsze na czas!
( usunięte przez administratora )Ale czego nie robi się dla kasy!
pozdrawiam.....
mat 2011-08-01 15:19:15
To prawda kasa dla pracowników jest zawsze na czas i dobry pracownik jest doceniany, a w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo, robisz to masz, każdy widział chyba nieraz ludzi w pomarańczowych kombinezonach, którzy spacerują i myślą co tu robić żeby się nie narobić, a korek się powiększa. Zresztą krytyka to dzisiaj norma.
anonimus 2012-10-24 21:01:54
Wg mnie wlasciciel jest OK, nie jego wina ze wyszlo jak wyszlo, poprostu z GDKKiA nie da sie wspolpracowac. Jak ktos go nie zna niech nie pisze takich opinii.
bvzcx 2016-05-20 10:09:38
Spokojnie idzie sezon może się coś zwolni @kaiao albo ktoś odejdzie na emeryturę
Zostaw swoją opinię o P.H.U. CARDO TOMASZ HAK - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. CARDO TOMASZ HAK