brak logo

Speed Trans Logistics Martyna Guba

Warszawa

Opinie o Speed Trans Logistics Martyna Guba

pracownik 2011-04-20 09:10
omijać szerokim łukiem tą [usunięte przez administratora]
Ania 2011-07-01 11:30
Praca w każdej firmie branży transportowej wymaga poświęceń. Czasu i cierpliwości. Ale kiedy ktoś już wkroczy w tą branże to poświęca sie jej bez reszty, tak jest w Naszym przypadku. Szkoda że ktoś powyżej Nas obraża, bo bo tak naprawdę teraz my pracujemy wSTL która jak każda firma ewoluuje zmienia się rozwija, więc tylko My możemy powiedzieć jak teraz wygląda PR jak marketing a jak Logistyka. I jest z tym naprawdę ok!! Jeśli ktoś ma ochotę przekonać to zapraszam, panuje naprwde miła atmosfera:))) [usunięte przez administratora]? czasem narzekamy( ale to już w naturze Polaków), a czasem się z nią śmiejemy...ale tak naprawdę walczy z Nami w wojnie transportowej każdego dnia, jak członek zespołu i pomaga jak może!!I tak jak powiedziała Monika, każda minuta naszej pracy i każda koordynacja, każdy wkład jaki dajemy dla firmy jest doceniany finansowo. I najważniejsze....NIKT NAS DO TEGO NIE ZMUSZA, ROBIMY TO BO CHCEMY!!!
oszukana 2011-09-13 20:02
[usunięte przez administratora], czyli siostrzyczka szefowej, taka super firma? pewnie dlatego rotacja pracownikow co miesiac i kazdy na koniec zostaje bez pensji. wstyd i amatorsczyzna, nie tylko pr , ale i iq na marnym poziomie
oszukany 2012-02-09 16:21
Zgadzam się, ja też zostałem oszukany, obiecano mi coś, czego nigdy nie otrzymałem, a na to zapracowałem. A atmosfera? Sztuczna, na pokaz, ludzie zachowują się jak marionetki ciągnięte za sznureczki. Podsumowując - jak najdalej, bo nie opłaca się, nie rozwija, a tylko uwstecznia i uwłacza.
anonim 2012-03-17 16:30
A ja się nie zgadzam! że mieć obiecane co będzie mu dane, trzeba na to zasłużyć, ja pracowałem już kilka lat temu, i owszem często jest nerwowo, ale napewno sprawiedliwie
gość 2012-04-16 21:46
Sprawa jest prosta - pracujesz -> zarabiasz, nie pracujesz -> nie zarabiasz. Nie rozumiem dlaczego pojawiają się narzekania że trzeba pracować. Jeśli jest za to kasa to co w tym złego - przecież praca to pieniądze. Jak dla mnie firma ok - nigdy nie miałem problemów ani w pracy, ani z kasą. Czasem może być ciężko - ale taki jest kapitalizm. Pozdrawiam
ona 2012-06-25 21:53
parac w tej firmie maskra ,zlecenie jak sie pojawi wieksze tzn. ze szefowa zrobila mydlane oczka do zleceniodawcy i ...... Wiadomo wtedy ,że jest to facet :):) a co do firmy wszystko jest na pokaz pseudo centrale które obsługuje jedna osoba ,smieszne laczenia ,smieszna strona sugerująca ze to korporacja a w rzeczywistosci pracuje 1-2 osoby pensje płacone w ratach ale co zrobić szefowej zachcianki kosztuja a rynek spedycji jest słaby z powodu duzej konkurencji - przykre ale prawdziwe.Pozytywne wpisy raczej były umieszczone przez p. [usunięte przez administratora] bo z tego co się orientuje to żaden pracownik tyle w tej firmie nie pracował ogólnie taki w dobrym słowa znaczeniu cyrk
a 2012-06-29 00:25
te wpisy są umieszczone przez byłe już pracownice, chciały się podlizać p. [usunięte przez administratora], ale i tak nie wyszło! podobno w tej chwili w biurze pracują tylko 2 osoby. na stronie firmy podane jest czym to ta firma się nie zajmuje, a faktycznie to fikcja! magazynowanie towaru chyba na samochodach!!!
spedytorki które nie znają się na czasie pracy kierowcy z p. [usunięte przez administratora] włącznie!!!
mstl 2012-12-11 20:59
Nie zgadzam się z przedstawioną opinią. Pan, który się wypowiada był niegrzeczny, nie miły i wulgarny. Kierowca był informowany przy zatrudnieniu jaki jest charakter pracy. Był również informowany - pisemnie i ustnie - że jest odpowiedzialny za przekazany mu samochód. Niestety nie dbał o auto. Uważam, że Pani [usunięte przez administratora] jest bardzo dobrym pracodawcą a przede wszystkim sprawiedliwym, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Myślę, że inni pracodawcy powinni się wystrzegać pana [usunięte przez administratora], który niesprawiedliwie oskarża swojego byłego pracodawcę. A wyjaśniając kwestię wezwania policji to było to nieuniknione dla bezpieczeństwa pracowników firmy.
1
szybki 2012-12-15 21:06
powiem krótko firma gówniana,zarabia na pracownikach i na klientach.Wiekszość negatywnych wpisów jest prawdziwa.A z drugiej strony ta swietna sprawiedliwa szefowa jakos nie może zebrac kierowców,rotacja cały czas i ogłoszenia na gumtree praktycznie co dzien a zestawy na C+E az 2 hehehehe i ciężko obsade zebrac
szybki 2012-12-17 18:24
Records - 2011-01-30 13:17:32

Wyżej napisane opinie o firmie Pani [usunięte przez administratora] są kłamstwem. Pracowałam w tej firmie kilka lat i wiem, że praca w tak renomowanej firmie daje dużą przyjemność. Pani [usunięte przez administratora] jest bardzo wyrozumiałą, dobrą szefową, zawsze dba o swoich pracowników. Wynagrodzenie za pracę bardzo dobre. Można było również otrzymywać wysokie prowizje.

Pozdrowienia dla Speed Trans Logistics Martyna Guba.
hahahahahaha i to chyba tyle na ten temat,wynagrodzenie marne ,i jeszcze za wszystko obcina,no i z ta renomowana to chyba cie trochę poniosło.Owszem strone w necie mają jak nie wiadomo jaka firma,a sprzęt dwa archaiczne zestawy kilka nie młodszych solówek i dostawczaków.No i fakt dba o pracowników,kazą ci robić przekroczenia a szefowa wtedy zadba o to zeby ci za to [usunięte przez administratora] z pensji 5 stówek.A jak odmawiasz jazdy bo nie ma czasu pracuy jazdy to wtedy jest afera.Omijac to gowno z daleka
xyz 2013-05-23 13:14
wszystkie negatywne opinnie o SPEED TRANS LOGISTICS, są prawdą. [usunięte przez administratora] na światowym poziomie. Brawo '' [usunięte przez administratora]!
nclem 2013-06-28 14:22
Drogi ''Anonimie'' nie polecam zaczynać współpracy z tą firmą. Nawet jak obiecują Ci gruszki na wierzbie, dla własnego dobra, świętego spokoju nie zaczynaj współpracy z P. [usunięte przez administratora] ona nikogo nie szanuje.
zzzzzzzz 2013-07-31 15:02
Ile można zarobić? Nic! jeszcze będziesz musiał dopłacić ze swojej kieszeni.
bond 2013-08-10 19:11
witam chciałem się dowiedzieć czy ta firma jest w Tychach na ul. mikołowskiej
karwowski 2013-10-01 23:42
Konkurencja pisze głupoty....każdy ma swoje zdanie, ja tam jestem zadowolony z usług pani [usunięte przez administratora]
abc 2013-12-27 13:19
Potwierdzam, wszystkie negatywne opinie potwierdzam. Moja znajoma tam pracowała i została (usunięte przez administratora). Umowa zlecenie, kwota na umowie niższa niż najniższa krajowa, niby reszta do ręki, ale wiadomo że na uczciwość takiej (usunięte przez administratora)nie ma co liczyć, praca po 9-10 godzin to minimum. Potrąca co miesiąc z pensji (nie napiszę pracowników, bo aż tyle ludzi tam nie pracuje, hahaha, śmieszna firemka), a cały czas szczyci się, że jest taka uczciwa!!! Wystrzegajcie się tej firmy, jeśli jesteście w potrzebie i koniecznie potrzebujecie pracy to idźcie do Biedronki na kasę lub innej tego typu pracy. Lepiej na tym wyjdziecie, pod każdym względem, bo nie zostaniecie tak oszukani. Poważne firmy liczą się z opinią na rynku pracy, a zacofani pseudopracodawcy niestety nie.
nick 2014-01-22 12:52
Rotacja pracowników o czymś świadczy. Zgadzam się z przedmówcą lepiej iść do Biedronki niż zaczynać pracę w STL.
Smoky 2014-03-29 15:09
Witam nie radze pracowac w tej firmie za wszystko odliczaja nawet jak cos nie z twojej winy to i tak tobie odlicza upokazaja zero kultury nigdy nie zarobisz tyle ile tobie obiecuja raz sie spoznilem do pracy to wzywal do biura i tak cie zle tratowal uciekajcie mowie wam :-(
azaxa 2014-12-15 18:12
Podobno w związku z rozwojem firmy do końca 2015 roku planują zwiększyć dotychczasową sieć. gwarantują wysoką jakość świadczonych usług, a jak z zatrudnieniem? Czy każdy pracownik ma takie doświadczenia jakie są opisane powyżej? Z czego to wynika, że większość narzeka na tak dobrą firmę?
gaser 2015-02-23 23:40
A ja zaryzykuje i wysle cv tylko chciałbym wiedziec jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych,bo wiele zależy od tego pierwszego spotkania, zatem należy się do niego porzadnie przygotować.Czy pomozecie w tej waznej kwesti jak tam nalezy sie przygotowac i na co zwrocic uwage niezmiernie dazac do wyznaczonego celu mozna zajsc daleko jak uwazacie?
jasiek 2015-03-12 18:24
jak to mówią - tylko raz mozesz zorbic pierwsze wrażenie - i coś w tym faktycznie jest. Wydaje mi się, że nigdy nie było kłopotów jeśli chodzi właśnie o rekrutacje u nich - sądzę to po tych wpisach bezpośrednio. Nie wiem czy dam rade się do nich dostać, bo też chce wysłać CV, ale powiedzcie czy chociaż 1800 zł uda mi się zarobić?
konrado 2015-03-27 19:15
a jak wygląda u nich praca jeśli chodzi o konkretne obowiązki? bo nie wiem jaki jest ich zakres no i co za tym idzie nie wiem też czy sobie z tym poradzę. Chciałbym u nich bardzo pracować,więc jeśli macie jakąś opinie to byłbym wdzięcnzy, bo tak jak napisał @jasiek pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz.
kierowca 2016-06-29 21:35
a jezyk francuzki rzeczywiscie dobrze zna za moich czasow z tego co slyszalem duzo sie szkolila bardzo duzo , kolego z wpisem rafal kiedy tam pracowales
marta 2016-06-29 22:27
800 to zarobisz ale nie 1800
1
mateusz 2016-06-30 09:39
To ze lubi facetow p.Martyna to nie nowosc a jeszcze jak jest kasiasty to na bank bedzie sobie z nim zycie ukladac ale loialnosc w zwiazku dla niej jest obce
robert 2016-07-01 00:54
To fakt lubi sport i za dlugo nie trzeba chodzic :):)ale urwania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma :)
renek 2016-07-01 10:29
To napisala sama szefowa na bank
tadeusz 2016-07-02 15:56
moja opinia jako zleceniodawcy jest nastepujaca : ja jako firma ktora zleca transporty male i duze i jej wlasciciel wychodze z zalozenia ze nie ma roznicy ktora logistyka mi to robi bo z kazda logistyka towar mi dojedzie a bardzo mile jest jak otrzymam prezent w postaci atrakcyjnej "spojrzenie" plci pieknej iz motorynka zawsze mozna sie przejechac a kawasaki ma sie swoje w domu , i mnie jako mnie cieszy mnie to ze dana firma ma taka nagrode w postaci odprezenia za dobre zlecone zlecenie :):) wiecej takich firm powinno byc na rynku
yyy 2016-08-07 09:42
Dokladnie podpisuje się pod tym , kazdy ja niby okrada kazdy jest zly a maartynaa najlepsza zdala od niej i jej korporacji jednoosobowej, typowa warszawska ..........wazna jest fura skora i ........bierze facetow by ich ogolocic z kasy ........masakra nie czlowiek
aneta 2016-08-07 11:18
a ja chcialabym dodac by potencjalny kandydat na meża lub ojca badz pracownik nie zdziwil sie jak szefowa na zawolanie bedzie plakac badz zalic sie badz zaprowadzi do kosciola by pokazac jaka ona jest cudowna i pokrzywdzona przez zycie unikajcie tej firmy i jej
marek rudzinski 2016-08-07 22:14
Rekrutacja do czego do korporacji jednoosobowej Pani Martyno zal sciska te Pani wypociny ,wezmie się Pani sama za robote a ludzia kitu nie wciska. Nie interesuja mnie Pani zwiazki ani dzieci tylko niech Pani przestanie ludzi wykorzystywac , na pupie mozna było zrobic interes pare lat temu a teraz jak pupa chce pani zarabiac to polecam odloty - tam jest jasno czysto i klarownie
darek 2016-08-09 10:16
dzien dobry wszystkim klikowicza znam ta firme znam ta Pania i z dala od niej , a dodatkowo jak ktos bedzie mial problemy z wyplata badz kogos by ta Pani straszyla prawnikiem za negatywne wpisy prosze o kontakt na tym portalu pomoge w gratisie tej szefowej przemówić do rozsadku, bo czesto go ogladam ale to moj pierwszy wpis ............tak to jest jak sie palacow nakupuje na kreske a pozniej raty trzeba splacac a logistyka slabo teraz przedzie wiec trzeba oszczednosci szukac w pracownikach
marek 2016-08-10 14:57
Jest dwie strony komentarzy ze nie placi ze nie ma umowy ze ta firma to lipa a Pani pyta o zarobki :):)
babol 2016-08-13 12:20
sama sobie zaprzeczasz najpierw piszesz ze nie widzisz a pozniej piszesz ze na pewno nie tyle :):) Martynko taka prawda i tyle i zenujace jest to ze jeszcze w tak chaotyczny sposob probujesz z tego wyjsc
arek 2016-08-14 16:35
jednega pracownika liczba pojedyncza a nie liczba mnoga :):) nawet w milionowym miescie jedna osobe mozna znalezc dla ktorej pieniadze sa malo wazne oraz umowa o prace potwierdzam komentarze przedmówców groszowe zarobki badz wcale brak umowy ...........
wiesiek 2016-08-14 23:33
Slowa szefowej "ludzi rozni......." zli sa a ona cudowna omijac to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z daleka. PIP tam zaprosic niech to sprawdzi i zamknie wrescie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo to masakra by XXI wieku takie dziadostwo było i taka ciemnote ludzia wciskac , a teraz o zlecenia ciezko nawet i te za pupe droga szefowo
1
renek 2016-08-16 23:00
Firma nie jest lipa tylko nie placi i kazdy co popracuje tydzien dwa czy miesiac da swoj komentarz i tym samym nawet jak sa tam dwa miejsca pracy to robimy się duza ilosc komentarzy ....a z tego co widac pisza tez zleceniodwacy z ktorymi szefowa ......pisza podwykonwcy ktorym szefowa zleca robote oraz pisza kierowcy ktorzy pracowali jak firma inaczej się nazywala.Zobacz na daty , moim zdaniem na tak malutka firemke to jest bardzo duzo komentarzy negatywnych, bo pozytywne to szefowa pisze .Ja najgorszemu wrogowi nie zycze kobiety typu szefowa ani szefowej jako pracodawca.
kaska 2016-08-18 09:55
O widze mrtys ze trzeba nazwe firmy zmienic i najlepiej imię i nazwisko . Wyjdz za maz pozdrawiam i trzymam kciuki bys z tego wyszla::)
juka 2016-08-18 22:51
NuMarek pisac widze ze umiesz ale czytac chyba nie :) przeczytaj komentarze a zobaczysz ze pensja rozmowaa kwalifikacyjna umowa i normowany czas pracy to rzeczy niemozliwe w tej firemce :):) idz do biedronki chociaż zarobisz
juka 2016-08-18 22:52
NuMarek pisac widze ze umiesz ale czytac chyba nie :) przeczytaj komentarze a zobaczysz ze pensja rozmowaa kwalifikacyjna umowa i normowany czas pracy to rzeczy niemozliwe w tej firemce :):) idz do biedronki chociaż zarobisz
justyna 2016-08-20 08:36
Szefowo przestan te bzdury wypisywac !!!!!zenada zenada zenada ludzie nie dajcie się nabrac
andrzej 2016-08-20 11:03
Czym się przejmujesz rozmowa kwaalifikacyjna :):):) jaka rozmowa kazdego zaatrudnia bo nikt tam pracowac nie chce , jaka opieka medyczna :):) do weterynarza cie zawiezie jak bedziesz chcial wyplate zebys poszedl skad przyszedles lub kupi ci mlotek bys sobie wybil z glowy pensje
basia 2016-08-31 09:05
Szefowo jak sama to piszesz to blagam podisz się :):) spedytor krajowy = sekretarka,sprzataczka,sluzaca,niania, ....zenada zenada jak najdalej od tego klamstwa
kazimierz 2016-09-02 08:32
Benek co Ty wypisujesz z jaka aplikacja się spozniles chory jestes , jak chcesz w tej firmie pracowac to zadnej aplikacji nie wysylasz kto ci tych bzdur naopowiadal nawet cv nie musisz wysylac , dzwon pod ktorys numer obojetnie ktory powiedz ze chcesz pracowac i bedziesz pracowal , tylko od razu ci mowie ze nie zdziw się jak wyplata na koniec miesiaca wyjdzie ci 300 tak 300 slownie: trzysta zlotych po szefowa odliczy ci za to za to .....jak chcesz miec problemy finansowe to idz do niej pracowac
waldek 2016-09-07 11:43
p.Martyno nie pisze pani tych bzdur !!!!!!!!!!!!!!!! jaka podstawa dobra, jakie zarobki sa u Pani, nie wierzcie ludzie w te bzdury wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk non stop za cos obcina zabiera i kreci
fr 2016-09-19 19:56
tak tak Pani Martyno to skad tyle ogloszen na gumtree ,przestanie Pani ta scieme tu wypisywac ludzie nie dajce sie nabrac
hula hula 2016-09-26 09:24
Pani Martyno Pani nie wie czego oczekuje od ludzi , to juz mowie: spedytor/niania/sluzaca/sprzataczka praca od 7 rano do 23 - wszystko w jednej osobie i za 300zl miesiecznie
werf 2016-09-29 17:12
no to ja w sumie tam nie szukaem tak na prawde zadnych oglsozen jak cos to tutaj najczesniej zaglądam ale dobry pomysl jest w sumie tez gdzie indziej poszukać czegos może cos ciekawego się trafi np. .
Julita 2017-08-23 13:14
@werf zawsze możesz jeszcze bezpośrednio skontaktować się z Speed Trans Logistics czy mają zamiar rekrutować do pracy. Wtedy dostaniesz informacje z pierwszego źródła. Chyba, że jest tu jakiś pracownik, który też ma takie informacje?
Zostaw swoją opinię o Speed Trans Logistics Martyna Guba - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Speed Trans Logistics Martyna Guba